Ubytování

Recenze ubytování z řecké pevniny

Melissa Travel

Olive Grove Rooms

Pevnina » Meteory » Kastraki Apartmány/Studia
kompersor4 Bohus / 3 765x
Na RN od 28.11.12 · 8 let
Naposledy 22.10.21/19:29 · včera Zobrazit profil
WiFiBez CK26.09.21
Ubytovanie v Kastraki som rezervoval cez Booking. Pricestovali sme autom, takže súkromné parkovisko je vítané. Meteory, Kalambaka. Taverny a všetko potrebné je v pešom dosahu...Ku najbližšiemu kláštoru /Agios Nikolaos/ od ubytovania sme vyšľapali za cca 20 min.
Jednoducho toto ubytko nemá chybu, pretože starostlivý majiteľ ubytovania zabezpeči to, čo vám vidí na očiach...
Dva dni v inom svete...Pelion autom v septembriIrene GuesthouseZorbasPelion - Meteory - Korinos autom 09_2021
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • PlážBez pláže
  • StravaBez stravy
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 100%
Další hosté 0
  • Nikdo další
Napsat recenzi

Irene Guesthouse

Pevnina » Pelion » Afissos Apartmány/Studia
kompersor4 Bohus / 3 765x
Na RN od 28.11.12 · 8 let
Naposledy 22.10.21/19:29 · včera Zobrazit profil
WiFiBez CK25.09.21
Ubytko som rezervoval cez Booking. Pretože sme cestovali do Grécka autom, tak sme mali záujem o ubytovanie so sukromným parkovaním
a možným sledovaním slovenskej a ceskej TV, kvôli fotbalovým kvalifikačným zápasom MS a prebiehajúcim MS vo volejbale.
Ubytovanie je čisté, blízko peknej pláže Ampovos v obci Afissos. Max spokojnosť, pretože z tohto ubytka je všade na Pelione blizko kvôli výletom. Strávili sme tu desať spokojných noci...
Dva dni v inom svete...Pelion autom v septembriOlive Grove RoomsZorbasPelion - Meteory - Korinos autom 09_2021
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • StravaBez stravy
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 100%
Další hosté 0
  • Nikdo další
Napsat recenzi

Agapios Acropolis

Pevnina » Makedonie-východní » Keramoti Hotel
tony2 Marcela / 15 623x
Na RN od 03.10.07 · 14 let
Naposledy Dnes 07:11 · 2 hod. Zobrazit profil
WiFi12.10.17
Kdo by se ocitl v očekávání na odlet z letiště "Kavala", které je od vlastního města 20km vzdáleno, nebo čekal na trajekt na ostrov Thassos, může stejně jako my posečkat v přístavu Keramoti - při čekání na odlet letadla je výhodnější než Kavala-je pouhých 11 km od letiště a cesta k němu je rychlá a snadnější, než z turistické Kavaly, a trajekty odjíždějí právě odtud-Thassos je coby kamenem dohodil. Zvolili jsme k přespání hotel Agapios Acropolis náhodně-hledali jsme ubytování co nejblíže k pláži,a to splňuje. Je na poslední ulici před borovicovým lesíkem, za kterým je hned krásná rozlehlá pláž s jemným pískem. Hotel má i tavernu, která nabízí stravu po celý den-snídali jsme zde i večeřeli.
Ubytování velice slušné, vybavení kvalitní, pokoj velký, dobré postele, malý balkon "pro kuřáka", v koupelně malá sedací vana, překvapivě 3 zrcadla a 6 zásuvek! Cena 35E bez snídaně.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • Strava
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 83%
Další hosté 0
  • Nikdo další
Napsat recenzi

Olympia

Pevnina » Střední Makedonie » Vergina Hotel
tony2 Marcela / 15 623x
Na RN od 03.10.07 · 14 let
Naposledy Dnes 07:11 · 2 hod. Zobrazit profil
WiFi05.10.17
Při návštěvě královských hrobů makedonských králů ve Vergině-starověkých Aigai - jsme se opět ubytovávali na blint-ze zkušenosti již víme, že je to v Řecku snadné. Nejprve jsme po příjezdu do malého a příjemného městečka Vergina obhlédli archeologické naleziště - kde se nacházejí hrobky, palác a divadlo aj., a hned pak projeli uličkami a hledali příhodné ubytování - v současnosti je lokalita dosti navštěvována kvůli slavné expozici královských tomb - neměli jsme tedy strach, že bychom se neubytovali.
Hned při průjezdu jsme si vytipovali 3 hotýlky, které by pro nás přicházely v úvahu - cenově i jinak vyhovovala Olympia - příjemný menší hotel s výhledem do zahrady s úslužnou rodinou majitelů - cena jako většina 3* hotelů se snídaní - 40,-E. Z venku nevypadal nějak exkluzivně, ale pokoj nás mile překvapil - prostorný, skvělé postele, vybavení. Jediné, proč dávám pouze 4* bylo to, že jsme marně hledali alespoň jedinou zástrčku-nakonec museli ze skříně vytáhnout lednici, za kterou byla jedna jediná zásuvka na ni a TV - bez konvice, a tudíž mé kávy a čaje, nemůžu existovat! Později jsme objevili zástrčku na balkoně, ale pouze jednu jedinou pro všechny pokoje na patře ... neuvěřitelné!
Dobrá snídaně - rozšířená kontinentální s obsluhou, rovněž spokojeni. Jinak jedno z nejlepších ubytování na naší letošní cestě ...
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • PlážBez pláže
  • Strava
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 83%
Další hosté 0
  • Nikdo další
Napsat recenzi

Athina

Pevnina » Makedonie » Asprovalta Hotel
tony2 Marcela / 15 623x
Na RN od 03.10.07 · 14 let
Naposledy Dnes 07:11 · 2 hod. Zobrazit profil
WiFi04.10.17
Při naší cestě po vlastní ose z Kavaly do Epirusu jsme hledali ubytování na jednu noc - vyšla nám co do vzdálennosti od letiště po podvečerním příletu nejlépe Asprovalta - hotel Athina byl na hlavní silnici, vypadal příjemně, a zkusili jsme - byli jsme spokojeni s cenou 40E se skvělou snídaní, s ubytováním v čistém pokoji v 1.patře s výhledem kamsi k moři, velikou terasou, WIFI a přívětivým personálem.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • Strava
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 71%
Další hosté 0
  • Nikdo další
Napsat recenzi

Jiorgos

Pevnina » Thessalia » Agiokampos Apartmány/Studia
Engi Lukas B. / muž / 254x
Na RN od 18.09.07 · 14 let
Naposledy 16.08.21/11:17 · 2 měsíce Zobrazit profil
WiFiMarted17.08.15
Ubytování v tomto studiovém komplexu Jiorgos nám bylo přes agenturu doporučeno samotnou CK s odůvodněním, že se jedná o prostornější pokoje pro čtyřčlennou rodinu oproti sousedním studiím umístěným v komplexu Petra (osobně navštíveno).
Bohužel na místě jsme zjistili pravý opak. Studio je velikostně koncipováno maximálně pro 2 osoby, nedostatečné úložné prostory, skříň široká max 60 cm s jednou poličkou a jedním šuplíkem + tyč a ramínka, prostor pro odložení zavazadel žádný a vrcholem všeho byly pouze dvě postele - velikost jedné postele bych bral jako přistýlku pro dvě malé děti,nikoli však jako postel pro dvě dospělé osoby! Problém byl, že se nedaly ani přisunout k sobě, jako tomu udělali po příjezdu ve zbylých dvou pokojích, kde byli ubytováni po 3 lidech a i oni si stěžovali na velikost.
Další kapitolou byl celkový servis personálu. Výměna ručníku a lůžkovin během 14 denního pobytu proběhla až po vyžádání a urgenci a to ještě k tomu pouze ručníků, bez lůžkovin.
Teplá voda fungovala pouze na jednoho až dva lidi, pak tekla studená a muselo se tedy pokaždé žádat někoho z personálu, aby laskavě přepnul ohřev na bojler, přičemž mi pokaždé naznačovali, že to je drahé (elektrika).

Další ranou pod pás byla mylná informace o možnosti zapůjčení vozidel. Vozidlo vám dovezeme,ale za příplatek 30eur denně, tedy 45+30eur/den - tedy v dané lokalitě neexistuje žádná půjčovna a jste odkázáni na výlety, které vám dohodí delegátka CK.

Naopak městečko a pláž celkový dojem vynahradil. Jedná se o oblast, kterou navštěvují pouze místní, tedy nenarazíte na jiné turisty, než jste vy.

Pláže písčito-oblázkovo-štěrkové volné, ale i s lehátky a deštníky za případnou konzumaci (nijak limitované), ceny nepřemrštěné. Vstup do vody bez problémů. Voda křišťálově průzračná.

Restaurací, taveren a barů je v okolí dostatečné množství, supermarkety, pekárna,... bez problémů.

Nejbližší bankomat je cca 5km, platební karty nikde nepřijímají.

Závěrem mohu řící - oblast pro pohodovou dovolenou ano, ale ne ve studiích Jiorgos.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • StravaBez stravy
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 70%
Další hosté 0
  • Nikdo další
Napsat recenzi

Electra

Pevnina » Vrasna » Paralia Vrasna Apartmány/Studia
mogul Eliška / muž / 110x
Na RN od 07.01.07 · 14 let
Naposledy 30.12.20/08:41 · 9 měsíců Zobrazit profil
WiFisoukromě25.08.14
Pěkné místo, apartmány ok, čisté. Majitelé nic moc. Celkem na nás kašlali. Po zaplacení ubytování nás přestali znát a ani neodpovídali na pozdrav. Ale proč si tím kazit dovolenou... Byli jsme tady 3 týdny a byli jsme spokojeni. V obchodech přijatelné ceny, navíc kousek byl LIDL, takže super. Ubytování poměrně levné. Byli jsme 4 a platili jsme 45 eur za noc a navíc apartmán přímo na pláži. Vzhledem k celkové ceně 3týdenní dovolené u moře v Řecku se sem určitě budeme vracet, ale do jiného apartmánu-např. vila Blue Lagoon.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • StravaBez stravy
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 80%
Další hosté 0
  • Nikdo další
Napsat recenzi

Harikleia Paniou

Pevnina » Pelion » Papa Nero Hotel
ladybee Katy B. / žena / 4 500x
Na RN od 07.10.04 · 17 let
Naposledy 21.10.21/13:55 · 2 dny Zobrazit profil
WiFi03.01.14
Ubytovaní sme boli v štúdiu s dvoma izbami na poschodí s výhľadom na more. Štúdio bolo voľné a majiteľovi vôbec neprekážalo, že nám ho prenajal za cenu jednej izby. Neriešil to. Majiteľ aj upratovačka boli veľmi ústretoví. Priestory čisté, v štúdiách bola veľká chladnička s mrazničkou aj sporák. Kúpeľňa postačujúca. Pláž a more čo by kameňom dohodil. Keď je more pokojné, je to úžasné - pohľad na východ slnka jedinečný, ako to pre nás suchozemcov býva. Keď je more rozbúrené, treba si dať štuple do uší - teda aspoň mňa to napodiv dosť rušilo. Našťastie keď sme zavreli balkón a vetrali cez bočné okno, tak sa to dalo prežiť
Pred štúdiami je posedenie, parkovať sa dá na ceste pred záhradou - cesta je slepá, takže veľká premávka nehrozila.
Celkovo hodnotím na výbornú - samozrejme, nejde o päťhviezdičkové ubytovanie, ale štúdiá ponúkali všetko, čo sme potrebovali.
Našla som recenziu, kde je viac fotografií ubytovania
http://www.pilion.de/papa-nero/paniou-apartments?action=hotel_calculate&input_rentbegin=10.01.2014&input_rentend=17.01.2014&input_adultcount=2&input_childcount=0&input_babycount=0&hotel_12%5B%5D=54&button=V%C3%BDpo%C4%8Det+ceny#preisberechnung_anfrage
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • StravaBez stravy
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 97%
Další hosté 0
  • Nikdo další
Napsat recenzi

Komplex Kali Thea

Pevnina » Polichrono Apartmány/Studia
Jájatz Jája / muž / 4x
Na RN od 25.06.13 · 8 let
Naposledy 06.07.13/00:21 · 8 let Zobrazit profil
Hellas03.07.13
Hledáte adrenalin? Zapomeňte na trapnosti zorbing, nebo bungee jumping!!! Dovolená s ck Hellas...to je ten pravý adrenalínek!!! Již cesta na dovolenou dala tušit, že bude veselo....a bylo. Přijel špinavý autobus, s rozbitou klimatizací. Během cesty se prodřela hadička chlazení motoru, protože kontrola autobusu asi nebyla pokládána za potřebnou. Jen díky řidiči jsme nakonec dojeli do místa pobytu.Pro opravu odstřihl drát z plotu u benzínky, kde byla přestávka...a podle stavu plotu, nebyl ani první, ani poslední... Pro vylepšení kondice účastníků zájezdu autobus nevyjede kopec k hotelu. Možná i proto, že autobus by ten krpál prostě nevyjel...Dorazili jsme ráno, ale "stravování (plná penze!!!), bylo až od večeře...Jídlo bylo přesolené, nebo pálivé a na naši žádost o změnu, reagovala paní, která o sobě tvrdila, že je kuchařka ,neadekvátně...a řvala na nás!!! Výdej jídla byla kapitola sama pro sebe...na vyzvednutí snídaně a oběda 15MINUT!!!- připadala jsem si jako vězeň v pracovním táboře, na vyzvednutí večeře 30 minut!!!! po limitu již nebylo jídlo vydáno!!! Jídlo nebylo dobré a moučný vývar vydávaný za polední oběd...to byla pecka...taky bramboračka z kyselé, nakládané zeleniny...to bylo vyvrcholení kuchařského diletantizmu té paní!!! Plná penze alá HELLAS...SNÍDANĚ-univerzální rádoby pomazánka a veka.Dvakrát za pobyt- "obložený talíř- jeden plátek sýra, malé máslo, dva plátky salámu, 5-6 koleček vysočiny (75gramů je 40!!koleček- co dodat) a oblíbená levná veka OBĚD- polévka, dost přesolená...nechutná polévka, málo teplá+ veka. VEČEŘE- jen druhé..Zákaz přinést si vlastní pití, k jídlu (i k bazénu!!!) nebyla k dispozici ani voda, nápoje nehorázně předražené!!!.V hotelu binec, ačkoliv jsme čekali na úklid studií. Pokoje v rozpadu, nám se drolila zeď, rozbité dveře, nezaizolované dráty u světla v koupelně...Za dobu pobytu nikdo nečistil bazén. Delegátka od nás převzala reklamaci...a tím se natolik vyčerpala, že na další aktivity jí nezbyla síla!!! Majitel byl silně vytížen hraním her na PC, a tak na naše požadavky již také neměl síly. Byl rozezlený, že téměř nikdo nechodil do jeho baru s předraženými nápoji. Internet byl omezen na dobu od večera do rána, stejně jako bazén, který byl zamykán...a doba jeho otevření byla zkrácena..Pokud někdo chtěl trezor, tak si majitel naúčtoval ne 3,5eur, ale 5eur- cena je tržní...a jeho nezajímá co uvádí CK Hellas!!! Cesta domů...taky super!!! Autobus bez klimatizace...200km, přestup...pak další přestup...zase bez klimatizace až do Brna...Ačkoliv jsme údajně jeli déle díky tomu, že klienti z Korfu nestihli trajekt na pevninu, byla to lež, ptali jsme se jich a ti nám řekli, že jeli dle plánu!!!! Z pokoje nás vyhodili již ráno v 9hod, museli jsme se tři rodiny zmáčknout v jednom studiu...a odjížděli jsme až v 20hodin...pro mojí maminku - téměř 73let, to bylo vyčerpávající!!! ale ani děti nebyly nadšené...Pokud jde o reklamaci, bude to napínavé, protože ck Hellas není členem asociace ck...jsem pevně rozhodnutá věc předat právníkovi, pokud nedojde ze strany ck Hellas k adekvátní satisfakci...
Pokud hledáte klidnou dovolenou...NEDOPORUČUJI TENTO HOTEL...a zvážit i cestování s ck Hellas, díky tomu, že není členem asociace,ck...bude asi jakákoliv reklamace problémem...a moc nevěřím, že dohoda bude mimosoudní...
Pevné nervy a lepší výběr dovolené...příště raději jinam...a budu si vařit sama...je to levnější, bez buzerací...a dá se to jíst!!! Stress spojený s tím, zda stihnu na studené blafy dorazit včas..si ráda odpustím...LOL
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • Strava
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 23%
Další hosté 0
  • Nikdo další
Napsat recenzi

Akropolis

Pevnina » Sivota Apartmány/Studia
Vlastig Vlastislav / muž / 6 088x
Na RN od 21.06.09 · 12 let
Naposledy 15.10.21/11:13 · před týdnem Zobrazit profil
Jeseniatour22.03.10
Hotel Akropolis(Nyní vila Závia(?)) Malé ale poměrně útulné pokoje s extremě malým balkónem, kde jsme měli opravdu velký problém po večerech posedět..nevešli jsme se a to nejsme nějací obři. Vybavení studií je slabši! S čím si nejste jisti, raději přibalte do kufru. Majitel je na řeka trochu morous, ale vše vynahrazuje jeho paní, která je milá a vstřícná. Poloha hotelu/studií není nikterak ideálni. Do přístavu cca 1km a do oblíbené Taverny odhadem 500m. Na naši oblíbenou pláž Robinsonů odhadem 2500m. K pláži Závia je to co by kamenem dohodil a na pláž Megaamos odhadem 800m. V případě jakéhokoliv dotazu mě kontaktujte.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Pláž
  • StravaBez stravy
  • Personál
  • Spokojenost 50%
Další hosté 0
  • Nikdo další
Napsat recenzi
Athény Srážky Teplota Vítr
Dnes 09–12 Partly cloudy 0 mm 17° 2 m/s
12–18 Cloudy <1 mm 22° 2 m/s
18–24 Rain 1 mm 18° 3 m/s
Pondělí, 25.10.21 00–06 Cloudy <1 mm 15° 4 m/s
06–12 Cloudy <1 mm 14° 4 m/s
12–18 Cloudy <1 mm 15° 4 m/s
18–24 Cloudy 0 mm 14° 3 m/s
Více předpovědí počasí
RNB
© na veškerý obsah se vztahuje autorský zákon, proto není možné cokoliv z těchto stránek kopírovat a používat k jiným komerčním účelům !