Ubytování

Recenze ubytování · Jónské ostrovy

Melissa Travel

Tsega

2 recenze Kythira » Agia Pelagia Apartmány/Studia
Batty
Roman / 2 120xNa RN od 07.10.04 · 19 letNaposledy 15.04.24/13:59 · 5 dnyZobrazit profil
Karpathos » Pigadia » 15.07.24 za 85 dní
WiFiMelissa Tour12.10.23/23:26
Ubytovanie Tsega sme si vybrali ako vyhru v CK Melissa Tour za najlepsiu fotogaleriu v roku 2022. Apartmany Tsega sa nachadzaju v dedinke Agia Pelagia. Ku apartmanu vedie velmi strma cesticka, takze pri navrate do ubytka sme sa vzdy riadne zadychali. V apartmane bola nefunkcna TV, nefunkca klima a varit sa moc nedalo - bol tam len jeden maly hrniec a mala panvica. V kuchyni sme si nemohli nechat ziadne jedlo, pretoze hned ho napadli male mravce, takze vsetko sme museli mat v malej hladnicke, kde sa mravce nedostali. V apartmane bol cely pobyt zapach s kanalu - asi treti den majitelka nieco naliala do zumpy, takze namiesto hovna sme mali chemicky smrad (cpavok) - no otras.Nastastie sme boli cely den prec a do apartmanu sme sa chodili len vyspat.
Vyhlad s apartmanu bol pekny.
Melissa toto ubytko na rok 2024 uz nema v ponuke. Neodporucam.
Agia Pelagia od 15.09.23 do 26.09.23Kythira - skrytý klenot GréckaSviatok Panagia Myrtidiotissa
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • StravaBez stravy
  • PersonálBez personálu
  • Dojem
  • Spokojenost 60%
Další hosté 8
  • JIRULEE
  • Luky24
  • brrouk
  • heleto
  • lili
  • nmarketka
  • vostrucha
  • Čagin
Napsat recenzi

Kalypso

6 recenzí Lefkada » Agios Nikitas Hotel
Logeno
Petr / 86xNa RN od 21.07.23 · 9 měsícůNaposledy 15.11.23/21:28 · 5 měsícůZobrazit profil
WiFiBrenna16.09.23/14:42
Tuto recenzi píši jen proto, že od poslední (od Marigaux) uplynulo již 11 let. Jinak stále platí, co zde popsali dřívější návštěvníci. Dobře umístěny útulný menší hotel s pohodovým, snaživým personálem. Na pokoji menší lednička s mrazákem, TV, klima, trezor, Wi-fi. Klidně bych si pobyt v tohle hotelu zopakoval.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • Strava
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 91%
Další hosté 31
  • Barajda
  • Gugu
  • Haňu
  • Háňa
  • Imrišek
  • Jasmína
  • Lublon
  • Luky24
  • Majinka88
  • Marigaux
  • Miaa
  • Milka121
  • Petra1
  • Siki
  • VlaďkaV
  • Yaruschka
  • Z-J
  • Zuzzka1
  • cesticky
  • herminka
  • luka
  • manoulka
  • maruzajj
  • marylka
  • milcaj
  • ozzy
  • pavliček
  • pemila
  • sheillav
  • tonda2
  • viera
Napsat recenzi

Sea Breeze

4 recenze Kefalonia » Lixouri Apartmány/Studia
tanika
Tatana / 2 140xNa RN od 20.07.15 · 8 letNaposledy 19.04.24/10:36 · včeraZobrazit profil
WiFiBlue Style12.09.23/10:54
Do ubytování jezdí dvě naše CK, jedna má pokoje takové, jaké nabízí v katalogu - s výhledem na moře, ve vyšších patrech s balkónem, druhá, přesto, že v katalogu nabízí tytéž pohledy, fotografie, ubytovává v souladu s popisem v přízemí (ale jde vlastně o úroveň sklepa, pod okolním terénem). Zde jsou dvě malá studia a dvě rodinná studia s palandou ve vstupní chodbičce. Samotné ubytování už lecos pamatuje, vše staré, opotřebované, matrace nepohodlné a nepadnoucí do rámu, koupelna plná vodního kamene a rzi, kuchyňka vybavená spíše na snídaně - pro každého přesně jeden talíř menší a větší, jeden příbor, sklenička na vodu, na víno, hrnek menší, větší, dále hrnec a pánev. Je i varná konvice (umístěná z nedostatku místa na stolku) a vařič, avšak téměř nefunkční, nepočítala bych s vařením. Ve studiu je koutek umístěn v zadní části za skříní, bez světla. Vzhledem k tomu, že studio má pouze dveře s mléčným sklem v horní části, i přirozeného světla je v pokoji málo. Jediné okénko je maličké, u stropu v koupelně cca 20x40 cm, těsně na úrovni terénu u zaparkovaných aut. Sousedi měli dokonce okénko vycpané balíky toaletního papíru. Protože pokoj je zapuštěný pod terénem, nedá se vyvětrat průvanem (koupelnové okénko a otevírací horní část dveří nestačí). V sezónu je třeba počítat s příplatkem za klimatizaci (pokud bude funkční...na opravu si počkáte) A ještě jednu nevýhodu ubytování mělo - vzhledem k umístění v suterénu byly pravidelně cítit odpady (některé dny opravdu hodně zapáchaly). Před vstupem je cca metrový chodník a pak cca dva metry trávníku pod zdí sousedního pozemku. Zahradní nábytek před těmito studii je staršího data, kovový, těžký a nepohodlný, jen první studio mělo novější židle. Nicméně dá se posedět na terase před domem s výhledem na moře, kde je také kolísavý signál wifi. Paní majitelka má ráda zvířata, zvláště pečuje o jedno kotě a jednoho psa, další pes a nepočítaně koček se pohybují trochu bezprizorně kolem. Trávník používají coby toaletu, je třeba dávat pozor, co si odnášíte na botách. Povrchový úklid probíhá každý den, každý třetí (cca) byly vyměněny ručníky a ložní prádlo, toaletní papír byl doplňován. Koš v kuchyni chyběl, odpad jsme vynášeli do popelnic před vchodem. Uklízečka začíná s úklidem po osmé hodině právě v suteréních pokojích, nám to nevadilo, ale pro někoho může být obtěžující. Moře u ubytování je mělké, s trávami, pláž nepříliš udržovaná. Do městečka k nejbližšímu supermarketu cca 800 metru, stejně tak na městskou pláž, na pláž Lepeda něco málo přes 1 km. Na Kefalonii jsou hezčí místa, doporučuji půjčit auto a ostrov si projet. Přesto,že recenze ubytování je poměrně kritická, dovolenou jsme si užili a na Kefalonii bychom se rádi vrátili, avšak zřejmě již do jiného ubytování.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • StravaBez stravy
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 47%
Další hosté 16
  • BoVie
  • Martink@
  • Pavel2
  • PavelDC
  • VostepDr
  • cilf
  • fero
  • georgjirka
  • hrubyk
  • jauna
  • jouda
  • katynkaa
  • kukuraj
  • michala.n
  • simča**
  • sunjan
Napsat recenzi

Mythos apts rentit

Korfu » Agios Stefanos Apartmány/Studia
Fico
Tomas / 7xNa RN od 21.06.09 · 14 letNaposledy 08.01.23/09:26 · před rokemZobrazit profil
25.12.22/09:51
V Mythos apts rentit, konkrétně v luxusním mezonetu jsme rodina 2 dospělí a 2 děti (7 a 10 let) strávili v červenci 2022 celkem 6 noci a ubytování splnilo naše očekávání. Vybírali jsme podle recenzí na booking.com. Snídaně jsme měli formou krabičkoveho servisu a bylo tam vše co si ke snídani představujeme. Dále jsme se stravovali sami v tavernách po celém ostrově, protože nám to takto vyhovuje. Blízko ubytování můžeme doporučit Yiannis Family Restaurant s velice chutným gyrosem a dalšími řeckými specialitami.
Náš mezonet byl opravdu luxusní s fungující klimatizací, kterou jsme měli zahrnutou v ceně. Mezonet byl čistý s pravidelným úklidem, postele pohodlné, kuchyň dobře vybavená. WiFi bylo fungující po celou dobu našeho pobytu. Všechny apartmány mají terasy a balkony s výhledem na bazén. Mythos apts rentit je velice klidné místo, stranou turistického ruchu, ale v dobré docházkové vzdálenosti do centra obce, kde jsou bary k večernímu posezení. Apratmány mají hezkou zahradu s krásným a udržovaným bazénem.
San Stefanos je krásná klidná vesnice s krásnou velkou pláží s pozvolným vstupem do moře a perfektním místem k prozkoumání severu ostrova. Pláž v sousedním Arillas se nám líbila ještě o něco více. Cestovali jsme po ostrové a v době kdy se nám nechtělo cestovat jsme se koupali v bazénu Mythos apts rentit a na krásných písečných plážích San Stafanos a v blízkém Arillas.
George byl po celou dobu skvělý hostitel a dělal vše pro to abychom se cítili dobře. Doporučuji toto místo pro rodiny s dětmi, my se zde cítili skvěle a určitě se rádi vrátíme.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • StravaBez stravy
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 93%
Další hosté 0
  • Nikdo další
Napsat recenzi

Christina

2 recenze Zakynthos » Vassilikos Apartmány/Studia
Luciška
Lucie / žena / 43xNa RN od 13.09.16 · 7 letNaposledy 18.03.24/15:10 · před měsícemZobrazit profil
Lefkada » Vassiliki » 18.09.24 za 150 dní
WiFiBrenna28.09.22/13:01
Penzion Christina jsme vybírali na základě ostatních recenzí a fotografií, byli jsme připraveni na skromné ubytování, ostatně nejsme nároční, ale přecijen nějaký základní standart očekáváme. Proto jsme byli po příjezdu celkem rozladěni. Ubytování hodně malé pro dva lidi. Kuchyňka je mini - dvě skříňky na nádobí, kterého je pomálu (hrnky, sklenice, talíře, malý a velký hrnec, pánev, toustovač, konvice, vařečka, naběračka, vývrtka, příbory pro dva, dvě prkýnka, džezva) Chybí jakýkoliv nůž na krájení. Linku tvoří dřez s kohoutkem na studenou vodu, odkapávač a jednoplotýnkový vařič, lednice. Voda z kohoutku je slaná, tudíž použitelná jen na vaření těstovin, bohužel jsem to zjistila až jsem si zalila kávu V konvici silný nános usazenin, které se uvolňují a znečisťují tak vodu, kterou vaříte. Hned vedle linky, prakticky hned za dveřmi je šatní skříň, jediný úložný prostor. Tyč s ramínky a tři šuplíky. V pokoji postel s pružinovou matrací, 4 polštáře, tři polstrované "bobky" na sezení z nichž jeden zastával místo nočního stolku. Žádné police, nebo šuplíky na uložení drobností, většina věcí musela být vyložená na stolku pod zrcadlem a na konferenčním stolku. Starý typ televize, funkční, ale víceméně zbytečná. Koupelna zařízená jako ve většině ubytování tohoto typu, evidentně z minulého století. Umyvadlo, zrcadlo, žádná polička, kam byste si umístili kosmetiku denní potřeby, tak bylo místo jen na zubní hygienu. Sprchový kout jen vanička a sprcha, hned vedle WC na kterém sedíte šikmo, protože je příliš blízko stěny. Balkon malý, ale dostačující, stolek hodně malý, tak na dva šálky a misku s buráky. je situovaný na sever, tak tam za celý den sluníčko nezasvítí. (aspoň tedy většina balkonů) Židličky strašné, kovové s koženkovým sedákem, ke kterému se vám přilepí zadek. Absence sušáku, jen na zábradlí přivázaná šňůra a pár kolíčků, působí to dost trapně. Majitel milý, osobně nás přivítal i se potom rozloučil, když jsme odjížděli. Úklid byl každodenní, za mě by nebylo nutné, ale aspoň bylo vytřeno, vynesený koš, ustláno, srovnané boty, pověšené ručníky.
Okolí nic extra. Maličké letovisko, člověk by řekl, že tam bude klid, ale ne až tak docela. První večer, dost větrno, tupé rány do stěny, něco jako když vítr bouchá nezavřenými dveřmi. Ráno, od šesti koncert kohoutů, kteří se překřikují, štěkot psa, večer - chcete si užít pohodu na balkoně - štěká pes, jiný budíček - v pět hodin ráno - kočičí bitka. Naproti na kopci je resort, kde mívají hudební večery, naštěstí jen do jedenácti a dá se to poslouchat. Wifi dostupná jen na terase před pensionem, ale je tam příjemné posezení u stolu, pod slunečníkem, nebo na houpačce.
Stravovali jsme se sami. Občas jsme si něco uvařili - i když vzhledem k nedostatku místa to byl boj, občas jsme jedli v taverně. V blízkosti jsou celkem 3 podniky plus jeden na Plaka beach resortu, který nás zklamal. Taverna Famillia dobrá až na menší průšvihy. Hned vedle mini market - na konci září to tam vypadalo jako po vykradení, opravdu hodně malý výběr, vyplatí se zajít do obchůdku na začátku letoviska, je to 7 minut pěšky, ale mnohem lepší výběr a hned vedle je i pekárna.
Poblíž několik plážiček, zklamali nás na Plaka Beach, odkud nás vyhodili protože jsme nebyli ochotni si zaplatit lehátko a tvrdili že pláž je privátní. Nevím, kolik stálo lehátko, my preferujeme ležení na pláži, a i kdyby, neoplatilo by se nám to, na tu 1-2 hodiny, večer před zavřením pláže. Měli jsme půjčené auto a jezdili jsme po ostrově a na místní pláž jsme zašli spíš na večerní koupání. Našli jsme si jinou pláž, kde problém neměli. Každopádně mě přístup onoho zaměstnance dost otrávil, choval se jak mafiánský vyhazovač, jeho chování bylo arogantní, vyhodil všechny, kteří nebyli ochotní si zaplatit lehátko.
Celkově jsem byla zklamaná, za stejné peníze jsme už bydleli mnohem lépe, ale bereme to jako zkušenost. Je ale pravděpodobné, že se sem už nikdy nevrátíme.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • StravaBez stravy
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 67%
Další hosté 7
  • Bibiana
  • Dana K.
  • Ivutka
  • Lilka
  • Urbišek
  • flower
  • pemila
Napsat recenzi

Romantica

4 recenze Kythira » Agia Pelagia Hotel
Ivana1
Ivana / 1 004xNa RN od 07.10.04 · 19 letNaposledy 01.01.24/17:16 · 3 měsíceZobrazit profil
WiFiMelissa Tour - Inex10.09.22/22:15
Velmi pěkné ubytování, jedno z nejlepších, jaké jsme kdy v Řecku měli. Pokoje prostorné, spousta ploch na odkládání věcí, pohodlné postele, TV, velká skříň s dostatkem místa, dobře fungující lednice i klimatizace, WI-FI fungující. Oceňuji přítomnost trezoru, který sice bylo nutno značným úsilím nejdříve zprovoznit (nejen vybité baterie, ale i vyteklé, takže kontakty trezoru nefunkční)…nicméně poradili jsme si a cca po čtvrthodině usilovného čištění a škrábání kontaktů a celého prostoru baterií a následné výměně baterií, které pro tyto a podobné účely vždy vozíme, trezor poté fungoval po celou dobu perfektně. Potěšila poměrně velká koupelna s vysoušečem vlasů a sice extrémně malým, ale zato uzavíratelným sprchovým koutem. Balkony mají rozkládací sušáky dokonce i s kolíčky a jsou odděleny zděnými přepážkami. Nevýhodou nejvyššího patra je velmi málo stínu na balkonech, patro níž je na tom o dost lépe.

Hotel je situován ke konci Agia Pelagia, celkem blízko pláže i taveren a jakéhosi „centra“ letoviska, nachází se naštěstí jen na velmi malém a krátkém kopečku. Nedaleko najdeme několik taveren, cukráren, kaváren, jeden miniobchůdek s potravinami a smíšeným zbožím, asi dva obchůdky se suvenýry, opravdu mikro-obchůdek se zeleninou, kde nemají téměř nic a gyrosárnu s možností zakoupení gyros pita. V okolí hotelu je klid, výhled z hotelu je na letovisko, na pláž a boční výhled na moře. Jen pár metrů výše od hotelu se nachází komplex apartmánů Romantica, kam jsme chodili na snídaně, případně by bylo možno využít tamní bazén.

Pláž v Agia Pelagia je písčitá (tmavší písek), při vstupu do vody v části blíže hotelu Romantica byl nepříjemný val z kamínků a i dále na písčitém dně dost kamínků a kamenů. Lepší část pláže byla ta vzdálenější od ubytování, tedy blíže k přístavu, tam bylo opravdu písčité dno jen s drobnými kamínky u vstupu a o dost pozvolnější klesání dna než v té první části. Celkově hodnotím pláž a koupání v Agia Pelagia jako velmi průměrné, spíše se nám tamní pláž nelíbila. Časté jsou tam vlny a to někdy opravdu velké, stejně tak vítr.

Snídaně servírované v komplexu apartmánů Romantica byly velmi bohaté, chutné, pestré, denně částečně obměňované, byli jsme velmi spokojeni.

Personál bezproblémový, milý, úklid pečlivý denně, výměna ručníků a povlečení častá.

Celkový dojem z ubytování velmi pozitivní a naprostá spokojenost, ostrov Kythira se nám také líbil a spousta míst, pláží, vesniček nás zaujala - ostrov má co nabídnout, samotná Agia Pelagia nás ale příliš neoslovila vzhledem, atmosférou, vybaveností ani svou pláží a plážemi v nejbližším okolí.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • Strava
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 74%
Další hosté 19
  • BEDY
  • Dana K.
  • Hannule
  • Janakol
  • Kalynka
  • Kopecek
  • Lavetka
  • MaDaM
  • Magdina
  • Marigaux
  • Mariteri
  • RR
  • Zeppelin
  • evča1
  • kovirbk
  • lenkahej
  • pompovi
  • slon11
  • vondrakova
Napsat recenzi

Elaia

Lefkada » Lefkada Town » Agios Ioannis Apartmány/Studia
kompersor4
Bohus / 4 673xNa RN od 28.11.12 · 11 letNaposledy Včera 10:10 · 18 hod.Zobrazit profil
WiFiBez CK30.07.22/14:39
Výborné ubytovanie. Krásna záhrada s niekoľko storočnými olivovníkmi. Ubytovaniu nič nechýba, ani súkromné parkovanie. Na pláž Ag. Ioannis pár minút pešibusom. Tak isto do mesta sme prešli za niekoľko málo minút. Mini Market so všetkým tovarom čo človek na dovolenku potrebuje je dostupný tiež pešo za chvilku. Internet dostatočne rýchly na surfovanie po nete...Kuchynka, lôžka, toaleta všetko perfektné. Jediné čo v ubytovaní absentuje je SK&CZ televizia. V takomto pripade používam vlastné sat zariadenie. Jednoducho, toto ubytko nemá chybu...
Cesta cieľom, alebo Lefkáda inak...Milos BeachΠαραλία κρυονέριGyra BeachAgios IoannisAgios Ioannis Beach
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • StravaBez stravy
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 100%
Další hosté 0
  • Nikdo další
Napsat recenzi

Kythera Golden Sun

2 recenze Kythira » Agia Pelagia Apartmány/Studia
hynek
Hynek / muž / 3 710xNa RN od 03.02.08 · 16 letNaposledy 18.03.24/14:13 · před měsícemZobrazit profil
WiFiInex-Melissa06.07.22/12:22
Ubytování v Golden Sun je určeno spíše nenáročným uživatelům. Pro naši CK- Inex-Melissa byly určeny pokoje č.5 a 6. My měli pětku. Koncem června jsme tu byly pouze dvě dvojice, takže klídek. Největší předností ubytování je blízkost centra a žádný stoupák k cestě domů. To jistě někteří ocení! Okolí klidné. Jen na protějším dětském hřišti tu večer trošku výskali caparti, ale to bylo zcela v pohodě. Pokoje vcelku prostorné, na manželské posteli je společná, pružinová a trochu tvrdší matrace, ale každý je zvyklý na něco jiného.
Výhled z terasy je boční na moře, přímý na skládku (100 m), hotel Venardos a okolní kopce. Dopoledne pražilo na terasu slunce. Úklid a výměna ručníků v naprostém pořádku. Vybavení doznalo oproti minulosti pár změn. Chybí tu nádobí k vaření a samotný vařič. Je zde pouze varná konvice a kávovar.
Žehličku a fén jsme nějak nepotřebovali. Chybí ale skleničky na víno. Jsou pouze velké – 0,33 l. Nůž ostrý - úzký tu je, ale žádný příborový. Zato jsme měli 4 vidličky! Otevírák univerzální tu je, rovněž odpuzovač komárů s jedním polštářkem. Je třeba si dokoupit! Dveře na balkón mají zatahovací síť, ale je dole děravá. Lze s ní jen těžko manipulovat. Chtělo by to namazat silikonovým olejem. Našlo by se tu i pár dalších problémů, ale nic, co by se nedalo řešit. V součinnosti s delegátem Petrem jsme si poradili! Klimatizaci ani TV jsme nepoužívali. Wi-fi občas s výpadky.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • StravaBez stravy
  • PersonálBez personálu
  • Dojem
  • Spokojenost 76%
Další hosté 1
  • michala.n
Napsat recenzi

Cavo Orient Beach & Suites

Zakynthos » Kypseli Hotel
Enďus
Vladimír / 50xNa RN od 07.09.21 · 2 rokyNaposledy 13.02.24/12:21 · 2 měsíceZobrazit profil
WiFiCK Čedok21.10.21/10:56
Nový hotel postavený v mírném svahu přímo na břehu moře. Areál hotelu je pěkně udržovaný a čistý. V horní části se nachází hlavní budova s recepcí a restaurací, část pokojů, dětský klub a bazén s barem, v dolní části zbytek pokojů, velká travnatá plocha s lehátky a slunečníky, bar a vstup na úzkou oblázkovopísčitou pláž.

V okolí hotelu je v docházkové vzdálenosti jen pár taveren, supermarket a výborná pekárna (cca 500 m), hotel tedy rozhodně není vhodný pro ty, kteří vyhledávají nákupy, rušnější noční život a zábavu. Za tím je potřeba dojet, nejblíže do střediska Tsilivi nebo do Zakynthu. My jsme brali hotel jako základnu pro cestování po ostrově a pro tento účel je hotel dobrou volbou. Hotelová pláž je spíš taková nouzovka, moře čisté. Nejsme úplně plážové typy, ale nějaké to lenošení na pláži k dovolené u moře určitě patří, takže za koupáním jsme jezdili cca 7 km na pěknou klidnou písčitou pláž s pozvolným vstupem do moře v Alykanas. Trochu rušnější písčitá pláž je cca 6 km v Tsilivi, nebo o něco blíže je menší písčitá pláž v Amoudi.

Ubytováni jsme byli v horní části hotelu. Pokoj, který jsme dostali pro 2 osoby, byl nadstandardně prostorný a byl vybaven velkým dvoulůžkem a dvěmi pohovkami, které zřejmě slouží případně i jako přistýlka. Klimatizace je centrální (takže absolutně tichá), s řídící jednotkou na pokoji. K dispozici je zdarma trezor, malá lednice, fén a televize (řecké a německé programy). Úložné prostory dostatečné. V pokoji je velký sprchový kout a samostatné WC, dvě umyvadla jsou včleněna přímo do prostoru pokoje (oddělena nízkou zdí). Každý pokoji má buď terasu nebo balkon. My jsme měli pokoj v přízemí s docela prostornou terasou, ze které byl vstup do bazénu. Bazén je společný vždy pro 3 pokoje. Terasa byla vybavena křesly, sedačkou, stolkem a malým skládacím sušákem. Úklid pokoje každý den, výměna ručníků každý den, výměna lůžkovin každý třetí den. Každý den byla na pokoji balená voda. Plážové osušky zdarma k dispozici na baru u bazénu oproti kartě, kterou dostanete při příjezdu. Funkční a rychlé wifi zdarma.

Hotelová restaurace se nachází v hlavní budově v prvním patře s pěkným výhledem na hotel a moře. S jídlem jsme byli velice spokojeni, nabídka byla pestrá a chutná, vše průběžně doplňované, nikdy nebyl problém s tím, že by něco chybělo. Myslím, že si každý musel vybrat (různé druhy masa, ryby, mořské plody, zelenina, různé saláty, ovoce, dezerty, zmrzlina). Nemůžu hodnotit obědy, na ty jsme se do hotelu nevraceli. Na stole pokaždé balená voda. Z nápojů k dispozici káva, čaj, džusy a nealko z postmixu, pivo, víno. Personál velice ochotný a milý, restaurace čistá, stoly vždy znovu rychle prostřené a připravené. Vstup do restaurace s rouškou a jednorázovými rukavicemi. Jídlo si každý mohl nandat sám, nápoje obsluhoval personál hotelu. Během dne nealko i alko nápoje a různé malé občerstvení a ovoce na baru u bazénu. Na jídlo do hotelu chodili i lidé ubytovaní v „suites“ patřících k hotelu, ty se nachází cca 300 metrů směrem k hlavní silnici (na fotomapách od Googlu 2 budovy s bazény u „Olive tree villas“, na fotomapách Seznamu nejsou vidět, stejně tak tam není vidět ani hotel).

Celkově se nám v hotelu líbilo a byli jsme tu spokojeni. Hotel můžu doporučit pro klidnou dovolenou stranou rušných turistických středisek. Na druhou stranu si pobyt neumím představit bez půjčeného auta.
Kypseli od 20.08.21 do 31.08.21
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • Strava
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 89%
Další hosté 0
  • Nikdo další
Napsat recenzi

Porto

Korfu » Sever » Kassiopi Apartmány/Studia
MonikaV
Monika / žena / 694xNa RN od 27.06.08 · 15 letNaposledy 09.11.23/08:04 · 5 měsícůZobrazit profil
WiFiKorfu-servis18.10.21/11:33
Pro letošní dovolenou jsme využili ubytování ve studiu pro 2-3 osoby poblíž přístavu v Kassiopi. Jedná se o velmi prostorný byt, který se skládá z ložnice s manželskou postelí a kuchyně s pohovkou pro 3. osobu. Z obou místností je vstup na dlouhý balkón se zahradním nábytkem a sušákem na prádlo. Byli jsme ubytováni v 1. patře, odtud jsme se kochali nádherným výhledem na přístav a protější pevnost.
Ve studiu byl prováděn každodenní pečlivý úklid. Během pobytu se paní Tamara stále dotazovala, jestli je vše v pořádku.
Poblíž ubytování je několik menších pláží, pod pevností dvě organizované s lehátky a slunečníky. Za přístavem doprava je ještě pěkná pláž, kde jsme byli téměř sami.
V případě, že bychom se chtěli na tento krásný ostrov vrátit, neváhala bych opět využít služeb paní Smetanové a rezervovala si ubytování v tomto studiu.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • StravaBez stravy
  • PersonálBez personálu
  • Dojem
  • Spokojenost 92%
Další hosté 0
  • Nikdo další
Napsat recenzi
Athény Srážky Teplota Vítr
Dnes 03:00Polojasno0 mm12°4 m/s
Dnes 06:00Skoro jasno0 mm14°3 m/s
Dnes 12:00Polojasno0 mm19°8 m/s
Dnes 18:00Polojasno0 mm16°6 m/s
Zítra 00:00Zataženo0 mm13°4 m/s
Zítra 06:00Zataženo0.1 mm16°2 m/s
Zítra 12:00Slabé dešťové přeháňky0.7 mm20°5 m/s
Zítra 18:00Zataženo0.1 mm17°4 m/s

Norwegian Meteorological Institute and NRK YR.no

Kompletní předpověď
© na veškerý obsah se vztahuje autorský zákon, proto není možné cokoliv z těchto stránek kopírovat a používat k jiným komerčním účelům !