Na úvodní stránku
Napsat vlastní cestopis
Fotogalerie
Videogalerie
Recenze hotelů a apartmánů
Recenze míst
Recenze taveren
Diskuzní fórum
Přihlášení
Jste nepřihlášen
OnLine: 1 | 8
Melissa travel
Ochrana osobních údajů
© 2002 Řecko a řecké ostrovy

Skupina recenzí hotelů Iónské ostrovy

Melissa Travel
Hotelů a apartmánů: 872
 

Marelen (hotel)

 
18.01.20 19:18
Zakynthos » Kalamaki
CK: Brenna
 
 
Hotel Marelen lezi v klidne boční ulici stranou od hlavní třídy v Kalamaki ale v příjemné docházkové vzdálenosti.Nehrozí tak hluk od aut,skutru, barů,apod. Areál je tak akorát veliký,žádný gigant ani pidi okolí a je nádherně udržovaný. Všude upravené keře, palmy, krásný trávník, pobíhající kotata. Úžasné tři bazené s miniaquaparkem pro děti, bazén jen pro dospělé a u restaurace bazén s částí pro menší děti. K zapůjčení i lehátka, možnost kompresoru k nafouknutí. Prostředí restaurace velmi příjemné, možno sedět uvnitř,kde je klimatizování, či venku. Strava formou PP naprosto skvělá. Střídají se tématické večery jako Řecký, Zakynthoský, Italský,Mexický, atd..Saláty, zákusky,zmrzlina, snídaně v podobném stylu, sice stejná ale velmi rozmanitá a trochu zaměřená na angl.klientelu,ale vybere si každý.
Personál od recepce přes číšníky,uklízečky a zahradníka moc příjemný, nápomocný.
Číst více
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
1
0
 

Marina Bay 2 (hotel)

 
29.12.19 22:42
Kefalonia » Mounda Beach » Skala
CK: Firo tour
Krásný, klidný hotel na dlouhé, písčité, liduprázdné, přírodní pláži, ideální pro relax a odpočinek. Pokoje jsou velmi pěkné, celkem vkusně zařízené, velice prostorné, nábytek neopotřebovaný, TV, lednice, kuchyňský kout s nádobím, rychlovarnou konvicí a vařičem, klimatizace za poplatek. Všechny pokoje mají výhled na moře a prostorný balkon či terasu, v oknech i dveřích na balkon/terasu jsou instalovány sítě proti hmyzu. Jediným mínusem byly velmi tvrdé, nepohodlné postele. Signál WI-FI v pokojích dále od hlavní budovy není, jen v jídelně, na recepci, v okolí bazénu a na terase hotelu, možná pokoje umístěné v hlavní budově jsou na tom se signálem lépe. Hotel je situován na pláži, kde přímo pod hotelem sice je několik málo slunečníků, ale jinak je pláž zcela prosta plážového servisu a každý si zde může najít své soukromé, osamocené místečko. Na východě, směrem ke Skale, pláž končí ... Číst více
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
2
0
 

Iris 4 (app./studio)

 
11.12.19 09:33
Lefkada » Agios Nikitas
 
 
Postarší studia poměrně spartansky vybavená. Vybavení kuchyně hodně chudé(chyběl otvírák na víno, nuž pouze steakovy), pár hrnců. My si vyžádali u cetovky pokoj v horním patře a udělali jsme dobře. Měli jsme veký balkón s výhledem do zahrady. Ostatní účastníci zájezdu na tom byli o poznání hůř. Kolegům na našem patře při vydatné průtrži silně teklo skrz strop do postele. Nám jen krz okna. Dalším lidem, kteří byli ubytváni uplně dole(jakoby v suterénu) zapáchal pokoj zatuchlinou a vlhkostí. Jiní měli problém s postelí, kde chyběly prkna co by rošt. Tím bych to asi uzavřel. Podtrženo sečteno, pozor kam vás ubytují. Doporučuji se domluvit s cestovkou o rezervaci horního patra.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 

Tsega (app./studio)

 
07.12.19 18:35
Kythira » Agia Pelagia
CK: Melissa Travel
 
Ubytování Tsega je moc hezké, vkusně zařízené a prostorné - jedno z nejlepších, co jsme kdy v Řecku měli. Nachází se vysoko v kopci na horním okraji vesničky, takže se můžete těšit na krásné výhledy a božský klid. Na pláž, k tavernám a obchodům to bylo asi 5 min. dolů ze strmého kopce.
Bydleli jsme v horním patře, což bylo moc fajn z hlediska soukromí a výhledů, ale už méně příjemné, když nám v 2. polovině pobytu začala větší horka. Hned pod střechou se pokoje rychle vyhřály. V ložnici je klimatizace, takže ta se dala rychle vychladit, ale ve 2. pokoji (kuchyňka+obyváček) bylo vedro. Neumím si to představit v červenci nebo v srpnu. Co se týká vybavenosti kuchyně - pro nás byla dostačující, nic nám nechybělo, ale my na dovolené žádné velké vaření neprovozujeme. Samozřejmě se našly drobné, řecké nedostatky (rychlovarná konvice nefungovala, nebyl sušák na prádlo, nešla zajistit ... Číst více
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 

Argalios 3 (app./studio)

 
10.11.19 09:00
Ithaka » Jónské ostrovy » Kioni
CK: Melissa Travel
 
Apartmány Argalios se nachází v poklidné vesničce Kioni. Je třeba počítat s tím, že je budova umístěna na kopečku, tedy se při výstupu mírně zapotíte (asi skoro jako všude). :o)
Byla jsem ubytovaná ve třetím pokoji, který měl k dispozici velkou terasu s výhledem do uličky. Pokoj byl prostorný a čistý. Pokud nejste milovníky klimatizace, stejně tak jako já, počítejte s tím, že v oknech nejsou sítě proti komárům. Tedy budete potřebovat hodně náplní do strojku.
Kuchyňka byla celkem slušně vybavená. Jediné, co jsem postrádala, byl ostrý nůž, konvice a jar. Popřípadě jiný mycí prostředek, ale to je věc, kterou vždy seženete. Úklid probíhal pravidelně. :o)
Pro řidiče doporučuji zamluvit si nějaký ten dopravní prostředek, jinak se skoro nikam nepodíváte. K dispozici je zapůjčení kol, ale to bych já osobně v tom horku asi nedala. :o)
V apartmánu není WIFI, tedy pro milovníky internetu trochu smůla. Stačí však seběhnout dolů do baru a jste připojení. :o)
Celkově ubytování hodnotím kladně. Vhodné pro lidi, kteří vyhledávají klidnou dovolenou a hezké pláže v okolí ubytování.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
2
0
 

Faros (app./studio)

 
11.09.19 20:19
Paxos » Gaios
CK: Melissa Travel
 
Ubytování Faros na ostrově Paxos nabízí cestovka Melissa Travel. Neměli jsme již možnost si připlatit horní studio s velkou terasou, bylo vyprodáno. Proto jsme to riskli a čekali tedy, které studio nám bude přiděleno....bohužel osud nebyl k nám milostiv....a dostali jsme spodní studio, úplně vzadu v rohu spodní terasy. Na začátku června zde skoro vůbec nesvítilo slunce, protože všude kolem je přebujelá zeleň.Vevnitř ve studiu bylo vlhko a dokonce v koupelně vyrašila na stěnách plíseň. Kuchyně byla dobře vybavena vším nádobím, troubou a velkou lednicí.Voda tekla teplá, každé studio má svůj bojler na ohřev vody. Koupelna byla opravdu retro, odhaduji, že se zde čas zastavil něco kolem roku 1973. A nápis v angličtině "šetři vodou" nás při pohledu na kohoutky v koupelně i v kuchyni, opravdu velmi rozesmál !!!!! V oknech byly sítě proti hmyzu, což jsme ocenili. Na terase byly ... Číst více
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 

Santa Barbara (app./studio)

 
11.09.19 00:26
Korfu » Jihozápadní pobřeží » Perivoli
CK: Melissa Travel
 
Jednoznačným lákadlem byla stejnojmenná pláž a její okolí - příroda. Zvolili jsme ubytování co nejblíže k moři (Santa Barbara Lakis apartements). Zatímco pláž byla skutečně opravdový skvost, z ubytování jsme měli smíšené dojmy. CK nabízí studio v patře a v přízemí. Byli jsme tři, obdrželi jsme studio v přízemí. Studio v patře je menší, přistýlka se tam nevejde, jak jsme měli možnost se přesvědčit.
+/-
+ nový, nebo relativně nový, poměrně pěkný nábytek, matrace je slušná trampolína, ale spaní pohodlné
+ dvě terasy, vždy se dá posedět venku na té zastíněné. Ráno do zahrady, odpoledne na té přední
+ čistota, čistě vymalováno, prostor studia působí udržovaně, nově
+ velký sprchový kout se soklem, závěs, dařilo se koupelnu udržet v čistotě
+ zařízení a vybavení studia nezklamalo, vše funkční, teplé vody dostatek, klima za poplatek (se svéhlavým ... Číst více
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 

Akis 2 (app./studio)

 
28.08.19 09:54
Zakynthos » Alykes
CK: Brenna
 
V červenci jsme se na 10 dní stali obyvateli jednoho přízemního studia v hotelu Akis. Měli jsme to bez stravy, záměrem bylo ráno si užívat dlouhé líné snídaně a každý večer jít někam na večeři. To se naprosto povedlo.
Studia Akis mohu jen doporučit. Jsou čistá, na řecké poměry i velmi prostorná, balkonek akorát pro 2-3 lidi. Každý den probíhá úklid něčeho ve všech studiích. Někdy se vytírá, někdy se vyměňují ručníky, někdy povlečení lůžkovin. Ale každý den se minimálně zamete a vynesou odpadky. Ubytování je opravdu velmi milé - anglicky mluvící by řekli "lovely". Ke studiovému domu je k dispozici bazén. Docela velký a čistý, udržovaný, v blízkosti pool baru. Zde je možné si dát k pití prakticky cokoli, je zde možné koupit i vodu - balení 6 ks lahví po 1,5 l. To je velmi příjemný bonus. Pokud Vás přepadne hlad, je možné si dát i něco k jídlu - od toastu, špaget až po něco ... Číst více
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 

Zacharula 5 (app./studio)

 
13.08.19 19:03
Kefalonia » Kefalonie » Lassi
CK: Ck Melissa
 
Ubytování Zacharula je v rušném letovisku Lassi. Bydlely jsme v růžovém domku v termínu 4. 7. - 15. 7. 2019. Pro tři osoby je studio velmi prostorné, kuchyňka dostačující (ale nevařily jsme si), koupelna odpovídá řeckému standartu. Měly jsme menší vanu, ne sprchový kout. Terasa našeho studia byla obrovská a měla bezvadnou polohu, protože ráno při snídani i navečer při návratu z výletů tam nesvítilo slunce a byl tam příjemný stín. Bazén jsme využily hned po příletu a byl čistý, určitě je to velmi příjemný bonus Zacharuly. Pláže v okolí jsme jako již tradičně vlastně skoro nevyužily, ale přišlo mi, že nejsou úplně blízko. Pro nás není priorita mít moře u nosu, takže to nehodnotím jako mínus. Co se týká marketů a taveren, je jich v blízkosti poměrně dost, můžete vybírat.

Tím ale bohužel veškeré klady tohoto ubytování končí. Naproti, zřejmě od letošní sezony, přibyl další ... Číst více
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
4
0
 

Kythera Golden Sun (app./studio)

 
04.08.19 17:19
Kythira » Agia Pelagia
CK: Viamare
 
Byli jsme ubytováni v prvním patře, pokoj c.6. Pokoj byl nadstandardne vybaven - fen, žehlička s prknem, houbicka s jarem, konvice, lednice, jednoplotynka, dostatek nádobí pro jednoduché vaření. Pokoj nemá klasický kuchyňský kout, ale je tam plastové umyvadlo.
Zařízení skoro nové, velká pohodlna postel, velká šatní skříň, 3 židle, zrcadlovy stolek, skříňka s nádobím, chybí stůl, ale vyřešili jsme to snidanemi v posteli. Pokoj asi není plně hotov, na 2 místech couhaji zaslepene dráty a neni zadelana příprava na linku. S dítětem bych se bála. V balkonovych dverich síť proti hmyzu.
Koupelna na řecké poměry velká, velký sprchac s rantlem, tak netekla voda ven. Občas pokles tlaku vody asi se hodně lidí mylo, pri zapnutí světla se zapnul větrák.
Balkon je s vyhledem na moře, skládku, hřiště, okolní zástavbu a kopce. Na balkoně stolek a 2 židle, věšák s koliky. Ráno tam svítilo slunce, tak se nedalo sedět. Odpoledne už chladek. Rano rusili popeláři, občas stavba, a příjemně dětský hlahol na hřišti. Chybelo soukromí, zidka oddělující sousední balkon není ani do pasu. Tak pak sedíte se sousedy hned vedle.
Uklizelo se denně vzorně, 2x výměna povlečení a ručníku.
Trochu zlobí komáři, strojek byl, stačilo koupit náplň.
Pláže nedaleko,
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 

Romantica 3 (app./studio)

 
21.07.19 12:20
Kythira » Agia Pelagia
 
 
 
Romantica Apartments (horní Romantica) - Pokoje jsou nové, po celkové rekonstrukci, postele pohodlné, prostorný sprchový kout oddělený od toalety sklem, sprcha pevná i pohyblivá, velká šatní skříň, dostatek ramínek, vybavení kuchyňky - rychlovarná konvice, topinkovač, sklokeramická varná deska, lednice, základní nádobí pro stolování i vaření, mycí prostředek, houbička, utěrka. Dále je k dispozici na pokoji fèn, trezor, klimatizace, sprchový gel, šampon, mýdlo, strojek na polštářky proti komárům, u nás na pokoji byly i polštářky do strojku - vše v ceně. Wi-fi signál naprosto bez problému v celém areálu.Úklid probíhá každý den, kromě neděle, osušky a ručníky mění vždy při úklidu. Snídaně je bohatá, vybere si každý. Personál milý a ochotný. Připravte se, že ke každému pokoji jsou schody, všude v komplexu Romantica jsou schody, ale kufry vám do pokoje vynese personál. Zamyká se kartou, můžete i klíčem, ale je to zbytečné. Kartu je nutné zasunout do krabičky vedle dveří, aby vám šel proud, ale to asi víte. Vstupní dveře i okenice jsou plechové, tak dávejte pozor, když se o ně opřete kolem poledne. Mám pocit, že všichni češi jsme ubytování vedle sebe, výhled je do kopce - na západ. Bazén je čistý, u bazénu je sprcha. Na pláž je to pět minut, ale na náš vkus je plná lidí, jezdili jsme na jiné pláže.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
1
0
 

Zacharula 5 (app./studio)

 
19.07.19 09:45
Kefalonia » Lassi
CK: Melissa travel
 
Apartmán v kamenném domku je prostorný, čistý, pěkný. Kuchyně vybavená pro 4 osoby, pouze chyběly menší skleničky, které jsme dokoupili a zanechali pro další návštěvníky. Výměna ručníků probíhala každý 3. den, vynášení košů denně, ložní prádlo 3x za pobyt. Paní Zacharula byla příjemná, ale snížený počet hvězdiček personálu jsem dala za ranní hluk na stavbě domu majitelky v bezprostřední blízkosti apartmánu, nedalo se snídat na terase (prach a nepříjemný hluk). Přístavba rostla rychle, tak by to snad neměl být problém pro celou sezónu. Odpoledne po návratu z výletu byl už klid. Snížený počet hvězdiček za polohu jsem dala kvůli hluku z baru a taveren v okolí (řešili jsme zavřenými okny, klimatizací a špunty do uší).
Bazén byl čistý, udržovaný a se sprchou.
Lassi má výbornou polohu jako výchozí bod pro cestování po krásném ostrově.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
4
0
 

Argalios 3 (app./studio)

 
17.07.19 13:16
Ithaka » Jónské ostrovy » Kioni
CK: Melissa Travel
 
 
Penzion Argalios je na kopečku v krásné a klidné vesničce KIONI. Má pouze tři pokoje(studia), každý má na své vlastní straně balkón/terasu. Nejvyšší patro patří majiteli (oční lékař z Athén - tuším), zřejmě tam bývá málokdy. Spodní patro jsou studia. Každý pokoj má svůj vchod. Nejnižší patro je garáž. Pokoje jsou jakoby v 1. patře, ale vzhledem ke svahu, ve kterém ubytování je, tak vlastně je to přízemí. Penzion je na kopečku, dá se k němu jít několika cestami. Každý si vybere, která mu vyhovuje. My chodili různě. Nejkratší cesta je asi skrz schody (93 - jsme počítali :-D). Vzhledem k tomu, že jsme do penzionu jeli se známými, tak jsme nakoukli i k nim a velmi rychle jsme adoptovali i samotného kluka ve zbývajícím pokoji. Náš pokoj (balkón s lisem na olej, boční výhled) - byl č.3. Byl poměrně prostorný i balkón. Krásné posezení. Všechny pokoje jsou opravdu nadstandardně (za tu cenu) ... Číst více
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
2
0
 

Funtazie klub Cephalonia Palace (hotel)

 
11.07.19 21:13
Kefalonia » Lixouri » Xi
CK: Fischer
 
 
V tomto hotelu jsem s rodinou strávila začátkem července 2019 příjemných 7 dní. Hotel se nachází v krásně udržované zahradě asi 100 metrů od pláže Xi s červeným pískem. Okolí velmi klidné. V areálu velký bazén a brouzdaliště pro děti, dětské hřiště, hřiště na volejbal, stolní tenis, šachy. Byli jsme ubytováni v přízemí, pokoj byl menší, ale v podstatě jsme tam pouze přespávali, takže to nevadilo. Měli jsme all inclusive, strava výborná, velký výběr, každý si vybere. I já, s bezlepkovou dietou, jsem neměla problém. Co nám vadilo: matrace v manželské posteli, ty by potřebovaly vyměnit, cítili jsme každou pružinu. Palanda pro děti byla ok, takže jsem někdy spávala tam a jedno dítě na manželské posteli :-) Syn nám taky několikrát uklouzl na terase kvůli vodě, která kapala malou rourkou z pokoje nad námi. Byla to voda z klimatizace, moc dobře tohle řešeno není. Bohužel je to tak u všech pokojů. Komárů velmi málo, takže paráda. CK Fischer nelze nic vytknout - perfektní organizace transferu z letiště na hotel a zpět. Jeli jsme i trajektem, vše navazovalo, nikde jsme nečekali. Celkový dojem dávám **** a to kvůli té posteli a kapající vodě na terase. Jinak Kefalonie je překrásný ostrov, určitě to chce půjčit si auto a zajet na pláže Myrtos a Petani, vesnička Assos je překrásná!
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
1
0
 

OMIROS (hotel)

 
01.07.19 09:23
Korfu » Gouvia
 
 
Menší hotel mezi domy s manším bazenem u vchodu. Pokoje denně uklízené, ručníky obden. Uklid bez námitek! Personál milý a ochotný. Na pláž s lehátky se jde uličkou asi 390m. menší pláž s kamínky, voda díky zátoce teplejší než jinde ale zakalená. Okolí mnoho taveren a možností na nákup. V okolí klid, žádný disco, ani animační program.
Pouze strava (měli jen snídani) velmi chudá a bez obměny.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním těchto webových stránek s tímto souhlasíte. Více informací