Na úvodní stránku
Napsat vlastní cestopis
Fotogalerie
Videogalerie
Recenze hotelů a apartmánů
Recenze míst
Recenze taveren
Diskuzní fórum
Přihlášení
Jste nepřihlášen
OnLine: 6 | 31
Melissa travel
Ochrana osobních údajů
© 2002 Řecko a řecké ostrovy

Skupina recenzí hotelů Iónské ostrovy

Hotelů a apartmánů: 848
 
Water Side 2 (app./studio)
 
28.08.18 17:55
Kefalonia » Lourdas » Lourdas beach
CK: Melissa Travel
 
Studio Water Side je umístěno v klidném prostředí. Měli jsme pokoj č. 7 v patře s výhledem na moře a na západ slunce. Tyhle pohledy jsme si užívali každý večer. Studio je klasicky zařízené jako všude jinde v Řecku. Trochu nám vadili oddělené postele, ale byly pohodlné. Klimatizace byla vhodně umístěná a opravdu účelně nastavená. Balkón byl prostorný pro dva až dost. Židle zde byly látkové pohodlné. Úklid dvakrát za pobyt společně s výměnou ložního prádla. Byli jsme ubytovaní 11 nocí. Kousek od studia cca 300 metrů je market, kde jsme koupili vše potřebné. Na pláž jsme chodili vlevo téměř na konec, kde jsme mohli být bez plavek. Skútrem jsme procestovali téměř celý ostrov a opravdu to stojí za to. Kefalonie je také jedna velká botanická zahrada plná různých vůní!
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
1
0
 
Pelagia Beach (app./studio)
 
25.08.18 17:39
Kythira » Agia Pelagia
CK: Melissa Travel
Pelagia Beach Studios nabízí velice příjemné ubytování, apartmány viditelně nedávno prodělaly rekonstrukci a na sezónu byly jako nové. Součástí pokoje byla klimatizace a trezor zdarma, velikost pokoje 202 lehce nadstandardní, sociální zařízení - řecká klasika, sprchový kout pro hobity, ale konečně se závěsem až do vaničky, takže voda netekla po podlaze, wc vmáčknuté v rohu s výhledem na umývadlo, větrání pouze větrákem, který se spouštěl při rozsvícení v koupelně. Kuchyňský kout vybavený základním nádobím pro dva, varná konvice, presovač na čaj, dvoukolečkový vařič. My měli výhled do atriového dvorku, to nám ale vůbec nevadilo, dvorek je vkusně stylově upraven a s posezením, pokoj 202 má posezení na miniterásce před dveřmi. Chybí šňůry na prádlo, ale pokoj je vybaven skládacím sušákem na prádlo, takže to tam aspoň nevypadalo jak v italském pavlačáku. K moři 3 minuty z kopce, dalších 5 ... Číst více
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Kalypso 3 (hotel)
 
24.08.18 16:51
Kefalonia » Jihovýchod Kefalonie » Poros
CK: Fisher
Menší klidný hotel přímo u malé pláže (neorganizovaná pláž). Organizovaná pláž cca 100m (slunečníky+lehátka 6EUR/den). Moře nádherně čisté, pláže oblázkové (doporučuji boty do vody). Pokoje rekonstruované, čisté, denně uklízené. Sprchový kout uzavíratelný a prostorný, pokoje s terasou (výhled na moře = uchvatené východy slunce). Klimatizace v ceně. Výměna ručníků 2krát za týden, nicméně, není problém si říci, personál je ochotný a majitel je velmi milý a vstřícný. Trezor za poplatek.
Letovisko je menší, centrum cca 10minut od hotelu, dostatek obchůdků s jídlem i dárky, benzínka, mnoho taveren a kaváren. My jsme měli polopenzi. Snídaně v hotelu typicky řecká = chudá a jednotvárná, ale nám stačila. Večeře v taverně Dionýsos - naprosto dokonalé, výběrem z jídelního lístku, navíc vždy předkrm, salát a nějaké překvapení (majitel byl senzační).
Jediné na co upozorňuji, teď v sprnu tam bylo opravdu hodně vos a sršňů.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
1
0
 
Romantica 2 (app./studio)
 
20.08.18 22:00
Kythira » Agia Pelagia
CK: Melissa Travel
Hotel - penzion Romantica je na praktickém místě. Všude blízko a klidná lokalita. Což Pelagia je obecně. Okolí není až tak upravené, co se týče studií, kde jsme byli ubytovaní. Hotel jako takový je krásný. Rozlehlý ...budova s recepcí je hned u studií a pak s bazénem o kus dál. Tam jsme se byli jen podívat. Vypadalo to tam velmi sympaticky. Studia jsou takového dejme tomu skromnějšího rázu. Což je patrné podle fotek i nižší ceny než je ubytování přímo v Romantice. Mě toto soukromí vyhovovalo. Rozdělení pokojů. Kvůli jedné "story" máme slušný přehled jak který pokoj vypadá v patře. Podle mě (tam jsme osobně nebyli) je nejlepší pokoj č. 15 - má dva balkóny a bude určitě více prostorný. 2 balkóny jsou velkou výhodou, protože ráno a dopoledne praží sluníčko na balkonech s přímým výhledem k moři (snesl by se slunečník) a na bočním zase odpoledne. Pokoj č. 14 je s přímým výhledem na ... Číst více
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Summer Sun 6 (app./studio)
 
20.08.18 12:03
Kefalonia » Skala
CK: Melissa Travel
 
dovolená v termínu: 06.08.18 - 16.08.18
Musím jen potvrdit předešlé recenze. Prostorné, čísté (každý 3. den úklid a výměna ručníků), kuchyňka vybavená dostatečně, prostorná terasa s výhledem na moře (situovaná na V) - takže ráno slunečná a večer příjemná na klidné posezení ve stínu. Milý pan majitel, který je velice komunikativní, snaží se vyhovět. Parkování je možné přímo v oploceném areálu ubytování. Přímo u pláže funguje jak plážový bar, tak již zmiňovaný AB food market, který nabízí velké množství potravin, ovoce, zeleninu, pití,... za velice přijatelné ceny - až nás to velice mile překvapilo. V baru u pláže výborné Frappé za 1.5e. Jen je potřeba počítat s opravdu větším výstupem směrem k hotelu. Nicméně díky tomu vás večer na terase za pohledu na osvětlené městečko ruší pouze cikády a zvonce občas procházejících stád ovcí a koz. Nedaleké mětečko Skala nabízí nepřeberné množství taveren a barů, obchůdků a půjčoven. Kde nelze zaplatit kartou je umístěn bankomat (alespoň nám to tak připadalo :)
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
3
0
 
Romantica 2 (app./studio)
 
02.07.18 08:43
Kythira » Agia Pelagia
CK: Melissa Travel
 
Byli jsme ubytovaní v apartmánu v přízemí, směrem na ulici. Apartmány jsou krásně velké, ale nejsou určeny pro čtyři dospělé osoby. Lůžka v kuchyni jsou gauč a úzké rozkládací křeslo. Na požádání nám bylo okamžitě vyměněno za rozkládací postel, takže spokojenost. Klimatizace zdarma. Wifi je k dispozici, u bazénu je signál silný, ale v apartmánu je velmi slabý . Kromě neděle probíhá úklid a výměna ručníků denně, výměna povlečení 1x týdně, k dispozici jsou malá balení šampónků a sprchového gelu, které byly průběžně doplňovány. Vybavení kuchyňky je dostačující - nádobí a příbory pro čtyři osoby, velká lžíce a obracečka, velký nůž na chleba, 4 skleničky, malé a větší hrnečky na kávu, džezva, lis na citrony, hrnce, pánev. Varná konvice, toastovač, struhadlo, fén. Není žádná větší miska. V červnu velké množství komárů, jeden protikomárovač byl k dispozici, ale nestačil, používali jsme nakonec tři. Snídaně formou bufetu jsou naprosto úžasné, velký výběr sladkého i slaného, nejsou každý den stejné. Na pláž je to procházkou 5 minut, pláž písečná, v okolí taverny, obchody.
Celkový dojem : Krásné ubytování, vstřícný personál, blízkost moře.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Tsamis Zante (hotel)
 
29.06.18 13:47
Zakynthos » Tsilivi » Kipseli
CK: Fischer
 
 
Hotel leží v osamocené poloze, přímo u moře a nabízí nádherné výhledy. Skládá se z hlavní budovy, kde si můžete připlatit za pokoj s výhledem na moře (měli jsme, vřele doporučuji) a vedlejších budov bez výhledů. Jedná se o malý komplex, celkem cca 70 pokojů, panuje tu příjemná atmosféra, celkově ale odpovídá spíše 3* (uvádí se jako 4*). Hotel už má nejlepší léta za sebou (rekonstrukce v roce 2008) a je to na něm znát. Pokoje celkem pěkné, dostatek úložného prostoru, pohodlné postele, koupelna ale hodně zastaralá. Také venkovní prostory žádají více údržby - hlavně lehátka a polstry na nich mají již doslouženo. Pobyt je zde all inclusive, ale protože se zde všichni znají, nemáte ani žádné náramky. Stravování dobré, hodně regionálních jídel, žádné fronty, průběžné doplňování jídla. Jen nepočítejte s takovým výběrem jako ve velkých komplexech. Nabídka pití dobrá, 10 druhů koktejlů, jen víno nám nechutnalo. Na stravování nám ale vadil způsob stolování, umělohmotná prostírání byla opravdu hrozná. Hotel je vystavěn terasovitě, kdy na dvou terasách jsou bazény s lehátky, ze 4 terasy vcházíte po schůdcích do moře. Jsou zde kameny, boty do vody nutností, nevhodné pro děti. Je zde ale dlouho mělko. Nádherné výhledy, milý personál, pěkné pokoje, dobré jídlo zastíní drobné nedostatky a na dovolené se nám moc líbilo. Doporučuji.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Albatros (app./studio)
 
29.06.18 08:32
Ithaka » Vathy
CK: Melissa Travel
 
Celkový dojem z tohoto ubytování máme dobrý. Nebylo to drahé, bylo tam čisto a nic nám tam nechybělo. Klasický malý pokojík s balkónem, kde byl krásný výhled na celý přístav ve Vathy. Uvítali jsme na balkóně markýzu, protože bez té by jsme si ráno nemohli dát venku snídani. S vybavením kuchyňky jsme byly také moc spokojeni neboť zde byl toustovač, rychlovarná konvice, dokonce překapávač na kávu a trouba. Jinde jsme nikdy z těchto věcí nic neměli, takže pro nás překvapení. Úklid proběhl 3krát za pobyt, což stačí. Jediné mínus dáváme posteli, protože byla hrozně úzká a kdo má rád svůj prostor na spaní, jako my, bude mít problém :-) a dále sprchovému koutu, opět tak malinký, že i když se člověk snažil, voda byla všude po koupelně. Wifi po celou dobu pobytu nešla, ale měla jít, kde byl problém jsme nezjistili. Urgovali jsme delegátku, ale bohužel :-( Za mě ho doporučuji, ale jak vždy píšu, vystačíme si s málem a nejsou pro nás prioritou hvězdičky. Máme to jen na přespání :-)
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Bez pláže
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
1
0
 
Faros C 4 (app./studio)
 
27.06.18 12:36
Paxos » Gaios
CK: Melissa Travel
 
dovolená v termínu: 15.06.18 - 26.06.18
Penzion Faros je situován zhruba 300 m od městské oblázkové pláže. Nedaleko penzionu se nachází tři obchůdky, náměstíčko a několik taveren. Celkově je to menší rodinný penzionek.
Pokoje jsou větší, světlé a čisté. Každý pokoj má svou vlastní prostornou terasu s lehátky a posezením. Na terase byla též natažená šňůra na prádlo i s kolíčky. V oknech jsou nové sítě proti hmyzu a na prosklených dveřích, vedoucích na terasu, jsou automatické rolety. V červnu jsme s komáry na pokoji problém neměli, nicméně pokud přeci jen budete potřebovat, paní domácí má v každém pokoji připraven elektrický strojek proti komárům včetně náhradních náplní.
V pokoji je jedna velká manželská postel s pohodlnou matrací. Další postel je menší a vhodná spíše pro děti, nebo menšího dospělého. Ve velké skříni s ramínky je dostatek místa a v horní části jsou náhradní deky a polštář. Dále jsou na pokoji ... Číst více
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
3
0
 
Paradise Beach 2 (hotel)
 
18.10.17 08:38
Lefkada » Nidri
CK: INEX
 
Hotel pro nenáročné lidi, kteří mají rádi pohodovou a klidnou dovolenou.

Malý rodinný hotel - 19 pokojů. Pokoje různé velikosti, jednoduše zařízené s WC, sprchou a balkónem. Žádná televize ani fén v koupelně. Chladnička a klimatizace v ceně.
Na pokojích každý den úklid - čisto! Za 11 dní 3x výměna prostěradel a osušek. Samozřejmě na požádání i dříve.

Rozšířená kontinentální snídaně: Pečivo, máslo, džem, vajíčka, salám, šunka, sýr, jogurt, Müsli. Čaj, káva, džus. Různé ovoce.

Snídá se na terase, ze které je vstup přímo na pláž. Možnost objednání lehkého občerstvení a nápojů. V dosahu hotelová WIFI síť. Personál příjemný a velice ochotný.

Hotel má své lehátka a slunečníky. Umístit si je musí každý sám a taky sklidit! Pláž štěrková, moře čisté a ráno úplně klidné jako hladina rybníka.

Kousek od hotelu, asi 80m je hlavní třída na které se nachází množství marketů a taveren. Jen si vybrat. Přístav je vzdálen asi 500m.

Pobyt mě v žádném případě nezklamal!
A ještě něco. CK Inex má v této lokalitě výborného delegáta, který se o své hosty dobře stará - p. Vlado Paločko!!
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
1
0
 
Karavados Beach 2 (hotel)
 
07.10.17 14:41
Kefalonia » Karavados
CK: Blue Style
Pěkný hotel s hlavní budovou a vedlejšími budovami. Dostali jsme pokoj v bloku D, ve 2 poschodí s výhledem na moře. Pokoj byl prostorný, 2 samostatné postele (hotel disponuje i pokoji s manželskými postelemi, my jsme preferovaly oddělené), 2 noční stolky, toaletní stolek, židle, skříň (dostatek úložného prostoru), minilednička, fén na vlasy, sprchový kout velký, toaletní potřeby byly doplňované (šampon, mýdlo i toaletní papír), výměna lůžkovin a ručníků ob den, úklid probíhal denně. Klimatizace byla zdarma, WIFI fungovala i na pokoji. Ubrala jsem 1 hvězdičku za balkon, který byl opravdu velmi malý, chyběla šňůra na prádlo (vozíme si naštěstí svoji). Chybí sítě proti hmyzu, takže odpuzovače s sebou a repelenty také.
Strava - polopenze - byla bufetová, chutná, výběr ovšem nebyl moc velký. Nápoje nebyly v ceně. Nejbližší pláž Thomas Beach cca 400 m (poslední úsek z prudkého kopce), na pláži taverna, jedna část pláže písečná a druhá kamenná plata se schůdky do vody, je zde i sprcha.
Hotel splnil naše očekávání. Večer i v noci klid...prostě hotel na samotě, žádná silnice, jen ticho a pohoda.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
1
0
 
Claire (app./studio)
 
06.10.17 13:52
Korfu » Sever » Acharavi
CK: Datour
 
 
dovolená v termínu: 23.09.17 - 03.10.17
Studia Claire se nacházejí asi 70 m od oblázkovo - písčité pláže. Pokoje jsou prostorné a účelně vybavené. Každé studio má vlastní balkón směrovaný k moři. Z prvního patra byl na moře poměrně hezký výhled.

V kuchyňském koutě byla mikrovlnná trouba, rychlovarná konvice, elektrický vařič, lednice, hrnce, talíře, malé talířky, příbory, prkénko na krájení, hrníčky, skleničky, atd.

V koupelně byl sprchový kout. Na posteli ručník a osuška. Ve skříni dvě deky. Na balkóně kbelík, mop, lopatka a smeták. Klimatizace za poplatek nebyla v našem termínu třeba. Večer a v noci bylo už chladno, tak jsme rády využily i teplé deky.

Po příjezdu bylo nutné si uklidit - vytřít podlahu a vyčistit umyvadlo. Úklid a vynášení odpadků provádějí klienti sami. Bylo také třeba nakoupit toaletní papír a sáčky do odpadkových košů (nebo používat sáčky od nákupů). Přípravek ... Číst více
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Bez personálu
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Theodoros 2 (app./studio)
 
05.10.17 17:54
Lefkada » Východní pobřeží » Nidri
CK: Aeolus
 
dovolená v termínu: 11.09.17 - 22.09.17
Ideální poloha domu přímo u pláže, k moři jen pár metrů přes menší zahradu se stolky a posezením. Klidná lokalita, přitom téměř v centru, pekárny, markety a jiné obchody jen kousek v dosahu na hlavní obchodní třídě. Bydleli jsme v pěkně zařízeném apartmánu v trochu zvýšeném přízemí (asi 5 schůdků). V ložnici široké dřevěné postele, velká vestavěná skříň, toaletka, TV. V menší kuchyňce stejná postel naproti lince, menší přípravný stolek, židle. Apartmán byl sice nabízen jako 2+2, pro nás dva byl velký dostatečně, ale 4. přistýlka by se tam v žádném případě nevešla. Koupelna typicky řecká, malá, i když až s tak malou jsme se asi ještě nesetkali: schválně jsem spočítala dlaždice, měla 200 na 80, takže řazeno těsně za sebou: umývadlo, WC, sprchový kout. Záchod sice nenapouštěl vodu, ale když nám majitelka ukázala, kam vést tu správnou ránu, nebyl problém až do konce pobytu. Sousedům jsme se ... Číst více
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Bez personálu
Dojem
Spokojenost
1
0
 
Georgina Inn 2 (pension)
 
02.10.17 16:00
Zakynthos » Laganský záliv » Agios Sostis
CK: Fischer (Nev-Dama)
 
Ubytování řecké, přiměřeně čisté, vynášení košů denně, výměna povlečení a ručníků jednou za pobyt (7 dnů). Byli jsme na last minute, kapacity pro CK Fischer už nebyly, takže jsme dostali pokoj ve čtvrtém podlaží a na rozdíl od ostatních jsme měli výhled na moře. Pláž přímo u hotelu (2 minuty) je uzoučká, o něco větší je přímo v Agios Sostis (5 minut), ještě větší v přístavu (15 minut). My jsme chodili až do Laganas (25 minut), respektive až mezi Laganas a Kalamaki (40 minut). Pláš od Laganas po Kalamaki je velká a široká, ovšem kvůli hnízdům s vejci karet je mimo městečka ochránci kontrolováno ležení co nejblíže u břehu.
Stravování (polopenze) bylo, možná oproti dřívějšku, dost špatné, snídaně šly (sýr, šunka, párečky, vaječná omeleta, marmelády, jogurt, vločky/müsli, toastový chléb, bábovka, sladké loukoumades, zelenina, ovoce, čaj, káva, pomerančový jakodžus), ale byly pořád ... Číst více
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
1
0
 
Pelagia (app./studio)
 
30.09.17 17:24
Korfu » Sever » Acharavi
CK: Travel2002
 
 
Jsme nenároční, takže průměrné ubytování, byli jsme v přízemí, vadilo mi jen, že byl vysoký strop a okna až nahoře u něj. Jinak malá vana se sedátkem, takže jsme neměli vodu po celé koupelně, ale uzší, závěs se na nás lepil. Nádobí asi dostatečné, ale nevařili jsme, tak neposoudím, trouba už hodně pamatuje. Konvice malá, funkční. Vše čisté, bylo cítit desinfekcí. Koše vynášeny co 2 dny, povlečení a ručníky při 10 denním pobytu jednou, stačilo. Klima funkční, nevyužili jsme a opravdu bezva wi-fi signál, delegátka milá a ochotná. Jen předražená lehátka 7€, i když jsme si v baru pití koupili, tak kousek vedle byly za 5€, nebo dostatečně místa na písku na deku. Výhodou blízkost pláže, můžete jít rovnou boso a v plavkách. Ale když srovnáme s jinými studii, jsou dražší a přitom nic navíc nenabízí. Matrace pevné, neproleželé, ale skříň i kuch.linka měli dveře křivé, prostě průměr, příště už zvolíme jiné ubytování. S cestovní kanceláří velká spokojenost!
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Greek Market
Booking.com
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním těchto webových stránek s tímto souhlasíte. Více informací