Ubytování

Recenze ubytování · Jónské ostrovy

Melissa Travel

Athina

Zakynthos » Tsilivi Apartmány/Studia
Umbrella Hana / žena / 711x
Na RN od 21.11.15 · 5 let
Naposledy 05.04.21/14:29 · před týdnem Zobrazit profil
Samos » Kampos - Votsalakia » 06.07.21 za 84 dní
WiFiBrenna16.03.21
Jednoduché ubytování blízko východního konce pláže v Tsilivi, v klidné části jinak rušného letoviska. Na pláž je to pár kroků, nejbližší obchod asi 400 m od studií. Do centra Tsilivi je to přibližně 1 km. V objektu je 8 studií, velmi jednoduše zařízených, chybí odkládací, nebo toaletní stolek, zrcadlo je na dveřích uvnitř skříně. V kuchyni normální vybavení, pravidelně doplňují role s papír. utěrkami. WIFI dostupné jen u vstupu do přízemních studií, v patře nefunkční. Majitelé, starší manželský pár, se sami starají o úklid a není co vytknout. Oba mluví pouze řecky, ale "rukama nohama" jsme se domluvili. Balkony v přízemí( studia 2+1) jsou větší a opticky oddělené, balkony v patře jsou menší, ale co nám vadilo, neposkytují absolutně žádné soukromí. Studia jsou uprostřed zeleně, zcela zastíněná. V sezoně to je určitě velké plus, ale v polovině září jsme ráno na balkoně tzv. klepali kosu. Kvalita ubytování odpovídala nízké ceně LM zájezdu.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • StravaBez stravy
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 67%
Další hosté 3
  • PajulaHuy
  • Wolfi1
  • mouzi
Napsat recenzi

Sofia

3 recenze Kefalonia » Xi » Xi,Lixouri Apartmány/Studia
muchnička Eva / žena / 149x
Na RN od 06.06.15 · 5 let
Naposledy 10.10.20/22:16 · 6 měsíců Zobrazit profil
Travel Family - Viamare10.10.20
Kefalonii jsme navštívili poprvé a sice v posledním termínu od 14/09 - 24/09. Bohužel nás zastihl hurikán, ale to je příroda, ale od té doby nešla elektřina - svítili jsme svíčkami po dobu 5 nocí, nešla vůbec voda - 5 dní, na spláchnutí WC jsme si museli docházet pro vodu do bazénu, který byl od hurikánu mimo provoz (přitom stačilo vybrat napadané smetí a vyčistit), teplou vodou jsme se osprchovali pouze 2x během desetidenního pobytu. Když jsme vznesli dotaz ohledně nefunkční elektřiny na naši delegátku, bylo nám vždy odpovězeno, že všude, kde se svítí, tak jedou na agregát. Po našem dotazu v sousedním hotelu Costa Rossa cca 100m od nás, kde vše fungovalo-světla, dokonce i pouliční osvětlení, čistý bazén, teplá voda atd. se vyjádření delegátky nezakládalo na pravdě. Minimarket, který byl popisován u studií fungoval první 2 dny, poté jsme nákupy obstarávali (díky autu) i ostatním hostům. Autobus do Lixouri tento rok vůbec nejezdil a nechápu, jak je možné, že se to lidé dozví až na místě a ne při výběru dovolené. Co se týče výběru těchto studií z vlastní zkušenosti je nemůžu doporučit ostatním, správce objektu se nezajímal vůbec o nic, polámané keře, větve, bazén .... Co se týče úklidu, úklid probíhal pouze 2x během 10ti dnů, jinak jsme si vytírali i v noci, protože při dešti a silném větru dveře netěsnili a když člověk dal v noci nohy z postele, tak šlapal ve vodě.... Ale to byla příroda, tej člověk neporučí, prostě jsme se snažili si dovolenou užít jak to šlo, ale na rovinu hodně nás zklamal přístup domorodců i delegátky....
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • StravaBez stravy
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 47%
Další hosté 8
  • Enrico
  • Karolina
  • Miky
  • fotbalcb
  • jana71
  • kovirbk
  • mabican
  • zuziik
Napsat recenzi

Anemes

Kythira » Avlemonas Apartmány/Studia
Milka121 Milka / žena / 298x
Na RN od 07.02.15 · 6 let
Naposledy 22.09.20/19:21 · 6 měsíců Zobrazit profil
WiFi22.09.20
Jedno z nejlepších ubytování v Řecku, co jsme zažili. Měli jsme Premium studio o rozloze 46m + velmi prostorný balkon se zastřešením a pohodlnými křesílky. Apartmán má veškeré vybavení, klimatizaci, kuchyňský kout, prostorné skříně, velkou koupelnu, jídelní stůl, sporák s troubou, kávovar, espresso a konvici. Ubytování je včetně velkorysé snídaně, kdy si každý den můžete dát 4 různé chody, např. tousty, omelety, párky, vejce, sýry, slané koláče, croissanty + kávu dle vlastního výběru, džusy, jogurt s ovocem, sladké pečivo. Veselý majitel nesnese, že si dáte málo, musíte mít plný podnos, který si pak můžete odnést na balkon, nebo sníst v jídelně. Nikdy jsme to nedokázali všechno sníst, ještě jsme si nosili zbytky na pláž ke svačině.
Úklid probíhá denně, ručníky a povlečení mění obden. Hotel nabízí i rodinné apartmány, luxusní pokoje i standardní. Všechny mají veliké balkony či terasy se zastíněním. Dále je u hotelu pěkná zahrada, avšak bez bazénu, což vzhledem k blízkosti moře nevadí.
Poloha hotelu nám maximálně vyhovovala, Avlemonas je krásné a živé městečko a hotel je na samém začátku, čili absolutní klid a ticho. Bydleli jsme 2 km od naší nejoblíbenější pláže Limni a kamkoliv jsme jeli na výlet, bylo to do 20km. Čili ideální výchozí bod pro poznávání ostrova. Původně jsme chtěli ubytování v Kapsali, kde jsme se byli podívat a vůbec nás nenadchlo. Agia Pelagia je zase příliš odtržená na severu a bylo tam moc větrno. V Avlemonas je klidné a teplé moře, liduprázdné pláže a pro romantické procházky je jako stvořené. Kdo hledá rušné letovisko, raději ať zvolí Kapsali. Pokud bychom jeli znovu na Kythiru, rozhodně bychom zvolili znovu tento hotel. Cena za apartmán Premium s bohatou snídaní pro 2 v září 2020 60€/noc.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • Strava
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 100%
Další hosté 0
  • Nikdo další
Napsat recenzi

Sea Breeze

3 recenze Kefalonia » Lixouri Apartmány/Studia
michala.n Michala / 484x
Na RN od 25.09.10 · 10 let
Naposledy Včera 12:32 · včera Zobrazit profil
WiFiViamare (Travel Family)30.07.20
Bydleli jsme ve studiu č. 8 (1. patro) s krásným výhledem z balkonu na společnou terasu, moře a protější břeh. Balkon je prostorný, z boku je sušák (trochu orezlý, tak pozor na ušpinění prádla) a kolíčky. Dopoledne na balkon praží slunce, tak se nedá sedět. Na terase se konají schůzky delegátek ck (Viamare i Blue style zvlášť).
Paní majitelka byla velmi milá, je to taková kočičí máma, má asi 8 koček a v době našeho pobytu vypiplávala malá koťátka, všechny poctivě krmí a má velmi přátelského pejska, který nás vždy vítal. Kočky občas sedávaly u nás před studiem, kde čekaly na krmení od majitelky (bydlela ve studiu č. 9).
Studio bylo standardní na řecké poměry (odpovídalo fotkám na stránkách ck) - byly 2 samostatné postele s nočními stolky, skříň s ramínky a 2 šuplíky (kde byly deky, takže se nedaly použít), stůl s židlí a stolek se zrcadlem a další židlí. Studio mělo i kuchyňský kout s dvouplotýnkovým vařičem (celkem zrezlým), nádobí pro lehčí vaření asi dost - nevařili jsme, chyběla jedna miska na jogurt, byly i sklenice na víno. Chyběla varná konvice. Lednice ze začátku hlučela, ale stačila podložit a bylo to ok. Jediný koš byl v koupelně a byl celkem malý.
Koupelna byla malá - už by potřebovala rekonstrukci - kapající kohoutek, odpad pod umyvadlem značně poškozen vodním kamenem. Voda tekla dobře, jen byla taková nahodilá teplota vody, ze začátku moc netekla horká a pak se to různě mísilo, ale ok. Lepící závěs a po koupání celá koupelna pod vodou, ale na chodbě byl k dispozici mop. K dispozici lavor na přeprání plavek atd.
Voda z vodovodu napůl slaná, na pití nic moc, lepší kupovat balenou. Trochu ruší hlučná klimatizace odvedle (v noci), celá společná terasa je mohutně osvětlena celou noc, museli jsme zatahovat závěs, abychom se vyspali, měli jsme jinak hodně světla z venku. Lze udělat průvan - okénko vedle dveří nad kuchyňkou a v koupelně. Dvakrát jsme viděli večer běžet po podlaze švába, ale mívali jsme hodně otevřené balkonové dveře, tak se mohl dostat i z venku.
Úklid - každý třetí den výměna povlečení a ručníků a vynášení koše. Možná vynášejí i častěji, ale kvůli coronaviru je to omezené.
Wi-Fi signál na společné terase dobrý, většinou i na balkoně (nad terasou), ale už nic moc a někdy i v posteli.
Parkování možné za budovou - dostatek míst, doporučuji objet ostrov - mnoho přírodních krás, pláží všeho druhu i několik hradů. V Argostoli v rybářském přístavu želvy caretta - dopoledne.
Pláž u studií je opravdu divoká, odpoledne je tam i stín. Horší je vstup do moře, u ubytování je hodně obrovských kamenů (skal) porostlých rostlinami i s ježky, které jsou mělko pod hladinou - jsou dobře vidět, vhodné boty do vody, ale dají se najít cesty pískem (trouchu vlevo přes lagunku nebo cca 100 m vpravo u bojky). Lepší pláž a moře s písčitým dnem je na městské pláži cca 500 m směrem do města nebo pláž Lepeda cca 1 km směrem z města.
Nákupní možnosti jsou cca 500 m nejblíže je AB supermarket - velký s pultem s masem, salámy, sýry a fetou, pak ve městě Lixouri je mnoho supermarketů, ovo-zele, taveren, minimálně 4 gyrosárny a několik pekáren, kde dělají i výborné frapé. U řeky mají přístřešek 3 místní zemědělci (na druhé straně než je autobusák), pak za řekou u silnice jsou minimálně 2-3 další. Ryby jsou buď v rybárně nebo dopoledne u mola před trajekty prodávají ryby rybáři z lodě.
Z přístavu plují trajekty do hlavního města Argostoli - do 15 hodin každou půl hodinu, do 22:30 každou hodinu, cena za osobu 2,6 a auto vč. řidiče 5,3.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • StravaBez stravy
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 73%
Další hosté 15
  • BoVie
  • Martink@
  • Pavel2
  • PavelDC
  • VostepDr
  • cilf
  • fero
  • georgjirka
  • hrubyk
  • jauna
  • jouda
  • katynkaa
  • kukuraj
  • simča**
  • sunjan
Napsat recenzi

Marelen

Zakynthos » Kalamaki Hotel
Janculka Jana N / 492x
Na RN od 21.06.12 · 8 let
Naposledy 25.03.21/22:55 · 2 týdny Zobrazit profil
WiFiBrenna18.01.20
Hotel Marelen lezi v klidne boční ulici stranou od hlavní třídy v Kalamaki ale v příjemné docházkové vzdálenosti.Nehrozí tak hluk od aut,skutru, barů,apod. Areál je tak akorát veliký,žádný gigant ani pidi okolí a je nádherně udržovaný. Všude upravené keře, palmy, krásný trávník, pobíhající kotata. Úžasné tři bazené s miniaquaparkem pro děti, bazén jen pro dospělé a u restaurace bazén s částí pro menší děti. K zapůjčení i lehátka, možnost kompresoru k nafouknutí. Prostředí restaurace velmi příjemné, možno sedět uvnitř,kde je klimatizování, či venku. Strava formou PP naprosto skvělá. Střídají se tématické večery jako Řecký, Zakynthoský, Italský,Mexický, atd..Saláty, zákusky,zmrzlina, snídaně v podobném stylu, sice stejná ale velmi rozmanitá a trochu zaměřená na angl.klientelu,ale vybere si každý.
Personál od recepce přes číšníky,uklízečky a zahradníka moc příjemný, nápomocný.
Pokoj jsme dostali s krásným výhledem na hl.bazén, velký balkon, klima, lednička, konvice s kávou,čajem, župany,pantofle, ručníky k bazénu. Uklid snad každý den,častá výměna ručníků,povlečení. V koupelně sprch.zástěna.
Byli jsme přelom srpen,září a v hotelu ani kolem bazénu narváno nebylo, spousta lehátek.
Přelétající letadla jsou zpestření, v noci nelétají a neruší.
Pláž pár kroků, nejsou sice sprchy a málo stánků s občerstvením,ale občas po pláži roznáší ovocné koše. Pro děti ideál pozvolný vstup, mušličky,písek.

Supermarket vedle hotelu, ostatní na hlavní třídě či v okolních uličkách.
Z dovolené jsme byli nadšeni a jestli někdy návrat na Zante po 3 tak opět Marelen!
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • Strava
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 100%
Další hosté 2
  • Fajonek
  • renos
Napsat recenzi

Marina Bay

2 recenze Kefalonia » Mounda Beach » Skala Hotel
Ivana1 Ivana / 908x
Na RN od 07.10.04 · 16 let
Naposledy 06.04.21/19:39 · 6 dny Zobrazit profil
WiFiFiro tour29.12.19
Krásný, klidný hotel na dlouhé, písčité, liduprázdné, přírodní pláži, ideální pro relax a odpočinek. Pokoje jsou velmi pěkné, celkem vkusně zařízené, velice prostorné, nábytek neopotřebovaný, TV, lednice, kuchyňský kout s nádobím, rychlovarnou konvicí a vařičem, klimatizace za poplatek. Všechny pokoje mají výhled na moře a prostorný balkon či terasu, v oknech i dveřích na balkon/terasu jsou instalovány sítě proti hmyzu. Jediným mínusem byly velmi tvrdé, nepohodlné postele. Signál WI-FI v pokojích dále od hlavní budovy není, jen v jídelně, na recepci, v okolí bazénu a na terase hotelu, možná pokoje umístěné v hlavní budově jsou na tom se signálem lépe. Hotel je situován na pláži, kde přímo pod hotelem sice je několik málo slunečníků, ale jinak je pláž zcela prosta plážového servisu a každý si zde může najít své soukromé, osamocené místečko. Na východě, směrem ke Skale, pláž končí zajímavými skalisky, na druhé straně postupně přechází v pláž Kaminia, taktéž bez lidí, téměř bez slunečníků. Příjemná je i hotelová zahrada s lehátky, slunečníky i dětským koutkem pro nejmenší, menší, teplý bazén. U hotelu Marina Bay najdeme malý obchůdek se základními potravinami a smíšeným zbožím, velmi špatně zásobený. Přímo v hotelu lze zakoupit pití i nějaké to jídlo přes den, jinak žádná další možnost občerstvení na pláži není, až směrem na Kaminia Beach se nachází ve svahu taverna Anemos a pod ní, blíže pláže, Anemos bar. Nad hotelem Marina Bay, ve svahu, stojí další menší, klidný hotel Mounda Beach. Do Skaly je to cca 5 km, do Katelios na druhé straně je to také nedaleko, ale nutno autem, žádná veřejná doprava ani hotelový bus od hotelu nejezdí. Pláž, vstup do vody i dno na Mounda Beach je písčité, voda velice teplá, průzračně čistá, hodně daleko mělko. Dopoledne obvykle bez vln, odpoledne a k večeru menší vlnky, někdy větřík, vhodné i pro příznivce vodních sportů. Ideální pláž pro malé děti. Na konci pláže u skalisek najdeme vyznavače bez-plavkového koupání. Slabinou tohoto hotelu je strava. Měli jsme polopenzi a jen díky relativně bohatým (byť samozřejmě stále stejné, ale bylo celkem z čeho vybrat tak, aby si to mohl člověk každý den trochu obměnit) a celkem chuťově přijatelným snídaním dávám 3*, za večeře bych dala 2*. Sice k večeři byl výběr z menu asi 10 jídel k tomu každý měl jeden nápoj v ceně + moučník či zmrzlina atd., ale kromě salátů ta jídla byla velmi málo chutná někdy až nepoživatelná. Porce byly celkem velké, ale pro toho, kdo je zvyklý se stravovat v řeckých tavernách, byly tamní večeře obrovským zklamáním a jen horko těžko jsme vybírali něco, co by mělo nějakou přijatelnou chuť. Snad jen kdo jede do Řecka poprvé nebo se tam dosud stravoval vždy jen v hotelu, tak se mu možná strava v Marina Bay nebude zdát tak příšerná. Ideální by bylo mít v hotelu jen snídaně a na celý pobyt auto a na večeři jezdit do Skaly, Kateliosu atd., tam je spousta skvělých taveren. Kdo by si chtěl vařit sám, tak vybavení pokoje to sice umožňuje, ale opět to chce auto a nakoupit si někde v okolí, v obchůdku u hotelu nemají téměř nic. Celkově se nám v hotelu Marina Bay moc líbilo, vyhlídli jsme si toto místo už před lety, kdy jsme byli v sousední Skale a pláž Mounda Beach nám doslova učarovala, protože to je jedno z mála míst, které ještě není tolik zasaženo turismem a byli jsme mile překvapeni, že je vše opravdu stejné jako tehdy (jen přibyl jeden nový blok hotelu, který ale vůbec neruší a ani bych si toho na první pohled nevšimla). Tak úžasný klid, jako byl zde, jsme zatím nikde jinde nazažili. Naopak kdo se chce bavit, tak musí za zábavou jinam, hotel (naštěstí) žádné večerní ani denní programy nenabízí. Z hlediska polohy ideální pro výlety na východní, případně jižní či střední část Kefalonie, na západní část (poloostrov Paliki atd.) je to odsud hodně daleko a časově náročné.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • Strava
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 89%
Další hosté 1
  • honza67
Napsat recenzi

Iris

4 recenze Lefkada » Agios Nikitas Apartmány/Studia
Vlastig Vlastislav / muž / 6 075x
Na RN od 21.06.09 · 11 let
Naposledy 07.04.21/18:28 · 5 dny Zobrazit profil
WiFi11.12.19
Postarší studia poměrně spartansky vybavená. Vybavení kuchyně hodně chudé(chyběl otvírák na víno, nuž pouze steakovy), pár hrnců. My si vyžádali u cetovky pokoj v horním patře a udělali jsme dobře. Měli jsme veký balkón s výhledem do zahrady. Ostatní účastníci zájezdu na tom byli o poznání hůř. Kolegům na našem patře při vydatné průtrži silně teklo skrz strop do postele. Nám jen krz okna. Dalším lidem, kteří byli ubytváni uplně dole(jakoby v suterénu) zapáchal pokoj zatuchlinou a vlhkostí. Jiní měli problém s postelí, kde chyběly prkna co by rošt. Tím bych to asi uzavřel. Podtrženo sečteno, pozor kam vás ubytují. Doporučuji se domluvit s cestovkou o rezervaci horního patra.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • StravaBez stravy
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 67%
Další hosté 31
  • 1976
  • Barajda
  • Daniela30
  • Evatje
  • Háňa
  • Jaroslav61
  • JitkaP
  • Magdina
  • MartinL
  • Miquell
  • Pliška
  • PospiŠ
  • Pucík
  • Romca1
  • Tyrell
  • Zdenka83
  • alenice
  • bozena
  • evča1
  • helen88
  • heleto
  • janička
  • jkyselova
  • joir
  • kkk
  • ponp
  • rendamel
  • viera
  • vondrakova
  • vostrucha
  • zalda
Napsat recenzi

Tsega

Kythira » Agia Pelagia Apartmány/Studia
vostrucha Jana / žena / 4 473x
Na RN od 20.10.09 · 11 let
Naposledy 08.04.21/12:23 · 5 dny Zobrazit profil
Syros » Azolimnos » 04.06.21 za 52 dníKréta » Agia Galini » 18.09.21 za 158 dní
WiFiMelissa Travel07.12.19
Ubytování Tsega je moc hezké, vkusně zařízené a prostorné - jedno z nejlepších, co jsme kdy v Řecku měli. Nachází se vysoko v kopci na horním okraji vesničky, takže se můžete těšit na krásné výhledy a božský klid. Na pláž, k tavernám a obchodům to bylo asi 5 min. dolů ze strmého kopce.
Bydleli jsme v horním patře, což bylo moc fajn z hlediska soukromí a výhledů, ale už méně příjemné, když nám v 2. polovině pobytu začala větší horka. Hned pod střechou se pokoje rychle vyhřály. V ložnici je klimatizace, takže ta se dala rychle vychladit, ale ve 2. pokoji (kuchyňka+obyváček) bylo vedro. Neumím si to představit v červenci nebo v srpnu. Co se týká vybavenosti kuchyně - pro nás byla dostačující, nic nám nechybělo, ale my na dovolené žádné velké vaření neprovozujeme. Samozřejmě se našly drobné, řecké nedostatky (rychlovarná konvice nefungovala, nebyl sušák na prádlo, nešla zajistit okenice), ale na to jsme za ty roky v Řecku už zvyklí a vždy jsme to vyřešili buď přímo s paní majitelkou nebo s delegátem a nebo se bez něčeho prostě obešli.
Jediné, co nám vůbec nevyhovovalo v tomto ubytování, bylo posezení na terase na paletových lavicích. Je to nepohodlné, tvrdé a nízké. Jsme zvyklí na balkoně snídat a večer si tam posedět při vínečku, takže jsme hned první den paletové sezení šoupli do rohu a vyndali si na balkon stůl a židle z kuchyně. Ale když jsme přijeli z výletu, bylo to vše vráceno na původní místo, tak jsme pochopili, že paní majitelka si nějaké stěhování prostě nepřeje. Takže terasu jsme si fakt moc neužili, ač to je pro nás při výběru ubytování, jedno z nejdůležitějších kritérií. Shodli jsme se, že kvůli tomu bychom se už do Tsegy nevrátili.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • StravaBez stravy
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 87%
Další hosté 6
  • Janakol
  • Luky24
  • brrouk
  • hekal
  • heleto
  • nmarketka
Napsat recenzi

Argalios

3 recenze Ithaka » Jónské ostrovy » Kioni Apartmány/Studia
Píďa Péťa / žena / 51x
Na RN od 28.05.14 · 6 let
Naposledy 01.01.21/16:54 · 3 měsíce Zobrazit profil
WiFiMelissa10.11.19
Apartmány Argalios se nachází v poklidné vesničce Kioni. Je třeba počítat s tím, že je budova umístěna na kopečku, tedy se při výstupu mírně zapotíte (asi skoro jako všude). :o)
Byla jsem ubytovaná ve třetím pokoji, který měl k dispozici velkou terasu s výhledem do uličky. Pokoj byl prostorný a čistý. Pokud nejste milovníky klimatizace, stejně tak jako já, počítejte s tím, že v oknech nejsou sítě proti komárům. Tedy budete potřebovat hodně náplní do strojku.
Kuchyňka byla celkem slušně vybavená. Jediné, co jsem postrádala, byl ostrý nůž, konvice a jar. Popřípadě jiný mycí prostředek, ale to je věc, kterou vždy seženete. Úklid probíhal pravidelně. :o)
Pro řidiče doporučuji zamluvit si nějaký ten dopravní prostředek, jinak se skoro nikam nepodíváte. K dispozici je zapůjčení kol, ale to bych já osobně v tom horku asi nedala. :o)
V apartmánu není WIFI, tedy pro milovníky internetu trochu smůla. Stačí však seběhnout dolů do baru a jste připojení. :o)
Celkově ubytování hodnotím kladně. Vhodné pro lidi, kteří vyhledávají klidnou dovolenou a hezké pláže v okolí ubytování.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • StravaBez stravy
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 87%
Další hosté 14
  • Alice111
  • Iriska
  • Marigaux
  • Markat
  • Mili
  • Nadula
  • Olča
  • ZdenaK
  • hynek
  • inža
  • jerabinka
  • lili
  • olík
  • vaclava
Napsat recenzi

Faros

Paxos » Gaios Apartmány/Studia
Sari67 Šárka / žena / 288x
Na RN od 21.07.15 · 5 let
Naposledy 14.03.21/21:30 · 4 týdny Zobrazit profil
WiFiMelissa Travel11.09.19
Ubytování Faros na ostrově Paxos nabízí cestovka Melissa Travel. Neměli jsme již možnost si připlatit horní studio s velkou terasou, bylo vyprodáno. Proto jsme to riskli a čekali tedy, které studio nám bude přiděleno....bohužel osud nebyl k nám milostiv....a dostali jsme spodní studio, úplně vzadu v rohu spodní terasy. Na začátku června zde skoro vůbec nesvítilo slunce, protože všude kolem je přebujelá zeleň.Vevnitř ve studiu bylo vlhko a dokonce v koupelně vyrašila na stěnách plíseň. Kuchyně byla dobře vybavena vším nádobím, troubou a velkou lednicí.Voda tekla teplá, každé studio má svůj bojler na ohřev vody. Koupelna byla opravdu retro, odhaduji, že se zde čas zastavil něco kolem roku 1973. A nápis v angličtině "šetři vodou" nás při pohledu na kohoutky v koupelně i v kuchyni, opravdu velmi rozesmál !!!!! V oknech byly sítě proti hmyzu, což jsme ocenili. Na terase byly sušáky na prádlo i s kolíčky. Úklid probíhal velmi sporadicky, a pokud jsme si sami neřekli, tak nám ani nebylo vyměněno ložní prádlo. Odpadky byly pravidelně vynášeny. Výhled z terasy byl sice na moře, ovšem z horních pater musel být ještě úchvatnější. Do městečka je to jen kousek, všude krásné taverny i dostatek obchůdků. Pláž byla dál, s tím jsme počítali. Jsme turisté a při svých pochůzkách rádi objevujeme zapomenutá zákoutí a pláže. Rozhodně stojí za to vyplout lodičkou na Antipaxos, je to malý jónský Karibik. My byli mimo hlavní sezónu, takže pohoda a klid. Shrnutí: ostrůvek Paxos úžasný, ubytování nám bohužel zkazilo dojem, proto dávám za celkový dojem jen 3hvězdy......myslím si, že už i ten "český turista" má již dnes nárok na - alespoň trochu lepší standart v ubytování.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • Strava
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 69%
Další hosté 12
  • D.K.
  • Hela.Š
  • Lavetka
  • Marigaux
  • Mili
  • ba.rus.ka
  • jauna
  • jirka3
  • micousa
  • olík
  • sotira
  • typhoon
Napsat recenzi
Athény Srážky Teplota Vítr
Dnes 13–18 Fair 0 mm 18° 3 m/s
18–24 Partly cloudy 0 mm 17° 2 m/s
Středa, 14.04.21 00–06 Clear sky 0 mm 14° 1 m/s
06–12 Partly cloudy 0 mm 13° 1 m/s
12–18 Partly cloudy 0 mm 18° 3 m/s
18–24 Partly cloudy 0 mm 19° 4 m/s
Více předpovědi počasí
RNB
© na veškerý obsah se vztahuje autorský zákon, proto není možné cokoliv z těchto stránek kopírovat a používat k jiným komerčním účelům !