Ubytování

Recenze ubytování Naxos

Melissa Travel

Veranda

2 recenze Naxos » Sever » Maragas Apartmány/Studia
norika70 Norika / žena / 2 285x
Na RN od 20.07.09 · 13 let
Naposledy 26.09.22/11:52 · 4 dny Zobrazit profil
Athény » Atheny » 29.10.22 za 28 dní
WiFiInex - Melissa16.09.22
Dostali sme izbu č. 1, ktorá sice presne zodpovedala ponuke cestovky...Bohužiaľ 14dni sme sa nevyspali, kedže matrac na posteli je vylezaný /mäkký, co clovek este vydrzí, ale tým že matrac bol na dvojpostel, každý jeden pohyp partnera citit dvojnasobne, ako by ste lezali na nafukovačke. Najviac mi ale vadilo vrzganie postele pri kazdom pohybe, tu teraz nemyslím na postelné radovánky, ale len na to bezne točenie sa na posteli počas spanku..
V kupelni drziak na zubné kefky ulomený, nie velký problém, ale že namiesto fénu Vám len káble trčia zo steny, tak to ma vobec nepotesilo, nakolko mam dlhsie vlasy!!!!
V kuchynke chýbali vínove pohare, dokupila som 1 ks, hadam niekomu sa zíde
Na nete Villa Veranda ponuka už prerobené izby a mám pocit, že tie posledné neprerobene zajednala cestovka.. Ja len
verim, že v dalšej sezone uz budu v ponuke len tie prerobené izby.
Čo sa týka čístoty, nie je čo vytknúť..
Plaka od 30.08.22 do 13.09.22
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • StravaBez stravy
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 77%
Další hosté 9
  • LIKO
  • NEvina
  • brrouk
  • cesticky
  • cyklistka
  • heleto
  • januliatko
  • v.l.k.
  • šotinka
Napsat recenzi

Veranda

2 recenze Naxos » Sever » Maragas Apartmány/Studia
cesticky Dušana / 2 525x
Na RN od 06.06.15 · 7 let
Naposledy Včera 09:12 · 22 hod. Zobrazit profil
WiFiInex - Melissa03.07.22
Tři studia ve zvýšeném přízemí, prostorná. Terasa velkolepá, cca 4x5m - sušák + kolíčky, slunce svítí odpoledne až do západu. Kuchyňka dostatečně vybavená, klasicky chybí ostrý nůž, je utěrka, houbička i Jar. Koupelna lepší klasika - větší, toal. papír + tekuté mýdlo. Během 14ti dnů 2x výměna ložníího prádla, ručníky co druhý den, denní perfektní úklid. Co jsem nechala pohozené na posteli, bylo pečlivě složeno, takže jsem se poučila a svršky pak poházela vždycky jen na židli, abych nepřidávala uklízečce práci.
Za pobytu domácí dodělávali "recepci", prostě místnůstka v přízemí, kde se v sezoně bude dát koupit chlazené nápoje, espresso a drobné pochutiny. Okolí celkem prašné, ale s ubytováním velká spokojenost.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • StravaBez stravy
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 97%
Další hosté 9
  • LIKO
  • NEvina
  • brrouk
  • cyklistka
  • heleto
  • januliatko
  • norika70
  • v.l.k.
  • šotinka
Napsat recenzi

Agia Anna

3 recenze Naxos » Agia Anna Hotel
biba Libor Hnídek / muž / 62x
Na RN od 03.07.07 · 15 let
Naposledy 02.08.22/12:22 · před měsícem Zobrazit profil
WiFiFirotour03.09.19
Starší hotýlek po částečné rekonstrukci koupelny. Bohužel měli jsme pokoj č. 36. Ten je situovaný směrem k velmi frekventované křižovatce a tak při sezení na balkoně byl neustálý ruch. Kuchyňka velmi špatně vybavená. Chyběli velké talíře, misky, prkénko na krájení. Oceňuji čistotu a každodenní úklid s výměnou ručníků. Ložní prádlo výměna každé tři dny. Hotel nabízí snídaně, ale ty jsme nevyužili. Přímo u hotelu restaurace Oregano. Velmi dobrý gyros pita. Hned vedle je Supermarket, kde ráno můžete koupit skvělé sladké i slané pečivo. Některé peče přímo paní majitelka a je ještě teplé. Nutné koupit okolo 8:30 hod. Odpoledne jsme chodili do vedlejšího letoviska Agios Prokopios (cca 1km) do cukrárny na skvělé frappe a baklavu. Jinak podél pláže v Agia Anna najdete několik dobrých restaurací.
Ve starších recenzích jsem se dočetl, že se dají využít u hotelu lehátka a slunečníky. To už není možné jelikož na tomto místě vyrostl apartmán (viz. foto)
Chodili jsme na pláž Plaka za kostelík cca 700 metrů od hotelu. Pláž byla krásná voda čistá a málo lidí. Co nám vyhovovalo, že zde tolerují nudisty, kteří převažovali.
Naxos v tomto období rozhodně není klidný ostrov. Turistický ruch byl velmi rušný (srpen) dokonce jsme si museli jít půjčit skútr do vedlejšího letoviska jelikož v Agia Anna měly obě půjčovny vyprodáno. Odpovídala tomu i cena 30 - 35 eur na den.
Celkově jsme si dovolenou užili a určitě bychom se na tento ostrov vrátili, ale hledali bychom klidnější ubytování.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • StravaBez stravy
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 80%
Další hosté 14
  • Arwen11
  • Danyelka
  • Hela.Š
  • Ireon
  • Ivana1
  • Janakol
  • Jirka8
  • Kopecek
  • MonikaV
  • Nadula
  • bayka
  • blanka01
  • janavi
  • marmar
Napsat recenzi

Paradiso

3 recenze Naxos » Agia Anna-Plaka » Agia Anna Apartmány/Studia
tony2 Marcela / 16 387x
Na RN od 03.10.07 · 14 let
Naposledy Dnes 03:58 · 3 hod. Zobrazit profil
WiFiMelissa Travel03.07.19
V Paradisu jsme strávili velmi příjemných 10 dní od 18.6. Měli jsme studio č.6 pro 2 v 1.patře s pěkným výhledem z terásky na zdejší upravenou zahradu. Studio je malé, ale nic nám prakticky nechybělo. Klimatizace, wifi, trezor v ceně a vše funkční. Kuchyňský kout vybavený minimálně-počítá se stravou ve zdejší skvělé taverně-snídaně jsou rovněž v ceně. V koupelně sprchovací vanička bez závěsu, ale větších rozměrů. Úklid skvělý-denní, výměna prádla a vynášení košů rovněž. V přízemních studiích a apartmánech trochu zlobili mravenci-k nám nedosáhli. V zahradě krásný bazén s brouzdalištěm a hřišťátko pro děti. Personál vynikající. Byli jsme velmi spokojeni.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • Strava
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 97%
Další hosté 8
  • Darka
  • Háňa
  • Urbišek
  • Vančiišin
  • honzin76
  • kovirbk
  • sněhulík
  • zemli
Napsat recenzi

Deep blue villa

Naxos » Stelida Vila
Kusnirova Radana / žena / 3 977x
Na RN od 07.10.04 · 17 let
Naposledy 21.09.22/10:37 · před týdnem Zobrazit profil
Evia » Vassiliko » 02.06.23 za 244 dní
WiFiBez ck11.06.19
Místo jsem vybrala výborně, klid, kousek k moři. Vila je zařízená vším co je třeba, jen jsem měla výhrady k čistotě a opotřebovanému venkovnímu nábytku. Jsem ale hodně náročná. Nádherný výhled na Paros.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • Strava
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 97%
Další hosté 0
  • Nikdo další
Napsat recenzi

Perla

Naxos » Aghios Prokopios Apartmány/Studia
petra.126 Petra / žena / 20x
Na RN od 10.03.17 · 5 let
Naposledy 11.06.19/12:35 · 3 roky Zobrazit profil
WiFiViamare04.06.19
Studia umístěna přímo u benzínky a rušné silnice - velký ruch i v noci. Směrem k pláži jsou bažiny, které smrdí. Vybavení pokoje velmi skromné, výhled z balkonu na benzínku a bažinu. Někomu může vadit. Balkon maličký a jen dvě židle - ubytování pro tři. Velkou výhodou je supermarket hned naproti ubytování, kde mají i ryby a autobusová zastávka. Na pláž to není daleko. Pláž a moře nádherné. Jen poslední 3 dny chaluhy, ale to se nedá ovlivnit, nikdo se nekoupal. Nám ani nevadilo, je to takové přírodní. Byl i velký vítr, proto ty chaluhy připlavaly. Jinak super výlety. Pěšky se dá dojít na pláž Plaka a do Agia Anny. Krásný výlet lodí na ostrovy Koufonissi a Iraklia. Hlavní město Chora, pohodlně dostupné autobusem, rovněž stojí za návštěvu. V okolí studia je spousta taveren a pekárna s výbornou zmrzlinou za 1 euro. Skvělá lokalita pro výlety a koupání. Výhled z balkonu horší, ale dá se v pohodě přežít, cena nebyla velká. Pokud bych dala za zájezd více než 10 000 Kč na jednoho, vadilo by mi to.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • Strava
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 63%
Další hosté 0
  • Nikdo další
Napsat recenzi

Keti

Naxos » Agia Anna » Maragas Apartmány/Studia
Kačule Ivana / 1 461x
Na RN od 09.10.08 · 13 let
Naposledy 05.07.22/18:31 · 2 měsíce Zobrazit profil
WiFiViamare23.09.18
Budova Keti Kapri sama o sobě je moc krásná, bílá fasáda s modrými doplňky a detaily v kykladském stylu s příjemným sezením venku a udržovanou předzahrádkou plnou květin zaujme na první pohled. Majitelé - milí a příjemní lidé, kteří vedou svůj podnik s velkou láskou a pečlivostí. Perfektní čistota a úklid na výbornou. Velký bonus tohoto ubytování je blízká vzdálenost od pláže, kousek od
supermarketu, dvou taveren a zastávky autobusu do Chory, který jezdí každých 30 minut. My bydleli v prostorném studiu po 3 osoby v prvním patře s krytým balkonem a částečným výhledem na moře. Pokoj byl velmi pěkně zařízený, nová koupelna, kuchyňská linka, pohodlné postele a prostorný balkon. Kuchyňka byla vybavena vším potřebným pro občasné vaření a přípravu jídla. Našli jsme zde i prostředek na mytí nádobí, houbičku a utěrku na nádobí. Byla zde i varná konvice a funkční digestoř. Na balkoně kovový sušák na prádlo, vybavený kolíčky. Chyběl větší nůž nebo pilka na krájení chleba, ale ten stejně vždy vozíme s sebou. Jediné co jsme postrádali, byly lampičky na nočních stolcích pro případné čtení. Pláž Maragas - Plaka je přes prašnou silnici vzdálená jen pár metrů. Pláž sama o sobě je absolutní špička. Moře čistý křišťál, zlatý písek utažený tak, že je možné podnikat procházky na každou stranu několik kilometrů.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • StravaBez stravy
  • PersonálBez personálu
  • Dojem
  • Spokojenost 80%
Další hosté 1
  • šipka
Napsat recenzi

Plaka 1

2 recenze Naxos » Plaka Apartmány/Studia
Nikita18 Nikola / žena / 703x
Na RN od 18.02.15 · 7 let
Naposledy 06.06.20/08:57 · 2 roky Zobrazit profil
WiFiMelissa Travel13.11.17
Penzion Plaka 1, dovolím si napsat, je spíše pro méně náročnější klienty, kteří úplně nebazírují na perfektním ubytování. Což jsme například my Měli jsme pronajaté malinké studio s kuchyňkou, kde byly opravdu jen základní věci (talíře, skleničky, hrnečky, příbory a hrnec s pánví) na druhou stranu, co víc tam člověk potřebuje. Pro nás je hlavní, že tam bylo celých 11 dní čisto, každý den nové ručníky a povlečení. Problém jsme měli s dvoujplotýnkou, která mě při prvním zapojením málem zabila a po výměně za jinou zas probíjela, ale i to se vyřešilo
Snídaně byly pro nás dostačující, jen bychom uvítali více čerstvé zeleniny s ovocem.
Jediná věc, která se nám dost nelíbila, byl průjezd (po celou dobu pobytu jsme měli půjčený skútr) kempem, když chtěl člověk vyjet ven. Myslím, že i pro lidi v kempu to musí být dost nepříjemné, když okolo stanů ve dne v noci někdo jezdí. Místní bazén a tavernu jsme nevyužili, takže nehodnotím, ale krámek byl v kempu šikovný. Co se týče celkově letoviska, pro nás velké zklamání. Plaka = rušná prašná cesta, kdy na jedné straně se střídají hotely s tavernami a na druhé straně jsou přeplněné pláže. Proto za okolí a pláž dávám jen hvězdičku. Kdo má ale auto nebo motorku, najde si během 20 min opuštěné plážičky i během hlavní sezóny
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • Strava
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 63%
Další hosté 6
  • Pavlida
  • fami
  • honza67
  • inža
  • javra
  • lvicepb
Napsat recenzi

Kalamouria studios

Naxos » Kyklady » Plaka Apartmány/Studia
vostrucha Jana / 4 930x
Na RN od 20.10.09 · 12 let
Naposledy Včera 22:30 · 8 hod. Zobrazit profil
WiFiBez CK08.10.17
Kalamouria studia se nachází v pěkném a klidném prostředí. Studia jsou prostorná s klimatizací v ceně, poskytují soukromí, z balkonu výhled na moře a krásné západy slunce za ostrov Paros. …
Na první pohled jsme byli nadšeni, ale brzy jsme zjišťovali drobné nedostatky, které nám sice dovolenou nepokazili, ale lehce otrávili …. sprcha, která stříkala všude možně, jen ne tam, kam bylo potřeba, kapající baterie, lednice, u které nedovírala dvířka mrazáku a stále byla namražená, rezavý vařič … prostě celý komplex už má něco za sebou a zoufale volá po opravách a rekonstrukcích. Co se týká úklidu – i tady to bylo slabší – během 14 denního pobytu jsme se dočkali úklidu a výměny ručníků a lůžkovin pouze jednou, koše jsme si vynášeli denně sami. Pochválit musíme široké postele s pohodlnou matrací a stropní ventilátor.
V ceně byla i snídaně, ke které jsme neměli výhrady. Denně čerstvá bageta, jogurt, med, džem, máslo, vejce natvrdo, bábovka nebo vánočka, kukuřičné lupínky, müsli, káva, čaj, pomerančový džus.
Za cenu 25 eur/ den se snídaní bezva ubytování …. pokud se člověk smíří s tím, že si občas uklidí sám
Interiér jsme nefotili, tak alespoň pár fotek z venku.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • Strava
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 77%
Další hosté 1
  • Eva
Napsat recenzi

Stella apartmens

Naxos » Agia Anna Apartmány/Studia
TomSelect TomSelect / muž / 572x
Na RN od 08.02.08 · 14 let
Naposledy 07.09.22/09:34 · 3 týdny Zobrazit profil
WiFiBez CK29.09.17
Apartmánový dom s cca 20 apartmánmi od mora vzdialený len cez piesočnatú cestu, t.j. prakticky pri mori. Bazén v rámci areálu, čistý, udržiavaný. Ubytovanie sme mali pre štvorčlennú rodinu v prízemnom apartmáne s troma izbami (oddelená spálňa, izba s manželskou posteľou a kuchynským kútom, plus "obývačka" s gaučom. Výhľad na more bol síce taký skôr prízemný, no na druhej strane sme mali v izbách normálnu teplotu aj bez použitia klimatizácie. Raňajky formou švédskych stolov dosť pestré, všetci sme si vybrali podľa vlastnej chute. Upratovanie každý deň. Vybavenie kuchynského kúta tradičné grécke, skôr pomenej, no na to sme už zvyknutí a pripravení
Wifi u nás v apartmáne v slabšej kvalite, deti chodili pod palmy alebo k bazénu. Domáci personál bol v pohode, ústretový, vybavili čo sme potrebovali (hlavne teda odvoz/dovoz z prístavu).
Celkový dojem z ubytovania je fajn, 4 hviezdičky.
Agia Anna od 25.08.17 do 08.09.17
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • Strava
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 80%
Další hosté 2
  • Honza*
  • Lavetka
Napsat recenzi
Naxos Srážky Teplota Vítr
Více předpovědí počasí
© na veškerý obsah se vztahuje autorský zákon, proto není možné cokoliv z těchto stránek kopírovat a používat k jiným komerčním účelům !