Ubytování

Recenze ubytování Chios

Melissa Travel

Lithos Homes

Chios » Volissos Apartmány/Studia
RottenFox
Petr / 4 128xNa RN od 30.04.14 · 10 letNaposledy Dnes 16:01 · 2 hod.Zobrazit profil
Rhodos » Paradeisi » 06.10.24 za 136 dní
Karpathos » Olympos » 08.10.24 za 138 dní
Karpathos » Kyra Panagia » 10.10.24 za 140 dní
Kréta » Tourloti » 12.10.24 za 142 dní
Kréta » Kato Symi » 19.10.24 za 149 dní
WiFi12.09.23/16:36
Naprosto luxusní ubytování v severní části Chiosu.
Klidné, kouzelné místo s famózním výhledem.
Volissos od 12.09.23 do 14.09.23Chios '23Chios 2023
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • PlážBez pláže
  • StravaBez stravy
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 100%
Další hosté 0
  • Nikdo další
Napsat recenzi

Vasilikos

3 recenze Chios » Agia Fotini Apartmány/Studia
vostrucha
Jana / 5 354xNa RN od 20.10.09 · 14 letNaposledy 19.05.24/10:25 · 4 dnyZobrazit profil
Parga » Parga » 13.06.24 za 21 dní
Kréta » Rodakino - Polyrizos » 05.09.24 za 105 dní
WiFiAlex23.07.15/15:40
Studia Vasilikos se nachází v klidném prostředí, okolí je krásně upravené a udržované, menší bazén s čistou vodou byl moc přijemný pro osvěžení.
Měli jsme studio v 2. patře (za příplatek!), odkud byl hezký výhled na moře a pláž Ag. Fotini. Malý balkon, opatřený markýzou,stolek a 3 židle.
Studia mají klimatizaci a jsou vybavena celkem pěkným, novějším nábytkem (velká šatní skříň, dvoulůžko,noční stolky, gauč, toaletka, trezor, TV).
Kuchyňský kout byl velmi slušně vybaven - el.trouba s grilem+dvouplotýnkový vařič, mikrovlnka, kávovar, rychlovarná konvice, toustovač. Většinu z toho jsme ale nevyužili, protože jsme nevařili. Co nám ale chybělo, bylo prkénko na krájení, kterého jsme se, i přes urgence u delegáta, bohužel nedočkali. Ze spodní části kuchyňské linky byla silně cítit plíseň, což bylo velmi nepříjemné. I toto jsme hlásili hned na začátku pobytu, ale za nás nebylo vyřešeno. Dolní skříňky jsme tedy raději neotvírali a příborník jsme, po důkladném umytí, nechávali na lince.
Koupelna+WC byla řecká klasika - sprcha se závěsem, umyvadlo se zrcadlovou policí, mile překvapila připravená sada sprchového gelu a šamponu.
Největším problémem ovšem byl tlak vody, který byl tak slabý, že opláchnout si vlasy po umytí byl horor. Takto to bylo bohužel dnes a denně. Tento problém jsme neměli jen my nahoře ubytovaní, ale i ti, kteří bydleli v přízemí.
Když pominu tyto dvě nepříjemnosti, byli jsme s ubytováním včetně úklidu, výměny ručníků a lůžkovin velmi spokojeni.
Na městskou pláž to bylo asi 5 min chůze, my jsme ovšem chodili přes louku, kolem útesů na neorganizovanou oblázkovou pláž, kde bylo dostatek soukromí a pohoda.
Celkově se nám dovolená na Chiosu velmi vydařila.
Chios - ostrov mnoha vůní
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • StravaBez stravy
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 77%
Další hosté 7
  • 0711hana
  • JanJana
  • Olča
  • Pesaja
  • Wolfi1
  • hesina
  • jauna
Napsat recenzi

Stroubis

Chios » Megas Limnionas Apartmány/Studia
KatkaK.
Kateřina Krajčová / 401xNa RN od 13.07.12 · 11 letNaposledy 18.05.17/03:44 · 7 letZobrazit profil
WiFiAlex09.09.14/12:44
Jsme nenároční dovolenkáři, takže ubytování bohatě stačilo, bazén jsme nakonec ani nevyužili. Měli jsme třílůžkový pokoj, úplně nahoře a krajní. Docela prostorný, měl větší balkon s kvalitnějším nábytkem. Kuchyňka bohatě vybavená, super byly velké hrnky na kávu, velký nůž, otvírák, větší skleničky a také skleničky na víno. Mycí prostředek a houbička k dispozici. Jen chyběl koš, byl malý jen v koupelně, řešili jsme igelitkou. K dispozici samozřejmě také lednička, varná konvice, kávovar a TV. Koupelna malinkatá, ale v pohodě. Super balkon, sluníčko jen chvíli ráno, takže se dalo v pohodě sedět celý den ve stínu. Úklid dostatečný, příjemná paní majitelka. V těchto studiích jsme byli z Čech pouze my tři, bylo příjemné slyšet z ostatních balkonů jen řečtinu. Na pláž kousíček, je menší, takže o víkendech doporučuji vyrazit dřív, bývá nacpaná místními, ale my tu atmosféru máme rádi, takže spokojenost. Jinak pláž a voda čistá, lehátka za konzumaci nebo po stranách bez lehátek. Celkové hodnocení super, malá obyčejná vesnička, ubytování dostatečné, odpočinek mezi místními.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • StravaBez stravy
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 87%
Další hosté 6
  • Arwen11
  • Kytička
  • anavi
  • cesticky
  • heleto
  • manoulka
Napsat recenzi

Golden Sand

2 recenze Chios » Karfas Hotel
Nata
Nata / žena / 203xNa RN od 07.10.04 · 19 letNaposledy 10.07.23/00:13 · 10 měsícůZobrazit profil
WiFiAlex26.07.13/23:40
Naprostá spokojenost s tímto hotelem.Převážná většina pokojů je s výhledem na moře, pokoje jsou útulně zařízené, překvapil nás prostorný sprchový kout, což v Řecku nebývá zvykem. Pláž je písčitá, s pozvolným vstupem do moře (to bylo v červenci dost chladné). U bazénu byla volná lehátka během celého dne, kromě neděle, kdy sem chodili i místní obyvatelé. Každý čtvrtek hotel pořádá řecký večer s živou hudbou, kde je podáváno grilované sele a další řecké speciality. Každé úterý potěší rybí večer s celým opečeným lososem, fritovanými mořskými plody a dalšími rybími specialitami. Doporučuji navštívit cafe bar La Notte, je zde krásný výhled na celý Karfas, příjemné posezení a milá obsluha.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • Strava
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 100%
Další hosté 7
  • Konys
  • Mariteri
  • Tom
  • Vladuska
  • dulka
  • mech59
  • retsi
Napsat recenzi

Moutafis

3 recenze Chios » Karfas Apartmány/Studia
fotbalcb
Tusset / 1 016xNa RN od 06.01.08 · 16 letNaposledy 13.08.23/21:42 · 9 měsícůZobrazit profil
WiFiAlex19.07.13/14:44
S ubytováním jsme byli spokojeni, bydleli jsme v přízemí, takže bazén byl pět kroků, k písečné městské pláži okolo obchůdků to bylo cca. 200m dolů z kopce. Koupelna klasická řecká se závěsem, vybavení kuchyňky standardní, nic nechybělo. Správcová vstřícná, uměla jen řecky. Okolo plno koček, které Vám klidně vlezou až do postele. Po poledni na terase stín, klimatizace nebylo zapotřebí (teplota přes den 32°C), bez komárů. Případné další dotazy rád zodpovím.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • StravaBez stravy
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 80%
Další hosté 7
  • Hanka333
  • Irena
  • ann
  • inža
  • katynkaa
  • mib66
  • railman
Napsat recenzi

Moutafis

3 recenze Chios » Karfas Apartmány/Studia
railman
Jiří Kovařík / muž / 125xNa RN od 07.10.04 · 19 letNaposledy 17.07.21/21:31 · 2 rokyZobrazit profil
WiFiAlex06.09.12/16:50
Pokoje mají základní vybavení. Dokonce je zde varná konvice, sice trochu tekla, ale změna oproti klasické džezvě. Dvouplotýnkový vařič s troubou. Malá koupelna s WC, jedna z mála se závěsem tak dlouhým a umístěným tak, že když se zatáhne neteče voda všude okolo. Postel kovová, manželská, pružinová a poměrně tvrdá, když se jeden otáčí, houpe to i s druhým. Bez TV, s klimatizací za příplatek (7€/den). Chybí noční stolky u postele. Studia na kopci, cca 200 m od moře, 100 m od obchodu. Vesnice malá klidná, asi 3 "markety" a spoustu taveren. Němci toto letovisko dosud neobjevili. Spousta turistů z Holandska a Belgie. Pláž v místě pozvolná (jak na Balatonu) a písečná (set/8€). Nejhezčí pláže ostrova jsou však na jihu. Výměna prádla 2x za pobyt, ručníky a osušky i častěji, úklid však neprobíhá v pravidelnou dobu (někdy ráno, někdy odpoledne, obvykle přišla,když jsme byli na pokoji), v neděli vůbec. Pokud bydlíte v přízemí, vidíte pouze na bazén. Na moře je vidět až z prvního patra, to ale CK uvádí. Bazén čistý. Celkově průměrné studio, bez problémů. Hlavní město je asi 7 km, pokud si půjčíte nějaký dopravní prostředek, na jeho kraji jsou dva skutečně velké nadnárodní nejmenované supermarkety.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • StravaBez stravy
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 73%
Další hosté 7
  • Hanka333
  • Irena
  • ann
  • fotbalcb
  • inža
  • katynkaa
  • mib66
Napsat recenzi

Moutafis

3 recenze Chios » Karfas Apartmány/Studia
katynkaa
Kateřina Černá / 19xNa RN od 25.06.12 · 11 letNaposledy 08.07.14/13:55 · 9 letZobrazit profil
WiFiAlex25.06.12/14:06
Perfektně umístěná studia, kousek do centra i od pláže- odpovídá popis studií- skutečně jen cca 200 m do centra i na pláž- stačilo seběhnout kopeček.

Vybavení studií je účelné a plně dostačující, vše je čisté, jen bych si dovolila pochybovat o tvrzení, že jsou studia moderně vybavená V pravidelných intervalech probíhá i úklid a výměna ručníků a ložního prádla, řekla bych že dokonce častěji než 2x týdně.

U studií je čistý bazén, určený pro plavce(není tam mělčina), kolem něj jsou k dispozici lehátka, my jsme bazén poměrně dost využívali takže nám vyhovalo i umístění pokoje v přízemí ( z čísla 105 bylo vidět i na moře

Pláž je jemně písečná, moře křišťálově čisté a vstup velmi pozvolný- skoro by se dalo dojít až do turecka(samozřejmě s nadsázkou My měli na břehu první dva dny chaluhy, což může být nepříjemné s malými dětmi, nám to nijak zvláš´t nevadilo.

Samotné letovisko je malinké ale má veškerou vybavenost, je spíše klidné a moc čechů tam člověk nepotká, s námi byli ve studiích ještě ubytováni Norové, potkávali jsme starší páry němců, ale čeho určitě není třeba bát je hluk, v karfasu je pár barů, ale žádné diskotéky, takže pro toho kdo touží pařit až do rána tohle letovisko a vlastně i celý ostrov není. Kdo hledá klid, pohodu a nepřeplněné pláže- bude spokojený.

Doporučuji určitě projet celý ostrov a nasát místní atmosféru mastixových hajů a vesniček, středověkých staveb a klášterů a hlavně úchvatně čistých a prázdných pláží
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • StravaBez stravy
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 80%
Další hosté 7
  • Hanka333
  • Irena
  • ann
  • fotbalcb
  • inža
  • mib66
  • railman
Napsat recenzi

Vasilikos

3 recenze Chios » Agia Fotini Hotel
hesina
Dagmar / žena / 492xNa RN od 26.08.10 · 13 letNaposledy 30.09.15/21:29 · 8 letZobrazit profil
Alex25.09.10/21:45
Studia se nacházejí stranou rušnější části letoviska,v mírném kopci,takže je odtud pěkný výhled na moře. Jsou celkem prostorná,útulná s malým balkonem,opatřeným markýzou.Výhled z pokojů na moře je pouze v 1.a 2.patře. Jsou nadstadartně vybavena rychlovarnou konvicí,dvouplotýnkovým vařičem, mikrovlnou troubou,el.troubou s grilem,překapávačem kávy a televizí a sejfem. Jsou opatřena klimatizací. Ve vedlejším studiu byla i žehlička. Výměna ložního prádla 2x týdně,taktéž i ručníků. K apartmánům patří bazén,vždy perfektně čistý se sociálním zázemím.S personálem jsme nepřišli do styku, vyjma pana majitele.Jediným menším nedostatkem je omezené soukromí na balkonech, obzvláštˇsousedství kuřáků s nekuřáky.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Pláž
  • StravaBez stravy
  • Personál
  • Spokojenost 90%
Další hosté 7
  • 0711hana
  • JanJana
  • Olča
  • Pesaja
  • Wolfi1
  • jauna
  • vostrucha
Napsat recenzi

Dolfins

4 recenze Chios » Karfas Apartmány/Studia
kubazzz
Kuba / 507xNa RN od 16.05.10 · 14 letNaposledy 28.03.16/18:39 · 8 letZobrazit profil
Alex16.05.10/13:22
Studia v klidném prostředí na kopci nad letoviskem Karfas. Pokoje poměrně prostorné, 2x tv, 2x klimatizace, 2x ventilátor, trezor a kuchyňka s minimem nádobí. Personál velmi ochotný, každá žádost byla ihned vyřešena. Na pláž cca 400 metrů dolů z kopce, zpátky naopak do kopce, což při 40 stupních nebylo moc příjemné. Po celém ostrově spousta krásných pláží, které stojí za to navštívit. Z drtivé většiny apartmánů je perfektní výhled na celé letovisko, pláž a turecké pobřeží. Pitnou vodu je možné zakoupit na recepci. Obchůdky a taverny jsou pod kopcem v letovisku.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • StravaBez stravy
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 83%
Další hosté 5
  • Kačule
  • Kopecek
  • Liduš
  • Vladys
  • jirka3
Napsat recenzi

Vasilikos

3 recenze Chios » Agia Fotini Apartmány/Studia
Olča
Olga / 1 081xNa RN od 14.08.06 · 17 letNaposledy 25.04.24/13:38 · 4 týdnyZobrazit profil
Alex21.03.10/21:49
Opravdu výborné ubytování, stranou malého letoviska, na mírném kopci, klídek. Bazén opečovávaný, přísluší k němu i toalety a sprchy, vše perfektně čisté. Pěkné posezení za domem s výhledem na moře. Jediná malá chybička: málo teplá voda, ale to jsme řešili osprchováním u bazénu, tam tekla teplá vždy.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Pláž
  • StravaBez stravy
  • Personál
  • Spokojenost 80%
Další hosté 7
  • 0711hana
  • JanJana
  • Pesaja
  • Wolfi1
  • hesina
  • jauna
  • vostrucha
Napsat recenzi
Chios Teplota Srážky Vítr
Dnes 18:0019°0 mm7 m/s
Zítra 00:0018°0 mm5 m/s
Zítra 06:0022°0 mm6 m/s
Zítra 12:0025°0 mm8 m/s
Zítra 18:0020°0 mm7 m/s

Norwegian Meteorological Institute and NRK YR.no

Kompletní předpověď
© na veškerý obsah se vztahuje autorský zákon, proto není možné cokoliv z těchto stránek kopírovat a používat k jiným komerčním účelům !