Ubytování

Recenze ubytování z Paxu

Melissa Travel

Faros

Paxos » Gaios Apartmány/Studia
Sari67 Šárka / žena / 288x
Na RN od 21.07.15 · 5 let
Naposledy 14.03.21/21:30 · 4 týdny Zobrazit profil
WiFiMelissa Travel11.09.19
Ubytování Faros na ostrově Paxos nabízí cestovka Melissa Travel. Neměli jsme již možnost si připlatit horní studio s velkou terasou, bylo vyprodáno. Proto jsme to riskli a čekali tedy, které studio nám bude přiděleno....bohužel osud nebyl k nám milostiv....a dostali jsme spodní studio, úplně vzadu v rohu spodní terasy. Na začátku června zde skoro vůbec nesvítilo slunce, protože všude kolem je přebujelá zeleň.Vevnitř ve studiu bylo vlhko a dokonce v koupelně vyrašila na stěnách plíseň. Kuchyně byla dobře vybavena vším nádobím, troubou a velkou lednicí.Voda tekla teplá, každé studio má svůj bojler na ohřev vody. Koupelna byla opravdu retro, odhaduji, že se zde čas zastavil něco kolem roku 1973. A nápis v angličtině "šetři vodou" nás při pohledu na kohoutky v koupelně i v kuchyni, opravdu velmi rozesmál !!!!! V oknech byly sítě proti hmyzu, což jsme ocenili. Na terase byly sušáky na prádlo i s kolíčky. Úklid probíhal velmi sporadicky, a pokud jsme si sami neřekli, tak nám ani nebylo vyměněno ložní prádlo. Odpadky byly pravidelně vynášeny. Výhled z terasy byl sice na moře, ovšem z horních pater musel být ještě úchvatnější. Do městečka je to jen kousek, všude krásné taverny i dostatek obchůdků. Pláž byla dál, s tím jsme počítali. Jsme turisté a při svých pochůzkách rádi objevujeme zapomenutá zákoutí a pláže. Rozhodně stojí za to vyplout lodičkou na Antipaxos, je to malý jónský Karibik. My byli mimo hlavní sezónu, takže pohoda a klid. Shrnutí: ostrůvek Paxos úžasný, ubytování nám bohužel zkazilo dojem, proto dávám za celkový dojem jen 3hvězdy......myslím si, že už i ten "český turista" má již dnes nárok na - alespoň trochu lepší standart v ubytování.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • Strava
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 69%
Další hosté 12
  • D.K.
  • Hela.Š
  • Lavetka
  • Marigaux
  • Mili
  • ba.rus.ka
  • jauna
  • jirka3
  • micousa
  • olík
  • sotira
  • typhoon
Napsat recenzi

Faros C

4 recenze Paxos » Gaios Penzion
Píďa Péťa / žena / 51x
Na RN od 28.05.14 · 6 let
Naposledy 01.01.21/16:54 · 3 měsíce Zobrazit profil
WiFiMelissa Travel27.06.18
Penzion Faros je situován zhruba 300 m od městské oblázkové pláže. Nedaleko penzionu se nachází tři obchůdky, náměstíčko a několik taveren. Celkově je to menší rodinný penzionek.
Pokoje jsou větší, světlé a čisté. Každý pokoj má svou vlastní prostornou terasu s lehátky a posezením. Na terase byla též natažená šňůra na prádlo i s kolíčky. V oknech jsou nové sítě proti hmyzu a na prosklených dveřích, vedoucích na terasu, jsou automatické rolety. V červnu jsme s komáry na pokoji problém neměli, nicméně pokud přeci jen budete potřebovat, paní domácí má v každém pokoji připraven elektrický strojek proti komárům včetně náhradních náplní.
V pokoji je jedna velká manželská postel s pohodlnou matrací. Další postel je menší a vhodná spíše pro děti, nebo menšího dospělého. Ve velké skříni s ramínky je dostatek místa a v horní části jsou náhradní deky a polštář. Dále jsou na pokoji dva noční stolky, jeden menší jídelní stolek, dvě židle a malá komoda. Také toaletní stolek s velkým zrcadlem.
Kuchyňka je plně vybavena: hrnce, pánvička, sítko, příbory, ostrý nůž, talíře, misky, skleničky a hrnečky. Dále pak rychlovarná konvice a vařič s troubou. Příjemný bonus je pak větší lednice včetně mrazáku. Pokud si někdo chce vařit jídlo na pokoji, zde opravdu nebude mít problém. U dřezu byla připravena nová houbička na mytí nádobí a jar. Také odpadkové pytle.
Koupelna je menší, ale čistá a účelně zařízená. Měli jsme připravené čtyři čisté ručníky.
Klimatizace je na pokoji zdarma, ale ani jednou jsem jí nemusela použít. Pokud nejste příznivec klimatizací stejně jako já, opravdu stačí otevřít na noc okna, nechat stažené sítě a bude vám krásně. WIFI připojení na penzionu není, ale stačí zajít na kávu do nějakého baru či na jídlo do taverny a máte internet k dispozici.
Paní domácí je milá a dá se s ní domluvit anglicky. Uklízela každý den kromě neděle. Pokud budete potřebovat, venku je k dispozici koště a mop na vytření. Výměna ručníků a ložního prádla proběhla jednou za naše ubytování. Ale v případě potřeby vám paní dá čisté prádlo a ručník určitě i dříve.
Jak už jsem psala, výhled z terasy je opravdu nádherný. Jen se připravte na menší výšlap až půjdete od moře. Ale nebojte, nic tak hrozného to není. Pokud mohu doporučit, v okolí ubytování je mnoho krásných pláží. Městská pláž není až tak úchvatná, nebo nám se alespoň moc nelíbila. Máme rádi klid a když popojdete o kousek dál, najdete plno menších plážiček, kde budete nejspíš i sami.
Určitě se hodláme na malebný Paxos vrátit. Je to klidný ostrov s úžasnou atmosférou. Pokud si vyberete dovolenou právě zde, přeji vám krásné počasí a mnoho zážitků!
Gaios od 15.06.18 do 26.06.18
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • StravaBez stravy
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 97%
Další hosté 12
  • Ireon
  • Jaroslav61
  • Marigaux
  • Mirek63
  • RR
  • Z.K.
  • brrouk
  • fami
  • hynek
  • jirka3
  • olík
  • sotira
Napsat recenzi

Faros C

4 recenze Paxos » Gaios Apartmány/Studia
Marigaux Kateřina / žena / 2 352x
Na RN od 02.06.12 · 8 let
Naposledy 10.04.21/22:51 · včera Zobrazit profil
Alonissos » Patitiri » 09.07.21 za 88 dní
WiFiMelissa Travel20.07.16
Hotel/Penzion či studia FAROS-jak chcete- na mě působil velmi příjemným prostorným dojmem.Ubytování je ve svahu,musíte počítat,že budete denně překonávat několik "řeckých" schodů (každý jinak velký),po náročnějších výletech jsme sotva lezly,ale vylezly :-D. Pro méně pohyblivé to moc není. Za příplatek jsme měli v nejvyšším patře pokoj typu C,studio č.1 s nádherným prostorným balkónem.Dřevěnými lehátky,sušákem,stolečkem,2 plastovými židlemi a 2 dřevěnými židlemi.Posezení bylo pod stříškou,plus elektrické "žaluzie".Ze všech studí je výhled na přístav a městečko.O víkendu vyhrávala hudba,nic hrozného a jinak byl klid.
Koupelna byla malinká,avšak čistá a příjemná.Ve sprchovém koutě závěs,polička a spousta věšáků a odkládacích prostor.Okno bylo předěleno síťkou,či-li nehrozily žádné hmyzí létající návštěvy.Dokonce v koupelně bylo tekuté mýdlo.Funkční klimatizace-zdarma.TV - nám k ničemu.Klasický dřevěný řecký nábytek.Náš pokoj měl 3 postele-manželskou a 2 přistýlky.Klasické,pohodlné matrace.Výměna ručníků myslím 3x za pobyt,1x výměna ložního prádla.Úklid kromě neděle probíhal každý den.Kuchyňka byla nadstandardně vybavena.Veškeré nádobí,dokonce jar,houbička.Varná konvice,trouba plus nahoře dvě plotýnky,mnoho talířů,hrnků,skleniček,velký a malý hrnec,cedník,ostré nože,konvička na čaj,tácky,prkýnka,naběračky,pánvice...no jak říkám,nadstandardní vybavení.Ve skříni bylo mnoho ramínek,v šuplíku jsme našly dokonce české knihy.
Jediný "problém" byli komáři.Opravdu záplava těchto otravů.Na pokoji byl nachystán i elektrický odpuzovač i s náplněmi,ale měli jsme i svůj,před spaním zapnuli oba dva,pak nechali přes noc jen náš a stejně jsme byli doštípaní.Holt s tím člověk nic moc nenadělá.
Na ven doporučuji zakoupit v Coopu cca za 2€ takové spirálky,které po zapálení doutnají a na balkóně opravdu komáry odpuzují.Alespoň tam na ně něco fungovalo.
Ohledně Gaiosu - odkazuji na svou fotogalerii,kde se zmiňuji,že je zde vše k běžné potřebě a fungování. Viděla jsem dva bankomaty,lékárnu,dalo se i platit kartou v Coopu (v uličce za červeným kostelem),několik pekáren,řeznictví,drogérie...prostě vše,Jezdím do mini letovisek a tudíž,jsem byla překvapena :-D
V galerii mám i zmínku ohledně lokálního autobusu a dalších drobností.
Mé shrnutí,toto ubytování velmi ráda doporučuji,byla jsme nad míru spokojena.Ještě ozdobou byli naprosto úžasní sousedé z obou dalších horních studiích a kromě jedné výjimky i další ze spodního patra.
Jediné co bych vytkla byly služby delegáta ohledně Paxosu samotného.Nedovedl lidem poradit,kteří neměli načteno z internetu.Chápu,že tam jak nám řekl tráví 2 hodiny za 10dní,tak to jen takové upozornění,že mnoho informací od delegáta Petera nečekejte. Jak bývá zvykem ani nezapůjčoval skútry,auta apod. Jediné co jsem byla v tu chvíli naštvaná bylo,že CK na svých stránkách uvádí 4 fakultativní výlety,které delegát nejenže neprodává,ale neměl o nich ani ponětí.Naštěstí nás zachránili skvělí sousedi a vzali nás s sebou na loďku,kterou si pronajali.Trošku aktualizace by nezaškodilo. Pana Baraníka jsme osobně potkali při odjezdu,ovšem po páté ráno jsem nebyla ve stavu moc myslet a nevzpomněla jsem si na tuto drobnou výtku ohledně dovolené na Paxosu.
Ostrov i ubytování naprosto doporučuji.Jako neřidiči čehokoliv jsme ani nepociťovali nějaká handicap si zapůjčit auto či skútr,což bylo účelem této dovolené se dopravovat pešky,lokálkou apod.
Ohledně "městské pláže" - nebyla by špatná,ovšem odpoledne se přižene spousta za a) místních a především turistů z lodních výletů,tudíž je plná a hlučná,což nemám ráda.Ovšem např. směrem na jih (nejbližší cesta k dalším plážím) najdete několik prázdných a prázdnějších pláží.Tudíž nebyl problém si najít náhradní klidnější plácek pro koupání.
Wifi v ubytování není.V tavernách,kavárnách apod. většinou ano,ale také ne vždy funguje.V centru Gaiosu u kostela je FreeInternet,funguje tedy také jak se mu zachce.Nejlepší připojení bylo na Paxos beach,kde je volný vstup,i zdarma lehátka za koupi nějakého nápoje.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • StravaBez stravy
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 83%
Další hosté 12
  • Ireon
  • Jaroslav61
  • Mirek63
  • Píďa
  • RR
  • Z.K.
  • brrouk
  • fami
  • hynek
  • jirka3
  • olík
  • sotira
Napsat recenzi

Fanari

Paxos » Gaios Apartmány/Studia
MarSar Šárka a Martin / 566x
Na RN od 07.10.04 · 16 let
Naposledy 09.09.19/10:41 · před rokem Zobrazit profil
WiFiCK Alex21.06.15
Dovolena byla uzasna. Dojezd na ostrov Paxos - cca 2 hod. letecky do Prevezy, 1,5 hod. busem na sever (vysadite lidi v letovisku Parga), nasledne 1 hod. soukromou loďkou na ostrov, 2 km mikrobusem do ubytovani. Vse krasne navazovalo. Budova studii Fanari je tripodlazni, orientovana na vychod, CK Alex ma prostredni patro, horni patro (a nejspis i to spodni, za nas prazdne) ma CK Melissa (oznacovane jako ubytovani Faros). Na patre vždy tri pokoje, nejhorsi je prostredni pokoj c. 5 (měli jsme ho my), je bez okna (zbyle dva pokoje mají po stranách dve okna). Pocitejte s mensim soukromim (zkamaradite se se sousedy), neboť se do pokoju vstupuje zpusobem přes terasu, tzn. pavlačovitě lezete přes sousedy nebo oni přes vas. Kuchynka - vse ok bez komentare (dostatek nadobi, lednicka s 1x lahvi vody při prijezdu, trouba, dvouplotynka, rychlovarna konvice), klimatizace (nemame radi, nepouzili jsme, ale kvůli nulovému vetrani jsme i v cervnu spali s otevrenymi dvermi dokořán), k dispozici odpuzovac proti komarum vcetne par naplni (bylo potřeba, kousali i tak), TV (zbytecna), skrin jen s raminky bez policek, koupelna - denne doplnovano tekute mydlo, za nas trochu problem s napoustenim zachodu, postele - v nasem pokoji oddelene, rozvrzane, jedna matrace totalne prolezena, spalo se nam spatne, k dispozici na prikryti prosteradlo, tenka a tlusta deka. Pekne sezeni (hlavne na snidani) na zastresene pavlaci před pokojem, dve kresilka a stolecek. Uklid denne krom nedele, vymena rucniku a lozniho pradla myslim ze 1x za pobyt. Chybel nam susak na pradlo, ostatni dva pokoje ho mely. Pokud bude mezi vasimi sousedy na patre kurak (nebo v pokojich pod vámi), smrad bude vsude, bude se drzet pod striskou (byla jsem stastna, ze jsme byli nekuracke patro). Ubytovani je v kopci asi 50 m nad pristavem, uzasny vyhled nejen na vychod slunce ale i na lode na mori, pro hendikepovane lidi/hure pohyblive je to myslim nevhodne ubytovani. Strom ze strany ubytovani v cervnu obsypany citrony, uzasna citronáda. Mestska plaz (nevyzkouseli jsme) asi 350 m od ubytovani. Pesky smerem na jih je to cca hodina a cestou potkate asi 15 plazicek, krasne koupani. Do bazenu se slanou vodou se da dojit cca 15 min. do hotelu Paxos beach smerem na jih. Po ostrove se da chodit pesky (i na zapadni pobrezi s vysokymi utesy, je to tak 3 km), nebo busem (jezdi ze zastávky 5 min. od ubytovani do Loggos a Lakka, za 2,50 EUR jedna jizda) nebo pujcit skutr (cca 20 EUR/24 hod.), kolo (10 EUR/24 hod.), auto, clun (oboji jsme nemeli). Doporucuji i pesi vylet z Lakka do Loggos podel pobrezi kolem jednotlivých plazi (cca 7,5 km, narocnejsi, ale pekny, mapa viz. nize nutna). Spojit tento vylet s bus dopravou. Pro pohyb po ostrove je nutna mapa - kupovat jedine tu od autora pana Bleasdale, jmenuje se Walking map of Paxos, stoji 5 EUR. Da se koupit i na netu dopředu. Muzete si udelat i vylet z pristavu loďkou na ostrov Antipaxos (zpatecni listek 10 EUR), jezdi to denne, prijdete, zaplatite, jedete. Doporucuji i vylet od delegátky (pro obe cestovky ta stejna) loďkou kolem ostrova, cena 20 EUR, uzasny vylet s asi 2,5 hod. zastávkou na Antipaxosu na koupani. Během jizdy vam kapitan ukaze pobrezi a zajedete primo loďkou do několika jeskyni. Krasny vylet. V miste ubytovani je dostatek taveren (pro ty, co by meli hloubeji do kapsy, doporučuju na namesti tavernu George´s corner, jidlo s pitim v menu za 9,90 EUR), samoobsluhy, pekarny, zmrzlinárny (nejlepší je Capriccio, primo pod ubytovanim), muzeum (2 EUR). Na ostrove jinak pamatky nejsou. Jedete sem za klidem, minimem turistu (hlavne duchodci z Britanie), přírodou a krasnym morem tyrkysove barvy. Boty do vody vhodne všude. Daji se koupit na ostrove. Dve negativa - na ostrove se všude dost stavi (tzv. letni soukrome domy), diky odvozu odpadku z ostrova na pevninu a asi malému poctu svozových dni, je kolikrat hodne odpadku kolem kontejneru. Bordel ale na ostrove není. Plaze, byť kolikrat divoke, jsou ciste a voda kristalova. Dovolena byla jak říkám, uzasna.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • StravaBez stravy
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 83%
Další hosté 1
  • micousa
Napsat recenzi

Faros C

4 recenze Paxos » Gaios Penzion
sotira Ivana / žena / 339x
Na RN od 11.10.08 · 12 let
Naposledy 16.10.17/22:08 · 3 roky Zobrazit profil
Melissa Travel07.07.13
Cesta na ostrov Paxos je sice trošku náročná ale stojí to za to. Ubytování v pensionu Faros je velice příjemné. Faros je umístěn sice trochu v kopci a z přístavu musíte zdolat asi 40 schodů ale ta námaha Vás každý den odmění překrásným výhledem na moře a flotilu lodí různých velikosti i barev a byl tu klid. Dům má tři patra a je opravdu jedno zda máte balkon A, B nebo C, všechny pokoje jsou čisté a hezké a ze všech je výhled na moře a město. Je to tu takové domácké a není problém navázat kontakt se sousedy z vedlejšího pokoje pokud o to mají zájem.Pokoje jsou standardně vybavené ale na řecké poměry je kuchyňka plná různého nádobí jako jsou talíře, hrnečky, skleničky, kastroly, misky atd. Dokonce tu na nás čekala láhev vody v lednici, mycí prostředek, zásuvka včetně tablet proti komárům a v koupelně i mycí gel.Paní majitelka je milá a uklizí mimo neděle každý den. Neumí sice anglicky ale vždycky jsme se nějak domluvili. Do města je to kousek po těch již zmíněných schodech, není moc velké ale dýchá tu pravá řecká atmosféra, najdete v něm plno taveren, obchodů i posezení na lavičkách s pohledem na přístav. Pláž je od ubytování kousek, je to městská oblázková pláž (oblázky různých velikostí)ale je čistá. Můžete zde najít i jiná místa na koupaní na různých kamenech a nebo další pláže dosažitelné i pešky. Další volba je plavba lodí na vedlejší ostrov Antipaxos, kde je buď přírodní pláž a nebo za sklálou pláž včetně slunečníků a taveren. Vybere si tu opravdu každy, pláže jsou z bílého písku obklopené bílými skálami a tyrkysovým mořem. Městečko Gaios bývá nazývan řeckým Sant Tropéz.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • StravaBez stravy
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 90%
Další hosté 12
  • Ireon
  • Jaroslav61
  • Marigaux
  • Mirek63
  • Píďa
  • RR
  • Z.K.
  • brrouk
  • fami
  • hynek
  • jirka3
  • olík
Napsat recenzi

Faros C

4 recenze Paxos » Gaios Apartmány/Studia
jirka3 Jirka a Marie / muž / 1 180x
Na RN od 04.08.08 · 12 let
Naposledy 09.04.21/12:36 · 2 dny Zobrazit profil
Karpathos » Amopi » 24.09.21 za 165 dní
WiFiMelissa Travel17.06.12
Prostorné studio pro s vybavením pro 2 dospělé a 2 děti.Dobře zařízená kuchyńka - dostatek nádobí a příborů, 2 el. ploténky a trouba, el. konvice.Samostatná terasa s markýzou.Umístění asi 50 m nad přístavem cca 150 m strmými uličkami,nebo příjezdovou cestou,která končí pro auta cca 100m od objektu.Úklid každoddenní,pečlivý s doplńováním čistících i toal. prostředků.výměna ručníků 2x ,lůžkovin 1 x za 10 dnů.Bezhlučná klimatisace v ceně.V okolí klid, ticho.z terasy nádherný výhled na přístav i volné moře.Nejbližší plážička 5 min od studia.
Volné připojení k internetu min.ve dvou tavernách v přístavu.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • StravaBez stravy
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 87%
Další hosté 12
  • Ireon
  • Jaroslav61
  • Marigaux
  • Mirek63
  • Píďa
  • RR
  • Z.K.
  • brrouk
  • fami
  • hynek
  • olík
  • sotira
Napsat recenzi

Yorgos

2 recenze Paxos » Lakka Hotel
Vlastig Vlastislav / muž / 6 075x
Na RN od 21.06.09 · 11 let
Naposledy 07.04.21/18:28 · 4 dny Zobrazit profil
Daniela Travel16.09.10
Pěkná poměrně prostorna studia, vybavená TV, ledničkou, sporákem, rychlovarnou konvicí, kontaktním grilem, klimatizací. Velice milé bylo překvapení při nástupu. Čekal nás uvítací balíček s medailovým bílým vínem, čajem, kávou, smetánkou atd. Co se týče nádobí, bylo vše dostačující, nebylo potřeba dodatečně nic dokupovat a shánět..nic z domu jsme si nevezli. Výhled z balkónu není nikterak okouzlující..v podstatě na střechu přilehlých studií a dále pak na okokní studia a bungalovy. Co se tyče úklidu nemám žádných připomínek. Uklízelo se obden, což je dle mého vynikající. Lakka je malinké letovisko, tak že do pekáren(3) marketů(3) je to z Yorgosu co by kamenem dohodil. Další kapitola jsou pláže kolem Lakky..městská pláž se nachází odhadem 5 min. chůze od Yorgosu. Neni špatná z okraje jsou valounky, ale po cca 2m je jemný bilý písek. Odhadem 20 min chůze se nachazi pláž Komeno, kde jsme byli po dvakráte úplně sami a třetí plaž Lakos je nádherná! Ta se nachazí odhadem 30 min chůze od Yorgosu. Jinak v okoli jsou jeste dalsi dve plaze, ktere jsme videli pouze z lodi. Jednu připomínku(celkově k ubytování) bych však měl. Je jím přilehlý kostel, který nás nepravidelně a hodně kvalitně ráno budil. Které dny to bylo přesně nevím, odhaduji cca 3x za pobyt. Podtrženo sečteno kvalitní ubytování a špičková dovolená.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Pláž
  • StravaBez stravy
  • Personál
  • Spokojenost 95%
Další hosté 2
  • Petrajda
  • paxipaxi
Napsat recenzi

Yorgos

2 recenze Paxos » Lakka Apartmány/Studia
paxipaxi Marketa / 134x
Na RN od 04.02.08 · 13 let
Naposledy 09.09.12/21:36 · 8 let Zobrazit profil
Daniela Travel22.02.10
Studia Yorgos se nacházejí bokem, ale nedaleko malinkého náměstíčka. Na oblázkovou pláž se dostanete po 5 min. chůze. Apartmán má prstornou ložnici s plně vybaveným kuch. koutem. Nechybí ani rychlovarná konvice a kontaktní gril. Klidné prostředí trochu pro někoho může být narušeno těsnou blízkostí snad jediného dětského hřiště v Lacce. Obzvlášť domorodé dětičky mají dost výdrž, takže min. do 2 do rána je o zábavu postaráno
  • Pokoj
  • Poloha
  • Pláž
  • StravaBez stravy
  • Personál
  • Spokojenost 75%
Další hosté 2
  • Petrajda
  • Vlastig
Napsat recenzi
Paxos Srážky Teplota Vítr
Dnes 01–06 Partly cloudy 0 mm 13° 1 m/s
06–12 Clear sky 0 mm 13° 2 m/s
12–18 Partly cloudy 0 mm 13° 4 m/s
18–24 Partly cloudy 0 mm 14° 3 m/s
Úterý, 13.04.21 00–06 Cloudy <1 mm 14° 3 m/s
06–12 Partly cloudy <1 mm 13° 4 m/s
12–18 Light rain showers <1 mm 13° 5 m/s
18–24 Light rain showers <1 mm 15° 5 m/s
Více předpovědi počasí
RNB
© na veškerý obsah se vztahuje autorský zákon, proto není možné cokoliv z těchto stránek kopírovat a používat k jiným komerčním účelům !