Ubytování

Recenze ubytování z Korfu

Santa Barbara

Korfu » Jihozápadní pobřeží » Perivoli Apartmány/Studia
trunda Roman / muž / 694x
Na RN od 07.10.04 · 16 let
Naposledy 25.05.21/18:02 · 2 měsíce Zobrazit profil
WiFiMelissa Travel11.09.19
Jednoznačným lákadlem byla stejnojmenná pláž a její okolí - příroda. Zvolili jsme ubytování co nejblíže k moři (Santa Barbara Lakis apartements). Zatímco pláž byla skutečně opravdový skvost, z ubytování jsme měli smíšené dojmy. CK nabízí studio v patře a v přízemí. Byli jsme tři, obdrželi jsme studio v přízemí. Studio v patře je menší, přistýlka se tam nevejde, jak jsme měli možnost se přesvědčit.
+/-
+ nový, nebo relativně nový, poměrně pěkný nábytek, matrace je slušná trampolína, ale spaní pohodlné
+ dvě terasy, vždy se dá posedět venku na té zastíněné. Ráno do zahrady, odpoledne na té přední
+ čistota, čistě vymalováno, prostor studia působí udržovaně, nově
+ velký sprchový kout se soklem, závěs, dařilo se koupelnu udržet v čistotě
+ zařízení a vybavení studia nezklamalo, vše funkční, teplé vody dostatek, klima za poplatek (se svéhlavým ovladačem)
+ vynikající kuchyně v tavernách v okolí

- ubytování se nachází v místě "úzkého" hrdla v přístupu k pláži, vedle parkoviště a přístupové cesty, během dne vše přeplněno auty. Máte pocit, že bydlíte na parkovišti, přední terasa je prakticky vedle aut.
- čas od času byl zvenku intenzivně cítit zápach splašků
- terasa do zahrady - jednalo se spíše o celkem upravený zadní dvorek s nedalekou kuchyní taverny a kulisou rákosí
- studio je nedostatečně prosvětlené, občas jsme svítili i ve dne
- studio je úzké, pro tři malé. Přistýlka komplikovala pohyb, museli jsme si přeházet nábytek
- špatné odhlučnění, ráno v sedm nás budilo třískání nádobí ze sousedního studia, naštěstí jen tři dny
- podle mapy vypadá ubytování lákavě, ale ve skutečnosti je jeho poloha velmi nešťastná, z mého pohledu jen na přespání a je to blízko na pláž. Na přední terase je soukromí nula.

Očekávali jsme klid a turisty opomíjené letovisko, našli poměrně rušné místo s hojně navštěvovanou organizovanou částí pláže a kolem 15.8 (svátek Nanebevzetí panny Marie) i několika podvečerními plážovými diskotékami hraničícími s technopárty. Cca 3 dny po sobě odpoledne přijely busy, vyskákala hejna dorostenců a nastal rachot na pláži. Naštěstí vždy po 11té klid, mládež opět odjela. Mimo srpen a svátky ale může být jinak. I když, z doslechu, to prý není ojedinělé. Naštěstí bylo kam se vzdálit, pláž se opravdu táhne do daleka. Úžasná pláž a její okolí patří k tomu nejlepšímu, co jsme v Řecku zažili. Místní příjemní, přátelská atmosféra.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • StravaBez stravy
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 73%
Další hosté 1
  • Alice111
Napsat recenzi

Omiros

Korfu » Gouvia Hotel
Robi Robik / 132x
Na RN od 27.04.14 · 7 let
Naposledy 14.07.21/10:13 · 2 týdny Zobrazit profil
Karpathos » Amoppi » 03.09.21 za 32 dní
01.07.19
Menší hotel mezi domy s manším bazenem u vchodu. Pokoje denně uklízené, ručníky obden. Uklid bez námitek! Personál milý a ochotný. Na pláž s lehátky se jde uličkou asi 390m. menší pláž s kamínky, voda díky zátoce teplejší než jinde ale zakalená. Okolí mnoho taveren a možností na nákup. V okolí klid, žádný disco, ani animační program.
Pouze strava (měli jen snídani) velmi chudá a bez obměny.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • Strava
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 57%
Další hosté 0
  • Nikdo další
Napsat recenzi

Amalia

2 recenze Korfu » Sever » Acharavi Apartmány/Studia
Ajka65 Jana / žena / 456x
Na RN od 15.06.08 · 13 let
Naposledy 27.02.21/22:36 · 5 měsíců Zobrazit profil
WiFiRainbowtours26.06.19
Celkový dojem dobrý, jen jsme měli postele plné mravenců, po zakoupení spreje to šlo. Kuchyňskou linku nelze popsat, to se musí vidět, tak přikládám foto. My naštěstí jíme v tavernách, takže nás to spíše pobavilo. Naši mladí byli nahoře v apartmánu, ten byl veliký s obrovskou terasou, moc pěkný! Na zahradě sprcha, klidné ubytování na okraji Acharavi, bylo blíže do Rody.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • StravaBez stravy
  • PersonálBez personálu
  • Dojem
  • Spokojenost 76%
Další hosté 2
  • Miaa
  • fernetboy
Napsat recenzi

Maria

8 recenzí Korfu » Agios Stefanos Apartmány/Studia
Janculka Jana N / 541x
Na RN od 21.06.12 · 9 let
Naposledy 14.07.21/15:20 · 2 týdny Zobrazit profil
WiFiViamare22.02.19
U Spirose a Marie jsme byli moc spokojeni. Měli jsme studio č. 13 naproti restauraci,ale ze všech pokoju je vyhled na druhou stranu smerem k mori,takze nic nerusilo. Pokoj byl prostorny, 3 lůzka, kuchynka vybavena dostatecne, je dobre vzit sebou uterku,houbicku. Na pokoji Tv-nevyuzivali jsme, klima za priplatek,coz je mozna trochu skoda,jelikoz všechny pokoje jsou orientovane na zapad a byva dost vedro. Balkon prostorny, vyhled přes baracky a zelen na more, posuvne dveře se sítí proti komarum-šikovné.K dispozici i odpuzovace proti komárům. Koupelna klasicky mensi, sprch.zaves. Uklid probihal bez problemu.
Uzasny bazen téměř hned za dvermi, byli jsme na prelomu 8/9 a téměř prazdno,zadna obsazena lehátka apod,klidek.
Majitele mají v prostorach tavernu, vari primo Maria a jidla moc dobra. My si priplatili snidane,snida se na terase u bazenu. Na vyber každý den to same, bud na sladko-recky jogurt s medem ci vejce ve forme omelety,ci volska oka, pecivo,zelenina, pecivo, kava,caj,dzus. Nam to na tyden stacilo a vyhovovalo, na dele je to asi jiz trochu stále dokola
Na plaz se jde primo kolem ubytování, z mirneho svahu ale v poho i s kocarkem,je to opravdu kousíček. Plaz siroka a hooodne dlouha. Smerem doprava i nuda,kde nebyl uz téměř nikdo, bylo se kam prochazet.
Letovisko AS je poklidne, utulne, taverny,par baru, obchůdky se suvenýry, da se jit pesky smerem k Arrilasu, k mensimu pristavu. Navecer krasne pohledy na zapad slunce. V tavernách se často konaji recke vecery.
Wifi fungovala u bazenu a v taverne.
Moznost pozdějšího odchodu z pokoje v den odjezdu za priplatek tusim 20euro, jinak k dispozici jeden spolecny pokoj.

Byli jsme moc spokojeni, za nas urcite spise zapadni strana ostrova a každému doporucuji!
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • StravaBez stravy
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 100%
Další hosté 22
  • Budíček
  • Evatje
  • IvaS
  • JIRULEE
  • Jirka79
  • Kytina
  • Mifka
  • RR
  • Renat
  • Spurnam
  • admin
  • aries
  • biba
  • davelorenc
  • heleto
  • janimae
  • kečo
  • matymaty
  • perlinka
  • rendamel
  • srpmar
  • xmaresova
Napsat recenzi

Leonidas

3 recenze Korfu » Severozápad » Agios Georgios - sever Apartmány/Studia
Jasmína Eva / žena / 1 561x
Na RN od 07.10.04 · 16 let
Naposledy 28.05.21/11:32 · 2 měsíce Zobrazit profil
WiFiTravel 200227.01.19
Prostorné apartmány, nově renovované, leží stranou ostatních na klidném místě, k moři je to kousek z kopečka. Apartmán se skládá ze dvou pokojů - ložnice a obýváku, kuchyňského koutu, koupelny a komory. Má dva balkony. Pro dva až luxusně velké, přesto mi tu chyběly jakékoli úložné prostory. Vestavěná skříň měla dostatek ramínek, ale žádnou polici. Nakonec jsem vše musela uložit na dno skříně. Prázdná komora sloužila jen na uložení kufrů.
V polovině pobytu se měnilo povlečení a ručníky, ovšem koše se nevynášely. To by až tak nevadilo, kdyby bylo kam. Popelnice chyběla, navíc každý penzion nebo hotel si ten svůj kontejner hlídal.
Pláž s hrubým pískem a pozvolným vstupem do vody, ale po pár metrech už hloubka. Voda krásně čistá po celých 11 dní pobytu a přestože jsem měla obavy po přečtení recenzí, i teplá 26 stupňů celou dobu.
Je tu dostatek taveren, vyzkoušeli jsme několik, chutnalo nám všude.
Středisko není zas až tak malé, ale je klidné a bez velkých hotelů. S východním pobřežím, které jsme projížděli při svých výletech, se to nedá vůbec srovnat.
Až na těch pár kosmetických nedostatků ideální ke strávení klidné dovolené.
Agios Georgios - sever od 06.09.18 do 17.09.18
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • StravaBez stravy
  • PersonálBez personálu
  • Dojem
  • Spokojenost 88%
Další hosté 3
  • Andrejka
  • RomanaM
  • ajka83
Napsat recenzi

Santa Maria

Korfu » Jihozápad » Gardeno Apartmány/Studia
Deny. Zdenka / 166x
Na RN od 13.10.17 · 3 roky
Naposledy Včera 20:54 · 4 hod. Zobrazit profil
Santorini » Vlychada » 03.08.21 zítra odjíždí
WiFi23.10.18
Malý rodinný penzion. Poloha skvělá, kousek od pláže - píší 300 m, asi to bude.Není třeba se škrábat nikam do kopce, které tam všude kolem jinak jsou. Cestou malý obchod a na pláži taverny. Pláž a okolí nádhera.
Majitelé se o ubytování starají, denně úklid, udržovaná zahrada, ale rodinný pokoj už nám byl prostě malý - ale odpovídal popisu, vše čisté a udržované. Klimatizace v ceně. Jen by mohla být lepší zvuková izolace z chodby a mezi balkony.
Možnost grilovat, posedět, objednat snídani či večeři. Majitelé velmi vstřícní, domácká atmosféra, občas nechali na pokoji ovoce či zeleninu ze zahrádky. Děti milovaly traktor pana domácího. Pan domácí má též loďku, na které loví ryby, které pak můžete mít k večeři.
Ubytování bylo též velmi levné. Celkově doporučuji.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • Strava
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 97%
Další hosté 0
  • Nikdo další
Napsat recenzi

Philippos

2 recenze Korfu » Severovýchod » Kassiopi Hotel
Deny. Zdenka / 166x
Na RN od 13.10.17 · 3 roky
Naposledy Včera 20:54 · 4 hod. Zobrazit profil
Santorini » Vlychada » 03.08.21 zítra odjíždí
WiFi23.10.18
V hotelu jsou vstřícní - při rezervaci jsem žádala o klidný pokoj (vyšší patro, ne u bazénu) a bylo mi vyhověno - všimla jsem si ale, že české CK tam mají vyhrazenou část, tak nevím, jak to funguje při zájezdu s CK. Měli jsme dvoupokojový apartmán - prostorný, obrovský balkon, klimatizace zdarma. Vybavení ale strašné, skříně rozvrzané, kuchyňská linka se rozpadala, nastěstí postele byly ok a koupelna též. Děti ocenily bazén, je fakt pěkný a byl u něj klid.
Úklid probíhal pouze obden, což mi vadilo. Ale zase za ty peníze celkově dobrý.
Parkování omezené, ale v okolních uličkách se dá. Umístění se nám líbilo, pár kroků na hlavní promenádu. Pláže v okolí se nám nelíbily, jezdili jsme autem na Kalamaki nebo jinam. (Mmch, dočetla jsem se tajného tipu na maličkou pláž, když se vydáte od hotelu doprava a přes kopec - tak kolem té pláže se staví, jedno středisko už tam je a plážičku má zabranou pro lodě. Nikdo tam nebyl a člověk by se i vešel, ale estetický zážitek nic moc, nedoporučuji)
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • StravaBez stravy
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 73%
Další hosté 6
  • Ilča
  • Majenka
  • Sari67
  • adulka
  • gabika
  • kamilos
Napsat recenzi

Claire

Korfu » Sever » Acharavi Apartmány/Studia
Alla Alena / žena / 442x
Na RN od 11.01.07 · 14 let
Naposledy 25.10.17/14:09 · 3 roky Zobrazit profil
WiFiDatour06.10.17
Studia Claire se nacházejí asi 70 m od oblázkovo - písčité pláže. Pokoje jsou prostorné a účelně vybavené. Každé studio má vlastní balkón směrovaný k moři. Z prvního patra byl na moře poměrně hezký výhled.

V kuchyňském koutě byla mikrovlnná trouba, rychlovarná konvice, elektrický vařič, lednice, hrnce, talíře, malé talířky, příbory, prkénko na krájení, hrníčky, skleničky, atd.

V koupelně byl sprchový kout. Na posteli ručník a osuška. Ve skříni dvě deky. Na balkóně kbelík, mop, lopatka a smeták. Klimatizace za poplatek nebyla v našem termínu třeba. Večer a v noci bylo už chladno, tak jsme rády využily i teplé deky.

Po příjezdu bylo nutné si uklidit - vytřít podlahu a vyčistit umyvadlo. Úklid a vynášení odpadků provádějí klienti sami. Bylo také třeba nakoupit toaletní papír a sáčky do odpadkových košů (nebo používat sáčky od nákupů). Přípravek na mytí nádobí a houbičky jsme si dovezly. Výměna ložního prádla a ručníků nebyla (11-ti denní pobyt). Sedmý den jsme si o čistá prostěradla, ručníky a osušky samy řekly.

Komáři večer útočili všude, a proto je dobré mít odpuzovač do zásuvky a repelenty.

Převážně neudržovaná oblázkovo - písčitá pláž je dlouhá několik kilometrů. Směrem na východ k Almyrosu je čím dál více písčitá a směrem na západ k Rodě je oblázková. Moře bylo čisté s velmi pozvolným vstupem, což bylo perfektní i pro děti a neplavce. Boty do vody nejsou třeba. Při vstupu do moře je jen menší oblázkový val a potom už jen písek.

Sprchy na pláži byly, ačkoliv některé nefungovaly.

V letovisku je mnoho obchůdků a dva velké markety. Taveren a kaváren je zde nepřeberné množství. Nachází se zde také skvělá pekárna a cukrárna.

Schůzky s delegátkou byly obden. Delegátka vše zařídila a zodpověděla. Ale byla na konci sezóny očividně hodně unavená a vyčerpaná. Na někoho mohla působit poněkud odměřeně.

Závěr pěkné dovolené nám bohužel zkazil muž, který na pláži sledoval a obtěžoval opalující se ženy. Nikdy dříve jsem se s tímto jevem v Řecku nesetkala. A nyní dvakrát během jednoho pobytu. Bylo to velmi nepříjemné.
Acharavi od 23.09.17 do 03.10.17
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • StravaBez stravy
  • PersonálBez personálu
  • Dojem
  • Spokojenost 84%
Další hosté 0
  • Nikdo další
Napsat recenzi

Pelagia

Korfu » Sever » Acharavi Apartmány/Studia
Ajka65 Jana / žena / 456x
Na RN od 15.06.08 · 13 let
Naposledy 27.02.21/22:36 · 5 měsíců Zobrazit profil
WiFiTravel200230.09.17
Jsme nenároční, takže průměrné ubytování, byli jsme v přízemí, vadilo mi jen, že byl vysoký strop a okna až nahoře u něj. Jinak malá vana se sedátkem, takže jsme neměli vodu po celé koupelně, ale uzší, závěs se na nás lepil. Nádobí asi dostatečné, ale nevařili jsme, tak neposoudím, trouba už hodně pamatuje. Konvice malá, funkční. Vše čisté, bylo cítit desinfekcí. Koše vynášeny co 2 dny, povlečení a ručníky při 10 denním pobytu jednou, stačilo. Klima funkční, nevyužili jsme a opravdu bezva wi-fi signál, delegátka milá a ochotná. Jen předražená lehátka 7€, i když jsme si v baru pití koupili, tak kousek vedle byly za 5€, nebo dostatečně místa na písku na deku. Výhodou blízkost pláže, můžete jít rovnou boso a v plavkách. Ale když srovnáme s jinými studii, jsou dražší a přitom nic navíc nenabízí. Matrace pevné, neproleželé, ale skříň i kuch.linka měli dveře křivé, prostě průměr, příště už zvolíme jiné ubytování. S cestovní kanceláří velká spokojenost!
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • StravaBez stravy
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 73%
Další hosté 0
  • Nikdo další
Napsat recenzi

Lti Louis Grand

2 recenze Korfu » Glyfada » Pelekas Hotel
jvy Jana / žena / 326x
Na RN od 24.03.15 · 6 let
Naposledy 22.07.21/13:41 · před týdnem Zobrazit profil
WiFiExim Tours23.09.17
Hotel leží v krásném prostředí, na nádherné písečné pláži, obklopen skalami a zelení. Je zde jedná starší recenze, za ty roky se nic nezměnilo. Pouze plážové osušky jsou bez zálohy, pouze se platí 10 euro při ztrátě. V letošním roce se dle recenzí na jiných stránkách i dle naší osobní zkušenosti rozmohl nešvar přebudování, tak jste při příjezdu ubytování v pokoji nižší kategorie, než máte objednáno. My jsme svůj pokoj dostali až 3. noc, což nebylo příjemné. Pokud máte zaplacen výhled na moře, trvejte na pokoji v přední budově, pokud bude ubytování v zadní, chtějte 6. nebo 7. patro. Z nižších pater vidíte jen střechy a proužek moře. Jinak vše bylo bezva.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • Strava
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 83%
Další hosté 1
  • anka
Napsat recenzi
Korfu Srážky Teplota Vítr
Dnes 00–06 Clear sky 0 mm 28° 2 m/s
06–12 Clear sky 0 mm 26° 2 m/s
12–18 Clear sky 0 mm 31° 2 m/s
18–24 Clear sky 0 mm 32° 4 m/s
Úterý, 03.08.21 00–06 Clear sky 0 mm 28° 3 m/s
06–12 Clear sky 0 mm 27° 3 m/s
12–18 Clear sky 0 mm 31° 4 m/s
18–24 Clear sky 0 mm 30° 7 m/s
Více předpovědi počasí
RNB
© na veškerý obsah se vztahuje autorský zákon, proto není možné cokoliv z těchto stránek kopírovat a používat k jiným komerčním účelům !