Ubytování

Recenze ubytování z Korfu

Melissa Travel

Porto

Korfu » Sever » Kassiopi Apartmány/Studia
MonikaV Monika / žena / 665x
Na RN od 27.06.08 · 13 let
Naposledy 18.10.21/12:27 · 5 dny Zobrazit profil
WiFiKorfu-servis18.10.21
Pro letošní dovolenou jsme využili ubytování ve studiu pro 2-3 osoby poblíž přístavu v Kassiopi. Jedná se o velmi prostorný byt, který se skládá z ložnice s manželskou postelí a kuchyně s pohovkou pro 3. osobu. Z obou místností je vstup na dlouhý balkón se zahradním nábytkem a sušákem na prádlo. Byli jsme ubytováni v 1. patře, odtud jsme se kochali nádherným výhledem na přístav a protější pevnost.
Ve studiu byl prováděn každodenní pečlivý úklid. Během pobytu se paní Tamara stále dotazovala, jestli je vše v pořádku.
Poblíž ubytování je několik menších pláží, pod pevností dvě organizované s lehátky a slunečníky. Za přístavem doprava je ještě pěkná pláž, kde jsme byli téměř sami.
V případě, že bychom se chtěli na tento krásný ostrov vrátit, neváhala bych opět využít služeb paní Smetanové a rezervovala si ubytování v tomto studiu.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • StravaBez stravy
  • PersonálBez personálu
  • Dojem
  • Spokojenost 92%
Další hosté 0
  • Nikdo další
Napsat recenzi

Saint Spiridon

Korfu » Kassiopi Apartmány/Studia
Urbišek Irena / 807x
Na RN od 25.12.13 · 7 let
Naposledy 21.10.21/12:27 · 2 dny Zobrazit profil
Exim03.10.21
Ubytování jsem vybírala po zrušení Pargy, vázaná termínem dovolené a odletem z Ostravy.
Penzion je třípatrový, měli jsme vrchní apartmán, vlastně celé patro. Dvě ložnice, velmi prostorná kuchyň, dobře vybavená nádobím pro 5 osob, gauč, jídelní stůl, televize. Absence čistících prostředků, houbičky, utěrky, ale jak jsem zjistila, personál nepředpokládal, že by jsme snad na dovolené pomývali nádobí. Velmi příjemná terasa je zastřešená, dalo se na ni jít jak z kuchyně, tak z jedné ložnice. Tato strana je s výhledem na bazén, město, moře a Albánii. Druhá ložnice má výhled do zarostlé zahrady s ukokrhaným kohoutem. Samozřejmostí je zahradní set a sušák na prádlo. Klimatizace za poplatek v každé místnosti, v září nebylo třeba.
Wifi na pokojích není, pouze na recepci, baru nebo u bazénu.
Úklid dokonalý, každodenní vynášení odpadků, vytírání všech ploch, úklid kuchyňské linky, každý den výměna prostěradel, ručníků obden.
Bazén není moc velký, já ho nevyužila, voda studená, dopoledne je ve stínu. Lehátek tak akorát.
Pobyt jsme měli se snídaní vždy čerstvě nachystanou co si kdo řekl. Vajíčka na všechny způsoby, jogurt, tousty, šunka, sýr apod. Kousíček od ubytování je dobře zásobovaný obchod , dá se koupit i mleté maso, špízy na gril, ryby a tzatziki mají svoje na váhu v kyblíku.
Pláže - pro nás největší problém, ale věděla jsem předem, že jsou všechny oblázkové, bohužel ta nejbližší cca 450m je spíše kamenitá a neorganizovaná, není se kde schovat do stínu. Ostatní pláže v Kassiopi jsou s lehátky, ale maličké a přelidněné. Krásné jsou jen ráno a my jsme se jim vyhli. Měli jsme půjčené auto, takže jsme jezdili na Kerasii, Avlaki a na písečnou Kalamaki pak i autobusem.
Kassiopi samotné je krásné malé městečko s přístavem od ubytování vzdálené cca 1km s rozpadajícím se hradem a krásnými výhledy na městečko.
Nebýt těch vzdálených pláží, dala bych za celkový dojem i 5 hvězdiček.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • Strava
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 77%
Další hosté 0
  • Nikdo další
Napsat recenzi

Santa Barbara

Korfu » Jihozápadní pobřeží » Perivoli Apartmány/Studia
trunda Roman / muž / 694x
Na RN od 07.10.04 · 17 let
Naposledy 25.05.21/18:02 · 4 měsíce Zobrazit profil
WiFiMelissa Travel11.09.19
Jednoznačným lákadlem byla stejnojmenná pláž a její okolí - příroda. Zvolili jsme ubytování co nejblíže k moři (Santa Barbara Lakis apartements). Zatímco pláž byla skutečně opravdový skvost, z ubytování jsme měli smíšené dojmy. CK nabízí studio v patře a v přízemí. Byli jsme tři, obdrželi jsme studio v přízemí. Studio v patře je menší, přistýlka se tam nevejde, jak jsme měli možnost se přesvědčit.
+/-
+ nový, nebo relativně nový, poměrně pěkný nábytek, matrace je slušná trampolína, ale spaní pohodlné
+ dvě terasy, vždy se dá posedět venku na té zastíněné. Ráno do zahrady, odpoledne na té přední
+ čistota, čistě vymalováno, prostor studia působí udržovaně, nově
+ velký sprchový kout se soklem, závěs, dařilo se koupelnu udržet v čistotě
+ zařízení a vybavení studia nezklamalo, vše funkční, teplé vody dostatek, klima za poplatek (se svéhlavým ovladačem)
+ vynikající kuchyně v tavernách v okolí

- ubytování se nachází v místě "úzkého" hrdla v přístupu k pláži, vedle parkoviště a přístupové cesty, během dne vše přeplněno auty. Máte pocit, že bydlíte na parkovišti, přední terasa je prakticky vedle aut.
- čas od času byl zvenku intenzivně cítit zápach splašků
- terasa do zahrady - jednalo se spíše o celkem upravený zadní dvorek s nedalekou kuchyní taverny a kulisou rákosí
- studio je nedostatečně prosvětlené, občas jsme svítili i ve dne
- studio je úzké, pro tři malé. Přistýlka komplikovala pohyb, museli jsme si přeházet nábytek
- špatné odhlučnění, ráno v sedm nás budilo třískání nádobí ze sousedního studia, naštěstí jen tři dny
- podle mapy vypadá ubytování lákavě, ale ve skutečnosti je jeho poloha velmi nešťastná, z mého pohledu jen na přespání a je to blízko na pláž. Na přední terase je soukromí nula.

Očekávali jsme klid a turisty opomíjené letovisko, našli poměrně rušné místo s hojně navštěvovanou organizovanou částí pláže a kolem 15.8 (svátek Nanebevzetí panny Marie) i několika podvečerními plážovými diskotékami hraničícími s technopárty. Cca 3 dny po sobě odpoledne přijely busy, vyskákala hejna dorostenců a nastal rachot na pláži. Naštěstí vždy po 11té klid, mládež opět odjela. Mimo srpen a svátky ale může být jinak. I když, z doslechu, to prý není ojedinělé. Naštěstí bylo kam se vzdálit, pláž se opravdu táhne do daleka. Úžasná pláž a její okolí patří k tomu nejlepšímu, co jsme v Řecku zažili. Místní příjemní, přátelská atmosféra.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • StravaBez stravy
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 73%
Další hosté 1
  • Alice111
Napsat recenzi

Omiros

Korfu » Gouvia Hotel
Robi Robik / 134x
Na RN od 27.04.14 · 7 let
Naposledy 27.08.21/13:18 · před měsícem Zobrazit profil
01.07.19
Menší hotel mezi domy s manším bazenem u vchodu. Pokoje denně uklízené, ručníky obden. Uklid bez námitek! Personál milý a ochotný. Na pláž s lehátky se jde uličkou asi 390m. menší pláž s kamínky, voda díky zátoce teplejší než jinde ale zakalená. Okolí mnoho taveren a možností na nákup. V okolí klid, žádný disco, ani animační program.
Pouze strava (měli jen snídani) velmi chudá a bez obměny.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • Strava
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 57%
Další hosté 0
  • Nikdo další
Napsat recenzi

Amalia

2 recenze Korfu » Sever » Acharavi Apartmány/Studia
Ajka65 Jana / žena / 456x
Na RN od 15.06.08 · 13 let
Naposledy 27.02.21/22:36 · 7 měsíců Zobrazit profil
WiFiRainbowtours26.06.19
Celkový dojem dobrý, jen jsme měli postele plné mravenců, po zakoupení spreje to šlo. Kuchyňskou linku nelze popsat, to se musí vidět, tak přikládám foto. My naštěstí jíme v tavernách, takže nás to spíše pobavilo. Naši mladí byli nahoře v apartmánu, ten byl veliký s obrovskou terasou, moc pěkný! Na zahradě sprcha, klidné ubytování na okraji Acharavi, bylo blíže do Rody.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • StravaBez stravy
  • PersonálBez personálu
  • Dojem
  • Spokojenost 76%
Další hosté 2
  • Miaa
  • fernetboy
Napsat recenzi

Maria

8 recenzí Korfu » Agios Stefanos Apartmány/Studia
Janculka Jana N / 546x
Na RN od 21.06.12 · 9 let
Naposledy 24.08.21/00:28 · 2 měsíce Zobrazit profil
WiFiViamare22.02.19
U Spirose a Marie jsme byli moc spokojeni. Měli jsme studio č. 13 naproti restauraci,ale ze všech pokoju je vyhled na druhou stranu smerem k mori,takze nic nerusilo. Pokoj byl prostorny, 3 lůzka, kuchynka vybavena dostatecne, je dobre vzit sebou uterku,houbicku. Na pokoji Tv-nevyuzivali jsme, klima za priplatek,coz je mozna trochu skoda,jelikoz všechny pokoje jsou orientovane na zapad a byva dost vedro. Balkon prostorny, vyhled přes baracky a zelen na more, posuvne dveře se sítí proti komarum-šikovné.K dispozici i odpuzovace proti komárům. Koupelna klasicky mensi, sprch.zaves. Uklid probihal bez problemu.
Uzasny bazen téměř hned za dvermi, byli jsme na prelomu 8/9 a téměř prazdno,zadna obsazena lehátka apod,klidek.
Majitele mají v prostorach tavernu, vari primo Maria a jidla moc dobra. My si priplatili snidane,snida se na terase u bazenu. Na vyber každý den to same, bud na sladko-recky jogurt s medem ci vejce ve forme omelety,ci volska oka, pecivo,zelenina, pecivo, kava,caj,dzus. Nam to na tyden stacilo a vyhovovalo, na dele je to asi jiz trochu stále dokola
Na plaz se jde primo kolem ubytování, z mirneho svahu ale v poho i s kocarkem,je to opravdu kousíček. Plaz siroka a hooodne dlouha. Smerem doprava i nuda,kde nebyl uz téměř nikdo, bylo se kam prochazet.
Letovisko AS je poklidne, utulne, taverny,par baru, obchůdky se suvenýry, da se jit pesky smerem k Arrilasu, k mensimu pristavu. Navecer krasne pohledy na zapad slunce. V tavernách se často konaji recke vecery.
Wifi fungovala u bazenu a v taverne.
Moznost pozdějšího odchodu z pokoje v den odjezdu za priplatek tusim 20euro, jinak k dispozici jeden spolecny pokoj.

Byli jsme moc spokojeni, za nas urcite spise zapadni strana ostrova a každému doporucuji!
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • StravaBez stravy
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 100%
Další hosté 22
  • Budíček
  • Evatje
  • IvaS
  • JIRULEE
  • Jirka79
  • Kytina
  • Mifka
  • RR
  • Renat
  • Spurnam
  • admin
  • aries
  • biba
  • davelorenc
  • heleto
  • janimae
  • kečo
  • matymaty
  • perlinka
  • rendamel
  • srpmar
  • xmaresova
Napsat recenzi

Leonidas

3 recenze Korfu » Severozápad » Agios Georgios - sever Apartmány/Studia
Jasmína Eva / žena / 1 561x
Na RN od 07.10.04 · 17 let
Naposledy 28.05.21/11:32 · 4 měsíce Zobrazit profil
WiFiTravel 200227.01.19
Prostorné apartmány, nově renovované, leží stranou ostatních na klidném místě, k moři je to kousek z kopečka. Apartmán se skládá ze dvou pokojů - ložnice a obýváku, kuchyňského koutu, koupelny a komory. Má dva balkony. Pro dva až luxusně velké, přesto mi tu chyběly jakékoli úložné prostory. Vestavěná skříň měla dostatek ramínek, ale žádnou polici. Nakonec jsem vše musela uložit na dno skříně. Prázdná komora sloužila jen na uložení kufrů.
V polovině pobytu se měnilo povlečení a ručníky, ovšem koše se nevynášely. To by až tak nevadilo, kdyby bylo kam. Popelnice chyběla, navíc každý penzion nebo hotel si ten svůj kontejner hlídal.
Pláž s hrubým pískem a pozvolným vstupem do vody, ale po pár metrech už hloubka. Voda krásně čistá po celých 11 dní pobytu a přestože jsem měla obavy po přečtení recenzí, i teplá 26 stupňů celou dobu.
Je tu dostatek taveren, vyzkoušeli jsme několik, chutnalo nám všude.
Středisko není zas až tak malé, ale je klidné a bez velkých hotelů. S východním pobřežím, které jsme projížděli při svých výletech, se to nedá vůbec srovnat.
Až na těch pár kosmetických nedostatků ideální ke strávení klidné dovolené.
Agios Georgios - sever od 06.09.18 do 17.09.18
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • StravaBez stravy
  • PersonálBez personálu
  • Dojem
  • Spokojenost 88%
Další hosté 3
  • Andrejka
  • RomanaM
  • ajka83
Napsat recenzi

Santa Maria

Korfu » Jihozápad » Gardeno Apartmány/Studia
Deny. Zdenka / 177x
Na RN od 13.10.17 · 4 roky
Naposledy 22.10.21/19:51 · včera Zobrazit profil
WiFi23.10.18
Malý rodinný penzion. Poloha skvělá, kousek od pláže - píší 300 m, asi to bude.Není třeba se škrábat nikam do kopce, které tam všude kolem jinak jsou. Cestou malý obchod a na pláži taverny. Pláž a okolí nádhera.
Majitelé se o ubytování starají, denně úklid, udržovaná zahrada, ale rodinný pokoj už nám byl prostě malý - ale odpovídal popisu, vše čisté a udržované. Klimatizace v ceně. Jen by mohla být lepší zvuková izolace z chodby a mezi balkony.
Možnost grilovat, posedět, objednat snídani či večeři. Majitelé velmi vstřícní, domácká atmosféra, občas nechali na pokoji ovoce či zeleninu ze zahrádky. Děti milovaly traktor pana domácího. Pan domácí má též loďku, na které loví ryby, které pak můžete mít k večeři.
Ubytování bylo též velmi levné. Celkově doporučuji.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • Strava
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 97%
Další hosté 0
  • Nikdo další
Napsat recenzi

Philippos

2 recenze Korfu » Severovýchod » Kassiopi Hotel
Deny. Zdenka / 177x
Na RN od 13.10.17 · 4 roky
Naposledy 22.10.21/19:51 · včera Zobrazit profil
WiFi23.10.18
V hotelu jsou vstřícní - při rezervaci jsem žádala o klidný pokoj (vyšší patro, ne u bazénu) a bylo mi vyhověno - všimla jsem si ale, že české CK tam mají vyhrazenou část, tak nevím, jak to funguje při zájezdu s CK. Měli jsme dvoupokojový apartmán - prostorný, obrovský balkon, klimatizace zdarma. Vybavení ale strašné, skříně rozvrzané, kuchyňská linka se rozpadala, nastěstí postele byly ok a koupelna též. Děti ocenily bazén, je fakt pěkný a byl u něj klid.
Úklid probíhal pouze obden, což mi vadilo. Ale zase za ty peníze celkově dobrý.
Parkování omezené, ale v okolních uličkách se dá. Umístění se nám líbilo, pár kroků na hlavní promenádu. Pláže v okolí se nám nelíbily, jezdili jsme autem na Kalamaki nebo jinam. (Mmch, dočetla jsem se tajného tipu na maličkou pláž, když se vydáte od hotelu doprava a přes kopec - tak kolem té pláže se staví, jedno středisko už tam je a plážičku má zabranou pro lodě. Nikdo tam nebyl a člověk by se i vešel, ale estetický zážitek nic moc, nedoporučuji)
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • StravaBez stravy
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 73%
Další hosté 6
  • Ilča
  • Majenka
  • Sari67
  • adulka
  • gabika
  • kamilos
Napsat recenzi

Claire

Korfu » Sever » Acharavi Apartmány/Studia
Alla Alena / žena / 442x
Na RN od 11.01.07 · 14 let
Naposledy 25.10.17/14:09 · 3 roky Zobrazit profil
WiFiDatour06.10.17
Studia Claire se nacházejí asi 70 m od oblázkovo - písčité pláže. Pokoje jsou prostorné a účelně vybavené. Každé studio má vlastní balkón směrovaný k moři. Z prvního patra byl na moře poměrně hezký výhled.

V kuchyňském koutě byla mikrovlnná trouba, rychlovarná konvice, elektrický vařič, lednice, hrnce, talíře, malé talířky, příbory, prkénko na krájení, hrníčky, skleničky, atd.

V koupelně byl sprchový kout. Na posteli ručník a osuška. Ve skříni dvě deky. Na balkóně kbelík, mop, lopatka a smeták. Klimatizace za poplatek nebyla v našem termínu třeba. Večer a v noci bylo už chladno, tak jsme rády využily i teplé deky.

Po příjezdu bylo nutné si uklidit - vytřít podlahu a vyčistit umyvadlo. Úklid a vynášení odpadků provádějí klienti sami. Bylo také třeba nakoupit toaletní papír a sáčky do odpadkových košů (nebo používat sáčky od nákupů). Přípravek na mytí nádobí a houbičky jsme si dovezly. Výměna ložního prádla a ručníků nebyla (11-ti denní pobyt). Sedmý den jsme si o čistá prostěradla, ručníky a osušky samy řekly.

Komáři večer útočili všude, a proto je dobré mít odpuzovač do zásuvky a repelenty.

Převážně neudržovaná oblázkovo - písčitá pláž je dlouhá několik kilometrů. Směrem na východ k Almyrosu je čím dál více písčitá a směrem na západ k Rodě je oblázková. Moře bylo čisté s velmi pozvolným vstupem, což bylo perfektní i pro děti a neplavce. Boty do vody nejsou třeba. Při vstupu do moře je jen menší oblázkový val a potom už jen písek.

Sprchy na pláži byly, ačkoliv některé nefungovaly.

V letovisku je mnoho obchůdků a dva velké markety. Taveren a kaváren je zde nepřeberné množství. Nachází se zde také skvělá pekárna a cukrárna.

Schůzky s delegátkou byly obden. Delegátka vše zařídila a zodpověděla. Ale byla na konci sezóny očividně hodně unavená a vyčerpaná. Na někoho mohla působit poněkud odměřeně.

Závěr pěkné dovolené nám bohužel zkazil muž, který na pláži sledoval a obtěžoval opalující se ženy. Nikdy dříve jsem se s tímto jevem v Řecku nesetkala. A nyní dvakrát během jednoho pobytu. Bylo to velmi nepříjemné.
Acharavi od 23.09.17 do 03.10.17
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • StravaBez stravy
  • PersonálBez personálu
  • Dojem
  • Spokojenost 84%
Další hosté 0
  • Nikdo další
Napsat recenzi
Korfu Srážky Teplota Vítr
Dnes 08–12 Cloudy 0 mm 19° 1 m/s
12–18 Cloudy <1 mm 20° 2 m/s
18–24 Cloudy 0 mm 20° 1 m/s
Pondělí, 25.10.21 00–06 Cloudy 0 mm 19° 4 m/s
06–12 Cloudy 0 mm 18° 4 m/s
12–18 Cloudy 0 mm 18° 4 m/s
18–24 Cloudy 0 mm 18° 5 m/s
Více předpovědí počasí
RNB
© na veškerý obsah se vztahuje autorský zákon, proto není možné cokoliv z těchto stránek kopírovat a používat k jiným komerčním účelům !