Ubytování

Recenze ubytování · Dodekanésy

Melissa Travel

Corali

3 recenze Karpathos » Lefkos Apartmány/Studia
Umbrella
Hana / 1 521xNa RN od 21.11.15 · 8 letNaposledy 14.07.24 11:26 · včeraZobrazit profil
Samos » Votsalakia - Kampos » 30.08.24 za 45 dní
WiFiBrenna04.07.24 18:08
Apartmány cca 1,5 km od Lefkosu nad pláží Potali. V těsné blízkosti je taverna Small Paradise a cca 200 m dál je taverna Blue Swan. Pár metrů pod apartmány je zdroj pitné pramenité vody. V přízemí jsou 3 studia, jednoduše zařízená, s prostorným balkonem. Kuchyňka standardně vybavená, dvouplotýnka (popravdě netuším, zda byla funkční), varná konvice, k dispozici prostředek na mytí nádobí, houbička a utěrka . Dostatek úložného prostoru. Koupelna poměrně prostorná, sprcha s vyzděnou vaničkou, kohoutky u umyvadla hodně drhly a vydávaly dost zoufalé zvuky . Úklid á 3 dny, koše každý den. Wifina dost špatná, někdy byl problém i se signálem. Klimatizace 10 euro/den, trezor 10 euro/týden. Příjemná, hodně komunikativní majitelka bydlí v přízemí a je vždy ochotná jakýkoliv problém ihned řešit. V patře je nově zrekonstruovaný apartmán a jedno studio, CK je nabízí pouze "na ověření" a fotky je možné vidět na Bookingu. V dané cenové kategorii příjemné a klidné ubytování.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • StravaBez stravy
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 90%
Další hosté 6
  • Dasena
  • Irena Drvoto
  • Kytička
  • MonikaV
  • VostepDr
  • zuzanetam
Napsat recenzi

Aggelos Studios

Kalymnos » Panormos Apartmány/Studia
Batty
Roman / 2 133xNa RN od 07.10.04 · 19 letNaposledy 09.07.24 15:30 · 6 dnyZobrazit profil
Karpathos » Pigadia » na dovolené ještě 13 dní
WiFiBez CK12.10.23 22:58
Aggelos Studios - som nasiel cez Booking za vyhodnu cenu: apartman pre 4-roch za 58€ jul 2023. Apartman ma jednu spalnu, druhu izbu s kuchynkou, kupelnu a kazda izba mala vlastny balkon s posedenim. V obidvoch izba bola klima, co bolo super. Wifi fungovala dobre. V objekte sa nachadza aj pekny bazen. Pri ubytko je sukromne parkovisko. Apartman sa nachadzal v dedinke Panormos, kde nic nieje, takze budete potrebovat auto na cely pobyt. Majitelka Noma je velmi mila a pri prichode nas cakala v pristave a zadarmo odviezla do apartmanu.
Panormos od 24.07.23 do 30.07.23Dodekanské poklady - Kalymnos & PatmosKalymnos 2023Kalymnos - Chrysoula Stefanaki - naživo
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • PlážBez pláže
  • StravaBez stravy
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 76%
Další hosté 0
  • Nikdo další
Napsat recenzi

Hermes

Kalymnos » Západ » Myrties Hotel
MMilan
Milan / 31xNa RN od 24.05.21 · 3 rokyNaposledy 19.05.24 17:29 · před měsícemZobrazit profil
WiFiBRENNA07.09.23 11:39
HERMES ** , pokoj č.10, v ceně je klimatizace, my pobyt se snídaní
+úklid denně, výměna osušky/ručníku denně (mimo neděle)
-u nás lednice - špatné zavírání -ale zvládli jsme, radši nehlásili, aby nezačali opravovat vestavný koutek nebo nás nepřesunuli jinam
-protékající WC - opět jsme vlastními silami minimalizovali ztráty vody
+prostornější (na řecké poměry) koupelna, fén
kuch.koutek - jen lednice a varná konvice, skleničky, misky, talíř, příbory, hrníčky
snídaně - stejná nabídka (nevadí nám) - káva, toust.chléb,eidam,šunka, vař.vejce, sýr,rajče, olivy, jogurt, med, cereálie,mléko,džus, z ovoce - víno,melouny, broskev,
+náš pokoj z balkonu výhled na moře a ostrov Telendos (západy slunce) i hory, +na balkon nepálilo slunce ráno ani odpoledne,
-nejbližší plážička - asi jen na rychlé ranní/večerní zaplavání, jinak lepší dojít pod tavernu Stalas (5min), na Melitsachas (10min), Massouri(15min) nebo pak na skútru/autem na další místa na ostrově (Arginonta,Emborios,Plati Gialos, Akti, Armeos, ....)
2-3 kočky
V okolí více taveren - u hotelu Smugglers (+++), Kouzina, v místě Myrties/Massouri spousta taveren a půjčoven (nizké ceny za skútr), z taveren výhledy na západy slunce
Příjemná plavba lodí na Telendos (3€)-tam plážičky i taverny , jezdí i bus do hl.města (nepoužili jsme)
My velká spokojenost s hotelem i ostrovem, větší než tady vychází vypočtený průměr
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • Strava
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 83%
Další hosté 2
  • Marigaux
  • stryko
Napsat recenzi

Apolis

2 recenze Karpathos » Jih » Ammopi Hotel
Ivana2
Ivana / 1 008xNa RN od 22.07.15 · 8 letNaposledy 12.06.24 21:19 · před měsícemZobrazit profil
WiFiFischer06.06.23 07:29
Jedná se o menší rodinný hotel na krásném místě v Amoopi. Přímo pod hotel je moc pěkná malá pláž a další ještě menší plážičky. Všechny pokoje jsou s výhledem na moře, kromě pokoje č. 301, z kterého se vyhlíží převážně na střechy pokojů v předních řadách a je vidět pouze proužek moře. Tento pokoj nám byl přidělen. Po reklamaci nám recepční ochotně pokoj vyměnil za dvoupokojové apartmá se dvěma koupelnami, velkou lednicí, jen pár schůdků k bazénu a pěkným výhledem. Hotel ještě nebyl plně obsazen, tak jsme asi měli trochu štěstí. Klientela převážně italská a německá. Měli jsme pouze snídaně, výběr plně dostačující. Personál hotelu byl velice milý, vstřícný a ochotný. Úklid, výměna ručníků i ložního prádla denně. V ceně pokoje byla klimatizace (která nebyla vůbec potřeba vzhledem k chladnému počasí na přelomu května/června), lednička i trezor. Přímo pod hotelem velké parkoviště. Bazén čistý a denně opečovávaný. Nakonec po výměně pokoje velká spokojenost.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • Strava
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 97%
Další hosté 3
  • Anettt
  • Mily
  • misadam
Napsat recenzi

Villa Zacharo

Patmos » Skala Hotel
Batty
Roman / 2 133xNa RN od 07.10.04 · 19 letNaposledy 09.07.24 15:30 · 6 dnyZobrazit profil
Karpathos » Pigadia » na dovolené ještě 13 dní
WiFiBez CK02.10.22 21:00
Villa Zacharo sa nachadza v hlavnom stredisku ostrova Patmos - Skala. Napisal som majitelovi Jacobovi a dohodol som sa na ubytovani v krasnom studiu, vedla hlavneho hotela. Villa Zacharo je hlavne hotel, studia ma len dve. Jacobovi som poslal zalohu asi mesiac pred terminom pobytu. Jacob nas cakal v pristave a odviezol nas do hotela, bolo len kusok od pristavu. Studio sa nachadza kusok od centra Skaly, hned vedla je supermarket a velke parkovisko. Obcas sa dalo parkovat aj priamo pri studiu. Zo studia je vyhlad aj hore na Choru a Jaskynu Apokalypsy. Studio je kompletne vybavene - dobre vybavena kuchyna , tv, wifi, fen, sietky na oknach, postele kvalitne. Jedina nevyhoda studia je hlucnost, kedze sa nachadza vedla hlavnej cesty do Chory a z druhej strany zase kikirika kohut uz od skoreho rana, takze sme museli spat pri zatvorenych oknach. Studio odporucam.
Skala od 21.07.22 do 31.07.22Egejský JeruzalemOstrov Apokalypsy
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • StravaBez stravy
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 83%
Další hosté 0
  • Nikdo další
Napsat recenzi

Mary Popi

3 recenze Kalymnos » Dodekanésy » Plati Gialos Apartmány/Studia
Urbišek
Irena / 906xNa RN od 25.12.13 · 10 letNaposledy 17.06.24 16:40 · 4 týdnyZobrazit profil
Zakynthos » Alykes » 13.09.24 za 59 dní
WiFiBRENNA19.09.22 21:00
Po přečtení dvou předešlých recenzí jsem nečekala zázraky, ale přece jen pár let uplynulo a mohlo se něco změnit k lepšímu. Tak ne. Cestovkou příslíbený pokoj v prvním patře se nekonal, místo toho prostřední pokoj pod střechou bez oken s menší teráskou do kterého pralo od dopoledne slunce. Klimatizace nutná. Balkonové dveře se záclonou bez sítě proti komárům, nefunkční televizor. Pokojík celkem prostorný, velká lednice, kuchyňka tak akorát. Moc jsme nevařili. Postele 1x manželská pohodlná, třetí neskutečně vrzající. Vstupní dveře se zavíraly víceméně násilím, takže bouchnutím. Bazén čistý, nevyužívali jsme. Úklid 1x za týden. Pekař jezdí k ubytku stále, kolem půl deváté ráno. Kousek od apartmánů je maličký minimarket, otevřený sporadicky spíše k večeru. Vody, pivko, vínko, kafe, nanuky, trvanlivé potraviny. Přímo pod ubytováním se staví dům, takže kravál ze stavby a pokud začnou stavět i na vedlejší volné parcele, ztratí Mary Popi jediné plus co má a to je výhled na moře s ostrůvkem a nádhernými západy slunce. Pláž byla plnější jen o víkendu, přes týden pár lidí, lehátka v září set 6 euro, dalo se objednat jídlo přímo na pláži, donesli z vrchní restaurace, což bylo fájň. Moc dobré frape. Ostrov je nádherný, ale toto ubytování i vzhledem k nejbližšímu okolí bych už znovu nevolila.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • StravaBez stravy
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 43%
Další hosté 8
  • LacoKotlar
  • Vladys
  • cyklistka
  • katdud
  • lili
  • re.bok
  • simča**
  • vostrucha
Napsat recenzi

Sun beach Lindos

Rhodos » Juh » Lardos Hotel
Mildo
Miloš Kováč / 1 637xNa RN od 07.10.04 · 19 letNaposledy 02.07.24 20:48 · před týdnemZobrazit profil
Rhodos » Faliraki » na dovolené ještě 2 dny
WiFiFischer03.08.22 13:22
Hotel sa tiahne ako tenký pásik medzi dvoma väčšími rezortmi, od hlavnej cesty, spájajúcej obce Lardos a Pefki, a samotnou plážou. Trochu tak klame telom, ako chudobnejší príbuzní susedných hotelov. Vzhľadom na to je hotel správne označený ako “seaside”, avšak cesta k pláži a k spoločným priestorom môže byť aj 300 metrov, v závislosti od konkrétneho miesta ubytovania. Nie je to však nič, čo by sa nedalo zvládnuť, najmä ak cesta vedie po chodníkoch medzi ubytovacími priestormi, doplnené o udržiavanú záhradu a trávniky, kde môžete okrem rôznych kvetín, kríkov, stromov vidieť akési “umelecké” ozdoby a drobnosti, ktoré priestor milo dopĺňajú. Predchádzajúce recenzie, ktoré som vyhľadal, sa rôznia ohľadne ubytovania a vybavenia, avšak to je dané tým, že hotel postupne, časom pristavoval ubytovacie kapacity, či pristavoval poschodie (aj keď zrejme na úkor iných voľných priestorov, nakoľko som nikde nevidel tenisový kurt spomínaný v starších popisoch hotela) a tieto sú teda nielen v rôznych štádiách vzniku, ale aj postupných opráv a rekonštrukcií izieb. Spoločný vonkajší design však všetky ubytovacie kapacity opticky zjednocuje na rovnakú úroveň. Záleží teda aj na tom, kde ste konkrétne ubytovaní. Ide vlastne o štyri budovy, pričom v prvej od vchodu sa nachádza aj recepcia a ubytovanie je na troch podlažiach. ďalej jedna menšia budova a dve oproti sebe stojace dlhé budovy, všetky s jedným poschodím. Izby teda môžem posudzovať iba podľa toho, kde sme mali ubytovanie a to približne v strede areálu. Mali sme objednanú family room, čo znamenali dve malé, opticky oddelené miestnosti s maximálnym využitím priestoru. Mám však podozrenie, že v niektorej zo starších častí hotela sú reálne rodinné izby, s väčším priestorom, aspoň to tak vyzeralo z fotografií. Naše rodinné izby boli podľa môjho názoru pôvodne dvojlôžkové, s oddeleným malým priestorom, slúžiacim ako obytná časť (na čo nasvedčuje prítomnosť malého okrúhleho stolíka a kresla staršieho veku ako ostatné vybavenie, ktoré sa umiestnení dvoch lôžok zmení na druhú dvojlôžkovú izbu. Zvyšného priestoru ozaj nie je nadostač, ale to Vám nemusí dajako prekážať, nakoľko svoj účel izba plní. Iba Vás to pri prvom vstupe prekvapí. Dôkazom toho je aj skutočnosť, že v malej kúpeľni (v našej izbe evidentne v nedávnej dobe zrekonštruovanej a naozaj príjemnej) sa nachádza iba WC a sprcha oddelená závesom a umývadlo je v prvej miestnosti, hneď za vchodovými dverami do izby. Ešte je tu však terasa, ktorá je priestranná, a dá sa na nej oddychovať, avšak aj to závisí od toho, na ktorú stranu je otočená, nakoľko terasy sú obkolesené drevenou pergolou, avšak bez nejakého tienenia (zišlo by sa to pokryť nejakým materiálom z trstiny, alebo z iného podobného materiálu), a našej východnej strane sa v doobedňajších hodinách nedalo zdržiavať na terase, z dôvodu priameho pôsobenia slnka a aj podlaha bola doslova horúca. Terasa má nízky múrik. V našom prípade bol za terasou pruh asi 1,5 m trávnika a múr vysoký si 1 meter, za ktorým bol chodník vedúci mimo areálu na pláž. O súkromie sa však nemusíte báť, nakoľko medzi múrom a chodníkom je hustá výsadba stromov, ktoré bránia priamemu výhľadu. Niektoré izby v iných budovách však majú terasu zatienenú stromami, a teda komfort pobytu na terase tiež závisí od polohy izby. Upratovanie izby je v podstate každý deň, výmena posteľného prádla a uterákov, každé tri dni. Nemyslím si však, že ak by ste individuálne požiadali, tak by výmena mohla byť aj mimo týchto intervalov. Výhodou je klimatizácia v cene izby. Negatívom by mohla byť snáď len nutnosť a povinnosť nevyhadzovať toaletný papier do misy, ale do pripraveného koša, občasná prítomnosť malého množstva mravcov na terase a slabý tlak studenej vody. Tieto izby sa nachádzajú na prízemí, pričom si myslím, že izby na prvom poschodí sú bez ďalšej miestnosti a tento priestor zaberá balkón.
Tip 1.: Určite budete sušiť oblečenie a uteráky. Ak to chcete mať bez problémov, zoberte si so sebou pár metrov šnúry, ktorú ľahko priviažete na stĺpiky pergoly. Nezistil som, že by niekomu nejaké veci zmizli.
Tip 2.: Nesplachujte WC, ak je niekto v sprche a nechcete ho krátkodobo obariť horúcou vodou.
Medzi ubytovaním a plážou sa nachádza spoločenský priestor (prejdete cez oblúkový prechod v stene oddeľujúcej ubytovaciu časť), kde je jedáleň, beach bar, beach market, altánok s biliardom (2 € - 1 hra), pódium a rôzne miesta so stolíkmi na sedenie a oddych.
Pokiaľ ide o stravu, hotel ponúka tzv. Soft All Inclusive, pričom treba dať dôraz na slovo “Soft”. Tento zahŕňa, raňajky, obed a večeru formou bufetu a nápoje v Beach bare, ktorý otvára o 10.00, avšak iba do 22.00, kedy sú už nápoje za peniaze, aj keď je bar otvorený oveľa dlhšie.
Nemôžete od ponuky jedál očakávať lukulské hody, či bakchanálie (aj keď množstvo jedál, ktoré si naložíte nie je obmedzené), to si potom radšej priplaťte a ubytujte sa v niektorom z 5-hviezdičkových hotelov. Raňajky sú už taká hotelová klasika (vajcia, syry, salámy, džemy, musli, jogurt a podobne, avšak obed a večera je pestrejšia s veľkým množstvom rôznych šalátov, ktoré si podľa chuti môžete posoliť a poliať olivovým olejom. Mne ešte chýbal vínny ocot, ktorý som bohužiaľ v jedálni nenašiel. Možno sa Vám aj po pár dňoch bude zdať, že výber je stále rovnaký, avšak zistíte, že tomu tak nie je a keď viete, čo Vám chutí, vhodnú kombináciu si nájdete.
Tip 3.: Nezabudnite sa pri príchode na večeru pozrieť aj na jedlo pripravené na grile, ktorý je hneď po ceste od prechodu do spoločenskej časti vľavo.
Tip 4.: Skúste si najprv naložiť na tanier malé kúsky jedla, ak sa neviete rozhodnúť, čo Vám chutí a ochutnať a až podľa toho si naložiť riadnu porciu. Nikto Vám nebude brániť.
Jedlo sa konzumuje vo vonkajších priestoroch, ktoré sú už celkom zakryté strieškou a keby nebolo veľa miesta, dá sa jesť aj pri stoloch, ktoré sú vpravo po ceste do jedálne.
Nápoje k strave v jedálni sú z čapovacích zariadení, či automatov a to v rovnakom rozsahu, aký si v rámci Soft All Inclusive môžete, vo vyhradenom čase dopriať v Beach bare. Ide o slabšie pivo miestnej výroby (ochutnal som, opiť sa z toho nedá, ale osviežujúce), biele a červené víno miestnej výroby (ochutnal som oboje, ale nebolo to podľa môjho gusta), sýtené sladké nápoje (cola, orange, lemon), čistá sóda a káva z automatu, buď presso, alebo crema. K tomu samozrejme aj ľad, cukor a mlieko podľa chuti. Ostatné nápoje sú platené, vrátane frappé a v prípade nedostatku hotovosti sa dajú zaplatiť ak kartou na termináli, na ktorý si musíte počkať, než ho prinesú z Beach marketu, ktorý patrí hotelu a je od baru cca 15 metrov. V Beach bare je aj ponuka miešaných alkoholických kokteilov (môj obľúbený bol “Zombie”), ako aj nealkoholických mliečnych s ovocím.
Tip 5.: Ak nechcete teplú kávu, môžete vyskúšať free verziu z neplatených ingrediencií a to kávu, ľad a mlieko do jedného pohára. Nie to pre personál problém.
Tip 6.: Ak Vám nepostačuje ponuka v Beach bare, tak si choďte nakúpiť do Beach marketu, ktorý je veľmi dobre zásobený a s prijateľnými cenami. Okrem ponuky nápojov, či chipsov, tam nájde výber mrazených pochúťok, cigarety a veľký výber vecí, ktoré potrebujete pre pobyt na pláži. Konzumácia pri Beach bare nebude problém, nakoľko, ako som už uviedol, obchod patrí hotelu.
Tip. 7: Po vypití nápoja odneste pohár späť na pult. Nie je to síce povinnosť, ale potešíte tým personál a urýchlite obsluhu a podávanie nápojov.
V hoteli sa v určité dni konajú aj večerné podujatia ako Grécky večer, večer s gitaristom, ktorý (aj s pomocou zvukového podkladu) hrá spravidla známe latino, či balkánske hity, fire show a clown show, spravidla raz týždenne. Konanie akcie je uvedené na tabuli pred jedálňou v deň akcie. Pri clown show a gréckom večeri sa zapája aj publikum a môžete tak stráviť večernú zábavu pri beach bare aj takýmto spôsobom.
Pláž je asi to najkrajšie, čo láka do tohto hotela. Prvá časť je pokrytá stromami, ktoré vytvárajú celodenný tieň pre oddych. V časti bližšie k moru sa nachádzajú dva rady slnečníkov. Pod stromami aj slnečníkmi sú k dispozícii lehátka, ktoré sú zdarma. Je tu aj ihrisko na beach volleyball. Na pláži sú sprchy, kabínka na prezlečenie a miesto na opláchnutie nôh od piesku. Pláž je piesková s výnimkou časti prechodu pláže do mora, na ktorej je pás hrubšieho piesku a kameňov siahajúci pár metrov do mora. Na tomto rozhraní je aj menší strmší skok, pričom už po pár metroch je hĺbka, kde nedosiahnete nohami na dno.
Tip 8.: Prechod do vody po kameňoch bude náročnejší a teda ak ste väčšej hmotnosti, či citlivejší na chodidlá, rozhodne si zoberte obuv do vody.
More je čisté a v doobedňajších hodinách hladké, poobede sa už môže vyskytnúť vietor a vlny. Pláž je opticky spojená s plážou susedného hotela Costa Lindia, takže koniec jednej a začiatok druhej spoznáte podľa lehátok. Hotel má staršie, s kovovou konštrukciou a drevenými priečkami s epedami. Pláž je každý večer čistená od odpadkov hotelovým personálom a sú aj vysypávané odpadkové koše. Zabudnuté veci personál pozbiera ráno si ich určite nájdete na stole na začiatku pláže pri beach bare. Neviem ako iné roky, ale tohto sa na pláži aj nachádzalo ohradené miesto nakladených vajíčok korytnačky Caretta caretta, čo mi ináč slúžilo ako vynikajúci orientačný bod pri plávaní v mori.
Tip. 9.: Choďte si zaplávať do mora ešte pred raňajkami. Je to osviežujúce a nabudí Vás do nového dňa. Pri tej príležitosti si môžete obsadiť lehátka (aj keď je v dnešnej dobe veľmi nepopulárny zvyk), aj keď aj bez toho si aj cez deň nejaké miesto nájdete, avšak skôr na konci pláže, či niekde v jej okraji.
Na oboch stranách opticky spojenej pláže sa nachádzajú strediská pre vodné športy, kde si môžete požičať nielen paddleboardy, či vodné bicykle, ale môžete využiť aj ponuku prevezenia na rôznych gumených atrakciách ťahaných za člnom, vrátane parasailingu. Cenníky sú priamo v oboch strediskách. Samozrejme je z tohto dôvodu
Hotel má aj dva menšie bazény. Jeden pre deti pri Beach bare s hĺbkou 0,6 m a jeden pre dospelých na terase pri jedálni s hĺbkou 1,6 metra, ktoré sa však o 19.00 zatvárajú, kvôli nevyhnutnej hygiene. Nie sú však veľmi využívané a ani som bazén nevyskúšal, však načo, keď je hneď vedľa more.
Tip 10.: Skúste si požičať na hodinu, dve, tri, či celý deň motorový čln a previezť sa po okolí. Za tú cenu to myslím stojí, pričom v Grécku na čln do dĺžky 5 metrov a s motorom do 30 HP (konských síl), nie je potrebná žiadna licencia, či oprávnenie.
Na oboch spomínaných miestach sú aj prístaviská pre lode smerujúce do Lindosu, obe začínajú plavbu v susednom Kiotari. Jedna menšia so skleneným dnom, s kúpaním a odborným výkladom po ceste so 4 - 5 jazdami denne a druhá veľká, najmä kapacitne iba s odvozom s 1 - 2 jazdami denne (podľa záujmu).
Tip 11.: Ak chcete individuálne navštíviť Lindos vzdialený asi 7 km,, skúste tak urobiť miestnou autobusovou dopravou. Autobusy premávajú spravidla každú pol hodinu od rána do polnoci a lístok pre jednu osobu stojí 1,80 €. Zastávka je pred susedným hotelom Lindos Princess. Lístky sa kupujú v autobuse a pri ceste späť v pokladni na zastávke v Lindose. Cestovný poriadok je na recepcii.
Hotel poskytuje aj zdarma wifi pripojenie, ktoré má však slabšie pokrytie na izbách. Môžete mať šťastie a mať dobrý signál aspoň v niektorej časti izby. U nás to bolo paradoxne na WC. Spoločenský priestor a pláž majú spoľahlivé pokrytie, avšak neočakávajte veľkú rýchlosť. Na správy, e-maily, či sociálne siete to však postačuje. V izbách sú síce aj káblové prípojka na internet, avšak neviem či fungujú, neskúsil som.
Tip 12.: Ak chcete mať dobré pripojenie na izbách, zabezpečte si radšej dostatočný dátový balíček.
Napokon to najlepšie, čo na celom hoteli je a čo ho drží na úrovni a poskytuje Vám príjemný zážitok z dovolenky je personál. Ochotný splniť, čo najskôr Vaše požiadavky, či už sa to týka nedostatku na izbe, pri jedle, či pri obsluhe pri bare. Usmievavý, pohodový a priateľský personál, je to čo najviac potrebujete. Jedinou vecou, čo mi vadila, bol záhadný harmonogram rozpisu upratovania izieb a nemohli ste tušiť, či bude izba uprataná už po návrate z raňajok, či pláže, alebo Vám upratovačka zaklope práve vo chvíli poobedňajšej siesty, či hromadného presunu zo sprchy späť, či inej činnosti, pri ktorej nechcete byť rušený. Každý deň trochu inak, pričom každá mala zošit s číslami izieb a záhadnými šiframi. Najlepšie je asi zistiť, ktorá upratovačka má Vašu izbu na starosti a dohodnúť sa s ňou.
Tip 13.: Ak ste spokojní so službami, tak na pulte Beach baru je malá nádoba na tringelty. Tak tam nejaký, aj keď malý obnos vhoďte. Ak nevhodíte nič sa nestane.
Takže ak nie ste priveľmi náročný, ste dostatočne adaptabilný a prenesiete sa ponad drobné nedostatky, strávite peknú dovolenku. Bol som tam 15 dní a neľutujem.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • Strava
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 86%
Další hosté 2
  • Beno
  • Tuareg
Napsat recenzi

Astypalaia Palace

Astypalea » Chora Hotel
Batty
Roman / 2 133xNa RN od 07.10.04 · 19 letNaposledy 09.07.24 15:30 · 6 dnyZobrazit profil
Karpathos » Pigadia » na dovolené ještě 13 dní
WiFiBez CK05.07.22 11:41
Astypalaia Palace Hotel som si vybral kvoli vyrivke a vyhladu na Choru. Mali sme jeden samostatny domcek.Je to hotel, takze kuchynka v izbe nie je, len mala ladnicka a kavovar. Wifi fungovalo super. Vyrivka je tiez dobra vec, hlavne ked je horsie pocasie. Ranajky boli velmi chutne (kolaciky, parky, vajicka, sunka,syr, jogurt, dzem,med, kava, dzus, spanakopita,tyropita,cerealie...) Je to drahe ubytovanie, treba ist najlepsie v maji a tym padom je cena nizsia.
Chora od 17.05.22 do 20.05.22Majova Astypalea 2022
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • Strava
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 100%
Další hosté 0
  • Nikdo další
Napsat recenzi

Marianthi

2 recenze Rhodos » Stegna Apartmány/Studia
tony2
Marcela / 17 805xNa RN od 03.10.07 · 16 letNaposledy 13.07.24 04:19 · 3 dnyZobrazit profil
WiFiTravel 200229.06.22 07:04
Byli jsme ubytování ve studiu č.1, které má v přízemí asi nejlepší polohu-velká terasa před ním je společná, ale ostatní studia jsou za rohem budovy, takže neruší. Na příjemnou pláž Stegny a krásné moře, na které je jen pár kroků, je i výhled. Hned vedle je skvělá taverna Mária. Bývala otevřena 12 hodin-od poledne do půlnoci, ruch ke studiím doléhal, ale zvykli jsme si. Navíc jsme tam nakonec chodili denně večeřet, takže nás rušila jen pár hodin. Za našeho pobytu od 20.6. byla nutná klimatizace-poplatek 6EUR denně.
Pokoj středně velký, postele oddělené, koupelna bez závěsu ve sprše, síť jen na okně v koupelně, šoupací dveře na terasu bez sítí. Nutné odpuzovače proti komárům např. do el. zásuvky. Skříň s dostatkem ramínek i zásuvek. Na kuchyňské lince vařič, varná konvice, toustovač. Nádobí pro dva, moc jsme nevařili, takže postačilo. Voda dobrá, pitná. Stolek se židlemi i uvnitř, posezení na terase, možné i se slunečníkem. Jediné negativum-slabý úklid a komunikace s majitelkou vůbec-paní šéfová přišla až 5.den poklidit a vynést koše, naštěstí kontejnery nedaleko-vynášeli jsme sami. Kdybychom ji náhodou nepotkali 2.den v nedalekém Archangelos, kdo ví, kdy bychom se dočkali klimatizace!? Občas se nás lidé na nějakou recepci zde ptali. Příjemná Stegna, krásná příroda a zvláště moře, skvělá taverna hned vedle, okolí a Rhodos vůbec nám však nedostatky vykompenzovaly.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • StravaBez stravy
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 80%
Další hosté 10
  • Anaid
  • Horci
  • Pesaja
  • Vančiišin
  • herminka
  • nadaku
  • re.bok
  • svetelko
  • viera
  • zuza.hrad
Napsat recenzi

Mitsis Rodos Maris

3 recenze Rhodos » Kiotari Hotel
anka
Jolanta / žena / 2 153xNa RN od 07.10.04 · 19 letNaposledy 24.05.24 21:12 · před měsícemZobrazit profil
Kréta » Kavros u Georgioupolis » 28.08.24 za 43 dní
Billa Reisen28.01.22 22:53
Pobyt 7-8/2021 v době covidu
Rozlehlý starší hotelový komplex se skládá z hlavní budovy a bungalovů, nachází se ve středisku Kiotari, přímo u písčito-oblázkové pláže (přístup přes málo frekventovanou silnici), lehátka a slunečníky zdarma, výměna osušek dle potřeby, bar na pláži, pizza z pece na pláži. V blízkosti jsou obchůdky, autopůjčovna. Cca 12 km od historického městečka Lindos, dobré autobusové spojení, zastávka u hotelu. Hlavní město Rhodos je vzdáleno cca 60 km.

Ubytování: Měli jsme 2x bungalow s výhledem na moře, pokoje vedle sebe, oba pokoje byly podobně vybaveny, jen jeden pokoj byl trochu menší zato měl větší balkon, druhý pokoj byl větší s menším balkonem. Pro 2 osoby byly pokoje prostorné (starší vybavení), manželská postel, 2x sofa, dostatek úložného prostoru, TV sat, trezor zdarma, indiv. AC, Wifi zdarma, koupelna (WC, vana, fén), set na přípravu kávy a čaje, minibar doplňován co 2 dny (1,5 l voda, 2x Fanta, 2x 7up, 2x pivo, 2x Pepsi, 2x víno), balkón. Na uvítanou víno a ovoce. Z důvodu covidu odstraněny z pokoje ozdobné polštáře, informační brožury…Perfektní denní úklid.

Stravování - snídaně, obědy, večeře v hlavní restauraci - bufet, nutné roušky, rukavice, byly zdarma k dispozici při vstupu do restaurace. Nápoje u večeře s obsluhou, obsluha nestíhala.
Tématické restaurace s obsluhou (řecká - snídaně a večeře, americká - obědy, mexická a asijská - večeře) na základě rezervace - zdarma bez omezení - skvělé!!! Výběr z jídelního lístku (nebyly zde klasické papírové jídelní lístky, menu se načítalo přes QR kódy), nápoje v ceně. U snídaně (brunch) v řecké restauraci čerstvá pomerančová št'áva, smoothies, koktejly.... Několik barů včetně baru na pláži s lehkým občerstvením a čerstvé pizzy z pece na pláži. Popcorn, cukrárna, kavárna...

Vybavení - bazény, dětský bazén, skluzavka do vody, tenisové kurty, venkovní posilovna, terasa na slunění s lehátky a slunečníky, plážové osušky zdarma, výměna dle potřeby.

Denní (sportovní) i večerní animace, denně živá hudba v baru, programy v amfiteátru...

Parkováni zdarma.

Vzhledem k tomu, že se hotel deklaruje 5* potřeboval by rekonstrukci interiérů, výměnu některých lehátek na pláži...nicméně co se týče služeb, jídla tak byl super.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • Strava
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 94%
Další hosté 2
  • Martin5
  • adri11
Napsat recenzi
Athény Teplota Srážky Vítr
Dnes 04:0025°0 mm5 m/s
Dnes 06:0031°0 mm6 m/s
Dnes 12:0036°0 mm8 m/s
Dnes 18:0032°0 mm5 m/s
Zítra 00:0027°0 mm4 m/s
Zítra 06:0032°0 mm6 m/s
Zítra 12:0038°0 mm6 m/s
Zítra 18:0033°0 mm5 m/s

Norwegian Meteorological Institute and NRK YR.no

Kompletní předpověď
Na veškerý obsah se vztahuje autorský zákon, proto není možné cokoliv z těchto stránek kopírovat a používat k jiným komerčním účelům!