Na úvodní stránku
Napsat vlastní cestopis
Fotogalerie
Videogalerie
Recenze hotelů a apartmánů
Recenze míst
Recenze taveren
Diskuzní fórum
Přihlášení
Jste nepřihlášen
OnLine: 0 | 18
Melissa travel
Ochrana osobních údajů
© 2002 Řecko a řecké ostrovy

Skupina recenzí hotelů Dodekanésy

Hotelů a apartmánů: 701
 
Loutanis 3 (hotel)
 
31.10.19 14:27
Rhodos » Východní pobřeží » Kolymbia
CK: Fischer
 
Jediná nevýhoda hotelu byla vetší vzdálenost na pláž( ke kamenite pláži cca 10 minut,k pisečné nb piseč.oblazkove 20 minut).Moře čisté a teploučké.Hotel bez problému,uklizeno každý den,pokoj krásný,čistý.Jídlo moc dobré akorát nebyli za celých 10 dni tzatziki:(.centrum města plné obchůdků a restaurací.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Maritina (hotel)
 
30.10.19 09:51
Kos » Kos Town
CK: New Dama
 
Maritina je městský hotel v blízkosti přístavu. Několika podlažní budova s výtahem a různou kvalitou pokojů. My měli pouze základní, ale byl pěkný, čistý, úklid každý den, včetně výměny ručníků. Snídaně celkem bohatá a dobrá. Maritina má pěkný střešní bazén s barem. Okolí se těžko soudí, jste v centru. Před budovou přímo park a antické vykopávky. Hotel hodnotím velmi kladně. Je to výborné ubytování v centru všeho, v blízkosti starého přístavu a dalších památek, ale je zde klid. Hoteloví hosté většinou Holanďani, Němci a sem tam Turci.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
1
0
 
Lakki beach 3 (app./studio)
 
04.10.19 21:49
Karpathos » Amoppi
CK: Melissa travel
 
Kvalitní ubytování s drobnými řeckými nedostatky-v koupelně není kam odložit ani ručníky, u vnitřního stolku se dvěma židlemi s nedalo pro nedostatek místa sedět Jediná zásuvka pro varnou konvici je na nočním stolku .Velmi skromné vybavení kuch . koutu,.Nám stačila pouze místní rychlovarná konvice konvice s vlastním prkénkem a ostrým nožem.Voda na čaj pouze balená,z kohoutku sice nezávadná ale nepitná.Ve vybavení je též fén a překapavač. Úklid pečlivý,každodenní mimo neděli s výměnou ručníků,lůžkoviny 2x za pobyt.Měli jsme ubytování v č 24.
Zvláštní kapitolou jsou velmi bohaté snídaně připravované paní Sofií formou švédského stolu za úplatu/8Eu/.Tyto jsme nevyžívali,přesto jsme měli 4x za pobyt na pokoji připravený moučník,taktéž úvodní i konečná snídaně byla zdarma.Majitelka s manželem zajistili pobyt v přátelském až rodinném prostředí.
Pobyt v tomto penzionu je ideální pro ty,kteří chtějí klidné prostředí 5 km od hlavního města a mají k disposici vlastní vozidlo pro pohyb po ostrově.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
1
0
 
Stegna Star 3 (app./studio)
 
28.09.19 19:44
Rhodos » Archangelos » Stegna
CK: Travel 2002
 
dovolená v termínu: 10.09.19 - 20.09.19
Moc hezké apartmány s oddělenou ložnicí pro 2 – 4 osoby. Jsou jednoduše zařízené, ale dobře udržované, čisté, pláž jenom přes silnici. Úklid a vynášení odpadků každý den kromě neděle, převlečené postele asi dvakrát za pobyt. Z obýváku i z ložnice je přímý vstup na velký balkon. K dispozici je samozřejmě lednička, varná konvice, vařič. Sklenice, skleničky, malé šálky na kávu, nějaké talíře a příbory. Na větší vaření to asi nebude. Co jsem zahlédla, tak tam byl jenom jeden hrnec a nějaké síto. Vzhledem k tomu, že na dovolené nevaříme, tak nám to nevadilo.
Koupelna prostorná s přímým větráním, vanou se závěsem, takže v koupelně bylo po sprchování krásně sucho.
Na balkoně byl sušák na prádlo.
Ve skříni je několik ramínek, ale pár si vždycky vozíme s sebou.
Klimatizace za příplatek asi 9€.
Výhodou je, že balkon apartmánů je situovaný na ... Číst více
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Kamari Beach 2 (hotel)
 
19.09.19 13:37
Rhodos » Východní část Rhodosu, střed » Lardos
CK: Fischer
 
 
Hotel je vhodný pro ty, kteří upřednostňují klidné prostředí a nepotřebují k pobytu animační programy a večer procházky v okolí. Klientelu tvoří převážně hosté 60+ a je zde velké množství Čechů. Ubytování buď v hlavní budově nebo v bungalovech. Hlavní budově doporučuji se vyhnout, některé pokoje jsou umístěny ve sníženém přízemí (to musí být hrozné), u všech ale jste vystavení většímu hluku (z kuchyně, od autobusů, přivážejících a odvážejících klienty). My jsme byli ubytování v bungalovu a bylo to vynikající. Klid, soukromí, nádherná zeleň kolem. Pokoj krásný, prostorný, velké množství úložného prostoru, terasa s posezením. Také koupelna na řecké poměry perfektní, velká, krásná. Jen neočekávejte kosmetické potřeby, pouze při příjezdu 2 malá mydélka. Byla to naše 5. dovolená v Řecku, o cca 15 tisíc levnější než předešlé, ale ubytování bylo nejlepší. Stravování probíhalo v jídelně hlavní ... Číst více
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Tina 3 (app./studio)
 
11.09.19 15:42
Kalymnos » Massouri
CK: Aeolus
 
Studia Tina, poloha dobrá, dá se říci že uprostřed dění. Obrovským mínusem je ale bar, který sídlí přímo naproti studiím!
Hlasitá hudba nedovolí usnout. S vyjímkou jednoho dne, vyhrávali v baru do 1hod., do 3hod.ranní a dokonce jednou do 6hod.!! Neřve to, jen ,,hraje" ale...slyšet je to perfektně. A myslím, že to je slyšet i v Ritě, která je naprostým sousedem Tiny. Jinak úklid perfekt, paní majitelka prima. Vybavení kuchyňky přijatelné, řekla bych - řecké.
Pláž přímo pod studii, bohužel ale po cca 160 schodech :-( Kdo je pohyblivý, nevadí. Jinak pěkná, čistá (když nefouká).
Lepší pláž je ale o cca 100m dál, víc směrem do Myrties, schodů jdete ,,80" a pláž je velmi hezká!!
Okolí velmi pěkné, nákupní i bavící možnosti, půjčovny aut a skútrů na každém rohu.
Celkový dojem, do Tiny klidně znovu, ale pouze za předpokladu, že zruší bar naproti!
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
1
0
 
Evita Sun Resort (hotel)
 
24.08.19 11:18
Rhodos » Faliraki
CK: Fischer
 
Hotel na konci Faliraki cca 350 metrů pod hvězdárnou. Zastávka autobusu z obou stran hotelu. Nejlepší jsou pokoje posledních blocích hotelu směrem k pláži, protože je tam klid. Poslední blok má i svůj bar a bazén. Jinak pokoje za tobogány mají sdílený bazén pro spodní pokoje.
Nejbližší pláž je od hotelu cca 5 minut cesty na textilní pláž(Kathara beach a tam je fakt klid a dost místa i pro vlastní ručník a nebo slunečník) nebo na druhou stranu nudapláž :).
Pokoje čisté, každý den úklid a fungovala tam wifi bez problému a poplatků.
Strava dobrá jak v hlavní jídelně , tak i ve snack baru, kde se v poledne i večer grilovalo( výběr menší,ale fakt dobrý gril). Nápoje smíšené kvality. Dobré pivo, v hlavní jídelně i kvalitní nealko u oběda a večeře, ale jinde fakt chemické nealko hnusy. Bohužel míchané nápoje dělali z těchto nealko nápojů. Kvalitní teplé nápoje po celý den. Jediné co fakt bylo hnusné, byla chemická zmrzlina.
Ale bacha každý den tam pro někoho nebyl pokoj a převáželi ho do hotelu Evita Mare( pro rodiny s malými dětmi nevhodný, ač na pláži, ale je nově postavený a nemá vůbec dětský bazén) . My jsme se nedali a najednou se pokoj našel. Kompenzaci za tu noc jinde dostávali lidi většinou ten pokoj se sdíleným bazénem, ale stávalo se to Čechům, Izraelcům, Angličanům, ale vůbec ne Polákům. Prostě nedat se ! Nemají naplněný nový hotel a tak se jim hodí, když na to někdo kývne.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
1
0
 
AntuanMatina (app./studio)
 
18.08.19 18:05
Rhodos » Archangelos » Stegna
CK: Viamare
 
CK patří čtyři studia, dvě v prvním patře a dvě ve zvýšeném přízemí. Ze všech je přímý výhled na moře. Kolem udržovaná tropická zahrada, jejíž součástí je malý domeček majitelů a tři krytá stání pro auta.Studio č. 6 docela prostorné, koncipované jako 2+1. Dvě jednolůžkové postele sražené k sobě s kvalitní a pohodlnou matrací. Třetí široké lůžko slouží jako přistýlka. Úložné prostory dostatečné, kuchyňský kout dobře vybavený /varná konvice, dvouplotýnkový vařič, lednička .../.Klimatizace za poplatek 8 Eur - nutnost, jinak se navyspíte. Velký balkon s posezením,sušákem a slunečníkem. Koupelna- klasika, policový systém, nám vyhovovala.K dispozici je mop i smeták. Úklid každý den, stejně jako výměna ručníků a osušek, ložní vyměněno 2x za pobyt. Wifi slabší, vypadává, telefonní signál není vůbec, musíte popojít na pláž nebo do centra Stegny. Tv je, ale nezkoušeli jsme.Nádherná pláž pár kroků od studií s průzračně čistou vodou , minimem lidí je největším bonusem tohoto ubytování.Výborné taverny, přátelský servis...
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Porto Angeli beach resort (hotel)
 
14.08.19 10:20
Rhodos » Archangelos » Stegna
CK: Firotour
Po čtyřech letech jsme vyměnili náš oblíbený hotel na Zakynthosu za tento 5* na Rhodosu. Dle zahraničních recenzí je velmi chválený. Bohužel pro nás byl ale velkým zklamáním.
Areál: hotel se skládá z několika jedno či dvoupodlažních budov, několika bazénů, hlavní restaurace, restaurace A´la Carte a několika barů. Dále se zde nachází menší fitness, wellness, herna pro děti a dětské kluby jak v němčině, tak v češtině.
Pokoj: měli jsme zaplacený rodinný pokoj s výhledem na moře. Ještě před odjezdem jsem hotel žádala, zda by nebylo možné ubytování v 1.patře budovy. Bohužel mi bylo sděleno, že hotel je plně obsazený a že budeme v přízemí. Pohled z terasy byl tedy spíš na protější budovu a minigolf, než na moře, ale budiž, stejně jsme na pokoji trávili čas minimálně. Pokoj byl celkem prostorný, rozdělený na dvě části - část s manželskou postelí, toaletním stolkem a TV, a ... Číst více
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Stegna Star 3 (app./studio)
 
12.08.19 13:40
Rhodos » Archangelos » Stegna
CK: Brenna
 
Celkem prostorna studia o dvou mistnostech (z obou pristup na prostornou terasu) s maximalni obsazenosti 4 osob (jedna pristylka), kuchynsky kout vybaven zakladni vybavou, nechybela vsak rychlovarna konvice (coz neni v teto kategorii samozrejmost), moznost klimatizace za poplatek, wifi na pokoji neni, ale od recepce smerem na plaz byl prijem mozny. Prostorna koupelna s vanou a zavesem. Trochu problem s mravenci, ale po zasahu uklizecky dali vzdy na chvili pokoj, kazdopadne zadna katastrofa. Kazdodenni peclivy uklid vcetne vymeny rucniku, celkove velice mily personal.

Plaz ihned pred ubytovanim - pouze za mistni komunikaci a plazovou promenadou. Plazovy servis za poplatek (8e/set), sprchy, donaska obcerstveni...

V miste mnoho taveren, nekolik obchudku vcetne kazdodenniho cerstveho peciva, lokalnich vyrobku, 2 autopujcoven, pujcovna lodi, bankomatu,... proste ... Číst více
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Kipriotis Maris suites (hotel)
 
09.08.19 08:54
Kos » Psalidi
CK: Blue style
Pěkný, klidný hotel s milým a příjemným personalem, strava vytecna, poloha u pláže, hotel odpovídá 5*,prezentovane služby za poplatek k dispozici v sousedních bratrskych hotelech kipriotis panorama, aqualand, hippocretes a village
Pozitiva: čistota hotelu, prostorné pokoje
Poloha blízko plaze
strava
Možnost hotelové dopravy do odhlehlejsich části hotelu - elektrickým vozitkem
Mezi hotelem maris a panorama jezdí v pravidelných intervalech transit
10 min busem do hlav.mesta
Nevyhody:
Nepříliš hezká plaz
Hotelové občerstvení na pláži neodpovida úrovni hotelu

Bohužel Ck Blue style neupozornuje na to, že typ pokoje Junior suite plus je v odhlehlejsi části hotelu, která je klidná, ale rodinu s malými dětmi v ve večerních hodinách izoluje od služeb hotelu.
Vrchní delegatka Blue style stroha a ne moc ochotná.

Celkové hodnotím pozitivně, jediná výtka je plaz
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
1
0
 
Iris (app./studio)
 
03.08.19 07:35
Karpathos » Pigadia
CK: Aeolus
 
 
Studia se nachází na okraji hlavního města, všechny s výhledem na moře. Pláž městská, přes středně frekventovanou silnici. Studia by zasloužila rekonstrukci. Nejprve jsme se ubytovali ve studiu číslo 20, kde lednička vyhřívala mini prostor tak, že tam byli nedychatelno a uvnitř v lednici stále tekla voda. Prostě nefunkční věc. Studio bylo plné mravenců. V jídle, na lince, na zemi, v posteli. Po stížnosti jsme dostali studio 30. Zde byla lednička funkční. Sítě do oken děravé na několika místech. Hadice od sprchy pridratovana izolepou, zašlé kachlíky ve sprše. Výměna ručníků a úklid co dva dny. Nádobí minimálně, chybělo prkénko na krájení, nebyla tam mísa na salát, misky, žádný větší nůž. Prostě hodně ocesana klasika. Nicméně postele byly pohodlné, na baru vám paní majitelka udělala skvělé frappe, byla tam je koupi voda, pivo, limonády. K nejbližším obchudkum je to 20 minut, do centra pak dalších 15. Pokud potřebujete pouze přespávat, pak je studio dostačující.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
0
1
 
Kyra Panagia (hotel)
 
01.08.19 14:59
Karpathos » Kyra Panagia
CK: Fischer
 
Našli jsme pro naši dovolenou nádherné místo v "zapadlém koutě světa", resp. ostrova Karpathos. Kdo má zájem o zcela klidnou a pohodovou dovolenou v řeckých realitách, jen stěží najde něco lepšího. Plný počet bodů nedávám jen proto, že vždy je co zlepšovat.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Saint Nicolas (app./studio)
 
18.07.19 11:03
Karpathos » U pláže Agios Nikolaos » Arkasa
CK: Fischer
 
Saint Nicolas nabízí tři typy ubytování: apartmány pro 4 osoby (8 v samostatných jednopatrových dvojdomcích/bungalovech), studia pro 3 osoby (6 v jedné novější dvoupatrové budově) a minimálně jeden pokoj (pro dvě osoby) v přízemí další budovy, nikde nezmiňovaný. Recenze se týká apartmánu pro 4 osoby, číslo 5 v zadní řadě.
Není zde žádná recepce, ale majitel Spiros se tam nestále pohybuje, nebo je v domě, který je součástí areálu.
Apartmány jsou rozmístěny ve velmi bujné zahradě, tak husté, že jednotlivé budovy nejde prakticky vyfotit. Ale poloha je dobře vidět z GMap. Jsou prostorné, světlé, s mnoha okny (se sítěmi), druhými dveřmi na jakousi zadní podestu, kam by šlo dát židli a mít druhou terasu. Úžasná je přední veliká terasa se stolem a 4 židlemi, zastíněná bugenvilií a stromy. Je to prostě snové ubytování pro větší rodinu, bez problémů by se tam vešla i dětská ... Číst více
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Popi (app./studio)
 
23.06.19 09:05
Karpathos » Arkasa » Arkassa
CK: Fischer
 
Studia Popi se skládají ze 3 samostatných budov s apartmány/studii. Celý areál je čistý, majitelka ho udržuje, je zde hodně květin a trávníčků. Součastí areálu je malé parkoviště, čistý a vcelku i velký bazén s lehátky, venkovním wc a sprchou. Také je zde malá restaurace, kde se dalo dobře napít i najíst (snídaně a lehké občerstvení během dne) a recepce.
Každé studio má vlastní terásku, klimatizaci (za poplatek), wifi (za poplatek). Kuchyňská linka je vybavena základním nádobím, našli jsme i kávovar a rychlovarnou konvici. TV a lednice jsou samozřejmostí. Koupelna po rekonstrukci se sprchovým koutem (nikoli závěsem) byla velké plus. Trezor bez poplatku na pokoji. Na terase byl i sušák na prádlo včetně kolíčků.
Úklid probíhal každý den kromě neděle, jedinou výtku, kterou jsme měli, byla výměna ručníků, která měla probíhat každý druhý den, ale proběhla za týden jen jednou. ... Číst více
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
1
0
 
Greek Market - to nejlepší z Řecka - sýry, delikatesy
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním těchto webových stránek s tímto souhlasíte. Více informací