Na úvodní stránku
Napsat vlastní cestopis
Fotogalerie
Videogalerie
Recenze hotelů a apartmánů
Recenze míst
Recenze taveren
Diskuzní fórum
Přihlášení
Jste nepřihlášen
OnLine: 0 | 8
Melissa travel
Ochrana osobních údajů
© 2002 Řecko a řecké ostrovy

Skupina recenzí hotelů Dodekanésy

Hotelů a apartmánů: 686
 
Ionikos 6 (hotel)
 
02.11.18 14:50
Kos » Kefalos » Kefalos - Kamari
CK: Travel 2002
 
Starší, ale udržovaný hotel je umístěný v nádherné zahradě, plné stromů, keřů a květin. Leží přímo u pláže a kus od silnice, takže je tam klid. Pokoje jsou malé, ale útulné. Ve skříni police a pár ramínek. Naštěstí si vždycky vozíme několik vlastních. Koupelna klasicky maličká, ale s uzavřeným sprchovým koutem, takže nebylo mokro všude. Úklid probíhal každý den, toaletní papír na WC pravidelně doplňovaný. Balkon prostorný, ale chybí sušák. Snídaně jsou klasické kontinentální – 1 velká bulka, malé máslíčko, jahodový džem, malý med, tavený sýr, vajíčko, plátek „šunky“ a kousek bábovky. K pití sklenička džusu a čaj nebo káva. Někteří lidé si po pár dnech nosili např. jogurt, zeleninu nebo cornflakes. U hotelu je hezký bazén u něhož jsou lehátka a slunečníky.
Klimatizace za příplatek 6€.
Wifi jenom u baru a velmi slabá.
Lehátka a slunečník na pláži za poplatek 6€
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Albatros 7 (hotel)
 
02.10.18 11:07
Karpathos » Ammopi » Amoopi
CK: Viamare
 
Úžasně položený hotel, s výhledem na moře, čistý, útulný a klidný. Kousek od pláže v Ammopi, podle mě snad nejkrásnější na ostrově.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
2
0
 
Anastasia (app./studio)
 
29.09.18 06:44
Kos » Kefalos » Kamari
CK: Viamare
 
 
Potřetí na Kosu jsme zvolili menší apartmánový hotel Anastasia na konci Kefaloského zálivu v Kamari, kde se nám při prvním pobytu v roce 2012/tehdy studia Andreas kousek vedle/ velice líbilo!
Anastasia leží na konci nábřeží nad poslední oblázkovou pláží, vedle je známá rybí taverna Faros majitelky hotýlku, naproti rybářský přístav Kamari, odkud odplouvají lodě na Nysiros, připlouvají nákladní a výletní lodě všech typů. Hned vedle studií jsou 2 markety. V blízkosti je půjčovna aut Dimitris, několik dobrých taveren a barů, pár kroků po nábřeží další malá pláž-písčitá u taverny Cavos, nedaleko odtud má stanoviště lodní taxi na krásnou pláž Paradise-Buble Beach.Na pěkné kamarijské nábřeží navazuje Agios Stefanos s mnoha hotely, tavernami, markety a provozovnami nad krásnou pláží. Pár kilometrů nad zálivem na vyvýšenině, odkud je nádherný výhled na celý záliv, je městečko Kefalos.
Číst více
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Hermes (hotel)
 
15.09.18 17:43
Rhodos » Rhodos město
CK: Bez CK
dovolená v termínu: 29.07.18 - 05.08.18
Hotel Hermes má veľmi dobrú polohu, neďaleko autobusovej stanice, v blízkosti prístavu Mandraki. Napriek tomu sa nachádza v relatívne tichej lokalite mesta. Je takým centrom, z ktorého je všade blízko: do starého mesta, do prístavu aj na mestskú pláž. V blízkosti hotela je veľa stravovacích možností a kaviarničiek. Volili sme ho na krátky pobyt. Je síce dvojhviezdičkovým hotelom, ale veľmi čistý, s dobrými a chutnými raňajkami a príjemným personálom. Na izbách vybavených klasickým nábytkom nechýba TV a klimatizácia. Upratovanie každý deň, výmena postelného prádla a osušiek tiež. Kúpelňa je maličká, ale čistá s toaletnými potrebami. Personál ochotný a milý, hovoriaci anglicky. Určite odporúčame, najlepšie rezervovať ubytovanie na najvyššom poschodí :-).

V návale povinností sme ubytovanie zabudli nafotiť... odkaz na vlákno hotela.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
1
0
 
Rodian Gallery (app./studio)
 
15.09.18 16:34
Rhodos » Rhodos město
CK: Bez CK
dovolená v termínu: 04.09.18 - 08.09.18
Aparmánový hotel sa nachádza v novej časti mesta, v tichšej uličke, asi 5 minút od Akvária a pláže "Elli beach" na cípe ostrova, v tesnom susedstve Múzea moderného gréckeho umenia a kasína. Ubytovanie ponúka v priestranných a čistých apatmánoch s výhľadom do ulice, z vyšších poschodí aj na more a mesto. Oproti hotelu je malý mimimarket a v blízkosti pekný park.
Apartmán tvorí obývacia časť vybavená sedačkou, skriňami, TV a kuchynským kútom so stoličkami a stolom. Kút je dobre vybavený základnými potrebami na varenie (panvica, hrniec, obracačka, príbor, poháre, ostrý nôž, hrnčeky, sada malých a veľkých tanierov pre troch), chladnička, mikrovlnka, kávovar, konvica. Spálňa je samostatná. Upratovanie a výmena posteľného prádla každý deň. Kúpeľna je čistá so sprchovým kútom a sadou toaletných potrieb. Veľký priestranný balkón s posedením. Chýba sušiak na prádlo. Na oknách a ... Číst více
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
1
0
 
Dream Island (hotel)
 
15.09.18 15:13
Tilos » Livadia
CK: Bez CK
dovolená v termínu: 31.08.18 - 04.09.18
Hotel Dream Island na ostrove Tilos patrí na základe našich skúseností k jedným z najlepších ubytovacích zariadení na ostrove. Je to rodinne vedený hotel, s veľmi milým personálom a majiteľmi. Nachádza sa priamo na promenáde v mestečku Livadia, asi 1 minútu chôdze od pláže a 5 až 10 minút od centra. Má typickú modro-bielu fasádu a pripomína tak typickú architektúru Kykládskych ostrovov. Ubytovanie ponúka v svetlých a priestranných apartmánoch s balkónom, resp. s terasou a výhľadom na Egejské more. Okolie má krásnu udržiavanú záhradu.

Náš apartmán bol na poschodí, č. 9 s veľkou terasou, čistou a priestrannou izbou a útulnou a modernou kúpeľnou s fénoma toaletnými potrebami.
Večerný pohľad z lehátok na hviezdy z našej terasy bol nezabudnuteľný a čarovný. Kuchynský kút ponúka základný riad a ostatné vybavenie, chladničku, varnú dosku, kávovar, konvicu a iné. Izby sú ... Číst více
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
1
0
 
Alfa Beach 6 (hotel)
 
06.09.18 09:18
Rhodos » Kolymbia
 
 
 
Hotel má dobrú polohu hneď pri mori, do centra Kolymbie je to príjemná asi 8 minútová prechádzka. Hneď pred hotelom je autobusová zastávka. Izba je jednoducho zariadená s dostatočným množstvom úložného priestoru. Niektoré kusy nábytku by si však už zaslúžili výmenu. Pozitívne hodnotím umiestnenie klimatizácie hneď nad dverami a nie nad posteľou. Upratuje sa každý deň. Izbu sme mali na prízemí otočnú smerom na bazén a more takže sme mali aj mravce najmä v kupeľni. Strava bola dobrá len by som privítala viac gréckej kuchyne. Chýbali mi samoobslužné automaty na nápoje v rámci dňa. Táto možnosť je len pri raňajkách. Inak si všetko musíte pýtať od čašníka pri jedle a v rámci dňa si vystáť radu pri bare. Hotel je zameraný na nemeckú klientelu. Boli pred ostatnými hosťami uprednostňovaní, mali vždy rezervované stoly. V hotely bol aj slovenský personál takže pokiaľ to bolo možné chodili sme na jedlo k tým stolom, ktoré obsluhovali. Hotel má 2 bazény, využívali sme len vnútorný bazén. Celkovo to bola pohodová a kľudná dovolenka.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Akti 5 (app./studio)
 
21.08.18 20:34
Karpathos » Pigadia
CK: Melissa Travel
 
Dobrá poloha objektu studii Aktu na pláži. Kousek po pláži je volná pláž se stromy poskytující stín, kde jste skoro sami.
Studia c. 1 - 3 jsou v přízemí s výhledem k baru a pláži (bar je denni 10 - 18), studia 4, 6, 8 jsou v prvním patře s výhledem na moře. Studia c. 5 a 7 jsou s výhledem na kopce, ale přímo pod terasou vede velmi rusna a hlucna silnice, coz ruší při spánku, ale asi lze vyřešit zavřením okna a dveří balkonu a klimatizaci.
Studio c. 5 je celkem velké, má i gauč pro 3. osobu a 2 velké skříně. Jen je tam jen 1 noční stolek, vyřešeno stolickou od stolku se zrcadlem. Pod dveřmi je skvira tak 3 cm, která dělá v kombinaci s dveřmi na balkon celkem slušnou meluzinu. Cca 500 m od studií smerem z mesta je dostupné veřejné pitko. Výhled z okna v pokoji a koupelně je na moře, město a vykopávky. Ve večerních hodinach je slyšet hudba z nejbližšího velkého hotelu. V ... Číst více
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
2
0
 
Tina 2 (app./studio)
 
31.07.18 20:07
Kalymnos » Massouri
CK: Aeolus
 
Studio jsme dostali až nahoře, vybaveno velice skromně, avšak nic jsme nepostrádali, protože na stravu jsme chodili do taveren, bylo tam vše po 2 kusech, 1 hrnec a 1 malá pánvička, 1 mini varná konev tak na 2 hrnečky-nevypínala-musela se hlídat a vytáhnout ze zásuvky. V koupelně jsme postrádali nějakou poličku, ale i s tím jsme si poradili. Terasa ohromná, první 3 noci jsme si tam dali i spaní, ale pak už jsme byli tak uvaření, že jsme vyměkli a připlatili si klimatizaci(5Eur/noc) - v sezoně je tam opravdu vedro a když se ten beton rozpálí …Naprosto famózní výhled na protější Telendos, kam se dá kyvadlově dostat lodí (2Eur/os/1cesta). Úklid probíhal v pondělí,středu a pátek, byli jsme na týden a byl dostačující, vždy vyměněny ručníky a 2xpřevlečeno. Poloha je super-vše v dochozí vzdálenosti,krámečky,taverničky i písečná pláž s lehátky(8Eur/den,žádná konzumace v ceně). Na pláž je to po ... Číst více
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Relax 12 (hotel)
 
26.07.18 02:57
Rhodos » Kolymbia
CK: Firo tour
 
"Náš" pokoj pro tři osoby 223 byl v hlavní budově v 1. patře směrem k bazénu nejblíž k Tsambice, orientovaný na JV. Výhled byl prostě nádherný - na moře s kapličkou a vpravo Tsambika. Navíc opravdu velmi klidný, hluk z jiných hotelů byl minimální i ve večerních hodinách (přímo v hotelu jsou pouze nedělní řecké večery, poměrně hodně nenápadné). V podstatě jde o bezbariérový přístup (do 1. patra je výtah, což je fajn třeba se zavazadly). Příjemná je i lednička na pokoji. Možná by mohly být lépe řešeny úložné prostory. Doporučuji vzít s sebou nějakou rozdvojku (dvě volné zásuvky jsou dost málo), případně nějakou šňůru na prádlo a kolíčky. V hotelu se opravdu hodně dbá na čistotu pokojů vč. balkonů a vůbec všude. V neděli mají uklízečky volno.
Personál se chová velmi vstřícně, prostě rádi vyhoví, pokud je to možné. Velmi kladně hodnotím i check out ve 12 hodin a možnost ... Číst více
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Stella Maris 5 (hotel)
 
22.07.18 16:49
Kos » Marmari
CK: Pantour
 
 
Krásné místo přímo na pláži. Možnost bez stravy nebo all inclusive v jiném hotelu, nicméně tuto když zaplatíte, stejně ji nedostanete. Delegátka hned při příjezdu všem nahlásila, že nám bude postytnut pouze omezený all inclusive. Žádné kafe, žádný džus, žádné ovoce, žádné svačiny, na pláž si s sebou nic nesmíte vzít, restaurace a bar daného hotelu, kde jsme byli ubytováni do této služby nespadá, majitel hotelu toto vede jako oddělený podnik. Plíseň v koupelně, 1/2 roličky tol. pap. na den pro 3 osoby. Vše za příplatek i když máte zaplaceno. Špinavá neuklizená pláž, odpadky ve vodě. Poplatek za lehátko přitom 8 eur.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
3
1
 
Castellano village (app./studio)
 
21.07.18 20:31
Astypalea » Analipsi
 
Moc hezký apartmánový hotel vystavěný ve stylu kykládské vesničky nacházející se na klidném místě s výhledem na zátoku Maltezana, kde je i pláž s tavernami. Do Chóry 15 minut autem. Apartmány jsou vybaveny klimatizací, kuchyňským koutem. V areálu je bazén s barem. Bohaté snídaně - vajíčka, párky, slanina, řecký jogurt, domácí marmelády a med, čerstvé ovoce a zelenina, domaví koláče a palačinky, nealko nápoje, káva. V řecku jsme se s lepšíma snídaněma nestekali. Majitelé jsou moc milí, zařídí pronájem auta, lodní výlety a zdarma zajistí transfer z a na letiště nebo do přístavu k trajektu. Vhodné místo pro všechny, kdo hledá klid a nepotřebuje promenády s cetkama a podobně. Pobyt jsme si zde moc užili, naprostý klid.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Villa Andrews (hotel)
 
14.07.18 12:05
Kos » Tigaki
CK: Fischer
 
 
Nejhorší dovolená co jsem zažila. Špína, bordel, šváby, arogance, nevstřícnost. Tato dovolená byla s all inclusive, to jsem, ale netušila co v tomto hotelu znamená. Špína v jídelně, jídlo, které se nesní k snídani dostanete k obědu a tak dále. Jídlo nebylo dobré občas zkažené. Zapomeňte na ryby, dary moře, moučníky, ovoce. K pití jen špinavý post mix. Šváby všude i na pokojích. Hygiena a čistota žádná. Celý týden jsme měli studenou vodu. Tak nevstřícný a arogantní personál jsem taky ještě nikdy nikde nepotkala. Celou dovolenou jsem něco řešila, nedostatky, špínu, aroganci personálu, teplou vodu, nefunkční záchod. Z této dovolené jsem přijela neskutečně unavená a otrávená. Nikdy jsem nepsala žádnou recenzi teď mám potřebu jich napsat hodně, aby si lidi dali pozor kam jedou. Já jsem na tuto dovolenou letěla za 13 tisíc, ale byli tam lidé kteří letěli za 18 tisíc, ptám se jak může dobrá cestovka tam poslat svoje lidi, jak si to může vůbec dovolit??? Hláška paní delegátky "co bychom za ty peníze chtěli" mi přišla značně neprofesionální a když nic jiného tak jen čistou, ochotu, chutné jídlo, myslím, že toho zase není tolik.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Cathrin 4 (hotel)
 
02.07.18 22:39
Rhodos » Ladiko
CK: Fischer
 
Hotel se nachází cca 5 minut od zátoky Ladiko a 8 minut od Anthony Quinn zátoky, další pláže Traganau 25 minut ( začátek pláže v Afandou hned u jeskyní) a 30-40 minut od pláží ve Faliraki.
Na obě nejbližší jezdí 3x denně hotelový minibus zdarma, tam i zpět ( 9.10 , 13.00 a 17.00). Skvělé potápění a rybiček je tam fakt dost.
Ubytování: pokoj standardně vybaven- koupelna s vanou, pokoj s velkým balkonem vybaven ledničkou a klimatizací zdarma. Uklizen každý den, denně čisté ručníky a plážové ručníky na recepci. Postele převlečeny kdykoliv člověk nechal kartičku na posteli.
Strava: snídaně klasické- vejce, volská oka, míchaná vejce, palačinky, zelenina, ovoce čerstvé, sušené i kompotované, jogurt, med, 3 druhy sladké buchty, 4 druhy salámů i sýrů,loukoumades, chalva, jedině co bylo nechutné byl džus z koncentrátu
Večeře: vždy 5 druhů masitých jídel a 5 druhů ... Číst více
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 
 
22.06.18 18:18
Rhodos » Faliraki
CK: Solvex
 
 
Hotel v kľudnej uličke. Hotelová izba v bloku B krásna, veľká, čistá, nový nábytok. Kúpeľňa - grécka klasika. Malilinká sprchovacia vanička so závesom, ktorý je krátky - teda voda v celej kúpeľničke. Strava - vždy sa dalo vybrať, ale naozaj veľmi jednoduchá. More vzdialené cca 7-10 minút. Cena za 2 lehátka a slnečník 10 eur. Pláž vybavená sprchami, toaletami, tavernamy. Bazén primeraný veľkosťou, v júni dostatok lehátok. Najväčšou chybou hotela je spoplatnenie klímy - jeden deň 7 euri !!!! čo je fakt nehorázna cena. Wifi za poplatok, resp. za konzumáciu v hotelovom bare. Ale takmer vo všetkých tavernách free wifi. Koho omrzí tráviť každý deň na pláži vo Faliraki, môže sa hodinovou prechádzkou dostať na pláž Ladiko a Anthony Quinn. Miestnou autobusovou dopravou je možnosť dostať sa aj na okolité pláže v iných letoviskách. Do hlavného mesta je spojenie busom každých cca 20 minút.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
1
1
 
Greek Market
Booking.com
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním těchto webových stránek s tímto souhlasíte. Více informací