Ubytování

Recenze ubytování Leros

Melissa Travel

Elena

Leros » Alinda Apartmány/Studia
Batty
Roman / 2 029xNa RN od 07.10.04 · 18 letNaposledy 14.03.23/11:14 · před týdnemZobrazit profil
Athény » Plaka » 17.07.23 za 115 dní
Patmos » Skala » 18.07.23 za 116 dní
Kythira » Agia Pelagia » 15.09.23 za 175 dní
WiFiBez ck18.07.17/22:13
Hotel Elena sa nachádza v mestečku Alinda, asi 200 metrov od pláže. Je to síce staršie ubytovanie, ale majitelia sa ho snažia neustále renovovať, takže vyzerá dobre. Apartmán bol trochu menší, hlavne kuchynka, kde sa dalo ledva hýbať.
Apartmán má kvalitné matrace, takže spánok bol OK. Nechýba dobrá klímatizácia a denné upratovanie. Jedinou nevýhodou je poloha hotela, ktorý je hneď vedľa rušnej hlavnej cesty.
Alinda od 17.06.17 do 20.06.17Zabudnutý ostrovPrima FloraGrécky večer v taverne To StekiLeros 2017
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • StravaBez stravy
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 70%
Další hosté 0
  • Nikdo další
Napsat recenzi

Saraya resort

Leros » Alinda Hotel
Voďas
Vladimir Vladimirovič / muž / 11 784xNa RN od 13.04.07 · 15 letNaposledy 06.03.23/22:22 · 2 týdnyZobrazit profil
WiFiAttika reisen13.01.17/21:33
Hotel se nachází v letovisku Alinda na ostrově Leros.
Vybavená prostorná studia s kuchyňkou, ve které je vše potřebné.
Snídaně dle našeho názoru velmi dobré, dá se různě kombinovat. V nabídce jsou rovněž místní produkty (hlavně sýr a džemy), které je možné také zakoupit v hotelovém obchůdku.
Hotel má bazén, bohužel jsme nevyzkoušeli. U bazénu je rovněž bar s příjemným posezením.
Pláž je úzká, je kousek od hotelu.
Personál ochotný, po návratu domů jsme dostali poděkování za návštěvu.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • Strava
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 94%
Další hosté 2
  • laco2
  • renataD
Napsat recenzi
Leros Srážky Teplota Vítr
Dnes 18:00Jasno0 mm17°8 m/s
Dnes 19:00Jasno0 mm16°8 m/s
Zítra 00:00Jasno0 mm16°7 m/s
Zítra 06:00Jasno0 mm16°8 m/s
Zítra 12:00Jasno0 mm16°7 m/s
Zítra 18:00Jasno0 mm16°6 m/s

Norwegian Meteorological Institute and NRK YR.no

Kompletní předpověď
© na veškerý obsah se vztahuje autorský zákon, proto není možné cokoliv z těchto stránek kopírovat a používat k jiným komerčním účelům !