Ubytování

Recenze ubytování z Rhodu

Melissa Travel

Mitsis Rodos Maris

3 recenze Rhodos » Kiotari Hotel
anka Jolanta / žena / 2 146x
Na RN od 07.10.04 · 17 let
Naposledy 16.05.22/20:10 · 4 dny Zobrazit profil
Kréta » Anissaras » 14.08.22 za 86 dní
Billa Reisen28.01.22
Pobyt 7-8/2021 v době covidu
Rozlehlý starší hotelový komplex se skládá z hlavní budovy a bungalovů, nachází se ve středisku Kiotari, přímo u písčito-oblázkové pláže (přístup přes málo frekventovanou silnici), lehátka a slunečníky zdarma, výměna osušek dle potřeby, bar na pláži, pizza z pece na pláži. V blízkosti jsou obchůdky, autopůjčovna. Cca 12 km od historického městečka Lindos, dobré autobusové spojení, zastávka u hotelu. Hlavní město Rhodos je vzdáleno cca 60 km.

Ubytování: Měli jsme 2x bungalow s výhledem na moře, pokoje vedle sebe, oba pokoje byly podobně vybaveny, jen jeden pokoj byl trochu menší zato měl větší balkon, druhý pokoj byl větší s menším balkonem. Pro 2 osoby byly pokoje prostorné (starší vybavení), manželská postel, 2x sofa, dostatek úložného prostoru, TV sat, trezor zdarma, indiv. AC, Wifi zdarma, koupelna (WC, vana, fén), set na přípravu kávy a čaje, minibar doplňován co 2 dny (1,5 l voda, 2x Fanta, 2x 7up, 2x pivo, 2x Pepsi, 2x víno), balkón. Na uvítanou víno a ovoce. Z důvodu covidu odstraněny z pokoje ozdobné polštáře, informační brožury…Perfektní denní úklid.

Stravování - snídaně, obědy, večeře v hlavní restauraci - bufet, nutné roušky, rukavice, byly zdarma k dispozici při vstupu do restaurace. Nápoje u večeře s obsluhou, obsluha nestíhala.
Tématické restaurace s obsluhou (řecká - snídaně a večeře, americká - obědy, mexická a asijská - večeře) na základě rezervace - zdarma bez omezení - skvělé!!! Výběr z jídelního lístku (nebyly zde klasické papírové jídelní lístky, menu se načítalo přes QR kódy), nápoje v ceně. U snídaně (brunch) v řecké restauraci čerstvá pomerančová št'áva, smoothies, koktejly.... Několik barů včetně baru na pláži s lehkým občerstvením a čerstvé pizzy z pece na pláži. Popcorn, cukrárna, kavárna...

Vybavení - bazény, dětský bazén, skluzavka do vody, tenisové kurty, venkovní posilovna, terasa na slunění s lehátky a slunečníky, plážové osušky zdarma, výměna dle potřeby.

Denní (sportovní) i večerní animace, denně živá hudba v baru, programy v amfiteátru...

Parkováni zdarma.

Vzhledem k tomu, že se hotel deklaruje 5* potřeboval by rekonstrukci interiérů, výměnu některých lehátek na pláži...nicméně co se týče služeb, jídla tak byl super.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • Strava
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 94%
Další hosté 2
  • Martin5
  • adri11
Napsat recenzi

Porto Angeli

Rhodos » Stegna Hotel
anka Jolanta / žena / 2 146x
Na RN od 07.10.04 · 17 let
Naposledy 16.05.22/20:10 · 4 dny Zobrazit profil
Kréta » Anissaras » 14.08.22 za 86 dní
WiFiAlltours28.01.22
Pobyt v 7/2019
Rozlehlý resort umístěn ve svahu, přímo u písečno-oblázkové pláže (přístup přes místní málo frekventovanou silnici), při vstupu do moře oblázky, hladké kameny, lehátka a slunečníky zdarma. Pláž je rozdělena skálou na dvě části - v jedné části se konaly sportovní animace, hrála zde hudba, druhá část za skálou byla klidnější.

Ubytování: Budova Aeolus (blízko pláže i hlavní restaurace) s menším bazénem. Rodinný pokoj s výhledem do zahrady - dva menší zrekonstruované pokoje propojeny zasouvacími dveřmi, koupelna (sprcha, WC), umyvadlo v "průchodu" mezi pokoji, dostatek úložného prostoru v obou pokojích, TV sat. v každém pokoji, trezor (zdarma), WiFi zdarma, indiv. AC, minilednička, set pro přípravu kávy a čaje (doplňován), voda, menší balkón.
Denní úklid.

Stravování: AL - snídaně, obědy, večeře v hlavní restauraci, bohatý výběr jídel, ovoce i zeleniny. Oběd je k dispozici i v restauraci u hlavního bazénu, lehké občerstvení v baru u pláže. Alko, nealko, koktejly. Voda k dispozici na recepci i u pláže, zde i nepravidelně cukrová vada. Restaurace à la carte.

Vybavení: několik bazénů včetně dětských, dětský koutek, minigolf, stolní tenis, biliard, lukostřelba, hřiště, posilovna...Animační programy včetně sportovních aktivit.

Parkování u hotelu zdarma.

Hodnocení snižuji za výskyt švábů na pokoji. Poprvé v polovině pobytu - výskyt v dopoledních hodinách (pokoj něčím vystříkali), podruhé předposlední den, výskyt švábů ve večerních hodinách, takže od 23 hod do 1 hod ranní jsme museli strávit mimo pokoj z důvodu "postřiku". Poslední den pobytu zde byla i deratizační firma. Šváby jsme v průběhu dovolené viděli i v baru u pláže a u hlavního bazénu, vždy večer. Někteří klienti si ničeho nevšimli ani neměli žádný problém s tímto hmyzem na pokojích. Takže záleží na štěstí.....
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • Strava
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 86%
Další hosté 1
  • vefi
Napsat recenzi

Stegna Beach Premium

Rhodos » Stegna Apartmány/Studia
Lenca100 Lenka / žena / 2 203x
Na RN od 27.04.09 · 13 let
Naposledy Včera 19:55 · včera Zobrazit profil
WiFiViamare28.09.20
Nově postavené app./st. jsou umístěny v centru Stegny, vše v blízkosti / taverny, minimarkety, půjčovny /.Pláž před ubytováním. Všechny apartmány mají výhled na moře, některá studia na hory. Aparmán č. 1 pro 4 osoby / byli jsme 2 /velmi prostorný,koupelna nadstandartní.Kvalitní matrace i rošty, spalo se výborně.V kuchyňském koutu jsme nic nepostrádali, sklokeramická varná deska, konvice... Absence šatní skříně, tu nahrazují věšáčky na dělicí stěně a poličky.
Perfektní úklid 2x týdně / výměna ložního prádla a ručníků /, ostatní dny jsme dávali odpadkové koše na chodbu / opatření proti covidu -19 /. Na prostorné terase krásné posezení, žádný plast.Ráno se dá do 8 hodin posnídat, potom už hodně pálí sluníčko.Užívali jsme si nádhernou pláž /letos bez davů / a skvělé taverny.
Stegna od 01.08.20 do 15.08.20
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • StravaBez stravy
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 100%
Další hosté 3
  • georgjirka
  • habeska
  • zuza.hrad
Napsat recenzi

Old House

Rhodos » Paradeisi Apartmány/Studia
RottenFox Petr / 2 849x
Na RN od 30.04.14 · 8 let
Naposledy Včera 20:47 · včera Zobrazit profil
Kréta » Agia Marina » 29.05.22 za 9 dníRhodos » Stegna » 08.09.22 za 111 dní
WiFi27.08.20
Ubytování v tradičním baráčku v Paradisi.
Ubytování je pár kroků od letiště a tak bývá i využíváno - jako ubytování u letiště.
My ho použili na poslední den před odletem, abychom se nemuseli přesouvat nad ránem z ubytování na jihu ostrova přímo na letiště k odletu.
Ubytování je naprosto perfektní, pokoj velký a luxusně vybavený. Majitel velmi příjemný.
Škoda, že ubytování a pláž odděluje letištní dráha, protože jinak bych tam klidně trávil příští dovolenou. Čekal jsem, že městečko, které leží přímo u letiště bude rušné a o ničem, ale líbila se mi tam atmosféra "mezi místníma".
Dvě minuty pěšky je to do AB supermarketu, takže zásobování vyřešené a kolem je i pár taveren.
Škoda jen, že jim tam postavili to letiště.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • PlážBez pláže
  • StravaBez stravy
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 100%
Další hosté 0
  • Nikdo další
Napsat recenzi

Loutanis

3 recenze Rhodos » Východní pobřeží » Kolymbia Hotel
binous Vladimír / muž / 60x
Na RN od 11.06.15 · 6 let
Naposledy 14.08.21/08:57 · 9 měsíců Zobrazit profil
Fischer31.10.19
Jediná nevýhoda hotelu byla vetší vzdálenost na pláž( ke kamenite pláži cca 10 minut,k pisečné nb piseč.oblazkove 20 minut).Moře čisté a teploučké.Hotel bez problému,uklizeno každý den,pokoj krásný,čistý.Jídlo moc dobré akorát nebyli za celých 10 dni tzatziki.centrum města plné obchůdků a restaurací.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • Strava
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 83%
Další hosté 8
  • 4ever
  • Hell
  • MINJA
  • Radka71
  • azeret
  • croton
  • francesco
  • svetlice
Napsat recenzi

Stegna Star

3 recenze Rhodos » Archangelos » Stegna Apartmány/Studia
Věra1 Věra / žena / 1 098x
Na RN od 26.08.10 · 11 let
Naposledy 09.05.22/20:15 · před týdnem Zobrazit profil
WiFiTravel 200228.09.19
Moc hezké apartmány s oddělenou ložnicí pro 2 – 4 osoby. Jsou jednoduše zařízené, ale dobře udržované, čisté, pláž jenom přes silnici. Úklid a vynášení odpadků každý den kromě neděle, převlečené postele asi dvakrát za pobyt. Z obýváku i z ložnice je přímý vstup na velký balkon. K dispozici je samozřejmě lednička, varná konvice, vařič. Sklenice, skleničky, malé šálky na kávu, nějaké talíře a příbory. Na větší vaření to asi nebude. Co jsem zahlédla, tak tam byl jenom jeden hrnec a nějaké síto. Vzhledem k tomu, že na dovolené nevaříme, tak nám to nevadilo.
Koupelna prostorná s přímým větráním, vanou se závěsem, takže v koupelně bylo po sprchování krásně sucho.
Na balkoně byl sušák na prádlo.
Ve skříni je několik ramínek, ale pár si vždycky vozíme s sebou.
Klimatizace za příplatek asi 9€.
Výhodou je, že balkon apartmánů je situovaný na sever, takže tam kromě pár minut ráno nesvítí vůbec slunce, což nám vyhovovalo a taky kvůli tomu jsme si tohle úbytko vybrali. Menší nevýhodou je menší soukromí, vzhledem k protější budově Stegna Mare, ale tohle jsme věděli.
Nedala jsem plný počet bodů za personál kvůli tomu, že nás první dvě noci ubytovali jinde. Jako kompenzaci jsme pak dostali možnost opustit apartmán až v 17 hod. místo ve 12 hod. Což zařídil náš delegár Dalibor Pravda.
Wifi jenom v restauraci a kousek před ní.
Za nás velká spokojenost s ubytováním, kdyby nebylo prvních dvou nocí. Všechny, kteří přiletěli v noci s námi - 8 lidí, nová majitelka (dcera Katariny) po příjezdu ke Stegně Star ubytovala v jiných apartmánech, což bylo pro všechny dost nepříjemné překvapení. Bohužel jsem pak zjistili, že jsme nebyli zdaleka jediní. Asi je to tam teď novým pravidlem.
Stegna od 10.09.19 do 20.09.19
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • StravaBez stravy
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 90%
Další hosté 7
  • Engi
  • Janakol
  • Kytička
  • Obelix
  • danfi
  • pemila
  • susa
Napsat recenzi

Kamari Beach

2 recenze Rhodos » Východní část Rhodosu, střed » Lardos Hotel
jvy Jana / žena / 422x
Na RN od 24.03.15 · 7 let
Naposledy 15.05.22/21:14 · 5 dny Zobrazit profil
Kréta » Koutsounari » 28.08.22 za 100 dní
WiFiFischer19.09.19
Hotel je vhodný pro ty, kteří upřednostňují klidné prostředí a nepotřebují k pobytu animační programy a večer procházky v okolí. Klientelu tvoří převážně hosté 60+ a je zde velké množství Čechů. Ubytování buď v hlavní budově nebo v bungalovech. Hlavní budově doporučuji se vyhnout, některé pokoje jsou umístěny ve sníženém přízemí (to musí být hrozné), u všech ale jste vystavení většímu hluku (z kuchyně, od autobusů, přivážejících a odvážejících klienty). My jsme byli ubytování v bungalovu a bylo to vynikající. Klid, soukromí, nádherná zeleň kolem. Pokoj krásný, prostorný, velké množství úložného prostoru, terasa s posezením. Také koupelna na řecké poměry perfektní, velká, krásná. Jen neočekávejte kosmetické potřeby, pouze při příjezdu 2 malá mydélka. Byla to naše 5. dovolená v Řecku, o cca 15 tisíc levnější než předešlé, ale ubytování bylo nejlepší. Stravování probíhalo v jídelně hlavní budovy, při příjezdu jsem byla překvapená velikostí jídelny i množstvím lidí, s největší pravděpodobností se zde stravovali i hosté ubytovaní v jiných objektech. Hotel + bungalovy mají dohromady cca 100 pokojů, tak jsem očekávala komornější prostředí. Výběr jídla nebyl velký, ale vše bylo moc dobré. Na oběd a večeři cca 3 druhy mas a příloh, zelenina teplá, studená, ochucené saláty. U oběda jako dezert zmrzlina a želé, u večeře zmrzlina a jeden druh zákusku. Polévka jen u večeře a každý den hodně podobná (zahuštěná, krémová). Z ovoce jablka, 2 druhy melounů, hrozny. Snídaně klasika. Jen káva se moc kávou nazvat nedá, ale jako ranní nápoj OK. V jídelně bylo možno si načepovat u oběda a večeře pivo, víno, nealko nápoje. Až do konce výdejní doby bylo jídlo doplňováno a i na samém konci bylo ještě všechno k dispozici. Nápoje jste během dne v čase 10 - 23 hodin mohli dostat i v baru u bazénu. Doporučuji si na vodu přinést své 1/2 litrové lahve a hlavně své kelímky z tvrdého plastu na nápoje. Používají se zde totiž kelímky s měkkého platu, ze kterých se špatně pije a hlavně jsou neekologické. Bar je s obsluhou, ani nealko si zde nemůžete načepovat sami, občas jsou zde fronty. Nedoporučuji 3 dopředu namíchané koktejly, jsou hrozně sladké, raději si udělejte mix sami (ve svém kelímku). Bazén je pěkný, málo využívaný, lehátka ráno brzy obsazeny (jsou zdarma). Pláž se nachází hned před hotelem, je oblázko-písčitá, vstup do vody po větších kamenech, doporučuji boty do vody. Set 2 lehátek a slunečníku stojí 9 Euro. Doporučuji využívat lehátka směrem k půjčovně loděk, je tu nesrovnatelně klidněji (míň lidí, netočí se vám auta a autobusy nad hlavou). Je zde možná trochu horší vstup do moře, ale i manžel s pohybovými problémy to zvládl.
Hotel bych doporučila párům střední a starší generace, není moc vhodný pro mládež a rodiny s dětmi. Ale pozor, není vhodný také pro zdravotně postižené, i když jste ubytováni v přízemí bungalovu, do jídelny, k bazénu - všude vedou schody a není zde výtah.
K výletům po okolí můžete využít autobus, zastávka je cca 5 minut od hotelu. Určitě doporučuji blízký Lindos. Využili jsme také nabídku CK a byli na výletě v hlavním městě. Váhali jsme, protože je poměrně daleko (cca 1,5 hodiny), ale nelitovali jsme, bylo to super.
My jsme byli s manželem celkově moc spokojeni. Byl to náš 5. řecký ostrov, byl ze všech nejčistší. Je zde krásné zrekonstruované letiště. Poměr kvalita x cena je dle mého u tohoto hotelu vynikající.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • Strava
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 77%
Další hosté 4
  • Baruška
  • H.HHanah
  • Monet
  • anavi
Napsat recenzi

Evita Sun Resort

Rhodos » Faliraki Hotel
Ostravanda Lucie / žena / 417x
Na RN od 22.06.13 · 8 let
Naposledy 23.11.19/07:56 · 2 roky Zobrazit profil
WiFiFischer24.08.19
Hotel na konci Faliraki cca 350 metrů pod hvězdárnou. Zastávka autobusu z obou stran hotelu. Nejlepší jsou pokoje posledních blocích hotelu směrem k pláži, protože je tam klid. Poslední blok má i svůj bar a bazén. Jinak pokoje za tobogány mají sdílený bazén pro spodní pokoje.
Nejbližší pláž je od hotelu cca 5 minut cesty na textilní pláž(Kathara beach a tam je fakt klid a dost místa i pro vlastní ručník a nebo slunečník) nebo na druhou stranu nudapláž .
Pokoje čisté, každý den úklid a fungovala tam wifi bez problému a poplatků.
Strava dobrá jak v hlavní jídelně , tak i ve snack baru, kde se v poledne i večer grilovalo( výběr menší,ale fakt dobrý gril). Nápoje smíšené kvality. Dobré pivo, v hlavní jídelně i kvalitní nealko u oběda a večeře, ale jinde fakt chemické nealko hnusy. Bohužel míchané nápoje dělali z těchto nealko nápojů. Kvalitní teplé nápoje po celý den. Jediné co fakt bylo hnusné, byla chemická zmrzlina.
Ale bacha každý den tam pro někoho nebyl pokoj a převáželi ho do hotelu Evita Mare( pro rodiny s malými dětmi nevhodný, ač na pláži, ale je nově postavený a nemá vůbec dětský bazén) . My jsme se nedali a najednou se pokoj našel. Kompenzaci za tu noc jinde dostávali lidi většinou ten pokoj se sdíleným bazénem, ale stávalo se to Čechům, Izraelcům, Angličanům, ale vůbec ne Polákům. Prostě nedat se ! Nemají naplněný nový hotel a tak se jim hodí, když na to někdo kývne.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • Strava
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 86%
Další hosté 1
  • Evuša
Napsat recenzi

AntuanMatina

Rhodos » Archangelos » Stegna Apartmány/Studia
Lenca100 Lenka / žena / 2 203x
Na RN od 27.04.09 · 13 let
Naposledy Včera 19:55 · včera Zobrazit profil
WiFiViamare18.08.19
CK patří čtyři studia, dvě v prvním patře a dvě ve zvýšeném přízemí. Ze všech je přímý výhled na moře. Kolem udržovaná tropická zahrada, jejíž součástí je malý domeček majitelů a tři krytá stání pro auta.Studio č. 6 docela prostorné, koncipované jako 2+1. Dvě jednolůžkové postele sražené k sobě s kvalitní a pohodlnou matrací. Třetí široké lůžko slouží jako přistýlka. Úložné prostory dostatečné, kuchyňský kout dobře vybavený /varná konvice, dvouplotýnkový vařič, lednička .../.Klimatizace za poplatek 8 Eur - nutnost, jinak se navyspíte. Velký balkon s posezením,sušákem a slunečníkem. Koupelna- klasika, policový systém, nám vyhovovala.K dispozici je mop i smeták. Úklid každý den, stejně jako výměna ručníků a osušek, ložní vyměněno 2x za pobyt. Wifi slabší, vypadává, telefonní signál není vůbec, musíte popojít na pláž nebo do centra Stegny. Tv je, ale nezkoušeli jsme.Nádherná pláž pár kroků od studií s průzračně čistou vodou , minimem lidí je největším bonusem tohoto ubytování.Výborné taverny, přátelský servis...
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • StravaBez stravy
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 80%
Další hosté 3
  • 1937
  • Hanka333
  • jaruna111
Napsat recenzi

Porto Angeli beach resort

Rhodos » Archangelos » Stegna Hotel
market07 Markéta / žena / 1 952x
Na RN od 21.01.07 · 15 let
Naposledy 18.05.22/10:49 · 2 dny Zobrazit profil
WiFiFirotour14.08.19
Po čtyřech letech jsme vyměnili náš oblíbený hotel na Zakynthosu za tento 5* na Rhodosu. Dle zahraničních recenzí je velmi chválený. Bohužel pro nás byl ale velkým zklamáním.
Areál: hotel se skládá z několika jedno či dvoupodlažních budov, několika bazénů, hlavní restaurace, restaurace A´la Carte a několika barů. Dále se zde nachází menší fitness, wellness, herna pro děti a dětské kluby jak v němčině, tak v češtině.
Pokoj: měli jsme zaplacený rodinný pokoj s výhledem na moře. Ještě před odjezdem jsem hotel žádala, zda by nebylo možné ubytování v 1.patře budovy. Bohužel mi bylo sděleno, že hotel je plně obsazený a že budeme v přízemí. Pohled z terasy byl tedy spíš na protější budovu a minigolf, než na moře, ale budiž, stejně jsme na pokoji trávili čas minimálně. Pokoj byl celkem prostorný, rozdělený na dvě části - část s manželskou postelí, toaletním stolkem a TV, a oddělenou místností s posuvnými dveřmi se dvěma přistýlkami, což byly klasické gauče, ale děti si naštěstí nestěžovaly. Bohužel v koupelně již od prvního dne byla cítit plíseň, která se postupně zvětšovala. Po urgenci na recepci toto místo jen vymalovali, takže před odjezdem se tam plíseň začala tvořit znovu. Úložných prostor pro 4osoby bylo také málo, hodně věcí jsme museli nechat v kufrech. Dále zde byla malá lednička a za poplatek trezor.
Poloha a okolí: Stegna je klidná vesnička prakticky uprostřed Rhodosu, takže všude relativně kousek. Autem jsme za dva dny projeli skoro celý ostrov. Okolí tvořily hlavně hory.
Pláž: pláž bylo také zklamání. Hotel se nachází až na konci Stegny. K hotelu patřily dvě pláže, kde byly lehátka a slunečníky zdarma - jedna u malého přístavu, kde se konaly i plážové animace a druhá klidnější, ale zase s větším počtem lehátek, které byly hodně těsně u sebe.. Vstup do moře byl v této části hodně kamenitý, určitě doporučuji boty do vody! Směrem do Stegny byla již pláž určitě lepší, né tak plná a vstup do vody jen přes jemné oblázky.
Strava: strava byla pestrá, každý večer byly tématické večeře, vždy bylo z čeho vybírat. Bohužel ale na tak velkou restauraci byl nedostatek personálu - hodně chyběly talíře, příbory, skleničky, číšníci nestíhali uklízet špinavé talíře a dodávat jídlo, všude fronty.. Mimo hlavní restauraci bylo možné obědvat u poolbaru, kde se podávaly saláty, pitagyros, hranolky, hamburgery, hotdogy atd. U baru v lobby se dále podávaly po celý den menší svačinky - tortily, toasty, různé bábovky, ovoce..
Celkový dojem z dovolené je smíšený - areál je krásný, pláž u hotelu sice průměrná, ale o kousek dál krásná, moře nádherné se spoustou rybiček. Bohužel ale celkový dojem nám pokazila jak plíseň na pokoji, tak i velký výskyt švábů, se kterými se asi letos roztrhl pytel a my je měli jak na terase, tak bohužel i na pokoji. Z tohoto důvodu bych do tohoto hotelu již nejela!
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • Strava
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 63%
Další hosté 0
  • Nikdo další
Napsat recenzi
Rhodos Srážky Teplota Vítr
Více předpovědí počasí
© na veškerý obsah se vztahuje autorský zákon, proto není možné cokoliv z těchto stránek kopírovat a používat k jiným komerčním účelům !