Ubytování

Recenze ubytování z Kosu

Melissa Travel

Andreas

3 recenze Kos » Kefalos - Kamari Apartmány/Studia
Umbrella Hana / žena / 831x
Na RN od 21.11.15 · 5 let
Naposledy 13.10.21/14:25 · před týdnem Zobrazit profil
WiFiViamare07.03.21
Ubytování je na okraji letoviska, a nejbližší pláž a mini market jsou cca 300 m od apartmánů. Místo objednaného studia jsme byli ubytovaní v apartmánu v zadní budově, která je asi 100 m od hlavní budovy s tavernou a bazénem. V zadní budově byla kromě nás a našich známých pouze britská klientela. Apartmán č.13 je v 1.patře, prostorný, s dlouhým úzkým balkonem, který je opticky oddělený od vedlejších balkonů a poskytuje dostatek soukromí. Balkony jsou orientované na východ, od rána na přímém slunci, takže snídaně jedině se slunečníkem. V kuchyni je standardní vybavení, nová poměrně prostorná lednička a 2 přistýlky. V ložnici je manželská postel, dostatek úložného prostoru, z obou místností je vstup na balkon a v každé je klimatizace( v loňském roce pro apartmán 70 Euro/týden). Sociální zařízení lepší řecký standard. Úklid byl vzorný, koše každý den, úklid a čisté lůžkoviny +ručníky každý třetí den. WIFI připojení pouze v blízkosti taverny a bazénu ,v zadní budově nefunkční. Zřejmě v důsledku covidové situace byl na ostrově úžasný klid, poloprázdné pláže a až na jednu výjimku, kdy nějaká paní nepřiměřeně svému věku infantilně hýkala z moře na svého partnera česky, jsme slyšeli jen němčinu a angličtinu. Kos jsme vybrali jako náhradu za stornovanou dovolenou a nelitujeme.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • StravaBez stravy
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 87%
Další hosté 5
  • Barunka9
  • bayka
  • calle
  • elpe69
  • tony2
Napsat recenzi

Maritina

Kos » Kos Town Hotel
Wolfi1 Jitka / 1 005x
Na RN od 07.10.04 · 17 let
Naposledy 20.10.21/16:20 · 3 dny Zobrazit profil
WiFiNew Dama30.10.19
Maritina je městský hotel v blízkosti přístavu. Několika podlažní budova s výtahem a různou kvalitou pokojů. My měli pouze základní, ale byl pěkný, čistý, úklid každý den, včetně výměny ručníků. Snídaně celkem bohatá a dobrá. Maritina má pěkný střešní bazén s barem. Okolí se těžko soudí, jste v centru. Před budovou přímo park a antické vykopávky. Hotel hodnotím velmi kladně. Je to výborné ubytování v centru všeho, v blízkosti starého přístavu a dalších památek, ale je zde klid. Hoteloví hosté většinou Holanďani, Němci a sem tam Turci.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • Strava
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 89%
Další hosté 0
  • Nikdo další
Napsat recenzi

Kipriotis Maris suites

Kos » Psalidi Hotel
Šarulka Kulici / žena / 3 972x
Na RN od 07.10.04 · 17 let
Naposledy 20.10.21/14:35 · 3 dny Zobrazit profil
WiFiBlue style09.08.19
Pěkný, klidný hotel s milým a příjemným personalem, strava vytecna, poloha u pláže, hotel odpovídá 5*,prezentovane služby za poplatek k dispozici v sousedních bratrskych hotelech kipriotis panorama, aqualand, hippocretes a village
Pozitiva: čistota hotelu, prostorné pokoje
Poloha blízko plaze
strava
Možnost hotelové dopravy do odhlehlejsich části hotelu - elektrickým vozitkem
Mezi hotelem maris a panorama jezdí v pravidelných intervalech transit
10 min busem do hlav.mesta
Nevyhody:
Nepříliš hezká plaz
Hotelové občerstvení na pláži neodpovida úrovni hotelu

Bohužel Ck Blue style neupozornuje na to, že typ pokoje Junior suite plus je v odhlehlejsi části hotelu, která je klidná, ale rodinu s malými dětmi v ve večerních hodinách izoluje od služeb hotelu.
Vrchní delegatka Blue style stroha a ne moc ochotná.

Celkové hodnotím pozitivně, jediná výtka je plaz
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • Strava
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 86%
Další hosté 0
  • Nikdo další
Napsat recenzi

Ionikos

6 recenzí Kos » Kefalos » Kefalos - Kamari Hotel
Věra1 Věra / žena / 1 090x
Na RN od 26.08.10 · 11 let
Naposledy 19.09.21/16:31 · před měsícem Zobrazit profil
WiFiTravel 200202.11.18
Starší, ale udržovaný hotel je umístěný v nádherné zahradě, plné stromů, keřů a květin. Leží přímo u pláže a kus od silnice, takže je tam klid. Pokoje jsou malé, ale útulné. Ve skříni police a pár ramínek. Naštěstí si vždycky vozíme několik vlastních. Koupelna klasicky maličká, ale s uzavřeným sprchovým koutem, takže nebylo mokro všude. Úklid probíhal každý den, toaletní papír na WC pravidelně doplňovaný. Balkon prostorný, ale chybí sušák. Snídaně jsou klasické kontinentální – 1 velká bulka, malé máslíčko, jahodový džem, malý med, tavený sýr, vajíčko, plátek „šunky“ a kousek bábovky. K pití sklenička džusu a čaj nebo káva. Někteří lidé si po pár dnech nosili např. jogurt, zeleninu nebo cornflakes. U hotelu je hezký bazén u něhož jsou lehátka a slunečníky.
Klimatizace za příplatek 6€.
Wifi jenom u baru a velmi slabá.
Lehátka a slunečník na pláži za poplatek 6€
Kefalos - Kamari od 14.09.18 do 25.09.18
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • Strava
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 86%
Další hosté 14
  • 1937
  • Ena
  • Iwkka
  • JanaZ.
  • Jasmína
  • Monicka
  • Vladka
  • hynek
  • jananek
  • johanka
  • marie.toms
  • nikouska
  • pajky
  • xaraa
Napsat recenzi

Anastasia

Kos » Kefalos » Kamari Apartmány/Studia
tony2 Marcela / 15 623x
Na RN od 03.10.07 · 14 let
Naposledy Dnes 07:11 · 14 min. Zobrazit profil
WiFiViamare29.09.18
Potřetí na Kosu jsme zvolili menší apartmánový hotel Anastasia na konci Kefaloského zálivu v Kamari, kde se nám při prvním pobytu v roce 2012/tehdy studia Andreas kousek vedle/ velice líbilo!
Anastasia leží na konci nábřeží nad poslední oblázkovou pláží, vedle je známá rybí taverna Faros majitelky hotýlku, naproti rybářský přístav Kamari, odkud odplouvají lodě na Nysiros, připlouvají nákladní a výletní lodě všech typů. Hned vedle studií jsou 2 markety. V blízkosti je půjčovna aut Dimitris, několik dobrých taveren a barů, pár kroků po nábřeží další malá pláž-písčitá u taverny Cavos, nedaleko odtud má stanoviště lodní taxi na krásnou pláž Paradise-Buble Beach.Na pěkné kamarijské nábřeží navazuje Agios Stefanos s mnoha hotely, tavernami, markety a provozovnami nad krásnou pláží. Pár kilometrů nad zálivem na vyvýšenině, odkud je nádherný výhled na celý záliv, je městečko Kefalos.
Západně odtud je již nedotčená příroda odlehlého kosovského výběžku s divokými plážemi Kata, Agios Ioannis Theologos a Paradise, klášterem Agios Ioannis Thymianis a kaplí Mamas na posledním vrcholku Kosu.
Anastasia má 4 větší a 2 o něco menší apartmány s terasami a balkony - v 1.patře na obě strany, 2 malá studia uprostřed. Studio je prostorově malé, ale nic nám - kromě polic ve skříni - nechybělo. Kuchyňka vybavena vařičem varnou konvicí, základním nádobím pro 2 osoby. Poněkud menší postel. Koupelna s malým sprchovým koutem, typicky se závěsem. Balkon s výhledem na vstup stíněný vzrostlými eukalypty a rozkvetlými keři - za nimi hned zastávka autobusu, 2 markety a nedaleký přístav. Proto je z této strany poněkud rušněji.
Úklid vzorný - denní vynášení košů, ručníky a povlečení vyměněny 1x za týden. Dveře na balkon trojité. Dobré wifi. Hosté Anastasie mají 10% slevu v taverně Faros. Celkově-spokojenost.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • StravaBez stravy
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 80%
Další hosté 4
  • Martink@
  • Werta
  • ZELMAR
  • bayka
Napsat recenzi

Stella Maris

5 recenzí Kos » Marmari Hotel
Xara Iveta / 1x
Na RN od 22.07.18 · 3 roky
Naposledy 22.07.18/16:49 · 3 roky Zobrazit profil
WiFiPantour22.07.18
Krásné místo přímo na pláži. Možnost bez stravy nebo all inclusive v jiném hotelu, nicméně tuto když zaplatíte, stejně ji nedostanete. Delegátka hned při příjezdu všem nahlásila, že nám bude postytnut pouze omezený all inclusive. Žádné kafe, žádný džus, žádné ovoce, žádné svačiny, na pláž si s sebou nic nesmíte vzít, restaurace a bar daného hotelu, kde jsme byli ubytováni do této služby nespadá, majitel hotelu toto vede jako oddělený podnik. Plíseň v koupelně, 1/2 roličky tol. pap. na den pro 3 osoby. Vše za příplatek i když máte zaplaceno. Špinavá neuklizená pláž, odpadky ve vodě. Poplatek za lehátko přitom 8 eur.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • Strava
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 51%
Další hosté 6
  • Dáška
  • Maty
  • Urbišek
  • andul18
  • hekal
  • vila57
Napsat recenzi

Villa Andrews

Kos » Tigaki Hotel
Danažába Dana / 1x
Na RN od 14.07.18 · 3 roky
Naposledy 14.07.18/12:08 · 3 roky Zobrazit profil
WiFiFischer14.07.18
Nejhorší dovolená co jsem zažila. Špína, bordel, šváby, arogance, nevstřícnost. Tato dovolená byla s all inclusive, to jsem, ale netušila co v tomto hotelu znamená. Špína v jídelně, jídlo, které se nesní k snídani dostanete k obědu a tak dále. Jídlo nebylo dobré občas zkažené. Zapomeňte na ryby, dary moře, moučníky, ovoce. K pití jen špinavý post mix. Šváby všude i na pokojích. Hygiena a čistota žádná. Celý týden jsme měli studenou vodu. Tak nevstřícný a arogantní personál jsem taky ještě nikdy nikde nepotkala. Celou dovolenou jsem něco řešila, nedostatky, špínu, aroganci personálu, teplou vodu, nefunkční záchod. Z této dovolené jsem přijela neskutečně unavená a otrávená. Nikdy jsem nepsala žádnou recenzi teď mám potřebu jich napsat hodně, aby si lidi dali pozor kam jedou. Já jsem na tuto dovolenou letěla za 13 tisíc, ale byli tam lidé kteří letěli za 18 tisíc, ptám se jak může dobrá cestovka tam poslat svoje lidi, jak si to může vůbec dovolit??? Hláška paní delegátky "co bychom za ty peníze chtěli" mi přišla značně neprofesionální a když nic jiného tak jen čistou, ochotu, chutné jídlo, myslím, že toho zase není tolik.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • Strava
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 20%
Další hosté 0
  • Nikdo další
Napsat recenzi

Aeolos Beach

5 recenzí Kos » Lambi Hotel
Kačule Ivana / 1 441x
Na RN od 09.10.08 · 13 let
Naposledy 21.10.21/17:37 · 2 dny Zobrazit profil
WiFiBilla travel23.10.17
Aeolos Beach Hotel jsme si vybrali hlavně kvůli jeho poloze přímo u moře a blízkosti hlavního města.
Hotel je po větší rekonstrukci před několika lety. Pokoje jsou umístěné ve dvoupatrových bungalovech s balkónem v prvním patře nebo malou teráskou v přízemí. My bydleli v prvním patře hned vedle hlavní budovy s výhledem na moře. Ocenila jsem velmi milý personál a ochotu vyhovět. Měla jsem u CK požadavek na první patro, ale po příjezdu nám dali pokoj v přízemí. Na moji žádost mi vedoucí recepce slíbila, že i přes to, že je hotel plný, udělá vše proto, aby nás druhý den přesunuli do jiného pokoje. Tak se také stalo a byli jsme velmi spokojení. Hotel je perfektně čistý jak hlavní budova, jídelna, pokoje, bazén, travnatá plocha před pobřežím se pravidelně udržuje a zalévá. Všude květiny a ozdobné prvky. pláž před hotelem byla čistá písečná s pozvolným vstupem do moře. Dále od hotelu už byla čistota pláže horší vzhledem k naplaveným nečistotám, které přinášejí vlny. Velmi jsme si užívali zdejší kuchyň, která byla opravdu vynikající, domácí, řecká. Velký výběr jídel v teplých pultech, spousta zeleniny, ovoce, skvělé dezerty. Nebylo co vytknout Poloha hotelu 5 km od hlavního města umožňuje využít časté autobusové spojení kdykoliv za den. Po pláži lze procházkou dojít až do Kosu a na druhou stranu až k Tigaki. Animace, ačkoliv jí nemusíme, byla docela příjemná a nevtíravá. Cvičení v bazénu, kdo chtěl tak plážový volejbal, bocce, petang. Klientela hotelu byla z 90% německá, pár Čechů a několik Angličanů a Holanďanů. Tento hotel mohu s klidným svědomím doporučit jak rodinám s dětmi tak párům i starším lidem.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • Strava
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 83%
Další hosté 8
  • Bejbinka
  • JanP
  • KvetaP
  • brusina
  • isobelka
  • jvy
  • lofda
  • sněhulík
Napsat recenzi

Zafira

2 recenze Kos » Kefalos Apartmány/Studia
crea Monika / žena / 3 444x
Na RN od 12.05.07 · 14 let
Naposledy 24.07.21/09:05 · 3 měsíce Zobrazit profil
WiFiViamare26.09.17
Neměla jsem zvláštní požadavky, jen hezké ubytování a pláž a obchod v dosahu. Ubytování a na tom jsme se se sousedy shodli, neodpovídá předchozím kladným recenzím. Obyčejný pokoj s problémy s tekouci vodou, úklid jednou za pobyt pouze vynesení košů. Za nejhorší považuji terasu, na kterou svítí celý den až do západu slunce, nedá se zde posedět a bez klimatizace (pouze za příplatek) si nedovedu pobyt v sezoně představit. Řecká klasika, za 20 let se nic nezměnilo k lepšímu. Pláž hrubý písek a šutry, vybírají 5 euro za lehátka, koš na odpadky nikde, baba vybere eura, ale odpadky překročí, typický řecký bordel.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • StravaBez stravy
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 23%
Další hosté 11
  • 1937
  • 4ever
  • Alice111
  • Hanka333
  • Miroslav21
  • Pavla76
  • cyklistka
  • hekal
  • mib66
  • sejkora
  • zuzanetam
Napsat recenzi

Pyli Bay

10 recenzí Kos » Marmari Hotel
Haňulla Hana / 1 977x
Na RN od 07.10.04 · 17 let
Naposledy Dnes 05:57 · před hodinou Zobrazit profil
WiFiVTT28.07.17
Hotel se skládá ze čtyř budov, kdy dvě jsou nově postavené a dvě starší. Cesta mezi nimi vede pěknou zahradou s oleandry, tenisovým kurtem. Na trávě se pasou zvířata, vloni kráva, letos kozel, kozy. Na některých obrázcích byl vidět i osel. Jeden velký bazén s dětským je u nové části s recepcí a druhý velký bazén s dětským je u starší části, kde se nachází i jídelna a bar, kde se konají i řecké večery a jiné akce. U nové části je taktéž bar. Bydleli jsme v nové budově hned nad recepcí, kdy pokoj byl prostorný s klimatizací v ceně individuálně ovládanou. Balkon byl zajištěn dveřmi se sítí proti hmyzu i pevnými prosklenými dveřmi. K dispozici byl fén a televize asi se čtyřmi programy. Nábytek byl nový, koupelna prostorná s okénkem zajištěným sítí proti hmyzu, je zde vana. Úklid byl prováděn každý den, kromě neděle (to byly vyneseny pouze koše). K úklidu jsme neměli nikdy připomínky. Všechen personál se choval k hostům velmi pěkně, vstřícně, panovala zde pohoda. Bazény byly čisté, pravidelně bylo prováděno čištění vody a ráno úklid kolem bazénu. V tomto hotelu jsme byli již potřetí, kdy bylo vidět, že se vyměnil kuchař, kdy strava byla slabší než v minulých letech, ale vybrat se dalo vždy. Při snídani si hosté sami připravují kávu, čaj, točí si tři druhy džusů. Při obědě a večeři si sami čepují pivo, bílé a červené víno a pět druhů nealkoholických nápojů. Při obědě a večeři si také sami berou zmrzlinu, kdy se jedná cca o 7 druhů. Vždy bylo několik druhů dortíků a dva až tři druhy ovoce. Odpoledne pak je k dispozici zmrzlina a sušenky s buchtičkami. Písčitá pláž se nachází cca 400 m od hotelu, ale procházka po ulici s obchůdky a tavernami není špatná. Moře bylo moc pěkné, čisté, vstup pozvolný. Několikrát foukal dost silný vítr, proto byly postaveny zábrany proti větru. Pláž i lehátka pronajímatel pečlivě čistil. Za set se platilo 6 Euro. Pláž je u silnice, kde jsou taverny, v nichž je možnost použití sociálního zařízení a zakoupení občerstvení. V Marmari se nachází jeden malý obchodní dům, taverny, supermarkety, půjčovny aut, čtyřkolek, motocyklů, jízdních kol. Jsou zde i bankomaty. Lékárna zde není. Výhodou je i autobusové spojení s blízkým hlavním městem Kos, kdy zastávka je ihned naproti hotelu Pyli Bay. Jedna cesta stála 2,10 Eura. V místní cestovní kanceláři lze zakoupit výlety i pobyt v Waterparku Lido v Mastichari. Autobus waterparku je zdarma, platí pouze vstup - dospělý 17 Euro, dítě myslím 7 Euro. Chtěla bych upozornit, že dovnitř waterparku si nemůžete vzít své pití a jídlo, to vám ochranka při vstupu zabaví, ale potom při odchodu si to zase můžete odnést. Po dlouhé pláži v Marmari se dá dojít na jednu stranu do Tigaki a na druhou stranu do Mastichari. Procházky to jsou pěkné, neboť zde jsou jak organizované úseky, tak i divoká místa bez lehátek. Marmari nabízí i možnost projížďky na koních a na motokárách. Pláže a moře v této části nemají chybu.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • Strava
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 91%
Další hosté 35
  • Aaggnneess
  • Danydarts
  • Enďus
  • EvkaH
  • Frafra
  • H.HHanah
  • Honza,sr
  • Ilča1
  • Leneu
  • Market1
  • Mifka
  • Oblasek
  • Petrodis
  • Slávina
  • Vladuska
  • anavi
  • bedru
  • beny320
  • brusinka
  • calle
  • hahanicka
  • karinka666
  • kvitko
  • lucie1
  • milan942
  • nadaku
  • pavefka
  • pavelC
  • ram
  • rena
  • roline
  • slava
  • stepikm
  • tony2
  • typhoon
Napsat recenzi
Kos Srážky Teplota Vítr
Dnes 02–06 Clear sky 0 mm 20° 5 m/s
06–12 Clear sky 0 mm 19° 5 m/s
12–18 Fair 0 mm 21° 6 m/s
18–24 Partly cloudy 0 mm 21° 7 m/s
Pondělí, 25.10.21 00–06 Cloudy 0 mm 19° 8 m/s
06–12 Cloudy 0 mm 18° 8 m/s
12–18 Partly cloudy 0 mm 19° 7 m/s
18–24 Partly cloudy 0 mm 20° 7 m/s
Více předpovědí počasí
RNB
© na veškerý obsah se vztahuje autorský zákon, proto není možné cokoliv z těchto stránek kopírovat a používat k jiným komerčním účelům !