Ubytování

Recenze ubytování z Karpathu

Ardani Paradise View Villa

Karpathos » Ardani Vila
zatrox Petr / 321x
Na RN od 04.07.20 · 11 měsíců
Naposledy Dnes 09:40 · 30 min. Zobrazit profil
WiFiBez CK29.08.20
Nádherná vila, naprosté soukromí, úžasný výhled, vše moderně zařízené, vířivka na terase, kousek od Pigadie. "Soukromá" pláž 15 minut od vily.
Velice ochotný majitel, každý den úklid, možnost natrhat si čerstvé ovoce přímo ze zahrady, základní potraviny k dispozici v kuchyni, dárek pro děti i na rozloučenou. Neskutečně jsme si to tam užili.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • StravaBez stravy
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 100%
Další hosté 0
  • Nikdo další
Napsat recenzi

Lakki beach

3 recenze Karpathos » Amoppi Apartmány/Studia
jirka3 Jirka a Marie / muž / 1 251x
Na RN od 04.08.08 · 12 let
Naposledy Včera 13:37 · 20 hod. Zobrazit profil
WiFiMelissa04.10.19
Kvalitní ubytování s drobnými řeckými nedostatky-v koupelně není kam odložit ani ručníky, u vnitřního stolku se dvěma židlemi s nedalo pro nedostatek místa sedět Jediná zásuvka pro varnou konvici je na nočním stolku .Velmi skromné vybavení kuch . koutu,.Nám stačila pouze místní rychlovarná konvice konvice s vlastním prkénkem a ostrým nožem.Voda na čaj pouze balená,z kohoutku sice nezávadná ale nepitná.Ve vybavení je též fén a překapavač. Úklid pečlivý,každodenní mimo neděli s výměnou ručníků,lůžkoviny 2x za pobyt.Měli jsme ubytování v č 24.
Zvláštní kapitolou jsou velmi bohaté snídaně připravované paní Sofií formou švédského stolu za úplatu/8Eu/.Tyto jsme nevyžívali,přesto jsme měli 4x za pobyt na pokoji připravený moučník,taktéž úvodní i konečná snídaně byla zdarma.Majitelka s manželem zajistili pobyt v přátelském až rodinném prostředí.
Pobyt v tomto penzionu je ideální pro ty,kteří chtějí klidné prostředí 5 km od hlavního města a mají k disposici vlastní vozidlo pro pohyb po ostrově.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • StravaBez stravy
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 90%
Další hosté 4
  • Iriska
  • jkyselova
  • lili
  • vaclava
Napsat recenzi

Iris

Karpathos » Pigadia Apartmány/Studia
Jitka.cb Jitka / žena / 497x
Na RN od 05.05.07 · 14 let
Naposledy 19.01.21/22:50 · 4 měsíce Zobrazit profil
Aeolus03.08.19
Studia se nachází na okraji hlavního města, všechny s výhledem na moře. Pláž městská, přes středně frekventovanou silnici. Studia by zasloužila rekonstrukci. Nejprve jsme se ubytovali ve studiu číslo 20, kde lednička vyhřívala mini prostor tak, že tam byli nedychatelno a uvnitř v lednici stále tekla voda. Prostě nefunkční věc. Studio bylo plné mravenců. V jídle, na lince, na zemi, v posteli. Po stížnosti jsme dostali studio 30. Zde byla lednička funkční. Sítě do oken děravé na několika místech. Hadice od sprchy pridratovana izolepou, zašlé kachlíky ve sprše. Výměna ručníků a úklid co dva dny. Nádobí minimálně, chybělo prkénko na krájení, nebyla tam mísa na salát, misky, žádný větší nůž. Prostě hodně ocesana klasika. Nicméně postele byly pohodlné, na baru vám paní majitelka udělala skvělé frappe, byla tam je koupi voda, pivo, limonády. K nejbližším obchudkum je to 20 minut, do centra pak dalších 15. Pokud potřebujete pouze přespávat, pak je studio dostačující.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • StravaBez stravy
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 63%
Další hosté 9
  • Dada3
  • Honzik.
  • Lavetka
  • Nadula
  • Reeeniiik
  • bflinta
  • fero
  • terunka
  • Žabička
Napsat recenzi

Kyra Panagia

Karpathos » Kyra Panagia Hotel
Santorini Petr / 601x
Na RN od 13.08.08 · 12 let
Naposledy 10.05.21/14:49 · před měsícem Zobrazit profil
Fischer01.08.19
Našli jsme pro naši dovolenou nádherné místo v "zapadlém koutě světa", resp. ostrova Karpathos. Kdo má zájem o zcela klidnou a pohodovou dovolenou v řeckých realitách, jen stěží najde něco lepšího. Plný počet bodů nedávám jen proto, že vždy je co zlepšovat.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • Strava
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 91%
Další hosté 5
  • Hanz
  • RottenFox
  • majtreja
  • sejkora
  • verina
Napsat recenzi

Saint Nicolas

Karpathos » U pláže Agios Nikolaos » Arkasa Apartmány/Studia
honza67 Jan / 310x
Na RN od 07.10.04 · 16 let
Naposledy 03.06.21/13:55 · před týdnem Zobrazit profil
WiFiFischer18.07.19
Saint Nicolas nabízí tři typy ubytování: apartmány pro 4 osoby (8 v samostatných jednopatrových dvojdomcích/bungalovech), studia pro 3 osoby (6 v jedné novější dvoupatrové budově) a minimálně jeden pokoj (pro dvě osoby) v přízemí další budovy, nikde nezmiňovaný. Recenze se týká apartmánu pro 4 osoby, číslo 5 v zadní řadě.
Není zde žádná recepce, ale majitel Spiros se tam nestále pohybuje, nebo je v domě, který je součástí areálu.
Apartmány jsou rozmístěny ve velmi bujné zahradě, tak husté, že jednotlivé budovy nejde prakticky vyfotit. Ale poloha je dobře vidět z GMap. Jsou prostorné, světlé, s mnoha okny (se sítěmi), druhými dveřmi na jakousi zadní podestu, kam by šlo dát židli a mít druhou terasu. Úžasná je přední veliká terasa se stolem a 4 židlemi, zastíněná bugenvilií a stromy. Je to prostě snové ubytování pro větší rodinu, bez problémů by se tam vešla i dětská postýlka. Sousedy nevidíte (přední řada apartmánů je trochu více na ráně, kolem ní chodí lidi do studií). Hosty jsou většinou Holanďané a Němci.
Koupelna postarší ale funkční, teplé vody dost. Postele kvalitní, včetně (zřejmě trvalé) přistýlky. V kuchyňce nová tichá lednice, kávovar i konvice. Nádobí pro 4. Klimatizace za 5 EUR/den v ložnici.
Apartmány jsou celkem staré, což je ale v tomto případě obrovská výhoda, protože dnes by je nikdo takto neekonomicky v této kategorii nepostavil.
Úklid denně, až přehnaný, včetně stlaní, rovnání bot a skládání pyžam, přemytí nádobí. Ručníky každé dva dny. Až fanatická údržba zahrady - neustálé zametání cestiček i záhonů, extenzivní zavlažování. V zahradě žije množství hmyzu a další fauny, včetně myší, ještěrek. Bohužel i komárů.
Na pláž je to 200 m (lehátka 8 EUR), do obchodu 250 m, do centra Arkasy 1 km, do většího marketu 1,3 km. Pláž je velmi pěkná, snadno dostupná a proto oblíbená a přeplněná, zejména odpoledne.
Nenapadá mě, co vytknout, proto plný počet bodů.
EDIT: nefunguje mi vložení polohy do mapy, ale snadno to najdete sami.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • StravaBez stravy
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 100%
Další hosté 2
  • Miňa1
  • verak2
Napsat recenzi

Popi

Karpathos » Arkasa » Arkassa Apartmány/Studia
Alexxa Petra / žena / 29x
Na RN od 31.07.18 · 2 roky
Naposledy 25.06.19/14:19 · před rokem Zobrazit profil
WiFiFischer23.06.19
Studia Popi se skládají ze 3 samostatných budov s apartmány/studii. Celý areál je čistý, majitelka ho udržuje, je zde hodně květin a trávníčků. Součastí areálu je malé parkoviště, čistý a vcelku i velký bazén s lehátky, venkovním wc a sprchou. Také je zde malá restaurace, kde se dalo dobře napít i najíst (snídaně a lehké občerstvení během dne) a recepce.
Každé studio má vlastní terásku, klimatizaci (za poplatek), wifi (za poplatek). Kuchyňská linka je vybavena základním nádobím, našli jsme i kávovar a rychlovarnou konvici. TV a lednice jsou samozřejmostí. Koupelna po rekonstrukci se sprchovým koutem (nikoli závěsem) byla velké plus. Trezor bez poplatku na pokoji. Na terase byl i sušák na prádlo včetně kolíčků.
Úklid probíhal každý den kromě neděle, jedinou výtku, kterou jsme měli, byla výměna ručníků, která měla probíhat každý druhý den, ale proběhla za týden jen jednou.
Pan majitel i paní majitelka byli moc ochotní a milí, rádi si popovídali a poradili.
Do nejbližší taverny to bylo asi 50m (výborně vařili), ale my jsme poctivě taverny střídali. Bylo jich v Arkasse dostatečné množství. Do obchodu, kde jsme našli vše potřebné (drogérie, jídlo, dárečky), jsme to měli cca 200metrů.
Pláž byla menší, písčitá, lehátka za 8EUR/den/set. Vzdálenost k pláži asi 10minut. Vstup do vody postupný, foukalo, takže s vlnami se počítalo. Boty do vody potřeba nebyly. U pláže bar a vedle taverna.
Za nás velká spokojenost především s ubytováním. Hodně jsme cestovali, takže městečko, jako takové, našim potřebám vyhovovalo.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • StravaBez stravy
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 90%
Další hosté 1
  • nelinka
Napsat recenzi

Albatros

7 recenzí Karpathos » Ammopi » Amoopi Apartmány/Studia
edith Edita / žena / 4 808x
Na RN od 07.10.04 · 16 let
Naposledy 03.02.21/09:33 · 4 měsíce Zobrazit profil
WiFiViamare02.10.18
Úžasně položený hotel, s výhledem na moře, čistý, útulný a klidný. Kousek od pláže v Ammopi, podle mě snad nejkrásnější na ostrově.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • Strava
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 86%
Další hosté 33
  • Bojana
  • Dejna100
  • EMI
  • Elsa
  • KatarínaK.
  • Lenca100
  • Miroslav67
  • Mr.Head
  • Pakobylka
  • Peter1
  • Pucík
  • Radlenka
  • ToDo
  • TomSelect
  • Věra1
  • Zu-Lu
  • almina
  • anri
  • blanka01
  • dorotka
  • gabca
  • gabrielka
  • hesina
  • hynek
  • janavi
  • janec
  • janys
  • kaliso
  • lu-lu
  • mjkp
  • ombra
  • petrzelali
  • pompovi
Napsat recenzi

Akti

5 recenzí Karpathos » Pigadia Apartmány/Studia
michala.n Michala / 558x
Na RN od 25.09.10 · 10 let
Naposledy Dnes 10:06 · 4 min. Zobrazit profil
WiFiMelissa Travel21.08.18
Dobrá poloha objektu studii Aktu na pláži. Kousek po pláži je volná pláž se stromy poskytující stín, kde jste skoro sami.
Studia c. 1 - 3 jsou v přízemí s výhledem k baru a pláži (bar je denni 10 - 18), studia 4, 6, 8 jsou v prvním patře s výhledem na moře. Studia c. 5 a 7 jsou s výhledem na kopce, ale přímo pod terasou vede velmi rusna a hlucna silnice, coz ruší při spánku, ale asi lze vyřešit zavřením okna a dveří balkonu a klimatizaci.
Studio c. 5 je celkem velké, má i gauč pro 3. osobu a 2 velké skříně. Jen je tam jen 1 noční stolek, vyřešeno stolickou od stolku se zrcadlem. Pod dveřmi je skvira tak 3 cm, která dělá v kombinaci s dveřmi na balkon celkem slušnou meluzinu. Cca 500 m od studií smerem z mesta je dostupné veřejné pitko. Výhled z okna v pokoji a koupelně je na moře, město a vykopávky. Ve večerních hodinach je slyšet hudba z nejbližšího velkého hotelu. V pokoji neni varna konvice, nebyla by ani kam zapojit. V koupelně není také zasuvka, pokud máte el. Strojek, vemte si prodluzovacku.
Při příjezdu byl chaos v ubytování, dali nam všem špatné pokoje, po vybaleni nam nakázali znovu zabalit a přestěhovat se.
Jen pozvolny vstup do moře v okolí studií a směrem z města je zavadejici, vstup je pres kamenna plata.
Vynášení odpadu každý den, vymena povlečení a ručníku 2x za pobyt.
V koupelně je pěna na ruce a tekute mýdlo ve sprchovem koutě. Není jar a houbicka.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • StravaBez stravy
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 77%
Další hosté 33
  • Arwen11
  • Dusan_s
  • Dáška
  • Hanak
  • Horci
  • Háňa
  • JANCA1981
  • Jaroslav61
  • Kalimero
  • Kalynka
  • Khaleesi
  • Kopecek
  • Koyotos
  • NEvina
  • SabcaN
  • Tyrell
  • Zemanová63
  • hanice
  • honzas
  • irena1
  • jakab
  • jerrymungo
  • landis007
  • liona
  • madona66
  • matymaty
  • michami
  • nadaku
  • retsi
  • robert.hav
  • rosem
  • siska57
  • svetelko
Napsat recenzi

Blue Waves

Karpathos » Kyra Panagia Apartmány/Studia
RottenFox Petr / muž / 2 008x
Na RN od 30.04.14 · 7 let
Naposledy Včera 19:03 · 15 hod. Zobrazit profil
Kréta » Agia Galini » 06.09.21 za 82 dníKréta » Heraklion » 16.09.21 za 92 dní
WiFiFischer22.06.18
Krásné ubytování v lokalitě Kyra Panagia. Klidné místo, hotel a pokoje jsou velmi čisté, prostorné a útulně zařízené. Vybavení a úklid na jedničku! Nic nám nechybělo.
Pobyt jsme měli bez jídla, ale je možnost snídaně.
Majitel je velmi příjemný a je s Vámi denně v kontaktu, je vidět, že mu na Vašem pohodlí záleží. 
Z ubytování je to tradiční uličkou pár kroků ke všem tavernám v okolí a i k supermarketu. 
Celkově v nás tohle místo zanechalo výtečný dojem a jestli se nám někdy poštěstí na Karpathos vrátit, tak budeme chtít rozhodně právě sem. Vyjížděli jsme odtud zapůjčeným autem na výlety po celém ostrově a byl to pro nás dobrý výchozí bod, ale rovněž i skvělé útočiště na večer, kdy si mohl člověk po dobré večeři v nedaleké taverně nerušeně posedět na prostorném balkoně nad láhví vína. 
Ještě bych rád zmínil pláž, která je hned kousek pod ubytováním, sotva pár kroků po schodech. Ze začátku jsou na ní lehátka a bývá zde celkem dost lidí (ono co jsme cestovali, tak bylo lidí všude zhruba stejně, co se pláží u ubytovacích kapacit týče, a třeba v takovém Lefkosu bylo rušno mnohem víc) ale stačí popojít pár kroků dál ke skále, kde již pohled na pláž není narušen slunečníky a lehátky a je zde plno volného místa, kam se člověk může kydnout na zem a rozhodně se na něj nikdo nelepí, ani jej neruší. 
Za nás rozhodně palec nahoru!
Kyra Panagia od 15.06.18 do 22.06.18Malá KrétaAchataRoman CisternsPountaOlive gardenDramountána
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • StravaBez stravy
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 100%
Další hosté 0
  • Nikdo další
Napsat recenzi

Corali

2 recenze Karpathos » Lefkos Apartmány/Studia
MonikaV Monika / žena / 628x
Na RN od 27.06.08 · 12 let
Naposledy 13.06.21/21:50 · 2 dny Zobrazit profil
Korfu » Kassiopi » 16.09.21 za 92 dní
WiFiBrenna15.10.17
Studia Corali jsou prostorná. Ve studiích jsou oddělené postele, vestavěná skříň a kuchyňský kout s dvouplotýnkovým vařičem. Vybavení kuchyně odpovídá řecekému standardu, ale v podstatě tu neuvaříte nic. Možná párky.Hned vedle domu je taverna, kde se můžete najíst. Z balkónů je vidět oblázková pláž Potali. Další písečné pláže jsou cca 600 - 800m,
O studia se stará starší paní, která každé ráno zalévá zahrádku okolo studií. Dvakrát za pobyt jsme od ní dostali rajčátka a papriky. Postele jsme měli 2x za pobyt převlečené, každý druhý den byl vynášen odpadkový koš.
Do centra Lefkosu je to přibližně 1 km. Po tmě je to tu málo osvětlené a lidé tu chodí s baterkami.Ubytování je tu velmi klidné a při usínání slyšíte šumění moře z nedaleké pláže.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • StravaBez stravy
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 93%
Další hosté 5
  • Dasena
  • Irena Drvoto
  • Kytička
  • VostepDr
  • zuzanetam
Napsat recenzi
Karpathos Srážky Teplota Vítr
Dnes 10–12 Clear sky 0 mm 20° 9 m/s
12–18 Clear sky 0 mm 21° 9 m/s
18–24 Clear sky 0 mm 22° 8 m/s
Čtvrtek, 17.06.21 00–06 Clear sky 0 mm 21° 5 m/s
06–12 Clear sky 0 mm 21° 6 m/s
12–18 Clear sky 0 mm 22° 6 m/s
18–24 Clear sky 0 mm 22° 6 m/s
Více předpovědi počasí
RNB
© na veškerý obsah se vztahuje autorský zákon, proto není možné cokoliv z těchto stránek kopírovat a používat k jiným komerčním účelům !