Ubytování

Recenze ubytování · Egejské ostrovy

Antonios

3 recenze Thassos » Limenaria Hotel
Sari67 Šárka / žena / 288x
Na RN od 21.07.15 · 6 let
Naposledy 14.03.21/21:30 · 4 měsíce Zobrazit profil
WiFi30.07.20
Pěkný, čistý a klidný malý hotel. My dostali pokoj č.106, je to první patro, tudíž omezený rozhled na moře. Navíc hned vedle hotelu nedostavěný soukromý dům, tudíž z našeho pokoje výhled na jeho střechu. Pokoj velmi malý, akorát pro dva. Úklid pokojů pravidelný, koš vynášen denně. Personál sympatický, bez problémů. Stravování polopenze, chutná ale málo řecká. Pro velké jedlíky možná porce menší, nám to stačilo. Bazén krásný, čistý. Bohužel s pláží to je doslova hrozivé. Vypadá to jako na stavbě. Očividně bude probíhat rekonstrukce celého pobřeží, kdy bude hotovo není známo....rozhodně je nutno docházet či dojíždět na jiné pláže.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • Strava
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 77%
Další hosté 8
  • Dana K.
  • Danous
  • Ireon
  • Janculka
  • Věra1
  • mata2
  • peza76
  • viera
Napsat recenzi

Anastazia

Thassos » Limenaria Apartmány/Studia
Jasmína Eva / žena / 1 561x
Na RN od 07.10.04 · 16 let
Naposledy 28.05.21/11:32 · před měsícem Zobrazit profil
WiFiMarted01.10.19
Apartmánový dům stojí na okraji Limenárie, je tu klid, ale v blízkém okolí markety i pekárna, taverny a restaurace pak podél moře.
Ubytování pěkné, vše nové, jen mezi postelí a linkou jsme si 2 nevyhnuli, ale měli jsme tam postel navíc. Kdyby tam nebyla...tak letiště. Vše vynahradila obrovská terasa, kde nás navštěvovaly kočky z okolí (pro ty, co kočky milují jak my), ale paní majitelka je hnala. Obden byly vyneseny koše, setřena podlaha, 2x výměna povlečení a ručníků.
K moři to bylo uličkou kousek. Pláž měla být v Limenárii oblázková, ale delegátka Češka, která tam 30 let žije, nám řekla, že nedávno tam vlny přihnaly písek a tak i tu je vedle oblázkových přírodní písečná pláž. K naší spokojenosti, máme radši písečné. V okolí na jednu či druhou stranu je možno navštívit i jiné pláže v dosahu pěší procházky.
Restaurací a taveren je tu podél moře bezpočet, každý si může vybrat podle svého vkusu. Ale většinou jsou obrovské a zaměřené na turisty. Ta opravdu řecká rodinná taverna s ručně psaným jídelním lístkem
(poradila nám ji delegátka) byla mimo tuto plážovou zónu v zapadlé uličce. Přesto tam bylo pořád plno, sedělo se přímo na ulici a těžko se hledal volný stůl.
V centru spousta obchodů, pekáren, rychlých občerstvení, zmrzlina (5 kopečků na 1 euro, výběr asi ze
40 druhů).
S ubytováním i celou dovolenou jsme byli spokojeni, nic nám tu nechybělo.
Limenaria od 16.07.19 do 26.07.19
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • StravaBez stravy
  • PersonálBez personálu
  • Dojem
  • Spokojenost 100%
Další hosté 3
  • Nadula
  • dasenkaaaa
  • koho2
Napsat recenzi

Samaina Inn

5 recenzí Samos » Karlovasi Hotel
Jitka.cb Jitka / žena / 506x
Na RN od 05.05.07 · 14 let
Naposledy Dnes 01:41 · před hodinou Zobrazit profil
Samos » Votsalakia » 30.07.21 za 2 dny.
WiFiBlue Style07.09.19
Rodinný hotel s výbornou kuchyní, čistým bazénem, večerními programy. Pokoje standardní velikosti, čisté, úklid pravidelný. Pláž naproti hotelu kamenitá, lehátka tuším za poplatek. Nechodili jsme tam. Jednou denně hotelový bus na pláž Potami. Do centra pěšky tak 20-25 minut. Chce to auto. Ale ubytování celkové velmi příjemné, recepční ovládají kromě angličtiny i němčinu a jsou milé.Hotel doporučuji.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • Strava
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 74%
Další hosté 14
  • EvaM
  • HankaC
  • Kytička
  • Lilka
  • Magdina
  • Sanchie
  • Sunbelt
  • alexchris
  • gorgona
  • jazzy
  • kakamila
  • kovarko
  • pajuška1
  • pavelC
Napsat recenzi

Magda

6 recenzí Samos » Marathokampos » Kampos - Votsalakia Apartmány/Studia
Jitka.cb Jitka / žena / 506x
Na RN od 05.05.07 · 14 let
Naposledy Dnes 01:41 · před hodinou Zobrazit profil
Samos » Votsalakia » 30.07.21 za 2 dny.
WiFiBlue Style04.09.19
Apartmány umístěné v centru vesnice, výborná dostupnost taveren a supermarketů. Čistý bazén, příjemné prostředí okolo ubytování. Boční výhled na horu Kerkis. Ubytování je na kopečku, při příjezdu čekal otec majitelky a odvezl nahoru zavazadla. Co se týká samotného ubytování : apartmán číslo 3, prostorný, tři postele. Koupelna klasická řecká, sprcháč vedle záchodu, zařízení oprýskané, kachlíky zašlé špínou. V kuchyni kuchyňská linka, trojvaric s troubou. Chyběla varná konvice. Ve vybavení kuchyně dvě různorodé sklenice, talíře, pánev a dva hrnce. Chyběly malé lžičky, prkýnko na krájení. Není tam úterka ani přípravek na mytí nádobí. Postele rozvrzané, opravdu hodně, matrace prolezele. V pokoji skříň bez poliček. Nejhorší byl úklid. Za 14 dnů pobytu 2 krát úklid, posledních 7 dnuznic. Jen co tři dny vynesené odpadky. Majitelka, kterou zmiňují předchozí recenze přítomna nebyla, údajně ubytování řídí vzdáleně. Přítomen byl pouze starý pán, zřejmě otec majitelky. Bar většinu času bez obsluhy. Ubytování by potřebovalo renovaci a pořádnou sílu na úklid, pak by to tam bylo naprosto dokonalé. Takto bohužel naprosto nedoporučuji.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • StravaBez stravy
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 47%
Další hosté 11
  • Andik.cz
  • Bibiana
  • JIRULEE
  • Veri
  • Zdeny
  • amina
  • fotbalcb
  • jana_salac
  • jirka1964
  • k.janis
  • pesk
Napsat recenzi

Porto Plazza

Limnos » Agios Ioannis » Myrina Hotel
marikaduda Mária / žena / 172x
Na RN od 01.01.19 · 2 roky
Naposledy 23.06.21/22:46 · před měsícem Zobrazit profil
Viamare17.02.19
Hotel Porto Plazza - postavený na strmém svahu a preto nie je vhodný pre pohybovo obmedzených.Je starý cca 10 rokov,udržiavaný a čistý. Vybavený dostačujúco. Disponuje s bazénom a denným barom s dodržiavaním otváracích hodín.Výhodou pre nás bola voľne dostupná voda, ktorú sme si brali do fliaš. Stravovali sme sa formou all inclusive a strava bola pre nás dostačujúca. Obedy boli servírované/jeden chod/ ale dávali veľké porcie.Výmena prádla a upratovanie prebiehalo pravidelne a vždy,pri návrate na izbu to voňalo po upratovaní.Pláž v dosahu asi 5-tich minút / pieskovo-oblázkova / bola vybavená dáždnikmi bez poplatku/ alebo setom pre dve osoby za hociakú konzumáciu v priľahlej taverne.V hoteli bolo možné si za 5 Eur požičať plážové uteráky a vymeniť za čisté 2x za pobyt. Okrem tejto najbližšej plážii, ktorej sa hovorilo Kaspakos Beach boli v dosahu ďalšie pláže, ktoré boli vždy ľudoprázdné. Pláž má pečať modrej vlajky, za svoju kvalitu.Personál bol milý,usmievavý.
V blízkosti bol aj malý obchod s potravinami, ktorý sme však my nenavštívili vzhľadom k nášmu stravovaniu.
Hotel, lokalitu a samozrejme ostrov by som doporučovala tým, ktorí majú radi kľud a pohodu.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • Strava
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 94%
Další hosté 0
  • Nikdo další
Napsat recenzi

Frini

4 recenze Samos » Kokkari Apartmány/Studia
Jitka.cb Jitka / žena / 506x
Na RN od 05.05.07 · 14 let
Naposledy Dnes 01:41 · před hodinou Zobrazit profil
Samos » Votsalakia » 30.07.21 za 2 dny.
WiFiViamare04.12.18
Byli jsme ubytovaní ve studiu, které mělo výhled na dvorek. Pokoj byl malý, zařízený starším nábytkem, kuchyňka v podstatě pouze dřez, dvouplotýnkový vařič a pár kousků nádobí. Byli jsme až v září a je možné, že rozbité nebo ztracené kousky už majitelé nedoplňovali. Ale řekli jsme si o malé hrnečky na kávu a obratem jsme je dostali. Pokoj byl čistý, úklid co 2-3 dny, ale stačilo to. Výměna ručníků při úklidu, povlečení jednou za týdenní pobyt. Na dvoře posezení, které jsme ani nevyužili a bazén. Taky jsme používali, ale podle sdělení sousedů z vedlejšího pokoje byl fajn a čistý. Pan domácí každé ráno zametal listí, uklízel dvorek a staral se o bazén. K pokoji náleží malý balkon, kde ovšem ráno silně svítilo sluníčko, tak jsme si stolek z balkonu vždy na snídani přenesli dovnitř. Ale nic co by se nedalo přežít. Koupelna malinká, taková ta správně mini řecká. Ale všude čisto a to je podstatné. Do centra pár kroků. Pláž nemohu posoudit, protože kvůli vlnám a větru jsme se ani jednou nekoupali, jen jsme si v baru na pláži vychutnali frapíčko. Měli jsme po celou dobu pobytu auto a jezdili se koupat jinam. Ale jako výchozí bod dovolené naprosto dostačující a ubytování pro méně náročné turisty doporučuji. Nákupní možnost v okolí : dva pekaři s luxusní nabídkou, kousek od ubytování malý krámek se smíšeným sortimentem. Zelenina a ovoce - pojízdná prodejna, taky ryby byly pojízdné. Pár kroků od ubytování je cukrárna. Mají tam luxusní dobroty. Nakupovali jsme pouze na snídaně. V Kokkari je strašná spousta taveren, ani jsme všechny nevyzkoušeli. Ale vrátíme se. To vím jistě Kokkari je jedno z nejmalebnějších letovisek, které jsme viděli.
Kokkari od 14.09.18 do 21.09.18
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • StravaBez stravy
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 73%
Další hosté 12
  • Islander
  • KARELIV.
  • Kopecek
  • Letnak
  • LuciT
  • Petaloudi
  • acza
  • atofin
  • jaruna111
  • manad
  • mir.jank
  • viera
Napsat recenzi

Stone House

4 recenze Limnos » Plati Beach » Plati Beach / Plati Paralia Apartmány/Studia
Vilma Vilma Štěpánová / 261x
Na RN od 07.10.04 · 16 let
Naposledy 20.06.21/07:51 · před měsícem Zobrazit profil
WiFiFiro tour20.09.18
Ubytování na klidném místě. Denně základní úklid, výměna prádla několikrát za pobyt. K dispozici lednička, vařič, varná konvice a nějaké nádobí a příbory. Klimatizace za příplatek. V noci bylo pod střechou dost teplo. Při příjezdu jsme měli možnost přímo od personálu zakoupit balík vody na 3 E. Náš pokoj č.15 byl na okraji, jeho nevýhodou je, že si přes naši terasu mnozí zkracovali cestu. Na pláž je to pár kroků a jídelna je hned za apartmány. Snídaně od 8 do 10 hodin formou bufetu. Dost jednotvárný, žádná zelenina, ale naprosto dostačující a s výborným jogurtem. Večeře - předkrm a dezert jednotný, hlavní jídlo se vybírá ze dvou možností vždy večer předem. Jídlo velmi chutné, naprostá spokojenost. Večeře od 19 do 21 hodin, ale personál už končí, takže je zřetelné, jak rádi už by vám viděli paty co nejdříve. Kousek od ubytování je jeden minimarket a další až nahoře ve vesnici, ten je větší a lépe zásobený. V okolí jsou možnosti stravování, ale na konci srpna už byly některé objekty uzavřeny. Další možnosti ve vesnici. Žádná hromadná doprava není, pouze možnost taxi. V okolí žádné disco ani jiná hlučná zábava, večery jsou naprosto tiché. Na pláži lehátka za konzumaci. Wi-Fi patří k vedlejšímu baru, ale lze použít. Volný přístup k bazénu od12 do 19 hodin. Pláž dost velká, kromě slunečníků s lehátky jsou k dispozici i zcela volné slunečníky bez lehátek a spousta volného prostoru. Nádherné koupání, klidná, čistá a teplá voda.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • Strava
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 80%
Další hosté 7
  • Arwen11
  • Elsa
  • kovirbk
  • martinkas
  • masi
  • penizek
  • slunino
Napsat recenzi

Aegli

Thassos » Skala Potamia » Golden Beach Apartmány/Studia
Ivana1 Ivana / 927x
Na RN od 07.10.04 · 16 let
Naposledy Včera 14:42 · 12 hod. Zobrazit profil
WiFiAlexandria24.08.18
Pěkná studia se nacházejí na klidném místě vzdálená cca 150-200 m od pláže. Studia, celá budova, okolí i bazén jsou velmi pečlivě udržována, majitel dělal, co bylo v jeho silách. CK měla nasmlouvané pokoje v 1. patře s výhledem buď na bazén a moře nebo na hory. Dvoulůžkové pokoje pro dva lidi byly bez problémů, pro 3. osobu na přistýlce bylo drátěné spartakiádní malé lehátko. Naštěstí pan majitel byl velice milý a pokud na tom dospělý nebo i dítě odmítlo spát, tak se snažil dát jiný pokoj s povzdechnutím, že CK to má bohužel takto nasmlouvané. Kdyby se v CK zmínili, jak vypadá přistýlka, myslím, že každý by si rád zaplatil normální pevné třetí lůžko a o přistýlce by ani neuvažoval, takto jsou zbytečné dohady první den a už tak dost vytíženému panu majiteli se jen přidělávají další starosti. Takže na druhý pokus jsme dostali jiný pokoj ve zvýšeném přízemí, kde byly 3 pevné postele, pokoj velice prostorný, blízko recepce, takže i poměrně dobrý WI-FI signál (ocení zejména pubertální a mladá generace). Vybavení pokoje naprosto klasické (skříň s ramínky, TV, klima - dobře chladící, lednička - funkční, varná konvice, vařič - nevyužili jsme, nějaké to nádobí, oceňuji velké hrnky i sklenice). V koupelně (pokoj č. 2) byla sprcha bez závěsu a velmi špatně odtékající odpad - kvanta vody na podlaze hodně dlouho. Situace s odpadem se v průběhu pobytu ještě rapidně zhoršila (voda na zemi několik hodin), takže pan majitel na naši prosbu přistoupil k jakémusi drastickému chemickému i mechanickému pročištění, což částečně pomohlo. V pokojích v 1. patře údajně s odpadem problém nebyl. Klientelu Aegli tvořily převážně severské národy, objekt nebyl plně obsazen. Aegli má krásný, čistý bazén s velmi příjemným posezením, všude klid, nikde nikdo. Okolí je upravené, příjemné, k moři kousek, nedaleko obchod s potravinami (jeden extra malý, jeden běžný, další jsou ale až podstatně dále), u pláže pak najdeme taverny. Podél 4 km pláže se nacházejí vlastně 3 letoviska přecházející jedno v druhé na jihu Skala Potamia přecházející postupně v Golden Beach (zde byl lokalizován objekt Aegli), dále se táhnoucí na sever a přecházející na úplném konci v Chrissi Ammoudia. Větší koncentrace obchodů a taveren je na jižním a severním konci, Golden Beach je místy pusté, jen rumistě, místy jen ubytovací zařízení, až blíže jihu či severu se objevují obchůdky či taverny. Celkové uspořádání letoviska je velmi chaotické, nepřehledné, byť není velké, na jihu a severu extrémě přelidněné a rušné, uprostřed - tj. Golden Beach naopak velmi klidné, kde nic tu nic, místy takové území "nikoho". Pláž dlouhá, poměrně úzká, písek, v jednom místě na konci Skala Potamia směrem ke Golden Beach kameny, dále na sever pak již jen písek, místy i širší pláž. Vstup do vody velmi pozvolný, voda čistá, teplá. Bohužel pláž je extrémě přelidněná a přecpaná slunečníky, na koncích opravdu příšerně (7 řad slunečníků ve Skale Potamia na malém prostoru), na Golden Beach se pláž nejdříve zužuje a slunečníků je méně, ale i tak jsou nahuštěné, dále směrem k severu se pláž rozšiřuje a s tím i roste množství slunečníků. V jednom místě blíže severnímu konci pláže byla i možnost vodních sportů. Poblíž pláže je i celkem velký kemp s klientelou Rumunů, Bulharů, Srbů a dalších národů bývalé Jugoslávie, dále od moře, u hlavní silnice je i několik luxusních resortů obývaných převážně Rusy. Kolem pláže parkovalo množství aut, neboť spousta výše zmíněných turistů přijela na dovolenou ze své země autem. Celkově po celém Thassosu bylo obrovské množství aut i lidí, daleko více než na jiných řeckých ostrovech.Velká většina pláží na Thassosu byla, podobně jako Golden Beach, přecpaná slunečníky a velmi přelidněna. Z dálky působí Golden Beach malebně - tyrkysová, čistá voda se zlatým pískem, v pozadí zalesněné kopce, vysoké hory, z blízka to ale kazí přelidněnost, chaotičnost a celkově divné uspořádání letoviska. S ubytováním Aegli jsme byli spokojeni, zklamáním bylo letovisko Golden Beach i celý ostrov.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • StravaBez stravy
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 70%
Další hosté 3
  • Emilia
  • Fill
  • vilda
Napsat recenzi

Magda

6 recenzí Samos » Jihozápad » Kampos - Votsalakia Apartmány/Studia
fotbalcb Tusset / 986x
Na RN od 06.01.08 · 13 let
Naposledy 25.07.21/07:09 · 2 dny Zobrazit profil
WiFiBlueStyle29.07.18
Ubytování odpovídá počtu hvězdiček. Nám se zde líbilo. Dostatečně prostorný apartmán s vařičem o třech plotýnkách a dostatku nádobí. Moc jsme kuchyňské zařízení nepoužívali. Koupelna klasická - malý sprcháč s krátkým závěsem hned vedle WC Postele pohodlné, 2x do týdne nově povlečeno, vyměněny ručníky. Terasa 2 kroky od bazénu, občas nějaký ten mravenec. Personál vstřícný, absolutně bezproblémový. U bazénu fungoval bar, kde Mária od 8-15:30 kdykoli udělala frapé, toust atd., nabídku naleznete v apartmánu na stolku. Bylo možné si zde otevřít účet a uhradit ho před odjezdem společně s pobytovou taxou. Okolí čisté a klidné, až na cikády a místního kohouta.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • StravaBez stravy
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 80%
Další hosté 11
  • Andik.cz
  • Bibiana
  • JIRULEE
  • Jitka.cb
  • Veri
  • Zdeny
  • amina
  • jana_salac
  • jirka1964
  • k.janis
  • pesk
Napsat recenzi

Marin

Samos » Sever ostrova » Kokakri Apartmány/Studia
honza67 Jan / 311x
Na RN od 07.10.04 · 16 let
Naposledy 20.07.21/19:52 · před týdnem Zobrazit profil
WiFiViamare23.07.18
Studia a apartmány Marin v Kokkari jsou poněkud utajená - nemají žádnou prezentaci na webu, v reálu nejsou nijak označené. Celé je nabízí pouze Viamare, ale jejich popis není úplně přesný.
Jedná se o dvě samostatné budovy - studia 2 - 6 a apartmány 7 a 8 pro až čtyři osoby. Popisovat budu pouze apartmánovou budovu.
Poloha je celkem dobrá - k moři i do centra a do obchodů je to kousek. Apartmánová budova stojí (a má vchod) přímo u vedlejší cesty, kterou místní, zejména na motorkách, rádi používají asi ke zkracování a objíždění stále ucpané cesty hlavní. V přízemí je apt. 7, v patře 8. Apt. 8 má dva malé balkony - na sever a na jih. Balkony nejsou nijak zastíněné, takže jižní lze používat pouze večer, severní bohužel má naproti sobě balkon jednoho studia ve vzdálenosti asi dvou metrů, tedy nulové soukromí. Na balkon se vejdou dva lidi, tedy společné posezení (nebo snídaně) celé rodiny není možné. U severního balkonu funguje wifi, celkem spolehlivě, jinde už ne. Z jižního balkonu jsou krásné nezastíněné výhledy na kostel a na hory. Není tam jediné okno (!), ani v koupelně. Dveře na balkony jsou z masivního dřeva, žádné šikmé lamely nebo sítě proti komárům.
Apt. 7 se liší v tom, že nemá jižní balkon, pouze okno, které se ale nedá otevřít, protože by kolemjdoucí viděli dovnitř. Naopak má velkou terasu na severní straně.
Vybavení standardní, velká kouplena s vanou, vždy dost vody. Pro 4 málo úložných prostorů, ale místa celkem dost. Postele včetně přistýlky kvalitní. Kuchyňská linka postarší, ale funkční. Komáři minimálně, i když se větralo celou noc. Úklid každý den včetně neděle, povlečení v polovině týdne. Problém s varnou konvicí vyřešen do druhého dne.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • StravaBez stravy
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 87%
Další hosté 8
  • 4ever
  • Darken
  • Honzik.
  • otto
  • pityx
  • pozordej
  • tweety11
  • zigulik
Napsat recenzi
Athény Srážky Teplota Vítr
Dnes 03–06 Clear sky 0 mm 27° 3 m/s
06–12 Clear sky 0 mm 26° 3 m/s
12–18 Clear sky 0 mm 35° 5 m/s
18–24 Clear sky 0 mm 37° 4 m/s
Čtvrtek, 29.07.21 00–06 Clear sky 0 mm 29° 3 m/s
06–12 Clear sky 0 mm 25° 3 m/s
12–18 Clear sky 0 mm 36° 4 m/s
18–24 Clear sky 0 mm 38° 4 m/s
Více předpovědi počasí
RNB
© na veškerý obsah se vztahuje autorský zákon, proto není možné cokoliv z těchto stránek kopírovat a používat k jiným komerčním účelům !