Ubytování

Recenze ubytování Samos

Melissa Travel

So Nice

Samos » Kampos - Votsalakia Apartmány/Studia
Umbrella Hana / žena / 1 014x
Na RN od 21.11.15 · 6 let
Naposledy Včera 21:19 · včera Zobrazit profil
Kréta » Makry Gialos » na dovolené ještě 10 dníSamos » Votsalakia - Kampos » 16.09.22 za 75 dní
WiFiFischer05.02.22
Menší apartmánový hotel se skládá ze 3 budov, jedné přízemní s recepcí, jídelnou a terasou, kde se podávají snídaně a dvou jednopatrových, kde jsou studia a apartmány. Za hotelem je k dispozici velké parkoviště, okolo kterého se dá mezi olivami projít k sesterskému hotelu Aphrodite, kde je možné využít menší bazén s pool barem. Hotel je v boční ulici, téměř na samém konci východní části Votsalakie. Pláž je vzdálená cca 100 m, stejně tak malý market a bankomat. Nejbližší taverny jsou cca 500m od hotelu a do „centra“ Votsalakie , kde je např. výborná pekárna je to 1,5 – 2 km. Studio je prostorné, vkusně a účelně zařízené s prostorným balkonem. Koupelna s fénem a uzavíratelným sprchovým koutem, ale mimo mini poličku u zrcadla žádný odkládací prostor. Občas se v koupelně objevil nepříjemný zápach snad z kanalizace. Kuchyňský kout standardně vybavený, postrádali jsme klasické hrnky na čaj a ostrý nůž. K dispozici je malý trezor, klimatizace (za poplatek) . Ocenili jsme kvalitní matrace a lůžkoviny, pohodlné spaní je podle zkušeností z Řecka spíš výjimkou. Úklid byl vzorný obden, koše každý den a výměna ručníků a lůžkovin každý 3. dne. WiFi funkční ve všech prostorách. Až na pár drobností velmi příjemné, kvalitní ubytování.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • StravaBez stravy
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 87%
Další hosté 1
  • RottenFox
Napsat recenzi

Athena

2 recenze Samos » Kokkari Hotel
evča1 Eva / žena / 827x
Na RN od 12.08.08 · 13 let
Naposledy Včera 10:22 · včera Zobrazit profil
Kythira » Agia Pelagia » 12.07.22 za 9 dní
Fischer23.08.21
Hotel velmi příjemný včetně personálu.
Snídaně každý den stejné, dostačující, jogurt, ovoce, marmelády, dva druhy salámu i sýru, vejce vařené nebo míchané, bábovky, croissanty, cerealie, čaj , káva,džus postmix.
Pokoje moc hezké i koupelna. Umístění hotelu - není daleko do centra Kokkari, pláž jen přes cestu (vlny, vítr ). Na pokoji klid i přesto, že jsme měli celou noc otevřené francouzské okno. Klimatizaci jsme nepotřebovali (srpen). Wifi všude šlapalo a zdarma. Minus je lednice která je jen za poplatek, to samé i trezor. Úklid každý den, čisto.
Obecně bych doporučila jak hotel tak i Kokkari-večer je zde nádherná atmosféra , taverny kolem moře, promenáda. Měli jsme čtyřkolku na celý pobyt z půjčovny Dream Rent a Car Samos, velmi příjemní a ochotní.
Velmi se nám líbilo i Pythagorio, tak příště.
Samos nádherný zelený nepředimenzovaný ostrov .
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • Strava
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 86%
Další hosté 2
  • Miroslav67
  • otto
Napsat recenzi

Kampos Village Resort

10 recenzí Samos » Votsalakia Hotel
Jitka.cb Jitka / žena / 520x
Na RN od 05.05.07 · 15 let
Naposledy 01.07.22/22:13 · včera Zobrazit profil
Thassos » Potos » 18.07.22 za 15 dní
Blue style19.08.21
Hotel se skládá z několika budov, každá má svujz bazén. Pokoj prostorný, chyběl nám sušák na prádlo a konvice na vodu, myslím, že to by měl být dnes standard. Postele pohodlné, koupelna střední. Všude čisto. Úklid denně, klimatizace zdarma. Před hotelem je kohoutek s pitnou studenou vodou, snad z horského pramene. Na pokoji lednička, při příjezdu voda 1,5l. Měli jsme pokoj s výhledem na moře a hned vedle jidelny. Jídlo chutné, ale docela se opakovalo, a to jsme byli na týden. Pití z postmixu a drinky na baru místní kvalita, ale to jsme věděli. Personál příjemný, organizace jídla na jedničku - uvnitř roušky, rukavice. Jídlo doplňovali obratem. Celkově : doporučuji
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • Strava
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 91%
Další hosté 20
  • Daniela30
  • Elka
  • HankaK
  • Holubova
  • Háňa
  • KvetaT
  • Tomasson
  • aarak
  • alex62
  • anavi
  • anka
  • francesco
  • kachnicka
  • petra.126
  • pufina
  • rekbar
  • slava
  • themildajs
  • tomask
  • šipka
Napsat recenzi

Samaina Inn

5 recenzí Samos » Karlovasi Hotel
Jitka.cb Jitka / žena / 520x
Na RN od 05.05.07 · 15 let
Naposledy 01.07.22/22:13 · včera Zobrazit profil
Thassos » Potos » 18.07.22 za 15 dní
WiFiBlue Style07.09.19
Rodinný hotel s výbornou kuchyní, čistým bazénem, večerními programy. Pokoje standardní velikosti, čisté, úklid pravidelný. Pláž naproti hotelu kamenitá, lehátka tuším za poplatek. Nechodili jsme tam. Jednou denně hotelový bus na pláž Potami. Do centra pěšky tak 20-25 minut. Chce to auto. Ale ubytování celkové velmi příjemné, recepční ovládají kromě angličtiny i němčinu a jsou milé.Hotel doporučuji.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • Strava
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 74%
Další hosté 14
  • EvaM
  • HankaC
  • Kytička
  • Lilka
  • Magdina
  • Sanchie
  • Sunbelt
  • alexchris
  • gorgona
  • jazzy
  • kakamila
  • kovarko
  • pajuška1
  • pavelC
Napsat recenzi

Magda

6 recenzí Samos » Marathokampos » Kampos - Votsalakia Apartmány/Studia
Jitka.cb Jitka / žena / 520x
Na RN od 05.05.07 · 15 let
Naposledy 01.07.22/22:13 · včera Zobrazit profil
Thassos » Potos » 18.07.22 za 15 dní
WiFiBlue Style04.09.19
Apartmány umístěné v centru vesnice, výborná dostupnost taveren a supermarketů. Čistý bazén, příjemné prostředí okolo ubytování. Boční výhled na horu Kerkis. Ubytování je na kopečku, při příjezdu čekal otec majitelky a odvezl nahoru zavazadla. Co se týká samotného ubytování : apartmán číslo 3, prostorný, tři postele. Koupelna klasická řecká, sprcháč vedle záchodu, zařízení oprýskané, kachlíky zašlé špínou. V kuchyni kuchyňská linka, trojvaric s troubou. Chyběla varná konvice. Ve vybavení kuchyně dvě různorodé sklenice, talíře, pánev a dva hrnce. Chyběly malé lžičky, prkýnko na krájení. Není tam úterka ani přípravek na mytí nádobí. Postele rozvrzané, opravdu hodně, matrace prolezele. V pokoji skříň bez poliček. Nejhorší byl úklid. Za 14 dnů pobytu 2 krát úklid, posledních 7 dnuznic. Jen co tři dny vynesené odpadky. Majitelka, kterou zmiňují předchozí recenze přítomna nebyla, údajně ubytování řídí vzdáleně. Přítomen byl pouze starý pán, zřejmě otec majitelky. Bar většinu času bez obsluhy. Ubytování by potřebovalo renovaci a pořádnou sílu na úklid, pak by to tam bylo naprosto dokonalé. Takto bohužel naprosto nedoporučuji.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • StravaBez stravy
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 47%
Další hosté 11
  • Andik.cz
  • Bibiana
  • JIRULEE
  • Veri
  • Zdeny
  • amina
  • fotbalcb
  • jana_salac
  • jirka1964
  • k.janis
  • pesk
Napsat recenzi

Frini

4 recenze Samos » Kokkari Apartmány/Studia
Jitka.cb Jitka / žena / 520x
Na RN od 05.05.07 · 15 let
Naposledy 01.07.22/22:13 · včera Zobrazit profil
Thassos » Potos » 18.07.22 za 15 dní
WiFiViamare04.12.18
Byli jsme ubytovaní ve studiu, které mělo výhled na dvorek. Pokoj byl malý, zařízený starším nábytkem, kuchyňka v podstatě pouze dřez, dvouplotýnkový vařič a pár kousků nádobí. Byli jsme až v září a je možné, že rozbité nebo ztracené kousky už majitelé nedoplňovali. Ale řekli jsme si o malé hrnečky na kávu a obratem jsme je dostali. Pokoj byl čistý, úklid co 2-3 dny, ale stačilo to. Výměna ručníků při úklidu, povlečení jednou za týdenní pobyt. Na dvoře posezení, které jsme ani nevyužili a bazén. Taky jsme používali, ale podle sdělení sousedů z vedlejšího pokoje byl fajn a čistý. Pan domácí každé ráno zametal listí, uklízel dvorek a staral se o bazén. K pokoji náleží malý balkon, kde ovšem ráno silně svítilo sluníčko, tak jsme si stolek z balkonu vždy na snídani přenesli dovnitř. Ale nic co by se nedalo přežít. Koupelna malinká, taková ta správně mini řecká. Ale všude čisto a to je podstatné. Do centra pár kroků. Pláž nemohu posoudit, protože kvůli vlnám a větru jsme se ani jednou nekoupali, jen jsme si v baru na pláži vychutnali frapíčko. Měli jsme po celou dobu pobytu auto a jezdili se koupat jinam. Ale jako výchozí bod dovolené naprosto dostačující a ubytování pro méně náročné turisty doporučuji. Nákupní možnost v okolí : dva pekaři s luxusní nabídkou, kousek od ubytování malý krámek se smíšeným sortimentem. Zelenina a ovoce - pojízdná prodejna, taky ryby byly pojízdné. Pár kroků od ubytování je cukrárna. Mají tam luxusní dobroty. Nakupovali jsme pouze na snídaně. V Kokkari je strašná spousta taveren, ani jsme všechny nevyzkoušeli. Ale vrátíme se. To vím jistě Kokkari je jedno z nejmalebnějších letovisek, které jsme viděli.
Kokkari od 14.09.18 do 21.09.18
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • StravaBez stravy
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 73%
Další hosté 12
  • Islander
  • KARELIV.
  • Kopecek
  • Letnak
  • LuciT
  • Petaloudi
  • acza
  • atofin
  • jaruna111
  • manad
  • mir.jank
  • viera
Napsat recenzi

Magda

6 recenzí Samos » Jihozápad » Kampos - Votsalakia Apartmány/Studia
fotbalcb Tusset / 1 003x
Na RN od 06.01.08 · 14 let
Naposledy 29.06.22/10:22 · 4 dny Zobrazit profil
WiFiBlueStyle29.07.18
Ubytování odpovídá počtu hvězdiček. Nám se zde líbilo. Dostatečně prostorný apartmán s vařičem o třech plotýnkách a dostatku nádobí. Moc jsme kuchyňské zařízení nepoužívali. Koupelna klasická - malý sprcháč s krátkým závěsem hned vedle WC Postele pohodlné, 2x do týdne nově povlečeno, vyměněny ručníky. Terasa 2 kroky od bazénu, občas nějaký ten mravenec. Personál vstřícný, absolutně bezproblémový. U bazénu fungoval bar, kde Mária od 8-15:30 kdykoli udělala frapé, toust atd., nabídku naleznete v apartmánu na stolku. Bylo možné si zde otevřít účet a uhradit ho před odjezdem společně s pobytovou taxou. Okolí čisté a klidné, až na cikády a místního kohouta.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • StravaBez stravy
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 80%
Další hosté 11
  • Andik.cz
  • Bibiana
  • JIRULEE
  • Jitka.cb
  • Veri
  • Zdeny
  • amina
  • jana_salac
  • jirka1964
  • k.janis
  • pesk
Napsat recenzi

Marin

Samos » Sever ostrova » Kokakri Apartmány/Studia
honza67 Jan / 326x
Na RN od 07.10.04 · 17 let
Naposledy 28.06.22/09:40 · 5 dny Zobrazit profil
WiFiViamare23.07.18
Studia a apartmány Marin v Kokkari jsou poněkud utajená - nemají žádnou prezentaci na webu, v reálu nejsou nijak označené. Celé je nabízí pouze Viamare, ale jejich popis není úplně přesný.
Jedná se o dvě samostatné budovy - studia 2 - 6 a apartmány 7 a 8 pro až čtyři osoby. Popisovat budu pouze apartmánovou budovu.
Poloha je celkem dobrá - k moři i do centra a do obchodů je to kousek. Apartmánová budova stojí (a má vchod) přímo u vedlejší cesty, kterou místní, zejména na motorkách, rádi používají asi ke zkracování a objíždění stále ucpané cesty hlavní. V přízemí je apt. 7, v patře 8. Apt. 8 má dva malé balkony - na sever a na jih. Balkony nejsou nijak zastíněné, takže jižní lze používat pouze večer, severní bohužel má naproti sobě balkon jednoho studia ve vzdálenosti asi dvou metrů, tedy nulové soukromí. Na balkon se vejdou dva lidi, tedy společné posezení (nebo snídaně) celé rodiny není možné. U severního balkonu funguje wifi, celkem spolehlivě, jinde už ne. Z jižního balkonu jsou krásné nezastíněné výhledy na kostel a na hory. Není tam jediné okno (!), ani v koupelně. Dveře na balkony jsou z masivního dřeva, žádné šikmé lamely nebo sítě proti komárům.
Apt. 7 se liší v tom, že nemá jižní balkon, pouze okno, které se ale nedá otevřít, protože by kolemjdoucí viděli dovnitř. Naopak má velkou terasu na severní straně.
Vybavení standardní, velká kouplena s vanou, vždy dost vody. Pro 4 málo úložných prostorů, ale místa celkem dost. Postele včetně přistýlky kvalitní. Kuchyňská linka postarší, ale funkční. Komáři minimálně, i když se větralo celou noc. Úklid každý den včetně neděle, povlečení v polovině týdne. Problém s varnou konvicí vyřešen do druhého dne.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • StravaBez stravy
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 87%
Další hosté 8
  • 4ever
  • Darken
  • Honzik.
  • otto
  • pityx
  • pozordej
  • tweety11
  • zigulik
Napsat recenzi

Electra Apartments and Studios

Samos » Pythagorion Apartmány/Studia
Batty Roman / 1 943x
Na RN od 07.10.04 · 17 let
Naposledy 01.07.22/09:10 · 2 dny Zobrazit profil
Patmos » Skala » 21.07.22 za 18 dníKos » Kos Town » 31.07.22 za 28 dní
WiFiBez ck18.07.17
Electra sa nachádza asi 2-3 kilometre od Pytagoria. Sú to staršie apartmány, ale čiste a celkom dobre zariadené. Bazén bol čistý a okolie pekne upravené. Klimatizácia fungovala dobre. Upratovanie každý deň.
Treba mať požičané auto, keďže peši by to bolo do Pytagoria dosť ďaleko. V okolí apartámu nie je žiadný obchod, alebo taverna.
Pythagorion od 06.06.17 do 12.06.17Pytagorov ostrovDimitris Rental SamosSamos 2017
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • PlážBez pláže
  • StravaBez stravy
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 64%
Další hosté 0
  • Nikdo další
Napsat recenzi

Sunwaves

Samos » Kerveli Apartmány/Studia
evaG Eva / 992x
Na RN od 09.07.14 · 7 let
Naposledy 24.03.20/19:04 · 2 roky Zobrazit profil
WiFiL´Tur18.07.17
Vysvetlenie znizenia poctu *:
kupelna klasicka,ale toaleta tak blbo osadena, ze clovek musel byt cely pokruteny, ak si na nu sadol
strava (polpenzia) sa stale opakovalo to iste, ale kvalita bola ok (az na jednu vynimku, ale tu nespominam)
plaz zmiesana, piesok x kamene a tie boli dost smyklave
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • Strava
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 91%
Další hosté 0
  • Nikdo další
Napsat recenzi
Samos Srážky Teplota Vítr
Více předpovědí počasí
© na veškerý obsah se vztahuje autorský zákon, proto není možné cokoliv z těchto stránek kopírovat a používat k jiným komerčním účelům !