Ubytování

Recenze ubytování z Kréty

Korali

2 recenze Kréta » Jihovýchod » Makrigialos Apartmány/Studia
Hela.Š Helena Šebestová / žena / 896x
Na RN od 07.10.04 · 16 let
Naposledy 27.07.21/15:33 · 5 dny Zobrazit profil
WiFiTravel 200214.09.20
Dostali jsme přízemní studio č.10 v zadní části, takže absolutní klid a soukromí. Jednalo se o 4 lůžkový pokoj, takže prostoru dostatek. Jako bonus byl přítulný kocourek, co k nám každé ráno a večer chodil na stravu;-)
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • StravaBez stravy
  • PersonálBez personálu
  • Dojem
  • Spokojenost 84%
Další hosté 9
  • Jasmína
  • RadkaB
  • bozena
  • danfi
  • fero
  • katdud
  • lu-lu
  • tanika
  • vondrakova
Napsat recenzi

A Poem Next To The Deep Blue

Kréta » Jižní Kréta » Treis Ekklisies Soukromí
vostrucha Jana / 4 600x
Na RN od 20.10.09 · 11 let
Naposledy 30.07.21/22:29 · 2 dny Zobrazit profil
Kréta » Agia Galini » 19.09.21 za 48 dní
WiFi23.01.20
A Poem Next To The Deep Blue byl krásný, menší byt s velkou terasou a výhledem na moře. Ubytování jsme si zajistili přes Airbnb, takže celý pobyt, úklid, vynášení odpadků, praní, vaření bylo zcela v naší režii ... jak to u Airbnb chodí. Ale musím zmínit skvělé uvítání majitelů, kdy nás uvedli do bytu, ukázali, kde co je a jak to funguje. Dostali jsme malé dárečky, v troubě voněla právě upečená Jemista, na stole lahev raki, mísa ovoce, v lednici bílé, růžové, červené víno, džusy, domácí vejce, máslo .... atd. Byt nám poskytnul veškerý komfort, jaký máme doma a my jsme se o něj na oplátku po celou dobu starali, jako by byl náš. Byla to naše první zkušenost s Airbnb a moc se nám tento způsob ubytování zalíbil
Vřele doporučujeme
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • StravaBez stravy
  • PersonálBez personálu
  • Dojem
  • Spokojenost 100%
Další hosté 0
  • Nikdo další
Napsat recenzi

Vila Melissa

Kréta » Jihovýchod » Koutsounari Vila
Kusnirova Radana / žena / 3 921x
Na RN od 07.10.04 · 16 let
Naposledy 31.07.21/11:00 · včera Zobrazit profil
Kréta » Koutsounari » 27.09.21 za 56 dní
WiFiBez ck26.11.19
Bez výhrad, pár metrů do moře. Ve spojení s Pelagos tavernou dokonalé. Nákupy v Koutsouras - pekárna, supermarket, cukrárna. Budeme se vracet.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • Strava
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 100%
Další hosté 0
  • Nikdo další
Napsat recenzi

Electra

Kréta » Severovýchod » Stalida Apartmány/Studia
Jasmína Eva / žena / 1 561x
Na RN od 07.10.04 · 16 let
Naposledy 28.05.21/11:32 · 2 měsíce Zobrazit profil
WiFiTRAVEL 200201.10.19
Byli jsme ubytováni v Electře II, která je o kousek níž od Electry, zato je přímo u moře s přímým výhledem. Pokoj pěkný, vše úplně nové, ale tak nepraktické! Žádné úložné prostory. Vestavěná skříň bez dveří. Žádné poličky, žádné zásuvky ani v pokoji. Nerada nechávám věci v kufru, tak jsem to vše nějak narvala do té skříně a do linky. Pro ty, kdo vaří, jedna pánev a jeden velký hrnec. My vaříme ráno jen čaj a kávu, vodu jsme ohřáli v tom velehrnci a bylo. Takové "maličkosti" jako skříně a nádobí už dávno neřeším. Vždy se nakonec nějak přizpůsobím. To jen na vysvětlení, proč jen ty 4 hvězdičky. A ještě pro ty trochu korpulentnější: sprchový kout byl fakt malý, asi tak 60 na 60, ale zasunovací. Balkon s posezením pro 2 a výhledem na moře. Byli jsme v 1. patře.
2x za 10 dnů bylo vyměněno povlečení a ručníky. I toaletní papír, i když bylo inzerováno, že se nedoplňuje. Koše byly vyneseny, ale neuklizeno, stačilo setřít dlaždice. Setřeli bychom si sami, ale nebylo čím.
Ubytování bylo na začátku Stalidy, takže v klidném prostředí, přesto hned vedle 2 markety a několik dobrých taveren. Kdo rád rušno, může podél moře po chodníku s palmami až do centra i dál směrem na Malii, marketů, obchodů, barů, restaurací nespočítaně, ale ceny jídel tak o 3 eura dražší než mimo centrum, ale bylo to dál a člověk se prošel. Vymykala se rodinná taverna Hellas, asi tak 500 m od nás, nebyla přímo u moře, ale jídlo výborné, velké porce. Likér nebo Raki, předkrm česnekový chléb s pomazánkami, po jídle zmrzlina nebo ovoce, Raki a nic z toho se nepočítalo do účtu. Však tam bylo pořád narváno.
Písečná pláž byla trochu dál od ubytování, asi jako Hellas, ale stála za to. Dlouho mělko, písek daleko do moře. Ideální pro rodiny s dětmi a pro mě. Lehátka se slunečníkem 5 euro. Lidí tak akorát na polovinu září. Voda 27 stupňů.Komu nevadí kameny, mohl se koupat poblíž ubytování.
Byli jsme ve Stalidě před 10 lety, to jsme bydleli v centru, ale nakonec jsem byla ráda, že jsme skončili na okraji. Za tu dobu se to strašně rozrostlo. Trochu jsem měla obavy, z tak rušného střediska, ale nakonec to bylo moc fajn. Když jsme chtěli, ani jsme do centra nemuseli. Krásná dovolená.
Stalida od 11.09.19 do 21.09.19
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • StravaBez stravy
  • PersonálBez personálu
  • Dojem
  • Spokojenost 96%
Další hosté 0
  • Nikdo další
Napsat recenzi

Corali

Kréta » Plakias Apartmány/Studia
jaruna111 Radka / žena / 5 513x
Na RN od 10.07.07 · 14 let
Naposledy Včera 23:22 · 2 hod. Zobrazit profil
WiFiViamare20.07.19
Snad uplne novy pokoj c.58..alespon tak vypadal.Rano na balkone chladek.Obchod asi 3 min.Plaz asi 5 min.Centrum asi 4 min.Proste vse je blizko a pritom v noci uplny klid.Vymena rucniku kazde 3 dny,luzkoviny v polovine pobytu.Uklid denne.
Maximalni spokojenost.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • StravaBez stravy
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 97%
Další hosté 2
  • Baki
  • Marabel13
Napsat recenzi

Louis Crete Princess

Kréta » Okolí Chanii » Maleme Hotel
Gyury Jiří Maisnar / muž / 98x
Na RN od 07.10.04 · 16 let
Naposledy 02.07.19/14:12 · 2 roky Zobrazit profil
WiFiFisher02.07.19
Hotel je na okraji střediska Maleme. Je vybaven jedním velkým bazénem, dvěma dětskými brouzdališti a skluzavkami pro větší děti. Lehátka u bazénu jsou vždy obsazené. Pokoje jsou čisté, pravidelně uklízené s výměnou prádla. Personál je ochotný a překvapivě rychlý. Dvě závady na pokoji (nalomená noha u postele a netekoucí voda do WC) byly odstraněny do hodiny. Strava je pestrá jak je u all inclusive běžné, celý týden se střídala tématická kuchyně (italská, mexická, italská, středozemní, mezinárodní). Vždy byl možný výběr z vepřového, hovězího, kuřecího a ryb. Byly lívance, pizza, těstoviny. Výběr míchaných salátů nebo možnost vlastního namíchání z připravené zeleniny. Výběr dezertů a ovoce. Takže se dal sestavit dobrý jídelníček. Kdo ovšem ochutnává ze všeho trochu tak se mu zdá výběr stejný. Občerstvení je zajištěné po celý den. Pláž je slabinou tohoto hotelu, jsou na ni velké valoun, které znesnadňují vstup do moře, takže boty jsou nezbytné. Děti si tu na pláži moc nepohrají. Okolí hotelu je klidné, procházkové korzo pod pobřeží je klidné, pár hotelů, restaurací a asi 3 obchody. Do Chanii nebo Platanias se dá dojet místním autobusem. Úroveň večerního animačního programu byla tento rok opravdu mizerná. Pro děti funguje Funtazia club, který má mnoho možností jak jak děti zabavit.My jsme byli spokojeni.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • Strava
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 66%
Další hosté 0
  • Nikdo další
Napsat recenzi

Achlia

4 recenze Kréta » Achlia Apartmány/Studia
Luciška Lucie / žena / 16x
Na RN od 13.09.16 · 4 roky
Naposledy 14.02.21/21:08 · 5 měsíců Zobrazit profil
WiFi27.06.19
Krétu a "vesnici" Achlia se stejnojmenným ubytováním jsme navštívili v září roku 2018. Ubytování bylo dostačující. Pro mě poněkud náročný výstup do nejvyššího studia, odkud byl krásný výhled na moře i pevninu. Ocenila jsem snahu majitelky nabídnout nám jiný pokoj, když si všimla mého "nadšení" z výstupu do "Orlího hnízda", ale nabídku jsme nevyužili. Kupodivu i tam nahoře fungovalo wi-fi připojení dostatečně uspokojivě, že jsme mohli na tabletu kouknout na film při svíčkách a vínu. Ubytování bylo skromné, taková ta garsonka s WC a sprchovým koutem. Kuchyňský kout, pár skříněk, něco málo nádobí, tak akorát pro dva, šálky na kávu malinké, tak jsme si každý koupili větší hrnek na kávu, zároveň jako suvenýr. Nechyběla malá lednice, rychlovarná konvice a malá trouba a dvouplotýnkový vařič v jednom. Jediné, co mi opravdu vadilo, byla zděná postel. Na šířku měla sotva 150 cm, tak jsme se tam dva celkem složitě skládali. Jinak televize a klimatizace zdarma. Personál byl ochotný, úklid vzorný, bazén jsme vyzkoušeli jen asi dvakrát, protože jsme přijeli hlavně kvůli moři. Hlavní pláž je pěkná, neurazí, ale ani nenadchne. Pokud toužíte po soukromí, stačí požádat majitelku hotelu a ochotně vám ukáže cestu na malou skrytou plážičku. Většinou tam téměř nikdo není.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • StravaBez stravy
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 77%
Další hosté 8
  • Dejna100
  • Giannino
  • Kopecek
  • Macca
  • hesina
  • ornella
  • vostrucha
  • zoptik
Napsat recenzi

Jason Rooms

Kréta » Viannos » Keratokampos Apartmány/Studia
RottenFox Petr / muž / 2 183x
Na RN od 30.04.14 · 7 let
Naposledy Včera 20:09 · 5 hod. Zobrazit profil
WiFiBooking01.06.19
Naprosto v TOPu.
Jeden barák, v něm nahoře pár luxusních pokojů a dole taverna. Rodinný podnik, všechno vyvoněný, kuchyň domácí, vesnice zapadlá - dohromady pět taveren, dva supermarkety a jinak jen domy místních s pronájmem pokojů. Nahoře na kopci stáda ovcí a pěkná krajina. A i když je to taková zapadlá vesnička, tak je v blízkém okolí plno možností zajímavých výletů.
Vzhledem k výše popsaným okolnostem tu potkáte (vyjma místních) hlavně starší německé páry. Vím, že se říká, že "smrt je jako být na dovolené s partou Němců", ale za mě to je zase lepší, než být v letovisku plném rodin s uřvanými dětmi. Pro hledače klidu ideál.
Pláž je jenom takovej úzkej cancour, ale zase prakticky liduprázdná. Vesměs písek. Ale my moc kvůli pláži u hotelu nejezdíme, spíš po těch výletech.
Balkon užší, s výhledem na moře a do okolí. Vybavenej stahovací roletou, což je fajn, když tam zrovna pere slunce, tak se roleta zatáhne a člověk má jednak stín na balkoně a ani to nepraží do pokoje a není v něm pak jak v sauně.
Doporučuji sem přijet hned první odbočkou z hlavní ve směru od Ierapetry, ne až přes Chondros. To se jede pěkně krajinou, nad soutěskou a i jsme zrovna viděli, jak pasák se psy žene stádo ovcí. To vždycky potěší. Potom se dole jede celou dobu pěkně podél pláže a skrz celý Keratokampos až k ubytování.

Celkově nemám co vytknout.
Takhle nějak si predstavuju dokonalý místo na dovolenou.
Keratokampos od 27.05.19 do 28.05.19Kréta v květ(n)u
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • StravaBez stravy
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 97%
Další hosté 0
  • Nikdo další
Napsat recenzi

Artemis

7 recenzí Kréta » Východ » Makrigialos Apartmány/Studia
RottenFox Petr / muž / 2 183x
Na RN od 30.04.14 · 7 let
Naposledy Včera 20:09 · 5 hod. Zobrazit profil
WiFiAeolus01.06.19
Ubytování naprosto v cajku - čistá a prostorná cimra v typickém baráku, žádný velký hotelový monstrum.
Majitelé i personál příjemní, přilehlou tavernu mají taky v pohodě, celkem velká nabídka za fajn ceny a vaří dobře.
Pláž mě moc nenadchla, taková blbě úzká a plná kamení, po kterém se fakt blbě chodilo. Ale co už, člověk sem jede výletit, né se plácat celej den na pláži u hotelu.
Klimatizace byla zdarma, WiFina taky (zkusili jsme heslo Artemis1 a šlo to - jestli se to jinak platí, to nevím).
Balkon taky ok, výhled na moře a trochu na Makrigialos. Akorát trochu může rušit ta taverna pod balkonem, ale to k tomu patří.

Jediné, ale zato dost velké mínus je, že nám za 11 dní uklidili pokoj jen jednou.
Jako nepotřebuju, aby mi někdo stlal, ale když chtějí, aby člověk házel hajzlpapír do koše a ne do mísy, tak by bylo fajn ten koš každej den vynést, nebo aspoň mít možnost si to vynést sám a dostat někde novej pytel do koše.
Dost eklhaft.
Makrigialos od 22.05.19 do 01.06.19Kréta v květ(n)u
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • StravaBez stravy
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 90%
Další hosté 20
  • Ivča
  • Janakol
  • JardaB.
  • Katk@
  • Navratil
  • Pavlida
  • Pesaja
  • Umbrella
  • Vančiišin
  • Vladka
  • Věra1
  • almina
  • bayka
  • hekal
  • machajda
  • michajla
  • monika123
  • nadaku
  • re.bok
  • soukal
Napsat recenzi

Akrotiri

Kréta » Jihovýchodní Kréta » Makrigialos Apartmány/Studia
trunda Roman / muž / 694x
Na RN od 07.10.04 · 16 let
Naposledy 25.05.21/18:02 · 2 měsíce Zobrazit profil
WiFiMelissa10.10.18
Ubytování je na skalnatém výběžku mezi pláží Kalamokaniás a centrem Makrigialos s pobřežní promenádou. Měli jsme studio s přistýlkou zastrčené bokem v přízemí s terasou zarostlou bouganvileí, vinnou révou. Zrovna zrály hrozny..... Klid, a díky zeleni stín na terase celý den s probleskujícím sluncem. Z horních apartmánů musí být úžasný výhled na moře.
Pokoj standardní s konfekčním nábytkem, ale dostačující, úklid rovněž. Klimatizace nade dveřmi v ceně, komárovač v šuplíku. Lednička, konvice, nádobí dostatek. Majitelé bydlí ve vedlejší budově, která je součástí komplexu studií. Jde o manžele v důchodovém věku, velice příjemní. Oba se starají, občas asi zapomínají, ale pokud něco chybí, třeba toaletní papír, stačí říct. Největší devizou je poloha, zeleň a naprostý klid. Všude blízko, ale přitom bokem. Letovisko je příjemné, poměrně živé, tak akorát. V srpnu hodně Řeků.
Dlouhá městská pláž přilehlá k promenádě s tavernami a letními byty je písčitá bez jediného kamene, dlouho mělko, ideální pro děti, dost plno. Pláž Kalamokaniás na druhé straně výběžku (akrotiri) je hrubě písčitá, s tamaryšky, i v srpnu poloprázdná. Vstup do vody přes práh hrubších oblázků. Voda fantastická, teplá, dosahuje sem asi teplé jihovýchodní proudění. Dostatek taveren vesměs s příjemnými majiteli a obsluhou, fantastická cukrárna.
Půjčili jsme si auto a jezdili se pár dní koupat na malé pláže dál na východ, Xerokambos, pláže v okolí Vai. Mizí foliovníky, krajina je divoká, opuštěná a zasněná. Na západ Ierapetra s báječnou čokoládovou baklavou, dál vesnička Mirtos, soutěska Sarakina a za Mirtosem na západ písečné pláže až po Psaroharako beach a dál, kde není ani noha i v srpnu.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • StravaBez stravy
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 93%
Další hosté 5
  • Háňa
  • machajda
  • sejkora
  • vondrakova
  • Čagin
Napsat recenzi
Kréta Srážky Teplota Vítr
Dnes 01–06 Clear sky 0 mm 28° 1 m/s
06–12 Clear sky 0 mm 27° 2 m/s
12–18 Clear sky 0 mm 35° 5 m/s
18–24 Clear sky 0 mm 35° 5 m/s
Úterý, 03.08.21 00–06 Clear sky 0 mm 31° 4 m/s
06–12 Clear sky 0 mm 30° 3 m/s
12–18 Clear sky 0 mm 38° 5 m/s
18–24 Clear sky 0 mm 36° 5 m/s
Více předpovědi počasí
RNB
© na veškerý obsah se vztahuje autorský zákon, proto není možné cokoliv z těchto stránek kopírovat a používat k jiným komerčním účelům !