Ubytování

Recenze ubytování z Kefalonie

Melissa Travel

Sofia

3 recenze Kefalonia » Xi » Xi,Lixouri Apartmány/Studia
muchnička Eva / žena / 153x
Na RN od 06.06.15 · 6 let
Naposledy 07.09.21/21:10 · před měsícem Zobrazit profil
Travel Family - Viamare10.10.20
Kefalonii jsme navštívili poprvé a sice v posledním termínu od 14/09 - 24/09. Bohužel nás zastihl hurikán, ale to je příroda, ale od té doby nešla elektřina - svítili jsme svíčkami po dobu 5 nocí, nešla vůbec voda - 5 dní, na spláchnutí WC jsme si museli docházet pro vodu do bazénu, který byl od hurikánu mimo provoz (přitom stačilo vybrat napadané smetí a vyčistit), teplou vodou jsme se osprchovali pouze 2x během desetidenního pobytu. Když jsme vznesli dotaz ohledně nefunkční elektřiny na naši delegátku, bylo nám vždy odpovězeno, že všude, kde se svítí, tak jedou na agregát. Po našem dotazu v sousedním hotelu Costa Rossa cca 100m od nás, kde vše fungovalo-světla, dokonce i pouliční osvětlení, čistý bazén, teplá voda atd. se vyjádření delegátky nezakládalo na pravdě. Minimarket, který byl popisován u studií fungoval první 2 dny, poté jsme nákupy obstarávali (díky autu) i ostatním hostům. Autobus do Lixouri tento rok vůbec nejezdil a nechápu, jak je možné, že se to lidé dozví až na místě a ne při výběru dovolené. Co se týče výběru těchto studií z vlastní zkušenosti je nemůžu doporučit ostatním, správce objektu se nezajímal vůbec o nic, polámané keře, větve, bazén .... Co se týče úklidu, úklid probíhal pouze 2x během 10ti dnů, jinak jsme si vytírali i v noci, protože při dešti a silném větru dveře netěsnili a když člověk dal v noci nohy z postele, tak šlapal ve vodě.... Ale to byla příroda, tej člověk neporučí, prostě jsme se snažili si dovolenou užít jak to šlo, ale na rovinu hodně nás zklamal přístup domorodců i delegátky....
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • StravaBez stravy
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 47%
Další hosté 8
  • Enrico
  • Karolina
  • Miky
  • fotbalcb
  • jana71
  • kovirbk
  • mabican
  • zuziik
Napsat recenzi

Sea Breeze

3 recenze Kefalonia » Lixouri Apartmány/Studia
michala.n Michala / 691x
Na RN od 25.09.10 · 11 let
Naposledy 22.10.21/12:50 · včera Zobrazit profil
WiFiViamare (Travel Family)30.07.20
Bydleli jsme ve studiu č. 8 (1. patro) s krásným výhledem z balkonu na společnou terasu, moře a protější břeh. Balkon je prostorný, z boku je sušák (trochu orezlý, tak pozor na ušpinění prádla) a kolíčky. Dopoledne na balkon praží slunce, tak se nedá sedět. Na terase se konají schůzky delegátek ck (Viamare i Blue style zvlášť).
Paní majitelka byla velmi milá, je to taková kočičí máma, má asi 8 koček a v době našeho pobytu vypiplávala malá koťátka, všechny poctivě krmí a má velmi přátelského pejska, který nás vždy vítal. Kočky občas sedávaly u nás před studiem, kde čekaly na krmení od majitelky (bydlela ve studiu č. 9).
Studio bylo standardní na řecké poměry (odpovídalo fotkám na stránkách ck) - byly 2 samostatné postele s nočními stolky, skříň s ramínky a 2 šuplíky (kde byly deky, takže se nedaly použít), stůl s židlí a stolek se zrcadlem a další židlí. Studio mělo i kuchyňský kout s dvouplotýnkovým vařičem (celkem zrezlým), nádobí pro lehčí vaření asi dost - nevařili jsme, chyběla jedna miska na jogurt, byly i sklenice na víno. Chyběla varná konvice. Lednice ze začátku hlučela, ale stačila podložit a bylo to ok. Jediný koš byl v koupelně a byl celkem malý.
Koupelna byla malá - už by potřebovala rekonstrukci - kapající kohoutek, odpad pod umyvadlem značně poškozen vodním kamenem. Voda tekla dobře, jen byla taková nahodilá teplota vody, ze začátku moc netekla horká a pak se to různě mísilo, ale ok. Lepící závěs a po koupání celá koupelna pod vodou, ale na chodbě byl k dispozici mop. K dispozici lavor na přeprání plavek atd.
Voda z vodovodu napůl slaná, na pití nic moc, lepší kupovat balenou. Trochu ruší hlučná klimatizace odvedle (v noci), celá společná terasa je mohutně osvětlena celou noc, museli jsme zatahovat závěs, abychom se vyspali, měli jsme jinak hodně světla z venku. Lze udělat průvan - okénko vedle dveří nad kuchyňkou a v koupelně. Dvakrát jsme viděli večer běžet po podlaze švába, ale mívali jsme hodně otevřené balkonové dveře, tak se mohl dostat i z venku.
Úklid - každý třetí den výměna povlečení a ručníků a vynášení koše. Možná vynášejí i častěji, ale kvůli coronaviru je to omezené.
Wi-Fi signál na společné terase dobrý, většinou i na balkoně (nad terasou), ale už nic moc a někdy i v posteli.
Parkování možné za budovou - dostatek míst, doporučuji objet ostrov - mnoho přírodních krás, pláží všeho druhu i několik hradů. V Argostoli v rybářském přístavu želvy caretta - dopoledne.
Pláž u studií je opravdu divoká, odpoledne je tam i stín. Horší je vstup do moře, u ubytování je hodně obrovských kamenů (skal) porostlých rostlinami i s ježky, které jsou mělko pod hladinou - jsou dobře vidět, vhodné boty do vody, ale dají se najít cesty pískem (trouchu vlevo přes lagunku nebo cca 100 m vpravo u bojky). Lepší pláž a moře s písčitým dnem je na městské pláži cca 500 m směrem do města nebo pláž Lepeda cca 1 km směrem z města.
Nákupní možnosti jsou cca 500 m nejblíže je AB supermarket - velký s pultem s masem, salámy, sýry a fetou, pak ve městě Lixouri je mnoho supermarketů, ovo-zele, taveren, minimálně 4 gyrosárny a několik pekáren, kde dělají i výborné frapé. U řeky mají přístřešek 3 místní zemědělci (na druhé straně než je autobusák), pak za řekou u silnice jsou minimálně 2-3 další. Ryby jsou buď v rybárně nebo dopoledne u mola před trajekty prodávají ryby rybáři z lodě.
Z přístavu plují trajekty do hlavního města Argostoli - do 15 hodin každou půl hodinu, do 22:30 každou hodinu, cena za osobu 2,6 a auto vč. řidiče 5,3.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • StravaBez stravy
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 73%
Další hosté 15
  • BoVie
  • Martink@
  • Pavel2
  • PavelDC
  • VostepDr
  • cilf
  • fero
  • georgjirka
  • hrubyk
  • jauna
  • jouda
  • katynkaa
  • kukuraj
  • simča**
  • sunjan
Napsat recenzi

Marina Bay

2 recenze Kefalonia » Mounda Beach » Skala Hotel
Ivana1 Ivana / 941x
Na RN od 07.10.04 · 17 let
Naposledy 06.10.21/14:04 · 2 týdny Zobrazit profil
WiFiFiro tour29.12.19
Krásný, klidný hotel na dlouhé, písčité, liduprázdné, přírodní pláži, ideální pro relax a odpočinek. Pokoje jsou velmi pěkné, celkem vkusně zařízené, velice prostorné, nábytek neopotřebovaný, TV, lednice, kuchyňský kout s nádobím, rychlovarnou konvicí a vařičem, klimatizace za poplatek. Všechny pokoje mají výhled na moře a prostorný balkon či terasu, v oknech i dveřích na balkon/terasu jsou instalovány sítě proti hmyzu. Jediným mínusem byly velmi tvrdé, nepohodlné postele. Signál WI-FI v pokojích dále od hlavní budovy není, jen v jídelně, na recepci, v okolí bazénu a na terase hotelu, možná pokoje umístěné v hlavní budově jsou na tom se signálem lépe. Hotel je situován na pláži, kde přímo pod hotelem sice je několik málo slunečníků, ale jinak je pláž zcela prosta plážového servisu a každý si zde může najít své soukromé, osamocené místečko. Na východě, směrem ke Skale, pláž končí zajímavými skalisky, na druhé straně postupně přechází v pláž Kaminia, taktéž bez lidí, téměř bez slunečníků. Příjemná je i hotelová zahrada s lehátky, slunečníky i dětským koutkem pro nejmenší, menší, teplý bazén. U hotelu Marina Bay najdeme malý obchůdek se základními potravinami a smíšeným zbožím, velmi špatně zásobený. Přímo v hotelu lze zakoupit pití i nějaké to jídlo přes den, jinak žádná další možnost občerstvení na pláži není, až směrem na Kaminia Beach se nachází ve svahu taverna Anemos a pod ní, blíže pláže, Anemos bar. Nad hotelem Marina Bay, ve svahu, stojí další menší, klidný hotel Mounda Beach. Do Skaly je to cca 5 km, do Katelios na druhé straně je to také nedaleko, ale nutno autem, žádná veřejná doprava ani hotelový bus od hotelu nejezdí. Pláž, vstup do vody i dno na Mounda Beach je písčité, voda velice teplá, průzračně čistá, hodně daleko mělko. Dopoledne obvykle bez vln, odpoledne a k večeru menší vlnky, někdy větřík, vhodné i pro příznivce vodních sportů. Ideální pláž pro malé děti. Na konci pláže u skalisek najdeme vyznavače bez-plavkového koupání. Slabinou tohoto hotelu je strava. Měli jsme polopenzi a jen díky relativně bohatým (byť samozřejmě stále stejné, ale bylo celkem z čeho vybrat tak, aby si to mohl člověk každý den trochu obměnit) a celkem chuťově přijatelným snídaním dávám 3*, za večeře bych dala 2*. Sice k večeři byl výběr z menu asi 10 jídel k tomu každý měl jeden nápoj v ceně + moučník či zmrzlina atd., ale kromě salátů ta jídla byla velmi málo chutná někdy až nepoživatelná. Porce byly celkem velké, ale pro toho, kdo je zvyklý se stravovat v řeckých tavernách, byly tamní večeře obrovským zklamáním a jen horko těžko jsme vybírali něco, co by mělo nějakou přijatelnou chuť. Snad jen kdo jede do Řecka poprvé nebo se tam dosud stravoval vždy jen v hotelu, tak se mu možná strava v Marina Bay nebude zdát tak příšerná. Ideální by bylo mít v hotelu jen snídaně a na celý pobyt auto a na večeři jezdit do Skaly, Kateliosu atd., tam je spousta skvělých taveren. Kdo by si chtěl vařit sám, tak vybavení pokoje to sice umožňuje, ale opět to chce auto a nakoupit si někde v okolí, v obchůdku u hotelu nemají téměř nic. Celkově se nám v hotelu Marina Bay moc líbilo, vyhlídli jsme si toto místo už před lety, kdy jsme byli v sousední Skale a pláž Mounda Beach nám doslova učarovala, protože to je jedno z mála míst, které ještě není tolik zasaženo turismem a byli jsme mile překvapeni, že je vše opravdu stejné jako tehdy (jen přibyl jeden nový blok hotelu, který ale vůbec neruší a ani bych si toho na první pohled nevšimla). Tak úžasný klid, jako byl zde, jsme zatím nikde jinde nazažili. Naopak kdo se chce bavit, tak musí za zábavou jinam, hotel (naštěstí) žádné večerní ani denní programy nenabízí. Z hlediska polohy ideální pro výlety na východní, případně jižní či střední část Kefalonie, na západní část (poloostrov Paliki atd.) je to odsud hodně daleko a časově náročné.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • Strava
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 89%
Další hosté 1
  • honza67
Napsat recenzi

Zacharula

5 recenzí Kefalonia » Kefalonie » Lassi Apartmány/Studia
machajda Hana / žena / 6 250x
Na RN od 16.05.10 · 11 let
Naposledy Včera 21:58 · 9 hod. Zobrazit profil
WiFiMelissa13.08.19
Ubytování Zacharula je v rušném letovisku Lassi. Bydlely jsme v růžovém domku v termínu 4. 7. - 15. 7. 2019. Pro tři osoby je studio velmi prostorné, kuchyňka dostačující (ale nevařily jsme si), koupelna odpovídá řeckému standartu. Měly jsme menší vanu, ne sprchový kout. Terasa našeho studia byla obrovská a měla bezvadnou polohu, protože ráno při snídani i navečer při návratu z výletů tam nesvítilo slunce a byl tam příjemný stín. Bazén jsme využily hned po příletu a byl čistý, určitě je to velmi příjemný bonus Zacharuly. Pláže v okolí jsme jako již tradičně vlastně skoro nevyužily, ale přišlo mi, že nejsou úplně blízko. Pro nás není priorita mít moře u nosu, takže to nehodnotím jako mínus. Co se týká marketů a taveren, je jich v blízkosti poměrně dost, můžete vybírat.

Tím ale bohužel veškeré klady tohoto ubytování končí. Naproti, zřejmě od letošní sezony, přibyl další bar, ze kterého se ozývaly výkřiky, jekot návštěvníků a hudba (důsledek karaoke) celkem často dlouho po půlnoci. Chápu, že toto se nedá ovlivnit, ale při výběru ubytování to pro někoho může hrát roli. Co ale pro mě bylo nejhorší, že se nám na ubytování vyskytovali švábi,což mi bohužel pokazilo celou dovolenou. Byla to moje 19. návštěva Řecka a za tu dobu jsem se s tímto broukem nikdy nesetkala. Považuji tedy ubytování v Řecku bez švábů za normální a tak si myslím, že ti, kdo to mají stejné, by měli vědět, že v Zacharule se jim to může stát- tak jako nám. Někomu vadí hlasitá hudba, někomu švábi, někomu nevadí ani jedno. Takže ať si každý, kdo o tomto ubytování uvažuje do budoucna, udělá svůj názor a podle toho vybírá místo své dovolené. Za mě vím, že do Zacharuly bych se rozhodně už nevrátila.

P.S. Co mě ještě velmi překvapilo – nechaly jsme v našem studiu slunečník, který jsme si na místě zakoupily v domnění, že ho jistě využijí někteří z návštěvníků, kteří přijdou po nás. Těsně před odjezdem jsme pak viděly, jak je slunečník pracovníkem úklidu odnášen směrem k domku paní Zacharuly.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • StravaBez stravy
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 67%
Další hosté 25
  • Alice111
  • Galča
  • Haňulla
  • Honza*
  • Háňa
  • IvaS
  • JIRULEE
  • Kopecek
  • Kytička
  • PaSt
  • Rozi
  • Wolfi1
  • admin
  • alexchris
  • bendulinda
  • fami
  • gabca
  • heleto
  • k.janis
  • maccorr
  • manoulka
  • masi
  • mnukovi
  • raniva
  • zemli
Napsat recenzi

Zacharula

5 recenzí Kefalonia » Lassi Apartmány/Studia
Alice111 Alena / 2 597x
Na RN od 15.01.07 · 14 let
Naposledy 22.10.21/12:35 · včera Zobrazit profil
WiFiMelissa Travel19.07.19
Apartmán v kamenném domku je prostorný, čistý, pěkný. Kuchyně vybavená pro 4 osoby, pouze chyběly menší skleničky, které jsme dokoupili a zanechali pro další návštěvníky. Výměna ručníků probíhala každý 3. den, vynášení košů denně, ložní prádlo 3x za pobyt. Paní Zacharula byla příjemná, ale snížený počet hvězdiček personálu jsem dala za ranní hluk na stavbě domu majitelky v bezprostřední blízkosti apartmánu, nedalo se snídat na terase (prach a nepříjemný hluk). Přístavba rostla rychle, tak by to snad neměl být problém pro celou sezónu. Odpoledne po návratu z výletu byl už klid. Snížený počet hvězdiček za polohu jsem dala kvůli hluku z baru a taveren v okolí (řešili jsme zavřenými okny, klimatizací a špunty do uší).
Bazén byl čistý, udržovaný a se sprchou.
Lassi má výbornou polohu jako výchozí bod pro cestování po krásném ostrově.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • StravaBez stravy
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 77%
Další hosté 25
  • Galča
  • Haňulla
  • Honza*
  • Háňa
  • IvaS
  • JIRULEE
  • Kopecek
  • Kytička
  • PaSt
  • Rozi
  • Wolfi1
  • admin
  • alexchris
  • bendulinda
  • fami
  • gabca
  • heleto
  • k.janis
  • maccorr
  • machajda
  • manoulka
  • masi
  • mnukovi
  • raniva
  • zemli
Napsat recenzi

Funtazie klub Cephalonia Palace

Kefalonia » Lixouri » Xi Hotel
Bojana Markéta / žena / 406x
Na RN od 07.10.04 · 17 let
Naposledy 14.08.20/11:06 · před rokem Zobrazit profil
WiFiFischer11.07.19
V tomto hotelu jsem s rodinou strávila začátkem července 2019 příjemných 7 dní. Hotel se nachází v krásně udržované zahradě asi 100 metrů od pláže Xi s červeným pískem. Okolí velmi klidné. V areálu velký bazén a brouzdaliště pro děti, dětské hřiště, hřiště na volejbal, stolní tenis, šachy. Byli jsme ubytováni v přízemí, pokoj byl menší, ale v podstatě jsme tam pouze přespávali, takže to nevadilo. Měli jsme all inclusive, strava výborná, velký výběr, každý si vybere. I já, s bezlepkovou dietou, jsem neměla problém. Co nám vadilo: matrace v manželské posteli, ty by potřebovaly vyměnit, cítili jsme každou pružinu. Palanda pro děti byla ok, takže jsem někdy spávala tam a jedno dítě na manželské posteli Syn nám taky několikrát uklouzl na terase kvůli vodě, která kapala malou rourkou z pokoje nad námi. Byla to voda z klimatizace, moc dobře tohle řešeno není. Bohužel je to tak u všech pokojů. Komárů velmi málo, takže paráda. CK Fischer nelze nic vytknout - perfektní organizace transferu z letiště na hotel a zpět. Jeli jsme i trajektem, vše navazovalo, nikde jsme nečekali. Celkový dojem dávám **** a to kvůli té posteli a kapající vodě na terase. Jinak Kefalonie je překrásný ostrov, určitě to chce půjčit si auto a zajet na pláže Myrtos a Petani, vesnička Assos je překrásná!
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • Strava
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 91%
Další hosté 1
  • Lusyy
Napsat recenzi

Cephalonia Palace

6 recenzí Kefalonia » Xi » Xi,Lixouri Hotel
ŠimonSR Šimon / 121x
Na RN od 30.11.13 · 7 let
Naposledy 01.02.20/13:09 · před rokem Zobrazit profil
WiFiFiro tour22.06.19
Hotel čistý pekný v udržiavanej záhrade. Personál milý, strava dobrá s dostačujúcim výberom. Pri bazéne vždy voľné lehátka. Animácie OK. Hotel je v úplne kľudnej časti, nečakajte žiadny nočný život. V okolí len zopár iných hotelov, pár taverien a jeden supermarket. Na pláž ozaj blízko. More čisté, teplé s pozvoľným vstupom. Na pláži červený piesok, dostatok lehátok. Hotel vhodný pre rodiny s deťmi. Ostrov nás očaril. Odporúčame.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • Strava
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 80%
Další hosté 13
  • Cephalonia
  • Mildo
  • Patrik
  • RenUška
  • Slávina
  • Trencanka
  • Yasminee
  • aarak
  • alex62
  • amynka
  • jiřoun
  • norika70
  • polaky
Napsat recenzi

Porto Skala

16 recenzí Kefalonia » Juhovýchodné pobrežie » Skala Hotel
marikaduda Mária / žena / 173x
Na RN od 01.01.19 · 2 roky
Naposledy 24.09.21/13:55 · 4 týdny Zobrazit profil
Viamare22.02.19
Hotel je postavený terasovite na miernom kopci , pestrofarebné domčeky dávajú dojem malej vesničky. Ubytovanie sme mali v 2-post.pokoji ktorý disponuje balkonom s bočným výhľadom na more.Upratovanie bolo pravidelné, krásné akokeby nové biele uteráky, osušky a post.prádlo menili až dosť často. Mali sme polopenziu a s takýmto výberom sme sa v Grécku stretli po 1x. Úplne dostačujúci. Ako bonus bol každé ráno čerstvý citrusový džus pripravovaný pred nami. Pani hlavná kuchárka vystavovala svoje kuchárské knihy a bola údajne v Grécku známa. Personál bol v jej réžii a bol milý a ochotný.
Hotel disponoval aj bazénom s denným barom a malým mikrobusom, ktorý pendloval viackrát za deň do letoviska Skaly.
S CK sme sa zúčastnili na výlete - okruh ostrovom a spoznali tak aspoň časť zaujímavých miest na tom krásnom ostrove.
Čo sa týka pláži, tak hneď od hotela asi v 50-100 m vzdialenosti sa nachádza pár menších oblázkových ale krásných plážičiek ku ktorým je prístup pre starších ľudí obtiažnejší.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • Strava
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 91%
Další hosté 27
  • Alca
  • Dada3
  • Dalibor
  • Fanny
  • Ivča
  • JanP
  • Janetka
  • JzT
  • Marketad
  • Meruňka
  • Pepe
  • Petoru
  • Ptáčata
  • SMART47
  • Very
  • Zuzana
  • danielag
  • eve
  • gigi
  • jitus
  • jkyselova
  • market07
  • misadam
  • paula
  • petrapoust
  • sněhulík
  • šotinka
Napsat recenzi

Athina Beach

3 recenze Kefalonia » SAMI » Sami Hotel
Robi Robik / 134x
Na RN od 27.04.14 · 7 let
Naposledy 27.08.21/13:18 · před měsícem Zobrazit profil
WiFiFischer09.11.18
Ddovolená byla báječná. ( bohužel krátká )
Ostrov je krásný, zelený, úžasné pláže a řada z nich téměř bez lidí. Pochopitelně musí člověk hledat a něčím jezdit. Moře bylo teplé a voda čistá.
Hotel Athina Beach je určitě dobrá volba a majitel Makias je ke všem hostům absolutně přátelský, odhaduji že si nás 70% pamatoval křestním jménem a ráno všechny obešel a pozdravil u snídaně. Nikde jsem toto v Řecku nezažil.
Uklid na hotelu denně a perfektní, čisté ručníky obden a když byly špinavé tak vyměnili hned druhý den ! Večer fungoval bar s velkou nabídkou nápojů cca do půlnoci.
Snídaně klasické s dobrou nabídkou, feta, rajčata, jogurt, cornflakes, ovoce, bábovka, pečivo, máslo džemy, med, káva čaj, džus. Pro nenažrance to není a řada lidí tohle bude chápat jako chudé. (ale co jedí doma, že? )
Hotel je stranou městského ruchu, ale je za rohem pekař a cca 300m obchod, dvě taverny. Do centra procházka po chodníčku podle pláží asi 1,5km. Tam je nabídka veliká všeho.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • Strava
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 86%
Další hosté 3
  • Marigaux
  • kamva
  • plavec
Napsat recenzi

Water Side

2 recenze Kefalonia » Lourdas » Lourdas beach Apartmány/Studia
biba Libor Hnídek / muž / 59x
Na RN od 03.07.07 · 14 let
Naposledy 20.10.21/15:00 · 3 dny Zobrazit profil
WiFiMelissa Travel28.08.18
Studio Water Side je umístěno v klidném prostředí. Měli jsme pokoj č. 7 v patře s výhledem na moře a na západ slunce. Tyhle pohledy jsme si užívali každý večer. Studio je klasicky zařízené jako všude jinde v Řecku. Trochu nám vadili oddělené postele, ale byly pohodlné. Klimatizace byla vhodně umístěná a opravdu účelně nastavená. Balkón byl prostorný pro dva až dost. Židle zde byly látkové pohodlné. Úklid dvakrát za pobyt společně s výměnou ložního prádla. Byli jsme ubytovaní 11 nocí. Kousek od studia cca 300 metrů je market, kde jsme koupili vše potřebné. Na pláž jsme chodili vlevo téměř na konec, kde jsme mohli být bez plavek. Skútrem jsme procestovali téměř celý ostrov a opravdu to stojí za to. Kefalonie je také jedna velká botanická zahrada plná různých vůní!
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • StravaBez stravy
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 87%
Další hosté 12
  • BlankaJ
  • MINJA
  • Olča
  • Vančiišin
  • ZdenaK
  • bozena
  • evcamacho
  • hekal
  • heleto
  • jarpel
  • ladybee
  • sejkora
Napsat recenzi
Kefalonia Srážky Teplota Vítr
Dnes 07–12 Rain <1 mm 17° 1 m/s
12–18 Light rain <1 mm 21° 1 m/s
18–24 Heavy rain 5 mm 20° 2 m/s
Pondělí, 25.10.21 00–06 Heavy rain 10 mm 18° 2 m/s
06–12 Heavy rain 9 mm 16° 6 m/s
12–18 Heavy rain 8 mm 15° 7 m/s
18–24 Rain 1 mm 15° 7 m/s
Více předpovědí počasí
RNB
© na veškerý obsah se vztahuje autorský zákon, proto není možné cokoliv z těchto stránek kopírovat a používat k jiným komerčním účelům !