Ubytování

Recenze ubytování z Lesbu

Melissa Travel

Virginia

3 recenze Lesbos » Anaxos Apartmány/Studia
Ivutka Ivana / 178x
Na RN od 21.03.09 · 12 let
Naposledy 10.06.19/17:20 · 2 roky Zobrazit profil
Alex28.06.15
Studia VIriginia jsou poměrně nová, moderní - dvě budovy s krásným a čistým bazénem + lehátka, slunečníky, sprcha. Já jsem měla pokoj dvoulůžkový v 1.p. s WC a sprchovým koutem bez závěsu (ale dalo se, vanička pod sprchou byla dost vysoká a vodu pobrala) s výhledem z balkónu v dálce na dunící moře, jinak na okolní apartmány a do hor, protože toto studio je tak nějak uprostřed Anaxos. Pokoj byl čistý, útulný, úklid a výměna ručníků ob den, lednička, fén, TV, zašupovací roleta proti hmyzu (k nezaplacení, protože komáři po západu slunce nedali člověku klid), skříň s ramínky a menšími šuplíčky,noční stolky s lampičkami, toaletní stolek se zrcadlem, balkón se stolečkem a 2 kovovými židlemi.

Kuchyňka dobře vybavená, vše po dvou (hrnečky, skleničky, talíře, talířky, příbory, lžíce, lžíčky, nože, vývrtka na víno, velký hrnec, menší hrnec, pánvička, varná konvice, topinkovač, dvouplotýnkový vařič.

Na pláž se muselo menší obcházkou, cca 500 m, kolem marketů a taveren, lehátka za cenu pití popř. jídla,

Studio Virginia a vlastně i vesnička Anaxos předčilo mé očekávání, umím si představit, že bych se sem zase někdy vrátila. Panuje zde klid, pohoda, opravdový balzám pro duši.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • StravaBez stravy
  • PersonálBez personálu
  • Dojem
  • Spokojenost 92%
Další hosté 3
  • Hannule
  • Patka
  • majkas
Napsat recenzi

Rafael

2 recenze Lesbos » Anaxos Apartmány/Studia
H.HHanah Hana / žena / 1 998x
Na RN od 06.06.09 · 12 let
Naposledy 11.10.21/18:41 · před týdnem Zobrazit profil
WiFiHellas tour10.07.14
Ubytování je cca 30 m od pláže, měli jsme apartmán pro 4-5 osob, který se skládal z pokoje s manželskou postelí a samostatným lůžkem, 2 nočními stolky, toaletním stolkem a skříní. V kuchyňské části byl rozkládací gauč a malý stolek, velká lednice s mrazákem cca 5O l, kuchyňská linka velmi dobře vybavená, dvouplotýnkový vařič s troubou, varná konvice a odsávač par. Klimatizaci jsme nepotřebovali, při otevřených oknech, ve kterých byly sítě proti hmyzu se spalo velmi dobře. Koupelna klasická řecká, malá, sprcha s vaničkou a závěsem, umývadlo a WC. Balkonek prostorný, nechyběly ani šňůry na prádlo a kolíčky. Úklid 3x za pobyt, 1x za pobyt výměna ručníků a povlečení. Jediné mínus apartmánu je výhled...koukali jsme z pokojů na parkoviště a do zadního traktu taverny, která patří majiteli studií. Ale zato z balkonu jsme viděli až na moře. Jinak ale poloha a zařízení předčilo naše očekávání a byli jsme velmi spokojeni.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • StravaBez stravy
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 93%
Další hosté 2
  • Danous
  • mogul
Napsat recenzi

Belvedere Aeolis

2 recenze Lesbos » Molyvos Hotel
gertruda Michaela / žena / 261x
Na RN od 23.01.11 · 10 let
Naposledy 02.07.21/21:05 · 3 měsíce Zobrazit profil
WiFiAlex15.08.13
V hotelu jsme byli ubytovaní letos v červnu,jsou to samostané bungalovy-domečky,my byli v 1.patře což nám vyhovovalo(nikdo nám nedupal nad hlavou).Pokoj byl prostorný,s velkou skříní,ledničkou,toaletkou se zrcadlem a židlí a jedno křesílko,klimatizace funkční ani nebyla tak moc hlasitá,balkon velký se stolečkem a 2 křesílkama(plastové).Krásný výhled na okolí a na moře.Koupelna menší ale dostačující se sprchovým koutem.úklid byl prováděn denně kromě neděle ale koš vynášeli opravdu denně.Koš byl 1malý v koupelně jinak žádný,ručníky mění podle potřeby-hodíte je na zem a dostanete čistý.povlečení měnili asi 2krát do týdne.V zahradě je spousty rozkvetlých keřů-moc pěkné.K moři je to asi 400 metrů k hotelové neudržované pláži,hotel tam má asi 6 slunečníků a 12 lehátek,vždy jsme našli volný set.Pláž je neudržovaná plná chaluh ale voda byla za nás čistá je lepší mýt boty do vody,viděli jsme pár krabů jen pár centimetrů od břehu.jinak na pláži se dá najít i nějaké to místo na ležení jen tak na ručníku.Měli jsme stravování formou all inclusive.Vždy bylo na výběr,jídlo bylo dobré.V okolí nic není,na nákupy a za zábavou musíte dolu do Molyvosu kam jezdí hotelbus 4 denně,myslím že to bylo v 10h.13h.15h. a 17h.nebo jezdí i místní bus mezi Eftalou a Anaxosem nekolikrát denně za 1.60 euro za 1.os.Do města se dá jít i pěšky asi tak 30 až 40minut normální chůzí.Celkově jsme byli spokojení jak s ubytováním,službami tak i s personálem.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • Strava
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 74%
Další hosté 2
  • Ivča
  • MINJA
Napsat recenzi

Virginia

3 recenze Lesbos » Anaxos Apartmány/Studia
Hannule Hanka / 1 022x
Na RN od 17.06.12 · 9 let
Naposledy 11.10.21/20:28 · před týdnem Zobrazit profil
WiFiCharis09.08.13
Apartmány jsou nově zrekonstruované,pěkně vybavené a čisté.Úklid byl prováděn každý druhý den a výměna lož.prádla a ručníků min.3 krát za pobyt.Velká terasa společná pro 2 apartmány,před ní vzrostlá zahrada s olivovníky a palmou,která dělala na terase příjemný stín.Jediné mínus,vedle ubytování vede místní komunikace,kde se sem tam v noci přežene na skůtru pár řeckých mladíků, ale to jaksi k Řecku patří.Jinak absolutní klid a spokojenost.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • StravaBez stravy
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 97%
Další hosté 3
  • Ivutka
  • Patka
  • majkas
Napsat recenzi

Panorama

5 recenzí Lesbos » Petra Hotel
STANO STANISLAV / 34x
Na RN od 19.01.08 · 13 let
Naposledy 22.08.13/11:36 · 8 let Zobrazit profil
WiFiViamare15.07.13
Velmi kvalitní ubytování ve své kategorii a na obvyklé řecké poměry.Hotel na kraji letoviska /do úplného centra cca 1km / ale je to spíš výhoda - v okolí naprostý klid - spíše vás více vyruší zvonce idylicky okolopasoucích se koz či ovcí.Areál je perfektně udržovaný a stejně tak pokoje - čisté,dostatečně prostorné, vybavené zánovním nábytkem,poměrně velká lednička kam se vejde úplně všechno - kartu nutno vyfasovat na recepci, klimatizace a TV s poměrně nekvalitním příjmem ale tu jsme téměř navyužili vzhledem k tomu, že v dosahu byl poměrně dobrý signál WI-FI / a byl nakonec zcela zdarma/. Hotel je doslova i do písmene zcela rodinný - rodiče + 2 bratři ,kteří se
starají o chod podniku a zároven obsluhují v baru,restauraci ,na recepci a skutečně se chovají zcela vstřícně a přátelsky- až na Řecko téměř netypicky.
Strava bufetovým způsobem, snídaně poměrně jednoduché ,ale zcela dostačující, večeře výběr z cca 3-4 jídel s min. jednou řeckou specialitou - velmi dobré, 1x za pobyt BBQ . Zajímavé ,že na večeře chodily zřejmě jen klienti českých cestovek a vzhledem k tomu, že hotel byl obsazen z cca 60% probíhalo vše v naprostém poklidu a všude volno.V hotelu např.točené pivo 0,5l 3eura, voda 1,5l 1,5, frappé 2,5. Pláž cca 200m , za konzumaci cca 4 eur v přilehlé taverně lehátka+slunečník pro dva zdarma.Pláž písko-oblázková, někdy trochu trávy či naplavenin spíše odpoledne, moře v této části asi nejklidnější z celé Petry poměrně teplé /přelom června a července asi 24 C/, vzadu za přístavem celkem slušné možnosti šnorchlování.Hotel i malebné středisko Petra doporučuji.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • Strava
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 97%
Další hosté 12
  • Hell
  • Ingrid35
  • Irena
  • Jary
  • Kytička
  • Luciasek33
  • Miika
  • ToDo
  • Zoji
  • honzas
  • hufnagel
  • klarissa
Napsat recenzi

Anaxos Garden

3 recenze Lesbos » Anaxos Apartmány/Studia
tuckoval Zuzka / 1x
Na RN od 08.07.13 · 8 let
Naposledy 08.07.13/11:40 · 8 let Zobrazit profil
WiFiCHARIS TOUR08.07.13
Nejsem zvyklá vypisovat do naprosto anonymního prostředí diskuzních serverů své zážitky a dojmy ze svého soukromého života, ale dostala jsem se k recenzi studií, kde jsem shodou okolností letos trávila svou dovolenou a negativní popis od nespokojené paní mě tak vyburcoval, že poprvé v životě i já musím napsat pár řádků, když se mohu vyjádřit k nespravedlnosti, ke které v tomto případě rozhodně dochází. A to jak na CK CHARIS TOUR, tak na majitele ubytování.

V červnu jsem trávila s rodinou dovolenou na krásném a klidném ostrově Lesbos, v letovisku Anaxos. Zájezd jsem si koupila stejně jako níže nespokojená paní také u CK CHARIS TOUR, ale mé zkušenosti jsou naprosto rozdílné, tak ani nevím, jestli jsme vlastně byli na stejném místě. V dnešní době internetu si každý může o letovisku, kde hodlá trávit svou dovolenou, zvláště s dítětem, zjistit co nejvíce a je možnost se dostatečně dopředu připravit a informovat. Nicméně veškeré informace, které jsem ke své dovolené na Lesbosu potřebovala, jsem od paní v cestovce dostala a co mi řekla, to také byla pravda. Studia v Anaxos Garden jsou klasická řecká, s dřevěným nábytkem, což se mě osobně líbí víc než nějaké supermoderní lamino. Pokoj, který jsme dostali, byl s výhledem na velký bazén, v prvním patře, v klidné zahradě, kde krásně roste středomořská květena, kterou můžeme Řecku všichni jen závidět. S úklidem jsem problém neměla, nevím, co si paní představuje za úklid ve studiích, každé dva dny je to víc než na jiných místech. Třeba v Itálii Vám neuklízí vůbec... A jestli očekává úklid každý den, doporučuji dovolenou v pětihvězdičkovém hotelu, kde ovšem cena bude také úplně jiná.

Ano, komáři jsou všude, nejen v Anaxosu. Ale ne vždy dávají majitelé odpuzovače hmyzu do elektřiny, jak tomu bylo právě v případě Anaxos Garden. Většinou jsem jela takhle vybavená z domu, na místě to dávají domácí málokde. A pokud jede někdo na dovolenou s dítětem, tak se určitě každá matka připraví a vezme si nějaký přípravek i z domu.

Posezení u bazénu je v Anaxos Garden pro všechny a když si dáte pravé řecké frappé, vždy ho na baru dostanete s úsměvem. Během naší dovolené se rozhodně žádné dýchánky domácích do dvou do rána nekonaly. A že se umí Řekové radovat ze života, to jim můžeme taky jen závidět. Majitelé ví, že v pokojích mají hosty, i s dětmi, takže určitě neřádí dlouho do noci, dodržovali klid v nočních hodinách a jestli to jednou skrz nějakou rodinnou sešlost protáhli něco přes půlnoc, tak to bylo maximum. Vždyť i my Češi umíme pěkně po nocích oslavovat.

Dětské hřiště u Anaxos Garden je, nejlepší roky už má sice za sebou, ale od plastu na sluníčku nemůžeme čekat, že vydrží věčnost. A my jezdíme k moři s dětmi skrz koupání v moři a užívání si sluníčka na pláži, dětská hřiště si necháváme na podzim u nás. Je škoda trávit dovolenkový čas na plácku na houpačce, když moře nabízí větší zábavu.

Tak, dostála jsem občanské povinnosti vzepřít se nespravedlivému osočení na majitele ubytování v Anaxos a také nařknutí CK CHARIS TOUR a doufám, že se budeme všichni ze svých dovolených vracet spokojení a nebudeme muset číst jen negativní zprávy, na které si najde bohužel čas víc lidí než na pochvalné recenze.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • StravaBez stravy
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 90%
Další hosté 5
  • Bree
  • Mirdja
  • Urbi
  • angua
  • kapucianov
Napsat recenzi

Anaxos Garden

3 recenze Lesbos » Anaxos Apartmány/Studia
angua Lůca / 485x
Na RN od 17.08.07 · 14 let
Naposledy 15.08.18/07:22 · 3 roky Zobrazit profil
WiFiCharis07.07.13
Studia jsou hodně slabé. Uklízí se co 2 dny, odpadky si musíte vynášet sami. Plné mravenců a jiného hmyzu. Rozdělené do 4 budov s tím, že čeští klienti mají nejhorší ubytování a bez sítěk proti komárům, takže jsme měli v noci min. 20 komárů, kteří nás žrali. Okolí klidné, ale studia mají výhled na pěkný bazén, kde se pořádají každý večer do 2 hod. ráno řecké mecheche majitele. Personál nepříjemný a neochotný. Dětské hřiště v katastrofálním stavu špinavé a neuklizené, bála jsem se tam pustit 2 leté dítě. Studia NEDOPORUČUJI, tak jako CK CHARIST TOUR, která naslibovala, co mohla a nic z toho neklaplo. Dávejte si na ně pozor.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • StravaBez stravy
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 40%
Další hosté 5
  • Bree
  • Mirdja
  • Urbi
  • kapucianov
  • tuckoval
Napsat recenzi

Lesvos Inn

Lesbos » Mytilini » Pygri Thermi Hotel
Pavčí Pavla / žena / 11x
Na RN od 10.06.13 · 8 let
Naposledy 27.06.13/10:04 · 8 let Zobrazit profil
WiFiAeolus26.06.13
Hotel neodpovídá tomu, co inzeruje cestovní kancelář. Podle té je hotel čtyřhvězdičkový a luxusní. Dle mého názoru má stěží tři hvězdičky. Veškeré vybavení hotelu je značně opoužívané a rozhodně není luxusní, jak cestovka uvádí.
Vybavení pokoje - TV, lednice, fén, v naší skříni pouze jedno ramínko, bez polic, bez zásuvek. Z pěti světel svítilo jen jedno. Dětská postýlka naprosto nevhodná pro spaní miminka.
Úklid pokoje sice každý den, ale pavučina co tam visela první den, tam byla i v den odjezdu.
Personál je snad jediná světlá stránka. Chová se skvěle, ale bohužel má omezené možnosti, protože majitel má jiný postoj.
Stravování bylo dost hrozné. Některé dny se povedlo, jindy se to nedalo vůbec jíst. Čišelo z toho, že se snaží ušetřit kde se dá. K snídani každý den to samé. Obědy a večeře se střídali, ale taky žádná sláva. Každou chvíli něco došlo a nebylo to čím doplnit. Ryba za celý pobyt jen dvakrát a ještě k tomu pangasius.
K pití jen místní cola, 7up, nějaká oranžová limča, voda, pivo, víno a ouzo. Ostatní se muselo platit a to za nepřiměřeně vysoké peníze. Na to že to bylo all inclusiv bylo toto naprosté zklamání.
Pláž neudržovaná, plná chaluh a odpadků. A není písčitá, ale míchaná s oblázky a ve vodě je pruh balvanů, přes které se špatně prochází. Podle mého názoru není moc vhodná pro děti.
Bazén není moc čištěný a plave v něm kde co. Lehátka jsou u bazénu i na pláži sice zdarma, ale není jich dostatečný počet pro všechny hosty, takže zbytek má smůlu. Skoro všechny jsou v dezolátním stavu. A u bazénu jsou tak skvělé slunečníky, že když fouká vítr, tak nemůžou být otevřené, protože se moc kývají, takže hosté mají smůlu.
Dle Ck to měla být klidná dovolená, ale pan majitel asi ten názor nesdílí, protože v sobotu večer tam pořádal svatební hostinu u bazénu. Museli jsme proto bazén opustit v šest hodin a až do čtyř do rána hrála hlasitá hudba a producírovali se tam cizí lidé. A nikoho nezajímalo, že tam máme devítiměsíční dítě, které by rádo spalo.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • Strava
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 43%
Další hosté 0
  • Nikdo další
Napsat recenzi

Sunshine

Lesbos » Petra Apartmány/Studia
katynkaa Kateřina Černá / 19x
Na RN od 25.06.12 · 9 let
Naposledy 08.07.14/13:55 · 7 let Zobrazit profil
WiFiViamare17.06.13
Studia Sunshine předčila mé očekávání stejně jako letovisko Petra, vždy se snažím dopředu hledat informace, ale stejně pak zjistím, že co člověk, to názor. Každopádně za mě je Petra krásné klidné letovisko s úžasnou atmosférou, kde si člověk perfektně vychutná západy slunce. Pláž je super, písečná s oblázkovým vstupem, vstup není úplně pozvolný, což nám ale vyhovovalo. Moře bylo tak akorát- rozhodně žádná šílenáí ledárna, jak jsem se dočetla. Petra je i ideálně umístěna, pokud má člověk rád procházky popř i turistiku. Do Anaxosu je to co by kamenem dohodil - 45 min procházkou- je tam lepší pláž než v Petře a z ní úžasný výhled na Molyvos. Molyvos je na druhou stranu a je to tam asi 5 km. Studia Sunshine plně odpovídala popisu cestovky, moderně zařízená, čistá- měli jsme štěstí na LM a "zbyl" na nás domeček ležící mimo hlavní budovu- pro nás jedině dobře, jelikož poskytoval více soukromí, ale hlavně kýžený stín po celý den. Vybavení bez problémů(až tedy na šílené matrace, ale to je spíš o tom, na co je kdo zvyklý a pokud člověk měl s nečím potíž, tak velmi ochotní mladí majitelé vždy vše ihned vyřešili. Úklid ukázkový každý den, výměna ložního prádla 3x za 10 dní. Ze studií se jde po prašné cestě cca 3 min na pláž, 5 min do supermarketu Proton (což je mimochodem šílený obchod, plesnivé sýry, nepříjmení prodavači...) a cca 10 min do centra. Nicméně první výborná restaurace Sunset je dostupná po cca 6 min. Ve studiích je i super bazén s barem, ledové pivko, frapé a jídlo, které jsme měli vždy super a za slušný peníz. Co se týká cen v restauracích, tak jsem měla pocit, že z navštívených destinací byl zatím Lesbos nejlevnější- fish mix za 8 eur (myslím, že dokonce sklenice vína zdarma), 0.5 vína za 4 eur, pivko cca 2-3 eur.. velká voda za 1-1.5 eur..Motorka 125 cc -16 eur (ale byla to Honda, ne žádné Kymco Ostrov jako takový je rozlehlý, takže mi projeli sotva třetinu- nicméně doporučuji pláže na západě ostrova- u Sigri, za Anaxosem Tsichranta (šílená cesta, ale byli jsme tam sami. Co se týká cest, tak je vidět, že infrastruktura nic moc- cesty opravdu šílené, ale zase to bylo o to větší dobrodružství
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • Strava
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 91%
Další hosté 1
  • apak
Napsat recenzi

Maris

Lesbos » Anaxos Apartmány/Studia
misajarosi Míša / 3x
Na RN od 05.11.12 · 8 let
Naposledy 06.11.12/10:52 · 8 let Zobrazit profil
WiFi05.11.12
Nejúžasnější dovolená!!! Co se týká ubytování, pokoje ve studiu jsou standardní. Poloha studií hned u krásné pláže. Lehátka na pláži byla zdarma, Studia jsou u taverny Maris point.
Co považujeme za nadstandatdní, byl personál Maris point, jak se toto zařízení
s českým personálem jmenuje. Nabízel každý den programy pro děti zcela zdarma, děti byly pod dohledem animátora v areálu Maris pointu. I my dospělí jsme nepořišli zkrátka. Pod "dohledem" animátorky jsme si mohli vyrobit ozdoby a brože. K dispozici byly hračky, dokonce české knížky,
hry, trampolíny. Objekt je prakticky uzavřen v zahradě, takže děti byly
zcela v bezpečí. Televize s českými programy v taverně, velmi vkusně
zařízené. Jídlo bez chyby. Mohli jsme si objednat cokoliv i z českých jídel,
pro děti i krupicovou kaši. Číšnice nám přinášela na pláž chlazenou vodu s citrónem ZDARMA, nemluvě o jedinečných koktejlech. S takovým zájmem o spokojenost klientů jsme se zatím nikde nesetkali, nemluvě o Řeckých zařízeních. Navíc jsme mohli využít i další nabídku programu, jako výlet
s dětmi na přírodní pláž, kde děti viděly moře v jiné podobě než je jen písčitá pláž. Viděli jsme místa na ostrově, která nenabízejí delegáti cestovních kanceláří. Taktéž řecké večery s živou hudbou měly úžasnou atmosféru.
Cítili jsme se celá rodina jako "doma", proto jsme pobyt zopakovali ještě na podzim soukromě. Nesmím zapomenout na kurz řecké kuchyně a wifi na pokoji. Příští dovolenou plánujeme opět do Marisu. Můžeme doporučit pro mladé rodiny s dětmi, ale
také starším lidem, třeba také proto, že nebudou mít problém se domluvit
cizím jazykem a bude o ně postaráno po všech směrech.
Díky, díky za krásnou dovolenou.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • Strava
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 94%
Další hosté 2
  • muňa
  • santaj
Napsat recenzi

Lesbos Srážky Teplota Vítr
Více předpovědí počasí
RNB
© na veškerý obsah se vztahuje autorský zákon, proto není možné cokoliv z těchto stránek kopírovat a používat k jiným komerčním účelům !