Ubytování

Recenze ubytování Patmos

Melissa Travel

Villa Zacharo

Patmos » Skala Hotel
Batty Roman / 2 010x
Na RN od 07.10.04 · 18 let
Naposledy 23.11.22/15:07 · 2 dny Zobrazit profil
WiFiBez CK02.10.22
Villa Zacharo sa nachadza v hlavnom stredisku ostrova Patmos - Skala. Napisal som majitelovi Jacobovi a dohodol som sa na ubytovani v krasnom studiu, vedla hlavneho hotela. Villa Zacharo je hlavne hotel, studia ma len dve. Jacobovi som poslal zalohu asi mesiac pred terminom pobytu. Jacob nas cakal v pristave a odviezol nas do hotela, bolo len kusok od pristavu. Studio sa nachadza kusok od centra Skaly, hned vedla je supermarket a velke parkovisko. Obcas sa dalo parkovat aj priamo pri studiu. Zo studia je vyhlad aj hore na Choru a Jaskynu Apokalypsy. Studio je kompletne vybavene - dobre vybavena kuchyna , tv, wifi, fen, sietky na oknach, postele kvalitne. Jedina nevyhoda studia je hlucnost, kedze sa nachadza vedla hlavnej cesty do Chory a z druhej strany zase kikirika kohut uz od skoreho rana, takze sme museli spat pri zatvorenych oknach. Studio odporucam.
Skala od 21.07.22 do 31.07.22Ostrov Apokalypsy
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • StravaBez stravy
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 83%
Další hosté 0
  • Nikdo další
Napsat recenzi

Antonia Studios

Patmos » Skala Apartmány/Studia
Batty Roman / 2 010x
Na RN od 07.10.04 · 18 let
Naposledy 23.11.22/15:07 · 2 dny Zobrazit profil
WiFiBez ck18.07.17
Antonia Studios sa nachádzajú na okraji mestečka Skala, ale blízko do centra mestečka. Je to veľmi kvalitné štúdio.
Bolo kompletne vybavené, veľmi čísté a veľmi piestranné. Sú to novšie apartmány, v celom dome je ich iba 6.
Výhľad z apartmánu bol rovno na Skalu a Chóru s kláštorom Sv. Jána. Samozrejmosťou bol odvoz z a do prístavu, zdarma.
Upratovanie prebiehalo denne. Keď by som znovu išiel na Patmos, tak určite si vyberiem znovu Antonia Studios.
Skala od 12.06.17 do 17.06.17Ostrov Svätého JánaOuzeri Y NetiaOstrov Svätého Jána
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • StravaBez stravy
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 97%
Další hosté 0
  • Nikdo další
Napsat recenzi

Joanna

Patmos » Grikos Apartmány/Studia
Voďas Vladimir Vladimirovič / muž / 11 781x
Na RN od 13.04.07 · 15 let
Naposledy 01.11.22/19:12 · 3 týdny Zobrazit profil
WiFiAttika reisen18.03.17
Sympatické ubytování ve vesničce Grikos, do Skaly cca 3 km. Klidná lokalita, několik taveren, bohužel chybí obchod. Majitel byl ochotný obstarat menší nákupy. Pokoje prostorné, klimatizace v ceně. Pláž pozvolná, docela dost rybiček, které nás rády okusovaly, zřejmě jsme jim chutnali.
Patmos na mě působil hodně mysticky, bohužel návštěvu jeskyně sv. Jana jsme nestihli, budeme muset napravit.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • Strava
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 91%
Další hosté 1
  • renataD
Napsat recenzi

Suzanne

Patmos » Skala Apartmány/Studia
Batty Roman / 2 010x
Na RN od 07.10.04 · 18 let
Naposledy 23.11.22/15:07 · 2 dny Zobrazit profil
WiFiBez ck27.07.15
Suzanne rooms som nasiel na internete a vybral som si toto studio na zaklade pekneho vyhladu z terasy. Na Patmose nieje velka ponuka ubytovania, takze som ani nemal velky vyber. Cena bola docela rozumna - studio pre 4-roch za 40 €/noc, na Patmose je ubytovanie o nieco drahsie, ako na inych ostrovoch.
Studio sa nachadza asi 300 metrov od mestskej plaze a centra Skaly.
Pri prichode na Patmos, nas cakala Suzana v pristave a odviezla nas do studia, tiez nam prichystala male privitanie - dzus, mineralka, keksiky, kava, caj.
Studio malo kompletne vybavenie kuchyne, klimu, tv a internet.
Skala od 14.06.15 do 19.06.15Ostrov ApokalypsyOuzeri Y Netia
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • StravaBez stravy
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 77%
Další hosté 1
  • Robola
Napsat recenzi
Patmos Srážky Teplota Vítr
Více předpovědí počasí
© na veškerý obsah se vztahuje autorský zákon, proto není možné cokoliv z těchto stránek kopírovat a používat k jiným komerčním účelům !