Ubytování

Recenze ubytování z oblasti Epiru

Eleonas

3 recenze Epirus » Sivota Apartmány/Studia
paivi Martina / 7x
Na RN od 06.12.07 · 13 let
Naposledy 23.07.20/11:39 · před rokem Zobrazit profil
WiFiMelissa travel23.07.20
Ubytování v apartmánu pro 4 s oddělenými 2 pokoji bylo super, úklid včetně výměny ručníků a povlečení a probíhal cca 4x za pobyt (12dní), denně paní vynášela koše. Prostorný balkon, dostatečně vybavená kuchyňka (když pominu, že v ní chybí zásuvka na rychlovarnou konvici ) ), koupelna - řecká klasika, chybí závěs kolem sprchy nebo cokoli, co by bránilo vodě po celé koupelně, jakmile se kdokoli sprchuje, ale na to jsme zvyklí, nechyběl mop a kbelík. K dispozici klimatizace zdarma a wifi, která byla dostupná i na zahradě. Před ubytováním je k dispozici posezení a několik hamak, které jsme občas rádi využili, dokonce i sprchy před studii, kdyby se snad chtěl někdo osvěžit. Příjemný majitel i paní uklizečka. K dispozici parkoviště pod studii.
Studila jsou strategicky umístěna mezi 2 pěknými plážemi (Megali Ammos - velké oblázky a Zavia - písek). Jediná nevýhoda tohoto ubytování je vzdálenost od městečka, do obchodu 1,5km, do centra skoro 2km. Sice jsme s tím počítali, ale jde se po silnici s poměrně čilým provozem (dá se místy obejít), ale není to nic např. pro rodinku s malými dětmi nebo pro kočárek. O víkendech, kdy se do Sivoty sjíždějí místní, je navíc od silnice do pozdních nočních hodin poměrně dost slyšet hluk provozu (túrující motorky apod.).
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • StravaBez stravy
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 90%
Další hosté 4
  • Peťulka
  • lili
  • matal
  • tony2
Napsat recenzi

Kosta Famissi

Epirus » Meteora » Kalambaka Hotel
tony2 Marcela / 15 376x
Na RN od 03.10.07 · 13 let
Naposledy Včera 17:32 · 7 hod. Zobrazit profil
Redok23.05.19
Hotel v malém městečku Kalambaka nás velice potěšil výhledem na famózní skalní homole Meteor! Je umístěn ve dvou naproti stojících budovách na hlavní třídě městečka, je vyšperkovaný, čistý a velice příjemný. Měli jsme 3-lůžkový pokoj s třemi kvalitními jednolůžky, balkon s posezením, TV, ledničku, rychlovarnou konvici, dobře vybavenou koupelnu s vanou, toaletními potřebami, fénem. V hotelu je prostorná hala s recepcí a velká jídelna restaurace. Měli jsme PP-snídaně bufetem, večeře servírované o 3 chodech. Velmi příjemný pobyt!
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • PlážBez pláže
  • Strava
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 87%
Další hosté 0
  • Nikdo další
Napsat recenzi

Ignatia

Epirus » Metsovo Hotel
tony2 Marcela / 15 376x
Na RN od 03.10.07 · 13 let
Naposledy Včera 17:32 · 7 hod. Zobrazit profil
04.10.17
Neplánovaně jsme byli nuceni přespat v horách Epirusu - zvolili jsme Metsovo, které známe a nikdy nezklamalo! Tentokrát nás přímo nadchl hotel na hlavní třídě - Egnatia - jako snad všechny hotýlky v tomto úžasném městečku - staromilský, načinčaný, s přívětivým úslužným personálem - balzám na duši! Člověk zapomene na chvilku dokonce na to, že je v Řecku ...
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • PlážBez pláže
  • Strava
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 90%
Další hosté 0
  • Nikdo další
Napsat recenzi

Eleonas

3 recenze Epirus » Sivota Hotel
tony2 Marcela / 15 376x
Na RN od 03.10.07 · 13 let
Naposledy Včera 17:32 · 7 hod. Zobrazit profil
WiFiMelissa Travel02.10.17
Jen doplním předchozí hodnocení - tentokrát jsme byli ubytování v apartmánu s oddělenou prostornou kuchyní, 2 ložnicemi a velmi prostorným balkonem. Čtvrtý den proběhl úklid s výměnou povlečení a ručníků, veškeré vybavení dostačující. Byli jsme velmi spokojeni.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • StravaBez stravy
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 97%
Další hosté 4
  • Peťulka
  • lili
  • matal
  • paivi
Napsat recenzi

Eleni

Epirus » Ammoudia Hotel
Ivana1 Ivana / 927x
Na RN od 07.10.04 · 16 let
Naposledy 27.07.21/14:42 · 5 dny Zobrazit profil
WiFiMelissa Travel08.09.17
Příjemný menší rodinný hotel s velice milými majiteli, kteří se o něj velmi dobře starají. Hotel je umístěn v okrajové části Ammoudie na velice dobrém místě; v bezprostřední blízkosti se nacházejí 2 obchůdky s potravinami a smíšeným zbožím, gyrosárna, rybí taverna, kavárna a o pár metrů dále, na nábřeží řeky Acheron, najdeme několik dalších taveren, kaváren, cukráren, obchůdek se suvenýry, poštovní schránku i bankomat. Od pláže je hotel Eleni vzdálený cca 200 m a část slunečníků a lehátek nejblíže k cestě od hotelu (růžovo-šedá a modrá lehátka) mají naprosto fantastický plážový servis. Patří k jedné z tamních kaváren, takže použití je tedy za konzumaci - z opravdu pestré nabídky v jejich letáčku si lze vybrat po celý den nejrůznější dobroty všeho druhu, které Vám přivezou až k lehátku. Hotel Eleni má velmi příjemnou venkovní jídelnu, bezbariérový vstup, výtah, velmi prostorné pokoje v přízemí či v 1. a 2. patře. Poměrně prostorné balkony jsou odděleny přepážkami z neprůhledného skla, což výrazně zvyšuje míru soukromí pro uživatele. Krásné, dobře udržované truhlíky, plné rozkvetlých pelargonií, ukazují s jakou pečlivostí se majitelé o svůj hotel starají. Pokoje mají klasické vybavení, včetně televize, ledničky, klimatizace (za poplatek 5 Euro/den) a prostorné koupelny s WC. Sprchový kout je oddělen zasouvacími dveřmi, takže odpadá tradiční problém řeckých koupelen s vodou na podlaze. Sprchový kout je ale poměrně malý, průměrně vzrostlý dospělý se tam nějak nakonec poskládá, ale pro lidi mohutnější postavy musí být poněkud nepohodlný. Ani zdejšímu hotelu se nevyhnul častý řecký problem s nízkým tlakem vody, kdy ve druhém patře jsme měli občas drobné výpadky vody. V pokoji byla celkem prostorná skříň, chybějící ramínka pan majitel ochotně dodal, postele byly široké s tvrdší, pravděpodobně pružinovou, matrací, lednice chladila, nezapáchala, televizi jsme nezkoušeli, klimatizace byla funkční, chladila jemně a citlivě, dle mě by ale mohla být výkonnější. WIFI signál na posledním pokoji v 2. patře uvnitř nebyl (v nižších patrech asi ano, nevím), ale na balkóně jsme ho chytili i u nás bez problémů. Stravování jsme měli formou polopenze: snídaně - poměrně bohatý bufet, večeře - salát, hlavní jídlo a ovoce. Večeře byly opravdu vynikající, připravované manželkou pana majitele, někdy prý i sám pan majitel vařil. Jídla obrovské porce, pokrmy v duchu zdravého stylu – řecká kuchyně, ale lehká, bez tuny oleje či jiných kalorických ingrediencí, paní majitelka vařila moderně, zdravě, spousta zeleninových jídel, ochucené spíše bylinkami než ostrým kořením, jídlo velice chutné, ale ty porce by stačily podstatně menší. Koupání v Ammoudii je moc příjemné - velmi pozvolný vstup do vody, daleko mělko, písek, čistá a hlavně extrémě teplá voda, povětšinou klidná. Pláž dlouhá v zátoce, lidí přiměřeně termínu, ale na tak velké pláži se i srpnové množství lidí rozprostřelo a byl tam klid a každý měl dostatek prostoru a soukromí pro sebe. Za skaliskem na konci pláže je i malá, zcela prázdná plážička pro ty, kteří chtějí mít naprostý klid. U pláže se mezi stromy nachází menší kemp a parkoviště, ale nic z toho neruší a neubírá na kouzlu a atmosféře místa. Na začátku pláže i celé Ammoudie ústí do moře řeka Acheron, na jejímž nábřeží si lze zakoupit výlet loďkou několik km proti proudu, případně další lodní výlety tam místní nabízejí. Ammoudia je velmi malé a extrémě klidné letovisko s několika malými hotely, apartmánovými domky či vilkami, hlavní večerní “život” se tam odehrává právě na nábřeží řeky Acheron, jinak je všude naprostý klid. K dopravě je možno využít tamní taxi nebo pronajaté auto, ale nejbližší půjčovna aut je až v Parze. Autobus do/z Ammoudie žádný nejezdí. Dovolená v Ammoudii je odpočinková, pohodová, vhodná pro ty, kteří nevyhledávají zábavu, ale klid. Hotel Eleni je skvělá volba jak pro rodiny s dětmi, tak starší generaci, stejně tak pro ty, kteří si Ammoudii zvolili coby dobrý výchozí bod k výletům do okolí, do hor atd.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • Strava
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 91%
Další hosté 5
  • EvaM
  • janvla
  • nmarketka
  • obsach
  • viera
Napsat recenzi

Villa Avra

Epirus » Ammoudia Vila
kompersor4 Bohus / 3 671x
Na RN od 28.11.12 · 8 let
Naposledy 31.07.21/19:38 · včera Zobrazit profil
WiFi25.08.17
..07/ 2013 sme navstivili Ammoudiu na blind vlastnym autom. Cestou do centra sa nam zapacila tato vilka a hned na prve opytanie a prehliadke izieb sme sa s majitelkou dohodli na cene ubytovania dvojizboveho apartmanu s kuchynkou a terasou. V cene ubytovania je tiez grecky vecer s pohostenim, ktory sa kona v sezone kazdu sobotu do nedele rana, na zahrade tejto dobre situovanej vilky.
..zo zahrady tejto vilky https://www.youtube.com/watch?v=qZgpMENPGV4
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • StravaBez stravy
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 100%
Další hosté 0
  • Nikdo další
Napsat recenzi

Eleonas

3 recenze Epirus » Sivota Apartmány/Studia
tony2 Marcela / 15 376x
Na RN od 03.10.07 · 13 let
Naposledy Včera 17:32 · 7 hod. Zobrazit profil
WiFiMelissa Travel20.06.16
Velmi příjemné ubytování - apartmány a studia rozmístěny v několika budovách v olivovém sadu na stráni nad krásnou pláží Mega Ammos-cca 300 m - a silničkou vedoucí po pobřeží z Pargy do Sivoty. Hlavní deviza - klid, výhled a krásné prostředí. Kolem stromy - olivy, citroníky a další, spousta kvetoucích keřů a malé zahrádky u jednotlivých apartmánů. Prostorný pokoj i balkon. Vybavení běžné v Řecku, poněkud menší postel pro 2, v našem apartmánu ještě přistýlka. Koupelna menší, sprcha bez závěsu. Úklid pouze 2x za 11 dní, k dispozici úklidové prostředky, výměna prádla 1x - vše na požádání-majitel byl úslužný, ale koše jsme si vynášeli k našemu překvapení sami.
K další pláži Zavia cca 500 m, do Sivoty 1.5 km, kolem jezdí vláček ze Sivoty na pláž Drafi - před ap. má zastávku. Wifi, klima v ceně. Jediná nevýhoda - není obchod - nejbližší market v Sivotě. Na pláži Ammos 3 skvělé taverny.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • StravaBez stravy
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 80%
Další hosté 4
  • Peťulka
  • lili
  • matal
  • paivi
Napsat recenzi

Sakis

4 recenze Epirus » Parga » Valtos Apartmány/Studia
Zdeník Zdeňka / žena / 21x
Na RN od 08.03.15 · 6 let
Naposledy 27.11.16/13:06 · 4 roky Zobrazit profil
WiFiAeolus22.09.15
Pokoj studia byl maličký, základní vybavení, s krásným balkónem a výhledem do uzavřené zahrady, která je pečlivě udržovaná. V okolí aparmánu neudržovaná buš. Studio je vzdálené cca 700m od pláže, v okolí pár turistických obchůdků s bohužel malou nabídkou základních potravin, ani jedna pekárna a žádné maso, proto doporučuji spíše hotel se stravováním, nebo apartmány přímo v centru Pargy, kde byly i supermarkety s masem a pekárny. Ubytování a starší vybavení plně odpovídá 2 hvězičkám. Pláž Valtos je úžasná, čistá, skvěle vybavená, lepší než centru Pargy. Parga je krásné, starobylé a kosmopolitní letovisko, vzdálené 2km od studia a musí se pěšky přes kopec až k hradu, nebo lodním taxíkem za 2 eura, který jede přímo z Valtosu. Má nádhernou atmosféru, spoustu krásných obchůdků se suvenýry a místními produkty, spoustu taveren a rybích restaurací, 2 středověké hrady, ze kterých je nádherný výhled na moře.Z Pargy je možné navštívit okolní Jónské ostrovy, které pro nás byly nezapomenutelným zážitkem. Doporučuji také výlet lodním taxíkem na pláž Sarakiniko (8 eur), je úchvatná.Pargu rozhodně doporučuji!!!!!
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • StravaBez stravy
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 73%
Další hosté 3
  • Bibiana
  • ivuša
  • majco666
Napsat recenzi

Silvia

Epirus » Parga » Valtos Apartmány/Studia
Iriska Irena / žena / 890x
Na RN od 07.11.08 · 12 let
Naposledy 16.02.19/11:47 · 2 roky Zobrazit profil
WiFiCK Melissa travel03.06.14
Studia Silvia se nachází cca 10 minut pomalé chůze od překrásné pláže Valtos. Slunečníky a lehátka jsou za poplatek. Majitelé velmi příjemní, přímo úžasní. Pan majitel vlastní i malou tradiční taverničku v centru Pargy, kde má za velmi příznivé ceny alko i nealko nápoje. Pokoje jsou velmi prostorné, nově zrekonstruované a čisté. Balkony v patře mají výhled na moře. Na řecké poměry je hodně prostorná koupelna. Výměna ručníků a ložního prádla probíhala cca každé 3 - 4 dny dle potřeby. Denně vynesené odpadky. Studia mají kuchyňku, kde je prakticky vše potřebné - kávovar, rychlovarná konvice, toustovač, trouba, nádobí. Venku je gril, který jsme využívali téměř denně. Malinké mínus je, že ve studiích jsou snad "papírové" zdi. Večer bylo slyšet snad každé slovo a každé spláchnutí záchodu od sousedů, což moc příjemné nebylo, ale na druhou stranu je to asi všude.. Pobyt nám zpříjemnila moc fajn delegátka Lucka, kterou tímto musíme pochválit za profesionální přístup. Velká spokojenost a rozhodně můžeme jen a jen doporučit.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • StravaBez stravy
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 93%
Další hosté 1
  • LIKO
Napsat recenzi

Vasso

Epirus » Parga » Valtos Apartmány/Studia
Santorini Petr / 602x
Na RN od 13.08.08 · 12 let
Naposledy 22.06.21/11:03 · před měsícem Zobrazit profil
Viamare09.09.13
Vasso je dvoupatrová vilka v zástavbě dalších obdobných v blízkosti pláže Valtos. Většina zdejších vilek či studií stojí v udržovaných zahradách. Vasso má 14 klasicky řecky vybavených studií, jsou menší, ale s relativně dostatečnou úložnou plochou (skříně) a vcelku prostornou koupelnou. Z balkonu jsme měli nádherný výhled přes okolní stromy až na moře. Uklízečka denně vynášela odpadkové koše (vč. toho od WC), výměna ručníků a povlečení probíhá co třetí či čtvrtý den. V sousedství vilky je kemping s docela slušně zásobeným mini marketem. K moři je to opravdu kousek, snad těch 50 metrů. Pláž Valtos je písčitokamenitá, plná slunečníkových setů (7 euro/set). Vybrat si místo nebyl problém. Pláž má zázemí v podobě několika taveren, jejichž personál prochází po pláži a nabízí občerstvení. Fota naleznete na stránkách CK Viamare.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • StravaBez stravy
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 93%
Další hosté 0
  • Nikdo další
Napsat recenzi
Epirus Srážky Teplota Vítr
Dnes 01–06 Clear sky 0 mm 28° 1 m/s
06–12 Clear sky 0 mm 27° 3 m/s
12–18 Clear sky 0 mm 29° 5 m/s
18–24 Clear sky 0 mm 30° 6 m/s
Úterý, 03.08.21 00–06 Clear sky 0 mm 30° 2 m/s
06–12 Clear sky 0 mm 27° 2 m/s
12–18 Clear sky 0 mm 30° 4 m/s
18–24 Clear sky 0 mm 32° 8 m/s
Více předpovědi počasí
RNB
© na veškerý obsah se vztahuje autorský zákon, proto není možné cokoliv z těchto stránek kopírovat a používat k jiným komerčním účelům !