Ubytování

Recenze ubytování · Pevnina, města

Melissa Travel

Verginia

Pieria » Olympská Riviera » Korinos Apartmány/Studia
kompersor4 Bohus / 3 760x
Na RN od 28.11.12 · 8 let
Naposledy 18.10.21/10:10 · 2 dny Zobrazit profil
WiFiBez CK27.09.21
Pelion 2021 sme z SK navštívili autom.
Pretože sme v septembri 2021 kvôli COVID situácii chceli ísť domov cez NMK&SRB non-stop, tak som zvolil Olymskú Rivieru na oddych pred dlhou cestou domov. Verginia studio na krátky pobyt a prespatie dostačuje, avšak dovolenku si tu ani len predstaviť neviem. Trebárs chladničku som vytiahol zo zásuvky, pretože sa pri jej hlasnom chode spať nedalo...Vybavenie štúdia je slabé a internet neuveriteľne pomalý...Z ubytovania je na pešo priemerná piesková pláž pripomínajúca Bulharsko a Black Sea, dostačuje...
Ubytko je aspoň relatívne blízko hranice Evzoni - Bogoroditsa, takže zaplať pánboh zato cestou domov...
Korinos Beach
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • StravaBez stravy
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 50%
Další hosté 0
  • Nikdo další
Napsat recenzi

Olive Grove Rooms

Pevnina » Meteory » Kastraki Apartmány/Studia
kompersor4 Bohus / 3 760x
Na RN od 28.11.12 · 8 let
Naposledy 18.10.21/10:10 · 2 dny Zobrazit profil
WiFiBez CK26.09.21
Ubytovanie v Kastraki som rezervoval cez Booking. Pricestovali sme autom, takže súkromné parkovisko je vítané. Meteory, Kalambaka. Taverny a všetko potrebné je v pešom dosahu...Ku najbližšiemu kláštoru /Agios Nikolaos/ od ubytovania sme vyšľapali za cca 20 min.
Jednoducho toto ubytko nemá chybu, pretože starostlivý majiteľ ubytovania zabezpeči to, čo vám vidí na očiach...
Dva dni v inom svete...Pelion autom v septembriIrene GuesthouseZorbasPelion - Meteory - Korinos autom 09_2021
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • PlážBez pláže
  • StravaBez stravy
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 100%
Další hosté 0
  • Nikdo další
Napsat recenzi

Irene Guesthouse

Pevnina » Pelion » Afissos Apartmány/Studia
kompersor4 Bohus / 3 760x
Na RN od 28.11.12 · 8 let
Naposledy 18.10.21/10:10 · 2 dny Zobrazit profil
WiFiBez CK25.09.21
Ubytko som rezervoval cez Booking. Pretože sme cestovali do Grécka autom, tak sme mali záujem o ubytovanie so sukromným parkovaním
a možným sledovaním slovenskej a ceskej TV, kvôli fotbalovým kvalifikačným zápasom MS a prebiehajúcim MS vo volejbale.
Ubytovanie je čisté, blízko peknej pláže Ampovos v obci Afissos. Max spokojnosť, pretože z tohto ubytka je všade na Pelione blizko kvôli výletom. Strávili sme tu desať spokojných noci...
Dva dni v inom svete...Pelion autom v septembriOlive Grove RoomsZorbasPelion - Meteory - Korinos autom 09_2021
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • StravaBez stravy
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 100%
Další hosté 0
  • Nikdo další
Napsat recenzi

Silvia

Parga » Parga Apartmány/Studia
tkanicka Tatiana / žena / 491x
Na RN od 05.06.09 · 12 let
Naposledy 16.09.21/11:43 · před měsícem Zobrazit profil
WiFiMelissa Travel04.09.20
Silvia je veľmi pekné ubytovanie v krásnej záhrade plnej kvetov a ovocia s posedením. Izby sú veľké a pekne zariadené, grécka klasika. Kuchyňa bola dostatočné vybavená riadom, hrncami, príborom. Prvýkrát sme mali vo vybavení kuchyňe v Grécku - jar, hubku na riad a utierku. S kúpeľňou sme boli tiež spokojné. Možno by sme dali na sprchový kút nejaký zaves. Výhľad na more bol úžasný a spríjemňoval nám každé posedenie na priestrannom balkóne. Domáci sú veľmi milí a vždy s úsmevom na tvári. Po príchode z letiska sme od domácej dostali fľašu vody. K pláži je to prechádzkou do 10 minút. Cesta je kúsok do kopca, ale nič strašné. Určite ubytovanie odporúčame!!
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • StravaBez stravy
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 97%
Další hosté 2
  • NEvina
  • ywet
Napsat recenzi

Eleonas

3 recenze Epirus » Sivota Apartmány/Studia
paivi Martina / 7x
Na RN od 06.12.07 · 13 let
Naposledy 23.07.20/11:39 · před rokem Zobrazit profil
WiFiMelissa travel23.07.20
Ubytování v apartmánu pro 4 s oddělenými 2 pokoji bylo super, úklid včetně výměny ručníků a povlečení a probíhal cca 4x za pobyt (12dní), denně paní vynášela koše. Prostorný balkon, dostatečně vybavená kuchyňka (když pominu, že v ní chybí zásuvka na rychlovarnou konvici ) ), koupelna - řecká klasika, chybí závěs kolem sprchy nebo cokoli, co by bránilo vodě po celé koupelně, jakmile se kdokoli sprchuje, ale na to jsme zvyklí, nechyběl mop a kbelík. K dispozici klimatizace zdarma a wifi, která byla dostupná i na zahradě. Před ubytováním je k dispozici posezení a několik hamak, které jsme občas rádi využili, dokonce i sprchy před studii, kdyby se snad chtěl někdo osvěžit. Příjemný majitel i paní uklizečka. K dispozici parkoviště pod studii.
Studila jsou strategicky umístěna mezi 2 pěknými plážemi (Megali Ammos - velké oblázky a Zavia - písek). Jediná nevýhoda tohoto ubytování je vzdálenost od městečka, do obchodu 1,5km, do centra skoro 2km. Sice jsme s tím počítali, ale jde se po silnici s poměrně čilým provozem (dá se místy obejít), ale není to nic např. pro rodinku s malými dětmi nebo pro kočárek. O víkendech, kdy se do Sivoty sjíždějí místní, je navíc od silnice do pozdních nočních hodin poměrně dost slyšet hluk provozu (túrující motorky apod.).
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • StravaBez stravy
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 90%
Další hosté 4
  • Peťulka
  • lili
  • matal
  • tony2
Napsat recenzi

Achillion

Athény » Piraeus Hotel
pnemec Petr / muž / 2 285x
Na RN od 11.09.16 · 5 let
Naposledy Dnes 09:02 · 4 hod. Zobrazit profil
WiFi25.01.20
Zrekonstruovaný hotel 5 minut od přístavu trajektů, vhodné na jednu až dvě noci, pokoje jsou prostovné, čisté, pohodlné matrace, k dispozici zdarma společná kuchyňka s čajem a kávou, recepce otevřena nonstop
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • PlážBez pláže
  • StravaBez stravy
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 88%
Další hosté 0
  • Nikdo další
Napsat recenzi

Evgenia house

Peloponés » Messinia » Akritochori Apartmány/Studia
Batty Roman / 1 884x
Na RN od 07.10.04 · 17 let
Naposledy 16.10.21/20:44 · 3 dny Zobrazit profil
WiFiAirbnb13.10.19
Apartman v dome Evgenia som si nasiel cez airbnb.com. Dom sa nachadza v malickej dedinke Akritochori, nad znamejsou Finikoundou. Apartman je na prizemi s peknym vyhladom na more. V okoli apartmanu nic nie je, len asi dva dalsie domy, cesta k domu je dost dobrodruzna - auto je nutnostou ! Nad apartmanom byvaju majitelia domu Evgenia a Stelios - su docela v pohode, ale necakajte ziadnu grecku pohostinost
Apartman bol za super cenu 25 €/noc. V apartmane je jedna velka izba s kuchynou a obyvackou, kde je aj manzelska postel a v druhej izbe je jedna poschodova postel a jedna normalna postel. Apartman je dobre vybaveny - TV, wifi, kavovar, klima, pracka. Apartman sme si museli upratovat sami, vymena pradla bola raz za 14 dni.
Rigatos Car Rentals
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • StravaBez stravy
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 53%
Další hosté 0
  • Nikdo další
Napsat recenzi

Aliki

Parga » Parga Apartmány/Studia
georgjirka JIŘÍ / 1 594x
Na RN od 15.02.10 · 11 let
Naposledy 18.10.21/11:34 · 2 dny Zobrazit profil
WiFiViamare12.06.19
Ubytování: 8 prostorných pokojů očíslovaných zhora dolů
pokoj č.1 první patro s balkónem na západ
pokoj č.2 první patro s balkónem na západ
pokoj č.3 první patro s balkónem na východ
pokoj č.4 prvni patro s balkónem na východ a terasou na severozápad
pokoje č.5, 6, 7 přízemí s balkónem na západ
pokoj č.8 přízemí s terasou na východ s výhledem na obrostlou květenu.
Vybavení základní řecké, WC, sprch. kout. vysoušeč vlasů, WIFI, TV, nádobí, mikrotroubo, dvojplotýnka, lednice, klimatizace.
Velmi milá a ochotná ( ihned řešit vzniknutý problém) paní majitelka, bydlící v 2. patře domu.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • StravaBez stravy
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 93%
Další hosté 2
  • barny1
  • luninka
Napsat recenzi

Alassia

Athény » Attika » Athény Hotel
tony2 Marcela / 15 615x
Na RN od 03.10.07 · 14 let
Naposledy Dnes 11:11 · před hodinou Zobrazit profil
WiFiRedok31.05.19
Ubytování v tomto hotelu ve čtvrti Omónia bych nikomu nedoporučila. Nacházel se v jedné z postranních ulic nepěkné čtvrti, byl výškový, vstupní hala i restaurační prostory byly stísněné, malý prostor byl zvětšován zrcadly, které byly na stěnách i na stropě, což bylo však velmi nepříjemné-na stěnách jste se viděli několikrát a výsledek byl-klaustrofobie! Výtah překvapivě dobře fungoval a zdejší PP byla na slušné úrovni.
Ubytování pro 3 osoby bylo v prostorném pokoji pro 4, pokoj však nepůsobil čistě-závěsy i potahy byly seprané nahnědlé barvy, nábytek v tmavě hnědé, skříně páchly. Koupelna byla v pořádku vybavená hygienickými potřebami.
Šok nás však čekal při rozhrnutí okenního závěsu: místo okna zde byly jakési francouzské dveře s posuvnými skly vedoucí do ohavné proluky mezi dalšími třemi domy, prostor byl vyplněn oprýskanými zdmi, rourami, kovovými součástmi jakéhosi stropu spodní budovy, sídlili zde holubi, kočky a kdoví co ještě. Otevírat se tedy nedalo-pokoj nebyl větratelný, podali jsme na CK stížnost. Fotografie raději přidávat nebudu-je to opravdu neuvěřitelná záležitost. Nic podobného jsem k ubytování ještě neviděla.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • PlážBez pláže
  • Strava
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 43%
Další hosté 0
  • Nikdo další
Napsat recenzi

Paradise Lost

Peloponés » Tolo Hotel
tony2 Marcela / 15 615x
Na RN od 03.10.07 · 14 let
Naposledy Dnes 11:11 · před hodinou Zobrazit profil
WiFiRedok23.05.19
Velmi pěkný hotel cca 200 m od místní pláže s bazénem a dětským brouzdalištěm, pool barem a posezením u bazénu.. Pokoj vybavený dvoulůžkem a přistýlkou, s kuchyňkou, prostorným balkonem s posezením a sušákem, TV, lednicí, koupelna s vanou, fénem a toaletními potřebami. Všude prostor, světlo, fungující výtah, barvy, květiny … Polopenze se skvělým bufetem. Moc se nám zde líbilo!!!
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • Strava
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 91%
Další hosté 0
  • Nikdo další
Napsat recenzi
Athény Srážky Teplota Vítr
Dnes 12–18 Fair 0 mm 19° 2 m/s
18–24 Clear sky 0 mm 18° 2 m/s
Čtvrtek, 21.10.21 00–06 Clear sky 0 mm 11° 2 m/s
06–12 Clear sky 0 mm 10° 2 m/s
12–18 Clear sky 0 mm 17° 1 m/s
18–24 Clear sky 0 mm 18° 2 m/s
Více předpovědí počasí
RNB
© na veškerý obsah se vztahuje autorský zákon, proto není možné cokoliv z těchto stránek kopírovat a používat k jiným komerčním účelům !