Ubytování

Recenze ubytování · Kyklady

Melissa Travel

Veranda

2 recenze Naxos » Sever » Maragas Apartmány/Studia
norika70 Norika / žena / 2 293x
Na RN od 20.07.09 · 13 let
Naposledy 25.10.22/07:42 · před měsícem Zobrazit profil
Athény » Athény » 08.06.23 za 194 dní
WiFiInex - Melissa16.09.22
Dostali sme izbu č. 1, ktorá sice presne zodpovedala ponuke cestovky...Bohužiaľ 14dni sme sa nevyspali, kedže matrac na posteli je vylezaný /mäkký, co clovek este vydrzí, ale tým že matrac bol na dvojpostel, každý jeden pohyp partnera citit dvojnasobne, ako by ste lezali na nafukovačke. Najviac mi ale vadilo vrzganie postele pri kazdom pohybe, tu teraz nemyslím na postelné radovánky, ale len na to bezne točenie sa na posteli počas spanku..
V kupelni drziak na zubné kefky ulomený, nie velký problém, ale že namiesto fénu Vám len káble trčia zo steny, tak to ma vobec nepotesilo, nakolko mam dlhsie vlasy!!!!
V kuchynke chýbali vínove pohare, dokupila som 1 ks, hadam niekomu sa zíde
Na nete Villa Veranda ponuka už prerobené izby a mám pocit, že tie posledné neprerobene zajednala cestovka.. Ja len
verim, že v dalšej sezone uz budu v ponuke len tie prerobené izby.
Čo sa týka čístoty, nie je čo vytknúť..
Plaka od 30.08.22 do 13.09.22
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • StravaBez stravy
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 77%
Další hosté 9
  • LIKO
  • NEvina
  • brrouk
  • cesticky
  • cyklistka
  • heleto
  • januliatko
  • v.l.k.
  • šotinka
Napsat recenzi

Corina

3 recenze Paros » Sever » Naoussa Apartmány/Studia
Háňa Hana / 6 122x
Na RN od 23.01.07 · 15 let
Naposledy Včera 20:10 · 13 hod. Zobrazit profil
Lefkada » Agios Nikitas » 01.07.23 za 217 dníChios » Agia Fotini » 29.08.23 za 276 dní
WiFiCK Melissa Tour (Inex)29.08.22
Krásné moderní apartmány v rámci areálu Zoumis. Majitelka Corina stále k dispozici, milá, ochotná. K dispozici bazén a osušky k bazénu, vybavená kuchyňka, prostorná terasa, ručníky, mycí potřeby, fén, trezor, klimatizace, úklid denně a vzorný včetně mytí nádobí. Jediné mínus je nedostatek ukládacího prostoru na prádlo. Pláž hodnotím za 3, protože byla téměř celá zastavěná lehátky a čistota vody také nebyla na 100%.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • StravaBez stravy
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 93%
Další hosté 14
  • Dáška
  • Ireon
  • Jachlana
  • Medenna
  • Mili
  • Romo
  • Sweetsanna
  • Zemanová63
  • admin
  • hanament
  • heleto
  • retsi
  • windso
  • zalda
Napsat recenzi

Veranda

2 recenze Naxos » Sever » Maragas Apartmány/Studia
cesticky Dušana / 2 582x
Na RN od 06.06.15 · 7 let
Naposledy 22.11.22/11:22 · 3 dny Zobrazit profil
Chios » Mega Limionas » 06.06.23 za 192 dní
WiFiInex - Melissa03.07.22
Tři studia ve zvýšeném přízemí, prostorná. Terasa velkolepá, cca 4x5m - sušák + kolíčky, slunce svítí odpoledne až do západu. Kuchyňka dostatečně vybavená, klasicky chybí ostrý nůž, je utěrka, houbička i Jar. Koupelna lepší klasika - větší, toal. papír + tekuté mýdlo. Během 14ti dnů 2x výměna ložníího prádla, ručníky co druhý den, denní perfektní úklid. Co jsem nechala pohozené na posteli, bylo pečlivě složeno, takže jsem se poučila a svršky pak poházela vždycky jen na židli, abych nepřidávala uklízečce práci.
Za pobytu domácí dodělávali "recepci", prostě místnůstka v přízemí, kde se v sezoně bude dát koupit chlazené nápoje, espresso a drobné pochutiny. Okolí celkem prašné, ale s ubytováním velká spokojenost.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • StravaBez stravy
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 97%
Další hosté 9
  • LIKO
  • NEvina
  • brrouk
  • cyklistka
  • heleto
  • januliatko
  • norika70
  • v.l.k.
  • šotinka
Napsat recenzi

Milos Village

Milos » Triovassalos Apartmány/Studia
IrenaT Irena / žena / 1 357x
Na RN od 05.09.13 · 9 let
Naposledy 12.11.22/10:58 · před týdnem Zobrazit profil
Milos » Triovassalos » 11.05.23 za 166 dní
WiFiBez cestovky28.05.22
Sem můžete letět klidně jen s příručním zavazadlem. K dispozici je velké balení sprchového gelu, tekuté mýdlo, pračka s pracím gelem, sklokeramická deska s rychlým ohřevem, lednička se samostatnou mrazničkou, nádobí dostatek, ostrý nůž, příbory, skleničky na víno, na nealko, hrníčky normální i malé na kávu, otvírák na víno, osušky a ručníky k dispozici, houbička na nádobí, utěrka, dostatek toaletního papíru, pytlíky do košů na odpadky, venkovní sušák na zdi, útulný dvorek s posezením, sítě proti hmyzu v oknech. Dobře zásobený velký supermarket asi 280m od studia, výborná taverna asi asi 500 m s velkými porcemi, výborným jídlem a za slušné ceny. Preferujeme pohyb pěšky, tak jsme si oblíbili malou pláž Mandrakia - tu písčitou asi 20minut z kopce od studia. Byli jsme na ní většinou sami. .Z letiště a pak zpět na letiště nás vezl Pavel Růžička, kterému studio i apartmán patří - zrekonstruoval si je vlastníma rukama. Moc se nám na Milosu líbilo: květnová příroda, klid, skvělé ubytování, perfektní servis milí lidé v okolí.Plánujeme se sem příští rok opět v květnu vrátit.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • StravaBez stravy
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 100%
Další hosté 1
  • Konstancie
Napsat recenzi

Flisvos Rooms

Tinos » Chora Apartmány/Studia
Batty Roman / 2 010x
Na RN od 07.10.04 · 18 let
Naposledy 23.11.22/15:07 · 2 dny Zobrazit profil
WiFiBez CK12.10.21
Tento krasny apartman v hlavnom meste Tinosu - Chora, som si vyhliadol cez Airbnb a s majitelom Giorgosom som sa dohodol na prenajme, ale mimo Airbnb, Nemusel som posielat ziadnu zalohu a zaplatil som az na mieste. Tento apartman ma 1 spalnu ,1 obyvacku s plne vybavenou kuchynu a kupelnu s WC. V apartmane bolo dobre inter. spojenie. Apartman sa nachadza priamo v centre hlavneho mesta. Najlepsie na apartmane bol uzasny vyhlad na more a mesto. Jedina nevyhoda apartmanu bol hluk prichadzajuci s okolia - museli sme spat pri zatvorenych oknach a tym padom sme zistili, ze nam chyba klima .... (vedeli sme, ze nebudeme mat klimu, ale mysleli sme si, ze to bude v pohode).
Sviatok Sv. Pelagie z TinosuPelikan Marcos z TinosuNavrat na Tinos 2021
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • StravaBez stravy
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 90%
Další hosté 0
  • Nikdo další
Napsat recenzi

Chryssi Akti

Andros » Západ » Batsi Hotel
Honza* Jan / muž / 103x
Na RN od 03.08.11 · 11 let
Naposledy 21.08.22/17:49 · 3 měsíce Zobrazit profil
WiFi14.09.21
Příjemný a čistý hotel se snídaní hned u pláže a s bazénem. S vlastními slunečníky na pláži za drobnou útratu (Frape a pod) z lobby baru.
Pokoj v patře s bočním výhledem na bazén a pláž, úklid pravidelný výměna prádla ob 2 dny. Na recepci k dispozici osušky na pláž.
Ideální lokalita v Batsi pro večerní procházky po pobřeží do přístavu. Taverny a restaurace začínají hned vedle hotelu směrem k přístavu. Bohatý výběr od klasických taveren, grillů, pizzérií a barů. Večer trochu rušnější, jelikož se stahují tuisté z okolí na večeři.
Batsi od 27.08.21 do 03.09.21
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • Strava
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 89%
Další hosté 0
  • Nikdo další
Napsat recenzi

Nissiotiko

Paros » Východ » Drios Apartmány/Studia
Kačule Ivana / 1 476x
Na RN od 09.10.08 · 14 let
Naposledy 06.11.22/16:31 · 2 týdny Zobrazit profil
WiFiInex01.09.21
Okouzlující malý hotel/apartmány u moře v Driosu je dokonalým únikem z rušných letovisek. Naprostý klid uprostřed dokonale opečované zeleně v podobě květin, keřů a palem všude v zahradě a také v celém okolí hotelu.
Snídaně se podává na nádherné zahradní terase s výhledem na záliv Drios, což je opravdový zážitek. Pláž je oblázková, moře křišťálově čisté, teplé a dokonale modré.
Asi 10 minut pěšky příjemnou cestou kolem moře je vzdálená Golden Beach, považovaná za jednu z nejlepších pláží na Parosu.
Drios je malá vesnička s několika tavernami a jedním supermarketem, který má ovšem naprosto všechno, co člověk potřebuje.
Z hotelu je vzdálen 5 minut chůze a zrovna tak autobusová zastávka, která je přímo před supermarketem. Pravidelný spoj s Parikií a Naoussou přes typické vesničky jako je Piso Livadi, Marpissa, Kostos nebo Lefkes a Prodromos.
Malé nábřeží nad pláží lemuje jen několik hotelů s restauracemi. Vše působí dokonale čistě, udržovaně a luxusně.
Samotný hotýlek je dobře udržovaný, čistý s velmi milým majitelem ochotným vždy ke konverzaci a pomoci.
Náš apartmán byl prostorný se 3 lůžky a dvěma terasami. Jedna s výhledem na moře. Budova, ve které jsme bydleli byla kousek od hlavní budovy s recepcí a snídaňovým bufetem. My jsme snídaně neměli zaplacené, každý den jsme si chodili pro fantastický křupavý chléb a ostatní potraviny do supermarketu.
K dispozici bylo v kuchyni veškeré potřebné vybavení.
Dovolená pro ty, kteří chtějí klid, nádherné okolí, krásnou pláž a ticho.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • StravaBez stravy
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 97%
Další hosté 0
  • Nikdo další
Napsat recenzi

Anne apartment

Tinos » Chora Apartmány/Studia
Batty Roman / 2 010x
Na RN od 07.10.04 · 18 let
Naposledy 23.11.22/15:07 · 2 dny Zobrazit profil
WiFiBez CK01.10.20
Tento krasny apartman v hlavnom meste Tinosu - Chora, som si vyhliadol cez Airbnb a s majitelkou Anne, som sa dohodol na prenajme, ale mimo Airbnb, kedze nie som ochotny platit vysoke poplatky pre Airbnb (za nic) a tiez som nechcel v tejto neistej dobe Covidu posielat peniaze dopredu a potom cakat co sa stane a ci sa vobec dostanem na Tinos. Nakoniec vsetko dopadlo super a velmi pekne sme si Tinos uzili. Tento apartman ma 2 spalne (kazda spalna ma svoj balkon), 1 obyvacku (tiez ma svoj balkon) a plne vybavenu kuchynu a dve kupelne. V kazdej izbe bola klima, co bolo super. Tiez je v apartmane kvalitne inter. spojenie. Do centra mesta je to asi 8 minut. Zaradujem toto ubytko medzi najlepsie, ake som v Grecku navstivil.
Do tretice všetko dobré DIMITRIS RENT A CARDo tretice všetko dobré
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • StravaBez stravy
  • PersonálBez personálu
  • Dojem
  • Spokojenost 92%
Další hosté 0
  • Nikdo další
Napsat recenzi

Ilioperato

Santorini » Imerovigli Hotel
Kačule Ivana / 1 476x
Na RN od 09.10.08 · 14 let
Naposledy 06.11.22/16:31 · 2 týdny Zobrazit profil
WiFiInex22.07.20
Ilioperato je hotel se samostatně přístupnými pokoji z jednotlivých balkonů, ke kterým se dostanete přes společné prostory v několika výškových úrovních umístěných přímo nad kalderou tak, že nic nebrání fantastickému výhledu přímo na kalderu a západ slunce. Hotel disponuje bazénem na terase, ze které je ničím nerušený výhled do kaldery. Z každého místa v hotelu je nádherný výhled na protější ostrov Thirasii, ostatní ostrůvky v kaldeře, bílé domy v Oie a večer na Oiu, která září osvětlená jako plující loď na moři.
Hotel je čistý, každý den personál zametá venkovní prostory, myje bazén a jeho okolí.
V hotelu je také krásný prostor s barem, který byl ale bohužel letos zavřený kvůli Covidu 19 a malému počtu hostů.
Pokoje jsou tak akorát velké, prostorné a útulné. My měli pokoj v nejspodnější části hotelu, kde jsou pokoje superior.
V pokoji byla lednice, varná konvice, kávovar, dřez, příbory, talíře, sklenice a základní nádobí na přípravu salátu nebo studeného jídla.
Koupelna na řecké poměry docela prostorná s vanou, umyvadlem a WC.
Jelikož jsme byli v hotelu ve výjimečné době pandemie a skoro sami, úklid a výměna prádla probíhala na naši žádost. My jsme požadovali pouze několikrát vyměnit ručníky, úklid nebyl potřeba.
Snídaně také kvůli Covidu 19 byla každý den servírována přímo na náš balkon v čase, který jsme si určili a předem vybrali co k snídani chceme na přiloženém formuláři. K dipozici byla vejce na 3 způsoby, šunka, sýr, ovoce, džemy, med, jogurt, pečivo sladké i slané, plněné i obyčejné. Káva, čaj, džusy různé druhy. Nejsme nároční na jídlo a tyto snídaně servírované přímo na balkon s výhledem na moře byly pro nás naprosto jedinečné a neobyčejné.
Hotel je téměř na samém konci Imerovigli směrem k Oie. Auto se musí nechat na malém náměstíčku od kterého vede k hotelu cesta cca 100 metrů, která pak dále od hotelu pokračuje jako známá Caldera hiking path do Oie. Také z tohoto důvodu je to nejtišší místo, jaké jsme kdy v Řecku navštívili a kde jsem bydleli.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • Strava
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 77%
Další hosté 0
  • Nikdo další
Napsat recenzi

Manthos Place

Ios » Mylopotas » Mylopotas Beach Apartmány/Studia
Kačule Ivana / 1 476x
Na RN od 09.10.08 · 14 let
Naposledy 06.11.22/16:31 · 2 týdny Zobrazit profil
WiFiBez CK30.09.19
Menší ubytovací komplex přímo nad nádhernou pláží Mylopotas, kterou máte z balkonu jako na dlani. Pokoj s ledničkou bez možnosti vaření. Prostorný pro dvě osoby tak akorát. Koupelna malá ale účelná, sprchový kout malinký ale účelně udělaný, neteče z něho voda ven. Čisto, uklizeno. Velký bonus je krásný bazén pro hosty Manthosu s pohodlnými lehátky a barem s příjemnou obsluhou - synem majitelky. Zastávka busu do Chory kousek od ubytování.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • StravaBez stravy
  • PersonálBez personálu
  • Dojem
  • Spokojenost 80%
Další hosté 0
  • Nikdo další
Napsat recenzi
Athény Srážky Teplota Vítr
Více předpovědí počasí
© na veškerý obsah se vztahuje autorský zákon, proto není možné cokoliv z těchto stránek kopírovat a používat k jiným komerčním účelům !