Ubytování

Recenze ubytování · Kyklady

Melissa Travel

Milos Village

Milos » Triovassalos Apartmány/Studia
IrenaT Irena / žena / 1 352x
Na RN od 05.09.13 · 8 let
Naposledy 07.06.22/18:42 · 3 týdny Zobrazit profil
WiFiBez cestovky28.05.22
Sem můžete letět klidně jen s příručním zavazadlem. K dispozici je velké balení sprchového gelu, tekuté mýdlo, pračka s pracím gelem, sklokeramická deska s rychlým ohřevem, lednička se samostatnou mrazničkou, nádobí dostatek, ostrý nůž, příbory, skleničky na víno, na nealko, hrníčky normální i malé na kávu, otvírák na víno, osušky a ručníky k dispozici, houbička na nádobí, utěrka, dostatek toaletního papíru, pytlíky do košů na odpadky, venkovní sušák na zdi, útulný dvorek s posezením, sítě proti hmyzu v oknech. Dobře zásobený velký supermarket asi 280m od studia, výborná taverna asi asi 500 m s velkými porcemi, výborným jídlem a za slušné ceny. Preferujeme pohyb pěšky, tak jsme si oblíbili malou pláž Mandrakia - tu písčitou asi 20minut z kopce od studia. Byli jsme na ní většinou sami. .Z letiště a pak zpět na letiště nás vezl Pavel Růžička, kterému studio i apartmán patří - zrekonstruoval si je vlastníma rukama. Moc se nám na Milosu líbilo: květnová příroda, klid, skvělé ubytování, perfektní servis milí lidé v okolí.Plánujeme se sem příští rok opět v květnu vrátit.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • StravaBez stravy
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 100%
Další hosté 1
  • Konstancie
Napsat recenzi

Flisvos Rooms

Tinos » Chora Apartmány/Studia
Batty Roman / 1 943x
Na RN od 07.10.04 · 17 let
Naposledy Dnes 09:10 · 9 hod. Zobrazit profil
Patmos » Skala » 21.07.22 za 20 dníKos » Kos Town » 31.07.22 za 30 dní
WiFiBez CK12.10.21
Tento krasny apartman v hlavnom meste Tinosu - Chora, som si vyhliadol cez Airbnb a s majitelom Giorgosom som sa dohodol na prenajme, ale mimo Airbnb, Nemusel som posielat ziadnu zalohu a zaplatil som az na mieste. Tento apartman ma 1 spalnu ,1 obyvacku s plne vybavenou kuchynu a kupelnu s WC. V apartmane bolo dobre inter. spojenie. Apartman sa nachadza priamo v centre hlavneho mesta. Najlepsie na apartmane bol uzasny vyhlad na more a mesto. Jedina nevyhoda apartmanu bol hluk prichadzajuci s okolia - museli sme spat pri zatvorenych oknach a tym padom sme zistili, ze nam chyba klima .... (vedeli sme, ze nebudeme mat klimu, ale mysleli sme si, ze to bude v pohode).
Sviatok Sv. Pelagie z TinosuPelikan Marcos z Tinosu
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • StravaBez stravy
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 90%
Další hosté 0
  • Nikdo další
Napsat recenzi

Chryssi Akti

Andros » Západ » Batsi Hotel
Honza* Jan / muž / 100x
Na RN od 03.08.11 · 10 let
Naposledy 09.05.22/16:20 · před měsícem Zobrazit profil
Naxos » Maragas » 29.08.22 za 59 dní
WiFi14.09.21
Příjemný a čistý hotel se snídaní hned u pláže a s bazénem. S vlastními slunečníky na pláži za drobnou útratu (Frape a pod) z lobby baru.
Pokoj v patře s bočním výhledem na bazén a pláž, úklid pravidelný výměna prádla ob 2 dny. Na recepci k dispozici osušky na pláž.
Ideální lokalita v Batsi pro večerní procházky po pobřeží do přístavu. Taverny a restaurace začínají hned vedle hotelu směrem k přístavu. Bohatý výběr od klasických taveren, grillů, pizzérií a barů. Večer trochu rušnější, jelikož se stahují tuisté z okolí na večeři.
Batsi od 27.08.21 do 03.09.21
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • Strava
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 89%
Další hosté 0
  • Nikdo další
Napsat recenzi

Nissiotiko

Paros » Východ » Drios Apartmány/Studia
Kačule Ivana / 1 460x
Na RN od 09.10.08 · 13 let
Naposledy 26.06.22/19:02 · 4 dny Zobrazit profil
WiFiInex01.09.21
Okouzlující malý hotel/apartmány u moře v Driosu je dokonalým únikem z rušných letovisek. Naprostý klid uprostřed dokonale opečované zeleně v podobě květin, keřů a palem všude v zahradě a také v celém okolí hotelu.
Snídaně se podává na nádherné zahradní terase s výhledem na záliv Drios, což je opravdový zážitek. Pláž je oblázková, moře křišťálově čisté, teplé a dokonale modré.
Asi 10 minut pěšky příjemnou cestou kolem moře je vzdálená Golden Beach, považovaná za jednu z nejlepších pláží na Parosu.
Drios je malá vesnička s několika tavernami a jedním supermarketem, který má ovšem naprosto všechno, co člověk potřebuje.
Z hotelu je vzdálen 5 minut chůze a zrovna tak autobusová zastávka, která je přímo před supermarketem. Pravidelný spoj s Parikií a Naoussou přes typické vesničky jako je Piso Livadi, Marpissa, Kostos nebo Lefkes a Prodromos.
Malé nábřeží nad pláží lemuje jen několik hotelů s restauracemi. Vše působí dokonale čistě, udržovaně a luxusně.
Samotný hotýlek je dobře udržovaný, čistý s velmi milým majitelem ochotným vždy ke konverzaci a pomoci.
Náš apartmán byl prostorný se 3 lůžky a dvěma terasami. Jedna s výhledem na moře. Budova, ve které jsme bydleli byla kousek od hlavní budovy s recepcí a snídaňovým bufetem. My jsme snídaně neměli zaplacené, každý den jsme si chodili pro fantastický křupavý chléb a ostatní potraviny do supermarketu.
K dispozici bylo v kuchyni veškeré potřebné vybavení.
Dovolená pro ty, kteří chtějí klid, nádherné okolí, krásnou pláž a ticho.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • StravaBez stravy
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 97%
Další hosté 0
  • Nikdo další
Napsat recenzi

Anne apartment

Tinos » Chora Apartmány/Studia
Batty Roman / 1 943x
Na RN od 07.10.04 · 17 let
Naposledy Dnes 09:10 · 9 hod. Zobrazit profil
Patmos » Skala » 21.07.22 za 20 dníKos » Kos Town » 31.07.22 za 30 dní
WiFiBez CK01.10.20
Tento krasny apartman v hlavnom meste Tinosu - Chora, som si vyhliadol cez Airbnb a s majitelkou Anne, som sa dohodol na prenajme, ale mimo Airbnb, kedze nie som ochotny platit vysoke poplatky pre Airbnb (za nic) a tiez som nechcel v tejto neistej dobe Covidu posielat peniaze dopredu a potom cakat co sa stane a ci sa vobec dostanem na Tinos. Nakoniec vsetko dopadlo super a velmi pekne sme si Tinos uzili. Tento apartman ma 2 spalne (kazda spalna ma svoj balkon), 1 obyvacku (tiez ma svoj balkon) a plne vybavenu kuchynu a dve kupelne. V kazdej izbe bola klima, co bolo super. Tiez je v apartmane kvalitne inter. spojenie. Do centra mesta je to asi 8 minut. Zaradujem toto ubytko medzi najlepsie, ake som v Grecku navstivil.
Do tretice všetko dobré DIMITRIS RENT A CAR
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • StravaBez stravy
  • PersonálBez personálu
  • Dojem
  • Spokojenost 92%
Další hosté 0
  • Nikdo další
Napsat recenzi

Ilioperato

Santorini » Imerovigli Hotel
Kačule Ivana / 1 460x
Na RN od 09.10.08 · 13 let
Naposledy 26.06.22/19:02 · 4 dny Zobrazit profil
WiFiInex22.07.20
Ilioperato je hotel se samostatně přístupnými pokoji z jednotlivých balkonů, ke kterým se dostanete přes společné prostory v několika výškových úrovních umístěných přímo nad kalderou tak, že nic nebrání fantastickému výhledu přímo na kalderu a západ slunce. Hotel disponuje bazénem na terase, ze které je ničím nerušený výhled do kaldery. Z každého místa v hotelu je nádherný výhled na protější ostrov Thirasii, ostatní ostrůvky v kaldeře, bílé domy v Oie a večer na Oiu, která září osvětlená jako plující loď na moři.
Hotel je čistý, každý den personál zametá venkovní prostory, myje bazén a jeho okolí.
V hotelu je také krásný prostor s barem, který byl ale bohužel letos zavřený kvůli Covidu 19 a malému počtu hostů.
Pokoje jsou tak akorát velké, prostorné a útulné. My měli pokoj v nejspodnější části hotelu, kde jsou pokoje superior.
V pokoji byla lednice, varná konvice, kávovar, dřez, příbory, talíře, sklenice a základní nádobí na přípravu salátu nebo studeného jídla.
Koupelna na řecké poměry docela prostorná s vanou, umyvadlem a WC.
Jelikož jsme byli v hotelu ve výjimečné době pandemie a skoro sami, úklid a výměna prádla probíhala na naši žádost. My jsme požadovali pouze několikrát vyměnit ručníky, úklid nebyl potřeba.
Snídaně také kvůli Covidu 19 byla každý den servírována přímo na náš balkon v čase, který jsme si určili a předem vybrali co k snídani chceme na přiloženém formuláři. K dipozici byla vejce na 3 způsoby, šunka, sýr, ovoce, džemy, med, jogurt, pečivo sladké i slané, plněné i obyčejné. Káva, čaj, džusy různé druhy. Nejsme nároční na jídlo a tyto snídaně servírované přímo na balkon s výhledem na moře byly pro nás naprosto jedinečné a neobyčejné.
Hotel je téměř na samém konci Imerovigli směrem k Oie. Auto se musí nechat na malém náměstíčku od kterého vede k hotelu cesta cca 100 metrů, která pak dále od hotelu pokračuje jako známá Caldera hiking path do Oie. Také z tohoto důvodu je to nejtišší místo, jaké jsme kdy v Řecku navštívili a kde jsem bydleli.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • Strava
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 77%
Další hosté 0
  • Nikdo další
Napsat recenzi

Manthos Place

Ios » Mylopotas » Mylopotas Beach Apartmány/Studia
Kačule Ivana / 1 460x
Na RN od 09.10.08 · 13 let
Naposledy 26.06.22/19:02 · 4 dny Zobrazit profil
WiFiBez CK30.09.19
Menší ubytovací komplex přímo nad nádhernou pláží Mylopotas, kterou máte z balkonu jako na dlani. Pokoj s ledničkou bez možnosti vaření. Prostorný pro dvě osoby tak akorát. Koupelna malá ale účelná, sprchový kout malinký ale účelně udělaný, neteče z něho voda ven. Čisto, uklizeno. Velký bonus je krásný bazén pro hosty Manthosu s pohodlnými lehátky a barem s příjemnou obsluhou - synem majitelky. Zastávka busu do Chory kousek od ubytování.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • StravaBez stravy
  • PersonálBez personálu
  • Dojem
  • Spokojenost 80%
Další hosté 0
  • Nikdo další
Napsat recenzi

Narges

2 recenze Paros » Aliky Hotel
Hela.Š Helena Šebestová / žena / 901x
Na RN od 07.10.04 · 17 let
Naposledy 19.04.22/17:08 · 2 měsíce Zobrazit profil
WiFiFiro22.09.19
Velmi příjemné ubytování v pěkně upraveném areálu v centru klidného letoviska. Pokoje jsou prostorné, měli jsme i velkou terasu, postele pohodlné a denní úklid, není co vyknout. Jediné, co nám úplně nevyhovovalo byla polopenze, která dost omezuje, a navíc jsme zvyklí se stravovat v tavernách, takže nám chybělo i víc řeckých jídel. Ale jídlo rozhodně nebylo špatné, to ne. Snídaně byly naprosto luxusní, a zatím jsme nikde v řecku tak rozmanitou nabídku neměli. Hotel má většinou francouzskou klientelu z řad důchodců, takže absolutní klid.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • Strava
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 97%
Další hosté 4
  • EL
  • RomanŠ
  • edith
  • jkyselova
Napsat recenzi

Agia Anna

3 recenze Naxos » Agia Anna Hotel
biba Libor Hnídek / muž / 60x
Na RN od 03.07.07 · 14 let
Naposledy 25.10.21/12:40 · 8 měsíců Zobrazit profil
WiFiFirotour03.09.19
Starší hotýlek po částečné rekonstrukci koupelny. Bohužel měli jsme pokoj č. 36. Ten je situovaný směrem k velmi frekventované křižovatce a tak při sezení na balkoně byl neustálý ruch. Kuchyňka velmi špatně vybavená. Chyběli velké talíře, misky, prkénko na krájení. Oceňuji čistotu a každodenní úklid s výměnou ručníků. Ložní prádlo výměna každé tři dny. Hotel nabízí snídaně, ale ty jsme nevyužili. Přímo u hotelu restaurace Oregano. Velmi dobrý gyros pita. Hned vedle je Supermarket, kde ráno můžete koupit skvělé sladké i slané pečivo. Některé peče přímo paní majitelka a je ještě teplé. Nutné koupit okolo 8:30 hod. Odpoledne jsme chodili do vedlejšího letoviska Agios Prokopios (cca 1km) do cukrárny na skvělé frappe a baklavu. Jinak podél pláže v Agia Anna najdete několik dobrých restaurací.
Ve starších recenzích jsem se dočetl, že se dají využít u hotelu lehátka a slunečníky. To už není možné jelikož na tomto místě vyrostl apartmán (viz. foto)
Chodili jsme na pláž Plaka za kostelík cca 700 metrů od hotelu. Pláž byla krásná voda čistá a málo lidí. Co nám vyhovovalo, že zde tolerují nudisty, kteří převažovali.
Naxos v tomto období rozhodně není klidný ostrov. Turistický ruch byl velmi rušný (srpen) dokonce jsme si museli jít půjčit skútr do vedlejšího letoviska jelikož v Agia Anna měly obě půjčovny vyprodáno. Odpovídala tomu i cena 30 - 35 eur na den.
Celkově jsme si dovolenou užili a určitě bychom se na tento ostrov vrátili, ale hledali bychom klidnější ubytování.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • StravaBez stravy
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 80%
Další hosté 14
  • Arwen11
  • Danyelka
  • Hela.Š
  • Ireon
  • Ivana1
  • Janakol
  • Jirka8
  • Kopecek
  • MonikaV
  • Nadula
  • bayka
  • blanka01
  • janavi
  • marmar
Napsat recenzi

Corina

2 recenze Paros » Naoussa Apartmány/Studia
Ireon Ilona / 733x
Na RN od 01.07.15 · 7 let
Naposledy Dnes 16:29 · před hodinou Zobrazit profil
Kefalonia » Lassi » 31.07.22 za 30 dní
WiFiCK Melissa Travel03.08.19
Studia Corina hodnotím jako jedno z nejlepších ubytování, co jsem v Řecku měla (luxusní koupelna). Jen pokoj trochu menší, absence "stojánku" na kufry. Ve skříni byly 3 ramínka a chyběly police, takže většinu věcí musíte mít stále v kufru, se kterým žijete vedle postele. Uklízečka svědomitá, někdy až moc, neustále přemísťovala naše věci, někomu by mohlo být nepříjemné.
Ale celkový dojem jednoznačně výborný, ve studiích klid, nádherné rostliny v areálu, výhled na vinici a velká terasa zastíněná pergolou (pokoj č.6) s výhledem na vinici zajišťující posezení v soukromí. Do centra Naoussy a stanice busů v docházkové vzdálenosti. Pláž nejblíže studiím písečná, mimo oblast s placenými lehátky téměř prázdná i v červenci.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • StravaBez stravy
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 90%
Další hosté 14
  • Dáška
  • Háňa
  • Jachlana
  • Medenna
  • Mili
  • Romo
  • Sweetsanna
  • Zemanová63
  • admin
  • hanament
  • heleto
  • retsi
  • windso
  • zalda
Napsat recenzi
Athény Srážky Teplota Vítr
Více předpovědí počasí
© na veškerý obsah se vztahuje autorský zákon, proto není možné cokoliv z těchto stránek kopírovat a používat k jiným komerčním účelům !