Ubytování

Recenze ubytování · Kyklady

Anne apartment

Tinos » Chora Apartmány/Studia
Batty Roman / 1 849x
Na RN od 07.10.04 · 16 let
Naposledy Včera 09:32 · 23 hod. Zobrazit profil
Tinos » Chora » 20.07.21 za 34 dníAthény » Rafina » 29.07.21 za 43 dní
WiFiBez CK01.10.20
Tento krasny apartman v hlavnom meste Tinosu - Chora, som si vyhliadol cez Airbnb a s majitelkou Anne, som sa dohodol na prenajme, ale mimo Airbnb, kedze nie som ochotny platit vysoke poplatky pre Airbnb (za nic) a tiez som nechcel v tejto neistej dobe Covidu posielat peniaze dopredu a potom cakat co sa stane a ci sa vobec dostanem na Tinos. Nakoniec vsetko dopadlo super a velmi pekne sme si Tinos uzili. Tento apartman ma 2 spalne (kazda spalna ma svoj balkon), 1 obyvacku (tiez ma svoj balkon) a plne vybavenu kuchynu a dve kupelne. V kazdej izbe bola klima, co bolo super. Tiez je v apartmane kvalitne inter. spojenie. Do centra mesta je to asi 8 minut. Zaradujem toto ubytko medzi najlepsie, ake som v Grecku navstivil.
Do tretice všetko dobré DIMITRIS RENT A CAR
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • StravaBez stravy
  • PersonálBez personálu
  • Dojem
  • Spokojenost 92%
Další hosté 0
  • Nikdo další
Napsat recenzi

Ilioperato

Santorini » Imerovigli Hotel
Kačule Ivana / žena / 1 433x
Na RN od 09.10.08 · 12 let
Naposledy 30.05.21/19:03 · 2 týdny Zobrazit profil
WiFiInex22.07.20
Ilioperato je hotel se samostatně přístupnými pokoji z jednotlivých balkonů, ke kterým se dostanete přes společné prostory v několika výškových úrovních umístěných přímo nad kalderou tak, že nic nebrání fantastickému výhledu přímo na kalderu a západ slunce. Hotel disponuje bazénem na terase, ze které je ničím nerušený výhled do kaldery. Z každého místa v hotelu je nádherný výhled na protější ostrov Thirasii, ostatní ostrůvky v kaldeře, bílé domy v Oie a večer na Oiu, která září osvětlená jako plující loď na moři.
Hotel je čistý, každý den personál zametá venkovní prostory, myje bazén a jeho okolí.
V hotelu je také krásný prostor s barem, který byl ale bohužel letos zavřený kvůli Covidu 19 a malému počtu hostů.
Pokoje jsou tak akorát velké, prostorné a útulné. My měli pokoj v nejspodnější části hotelu, kde jsou pokoje superior.
V pokoji byla lednice, varná konvice, kávovar, dřez, příbory, talíře, sklenice a základní nádobí na přípravu salátu nebo studeného jídla.
Koupelna na řecké poměry docela prostorná s vanou, umyvadlem a WC.
Jelikož jsme byli v hotelu ve výjimečné době pandemie a skoro sami, úklid a výměna prádla probíhala na naši žádost. My jsme požadovali pouze několikrát vyměnit ručníky, úklid nebyl potřeba.
Snídaně také kvůli Covidu 19 byla každý den servírována přímo na náš balkon v čase, který jsme si určili a předem vybrali co k snídani chceme na přiloženém formuláři. K dipozici byla vejce na 3 způsoby, šunka, sýr, ovoce, džemy, med, jogurt, pečivo sladké i slané, plněné i obyčejné. Káva, čaj, džusy různé druhy. Nejsme nároční na jídlo a tyto snídaně servírované přímo na balkon s výhledem na moře byly pro nás naprosto jedinečné a neobyčejné.
Hotel je téměř na samém konci Imerovigli směrem k Oie. Auto se musí nechat na malém náměstíčku od kterého vede k hotelu cesta cca 100 metrů, která pak dále od hotelu pokračuje jako známá Caldera hiking path do Oie. Také z tohoto důvodu je to nejtišší místo, jaké jsme kdy v Řecku navštívili a kde jsem bydleli.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • Strava
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 77%
Další hosté 0
  • Nikdo další
Napsat recenzi

Manthos Place

Ios » Mylopotas » Mylopotas Beach Apartmány/Studia
Kačule Ivana / žena / 1 433x
Na RN od 09.10.08 · 12 let
Naposledy 30.05.21/19:03 · 2 týdny Zobrazit profil
WiFiBez CK30.09.19
Menší ubytovací komplex přímo nad nádhernou pláží Mylopotas, kterou máte z balkonu jako na dlani. Pokoj s ledničkou bez možnosti vaření. Prostorný pro dvě osoby tak akorát. Koupelna malá ale účelná, sprchový kout malinký ale účelně udělaný, neteče z něho voda ven. Čisto, uklizeno. Velký bonus je krásný bazén pro hosty Manthosu s pohodlnými lehátky a barem s příjemnou obsluhou - synem majitelky. Zastávka busu do Chory kousek od ubytování.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • StravaBez stravy
  • PersonálBez personálu
  • Dojem
  • Spokojenost 80%
Další hosté 0
  • Nikdo další
Napsat recenzi

Narges

2 recenze Paros » Aliky Hotel
Hela.Š Helena Šebestová / žena / 891x
Na RN od 07.10.04 · 16 let
Naposledy 07.06.21/12:03 · před týdnem Zobrazit profil
WiFiFiro22.09.19
Velmi příjemné ubytování v pěkně upraveném areálu v centru klidného letoviska. Pokoje jsou prostorné, měli jsme i velkou terasu, postele pohodlné a denní úklid, není co vyknout. Jediné, co nám úplně nevyhovovalo byla polopenze, která dost omezuje, a navíc jsme zvyklí se stravovat v tavernách, takže nám chybělo i víc řeckých jídel. Ale jídlo rozhodně nebylo špatné, to ne. Snídaně byly naprosto luxusní, a zatím jsme nikde v řecku tak rozmanitou nabídku neměli. Hotel má většinou francouzskou klientelu z řad důchodců, takže absolutní klid.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • Strava
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 97%
Další hosté 3
  • EL
  • RomanŠ
  • edith
Napsat recenzi

Agia Anna

3 recenze Naxos » Agia Anna Hotel
biba Libor Hnídek / muž / 53x
Na RN od 03.07.07 · 13 let
Naposledy 24.09.20/11:30 · 8 měsíců Zobrazit profil
WiFiFirotour03.09.19
Starší hotýlek po částečné rekonstrukci koupelny. Bohužel měli jsme pokoj č. 36. Ten je situovaný směrem k velmi frekventované křižovatce a tak při sezení na balkoně byl neustálý ruch. Kuchyňka velmi špatně vybavená. Chyběli velké talíře, misky, prkénko na krájení. Oceňuji čistotu a každodenní úklid s výměnou ručníků. Ložní prádlo výměna každé tři dny. Hotel nabízí snídaně, ale ty jsme nevyužili. Přímo u hotelu restaurace Oregano. Velmi dobrý gyros pita. Hned vedle je Supermarket, kde ráno můžete koupit skvělé sladké i slané pečivo. Některé peče přímo paní majitelka a je ještě teplé. Nutné koupit okolo 8:30 hod. Odpoledne jsme chodili do vedlejšího letoviska Agios Prokopios (cca 1km) do cukrárny na skvělé frappe a baklavu. Jinak podél pláže v Agia Anna najdete několik dobrých restaurací.
Ve starších recenzích jsem se dočetl, že se dají využít u hotelu lehátka a slunečníky. To už není možné jelikož na tomto místě vyrostl apartmán (viz. foto)
Chodili jsme na pláž Plaka za kostelík cca 700 metrů od hotelu. Pláž byla krásná voda čistá a málo lidí. Co nám vyhovovalo, že zde tolerují nudisty, kteří převažovali.
Naxos v tomto období rozhodně není klidný ostrov. Turistický ruch byl velmi rušný (srpen) dokonce jsme si museli jít půjčit skútr do vedlejšího letoviska jelikož v Agia Anna měly obě půjčovny vyprodáno. Odpovídala tomu i cena 30 - 35 eur na den.
Celkově jsme si dovolenou užili a určitě bychom se na tento ostrov vrátili, ale hledali bychom klidnější ubytování.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • StravaBez stravy
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 80%
Další hosté 14
  • Arwen11
  • Danyelka
  • Hela.Š
  • Ireon
  • Ivana1
  • Janakol
  • Jirka8
  • Kopecek
  • MonikaV
  • Nadula
  • bayka
  • blanka01
  • janavi
  • marmar
Napsat recenzi

Corina

2 recenze Paros » Naoussa Apartmány/Studia
Ireon Ilona / 528x
Na RN od 01.07.15 · 5 let
Naposledy 12.06.21/22:39 · 3 dny Zobrazit profil
WiFiCK Melissa Travel03.08.19
Studia Corina hodnotím jako jedno z nejlepších ubytování, co jsem v Řecku měla (luxusní koupelna). Jen pokoj trochu menší, absence "stojánku" na kufry. Ve skříni byly 3 ramínka a chyběly police, takže většinu věcí musíte mít stále v kufru, se kterým žijete vedle postele. Uklízečka svědomitá, někdy až moc, neustále přemísťovala naše věci, někomu by mohlo být nepříjemné.
Ale celkový dojem jednoznačně výborný, ve studiích klid, nádherné rostliny v areálu, výhled na vinici a velká terasa zastíněná pergolou (pokoj č.6) s výhledem na vinici zajišťující posezení v soukromí. Do centra Naoussy a stanice busů v docházkové vzdálenosti. Pláž nejblíže studiím písečná, mimo oblast s placenými lehátky téměř prázdná i v červenci.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • StravaBez stravy
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 90%
Další hosté 9
  • Dáška
  • Medenna
  • Romo
  • Zemanová63
  • admin
  • hanament
  • heleto
  • retsi
  • zalda
Napsat recenzi

Corina

2 recenze Paros » Naoussa Penzion
admin Roman / 13 352x
Na RN od 07.10.04 · 16 let
Naposledy Dnes 07:47 · 58 min. Zobrazit profil
WiFiMelissa Travel23.07.19
Penzion Corina se nachází cca 10 minut pěší chůze do centra městečka Naoussy. Naše rodina bydlela v apartmánu, který se skládal z prostorné ložnice, která byla vybavena manželskou postelí, nočními stolky, šatní skříní, zrcadlem a stolkem, který byl umístěn pod zrcadlem a mohl být využit jako další odkládací prostor. Ve vedlejší místnosti byla kuchyně a dvě oddělené postele. Pokoj je vybaven kuchyňskou linkou, včetně vybavení, varné konvice, dvouplotýnkového vařiče. Koupelna je prostorná, vybavená skleněným sprchovacím koutem s částečnou zástěnou. Součástí apartmánu je venkovní posezení pro čtyři osoby. Kompletní ubytování je moderní, čisté, každý den probíhal úklid pokoje, co třetí den personál prováděl výměnu ručníků. Studia Corina jsou součástí areálu Studií Zoumis, jehož součástí je bar s bazénem, který hosté Coriny mohou využívat. V baru je možno zakoupit snídani – 7€/os, 5€/dítě a objednat si oblíbené frappe 2,50€, alko, nealko, drinky i některé řecké speciality (mousaka, pastichio 8€, souvlaki 10€, burger 7€). Majitelka paní Corina byla velice milá, příjemná, po příjezdu nás uvítala chlazeným drinkem. Cesta na nejbližší pláž trvala asi 5 minut chůze, pláž je písčitá, místy kamínky, chybou je, že je neudržovaná a pár minut zabere, než si kolem sebe uklidíte. Směrem do městečka Naoussa je menší supermarket, ve kterém nakoupíte vše potřebné. Studia Corina jsou klidným místem pro úžasně strávenou dovolenou.
Naoussa od 28.06.19 do 09.07.19Paros 2019
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • StravaBez stravy
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 93%
Další hosté 9
  • Dáška
  • Ireon
  • Medenna
  • Romo
  • Zemanová63
  • hanament
  • heleto
  • retsi
  • zalda
Napsat recenzi

Irene

Paros » Parikia Apartmány/Studia
Izabela Gábina / žena / 1 209x
Na RN od 27.11.06 · 14 let
Naposledy 11.06.21/22:43 · 4 dny Zobrazit profil
WiFiInex21.07.19
Ubytování leží kousek od centra Parikie, cca 10min po pěší kolonadě. Hotel Irene má dvě budovy, některé pokoje směřují k moři a některé směrem k horám. Pokoje jsou klasicky vybaveny, balkony dostatečně prostorné. Úklid probíhal každý den, vč. výměny ručníků a ložního prádla. Majitelka s manželem jsou velice milí. Na uvítanou dostanete láhev domácího vína. Celý objekt byl velice udržovaný, čistý a nádherná květena. Na písčitou pláž je to jen pár kroků, přes silnici, není příliš hlučná. Slunečníky a lehátka za 6Eur.,mimo hl. sezónu se neplatí (vhodná drobná konzumace nápojů). Autobusové nádraží se nachází v centru/v přístavu Parikie, cca 15min pěšky. Z Parikie vyjíždějí busy po celém ostrově, lístky se daji koupit v kiosku na nádraží nebo v automatu hned vedle (pozor bere jen mince!) Díky výhodné poloze je v okolí široká nabídka taveren a restaurací. Naleznete zde potřebný klid, ale i na dosah ruch města. Nejbližší minimarket 5min,směrem do centra, na druhou stranu není ani jeden. Větší supermarket Atlanta naleznete 10min pěšky, u přístavu. Druhý velký obchod je na hlavní silnici směrem k Naoussa. Ubytování velmi doporučujeme!
Parikia od 28.06.19 do 09.07.19
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • StravaBez stravy
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 90%
Další hosté 0
  • Nikdo další
Napsat recenzi

Paradiso

3 recenze Naxos » Agia Anna-Plaka » Agia Anna Apartmány/Studia
tony2 Marcela / 15 266x
Na RN od 03.10.07 · 13 let
Naposledy Dnes 07:29 · před hodinou Zobrazit profil
WiFiMelissa Travel03.07.19
V Paradisu jsme strávili velmi příjemných 10 dní od 18.6. Měli jsme studio č.6 pro 2 v 1.patře s pěkným výhledem z terásky na zdejší upravenou zahradu. Studio je malé, ale nic nám prakticky nechybělo. Klimatizace, wifi, trezor v ceně a vše funkční. Kuchyňský kout vybavený minimálně-počítá se stravou ve zdejší skvělé taverně-snídaně jsou rovněž v ceně. V koupelně sprchovací vanička bez závěsu, ale větších rozměrů. Úklid skvělý-denní, výměna prádla a vynášení košů rovněž. V přízemních studiích a apartmánech trochu zlobili mravenci-k nám nedosáhli. V zahradě krásný bazén s brouzdalištěm a hřišťátko pro děti. Personál vynikající. Byli jsme velmi spokojeni.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • Strava
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 97%
Další hosté 5
  • Darka
  • Háňa
  • Urbišek
  • honzin76
  • zemli
Napsat recenzi

Deep blue villa

Naxos » Stelida Vila
Kusnirova Radana / žena / 3 909x
Na RN od 07.10.04 · 16 let
Naposledy 09.06.21/14:14 · 6 dny Zobrazit profil
Evia » Vassilikos » 22.07.21 za 36 dníKréta » Koutsounari » 27.09.21 za 103 dní
WiFiBez ck11.06.19
Místo jsem vybrala výborně, klid, kousek k moři. Vila je zařízená vším co je třeba, jen jsem měla výhrady k čistotě a opotřebovanému venkovnímu nábytku. Jsem ale hodně náročná. Nádherný výhled na Paros.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • Strava
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 97%
Další hosté 0
  • Nikdo další
Napsat recenzi
Athény Srážky Teplota Vítr
Dnes 08–12 Partly cloudy 0 mm 19° 1 m/s
12–18 Partly cloudy 0 mm 26° 3 m/s
18–24 Clear sky 0 mm 23° 4 m/s
Čtvrtek, 17.06.21 00–06 Clear sky 0 mm 21° 1 m/s
06–12 Clear sky 0 mm 20° 1 m/s
12–18 Fair 0 mm 25° 3 m/s
18–24 Fair 0 mm 25° 2 m/s
Více předpovědi počasí
RNB
© na veškerý obsah se vztahuje autorský zákon, proto není možné cokoliv z těchto stránek kopírovat a používat k jiným komerčním účelům !