Na úvodní stránku
Napsat vlastní cestopis
Fotogalerie
Videogalerie
Recenze hotelů a apartmánů
Recenze míst
Recenze taveren
Diskuzní fórum
Přihlášení
Jste nepřihlášen
OnLine: 4 | 14
Melissa travel
Ochrana osobních údajů
© 2002 Řecko a řecké ostrovy

Skupina recenzí hotelů Kyklady

Hotelů a apartmánů: 134
 
Narges 2 (hotel)
 
Včera 16:01
Paros » Aliky
CK: Firo
 
Velmi příjemné ubytování v pěkně upraveném areálu v centru klidného letoviska. Pokoje jsou prostorné, měli jsme i velkou terasu, postele pohodlné a denní úklid, není co vyknout. Jediné, co nám úplně nevyhovovalo byla polopenze, která dost omezuje, a navíc jsme zvyklí se stravovat v tavernách, takže nám chybělo i víc řeckých jídel. Ale jídlo rozhodně nebylo špatné, to ne. Snídaně byly naprosto luxusní, a zatím jsme nikde v řecku tak rozmanitou nabídku neměli. Hotel má většinou francouzskou klientelu z řad důchodců, takže absolutní klid.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Agia Anna 3 (hotel)
 
03.09.19 12:15
Naxos » Agia Anna
CK: Firotour
 
 
Starší hotýlek po částečné rekonstrukci koupelny. Bohužel měli jsme pokoj č. 36. Ten je situovaný směrem k velmi frekventované křižovatce a tak při sezení na balkoně byl neustálý ruch. Kuchyňka velmi špatně vybavená. Chyběli velké talíře, misky, prkénko na krájení. Oceňuji čistotu a každodenní úklid s výměnou ručníků. Ložní prádlo výměna každé tři dny. Hotel nabízí snídaně, ale ty jsme nevyužili. Přímo u hotelu restaurace Oregano. Velmi dobrý gyros pita. Hned vedle je Supermarket, kde ráno můžete koupit skvělé sladké i slané pečivo. Některé peče přímo paní majitelka a je ještě teplé. Nutné koupit okolo 8:30 hod. Odpoledne jsme chodili do vedlejšího letoviska Agios Prokopios (cca 1km) do cukrárny na skvělé frappe a baklavu. Jinak podél pláže v Agia Anna najdete několik dobrých restaurací.
Ve starších recenzích jsem se dočetl, že se dají využít u hotelu lehátka a slunečníky. To už ... Číst více
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
1
0
 
Corina 2 (pension)
 
03.08.19 12:22
Paros » Naoussa
CK: CK Melissa Travel
Studia Corina hodnotím jako jedno z nejlepších ubytování, co jsem v Řecku měla (luxusní koupelna). Jen pokoj trochu menší, absence "stojánku" na kufry. Ve skříni byly 3 ramínka a chyběly police, takže většinu věcí musíte mít stále v kufru, se kterým žijete vedle postele. Uklízečka svědomitá, někdy až moc, neustále přemísťovala naše věci, někomu by mohlo být nepříjemné.
Ale celkový dojem jednoznačně výborný, ve studiích klid, nádherné rostliny v areálu, výhled na vinici a velká terasa zastíněná pergolou (pokoj č.6) s výhledem na vinici zajišťující posezení v soukromí. Do centra Naoussy a stanice busů v docházkové vzdálenosti. Pláž nejblíže studiím písečná, mimo oblast s placenými lehátky téměř prázdná i v červenci.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
2
0
 
Corina 2 (pension)
 
23.07.19 21:43
Paros » Naoussa
CK: Melissa travel
dovolená v termínu: 28.06.19 - 09.07.19
Penzion Corina se nachází cca 10 minut pěší chůze do centra městečka Naoussy. Naše rodina bydlela v apartmánu, který se skládal z prostorné ložnice, která byla vybavena manželskou postelí, nočními stolky, šatní skříní, zrcadlem a stolkem, který byl umístěn pod zrcadlem a mohl být využit jako další odkládací prostor. Ve vedlejší místnosti byla kuchyně a dvě oddělené postele. Pokoj je vybaven kuchyňskou linkou, včetně vybavení, varné konvice, dvouplotýnkového vařiče. Koupelna je prostorná, vybavená skleněným sprchovacím koutem s částečnou zástěnou. Součástí apartmánu je venkovní posezení pro čtyři osoby. Kompletní ubytování je moderní, čisté, každý den probíhal úklid pokoje, co třetí den personál prováděl výměnu ručníků. Studia Corina jsou součástí areálu Studií Zoumis, jehož součástí je bar s bazénem, který hosté Coriny mohou využívat. V baru je možno zakoupit snídani – 7€/os, 5€/dítě a objednat si oblíbené frappe 2,50€, alko, nealko, drinky i některé řecké speciality (mousaka, pastichio 8€, souvlaki 10€, burger 7€). Majitelka paní Corina byla velice milá, příjemná, po příjezdu nás uvítala chlazeným drinkem. Cesta na nejbližší pláž trvala asi 5 minut chůze, pláž je písčitá, místy kamínky, chybou je, že je neudržovaná a pár minut zabere, než si kolem sebe uklidíte. Směrem do městečka Naoussa je menší supermarket, ve kterém nakoupíte vše potřebné. Studia Corina jsou klidným místem pro úžasně strávenou dovolenou.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
2
0
 
Irene (app./studio)
 
21.07.19 19:47
Paros » Parikia
CK: Inex
dovolená v termínu: 28.06.19 - 09.07.19
Ubytování leží kousek od centra Parikie, cca 10min po pěší kolonadě. Hotel Irene má dvě budovy, některé pokoje směřují k moři a některé směrem k horám. Pokoje jsou klasicky vybaveny, balkony dostatečně prostorné. Úklid probíhal každý den, vč. výměny ručníků a ložního prádla. Majitelka s manželem jsou velice milí. Na uvítanou dostanete láhev domácího vína. Celý objekt byl velice udržovaný, čistý a nádherná květena. Na písčitou pláž je to jen pár kroků, přes silnici, není příliš hlučná. Slunečníky a lehátka za 6Eur.,mimo hl. sezónu se neplatí (vhodná drobná konzumace nápojů). Autobusové nádraží se nachází v centru/v přístavu Parikie, cca 15min pěšky. Z Parikie vyjíždějí busy po celém ostrově, lístky se daji koupit v kiosku na nádraží nebo v automatu hned vedle (pozor bere jen mince!) Díky výhodné poloze je v okolí široká nabídka taveren a restaurací. Naleznete zde potřebný klid, ale i na dosah ruch města. Nejbližší minimarket 5min,směrem do centra, na druhou stranu není ani jeden. Větší supermarket Atlanta naleznete 10min pěšky, u přístavu. Druhý velký obchod je na hlavní silnici směrem k Naoussa. Ubytování velmi doporučujeme!
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
1
0
 
Paradiso 3 (app./studio)
 
03.07.19 05:50
Naxos » Agia Anna-Plaka » Agia Anna
CK: Melissa Travel
 
 
V Paradisu jsme strávili velmi příjemných 10 dní od 18.6. Měli jsme studio č.6 pro 2 v 1.patře s pěkným výhledem z terásky na zdejší upravenou zahradu. Studio je malé, ale nic nám prakticky nechybělo. Klimatizace, wifi, trezor v ceně a vše funkční. Kuchyňský kout vybavený minimálně-počítá se stravou ve zdejší skvělé taverně-snídaně jsou rovněž v ceně. V koupelně sprchovací vanička bez závěsu, ale větších rozměrů. Úklid skvělý-denní, výměna prádla a vynášení košů rovněž. V přízemních studiích a apartmánech trochu zlobili mravenci-k nám nedosáhli. V zahradě krásný bazén s brouzdalištěm a hřišťátko pro děti. Personál vynikající. Byli jsme velmi spokojeni.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
2
0
 
Deep blue villa (vila)
 
11.06.19 14:09
Naxos » Stelida
CK: Bez ck
 
 
Místo jsem vybrala výborně, klid, kousek k moři. Vila je zařízená vším co je třeba, jen jsem měla výhrady k čistotě a opotřebovanému venkovnímu nábytku. Jsem ale hodně náročná. Nádherný výhled na Paros.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Perla (app./studio)
 
04.06.19 12:51
Naxos » Aghios Prokopios
CK: Viamare
 
Studia umístěna přímo u benzínky a rušné silnice - velký ruch i v noci. Směrem k pláži jsou bažiny, které smrdí. Vybavení pokoje velmi skromné, výhled z balkonu na benzínku a bažinu. Někomu může vadit. Balkon maličký a jen dvě židle - ubytování pro tři. Velkou výhodou je supermarket hned naproti ubytování, kde mají i ryby a autobusová zastávka. Na pláž to není daleko. Pláž a moře nádherné. Jen poslední 3 dny chaluhy, ale to se nedá ovlivnit, nikdo se nekoupal. Nám ani nevadilo, je to takové přírodní. Byl i velký vítr, proto ty chaluhy připlavaly. Jinak super výlety. Pěšky se dá dojít na pláž Plaka a do Agia Anny. Krásný výlet lodí na ostrovy Koufonissi a Iraklia. Hlavní město Chora, pohodlně dostupné autobusem, rovněž stojí za návštěvu. V okolí studia je spousta taveren a pekárna s výbornou zmrzlinou za 1 euro. Skvělá lokalita pro výlety a koupání. Výhled z balkonu horší, ale dá se v pohodě přežít, cena nebyla velká. Pokud bych dala za zájezd více než 10 000 Kč na jednoho, vadilo by mi to.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
1
0
 
Astrofegia Rooms (app./studio)
 
06.10.18 11:23
Sifnos » Kamares
CK: Bez ck
Astrofegia Rooms bolo pekné ubytovanie v stredisku Kamares. Astrofegia sa nachádza asi 5 minút od centra mestečka. Má síce staršie zariadenie, ale nič nám nechýbalo, okrem kuchyne, keďže ju nemá. Je tu iba ladnička, fén, TV a klíma.
Postele klasické grécke, ale dalo sa vyspať. Upratovanie každy deň a pekne počkajú kým odídete z izby.
Astrofegia má krásny výhľad na hory a more. Pri ďalšej návšteve Sifnosu, by som si ho kľudne vybral znovu.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Bez pláže
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Thea Serifos (app./studio)
 
06.10.18 11:09
Serifos » Livadia
CK: Bez ck
 
Thea Serifos je klasické kykládske ubytovanie. Izby majú klímu, TV, ladničku, fén, kávovar, nemá klasickú kuchyňu. Z izby je výhľad na more. Majitelia nám každý deň dopĺňali ladničku máslom, džemom a džusom, kávou. Budova sa nachádza asi 5 minút od centra Livadi, k pláži je to asi 10 minút. Jediná nevýhoda je, že kúsok od budovy, skoro každú noc vyštekoval pes, od polnoci aj 2-3 hodinky v kuse, takže sme sa na to v noci budili.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Bez pláže
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Medousa (app./studio)
 
04.10.18 18:32
Milos » Adamas
CK: Bez CK
 
Penzion umístěn na výborném místě, kousek od centra Adamas, 20 m od moře, v blízkosti taveren a cca 10 minut chůze do centra. Hned vedle hornického muzea. Majitel Nikos velmi přátelský, zdarma nás odvezl z a na letiště, vše nám vysvětlil, dal nám tipy na taverny a výlety včetně mapky. Také jsme dostali láhev domácího vína. Ubytování krásně udržované, čisté, plné kytiček.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Keti (app./studio)
 
23.09.18 14:33
Naxos » Agia Anna » Maragas
CK: Viamare
 
Budova Keti Kapri sama o sobě je moc krásná, bílá fasáda s modrými doplňky a detaily v kykladském stylu s příjemným sezením venku a udržovanou předzahrádkou plnou květin zaujme na první pohled. Majitelé - milí a příjemní lidé, kteří vedou svůj podnik s velkou láskou a pečlivostí. Perfektní čistota a úklid na výbornou. Velký bonus tohoto ubytování je blízká vzdálenost od pláže, kousek od
supermarketu, dvou taveren a zastávky autobusu do Chory, který jezdí každých 30 minut. My bydleli v prostorném studiu po 3 osoby v prvním patře s krytým balkonem a částečným výhledem na moře. Pokoj byl velmi pěkně zařízený, nová koupelna, kuchyňská linka, pohodlné postele a prostorný balkon. Kuchyňka byla vybavena vším potřebným pro občasné vaření a přípravu jídla. Našli jsme zde i prostředek na mytí nádobí, houbičku a utěrku na nádobí. Byla zde i varná konvice a funkční digestoř. Na balkoně kovový sušák na prádlo, vybavený kolíčky. Chyběl větší nůž nebo pilka na krájení chleba, ale ten stejně vždy vozíme s sebou. Jediné co jsme postrádali, byly lampičky na nočních stolcích pro případné čtení. Pláž Maragas - Plaka je přes prašnou silnici vzdálená jen pár metrů. Pláž sama o sobě je absolutní špička. Moře čistý křišťál, zlatý písek utažený tak, že je možné podnikat procházky na každou stranu několik kilometrů.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Bez personálu
Dojem
Spokojenost
1
0
 
Kamarela (app./studio)
 
11.08.18 00:23
Santorini » Kamari
CK: Firo
 
Tato studia se nacházejí v centru Kamari, v těsné blízkosti Kamari Star. Kamenitá pláž a promenáda jsou ve vzdálenosti 50m. My jsme nejraději chodili více vpravo, na pláž, patřící taverně Dolphins(cca 200m). Zde byla lehátka zdarma. Dávali jsme si frappé, ale obsluhující se nijak nevnucoval, snad by nás nechal i bez konzumace. Možná, že to tak funguje i u jiných taveren, ale my jsme zde byli spokojeni a jinam jsme nechodili. Líbil se nám i vstup do moře, ale boty do vody jsou nutností. Voda čistá, průzračná.
Studia jsou v klidné postranní uličce. Lze doplatit snídaně, ale v pokojích se nachází kuchyňský kout s ledničkou, takže kávu nebo čaj si uvaříte sami a něco k jídlu se dá pořídit v obchůdcích s potravinami, které jsou v okruhu 50m minimálně 3. Klimatizace fugovala výborně. Úklid každodenní, výměna ručníků a ložního prádla 1x týdně. Postele byly pohodlné. Jako přistýlka ... Číst více
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Kalimera (app./studio)
 
28.07.18 17:49
Milos » Pollonia
CK: Bez ck
 
Objekt Kalimera zahrnuje 4 studia. Dvě v přízemí s terasou a dvě v patře s balkonkem. Měli jsme studio v přízemí a byli jsme moc spokojeni. Pokoj byl menší, ale pro dva naprosto dostačující, velmi dobře, skoro bych řekla až nadstandardně vybavený. Měli jsme poprvé v Řecku sítě proti hmyzu a je to teda bomba. Kuchyňka moderní, bylo k dispozici veškeré nádobí, na které si vzpomenete. :-) Malé,velké skleničky a hrnky. Talíře všech druhů, příbory,nože, vařečky,jar, utěrka apod. Kávovar, varná konvice, toustovač, frapíčkovač, sůl, cukr, bylinky na salát, olivový olej, káva,čaj. Koupelna tradičně malinká, sprcha se závěsem, toaleta a umyvadlo. K dispozici tekuté mýdlo, fén. Úklid byl naprosto perfektní, každodenní a povlečení a ručníky měnili obden!!! O studia se starala celá rodina, která byla velmi příjemná a milá. Stále se zajímali, zda nám něco nechybí, dokonce, když jsem jednou nechala ležet na nočním stolku odpuzovač hmyzu (dávám tam takové ty polštářky), tak jsem večer našla k odpuzovači přimontovanou tekutou náplň s knotem.
Pláž byla od studia "co by kamenem dohodil", ale koupali jsme se na ní jen párkrát. Jsme takoví cestovatelé :-) Nicméně písečná, pěkná, čistá a pozvolný vstup do moře. V druhé polovině června nepřelidněná.
S ubytováním jsme byli velmi spokojeni a mohu jedině doporučit!
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Romanza Rooms (app./studio)
 
31.01.18 19:31
Syros » Ano Syros » Ermoupolis
CK: Bez ck
dovolená v termínu: 15.08.16 - 22.08.16
Romanza Rooms jsou studia se skvělou polohou v lokalitě Ano Syros vhl. městě Ermoupolis. Studia mají výhled na moře, jsou v klidné lokalitě, každé studio má vlastní balkon. Naprosto skvělí majitelé Rita a Thelis nás nejenom vyzvedli, ale provezli nás autem po městě a ukázali zajímavá místa. Stali se z nás přátelé a zůstáváme s nimi v kontaktu. Za mě jednoznačná volba.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
1
0
 
Greek Market - to nejlepší z Řecka - vína, olivy, delikatesy
Půjčovna Kréta
Půjčovna Korfu
Půjčovna Rhodos
Půjčovna Lefkada
Půjčovna Thassos
Půjčovna Zakynthos
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním těchto webových stránek s tímto souhlasíte. Více informací