Ubytování

Recenze ubytování z Milu

Medousa

Milos » Adamas Apartmány/Studia
amina Jana / žena / 744x
Na RN od 24.08.07 · 13 let
Naposledy 14.06.21/20:46 · včera Zobrazit profil
Peloponés » Pylos » 19.06.21 za 3 dny.
WiFiBez CK04.10.18
Penzion umístěn na výborném místě, kousek od centra Adamas, 20 m od moře, v blízkosti taveren a cca 10 minut chůze do centra. Hned vedle hornického muzea. Majitel Nikos velmi přátelský, zdarma nás odvezl z a na letiště, vše nám vysvětlil, dal nám tipy na taverny a výlety včetně mapky. Také jsme dostali láhev domácího vína. Ubytování krásně udržované, čisté, plné kytiček.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • StravaBez stravy
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 90%
Další hosté 0
  • Nikdo další
Napsat recenzi

Kalimera

Milos » Pollonia Apartmány/Studia
machajda Hana / žena / 6 024x
Na RN od 16.05.10 · 11 let
Naposledy 14.06.21/22:42 · včera Zobrazit profil
WiFiBez ck28.07.18
Objekt Kalimera zahrnuje 4 studia. Dvě v přízemí s terasou a dvě v patře s balkonkem. Měli jsme studio v přízemí a byli jsme moc spokojeni. Pokoj byl menší, ale pro dva naprosto dostačující, velmi dobře, skoro bych řekla až nadstandardně vybavený. Měli jsme poprvé v Řecku sítě proti hmyzu a je to teda bomba. Kuchyňka moderní, bylo k dispozici veškeré nádobí, na které si vzpomenete. Malé,velké skleničky a hrnky. Talíře všech druhů, příbory,nože, vařečky,jar, utěrka apod. Kávovar, varná konvice, toustovač, frapíčkovač, sůl, cukr, bylinky na salát, olivový olej, káva,čaj. Koupelna tradičně malinká, sprcha se závěsem, toaleta a umyvadlo. K dispozici tekuté mýdlo, fén. Úklid byl naprosto perfektní, každodenní a povlečení a ručníky měnili obden!!! O studia se starala celá rodina, která byla velmi příjemná a milá. Stále se zajímali, zda nám něco nechybí, dokonce, když jsem jednou nechala ležet na nočním stolku odpuzovač hmyzu (dávám tam takové ty polštářky), tak jsem večer našla k odpuzovači přimontovanou tekutou náplň s knotem.
Pláž byla od studia "co by kamenem dohodil", ale koupali jsme se na ní jen párkrát. Jsme takoví cestovatelé Nicméně písečná, pěkná, čistá a pozvolný vstup do moře. V druhé polovině června nepřelidněná.
S ubytováním jsme byli velmi spokojeni a mohu jedině doporučit!
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • StravaBez stravy
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 100%
Další hosté 0
  • Nikdo další
Napsat recenzi

Aggelos

Milos » Kyklady » Adamas Apartmány/Studia
vostrucha Jana / žena / 4 534x
Na RN od 20.10.09 · 11 let
Naposledy 12.06.21/21:52 · 3 dny Zobrazit profil
Kréta » Agia Galini » 18.09.21 za 94 dní
WiFiBez CK03.01.17
Adamas je výborným výchozím bodem pro výlety po ostrově, je zde spousta taveren, obchodů, půjčoven, ale místní pláž je "o ničem".
Ubytování Aggelos se nachází na kraji Adamas, asi 2 km od letiště. Klidné, udržované místo plné zeleně a květin, milí vstřícní majitelé. Úklid prováděn denně, výměna ložního prádla 1x/3 dny. Pokoje jsou velmi vkusně zařízeny novým nábytkem. Prostorná koupelna s vyzděným sprchovým koutem. Malá teráska s výhledem na moře (i když přes několik pozemků). Toto ubytování se nám velmi líbilo a rádi se do něj vrátíme.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • PlážBez pláže
  • StravaBez stravy
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 84%
Další hosté 0
  • Nikdo další
Napsat recenzi

Helios

Milos » Adamas Apartmány/Studia
Batty Roman / 1 849x
Na RN od 07.10.04 · 16 let
Naposledy Včera 09:32 · včera Zobrazit profil
Tinos » Chora » 20.07.21 za 34 dníAthény » Rafina » 29.07.21 za 43 dní
WiFiBez ck12.07.16
Studia Helios sa nachadzaju v mestecku Adamas, prijemnou prechadzkou kusok od centra, asi 50 metrov.
Byvali sme v studiu pre 4-roch na prvom poschodi. Zariadenie apartmanu je krasne, je vyzdobene malbami, obrazmi a peknymi doplnkami, boli sme ocareny.
Studio malo jednu izbu, kde boli jedna manzelska postel s velmi kvalitnymi matracami a druha postel bola rozkladacia urcena pre dve deti.
V izbe je mala kuchynka, kvalitna klimatizacia a TV. Samozrejme nechyba kupelna s WC.
Vyhlad s apartmanu je na pristav, takze mozete pozorovat lodky.
Upratovanie prebieha kazdy den, studia su velmi ciste.
Majitelia studii su velmi prijemny a pohostinny ludia. Boli sme prijemne prekvapeny, ked pri prvom prichode do studia na nas cakala v ladnicke vychladena Coca-Cola,
mineralka a potom kazdy den sme mali k dispozicii chlebiky, maslo, dzem, med,
kava, caj alebo dzus, a uplne zadarmo - no proste super. S takym dobrym pristupom sme sa zatial v Grecku nestretli.
V pripade navratu na Milos, by sme si urcite znovu vybrali studia Helios, bola to krasna dovolenka.
Adamas od 23.06.16 do 28.06.16Ostrov najlepších plážiMilosrent Car Rental
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • StravaBez stravy
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 100%
Další hosté 1
  • cilf
Napsat recenzi

Galanis Private Rooms

Milos » Adamas Apartmány/Studia
spider66 Zdeněk / muž / 3 017x
Na RN od 06.07.09 · 11 let
Naposledy 11.05.21/08:24 · před měsícem Zobrazit profil
WiFiBez CK22.10.13
Jedno z nejlevnějších ubytování v Adamas. Výborná cena 30€/noc za studio (červen 2013) v kamenném obložení viz. fotky. Toto jediné studio je situováno v přízemí budovy majitelů. Všechny ostatní pokoje jsou v budově naproti. Hlavní problém ubytování je okolí lokality. Hned vedle je hřbitov a výhled z nejlevnějších pokojů je na ne moc uklizenou zahradu..dřevo atd. Nicméně my jsme chtěli právě jedno jediné studio a to určitě stojí za ty prachy! Je úplně nové, nejvybavenější kuchyňka z Řecka...desítky věcí navíc ani nepotřebujete, pokud zrovna nepřijede Zdeněk Pohlreich Posezení je mezi budovami, bohužel bez výhledu, ale v klidu. Majitelka neumí vůbec anglicky, byla to celkem sranda, ale domluvili jsme se rukama nohama...Je to skvělý člověk! Velký problém je najít toto ubytování, protože lokace na internetu moc nesedí. Nás na místo dovedla paní z půjčovny čtyřkolek, která na nás čekala u trajektu.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • PlážBez pláže
  • StravaBez stravy
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 76%
Další hosté 0
  • Nikdo další
Napsat recenzi

Veletas Rooms

Milos » Adamas Apartmány/Studia
bedru Olga / žena / 5 662x
Na RN od 29.12.06 · 14 let
Naposledy 09.10.17/21:28 · 3 roky Zobrazit profil
22.07.11
Ubytování jsme našli přes internet, rozhodující byla cena a toto bylo jediné ubytování na ostrově, kde nás v hlavní sezoně v červenci ubytovali za 25euro na noc, jinak se nabídky pohybovaly od 50 euro výš.Pokoj za tu cenu byl v přízemí, bez balkonu, okno do zahrady, posezení bylo na dvorku hned před pokojem. Na pokoji funkční klimatizace, lednice, tv. Koupelna nejvíc mini, co jsme kdy měli. Celá ta místnůstka fungovala i jako sprchový kout (tedy žádné závěsy, prostě to stříkalo po celé koupelně, ale proud byl slabý, podlaha spádovaná dobře, nikdy voda nepřetekla do pokoje). Společnou kuchyňku jsme měli hned u pokoje, byla plně vybavená (plotýnkový vařič, rychlovarná konvice, toastovač, frapiéra, nádobí, příbory...). Věšet prádlo se dalo na zahrádce, kde bylo šňůr víc než dost. Okolí hotelu absolutně klidné, hned vedle výborná taverna.Do centra Adamas 3 minutky chůze, tam supermarket, pekárna i taverna s nejlepším gyrosem (Ta Pitsounakia). Pláže v Adamas jsou, ale nechodili jsme na ně, na Milosu jsou krásnější pláže. Letiště od hotelu tak 10 minut jízdy. Majitelka v penzionu sama bydlí, kdykoli byla k dispozici a ochotně pro nás přijela/odvezla na letiště. Pro nás výborný poměr mezi červencovou cenou a nabídnutým ubytováním.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Pláž
  • StravaBez stravy
  • Personál
  • Spokojenost 85%
Další hosté 0
  • Nikdo další
Napsat recenzi
Milos Srážky Teplota Vítr
Dnes 09–12 Partly cloudy 0 mm 22° 5 m/s
12–18 Clear sky 0 mm 23° 5 m/s
18–24 Clear sky 0 mm 23° 7 m/s
Čtvrtek, 17.06.21 00–06 Clear sky 0 mm 22° 5 m/s
06–12 Clear sky 0 mm 21° 3 m/s
12–18 Clear sky 0 mm 24° 2 m/s
18–24 Clear sky 0 mm 24° 4 m/s
Více předpovědi počasí
RNB
© na veškerý obsah se vztahuje autorský zákon, proto není možné cokoliv z těchto stránek kopírovat a používat k jiným komerčním účelům !