Ubytování

Recenze ubytování · Kréta a ostatní

Melissa Travel

Elounda Orama

Kréta » Severovýchod » Elounda Hotel
admin Roman / 15 582x
Na RN od 07.10.04 · 18 let
Naposledy Včera 19:49 · 14 hod. Zobrazit profil
Skopelos » Stafilos » 21.07.23 za 237 dní
WiFiItaka03.10.22
Hotel po celkové rekonstrukci, prostorné pokoje vybavené klimatizací v ceně, lednicí, varnou konvicí a kávovarem na kapsle. WiFi v celém zařízení s dostatečným signálem a skvělou rychlostí. Jídlo bylo velmi chutné, leč hotelového stylu, s Řeckou kuchyni to nemělo moc společného. V našem pokoji 3004 byl absolutní klid, ale v pokojích s výhledem na moře byl hluk ze silnice, která je velmi frekventovaná. Personál velmi vstřícný, ochotný a usměvavý. K večeři 2dl vína 3.5€, velké pivo 4.5€, cola 2.8€. Úklid denně, a však docela nedostačující, to byla jediná slabina tohoto hotelu. Do bazénu jsme nechodili, ale voda byla čistá. V době našeho pobytu bez dětí, nejvíce klientů bylo z Anglie, Německa, Francie a Polska. Pláž písčitá, vzdálená 800m, nám se vůbec nelíbila, dobrý přístup do moře, ale vedle přístavu, takže voda byla kalná.
Elounda od 25.09.22 do 02.10.22Eagle Rent a car
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • Strava
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 86%
Další hosté 0
  • Nikdo další
Napsat recenzi

Kakkos Beach

Kréta » Jihovýchodní Kréta » Koutsounari Hotel
jvy Jana / 505x
Na RN od 24.03.15 · 7 let
Naposledy Včera 17:56 · 16 hod. Zobrazit profil
Rhodos » Afandou » 04.09.23 za 282 dní
WiFiČedok15.09.22
V hotelu Kakkos beach jsme prožili úžasnou a prozatím naši nejlepší dovolenou. Cesta do hotelu netrvala dlouho, vzhledem k tomu, že jsme zastavovali jen u 4 dalších hotelů, nejeli jsme ani 2 hodiny. I když jsem dopředu e-mailem avizovala a omluvila se, že nemluvíme světovými jazyky, na recepci na nás nebyli připraveni a nebyla zde snaha se pomocí jednoduchých německých slovíček domluvit. Po cestě nám nebyla nabídnuta ani sklenice vody. Tím ale záporné stránky naší dovolené téměř končí. Dostali jsme objednaný junior suite s umístěním, které jsem si přála. Dle ohlasů českých hostů na informační schůzce to ale nebylo pravidlem, i v tomto hotelu (a ve vedlejším Kakkos bay) panuje nešvar přeobsazenosti, někteří měli „svůj“ pokoj přislíbený až na následující den.
Naše junior suite byla umístěna u bazénu s nádherným výhledem na moře. Skládala se ze 2 prostorných pokojů, vybavených vším potřebným. V každém pokoji byla samostatná klimatizace, spousta úložného prostoru, pohodlná postel. Minibar byl denně doplňován (v rámci all incusive), k dispozici byla varná konvice, instantní káva, čaj, kávovar na kapsle. Jediným minusem byla malinká koupelna (ale s prostorným a pohodlným sprchovým koutem). Naopak plusem byla obrovská terasa s posezením i s lehátky. Úklid probíhal denně včetně výměny všech lůžkovin. Po pár krůčcích z terasy byl bazén, který téměř nikdo nevyužíval, všichni si užívali nádherného moře. Mohli jsme si vybrat ze 3 pláží, všechny byly jen pár kroků od pokoje, volná lehátka k dispozici v každou denní dobu. Pláže byly odděleny skálami, i při větrném počasí bylo koupání bez problémů (hlavně u té prostřední).
Na snídani, oběd i večeři byl velký výběr všeho možného, obsluha vzorná. Stolování na terase nebo při větrném počasí ve vnitřních prostorách, vždy s krásným výhledem na moře. Nám ale celý pobyt chyběly neochucené přílohy, rýže, brambory, těstoviny – vše bylo s něčím dalším smícháno. Bar nad mořem byl k dispozici do pozdních nočních hodin (all inclusive do 23), v rámci all inklusive výběr velký (cca 15 koktejlů). V rámci all inclusive nebylo espresso, což bych v 5* hotelu neočekávala.
V hotelu k dispozici wellness a fitness. Neprobíhají zde žádné animační programy (v menší míře jsou v sesterském Kakkos bay, který můžete také využívat), je zde absolutní klid. Hotel je určen jen pro dospělé (od 16ti let). V této oblasti je nutno počítat i s větry, my měli z 10 dnů 3 větrné, tak, že i chůze byla problém.
Hotel Kakkos Beach sousedí s hotelem Kakkos bay. Do něho jsem měla zakoupenu dovolenou v roce 2019 s CK Aeolus, po jejím pádu jsem o ni přišla. V té době byly ceny Kakkos bay a Kakkos Beach diametrálně rozdílné. Loni, když jsem na podzim chtěla dovolenou objednat (nyní u CK Čedok) rozdíly již nebyly tak velké, proto jsem zvolila Kakkos Beach. A mohu říct, že jsem dobře udělala hlavně z důvodu většího soukromí a menšího počtu lidí.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • Strava
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 91%
Další hosté 0
  • Nikdo další
Napsat recenzi

Santa Marina

3 recenze Kréta » Západ » Agia Marina Hotel
alex62 Alex / muž / 225x
Na RN od 27.08.08 · 14 let
Naposledy 26.10.22/18:39 · před měsícem Zobrazit profil
WiFiČedok10.09.22
Byli jsme zde už 3x pokaždé ubytovaní někde jinde. Nejlepší a nejnovější, ale nejdál je Pearl wings. Podruhé nás dali do apartmánů pod hotelem Orion a do třetice jsme měli pokoj za silnicí s výhledem do zahrady. Pokaždé spokojenost se servisem, výměna denně, plážové osušky proti kauci, all inclusive na úrovni, řecký večer a to i v době covidové. Lehátka a slunečníky na pláži zdarma. Pláž dlouhá písečná ideální na ranní výběh i procházky během dne. Okolí rušné, na výlety všude po západě i do hor až na jih blízko.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • Strava
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 83%
Další hosté 3
  • anna112
  • katsi
  • madeleine
Napsat recenzi

Fragiskos

Kréta » Jih » Matala Hotel
alex62 Alex / muž / 225x
Na RN od 27.08.08 · 14 let
Naposledy 26.10.22/18:39 · před měsícem Zobrazit profil
WiFiAlexandria10.09.22
Pokoje malé s ještě menší koupelnou. Malý monitor na zdi jako televize, ale kdo by se o dovolené díval na těch 6 cizích programů. Postele dělené, matrace slušné. Dveře na klíč což bylo výhodné, protože klima mohla běžet i mimo pobyt na pokoji. Fén k vyzvednutí na recepci. Strava chutná, nepříliš velký výběr, ale dalo se. Snídaně stále stejné. Pití z automatu, džusy práškové přeslazené, kafe se slušné. Ovoce dostatek (melouny, pomeranče, víno, hrušky, broskve), o nápoje k obědu a večeři se musí říct na baru (pivo, víno pitelné). Vodu si může napustit do džbánků každý sám, ale neviděl jsem, že by je vymývali. Obsluha na baru zejména v době oběda a večeře občas nestíhala. Dojem z jídla a výhled na moře z jídelny docela kazí velice frekventované parkoviště, které je před městskou pláží. Pláš se denně uklízí, přístup i pro imobilní, plavčík. Set 2 lehátka + slunečník 8 euro. Úklid denně, ručníky a povlečení každý třetí den. Uklizečka se necitlivě brzy domáhala vstupu do pokoje podle svého rozvrhu. Na recepci po příjezdu zmatky, nejprve nás zavolali, že máme pokoj 220 připravený, pak nemohli najít klíč a nakonec po 15 min. čekání nám přidělili 511. Animační programy nevyužíváme, ale děvčata vypadala dobře a pro určitě děti využitelné. Bazény dva ale my do nich nikdy nechodíme. Wi-fi funkční pouze v hlavní budově. Klientela česká a francouzská v pohodě.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • Strava
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 66%
Další hosté 3
  • eve
  • lopatkova
  • sidliste
Napsat recenzi

Evora suites

Kréta » Jihovýchod » Makry Gialos Apartmány/Studia
Umbrella Hana / žena / 1 163x
Na RN od 21.11.15 · 7 let
Naposledy 24.11.22/13:14 · včera Zobrazit profil
Samos » Votsalakia - Kampos » 31.08.23 za 278 dní
WiFiBrenna15.07.22
Evora je hned nad pláží, což je velké plus. V jedné polovině budovy je Evora, druhá polovina jsou studia Blue ocean. Evora má studia čtyři, č.1 je úplně nahoře se střešní terasou, č.2 má vchod z ulice a balkon s výhledem a č.3 a 4 jsou v přízemí budovy. Bydleli jsme v č.1, které má velikou terasu s nádherným výhledem, ten je ovšem vykoupený častým nárazovým větrem, ale zase poskytuje dostatek soukromí. Studia jsou zařízená relativně novým nábytkem, dvojpostelí, kuchyňka je schovaná ve skříni, k dispozici je velká skříň (pouze jedna polička jinak tyč na ramínka). Pouze jedna dvojzásuvka, takže varná konvice stojí na toal. stolku. V kuchyňce standard. vybavení, nám chybělo prkénko na krájení, v jiném studiu chyběl zubatý nůž na chléb, běžné nedostatky.
Dobře fungující a tichá klimatizace je zdarma. Koupelna slušná, zástěna mezi sprchou a wc, ale zbytečné "ozdoby" v koupelně až obtěžovaly. Na pevno přivázaný závěs z mušlí na skle u sprchového koutu chrastil při sebemenším závanu vzduchu, tak jsme ho nakonec omotali igelitkou. V oknech jsme ocenili sítě proti hmyzu. WiFi velmi slabý signál, chtělo to pevné nervy. Úklid naprostá katastrofa. Při 14 denním pobytu 1x výměna ložního prádla a ručníků, ale to se dá přežít. Při té příležitosti podlaha vytřená-nevytřená, koupelna úklidem nedotčená 1x za celou dobu vynesli koše a jako bonus na další týden k dispozici 1 sáček do velkého koše a 1 do koupelnového koše. Takže pro další návštěvníky tohoto ubytování jedna cenná rada, kontejnery na odpad jsou v boční ulici nad Obelixem, nám to chvíli trvalo, než jsme je objevili. Pláž u studií písčitá , při vstupu do vody poměrně dost kamenů, ale dál písek a dlouho mělko. Plážový servis vedlejšího hotelu Artemis zdarma.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • StravaBez stravy
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 73%
Další hosté 1
  • bayka
Napsat recenzi

Michalis

4 recenze Kréta » Jihozápadní Kréta » Paleochora Apartmány/Studia
cesticky Dušana / 2 582x
Na RN od 06.06.15 · 7 let
Naposledy 22.11.22/11:22 · 3 dny Zobrazit profil
Chios » Mega Limionas » 06.06.23 za 192 dní
WiFiViamare03.07.22
Studio s balkonkem a výhledem na moře, stíněné markýzou, hmyzí sítě, kuchyně vybavená nadstandartně, malý tlak vody v 1. patře - "čudlík" na sprchu jsem musela podepřít vždy kartáčkem na zuby. Lze dokoupit klimatizaci. Je to vilová čtvrť - žádná příroda, jen vily a silničky. Do centra procházkou 15 minut, na pláž 8, zpět "domů" vždy mírně do kopce. Hlavní pozitivum pláže - je oficiálně částečně nuda se sprchou, sun sety a taverničkou.
Úklid vpořádku, paní, pověřená majitelem, bydlí v přízemí, domluví se anglicky. Centrum skvělé - pekárny, ovo-zelo,řezník, čerstvé ryby, bistra na ranní kávu a něco k tomu, spousta taverniček a kafenií na nábřeží i v uličkách - prostě vše. Celkový dojem by byl na 5+, pokud by mi nechyběla příroda. Kromě této, pro mne jediné vady, mohu doporučit.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • StravaBez stravy
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 73%
Další hosté 8
  • 1937
  • Barunka9
  • Terezoula
  • Wolfi1
  • blanka01
  • cyklistka
  • tonka
  • vostrucha
Napsat recenzi

Akrotiri

2 recenze Kréta » Jihovýchodní Kréta » Makrigialos Apartmány/Studia
machajda Hana / žena / 7 138x
Na RN od 16.05.10 · 12 let
Naposledy 31.10.22/20:06 · 3 týdny Zobrazit profil
WiFiCK Melissa27.01.22
Studia Akrotiri jsou umístěna na jižním konci Makrigialos, na výběžku mezi pláží Kalamokanias a pláží Limanaki. Bydleli jsme "ve druhé řadě" od moře, je to několik (asi čtyři) bloky se studii. Naše studio bylo pro tři osoby v přízemí, s posezením pod Bugenvileí a viděli jsme i na moře. V okolí úplný klid.
Studio bylo tak akorát pro tři osoby, tři pevné postele, kuchyňka vybavena solidně, nic nám nechybělo. Koupelna klasická malá se sprchovým koutem a WC.
Akrotiri je blízko pláží, taveren i obchůdků, jejich poloha je skvělá. V Makrigialos je dost obchůdků, i když za našeho pobytu (covidového v roce 2020), jich bylo podle mě i hodně zavřených.
Majitelé velmi milí, i když v roce 2020 neprobíhal úklid, o čemž jsme byli předem informováni. Párkrát jsme se přesto potkali, dostali jsme od nich domácí bábovku a když nám na pokoji došel např. toaletní papír, ochotně vydali nový.
Nemám co vytknout, do tohoto ubytování bych se klidně vrátila ještě jednou.
Makrigialos od 15.08.20 do 26.08.20
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • StravaBez stravy
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 100%
Další hosté 5
  • Háňa
  • sejkora
  • trunda
  • vondrakova
  • Čagin
Napsat recenzi

Mandraki paradise

Ostatní ostrovy » Kastellorizo » Mandraki Apartmány/Studia
pnemec Petr / muž / 3 575x
Na RN od 11.09.16 · 6 let
Naposledy Dnes 09:12 · před hodinou Zobrazit profil
Astypalea » Analipsi » 23.06.23 za 209 dní
WiFi23.10.20
Moc pěkné, prostorné apartmány v klidné oblasti (vlastně celý ostrov je klidný), plně zařízená kuchyně, klimatizace, wifi. Velikost pokojů nadstandardní. Majitelé pozorní, každé ráno nás čekal Antonios se svou loďkou a odvezl na pláž nebo na výlet do modré jeskyně. V pěší vzdálenosti taverny, obchody.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • StravaBez stravy
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 97%
Další hosté 0
  • Nikdo další
Napsat recenzi

Korali

2 recenze Kréta » Jihovýchod » Makrigialos Apartmány/Studia
Hela.Š Helena Šebestová / žena / 906x
Na RN od 07.10.04 · 18 let
Naposledy 08.11.22/17:02 · 2 týdny Zobrazit profil
Kalymnos » Massouri » 29.08.23 za 276 dní
WiFiTravel 200214.09.20
Dostali jsme přízemní studio č.10 v zadní části, takže absolutní klid a soukromí. Jednalo se o 4 lůžkový pokoj, takže prostoru dostatek. Jako bonus byl přítulný kocourek, co k nám každé ráno a večer chodil na stravu;-)
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • StravaBez stravy
  • PersonálBez personálu
  • Dojem
  • Spokojenost 84%
Další hosté 9
  • Jasmína
  • RadkaB
  • bozena
  • danfi
  • fero
  • katdud
  • lu-lu
  • tanika
  • vondrakova
Napsat recenzi

Sea Cleopatra Napa

Kypr » Ayia Napa Hotel
kompersor4 Bohus / 4 158x
Na RN od 28.11.12 · 9 let
Naposledy 20.11.22/19:39 · 5 dny Zobrazit profil
WiFiBez CK20.06.20
Hotel Sea Cleopatra Napa sa nachádza v letovisku Ayia Napa a ponúka vonkajší bazén a reštauráciu. Hotel ponúka ubytovanie s balkónom. V spoločných priestoroch môžete využívať bezplatné Wi-Fi. Kláštor Agia Napa je vzdialený 800 metrov.
Všetky izby a suity v hoteli Cleopatra sú vybavené satelitnou TV. Každá z nich má chladničku. Nechýba ani súkromná kúpeľňa s vaňou alebo sprchovacím kútom.
Hostia hotela Sea Cleopatra Napa môžu relaxovať na ležadlách na slnečnej terase pri bazéne. Na mieste je k dispozícii bezplatné súkromné parkovisko.
Aquapark Water World sa nachádza vo vzdialenosti 2,2 km a pláž Nissi vo vzdialenosti 2,8 km.
Tento hotel doporučujem mladým, ktori chú v noci hýriť a nie spať. Nakoľko my sme sa v štúdiu hotela slabý týždeň nevyspali. Pretože Ayia Napa v noci žije naplno. Na tejto ulici je strip club, z ktorého celú noc počuť veselo-hlasnú diskotéku. Česko-slovenské "tanečnice" strip clubu dajú o sebe vyzívavo vedieť...Hneď oproti je snáď najnavštevovanejšia reštaurácia v mestečku Ayia Napa, Blueberries restaurant. Taxíky jazdia popri hoteli do reštaurácie a stripclubu na diskotéku celú noc, takže ani protihlukové štuple do uší mi ku spánku nepomohli. No tak sme radšej po večeroch chodili neďaleko do centra mesta Ayia Napa sem:
https://www.youtube.com/watch?v=uYH0MDro3_U
Krásne pláže sme navštevovali pešou turistikou, pretože z hotela ku plážam 1km až 4km sa pešibusom zvládnuť v pohode dá...
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • PlážBez pláže
  • Strava
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 67%
Další hosté 0
  • Nikdo další
Napsat recenzi
Athény Srážky Teplota Vítr
Více předpovědí počasí
© na veškerý obsah se vztahuje autorský zákon, proto není možné cokoliv z těchto stránek kopírovat a používat k jiným komerčním účelům !