Na úvodní stránku
Napsat vlastní cestopis
Fotogalerie
Videogalerie
Recenze hotelů a apartmánů
Recenze míst
Recenze taveren
Diskuzní fórum
Přihlášení
Jste nepřihlášen
OnLine: 6 | 38
Melissa travel
Ochrana osobních údajů
© 2002 Řecko a řecké ostrovy

Skupina recenzí hotelů Kréta a ostatní

Melissa Travel
Hotelů a apartmánů: 525
 

Sea Cleopatra Napa (hotel)

 
20.06.20 11:04
Kypr » Ayia Napa
CK: Bez CK
 
Hotel Sea Cleopatra Napa sa nachádza v letovisku Ayia Napa a ponúka vonkajší bazén a reštauráciu. Hotel ponúka ubytovanie s balkónom. V spoločných priestoroch môžete využívať bezplatné Wi-Fi. Kláštor Agia Napa je vzdialený 800 metrov.
Všetky izby a suity v hoteli Cleopatra sú vybavené satelitnou TV. Každá z nich má chladničku. Nechýba ani súkromná kúpeľňa s vaňou alebo sprchovacím kútom.
Hostia hotela Sea Cleopatra Napa môžu relaxovať na ležadlách na slnečnej terase pri bazéne. Na mieste je k dispozícii bezplatné súkromné parkovisko.
Aquapark Water World sa nachádza vo vzdialenosti 2,2 km a pláž Nissi vo vzdialenosti 2,8 km.
Tento hotel doporučujem mladým, ktori chú v noci hýriť a nie spať. Nakoľko my sme sa v štúdiu hotela slabý týždeň nevyspali. Pretože Ayia Napa v noci žije naplno. Na tejto ulici je strip club, z ktorého celú noc počuť veselo-hlasnú ... Číst více
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Bez pláže
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 

Apartmen in Larnaka (soukromí)

 
01.02.20 14:58
Kypr » Larnaka
CK: Bez CK
 
Na Cyprus sme v juni 2019 cestovali individualne bez CK. Zvolili sme tri pobytove miesta: Ayia Napa, Larnaka, Paphos. Tyzden v Larnake sme boli ubytovani na sukromi v prenajatom byte, jednoducho zariadenej starsej bytovky. Dvojizbovy byt ma obyvacku spojenu s kuchynou a samostatnu spalnu s manzelskou postelou. Kupelka mi pripominala 70-te roky minuleho storocia v Ceskoslovensku. Napriek tomu pobyt bol v pohodicke, nakolko sme fungovali ako doma. Prenajate auto sme parkovali pri bytovke gratis v klidku...
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Bez pláže
Strava
Bez stravy
Personál
Bez personálu
Dojem
Spokojenost
2
0
 

A Poem Next To The Deep Blue (soukromí)

 
23.01.20 21:08
Kréta » Jižní Kréta » Treis Ekklisies
CK: Bez CK
 
A Poem Next To The Deep Blue byl krásný, menší byt s velkou terasou a výhledem na moře. Ubytování jsme si zajistili přes Airbnb, takže celý pobyt, úklid, vynášení odpadků, praní, vaření bylo zcela v naší režii ... jak to u Airbnb chodí. Ale musím zmínit skvělé uvítání majitelů, kdy nás uvedli do bytu, ukázali, kde co je a jak to funguje. Dostali jsme malé dárečky, v troubě voněla právě upečená Jemista, na stole lahev raki, mísa ovoce, v lednici bílé, růžové, červené víno, džusy, domácí vejce, máslo .... atd. Byt nám poskytnul veškerý komfort, jaký máme doma a my jsme se o něj na oplátku po celou dobu starali, jako by byl náš. Byla to naše první zkušenost s Airbnb a moc se nám tento způsob ubytování zalíbil :-)
Vřele doporučujeme :-)
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Bez personálu
Dojem
Spokojenost
1
0
 

Vila Melissa (vila)

 
26.11.19 15:39
Kréta » Jihovýchod » Koutsounari
CK: Bez ck
 
 
Bez výhrad, pár metrů do moře. Ve spojení s Pelagos tavernou dokonalé. Nákupy v Koutsouras - pekárna, supermarket, cukrárna. Budeme se vracet.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 

Electra (app./studio)

 
01.10.19 16:59
Kréta » Severovýchod » Stalida
CK: TRAVEL 2002
 
dovolená v termínu: 11.09.19 - 21.09.19
Byli jsme ubytováni v Electře II, která je o kousek níž od Electry, zato je přímo u moře s přímým výhledem. Pokoj pěkný, vše úplně nové, ale tak nepraktické! Žádné úložné prostory. Vestavěná skříň bez dveří. Žádné poličky, žádné zásuvky ani v pokoji. Nerada nechávám věci v kufru, tak jsem to vše nějak narvala do té skříně a do linky. Pro ty, kdo vaří, jedna pánev a jeden velký hrnec. My vaříme ráno jen čaj a kávu, vodu jsme ohřáli v tom velehrnci a bylo. Takové "maličkosti" jako skříně a nádobí už dávno neřeším. Vždy se nakonec nějak přizpůsobím. To jen na vysvětlení, proč jen ty 4 hvězdičky. A ještě pro ty trochu korpulentnější: sprchový kout byl fakt malý, asi tak 60 na 60, ale zasunovací. Balkon s posezením pro 2 a výhledem na moře. Byli jsme v 1. patře.
2x za 10 dnů bylo vyměněno povlečení a ručníky. I toaletní papír, i když bylo inzerováno, že se nedoplňuje. Koše ... Číst více
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Bez personálu
Dojem
Spokojenost
1
0
 

Kyriacos Court (app./studio)

 
21.07.19 14:35
Kypr » Paphos region » Paphos
 
 
Na Cyprus sme cestovali v juni 2019 individualne. Ubytovanie v Paphose, Kyriacos Court som rezervoval cez Booking. Dvojizbovy apartman so spalnou a manzelskou postelou vyhovuje. Plne vybavena kuchyna spojena s obyvakom je na dobrej urovni. Balkonik s vyhladom na more v dialke, je fajn. Ku Koskinas Beach najblizsej plazi od ubytovania, sme dosli za cca 7minut pesibusom. Parkovanie je gratis pod ubytovanim. S tymto ubytkom v kumulative spokojnost...
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
2
0
 

Corali (app./studio)

 
20.07.19 17:26
Kréta » Plakias
CK: Viamare
 
 
Snad uplne novy pokoj c.58..alespon tak vypadal.Rano na balkone chladek.Obchod asi 3 min.Plaz asi 5 min.Centrum asi 4 min.Proste vse je blizko a pritom v noci uplny klid.Vymena rucniku kazde 3 dny,luzkoviny v polovine pobytu.Uklid denne.
Maximalni spokojenost.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
1
0
 

Louis Crete Princess (hotel)

 
02.07.19 14:06
Kréta » Okolí Chanii » Maleme
CK: Fisher
 
 
Hotel je na okraji střediska Maleme. Je vybaven jedním velkým bazénem, dvěma dětskými brouzdališti a skluzavkami pro větší děti. Lehátka u bazénu jsou vždy obsazené. Pokoje jsou čisté, pravidelně uklízené s výměnou prádla. Personál je ochotný a překvapivě rychlý. Dvě závady na pokoji (nalomená noha u postele a netekoucí voda do WC) byly odstraněny do hodiny. Strava je pestrá jak je u all inclusive běžné, celý týden se střídala tématická kuchyně (italská, mexická, italská, středozemní, mezinárodní). Vždy byl možný výběr z vepřového, hovězího, kuřecího a ryb. Byly lívance, pizza, těstoviny. Výběr míchaných salátů nebo možnost vlastního namíchání z připravené zeleniny. Výběr dezertů a ovoce. Takže se dal sestavit dobrý jídelníček. Kdo ovšem ochutnává ze všeho trochu tak se mu zdá výběr stejný. Občerstvení je zajištěné po celý den. Pláž je slabinou tohoto hotelu, jsou na ni velké valoun, které znesnadňují vstup do moře, takže boty jsou nezbytné. Děti si tu na pláži moc nepohrají. Okolí hotelu je klidné, procházkové korzo pod pobřeží je klidné, pár hotelů, restaurací a asi 3 obchody. Do Chanii nebo Platanias se dá dojet místním autobusem. Úroveň večerního animačního programu byla tento rok opravdu mizerná. Pro děti funguje Funtazia club, který má mnoho možností jak jak děti zabavit.My jsme byli spokojeni.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 

Achlia 4 (app./studio)

 
27.06.19 17:36
Kréta » Achlia
 
 
Krétu a "vesnici" Achlia se stejnojmenným ubytováním jsme navštívili v září roku 2018. Ubytování bylo dostačující. Pro mě poněkud náročný výstup do nejvyššího studia, odkud byl krásný výhled na moře i pevninu. Ocenila jsem snahu majitelky nabídnout nám jiný pokoj, když si všimla mého "nadšení" z výstupu do "Orlího hnízda", ale nabídku jsme nevyužili. Kupodivu i tam nahoře fungovalo wi-fi připojení dostatečně uspokojivě, že jsme mohli na tabletu kouknout na film při svíčkách a vínu. Ubytování bylo skromné, taková ta garsonka s WC a sprchovým koutem. Kuchyňský kout, pár skříněk, něco málo nádobí, tak akorát pro dva, šálky na kávu malinké, tak jsme si každý koupili větší hrnek na kávu, zároveň jako suvenýr. Nechyběla malá lednice, rychlovarná konvice a malá trouba a dvouplotýnkový vařič v jednom. Jediné, co mi opravdu vadilo, byla zděná postel. Na šířku měla sotva 150 cm, tak jsme se tam dva celkem složitě skládali. Jinak televize a klimatizace zdarma. Personál byl ochotný, úklid vzorný, bazén jsme vyzkoušeli jen asi dvakrát, protože jsme přijeli hlavně kvůli moři. Hlavní pláž je pěkná, neurazí, ale ani nenadchne. Pokud toužíte po soukromí, stačí požádat majitelku hotelu a ochotně vám ukáže cestu na malou skrytou plážičku. Většinou tam téměř nikdo není.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
1
0
 

Jason Rooms (app./studio)

 
01.06.19 22:29
Kréta » Viannos » Keratokampos
CK: Přes Booking
 
dovolená v termínu: 27.05.19 - 28.05.19
Naprosto v TOPu.
Jeden barák, v něm nahoře pár luxusních pokojů a dole taverna. Rodinný podnik, všechno vyvoněný, kuchyň domácí, vesnice zapadlá - dohromady pět taveren, dva supermarkety a jinak jen domy místních s pronájmem pokojů. Nahoře na kopci stáda ovcí a pěkná krajina. A i když je to taková zapadlá vesnička, tak je v blízkém okolí plno možností zajímavých výletů.
Vzhledem k výše popsaným okolnostem tu potkáte (vyjma místních) hlavně starší německé páry. Vím, že se říká, že "smrt je jako být na dovolené s partou Němců", ale za mě to je zase lepší, než být v letovisku plném rodin s uřvanými dětmi. Pro hledače klidu ideál.
Pláž je jenom takovej úzkej cancour, ale zase prakticky liduprázdná. Vesměs písek. Ale my moc kvůli pláži u hotelu nejezdíme, spíš po těch výletech.
Balkon užší, s výhledem na moře a do okolí. Vybavenej stahovací roletou, ... Číst více
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
1
0
 

Artemis 7 (app./studio)

 
01.06.19 22:05
Kréta » Východ » Makrigialos
CK: Aeolus
 
dovolená v termínu: 22.05.19 - 01.06.19
Ubytování naprosto v cajku - čistá a prostorná cimra v typickém baráku, žádný velký hotelový monstrum.
Majitelé i personál příjemní, přilehlou tavernu mají taky v pohodě, celkem velká nabídka za fajn ceny a vaří dobře.
Pláž mě moc nenadchla, taková blbě úzká a plná kamení, po kterém se fakt blbě chodilo. Ale co už, člověk sem jede výletit, né se plácat celej den na pláži u hotelu.
Klimatizace byla zdarma, WiFina taky (zkusili jsme heslo Artemis1 a šlo to - jestli se to jinak platí, to nevím).
Balkon taky ok, výhled na moře a trochu na Makrigialos. Akorát trochu může rušit ta taverna pod balkonem, ale to k tomu patří.

Jediné, ale zato dost velké mínus je, že nám za 11 dní uklidili pokoj jen jednou.
Jako nepotřebuju, aby mi někdo stlal, ale když chtějí, aby člověk házel hajzlpapír do koše a ne do mísy, tak by bylo fajn ten koš každej den vynést, nebo aspoň mít možnost si to vynést sám a dostat někde novej pytel do koše.
Dost eklhaft.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
7
0
 

Adonis (app./studio)

 
10.02.19 15:21
Kypr » Paphos region » Paphos
 
 
Na Cyprus sme cestovali individualne. Ubytovanie Adonis Apartments jeho majitelka prenajima cez Booking. Rezervaciu tohto apartmanu som urobil kvoli jeho dobrej polohe. V podstate je to byt v bytovom dome, ktory je prerobeny na tzv. apartman. Z balkonu tohto bytu je famozny vyhlad na Kato Paphos. V blizkej dostupnosti na peso archeologicky park, taverny, obchody, aj plaze. 4-lozkovy apartman ma k dispozici vsetko, co treba k normalnemu zivotu...SPOKOJNOST.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Bez personálu
Dojem
Spokojenost
2
0
 

Akrotiri (app./studio)

 
10.10.18 19:18
Kréta » Jihovýchodní Kréta » Makrigialos
CK: Melissa
 
Ubytování je na skalnatém výběžku mezi pláží Kalamokaniás a centrem Makrigialos s pobřežní promenádou. Měli jsme studio s přistýlkou zastrčené bokem v přízemí s terasou zarostlou bouganvileí, vinnou révou. Zrovna zrály hrozny..... Klid, a díky zeleni stín na terase celý den s probleskujícím sluncem. Z horních apartmánů musí být úžasný výhled na moře.
Pokoj standardní s konfekčním nábytkem, ale dostačující, úklid rovněž. Klimatizace nade dveřmi v ceně, komárovač v šuplíku. Lednička, konvice, nádobí dostatek. Majitelé bydlí ve vedlejší budově, která je součástí komplexu studií. Jde o manžele v důchodovém věku, velice příjemní. Oba se starají, občas asi zapomínají, ale pokud něco chybí, třeba toaletní papír, stačí říct. Největší devizou je poloha, zeleň a naprostý klid. Všude blízko, ale přitom bokem. Letovisko je příjemné, poměrně živé, tak akorát. V srpnu hodně Řeků.
Dlouhá ... Číst více
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 

Latsi Holiday Flat (app./studio)

 
27.07.18 15:24
Kypr » Polis » Latsi
 
 
Na Cyprus sme cestovali individualne /4-clenna rodina/ bez CK. Cez Booking sme zvolili ubytko Latsi Holiday Flat a urobili sme dobre. Pretoze ubytovanie je blizko slusnej organizovanej plaze Latsi, a na dosah je Baths of Aphrodite. Dvojizbovy apartman s kuchynkou a balkonom sa nachadza v ubytovacom komplexe Charapolis s bazenom. V blizkosti su fajn taverny a tiez dobre zasobeny supermarket. Vybavenie apartmanu je plnohodnotne a ciste. Na uvitanie nas cakalo v apartmane vino a ovocie. Latsi je dostatocne dobry vychodiskovy bod na cestovanie po regione Polis a Paphos region-e. SPOKOJNOST...CYPRUS JE UZASNY!
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
2
0
 

Kavros Beach 3 (hotel)

 
21.07.18 08:29
Kréta » Rethymno » Kavros
CK: Exim tours
 
Hotel u pláže. Čistý, Neurazí nenadchne. Záleží hodně kam vás ubytují. Pokoje u hlavní komunikace nad recepcí jsou pro spaní nepoužitelné, je tam strašný hluk a dávají je přednostně Čechům. Největší slabinou je zde stravování. Něco mezi závodkou a školní jídelnou.Malý výběr, jídla stejné uniformní chuti. Spousta lidí si ztěžovala na střevní problémy. Jediný důvod proč sem jet je blízkost hezké čisté pláže s pískem a mělkým mořem. Pokud ale nechcete zhubnout, nebo chodit i při all inclusive na jídlo do okolních taveren, tak asi vybírejte jinde.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Půjčovna Kréta
Půjčovna Korfu
Půjčovna Rhodos
Půjčovna Lefkada
Půjčovna Thassos
Půjčovna Zakynthos
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním těchto webových stránek s tímto souhlasíte. Více informací