Ubytování

Recenze ubytování ze Zakynthu

Athina

Zakynthos » Tsilivi Apartmány/Studia
Umbrella Hana / žena / 768x
Na RN od 21.11.15 · 5 let
Naposledy Včera 11:33 · 13 hod. Zobrazit profil
Samos » Kampos - Votsalakia » 31.08.21 za 29 dní
WiFiBrenna16.03.21
Jednoduché ubytování blízko východního konce pláže v Tsilivi, v klidné části jinak rušného letoviska. Na pláž je to pár kroků, nejbližší obchod asi 400 m od studií. Do centra Tsilivi je to přibližně 1 km. V objektu je 8 studií, velmi jednoduše zařízených, chybí odkládací, nebo toaletní stolek, zrcadlo je na dveřích uvnitř skříně. V kuchyni normální vybavení, pravidelně doplňují role s papír. utěrkami. WIFI dostupné jen u vstupu do přízemních studií, v patře nefunkční. Majitelé, starší manželský pár, se sami starají o úklid a není co vytknout. Oba mluví pouze řecky, ale "rukama nohama" jsme se domluvili. Balkony v přízemí( studia 2+1) jsou větší a opticky oddělené, balkony v patře jsou menší, ale co nám vadilo, neposkytují absolutně žádné soukromí. Studia jsou uprostřed zeleně, zcela zastíněná. V sezoně to je určitě velké plus, ale v polovině září jsme ráno na balkoně tzv. klepali kosu. Kvalita ubytování odpovídala nízké ceně LM zájezdu.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • StravaBez stravy
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 67%
Další hosté 3
  • PajulaHuy
  • Wolfi1
  • mouzi
Napsat recenzi

Marelen

Zakynthos » Kalamaki Hotel
Janculka Jana N / 541x
Na RN od 21.06.12 · 9 let
Naposledy 14.07.21/15:20 · 2 týdny Zobrazit profil
WiFiBrenna18.01.20
Hotel Marelen lezi v klidne boční ulici stranou od hlavní třídy v Kalamaki ale v příjemné docházkové vzdálenosti.Nehrozí tak hluk od aut,skutru, barů,apod. Areál je tak akorát veliký,žádný gigant ani pidi okolí a je nádherně udržovaný. Všude upravené keře, palmy, krásný trávník, pobíhající kotata. Úžasné tři bazené s miniaquaparkem pro děti, bazén jen pro dospělé a u restaurace bazén s částí pro menší děti. K zapůjčení i lehátka, možnost kompresoru k nafouknutí. Prostředí restaurace velmi příjemné, možno sedět uvnitř,kde je klimatizování, či venku. Strava formou PP naprosto skvělá. Střídají se tématické večery jako Řecký, Zakynthoský, Italský,Mexický, atd..Saláty, zákusky,zmrzlina, snídaně v podobném stylu, sice stejná ale velmi rozmanitá a trochu zaměřená na angl.klientelu,ale vybere si každý.
Personál od recepce přes číšníky,uklízečky a zahradníka moc příjemný, nápomocný.
Pokoj jsme dostali s krásným výhledem na hl.bazén, velký balkon, klima, lednička, konvice s kávou,čajem, župany,pantofle, ručníky k bazénu. Uklid snad každý den,častá výměna ručníků,povlečení. V koupelně sprch.zástěna.
Byli jsme přelom srpen,září a v hotelu ani kolem bazénu narváno nebylo, spousta lehátek.
Přelétající letadla jsou zpestření, v noci nelétají a neruší.
Pláž pár kroků, nejsou sice sprchy a málo stánků s občerstvením,ale občas po pláži roznáší ovocné koše. Pro děti ideál pozvolný vstup, mušličky,písek.

Supermarket vedle hotelu, ostatní na hlavní třídě či v okolních uličkách.
Z dovolené jsme byli nadšeni a jestli někdy návrat na Zante po 3 tak opět Marelen!
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • Strava
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 100%
Další hosté 2
  • Fajonek
  • renos
Napsat recenzi

Akis

2 recenze Zakynthos » Alykes Apartmány/Studia
athina0512 Kateřina / 29x
Na RN od 21.06.16 · 5 let
Naposledy 29.08.19/09:23 · před rokem Zobrazit profil
WiFiBrenna28.08.19
V červenci jsme se na 10 dní stali obyvateli jednoho přízemního studia v hotelu Akis. Měli jsme to bez stravy, záměrem bylo ráno si užívat dlouhé líné snídaně a každý večer jít někam na večeři. To se naprosto povedlo.
Studia Akis mohu jen doporučit. Jsou čistá, na řecké poměry i velmi prostorná, balkonek akorát pro 2-3 lidi. Každý den probíhá úklid něčeho ve všech studiích. Někdy se vytírá, někdy se vyměňují ručníky, někdy povlečení lůžkovin. Ale každý den se minimálně zamete a vynesou odpadky. Ubytování je opravdu velmi milé - anglicky mluvící by řekli "lovely". Ke studiovému domu je k dispozici bazén. Docela velký a čistý, udržovaný, v blízkosti pool baru. Zde je možné si dát k pití prakticky cokoli, je zde možné koupit i vodu - balení 6 ks lahví po 1,5 l. To je velmi příjemný bonus. Pokud Vás přepadne hlad, je možné si dát i něco k jídlu - od toastu, špaget až po něco na grilu. Vyjma toastu jsme to však nerealizovali, ale mnoho Angličanů, ubytovaných v Akisu, se stravovalo výhradně tam
Kolem studiového domu Akis je nádherná zahrada. Zelená, svěží, s kvetoucími oleandry, ibišky a spoustou dalších keříků, rostlin a květin, které neumím pojmenovat.
Moře - moře v Alykes je krásně čisté, teplé a mělké. Větší hloubka až tak po 50 - 70 metrech. To ale asi až tak nevadí. Na pláži je hezký jemný písek. Od domu Akis k moři je možná pravděpodobně jen cesta kolem solných jezer. Není to žádná tragedie. Jako ale na fotku, kterou ukážete svým známým to taky není. Ke konci pobytu, jak se zvedala teplota vzduchu a jezera vysychala, měli jsme pocit, že jsou trochu i cítit - ale vzhledem k tomu, že to bylo jen když jsme šli bezprostředně vedle nich, což bylo asi 3 minuty, taky to nevadilo.
Na závěr ještě něco o umístění domu Akis v rámci Alykes: je stranou, to rozhodně. V blízkosti je supermarketek, kde koupíte zhruba vše, co potřebujete k příjemné dovolené. Do centra Alykes dojedete pomalou chůzí po maximálně 7 minutách. Takže za mne značka ideál. Když máme náladu na klid, jsme na balkonku, popíjíme vínko, pojídáme olivy. Jakmile se nálada v družstvu změní, během pár chvilek jsme ve "víru velkoměsta".

Ubytování v Akis rozhodně doporučuji a každému, kdo si ho vybere, přeji příjemnou a krásnou dovolenou .
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • StravaBez stravy
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 93%
Další hosté 4
  • barny1
  • koko
  • kolbaba
  • nelinka
Napsat recenzi

Castello Beach

Zakynthos » Argassiel » Argassi Hotel
evaG Eva / 992x
Na RN od 09.07.14 · 7 let
Naposledy 24.03.20/19:04 · před rokem Zobrazit profil
WiFiBrenna05.05.19
Jednoznacne doteraz nas . hotelv centre letoviska priamo na plazi, je aj bezbarierovy a strava sa da doobjednat, ale nie je to vobec nutne, v okoli je mnozstvo uzasnych moznosti na selfcatering. Personal velmi mily, ochotny, priatelsky. Hotel je rozdeleny na hotelovu cast (s vytahom!) a cast so studiami/apartmanmi. Mala som moznost posudit obe moznosti, vsetko dostatocne priestorne, klasicky zariadene (v apartmanoch kuchynsky kut, spalna - kuchyna s hrncami, riadom, priborom, rychlovarna konvica + vojplatnicka, samozrejme chladnika, my sme mali bez priplatku). Klima nie je v cene, stala 5,-/den.
priestorna terasa, na ktorej sa da travit aj cely den
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • StravaBez stravy
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 93%
Další hosté 1
  • H.HHanah
Napsat recenzi

Tsamis Zante

Zakynthos » Tsilivi » Kipseli Hotel
jvy Jana / žena / 326x
Na RN od 24.03.15 · 6 let
Naposledy 22.07.21/13:41 · před týdnem Zobrazit profil
WiFiFischer29.06.18
Hotel leží v osamocené poloze, přímo u moře a nabízí nádherné výhledy. Skládá se z hlavní budovy, kde si můžete připlatit za pokoj s výhledem na moře (měli jsme, vřele doporučuji) a vedlejších budov bez výhledů. Jedná se o malý komplex, celkem cca 70 pokojů, panuje tu příjemná atmosféra, celkově ale odpovídá spíše 3* (uvádí se jako 4*). Hotel už má nejlepší léta za sebou (rekonstrukce v roce 2008) a je to na něm znát. Pokoje celkem pěkné, dostatek úložného prostoru, pohodlné postele, koupelna ale hodně zastaralá. Také venkovní prostory žádají více údržby - hlavně lehátka a polstry na nich mají již doslouženo. Pobyt je zde all inclusive, ale protože se zde všichni znají, nemáte ani žádné náramky. Stravování dobré, hodně regionálních jídel, žádné fronty, průběžné doplňování jídla. Jen nepočítejte s takovým výběrem jako ve velkých komplexech. Nabídka pití dobrá, 10 druhů koktejlů, jen víno nám nechutnalo. Na stravování nám ale vadil způsob stolování, umělohmotná prostírání byla opravdu hrozná. Hotel je vystavěn terasovitě, kdy na dvou terasách jsou bazény s lehátky, ze 4 terasy vcházíte po schůdcích do moře. Jsou zde kameny, boty do vody nutností, nevhodné pro děti. Je zde ale dlouho mělko. Nádherné výhledy, milý personál, pěkné pokoje, dobré jídlo zastíní drobné nedostatky a na dovolené se nám moc líbilo. Doporučuji.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • Strava
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 77%
Další hosté 1
  • dadamec
Napsat recenzi

Georgina Inn

2 recenze Zakynthos » Laganský záliv » Agios Sostis Penzion
RR Petr / muž / 507x
Na RN od 06.01.11 · 10 let
Naposledy 13.10.20/15:26 · 9 měsíců Zobrazit profil
WiFiFischer (Nev-Dama)02.10.17
Ubytování řecké, přiměřeně čisté, vynášení košů denně, výměna povlečení a ručníků jednou za pobyt (7 dnů). Byli jsme na last minute, kapacity pro CK Fischer už nebyly, takže jsme dostali pokoj ve čtvrtém podlaží a na rozdíl od ostatních jsme měli výhled na moře. Pláž přímo u hotelu (2 minuty) je uzoučká, o něco větší je přímo v Agios Sostis (5 minut), ještě větší v přístavu (15 minut). My jsme chodili až do Laganas (25 minut), respektive až mezi Laganas a Kalamaki (40 minut). Pláš od Laganas po Kalamaki je velká a široká, ovšem kvůli hnízdům s vejci karet je mimo městečka ochránci kontrolováno ležení co nejblíže u břehu.
Stravování (polopenze) bylo, možná oproti dřívějšku, dost špatné, snídaně šly (sýr, šunka, párečky, vaječná omeleta, marmelády, jogurt, vločky/müsli, toastový chléb, bábovka, sladké loukoumades, zelenina, ovoce, čaj, káva, pomerančový jakodžus), ale byly pořád stejné. Večeře byly pohroma, objednávání z pěti hlavních jídel u snídaně, nicméně část jídel neodpovídala ani popisu v jídelním lístku, ani známým receptům. Navíc se pouze jednou povedlo přinést chody ve správném pořadí (předkrmové bulky a pomazánka, předkrm/polévka, hlavní chod, zákusek), jinak prostě vše donesli najednou a člověk si musel vybrat, co bude jíst zatepla, zda-li hlavní chod, polévku nebo rozpečené bulky. Zákusek byl 7x bez fantazie stejný... Nápoje nejsou v ceně polopenze a jsou proti okolním tavernám předražené (malý Mythos 3e - o dva měsíce dříve ve Fource malá Alfa 1,2e). Nicméně vzhledem k ceně lastu se to dalo snést.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • Strava
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 43%
Další hosté 1
  • milcaj
Napsat recenzi

Kozanos

9 recenzí Zakynthos » Amoudi Apartmány/Studia
Miky Terka / žena / 299x
Na RN od 31.05.13 · 8 let
Naposledy 25.09.18/22:11 · 2 roky Zobrazit profil
WiFiFiro tour10.09.17
Amoudi je velmi klidné menší letovisko. Studia Kozanos, do písmene L (modrý dům už k tomu nepatří), tvoří dvě budovy, jedna je otočena směr bazén/moře, ta druhá do ulice. U bazénu lehátka zdarma. Z pěkné terasy je úchvatný výhled na moře.Musí se šlapat trošku více schodů, ale ten pohled je opravdu nádherný. Místní pláž je písčitá, mělký přístup do vody, idelání pro děti. V okolí jsou taverny, jiné hezké pláže a pár obchodů, kde najdete úplně vše. Na Zakynthosu se musí kupovat balená voda. Pokoj - studio s manželskou postelí, a dvoupatrovou postelí. Postele v příšerném stavu - samé péro. Trochu pomohly deky. Hezká prostorná terasa. Šňůra na prádlo s kolíčky. Klimatizace v ceně (funguje pouze tehdy, pokud máte klíč v zásuvce a správně zavřené a zamčené balkonové dveře na doraz). TV. Koupelna zcela nová, moderní. I s mýdlem a toaleťákem. Ručníky a osušky k dispozici. Kuchyňský kout - lednička, malá trouba s dvoukolovým vařičem dohromady, 3 hrnky, pár skleniček, příbory, talíře, miska střední na salát, střední hrnec, velká pánev, otvírač na konzervy, šufánek, naběračka s dírkami, mísa-síto na těstoviny. Chybí varná konvice, vařečka, nůž na krájení. Bodl by i škrabka, stěrka. S sebou i jar, houbičku a hlavně taky komárovač.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • StravaBez stravy
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 83%
Další hosté 25
  • Danous
  • Deedee37
  • Fill
  • H.HHanah
  • HankaC
  • Janina6
  • Kubajs
  • Louzinka
  • Lucie
  • Michala33
  • Milhaus1
  • Radecek152
  • Robola
  • Standa.ra
  • Staňula
  • TomSelect
  • Zdeněk
  • houskova
  • lopatkova
  • masi
  • mogul
  • pavelC
  • rena
  • viki
  • Ševa
Napsat recenzi

Bozikis Palace

Zakynthos » Agios Sostis Hotel
Zindy Zdenka / 91x
Na RN od 15.10.07 · 13 let
Naposledy 17.01.20/16:30 · před rokem Zobrazit profil
WiFiAeolus10.09.17
Velice příjemný čistý hotel na klidném místě na mírném kopci, personál ochotný. Pokoje standardní řecké, ale vše funkční.Ručníky mění každý třetí den a úklid je prováděn denně. V hotelu se podávají velice chutné snídaně - dva druhy pečiva (bílé a celozrnné), dva druhy salámu, plátkový sýr, tvrdé vejce, volská oka, opečená slanina a ohřáté minipárečky. Dále nakrájená rajčata a okurky, tři druhy marmelád, a tři druhy jogurtů, vločky a dva druhy lupínků. K pití je k dispozici automat s třemi druhy džusů (jablkový, grepový a pomerančový), z teplých nápojů si lze vybrat čaj, espresso a kapučíno. Také jsou k dispozici dva druhy kupovaných bábovek, sušenky a každý den byl k dispozici jeden druh čerstvého desertu vetšinou z listového těsta. Wi-fi pouze v okolí recepce. Při polopenzi se večeře podávají v hotelu Zante Sun, který je vzdálený asi 5 minut chůze a jídlo je opravdu vynikající a různorodé.K dispozici pěkný bazén s vlastním barem. Voda čistá a teplá s možností objednat si různé druhy pití a menšího občerstvení ( tousty, sendviče, řecký salát ...). Z pokojů situovaných směrem k zátoce v Laganas je v noci slyšet hluk z místních barů a diskoték, není to ale nic strašného. Největší minus bych dala za to, že hotel disponuje třemi pokoji, které jsou takzvaně v suterénu, takže místo balkónu je terasa pod úrovní terénu a kouká se částečně do zdi. Tento pokoj nám byl přidělen a po našem protestu byl následující den vyměněn.Je potřeba se ozvat. Pobyt jsme si velmi užili, příjemné místo.
.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • Strava
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 83%
Další hosté 1
  • milcaj
Napsat recenzi

Utopia

Zakynthos » Alykes Apartmány/Studia
klarask Klára / žena / 874x
Na RN od 10.04.16 · 5 let
Naposledy 11.04.19/16:53 · 2 roky Zobrazit profil
WiFiBlue Style31.08.17
Studia Utopia se nachází na velmi klidném místě na samém kraji Alykes, kousek od solných jezer; přes den i v noci je tu klid. Studio bylo prostorné, čisté a vkusně vybavené, nechybělo žádné potřebné vybavení do kuchyně. Úklid probíhal každý den. Pan majitel Dimitris mluví lámaně česky a na přivítanou nám na pokoji nechal lahev vína a lahev balené vody spolu s uvítacím dopisem v češtině, velmi milé! Měli jsme rohový pokoj, výhled do zahrádky, prostorná terasa. Večer a v noci otravovali komáři, ale řekla bych, že asi tak podobně, jako jinde v Řecku. Klimatizace a trezor jsou za poplatek - nevyužili jsme. Ke studiím přiléhá rozlehlá zahrady s ovocnými stromy a příjemným zahradním posezením. Je možné využívat polopenzi v nedalekém hotelu Apollo, my jsme měli pobyt bez stravy.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • StravaBez stravy
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 83%
Další hosté 1
  • fotbalcb
Napsat recenzi

Vasil

2 recenze Zakynthos » Tsilivi Apartmány/Studia
Zdeny Zdena / žena / 325x
Na RN od 05.04.13 · 8 let
Naposledy 21.04.21/14:07 · 3 měsíce Zobrazit profil
WiFiMelissa Travel15.08.17
Bylo to opravdu jedno z lepších ubytování, pokoj až na lednici (ale to jsem viděla, že postupně majitel obměňuje) v pohodě, Velice milý personál, hlavně Jorgas u bazénového baru byl opravdový pohodář. Moře na dosah, spousta taveren také, jen by tam člověk musel být celé prázniny, aby všechno stihnul Dovolenou v této vile i na ostrově jsem si parádně užila já, moje vnučka i sestra s manželem, všichni jsme byli spokojeni.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • StravaBez stravy
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 93%
Další hosté 13
  • 1976
  • Dita
  • Dáška
  • KvetaP
  • Lucik
  • Rozi
  • Vančiišin
  • eliastepa
  • heleto
  • kamva
  • koko
  • msa
  • soukal
Napsat recenzi
Zakynthos Srážky Teplota Vítr
Dnes 01–06 Clear sky 0 mm 27° 1 m/s
06–12 Clear sky 0 mm 29° 1 m/s
12–18 Clear sky 0 mm 37° 2 m/s
18–24 Clear sky 0 mm 36° 3 m/s
Úterý, 03.08.21 00–06 Clear sky 0 mm 31° 2 m/s
06–12 Clear sky 0 mm 27° 1 m/s
12–18 Clear sky 0 mm 38° 3 m/s
18–24 Clear sky 0 mm 37° 3 m/s
Více předpovědi počasí
RNB
© na veškerý obsah se vztahuje autorský zákon, proto není možné cokoliv z těchto stránek kopírovat a používat k jiným komerčním účelům !