Ubytování

Recenze ubytování z olympské riviéry

Melissa Travel

Siros

4 recenze Pieria » Leptokaria Hotel
Byra Zuzka / 124x
Na RN od 07.10.04 · 16 let
Naposledy 11.09.18/07:03 · 2 roky Zobrazit profil
WiFi13.07.15
Studio pro 3 osoby ve 3. patře: manželská postel + jednolůžko, noční stolky, kuchyňský kout se základním nádobím, toaletní stolek, koupelna se sprchou balkánského typu + wc, jedna skříň, klimatizace, balkon s posezením. Úklid 1x za pobyt, balkony oddělené pouze mřížkou. K moři jen přes cestu, pláž oblázkovo-písečná, slunečníky a lehátka za konzumaci. Voda celkem čistí. Rušné letovisko rozdělené železnicí na dvě části, spousta obchůdků se suvenýry, oblečením, fastfoody, supermarkety, pekárny a cukrárny.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • StravaBez stravy
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 67%
Další hosté 4
  • magdik1
  • otatomanek
  • ropuška
  • silisili1
Napsat recenzi

Siros

4 recenze Pieria » Leptokaria Hotel
Byra Zuzka / 124x
Na RN od 07.10.04 · 16 let
Naposledy 11.09.18/07:03 · 2 roky Zobrazit profil
WiFi01.09.14
Pokoje ve vyšších patrech bez výtahu (51 schodů ) balkony se 3 židlemi a plastovým stolkem oddělené pouze kovovou přepážkou Vám moc soukromí neposkytnou. Pokoje pro 3 osoby - manželské dvojlůžko a postel, barevná TV (ČT24), skříň, toaletní zrcadlo a noční stolek. Lednice, dvouplotýnkový vařič, základní vybavení pro vaření (2 plastové misky, 2 hrnce, 1 naběračka, 3 lžíce, 3 hluboké a 3 mělké talíře, 3 sklenice a 4 keramické hrnky, 2 vyviklané nože). Wc se sprchou, umyvadlem. Ve studiu není stůl a židle, pouze na balkoně. Velké plus za klimatizaci. Povlečení a ručníky nebyly za celý pobyt vyměněny. Od poloviny pobytu (8 nocí) jsme používali vlastní deky a ručníky.
Wi-fi je pouze na recepci hotelu, kde Vám ho sdělí někdo z majitelů, případně je napsané na papírku na recepci. Heslo během našeho pobytu měnili, takže jsme si sehnali heslo protějšího hotelu Olympos, abychom nemuseli kvůli každému připojení běhat do přízemí. Přijíždějícím/odjíždějícím hostům, kteří čřekají na odvoz nebo ubytování, jsou k dispozici 2 sprchy a 2 wc v přízemí hotelu. Jinak majitelé jsou manželský pár v důchodovém věku, kteří umí základní fráze v češtině (dobrý den, večer, jak se máte...) jsou velmi milí a na recepci si od nich můžete zakoupit sklenici džusu, frapé, alkohol apod.
K pláži je to opravdu kousíček, pouze přes silnici. Ta je oblázkovo-písečná, ve vodě velké kameny, není zde pozvolný vstup do vody - je to docela sešup, tudíž nedoporučuju rodinám s malými dětmi
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • StravaBez stravy
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 67%
Další hosté 4
  • magdik1
  • otatomanek
  • ropuška
  • silisili1
Napsat recenzi

Star

Pieria » Olympic Beach Apartmány/Studia
hana.h Hana / žena / 13x
Na RN od 02.07.13 · 7 let
Naposledy 22.11.16/13:30 · 4 roky Zobrazit profil
Bonton02.07.13
Docela příjemný prostorný apartmán, klasicky řecký, s TV, klimatizace za poplatek, úklid nebyl během našeho pobytu prováděn ani jednou, nebyl ani dolňován toaletní papír a sáčky do odpadkových košů, nám to nijak nevadilo.
Nádobí jen to nejnutnější. Apartmánový dům je na klidném místě - poslední ulička k pláži a přitom do centra i na pláž kousek. WiFi funguje do 2. poschodí, my byli ve třetím, takže jsme se chodili připojovat na recepci. Polopenze v restauraci Perthenon neurazila ani nenadchla, číšník "Jurka" super. Příště bychom ale stravování řešili určitě indiviuálně, cenově přijatelná menička 6-15 E v kterékoliv taverně a mohli jsme ochutnat i jinde. Moře většinou krásně čisté a teploučké, pozvolné pro děti a žádné velké plavce ideální, jen někdy trochu mořské trávy, hlavní pláže u taveren hlava na hlavě, volné pláže vlastně taky, kousek dál po pláži vpravo se dalo najít klidnější místo. Celkově velice příjemná dovolená
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • Strava
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 60%
Další hosté 0
  • Nikdo další
Napsat recenzi

Soula

Pieria » Parália » Paralia Apartmány/Studia
Cedra Cedra / žena / 748x
Na RN od 17.02.13 · 8 let
Naposledy 22.08.19/10:09 · před rokem Zobrazit profil
WiFiEurocarTur18.03.13
Slušné ubytovanie, problematické sú len dve izby, ktoré sú veľmi malé a mali by sa predávať pre jednu osobu.Samozrejme pri mojom šťastí sme v nich skončili 2krát z 3 pobytov.Výhoda ubytovania je Lidl na dohľad.Od pláže je ubytovanie vzdialené cca 10 min. chôdze, ide sa k nej cez centrum.Pani Soula s manželom sú Gréci žijúci v nemecku.Takže sa dá dobre komunikovať aj nemecky. Wifi je k dispozícii na prízemí a max. na 1 poschodí.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • StravaBez stravy
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 73%
Další hosté 1
  • NikaBB
Napsat recenzi

Oceana

Pieria » Paralia Panteleimonas Hotel
MilenaR. Milena / 3x
Na RN od 07.10.04 · 16 let
Naposledy 09.09.12/21:36 · 8 let Zobrazit profil
Čedok07.09.11
Hotel Oceana se nachází v maličkém letovisku Paralia Panteleimonas. Stojí přímo u pláže, je možné pojíst s romantickým výhledem na moře.
Pokoje hotelu jsou jednoduše, ale účelně zařízeny. My jsme byli tři (2 dospělí + 1 dítě) a měli jsme dva pokoje "v jednom". Jeden byl hlavní, s manželskou postelí, skříní, stolem, židlí a lednicí. Nechyběla TV, ale my jí nikdy nezapínáme. Druhý, o poznání menší pokojík, byl vybaven palandou a stolkem se židlí. Měli jsme veliký balkon s posezením a výhledem na moře. Klimatizace fungovala. Pokoje uklízeli denně, třikrát za pobyt se měnilo povlečení, ručníky často (to jsem nepočítala).
Personál velice milý a vstřícný, vím, že někomu nefungovala klimatizace, tak bez problémů pokoj vyměnili.
Jídlo bylo skvělé, nic pro dietáře Snídaně i večeře formou bufetu, vždy vše čerstvé a velmi chutné. K snídani müsli, výběr, uzenin a sýrů, zelenina, olivy, jogurt, ovoce, drobné i klasické pečivo, káva, čaj, džus, mléko. Med, máslo, marmeláda a možná jsem něco zapomněla Večeře vždy polévka, hodně zeleniny, takže bylo možné namíchat si jen salát, ale kdo by odolal. Několik příloh, masa, ovoce, občas baklava. K pití karafa s vodou a možnost doobjednat cokoliv za peníze.
Pláž široká, hned u hotelu, při nákupu nápoje se nic neplatí. Částečně písek a oblázky. Bohužel jsou často vlny a hloubka je hodně brzy, takže naše malé dítě do vody nevlezlo. Jinak je voda velice čistá. Na pláži je bohužel hodně nedopalků a další nevýhodou je, že se na ní dá zajet autem, čehož Řekové zhusta využívali. Pláž a hotel totiž odděluje prašná cesta, na které se dá zaparkovat. Proto jsme se občas báli o dítě, i když Řekové jezdí velice pomalu.
Středisko Paralia Panteleimonas je maličké, ale najdete tu dostatek obchůdků, taveren, pekárnu, cukrárnu, masnu... Řekové sem hodně jezdí do kempů a v porovnání s jinými středisky jsem měla pocit, že je to tam trošku zanedbané. Celkově ale mohu doporučit, hotel opravdu pěkný, asi to nejhezčí, co se v PP nachází.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • Strava
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 83%
Další hosté 0
  • Nikdo další
Napsat recenzi

Sun Beach

9 recenzí Pieria » Olympská riviéra » Platamonas Hotel
Slávina Slávka / žena / 510x
Na RN od 04.01.07 · 14 let
Naposledy Včera 23:42 · 5 hod. Zobrazit profil
VTT29.09.09
Hotel je výborně umístěn, krásná zahrada, dost lehátek, jen slunečníky by potřebovaly vyměnit, zub času je už hodně nahlodal. Počasí nám sice moc nepřálo, přesto jsme se párkrát vykoupali, moře krásně čisté, ale trochu nepořádek na pláži, nikdo zde neuklízel. Jídlo průměrné, chuťově nijak extra, ale dalo se, zákusek byl pouze 1 x a ovoce taky skoro žádné, např. ani jednou za celý pobyt nebyl meloun. Kdybych byla prvně, tak jsem určitě s jídlem spokojena, ale po srovnání takový slabší průměr. Úklid denně, vysypání koše a vytření podlahy,denně čisté ručníky a 3 x za pobyt výměna ložního prádla. Personál zde a vůbec obyvatelé ve srovnání s Řeky na ostrovech daleko méně srdeční a takoví " jiní". Dovolená nebyla špatná ( trošku to sice ovlivnilo i počasí), nejlepší je umístění hotelu hned u moře, pokoje taky pěkné, prostorné, z hlavní strany hotelu krásný výhled na Olymp i boční na moře. Ale příště zase jen ostrovy.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Pláž
  • Strava
  • Personál
  • Spokojenost 76%
Další hosté 17
  • Evina
  • Haňulla
  • Hell
  • Hellie
  • Holubova
  • Jajinda
  • Janinas
  • JarkaTom
  • Lmax
  • Maciaadi
  • Marta
  • Miaa
  • alesa
  • hpbaxter
  • kubas
  • na-iva
  • veska
Napsat recenzi

Sun Beach

9 recenzí Pieria » Olympská Riviera » Platamonas Hotel
Maciaadi Marcela / 97x
Na RN od 08.06.09 · 11 let
Naposledy 09.09.12/21:36 · 8 let Zobrazit profil
VTT22.09.09
V hotelu Sun Beach jsme byli od 10.9-21.9 2009 hotel mohu jen doporučit, poloha hotelu parádička, k moři kousek přes zahradu na zahradě dostačující počet lehátek i u bazénu. Vstup do moře trošku zklamal, není písčité dno od začátku, při vstupu kamínky, což je trochu nepříjemné, pro malé děti doporučuju boty do vody. Strava v hotelu dostačující, výber jídel byl dobrý a jídlo chutné. Personál perfektní, úklid každý den i výměna ručníků, pouze stírat prach mohli pečlivěji. Služby CK VTT perfektní, mohu jen doporučit, prožili jsme pěknou dovolenou až na výkyvy počasí, ale to jsme využili k procházkám .
  • Pokoj
  • Poloha
  • Pláž
  • Strava
  • Personál
  • Spokojenost 84%
Další hosté 17
  • Evina
  • Haňulla
  • Hell
  • Hellie
  • Holubova
  • Jajinda
  • Janinas
  • JarkaTom
  • Lmax
  • Marta
  • Miaa
  • Slávina
  • alesa
  • hpbaxter
  • kubas
  • na-iva
  • veska
Napsat recenzi

Sun Beach

9 recenzí Pieria » Platamonas Hotel
Lmax Jaroslava Dragounová / 16x
Na RN od 08.09.07 · 13 let
Naposledy 09.09.12/21:36 · 8 let Zobrazit profil
VTT14.07.09
Krásná dovolená,všechny služby na velmi dobré úrovni. Byla jsem zde s rodinou od 29.06 - 09.07.2009 a v hotelu byli především starší lidé a rodiny s dětmi, češi, maďaři. Krásný čistý bazén,voda krásně teplá, k moři kousek, a do sousedních městeček pár kroků. Jediné co mě maličko zarazilo připrvní večeři byl opravdu malý bufet.Salátů sice hodně,jeden druch sýra, který byl po celou dobu ,dva druhy masa, těstoviny a příloha. Nakonec jsem si vždy vybrala a moc mi chutnalo(a to jsem maličko vybíravá). Snídaně se opakovali,ale vybrat se dalo.čaj je pouze jeden a to černý,ale nevadí jim když si přinesete vlastní.Vstup do vody jsou cca 2-3metry kamínky.Mi měli vlastní slunečník, i když se dalo ležet v zharadě, lehátka stále byla prázdná i u bazému, ale s dítetem 4 jsme byli pořád na pláži.Cesta k letiště trvala 1.5hodinu jede se pořád po dálnici, takže v pohodě. Nádherné místo doporučuji všem.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Pláž
  • Strava
  • Personál
  • Spokojenost 92%
Další hosté 17
  • Evina
  • Haňulla
  • Hell
  • Hellie
  • Holubova
  • Jajinda
  • Janinas
  • JarkaTom
  • Maciaadi
  • Marta
  • Miaa
  • Slávina
  • alesa
  • hpbaxter
  • kubas
  • na-iva
  • veska
Napsat recenzi

San Panteleimon

3 recenze Pieria » Olympská riviéra » Penteleimona Hotel
iveticka Iveta / 78x
Na RN od 07.10.04 · 16 let
Naposledy 16.07.15/09:02 · 5 let Zobrazit profil
čedok23.06.09
Hezký hotel s příjemným personálem, klientela především poláci a řeková vybavení pokoje: TV, klimatizace, lednice, šatní skříň, stolek, židle, zrcadlo, vana, záchod, umyvadlo bazén čistý hloubka 1 m a postupně až 1.75 m, dětský bazén hluboký 0.75 m, bazénu bylo k dispozici cca 20 lehátek, dále je tam sprcha, převlékárna a WC pláž vzdálená cca 120 m, čistá, moře krásné, lehátka se platí, jinak sprchy a WC strava: all inclusive = spíše plná penze jídlo pořád stejné, co bylo k obědu bylo i u večeře, malý výběr pití si nemůžete brát sami, musíte čekat na obsluhu v okolí je pár supermarketů a taveren, a plno kempů - o víkendu je tam narváno řeky
  • Pokoj
  • Poloha
  • Pláž
  • Strava
  • Personál
  • Spokojenost 76%
Další hosté 3
  • cervenas
  • ivakom
  • toom
Napsat recenzi

Kyma

Pieria » Olympská riviéra » Nei Pori Penzion
Verrunka Veronika / žena / 210x
Na RN od 16.12.08 · 12 let
Naposledy 09.09.12/21:36 · 8 let Zobrazit profil
Rialto14.02.09
Pension je blízko u pláže cca 50 metrů,je čistí a udržovaný.pokoje vybavené malou kuchyňkou,sprchou a sociálním zařízením.Terasa je typu pavlačových domů trošku nevýhoda co se týká soukromí,pokoje nemají klimatizaci takže opravdu jsme si to teplo užili pořadně. Pláže docela čisté,žádné moc viditelné odpadky atd...Moře čisté sem tam nějaká ta mušlička.Naprostá spokojenost. Standartní apartmán,dobře vybaven,čistí a udržovaný,jediné co chybí je klimatizace.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Pláž
  • StravaBez stravy
  • PersonálBez personálu
  • Spokojenost 80%
Další hosté 0
  • Nikdo další
Napsat recenzi
Pieria Srážky Teplota Vítr
Dnes 04–06 Fair 0 mm 1 m/s
06–12 Fair 0 mm 1 m/s
12–18 Fair 0 mm 15° 2 m/s
18–24 Partly cloudy 0 mm 16° 2 m/s
Úterý, 13.04.21 00–06 Partly cloudy 0 mm 13° 1 m/s
06–12 Partly cloudy <1 mm 11° 1 m/s
12–18 Light rain showers <1 mm 15° 2 m/s
18–24 Clear sky 0 mm 17° 2 m/s
Více předpovědi počasí
RNB
© na veškerý obsah se vztahuje autorský zákon, proto není možné cokoliv z těchto stránek kopírovat a používat k jiným komerčním účelům !