Ubytování

Recenze ubytování Paros

Melissa Travel

Corina

3 recenze Paros » Sever » Naoussa Apartmány/Studia
Háňa Hana / 6 049x
Na RN od 23.01.07 · 15 let
Naposledy Dnes 02:50 · 15 hod. Zobrazit profil
Lefkada » Agios Nikitas » 01.07.23 za 273 dní
WiFiCK Melissa Tour (Inex)29.08.22
Krásné moderní apartmány v rámci areálu Zoumis. Majitelka Corina stále k dispozici, milá, ochotná. K dispozici bazén a osušky k bazénu, vybavená kuchyňka, prostorná terasa, ručníky, mycí potřeby, fén, trezor, klimatizace, úklid denně a vzorný včetně mytí nádobí. Jediné mínus je nedostatek ukládacího prostoru na prádlo. Pláž hodnotím za 3, protože byla téměř celá zastavěná lehátky a čistota vody také nebyla na 100%.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • StravaBez stravy
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 93%
Další hosté 14
  • Dáška
  • Ireon
  • Jachlana
  • Medenna
  • Mili
  • Romo
  • Sweetsanna
  • Zemanová63
  • admin
  • hanament
  • heleto
  • retsi
  • windso
  • zalda
Napsat recenzi

Nissiotiko

Paros » Východ » Drios Apartmány/Studia
Kačule Ivana / 1 461x
Na RN od 09.10.08 · 13 let
Naposledy 05.07.22/18:31 · 2 měsíce Zobrazit profil
WiFiInex01.09.21
Okouzlující malý hotel/apartmány u moře v Driosu je dokonalým únikem z rušných letovisek. Naprostý klid uprostřed dokonale opečované zeleně v podobě květin, keřů a palem všude v zahradě a také v celém okolí hotelu.
Snídaně se podává na nádherné zahradní terase s výhledem na záliv Drios, což je opravdový zážitek. Pláž je oblázková, moře křišťálově čisté, teplé a dokonale modré.
Asi 10 minut pěšky příjemnou cestou kolem moře je vzdálená Golden Beach, považovaná za jednu z nejlepších pláží na Parosu.
Drios je malá vesnička s několika tavernami a jedním supermarketem, který má ovšem naprosto všechno, co člověk potřebuje.
Z hotelu je vzdálen 5 minut chůze a zrovna tak autobusová zastávka, která je přímo před supermarketem. Pravidelný spoj s Parikií a Naoussou přes typické vesničky jako je Piso Livadi, Marpissa, Kostos nebo Lefkes a Prodromos.
Malé nábřeží nad pláží lemuje jen několik hotelů s restauracemi. Vše působí dokonale čistě, udržovaně a luxusně.
Samotný hotýlek je dobře udržovaný, čistý s velmi milým majitelem ochotným vždy ke konverzaci a pomoci.
Náš apartmán byl prostorný se 3 lůžky a dvěma terasami. Jedna s výhledem na moře. Budova, ve které jsme bydleli byla kousek od hlavní budovy s recepcí a snídaňovým bufetem. My jsme snídaně neměli zaplacené, každý den jsme si chodili pro fantastický křupavý chléb a ostatní potraviny do supermarketu.
K dispozici bylo v kuchyni veškeré potřebné vybavení.
Dovolená pro ty, kteří chtějí klid, nádherné okolí, krásnou pláž a ticho.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • StravaBez stravy
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 97%
Další hosté 0
  • Nikdo další
Napsat recenzi

Narges

2 recenze Paros » Aliky Hotel
Hela.Š Helena Šebestová / žena / 901x
Na RN od 07.10.04 · 17 let
Naposledy 19.04.22/17:08 · 5 měsíců Zobrazit profil
WiFiFiro22.09.19
Velmi příjemné ubytování v pěkně upraveném areálu v centru klidného letoviska. Pokoje jsou prostorné, měli jsme i velkou terasu, postele pohodlné a denní úklid, není co vyknout. Jediné, co nám úplně nevyhovovalo byla polopenze, která dost omezuje, a navíc jsme zvyklí se stravovat v tavernách, takže nám chybělo i víc řeckých jídel. Ale jídlo rozhodně nebylo špatné, to ne. Snídaně byly naprosto luxusní, a zatím jsme nikde v řecku tak rozmanitou nabídku neměli. Hotel má většinou francouzskou klientelu z řad důchodců, takže absolutní klid.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • Strava
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 97%
Další hosté 4
  • EL
  • RomanŠ
  • edith
  • jkyselova
Napsat recenzi

Corina

3 recenze Paros » Naoussa Apartmány/Studia
Ireon Ilona / 791x
Na RN od 01.07.15 · 7 let
Naposledy Včera 19:52 · 22 hod. Zobrazit profil
WiFiCK Melissa Travel03.08.19
Studia Corina hodnotím jako jedno z nejlepších ubytování, co jsem v Řecku měla (luxusní koupelna). Jen pokoj trochu menší, absence "stojánku" na kufry. Ve skříni byly 3 ramínka a chyběly police, takže většinu věcí musíte mít stále v kufru, se kterým žijete vedle postele. Uklízečka svědomitá, někdy až moc, neustále přemísťovala naše věci, někomu by mohlo být nepříjemné.
Ale celkový dojem jednoznačně výborný, ve studiích klid, nádherné rostliny v areálu, výhled na vinici a velká terasa zastíněná pergolou (pokoj č.6) s výhledem na vinici zajišťující posezení v soukromí. Do centra Naoussy a stanice busů v docházkové vzdálenosti. Pláž nejblíže studiím písečná, mimo oblast s placenými lehátky téměř prázdná i v červenci.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • StravaBez stravy
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 90%
Další hosté 14
  • Dáška
  • Háňa
  • Jachlana
  • Medenna
  • Mili
  • Romo
  • Sweetsanna
  • Zemanová63
  • admin
  • hanament
  • heleto
  • retsi
  • windso
  • zalda
Napsat recenzi

Corina

3 recenze Paros » Naoussa Penzion
admin Roman / 15 347x
Na RN od 07.10.04 · 17 let
Naposledy Dnes 18:06 · 43 min. Zobrazit profil
Kréta » Elounda » na dovolené ještě 1 den
WiFiMelissa Travel23.07.19
Penzion Corina se nachází cca 10 minut pěší chůze do centra městečka Naoussy. Naše rodina bydlela v apartmánu, který se skládal z prostorné ložnice, která byla vybavena manželskou postelí, nočními stolky, šatní skříní, zrcadlem a stolkem, který byl umístěn pod zrcadlem a mohl být využit jako další odkládací prostor. Ve vedlejší místnosti byla kuchyně a dvě oddělené postele. Pokoj je vybaven kuchyňskou linkou, včetně vybavení, varné konvice, dvouplotýnkového vařiče. Koupelna je prostorná, vybavená skleněným sprchovacím koutem s částečnou zástěnou. Součástí apartmánu je venkovní posezení pro čtyři osoby. Kompletní ubytování je moderní, čisté, každý den probíhal úklid pokoje, co třetí den personál prováděl výměnu ručníků. Studia Corina jsou součástí areálu Studií Zoumis, jehož součástí je bar s bazénem, který hosté Coriny mohou využívat. V baru je možno zakoupit snídani – 7€/os, 5€/dítě a objednat si oblíbené frappe 2,50€, alko, nealko, drinky i některé řecké speciality (mousaka, pastichio 8€, souvlaki 10€, burger 7€). Majitelka paní Corina byla velice milá, příjemná, po příjezdu nás uvítala chlazeným drinkem. Cesta na nejbližší pláž trvala asi 5 minut chůze, pláž je písčitá, místy kamínky, chybou je, že je neudržovaná a pár minut zabere, než si kolem sebe uklidíte. Směrem do městečka Naoussa je menší supermarket, ve kterém nakoupíte vše potřebné. Studia Corina jsou klidným místem pro úžasně strávenou dovolenou.
Naoussa od 28.06.19 do 09.07.19Paros 2019
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • StravaBez stravy
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 93%
Další hosté 14
  • Dáška
  • Háňa
  • Ireon
  • Jachlana
  • Medenna
  • Mili
  • Romo
  • Sweetsanna
  • Zemanová63
  • hanament
  • heleto
  • retsi
  • windso
  • zalda
Napsat recenzi

Irene

Paros » Parikia Apartmány/Studia
Izabela Gábina / 1 230x
Na RN od 27.11.06 · 15 let
Naposledy 26.07.22/19:56 · 2 měsíce Zobrazit profil
WiFiInex21.07.19
Ubytování leží kousek od centra Parikie, cca 10min po pěší kolonadě. Hotel Irene má dvě budovy, některé pokoje směřují k moři a některé směrem k horám. Pokoje jsou klasicky vybaveny, balkony dostatečně prostorné. Úklid probíhal každý den, vč. výměny ručníků a ložního prádla. Majitelka s manželem jsou velice milí. Na uvítanou dostanete láhev domácího vína. Celý objekt byl velice udržovaný, čistý a nádherná květena. Na písčitou pláž je to jen pár kroků, přes silnici, není příliš hlučná. Slunečníky a lehátka za 6Eur.,mimo hl. sezónu se neplatí (vhodná drobná konzumace nápojů). Autobusové nádraží se nachází v centru/v přístavu Parikie, cca 15min pěšky. Z Parikie vyjíždějí busy po celém ostrově, lístky se daji koupit v kiosku na nádraží nebo v automatu hned vedle (pozor bere jen mince!) Díky výhodné poloze je v okolí široká nabídka taveren a restaurací. Naleznete zde potřebný klid, ale i na dosah ruch města. Nejbližší minimarket 5min,směrem do centra, na druhou stranu není ani jeden. Větší supermarket Atlanta naleznete 10min pěšky, u přístavu. Druhý velký obchod je na hlavní silnici směrem k Naoussa. Ubytování velmi doporučujeme!
Parikia od 28.06.19 do 09.07.19
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • StravaBez stravy
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 90%
Další hosté 0
  • Nikdo další
Napsat recenzi

Narges

2 recenze Paros » Alyki Hotel
edith Edita / 4 810x
Na RN od 07.10.04 · 17 let
Naposledy 20.10.21/14:26 · 11 měsíců Zobrazit profil
WiFiFiro02.10.17
Úžasně klidný, rodinný hotýlek, velmi příjemný personál, čisté pokojíčky, kousek od pláže, skvělá strava, není co vytknout.
Aliki od 19.09.17 do 26.09.17
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • Strava
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 94%
Další hosté 4
  • EL
  • Hela.Š
  • RomanŠ
  • jkyselova
Napsat recenzi

Damias

Paros » Parikia Apartmány/Studia
Kačule Ivana / 1 461x
Na RN od 09.10.08 · 13 let
Naposledy 05.07.22/18:31 · 2 měsíce Zobrazit profil
WiFiFiro31.08.17
Ubytování ve studiu s kuchyňským koutem, který obsahoval skutečně 100% věcí, které člověk v kuchyni potřebuje, chyběla jen utěrka na nádobí Tiché klidné místo, s perfektní dostupností jak do centra tak na pláž. Příjemný majitel věčně v dobré náladě vždy ochotný popovídat a poradit. Úklid každý den, čistota perfektní. My měli studio v prvním patře s výhledem do zahrady. Klimatizace fungovala dobře až na trochu nekomfortní umístění výstupní jednotky na balkóně, která nám fungovala zároveň jako sušička prádla. V tomto ubytování velmi záleží na umístění studia, některá měla výhled na místní komunikaci a do ulice, zvlášť v přízemí to nebylo příjemné.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • StravaBez stravy
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 67%
Další hosté 0
  • Nikdo další
Napsat recenzi

Kato Yialos

Paros » Paros - Parikia » Parikia Hotel
kompersor4 Bohus / 4 113x
Na RN od 28.11.12 · 9 let
Naposledy Včera 20:52 · 21 hod. Zobrazit profil
WiFi17.06.17
Na Paros sme cestovali zaciatkom juna 2017 individualne. na blind... Cestou z pristavu v Parikii, sa nam pri plazi pozdaval hotelik Kato Yialos, tak sme zavitali. Pre nenarocneho cestovatela ako stvorene. Prijemna domaca pani sa s nami po prehliadke izieb, hned dohodla na cene a spokojnost na oboch stranach. Kazdy den upratane a cisto. Stravovali sme sa individualne. Tiche prostredie, aj ked taverny, plaz aj pozicovna auto-moto su blizko. Celkovo velka spokojnost s ubytovanim...
Panagia EkatontapilianiARCHAIC TEMPLE OF ATHENA & FRANKISH CASTLETower of Hellenistic PeriodALEXANDER THE GREAT MACEDONIANBrizoladikoGeorge´s grill
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • StravaBez stravy
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 90%
Další hosté 0
  • Nikdo další
Napsat recenzi

Aloni

Paros » Piso Livadi Hotel
gabca Gabriela / žena / 486x
Na RN od 07.10.04 · 17 let
Naposledy 30.05.20/20:24 · 2 roky Zobrazit profil
WiFiBez CK27.07.16
Velmi pěkný hotel s bazénem v typicky kykladském stylu. Byli jsme 2+2 větší děti. Hotel nabízí bufetové snídaně. Výběr menší, ale byli jsme spokojeni. Velkou devizou byla opravdu luxusní veliká terasa s krásným výhledem na okolí a moře. Krásný bazén. Vše čisté, úklid denně, výměna povlečení a ručníků asi třikrát za pobyt. piso Livadi je příjemné menší letovisko s malebným přístavem, je zde opravdu klid. Byli jsme velmi spokojeni, doporučuji.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • Strava
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 86%
Další hosté 0
  • Nikdo další
Napsat recenzi
Paros Srážky Teplota Vítr
Více předpovědí počasí
© na veškerý obsah se vztahuje autorský zákon, proto není možné cokoliv z těchto stránek kopírovat a používat k jiným komerčním účelům !