Ubytování

Recenze ubytování · Sporady

Nikos

3 recenze Alonissos » Patitiri Penzion
Ivana1 Ivana / 939x
Na RN od 07.10.04 · 16 let
Naposledy 08.09.21/09:20 · 2 týdny Zobrazit profil
WiFiMelissa travel03.08.20
Příjemný penzion, čistý, prostorný, staršího typu, ale dobře udržovaný, poklidné, pohodové ubytování s krásným výhledem na moře. Majitelka příjemná, ochotná, o penzion se stará dobře. Měli jsme 3-lůžkové studio č. 7 – pokoj prostorný, dvojlůžko v obývací části hodně úzké, nízké s měkkou matrací, třetí lůžko v kuchyňské části také úzké, ale vyšší a s tvrdší matrací. Díky třetímu lůžku není v těchto typech pokoje stůl a židle (nevejde se, u dvojlůžkových pokojů je), nutno snídat či cokoliv konzumovat v posteli nebo případně na balkoně. Klasická židle na sezení zde byla jedna, navíc sloužila jako noční stolek u dvojlůžka. Skříň prostorná, ramínek celkem dostatek. Kuchyň dobře vybavená včetně ostrého nože, velkých hrnků a všeho možného – nevyužili jsme, nevařili jsme, potřebovali jsme jen varnou konvici, která zde byla, sice v našem pokoji rozbitá a tekla – majitelka ji ale na požádání ihned vyměnila za jinou. Lednice nová, čistá, dobře chladí, klimatizace starší, ale chladí dobře. Stará, malá televize je na skříni – nevyužili jsme ani nezapínali. Signál mobilu velmi slabý až žádný, špatně odcházely SMS, stejně tak volání z penzionu velmi omezené až povětšinou nemožné, bylo nutno chodit ven na kopec nad penzion a nebo opakovaně delší čas zkoušet až se náhodou podaří SMS odeslat nebo navázat na chvilku spojení, které záhy vypadlo. Naopak Wi-Fi signál velmi dobrý, internetové spojení fungovalo skvěle. Koupelna klasická řecká jako ve všech starších řeckých ubytováních, tj. sprchový kout bez závěsu, špatný odtok vody na podlaze, takže voda po sprchování všude a dlouho, prakticky žádné odvětrávání – resp. malé okénko na společnou chodbu penzionu, takže trvale vlhkost a zápach. Balkon celkem prostorný, nádherný výhled na zátoku, ale málo soukromí na posezení a povídání si, přepážky mezi balkony velmi malé, vše je slyšet a do vedlejších balkonů vidět, ráno tam praží slunce, takže příjemně posnídat na balkoně lze jen do východu slunce. Šňůra na prádlo je tam natažena, ale kolíčky jsou už staršího data a při dotyku často praskají a rozletí se na milion kousků, lépe vzít svoje vlastní. Penzion je ve svahu nad pláží, ke které vede dost schodů. Pláž i vstup do vody a dno kamenité, vhodné boty do vody, voda na začátku července byla chladnější, vstup do vody prudší, brzy hloubka, vpravo u skal krásné šnorchlování se spoustou rybiček, ježků atd. U pláže možnost se najíst v taverně či baru, lze zakoupit kávu i zmrzlinu, je tam i malý minimarket za rohem. Pláž velmi hezká na pohled, fotogenická, krásné výhledy od penzionu. Nedaleko od penzionu 2 pekárny, 2 dobře zásobené supermarkety, zelinářství, gyrosárna, lékárna a dále v Patitiri spousta obchodů, taveren, gyrosáren. Všude v Patitiri do kopce (a z kopce), všude mnoho schodů. Celkově ubytování i místo hodnotíme kladně, byli jsme spokojeni, Patitiri je zejména v okolí přístavu velmi příjemné, ostrov jako takový nás velmi mile překvapil a byli jsme nadšeni jeho krásnou přírodou a množstvím nádherných pláží. Taktéž Chora nedaleko Patitiri je velmi malebné místo s krásnými výhledy a zajímavou atmosférou.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • StravaBez stravy
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 87%
Další hosté 25
  • Danyelka
  • Darka
  • Dusan_s
  • Haso
  • Hela.Š
  • Háňa
  • Ireon
  • Lavetka
  • Miquell
  • Nováček
  • Pavlida
  • Pesaja
  • Radecek152
  • Souvlakis
  • Vlastig
  • ZdenaK
  • barny1
  • hanament
  • hynek
  • kukacka
  • lili
  • matymaty
  • micousa
  • olík
  • typhoon
Napsat recenzi

Ilios

Evia » Severní Evia » Pefki Hotel
Lilka Liliana / žena / 889x
Na RN od 01.05.14 · 7 let
Naposledy 22.09.21/21:16 · 3 dny Zobrazit profil
WiFi29.03.20
Krásné-pohodové-prostě Ilios.
Nádherný malý hotel s citem pro detail.Cítili jsme se tady velmi dobře díky osobitému a milému přístupu majitelů, ale i ostatního personálu. Všude perfektní pořádek, čistota, klid a vynikající snídaně včetně marmeládek paní majitelky. Krásná okolní příroda láká k výletům, průzračné moře, široká pláž s promenádou a tavernami kde jsme si všude pochutnali. Penzion Ilios byla skvělá volba, kterou bychom určitě doporučili a sami se rádi vrátili."
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • Strava
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 91%
Další hosté 0
  • Nikdo další
Napsat recenzi

Blue Green Bay

Skopelos » Panormos Hotel
RomanŠ Roman / muž / 1 945x
Na RN od 07.10.04 · 16 let
Naposledy 14.05.21/10:48 · 4 měsíce Zobrazit profil
WiFiRainbow11.07.19
Tento doslova komorní hotýlek se choulí skrytý pod hlavní cestou v severní části zátoky Panormos.Jako jeden z mála hotelů na Skopelosu nabízí light All Inclusive.Popravdě tento typ v Řecku na menších ostrovech se nedá srovnávat s tím co jinde ve světě,ale my byli maximálně spokojeni protože se vařila jenom řecká výborná jídla.Kupodivu víno bylo flaškové,řecké a to zase já z Moravy jsem velmi ocenil ...Úklid denně,všude čisto,maximální ochota personálu.Na pokojích je zdarma trezor a lednice.Jako jeden z mála hotelů v Řecku (vyjímkou jsou samozřejmě turistické ostrovy jako Kréta,Rodos,Kos apod.) má vše v okruhu několika desítek metrů.Bázén je před apartmánem,pláž je několik desítek metrů a restaurace s barem rovněž tak.Kdo si chce užít řeckého klidu tak vřele doporučujeme.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • Strava
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 97%
Další hosté 0
  • Nikdo další
Napsat recenzi

Belvedere

Skiathos » Achladias Hotel
RomanŠ Roman / muž / 1 945x
Na RN od 07.10.04 · 16 let
Naposledy 14.05.21/10:48 · 4 měsíce Zobrazit profil
WiFiFIRO Tour08.07.18
Hotel Belveder má pobyt s All a je cca 300 m od pláže a musí se přes frekventovanou silnici.Jinak pláž je s jemným pískem a průzračnou vodou.Slunečníky se platí a to 8 € za den.Hotel má pěkný bazén s vodním barem - ten však z nepochopitelných důvodů nebyl v provozu (snad tím že na hotelu byl poněkud zmatek jelikož majitel se před nedávnem zabil na motorce …).Jídlo bylo dobré a hodně řecké.All Inclusive bylo typicky řecké,dalo by se říci jako soft All Inclusive.Přes den pivo,víno a ouzo.Teprve večer od 21:00 hod. ostatní alkohol (whisky,gin,vodka …).Výhodou bylo že autobusová zastávka byla hned u hotelu a hlavní trasa s 26 zastávkami stála 1,60 €.Ubytování bylo pěkné s klimatizací a bylo vidět že celý hotel je po rekonstrukci.Bungalovy jsou ve strmém kopci s výhledem na moře ale musíte však mít štěstí a bydlet buď v hlavní budově nebo v bungalovu níže položeném.Jinak jako my šlapete několikrát denně 142 schodů.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • Strava
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 74%
Další hosté 0
  • Nikdo další
Napsat recenzi

Irida

5 recenzí Skopelos » Sporady » Stafilos Apartmány/Studia
biba Libor Hnídek / muž / 55x
Na RN od 03.07.07 · 14 let
Naposledy 08.07.21/09:56 · 2 měsíce Zobrazit profil
WiFiMelissa Travel16.08.17
Byli jsme ubytováni v samostatném domečku vzdáleném cca 50 metrů od hlavního penzionu Irida. Naprosto dostačující pro dvě osoby. Vybavení kuchyňky skromné, ale po našem upozornění velice sympatický pan majitel kuchyňku doplnil o cedník, krájecí prkénko a vařečku. Teráska byla fajn měli jsme soukromý, ale šlo sedět až večer, protože se přemnožily vosy, které ulehaly až po osmé večer. Chodili nás navštěvovat pejsci sousedů. Byli přítulný a vděčný za trochu vody do misky! Po celou dobu pobytu jsme měli půjčený skútr. Je všude daleko. Supermarket 2,6 km, pekárna 800 metrů a do hlavního města Skopelos jsou to 4 km. Pláž Stafilos byla 500 metrů a Velánio 1 km. My jsme chodily na Nuda pláž, což byla druhá část Velánia oddělující skálou a tam to bylo ještě asi o 100 metrů dál. Byli jsme v srpnu 2017 a pláž byla poloprázdná! Celkový dojem z dovolené byl krásný! Jen si to člověk nesmí nechat zkazit různými drobnostmi! (např.vosy, v noci štěkající pes).
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • StravaBez stravy
  • PersonálBez personálu
  • Dojem
  • Spokojenost 88%
Další hosté 16
  • Evuša
  • Hannule
  • Irena
  • Kreon
  • Magdina
  • Mili
  • Miroslav67
  • Sanchie
  • Vlastig
  • eftik
  • jarpel
  • jirka3
  • marmar
  • pitrs
  • sejkora
  • zdenekkpcz
Napsat recenzi

Kavouris

5 recenzí Skopelos » Glifoneri Penzion
Marigaux Kateřina / žena / 2 542x
Na RN od 02.06.12 · 9 let
Naposledy 24.09.21/20:29 · včera Zobrazit profil
WiFiMelissa Travel28.07.17
Penzion Kavouris je situovaný ve svahu s krásným výhledem, rodinného typu. Skládá se ze 3 dvoupatrových "domečků". Bydleli jsme v pokoji č. 8 - 1. patro. Všechny pokoje v prvním patře bych určitě upřednostnila před pokoji v přízemí u bazénu (tam bydleli Italové a Srbové za našeho pobytu). Pokoje jsou malinké, koupelnička taktéž - je to taková místnůstka v místnosti. Jsou zde velmi vysoké stropy - evokovalo to ve mě dojem "kapličky". Malé, ale útulné. Koupelna byla opravdu pidi, ale ok - taková řecká klasika. Sprchový závěs potěšil (na fotkách nebyl) ovšem byl krátký, bylo nacamráno, ale s trochou šikovnosti minimálně. Voda teplá, studená, zrcadlo, věšáky, polička...prostě klasika...jediné co bylo trochu "nepříjemné", že sousedi z horního domečku nebo "kolemjdoucí" měli do naší koupelny výhled jako na dlani...museli jsme vždy při návštěvě koupelny přivírat okno v rámci soukromí, ocenila bych např. nějaký mini závěsek, aby mohl mít člověk otevřené okno pořád. V okně byla síťka, což jsem ocenila kvůli případnému hmyzu apod. Balkón byl menší, ale zcela dostačující. Stolek a dvě plastové židle, věšák a slunečník. Kuchyňka byla opravdu mini...super mini...na nějaké vaření bych to neviděla. Nicméně jednou jsme tam špagety zvládly :-D ...do většího vaření bych se určitě nepouštěla. Nebylo kam odložit ani umyté nádobí. Byla k dispozici varná konvice, vařič a základní nádobí (jeden hrnec, pánev, hrnky, pohárky, příbory, ostrý nůž, talíře, miska, lžičky, prkýnko, cedník, naběračka - prostě nutný základ - nic nám tam nechybělo, ale taky špagety byl jediný kulinářský počin - když nepočítám vajíčka :-D). Byla zde taky samozřejmě lednice, která teda mě nepříjemně páchla, ale nic děsného. Takový ten lapač pachů by to asi vyřešil. Vařič fungoval ok, na řecké standardy. Pohodlné postele, jedna teda lehce vrzala:-D, nic zásadního. Mega super byl velký větrák, kvůli němu jsme snad jen 3x za pobyt zapínaly klima, jinak nebyla potřeba a větrák obstaral chladnější vzduch. TV - fungovala ok. 2x výměna ložního prádla. Ob 3 dny (asi) výměna ručníků. Paní uklízečka byla příjemná, chodila uklízet každý den. Velký úklid mohl být tak 2x za pobyt, jinak vynesení odpadků apod. probíhalo každý den.
Hotelový bazén je "plivátko", ale fajn. Čistý, opečovávané i okolí hotelu. Výhled neskutečně krásný. Hotelové kočky 7 "kousků" nebyly pro nás na balkonech otravné, naopak spíše bázlivé, krmili jsme je granulkami. Pan Kavouris je milý starý pán, jen vzadu má ještě 2 nádherné fenky v kotci. Sousedi se ptali, proč je nepouští proběhnout - bral to nelibě. Fenky mají k životu skoro vše co potřebují, ale jsou pořád zavřené, nevenčené a chybí jim ten lidský kontakt. Což mě vadilo a nejen mě no...ale s tím už v Řecku toho člověk moc nenadělá, když je tam pár dní.
Na hotelu nám 3x za pobyt nešla ráno voda. Nevím proč, asi malý tlak...či? Nebylo to nic strašného, ale...:-D nicméně poradili jsme si samozřejmě. Netrvalo to nikdy dlouho. Wifi fungovalo, sem tam ne...úplně bych na to nespoléhala. Spíše večer nešlo (asi potřebovalo restart), když šlo, tak v pohodě i docela rychle.
K lokalitě hotelu. Pro méně pohyblivé lidi či i s menším pohybovým problémem bych hotel rozhodně bez auta či silnějšího skútru na celý pobyt nedoporučila. Je to pomalejší chůzí asi 40 min. do města. Musíte překonat opravdu strmé - opravdu velmi strmé kopce. K hotelu je jeden z nejstrmějších. Cesta do města je zase přes dlouhý - prudký kopec. Měli jsme opravdu co dělat. Je to nepříjemné v tom, že člověk bez vozidla si jooo rozmyslí jít zase na "couračku" do města. Přijde vyřízený, představa cesty zpět. Ještě nachozené kilometry v jiných lokalitách. Bez auta/skútru na celý pobyt bych hotel bohužel znovu rozhodně už nevolila. Využívali jsme aspoň párkrát po náročnějších dnech cestu z města na hotel taxi. Cena byla 8€, problém byl, že kromě jednoho- nechtěl úplně až nahoru vyjet nikdo. Zanechávali nás u pláže, ale alespoň něco. Pláž je no...jedna z těch horších na Skopelos. Nebyla plná, ale ani udržovaná
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • StravaBez stravy
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 73%
Další hosté 36
  • Dusan_s
  • Fill
  • Haso
  • Ireon
  • Janculka
  • Kalynka
  • Kačule
  • Kopecek
  • Koyotos
  • Market13
  • Mr.Head
  • Patriot
  • PavelR
  • Radka3110
  • Sanchie
  • TYDRA
  • Vančiišin
  • Yasminee
  • Z.K.
  • Zemanová63
  • barbi
  • danielko
  • fami
  • hanice
  • hanjo
  • irenao
  • jauna
  • jyneká
  • manoulka
  • martinkas
  • postuchova
  • raniva
  • retsi
  • sunjan
  • verina
  • zuzanetam
Napsat recenzi

Blo

2 recenze Skopelos » Panormos Apartmány/Studia
Píďa Péťa / žena / 54x
Na RN od 28.05.14 · 7 let
Naposledy 14.08.21/19:10 · před měsícem Zobrazit profil
WiFi07.04.17
Náš "babinec" byl ubytovaný v apartmánu v horním patře. Pokoje byly prostorné a světlé, koupelna čistá a kuchyňka celkem vybavená. Na dovolené si prakticky děláme jen snídaně, jinak navštěvujeme spíše taverny. Vybavení kuchyňky nám na snídaně bohatě stačilo - pár hrnečků, skleniček, talířů, příbory, nějaký ten kastrol. Jen jsme postrádaly ostrý nůž, ale ten naštěstí měla kamarádka přibalený v kufru.Klimatizace byla zdarma a fungovala bez problémů. Terasa byla prostorná se stolem a věšákem na prádlo. I s úklidem jsem byla spokojená - s paní uklízečkou se dalo domluvit a když byla potřeba, vždy nám dala vše, co jsme zrovna potřebovaly. Zbytek personálu už tak ochotný nebyl. Pokoje dole byly o něco horší, alespoň co jsem slyšela od party, která byla dole ubytovaná. Wifi připojení bez problému. V Panormosu jsem byla již podruhé a vždy jsem byla spokojená. Je to spíše klidné místo s pár tavernami, jedním obchůdkem a dlouhou oblázkovou pláží. Obchod není moc vybavený a je dražší, proto doporučuji si nakoupit ve městě. Do vody jsem boty nepotřebovala, ale komu vadí oblázky, tak boty doporučuji. Lehátka máte k dispozici, když si zakoupíte nějaký nápoj nebo pokrm. Kdo není moc náročný, tak mu toto ubytování bude vyhovovat. Přeci jen tam člověk většinou tráví minimum času.
Panormos od 21.06.16 do 01.07.16
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • Strava
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 86%
Další hosté 8
  • Honza*
  • Háňa
  • Jaroslav61
  • Kytička
  • almina
  • baba
  • lili
  • maccorr
Napsat recenzi

Elios holidays

Skopelos » Elios Hotel
Ptáčata Lenka / 29x
Na RN od 25.08.10 · 11 let
Naposledy 29.07.16/21:53 · 5 let Zobrazit profil
WiFiAeolus29.07.16
Do tohoto hotelu bych jela pouze za částku 13 tis. Kč za osobu na 12 dní. Čeští turisté jsou ubytování v přízemí, bez balkonu, pokoj je tmavý málo zařízený. Strava velice bídná. Pouze snídaně byly výborné. Jídlo bez chuti a stále stejné. Úklid nic moc, čistota nádobí nic moc. Ostrov je ale velmi krásný, pláže čisté, voda křišťálová, zásobování v obchodech výborné. Málo turistů, málo památek, ale ta příroda je úžasná. Koupání je vynikající. Nabídka služeb v tavernách výborná. Možnost zapůjčení auta velice omezená, benzinek je na ostrově dostatek. Malá městečka, velice kouzelná. vhodné pro rodiny s dětmi a zájemce o klidnou dovolenou. Nečekejte žádné diskotéky a vodní sporty. Na Skopelos bych se klidně vrátila, ale nikdy ne do tohoto hotelu. A to jsme už procestovali hodně řeckých ostrovů. Nejsme vůbec nároční, ale tohle bylo fakt nejhorší. Ale jinak areál je velmi příjemný a krásný. Jen pro české turisty jsou určeny ty nejhorší pokoje.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • Strava
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 66%
Další hosté 1
  • JanP
Napsat recenzi

Kavouris

5 recenzí Skopelos » Glifoneri » Skopelos město Apartmány/Studia
Radka3110 Radka / 35x
Na RN od 02.06.16 · 5 let
Naposledy 30.06.16/22:06 · 5 let Zobrazit profil
WiFiMelissa Travel23.06.16
Vybavení pokoje dostačující, vybavení kuchyňky rychlovarnou konvicí, vařičem, lednicí, základním nádobím - využívali jsme jen rychlovarnou konvici, protože jsme se stravovali v tavernách ve městě
Denní úklid, každý třetí den výměna ručníků a povlečení.
Chování personálu vynikající.
Pláž cca 5 minut - sice z krpálu , ale dalo se.
Bazén denně čištěný.
Pro nenáročnou klientelu výborná volba, určitě doporučuji!
Glyfoneri od 10.06.16 do 21.06.16Nejúžasnější dovolená Magali
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • StravaBez stravy
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 100%
Další hosté 36
  • Dusan_s
  • Fill
  • Haso
  • Ireon
  • Janculka
  • Kalynka
  • Kačule
  • Kopecek
  • Koyotos
  • Marigaux
  • Market13
  • Mr.Head
  • Patriot
  • PavelR
  • Sanchie
  • TYDRA
  • Vančiišin
  • Yasminee
  • Z.K.
  • Zemanová63
  • barbi
  • danielko
  • fami
  • hanice
  • hanjo
  • irenao
  • jauna
  • jyneká
  • manoulka
  • martinkas
  • postuchova
  • raniva
  • retsi
  • sunjan
  • verina
  • zuzanetam
Napsat recenzi

Blo

2 recenze Skopelos » Panormos Apartmány/Studia
Háňa Hana / 5 635x
Na RN od 23.01.07 · 14 let
Naposledy 24.09.21/20:53 · včera Zobrazit profil
WiFiMelissa Travel16.07.15
Ubytování je pro nenáročné-už jsem zažila od Melissy daleko lepší, apartmány v patře jsou moc hezké, studia dole, které Melissa má, jsou dost odfušovaná, poměrně malá, vlhká a tmavá, úklid v pořádku denně, výměna prádla a ručníků 3x za pobyt. Je tam kávovar, toustovač, fén, klimatizace, sítě do oken (vezměte si repelenty), TV 4 řecké programy, vybavení kuchyňky základní, wifi fungovalo tak nějak střídavě. Menu pro ubytované 10 euro (salát, jídlo, víno), lehátka zdarma, boty do vody jsou potřeba-větší oblázky (bohužel jsem je zapomněla a koupala se v žabkách), voda křišťálově čistá, k vidění jsou ryby při šnorchlování i jen pouhým okem. Obchod je v Panormosu 1, na Milii je to pěšky 30 min (necelé 3 km přes kopec).
Panormos od 30.06.15 do 10.07.15
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • StravaBez stravy
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 70%
Další hosté 8
  • Honza*
  • Jaroslav61
  • Kytička
  • Píďa
  • almina
  • baba
  • lili
  • maccorr
Napsat recenzi
Athény Srážky Teplota Vítr
Dnes 08–12 Clear sky 0 mm 17° 3 m/s
12–18 Clear sky 0 mm 28° 1 m/s
18–24 Clear sky 0 mm 27° 3 m/s
Pondělí, 27.09.21 00–06 Clear sky 0 mm 21° 2 m/s
06–12 Clear sky 0 mm 18° 3 m/s
12–18 Fair 0 mm 28° 2 m/s
18–24 Fair 0 mm 27° 3 m/s
Více předpovědi počasí
RNB
© na veškerý obsah se vztahuje autorský zákon, proto není možné cokoliv z těchto stránek kopírovat a používat k jiným komerčním účelům !