Ubytování

Recenze ubytování Astypalea

Melissa Travel

Astypalaia Palace

Astypalea » Chora Hotel
Batty Roman / 2 011x
Na RN od 07.10.04 · 18 let
Naposledy 26.11.22/19:44 · 3 dny Zobrazit profil
WiFiBez CK05.07.22
Astypalaia Palace Hotel som si vybral kvoli vyrivke a vyhladu na Choru. Mali sme jeden samostatny domcek.Je to hotel, takze kuchynka v izbe nie je, len mala ladnicka a kavovar. Wifi fungovalo super. Vyrivka je tiez dobra vec, hlavne ked je horsie pocasie. Ranajky boli velmi chutne (kolaciky, parky, vajicka, sunka,syr, jogurt, dzem,med, kava, dzus, spanakopita,tyropita,cerealie...) Je to drahe ubytovanie, treba ist najlepsie v maji a tym padom je cena nizsia.
Chora od 17.05.22 do 20.05.22Majova Astypalea 2022
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • Strava
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 97%
Další hosté 0
  • Nikdo další
Napsat recenzi

Castellano village

Astypalea » Analipsi Apartmány/Studia
pnemec Petr / muž / 3 581x
Na RN od 11.09.16 · 6 let
Naposledy Včera 18:08 · 17 hod. Zobrazit profil
Astypalea » Analipsi » 23.06.23 za 205 dní
WiFi21.07.18
Moc hezký apartmánový hotel vystavěný ve stylu kykládské vesničky nacházející se na klidném místě s výhledem na zátoku Maltezana, kde je i pláž s tavernami. Do Chóry 15 minut autem. Apartmány jsou vybaveny klimatizací, kuchyňským koutem. V areálu je bazén s barem. Bohaté snídaně - vajíčka, párky, slanina, řecký jogurt, domácí marmelády a med, čerstvé ovoce a zelenina, domaví koláče a palačinky, nealko nápoje, káva. V řecku jsme se s lepšíma snídaněma nestekali. Majitelé jsou moc milí, zařídí pronájem auta, lodní výlety a zdarma zajistí transfer z a na letiště nebo do přístavu k trajektu. Vhodné místo pro všechny, kdo hledá klid a nepotřebuje promenády s cetkama a podobně. Pobyt jsme si zde moc užili, naprostý klid.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • Strava
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 94%
Další hosté 0
  • Nikdo další
Napsat recenzi

Atlantic Studios / Anatoli Studios

Astypalea » Chora Apartmány/Studia
Batty Roman / 2 011x
Na RN od 07.10.04 · 18 let
Naposledy 26.11.22/19:44 · 3 dny Zobrazit profil
WiFiBez CK08.10.17
Anatoli Studios sú krásne štúdia v Chore, blízko k mlynom a tavernám, s úžasným výhľadom na Choru a hrad.
Mali sme štúdio na vrchnom poschodí. Štúdio ma kvalitnú posteľ, klímu, TV, malú kuchynku a kúpeľňu s WC.
Štúdio má super polohu, kúsok od centra Chory, pár metrov je aj parkovisko a cukráreň.
Majiteľ ubytovania Antony pre nás prišiel do prístavu (o 4:30 nad ránom) a odviezol nás do štúdia. Majitelia majú aj požičovňu aut a mimo sezónu mávajú aj akcie na ubytovanie+požičanie auta.
My sme napríklad mali úžasnú cenu za ubytovanie (35€) a požičanie auta Suzuki Jimny (15€).
Pobyt v tomto štúdiu bol naozaj výnimočný, našli sme tu tak krásny výhľad, že by nám stačilo len sedieť na balkóne a relaxovať.
Chora od 20.05.22 do 26.05.22Chora od 12.09.17 do 19.09.17Splnený sen - úžasná AstypaleaKyrannos Rent a Car MotoAiolos PizzaAstypalea 2017
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • PlážBez pláže
  • StravaBez stravy
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 96%
Další hosté 0
  • Nikdo další
Napsat recenzi
Astypalea Srážky Teplota Vítr
Více předpovědí počasí
© na veškerý obsah se vztahuje autorský zákon, proto není možné cokoliv z těchto stránek kopírovat a používat k jiným komerčním účelům !