Ubytování

Recenze ubytování z Tinu

Melissa Travel

Anne apartment

Tinos » Chora Apartmány/Studia
Batty Roman / muž / 1 830x
Na RN od 07.10.04 · 16 let
Naposledy 09.04.21/18:30 · před týdnem Zobrazit profil
Naxos » Plaka » 16.07.21 za 88 dní
WiFiBez CK01.10.20
Tento krasny apartman v hlavnom meste Tinosu - Chora, som si vyhliadol cez Airbnb a s majitelkou Anne, som sa dohodol na prenajme, ale mimo Airbnb, kedze nie som ochotny platit vysoke poplatky pre Airbnb (za nic) a tiez som nechcel v tejto neistej dobe Covidu posielat peniaze dopredu a potom cakat co sa stane a ci sa vobec dostanem na Tinos. Nakoniec vsetko dopadlo super a velmi pekne sme si Tinos uzili. Tento apartman ma 2 spalne (kazda spalna ma svoj balkon), 1 obyvacku (tiez ma svoj balkon) a plne vybavenu kuchynu a dve kupelne. V kazdej izbe bola klima, co bolo super. Tiez je v apartmane kvalitne inter. spojenie. Do centra mesta je to asi 8 minut. Zaradujem toto ubytko medzi najlepsie, ake som v Grecku navstivil.
Do tretice všetko dobré DIMITRIS RENT A CAR
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • StravaBez stravy
  • PersonálBez personálu
  • Dojem
  • Spokojenost 92%
Další hosté 0
  • Nikdo další
Napsat recenzi

Parathyro sto Aigaio 2

2 recenze Tinos » Kyklády » Chora tis Tinou Apartmány/Studia
Milka121 Milka / žena / 298x
Na RN od 07.02.15 · 6 let
Naposledy 22.09.20/19:21 · 6 měsíců Zobrazit profil
WiFiVlastní osa23.10.17
Jedno z nejlepších ubytování co jsme v Řecku zažili, především díky vynikající poloze na absolutně klidném místě. Budova s apartmány je umístěna jen pár metrů od moře, což umožňuje fantastické výhledy na moře i nedaleký přístav a Choru.

V apartmánu je vše nezbytné, vkusně zařízené v kykládském stylu. Chyběla nám jen vývrtka, ale stačilo požádat a ještě ten den jsme ji od majitele obdrželi. Součástí ubytování je parkování u budovy a chráněný balkon, který nabízí absolutní soukromí a příjemné posezení.
Ve vybavení je i sušák na osušky s kolíky. Samozřejmostí je klimatizace, lednice, kuchyňka, každodenní úklid, vždy čisté ručníky. Při příjezdu voda a víno v lednici a to vše v ceně ubytování.
Milým bonusem je transfer z přístavu i odvoz zpět zdarma.
Tinos od 17.09.17 do 29.09.17Božský Tinos
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • StravaBez stravy
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 87%
Další hosté 1
  • honzas
Napsat recenzi

Athos

Tinos » Chora Apartmány/Studia
Batty Roman / muž / 1 830x
Na RN od 07.10.04 · 16 let
Naposledy 09.04.21/18:30 · před týdnem Zobrazit profil
Naxos » Plaka » 16.07.21 za 88 dní
WiFiBez ck15.11.15
Studia Athos sa nachadzaju asi 150 metrov od centra Chory na Tinose. Viacere izby maju vyhlad na more (pekny zapad slnka), treba si ho vyziadat. Studio ma kompletne vybavenie, nic nam nechybalo. Postele kvalitne, dalo sa dobre vyspat.
Majitel Ioannis Vas vyzdvihne, alebo odvzeze ku trajektu, co ani nieje vlastne treba, kedze pristav je vzdialeny asi 50 metrov.
Ioannisova zena Zozefina nam kazdy den doniesla kolaciky a bola velmi mila, aj ked rozprava iba po grecky, takze sme sa moc nedorozumeli.
Cena studia pre 2-och, bola v septembri 32 €, co je na studio v Chore, velmi dobra cena. Urcite odporucam.
Ostrov pútnikovVidalis Rent a Car
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • StravaBez stravy
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 90%
Další hosté 0
  • Nikdo další
Napsat recenzi

Parathyro sto Aigaio 2

2 recenze Tinos » Stavros » Chora tis Tinou Apartmány/Studia
honzas Honza / 2 085x
Na RN od 07.10.04 · 16 let
Naposledy 17.04.21/13:05 · 2 dny Zobrazit profil
Naxos » Agia Anna » 18.07.21 za 90 dníAthény » Artemida » 30.07.21 za 102 dní
Bez ck12.08.15
Nejlepší ubytování na Kykládách a v Řecku, které jsem kdy zažil. Apartmány byly postaveny před 4 lety a jsou zařízené v kykládském stylu. Výhled na moře a na Choru je naprosto neopakovatelný. Koupelna nádherná. Apartmány mají 35-50 m2. Velice klidné místo a přitom dostupné do centra Chory pěšky asi 20 min. Přístup majitele Georgose byl naprosto vyjímečný. Ještě nikdy jsem se nesetkal s tak vřelým přístupem. Stali se z nás přátelé. Pokud pojedete na Tinos, jednoznačně volte Parathyro sto Aigaio 2 - okno do Egejského moře 2 a nebudete litovat.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • StravaBez stravy
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 97%
Další hosté 1
  • Milka121
Napsat recenzi

Nikoleta rooms

Tinos » Tinos Apartmány/Studia
john Petr / muž / 469x
Na RN od 07.10.04 · 16 let
Naposledy 04.09.15/08:04 · 5 let Zobrazit profil
13.06.08
Ubytování opravdu pro skromné jedince. Malý pokoj, přísl. velikosti do 2 m2, nepraktický nábytek, skoro žádné úložné prostory. Společná kuchyně v přízemí (my v 2. patře). Z počátku jsme nebyli nadšení, ale zvykli jsme si rychle, zejména na skvostnou polohu tiché ulice na kraji města, kde na pláž (Agios Fokas) i do centra jsme měli cca 5 min. Platili jsme necelých 30 EUR/pokoj/noc. Na Kyklády moc slušná cena. (Tinos je úžasný, s nezkaženou řeckou atmosférou.)
  • Pokoj
  • Poloha
  • Pláž
  • StravaBez stravy
  • Personál
  • Spokojenost 80%
Další hosté 0
  • Nikdo další
Napsat recenzi
Tinos Srážky Teplota Vítr
Dnes 14–18 Rain <1 mm 14° 5 m/s
18–24 Clear sky 0 mm 15° 7 m/s
Úterý, 20.04.21 00–06 Clear sky 0 mm 14° 6 m/s
06–12 Clear sky 0 mm 13° 6 m/s
12–18 Clear sky 0 mm 14° 5 m/s
18–24 Clear sky 0 mm 15° 4 m/s
Více předpovědi počasí
RNB
© na veškerý obsah se vztahuje autorský zákon, proto není možné cokoliv z těchto stránek kopírovat a používat k jiným komerčním účelům !