Ubytování

Všechny recenze ubytování

Olive Grove Rooms

Pevnina » Meteory » Kastraki Apartmány/Studia
kompersor4 Bohus / 3 728x
Na RN od 28.11.12 · 8 let
Naposledy Dnes 08:29 · 53 min. Zobrazit profil
WiFiBez CKDnes 08:28
Ubytovanie v Kastraki som rezervoval cez Booking. Pricestovali sme autom, takže súkromné parkovisko je vítané. Meteory, Kalambaka. Taverny a všetko potrebné je v pešom dosahu...Ku najbližšiemu kláštoru /Agios Nikolaos/ od ubytovania sme vyšľapali za cca 20 min.
Jednoducho toto ubytko nemá chybu, pretože starostlivý majiteľ ubytovania zabezpeči to, čo vám vidí na očiach...
Dva dni v inom svete...Irene GuesthouseZorbas
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • PlážBez pláže
  • StravaBez stravy
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 100%
Další hosté 0
  • Nikdo další
Napsat recenzi

Irene Guesthouse

Pevnina » Pelion » Afissos Apartmány/Studia
kompersor4 Bohus / 3 728x
Na RN od 28.11.12 · 8 let
Naposledy Dnes 08:29 · 53 min. Zobrazit profil
WiFiBez CKVčera 12:14
Ubytko som rezervoval cez Booking. Pretože sme cestovali do Grécka autom, tak sme mali záujem o ubytovanie so sukromným parkovaním
a možným sledovaním slovenskej a ceskej TV, kvôli fotbalovým kvalifikačným zápasom MS a prebiehajúcim MS vo volejbale.
Ubytovanie je čisté, blízko peknej pláže Ampovos v obci Afissos. Max spokojnosť, pretože z tohto ubytka je všade na Pelione blizko kvôli výletom. Strávili sme tu desať spokojných noci...
Dva dni v inom svete...Olive Grove RoomsZorbas
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • StravaBez stravy
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 100%
Další hosté 0
  • Nikdo další
Napsat recenzi

Chryssi Akti

Andros » Západ » Batsi Hotel
Honza* Jan / muž / 95x
Na RN od 03.08.11 · 10 let
Naposledy 14.09.21/20:49 · před týdnem Zobrazit profil
WiFi14.09.21
Příjemný a čistý hotel se snídaní hned u pláže a s bazénem. S vlastními slunečníky na pláži za drobnou útratu (Frape a pod) z lobby baru.
Pokoj v patře s bočním výhledem na bazén a pláž, úklid pravidelný výměna prádla ob 2 dny. Na recepci k dispozici osušky na pláž.
Ideální lokalita v Batsi pro večerní procházky po pobřeží do přístavu. Taverny a restaurace začínají hned vedle hotelu směrem k přístavu. Bohatý výběr od klasických taveren, grillů, pizzérií a barů. Večer trochu rušnější, jelikož se stahují tuisté z okolí na večeři.
Batsi od 27.08.21 do 03.09.21
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • Strava
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 89%
Další hosté 0
  • Nikdo další
Napsat recenzi

Nissiotiko

Paros » Východ » Drios Apartmány/Studia
Kačule Ivana / 1 435x
Na RN od 09.10.08 · 12 let
Naposledy 02.09.21/08:53 · 3 týdny Zobrazit profil
WiFiInex01.09.21
Okouzlující malý hotel/apartmány u moře v Driosu je dokonalým únikem z rušných letovisek. Naprostý klid uprostřed dokonale opečované zeleně v podobě květin, keřů a palem všude v zahradě a také v celém okolí hotelu.
Snídaně se podává na nádherné zahradní terase s výhledem na záliv Drios, což je opravdový zážitek. Pláž je oblázková, moře křišťálově čisté, teplé a dokonale modré.
Asi 10 minut pěšky příjemnou cestou kolem moře je vzdálená Golden Beach, považovaná za jednu z nejlepších pláží na Parosu.
Drios je malá vesnička s několika tavernami a jedním supermarketem, který má ovšem naprosto všechno, co člověk potřebuje.
Z hotelu je vzdálen 5 minut chůze a zrovna tak autobusová zastávka, která je přímo před supermarketem. Pravidelný spoj s Parikií a Naoussou přes typické vesničky jako je Piso Livadi, Marpissa, Kostos nebo Lefkes a Prodromos.
Malé nábřeží nad pláží lemuje jen několik hotelů s restauracemi. Vše působí dokonale čistě, udržovaně a luxusně.
Samotný hotýlek je dobře udržovaný, čistý s velmi milým majitelem ochotným vždy ke konverzaci a pomoci.
Náš apartmán byl prostorný se 3 lůžky a dvěma terasami. Jedna s výhledem na moře. Budova, ve které jsme bydleli byla kousek od hlavní budovy s recepcí a snídaňovým bufetem. My jsme snídaně neměli zaplacené, každý den jsme si chodili pro fantastický křupavý chléb a ostatní potraviny do supermarketu.
K dispozici bylo v kuchyni veškeré potřebné vybavení.
Dovolená pro ty, kteří chtějí klid, nádherné okolí, krásnou pláž a ticho.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • StravaBez stravy
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 97%
Další hosté 0
  • Nikdo další
Napsat recenzi

Perigiali Beach

7 recenzí Lefkada » Jih » Nidri - Perighiali Penzion
Ivana1 Ivana / 939x
Na RN od 07.10.04 · 16 let
Naposledy 08.09.21/09:20 · 2 týdny Zobrazit profil
WiFiExim tour29.08.21
Starší, ale celkem dobře udržovaný penzion v krásné, klidné zahradě. Pokoje velmi malé, s nedostatkem ploch na odkládání a uložení věcí. Funkci skříně zastávala tyč s ramínky nad skříňkou se šuplíky (viz foto), takže v případě delších visících věcí už se na horní plochu skříňky nedalo nic odložit. Extrémně malá koupelna (asi nejmenší, jakou jsme kdy vůbec v Řecku měli) s tradičním řeckým problémem tj. vodou na podlaze, v naší koupelně opravdu hodně vody, protože odtoková díra na podlaze byla viditelně v nejvyšším bodě podlahy. Nicméně pokoje a celý penzion byly čisté, úklid probíhal pečlivě a pravidelně a měli jsme i pocit, že celý penzion zřejmě prošel před nedávnem nějakou základní rekonstrukcí či aspoň mírnou obměnou vybavení. Klimatizace i lednička fungovaly dobře, TV jsme nezkoušeli. V balkonových dveřích byly sítě proti hmyzu, což považuji za plus, nicméně balkon byl malý s naprostou absencí soukromí, sedět a povídat si tam se příliš nedalo. WIFI signál na pokojích dost špatný, na zahradě a v taverně u moře o něco lepší, několik dní však nešla WIFI vůbec v celém areálu.

Co se týká polohy penzionu a jeho okolí, tak výhodou je prostorná, hezká zahrada s dostatkem lehátek, slunečníků a kdysi snad i s množstvím přírodního stínu v podobě olivovníků a dalších stromů. Bohužel olivovníky tam jsou již evidentně staré, prosychající, z některých už zbývaly jen polosuchá torza, takže přírodních zdrojů stínu tam rok od roku ubývá a nové stromy v zahradě nikdo nevysazuje, což je škoda. I tak je ale zahrada velice příjemná k odpočinku, za našeho pobytu tam bylo minimum lidí, naprostý klid a vzhledem k tomu, že je přímo u pláže, většina hostů ležela na lehátkách právě na zahradě, což bylo příjemnějsí než na úzké, kamenité pláži, jaká je v Nidri všude. Penzion se nachází cca 1,5 km od centra Nidri, je vlastně už za letoviskem v části nazývané Perigiali, je to vpodstatě poslední budova u pláže, za ní je už jen neudržovaná, stromy porostlá oblast a následně malý přístav. Nedaleko na hlavní silnici je pekárna, maličká kavárna a malý, špatně zásobený supermarket, okolí je v této části dost neupravené, chodník podél hlavní silnice není, další obchody začínají až cca po nějakých 400 možná 500 m směrem k centru Nidri. Jedinou výhodou této polohy je klid, ale v pokojích směrem k hlavní silnici může být slyšet hluk aut a motorek. My jsme měli pokoj směrem do zahrady v prvním patře – tedy i výhled na moře, zde byl naprostý klid a hluk ze silnice slyšet nebyl. Celkově ubytování i jeho umístění hodnotím jako velmi průměrné, jedno z těch horších, které jsme kdy v Řecku měli, ale na přespání to stačilo, klid a čisto tam bylo a to je pro mě zásadní, navíc oceňuji tu příjemnou zahradu, takže relativně spokojenost a nenáročným cestovatelům hledajícím klid nebo jen ubytování na přespání mohu doporučit.

Pláž je všude v Nidri a okolí úzká, dlouhá, kamenitá, čím blíže k centru tím přelidněnější a tím méně čistá, stejně tak voda v moři. V některých úsecích majitelé ubytovacích zařízení pravděpodobně navezli na pláž písek a snažili se ji alespoň o něco rozšířit, ale o to více je tam slunečníků a lidí. Na několika místech je i možnost využití plážových sportů. Vstup do vody je v Nidri pozvolný, voda teplá, bez vln, ale dno převážně kamenité, místy tráva, slizké bahno, poblíž našeho penzionu směrem na východ i mnoho ježků ve vodě. V některých místech směrem k centru Nidri je i písčité dno – vzniklé asi opět zásahem majitelů přilehlých ubytovacích zařízení. Poblíž penzionu Perigiali byla voda čistá, zcela u břehu dokonce průzračná, ve větší hloubce už kalná, ale díky minimu lidí nebyla špinavá. V Nidri není otevřené moře a výhled je na množství ostrůvků. Celkově koupání zde se nám příliš nelíbilo a ač jsem věděla přesně do čeho jdeme a s tím vědomím jsem tuto náhradní dovolenou narychlo vybírala (původně měla být Kythira - to by samozřejmě byl naprosto „jiný level“) a snažila jsem se na tamním moři najít nějaká pozitiva, tak jinak než „rybník-kachňák“ jsem to tam nedokázala pojmenovat.

Pobyt jsme měli s polopenzí v taverně, která je v zahradě pod penzionem přímo u vody a patří majitelům. Snídaně byly vynikající, velmi bohaté a pestré, několik druhů ovoce, denně čerstvě vyrobený ovocný salát, několik druhů sladkého pečiva ať už z pekárny nebo upečeného majiteli, salám, sýr, rajčata, okurky i další zelenina, vždy něco teplého typu párečky, vaječná omeleta, vejce na tvrdo atd., atd. , cereálie, samozřejmě pravý řecký jogurt a med, marmelády, nutela, chléb, džus, káva, čaj, mléko… vše velmi chutné, čerstvé, každý den trochu jiné, majitelé doplňovali vše v průběhu celého období snídaně. Velmi nás překvapilo, že ač jsme přijeli v čase snídaně, tak nás vůbec nenapadlo, že bychom snídani dostali, protože vždy se začíná večeří a přesto nás (i všechny turnusy další) majitel hned vedl do taverny, kde byla nachystaná snídaně, což bylo velmi milé. Jediným problémem při snídaních a částečně i přes den bylo obrovské množství vos v taverně, které obtěžovaly po celou dobu jídla. Sice tam mají všude kolem různé lapače hmyzu, ale moc účinné to asi nebylo, protože vosy tam byly opravdu v enormním množství a značně drzé. Večeře byly stylem "výběr z menu" – předem jsme si vybírali na celý pobyt vždy ze dvou jídel + k tomu salát a moučník. Jídla bylo dost, něterá jídla vynikající (ryby, případně možské plody, které jsme si i občas koupili během dne třeba k obědu), zbytek jídel byl takový zvláštní, někdy trochu bez chuti, takové neřecké, „dietní“ bez koření, bez ochucení (např. musaka, kterou zbožňuji, mi zde vůbec nechutnala resp. neměla chuť žádnou) nebo některá jídla byla zvláštně ochucená (těstovinové jídlo zapečené se skořicí). Ale vysloveně nedobré to nebylo, jen takové zvláštní a chuťově zcela jiné, než jsme zvyklí z jiných taveren.

Personál byl velmi milý, všichni moc ochotní, příjemní, srdeční, cokoliv nebyl problém.

Celkový dojem z penzionu i přes některé nedostatky byl celkem pozitivní a hodnotím jej jako příjemné, poklidné ubytování, nicméně koupání a moře v Nidri (Perigiali) se nám vysloveně nelíbilo a bohužel ani celkově nás neoslovil celý ostrov Lefkada, který jsme procestovali křížem krážem, prozkoumali většinu ostatních pláží, ale (jak jsem předpokládala už před odjezdem) náš „šálek kávy“ to není.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • Strava
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 60%
Další hosté 14
  • Heluš
  • Kalimero
  • Kony.
  • Peťulka
  • Toula
  • b2oba
  • hrubyk
  • inža
  • jerrymungo
  • jyneká
  • kajka
  • karkulka
  • petr1342
  • Éós
Napsat recenzi

Athena

2 recenze Samos » Kokkari Hotel
evča1 Eva / žena / 795x
Na RN od 12.08.08 · 13 let
Naposledy 21.09.21/22:13 · 4 dny Zobrazit profil
Fischer23.08.21
Hotel velmi příjemný včetně personálu.
Snídaně každý den stejné, dostačující, jogurt, ovoce, marmelády, dva druhy salámu i sýru, vejce vařené nebo míchané, bábovky, croissanty, cerealie, čaj , káva,džus postmix.
Pokoje moc hezké i koupelna. Umístění hotelu - není daleko do centra Kokkari, pláž jen přes cestu (vlny, vítr ). Na pokoji klid i přesto, že jsme měli celou noc otevřené francouzské okno. Klimatizaci jsme nepotřebovali (srpen). Wifi všude šlapalo a zdarma. Minus je lednice která je jen za poplatek, to samé i trezor. Úklid každý den, čisto.
Obecně bych doporučila jak hotel tak i Kokkari-večer je zde nádherná atmosféra , taverny kolem moře, promenáda. Měli jsme čtyřkolku na celý pobyt z půjčovny Dream Rent a Car Samos, velmi příjemní a ochotní.
Velmi se nám líbilo i Pythagorio, tak příště.
Samos nádherný zelený nepředimenzovaný ostrov .
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • Strava
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 86%
Další hosté 2
  • Miroslav67
  • otto
Napsat recenzi

Kampos Village Resort

10 recenzí Samos » Votsalakia Hotel
Jitka.cb Jitka / žena / 512x
Na RN od 05.05.07 · 14 let
Naposledy 29.08.21/22:28 · 3 týdny Zobrazit profil
Blue style19.08.21
Hotel se skládá z několika budov, každá má svujz bazén. Pokoj prostorný, chyběl nám sušák na prádlo a konvice na vodu, myslím, že to by měl být dnes standard. Postele pohodlné, koupelna střední. Všude čisto. Úklid denně, klimatizace zdarma. Před hotelem je kohoutek s pitnou studenou vodou, snad z horského pramene. Na pokoji lednička, při příjezdu voda 1,5l. Měli jsme pokoj s výhledem na moře a hned vedle jidelny. Jídlo chutné, ale docela se opakovalo, a to jsme byli na týden. Pití z postmixu a drinky na baru místní kvalita, ale to jsme věděli. Personál příjemný, organizace jídla na jedničku - uvnitř roušky, rukavice. Jídlo doplňovali obratem. Celkově : doporučuji
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • Strava
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 91%
Další hosté 20
  • Daniela30
  • Elka
  • Holubova
  • Háňa
  • KvetaT
  • Tomasson
  • aarak
  • alex62
  • anavi
  • anka
  • francesco
  • kachnicka
  • petra.126
  • pufina
  • rekbar
  • slava
  • themildajs
  • tomask
  • vilda
  • šipka
Napsat recenzi

Iolkos

3 recenze Karpathos » Pigadia Hotel
Marigaux Kateřina / žena / 2 542x
Na RN od 02.06.12 · 9 let
Naposledy 24.09.21/20:29 · včera Zobrazit profil
WiFiCK Fischer29.07.21
Hotel Iolkos splnil mé očekávání podle recenzí a fotek z internetu.
Nutno říci, že hotel je poměrně v prudkém kopci, což CK neuvádí. Čekala jsem, že ubytování bude průměrného rázu (na přespání, řecký klasický standard) a taky tomu tak bylo. Vyhledávám menší soukromější studia bez stravy, ale letos se nedalo nic dělat (krach CK Melissa). Brala jsem, co bylo. Pokoje jsou spíše menší (měla jsem "standard" ) .
Záleží, na které straně hotelu jste. Já jsem měla pokoj č. 208 - s bočním výhledem na město + protější hotel. Jiné balkóny jsou buď nad bazénem nebo s výhledem na moře, ale nad ulicí, kde projíždí auta. Bylo fajn, že můj balkón byl trochu v závětří a později odpoledne tam nesvítilo slunce+ vedlejší neprůjezdná cesta.
Interiér hotelu je takový klasický (žádný luxus ani hrůza). Bazén měl příjemné prostředí. V bazénu jsem tedy nebyla. Do půlnoci si bylo možné dát na hotelové recepci drink a do 15h i nějaké drobné občerstvení.
Snídaně dost průměrná (1 druh pečiva, 1 druh čaje, 1 druh sýru, šunky), dále k dispozici vajíčka natvrdo, občas něco sladkého, meloun, med, řecký jogurt, káva, džus (asi práškový, děsně sladký), rajče/okurek, feta, olivy, marmelády, máslo (margarín), mléko, nějaké cornflakes. Každý den to stejné, ale mě to nevadilo. Jezdím bez snídaně, takže nic lepšího bych si rozhodně sama "nevyvářela".

Pokoj č. 208 - čisto, úklid kromě neděle byl denně. Výměna ložního prádla a ručníků asi 2-3x (moc jsem to nesledovala). Na pokoji mi chyběla zásuvka u postele, na balkónu alespoň šňůra (věšák nebyl a při větru, který na Karpathosu je, to není ideální). Byla jsem však připravena a šňůru s kolíčky jsem si vezla. Klimatizace za poplatek (za našeho pobytu chtěli 5€/den - tu jsem neměla, nedalo se platit kartou, měli problém s terminálem. Nicméně jak vyfukovalo, tak naštěstí nebylo vyloženě v noci horko), trezor u recepce za poplatek a ještě zvláštnost - mini lednice taky za poplatek - 3€/den. To mi přišlo tedy hodně neobvyklé, ač CK tuto informaci měla uvedenou, takže žádné překvápko. TV byla k dispozici, ale nezapínala jsem. Ocenila bych třeba varnou konvici (brala jsem svoji). Co mě na pokoji obtěžovalo, tak mi v průvanu (který byl permanentně) mlátily dveře. V noci to bylo opravdu nepříjemné. Mezi dveře a futra jsem vkládala silný papír, ale pokud bylo hodně větrno (to bylo skoro pořád), tak to nepomohlo. Postel mi vyhovovala, matrace spíše tvrdší. Koupelna byla čistá, standardní. Uvítala bych nějaké odvětrání, když není okno, ale co už. Fén byl na mém pokoji jen hadice s dírou. Jakmile se hadice zahřála, nebylo možné ji držet. Takže nic moc. Nicméně já jsem fén použila jen poslední den při odletu domů. Kdybych ho chtěla využívat denně, tak je to otrava. V koupelně mi chyběl závěs, ale nebyl to nějaký problém. Raději bez závěsu, než nějaká plesnivá hrůza.
Co se týká pláže v Pigadii tak jsem byla velmi mile překvapena. Ale - chodila jsem rozhodně mnohem dál (prakticky za město). Asi 2.3km - tam bylo koupání skvělé a na 300m napravo ani nalevo nebyl kolem mě nikdo. Nejbližší místo/vstup od hotelu na pláž mě opravdu nezaujalo. Jsou tam 2 velké hotely, lehátka a to nebylo nic pro mě. Každopádně jsem byla v Pigadii na pláži pouze příletový den a potom ke konci pobytu. Jinak výlety po ostrově.
Celkově hotel hodnotím kladně. Ač bych výtky (viz. výše) měla, nejsem náročná a byla jsem tedy spokojená. Vyžaduji především čistotu (ta byla) a klid. Z hlediska klidu jsem měla štěstí, protože na mé straně nebyla žádná rodina s dětmi a obsazenost hotelu byla nízká (postupně se však hotel plnil) a naprostá většina lidí měla pokoje nad bazénem nebo s výhledem na moře. Ovšem vřískající dítě z vedlejšího hotelu jsem si užila , ale s tím člověk nic neudělá, no.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • Strava
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 69%
Další hosté 5
  • Art
  • Werta
  • Zindy
  • renatak
  • zemli
Napsat recenzi

Eleon Luxury Villa

Karpathos » Pigadia Vila
zatroxWiFiBez CK25.07.21
Vila v klidné části Pigadie, stranou od centra, ale v docházkové vzdálenosti. Hlavní výhodou je opravdu velký bazén, bez problému se vejdou 4 lidi, s pěkným výhledem na moře a okolí Pigadie. Terasa s pěkným posezením, bohužel není zastřešená, takže ráno není stín na snídani, ale výhodou je odpolední posezení ve stínu, kdy na bazén stále dopadá slunce ještě kolem 18 hodiny. Vila má 3 ložnice, v přízemí jsou bez klima, ale stačí nechat puštěnou v kuchyni, v patře je velká ložnice s manželskou postelí a klimatizací. Nevýhodou je malá koupelna klasického řeckého typu se sprchovým koutem a závěsem, jsme zvyklí na lepší, ale na pár dnů se dá zvládnout. V kuchyni nám chyběla aspoň malá pohovka na posezení. Wifi rychlé a stabilní, dosah i na terase. Celkově moc pěkná vila na pěkném místě.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • PlážBez pláže
  • StravaBez stravy
  • PersonálBez personálu
  • Dojem
  • Spokojenost 95%
Další hosté 0
  • Nikdo další
Napsat recenzi

Serenity Villa

Karpathos » Amoopi Vila
zatroxWiFiBez CK25.07.21
Nová vila v klidné části Ammoopi, nedaleko minimarketu a taverny Esperida. Vše moderně zařízené, perfektní bazén s terasou a zastřešením proti větru, ideální na posezení při snídani a večerní relax u bazénu. Krásná koupelna s velkým sprchovým koutem, 2 ložnice, bohužel bez klima, bylo nutné nechat puštěnou klimatizaci v obývacím pokoji nebo otevřít přes noc okna v ložnicích, ale pak vadil hluk při silném větru.
Stabilní wifi, dosah i na terasu, pěkná kuchyně s obývacím pokojem a spoustou místa k posezení, TV jsme nevyužili. Celkově moc pěkná, moderní vilka, kde největší výhodou je bazén s krásnou terasou.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • PlážBez pláže
  • StravaBez stravy
  • PersonálBez personálu
  • Dojem
  • Spokojenost 100%
Další hosté 0
  • Nikdo další
Napsat recenzi
Athény Srážky Teplota Vítr
Dnes 09–12 Clear sky 0 mm 21° 1 m/s
12–18 Clear sky 0 mm 28° 1 m/s
18–24 Clear sky 0 mm 27° 3 m/s
Pondělí, 27.09.21 00–06 Clear sky 0 mm 21° 2 m/s
06–12 Clear sky 0 mm 18° 3 m/s
12–18 Fair 0 mm 28° 2 m/s
18–24 Fair 0 mm 27° 3 m/s
Více předpovědi počasí
RNB
© na veškerý obsah se vztahuje autorský zákon, proto není možné cokoliv z těchto stránek kopírovat a používat k jiným komerčním účelům !