Ubytování

Recenze ubytování

Melissa Travel

DANAOS 2 COMPLEX APARTMENT

Kypr » Pafos Apartmány/Studia
kompersor4
Bohus / 4 697xNa RN od 28.11.12 · 11 letNaposledy Dnes 09:10 · 9 hod.Zobrazit profil
WiFiBez CK21.10.23/12:17
Na Cyprus sme cestovali individualne bez CK. Ubytovanie DANAOS 2 COMPLEX APARTMENT sme rezervovali cez Booking na 7 noci/ 2 osoby. Apartman je v podstate 2 izbovy byt s balkonom v bytovom komlexe Danaos 2. Obyvak je prepojeny s kuchynou v jednom celku. Danaos2 disponuje peknym bazenom ktory je spolocny pre vsetky byty v komplexe. Pesibusom je odtialto vsade blizko. Autobusova zatavka pri Lidli. Ku plazi Venus pomalym krokom 7 min., Lidl 5 min., stare mesto 15 min....Pri ubytovani je priestorne parkovisko. Z balkona je vyhlad na more. V tomto byte je v podstate vsetko co clovek k zivotu potrebuje, avsak matrac manzelskej postele je prelezany...Cez Wifi som v pohode prijimal na vlastnom NTB slovensku televiziu. NTB som cez HDMI prepojil s telkou a mali sme SK - CZ tv vysielanie v cyperskom Danaos2 obyvaku na 82cm TV. Cenovo je takyto byt umerny tomu co ponuka. My sme cez Booking platili 50,-€/ noc. Inak poloha tohto bytu na Bookingu nieje oznacena presne.
Ak by v tomto ubytku bol vymeneny matrac postele, tak pre nenarocnych cestovatelov tento apartman nema ziadnu chybu.
Kypr - individuálne len tak...ThroniPETSASThe Three Little Pigs Grill House
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • StravaBez stravy
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 93%
Další hosté 0
  • Nikdo další
Napsat recenzi

Corali (Korali)

4 recenze Kréta » Jihovýchod » Makrigialos Apartmány/Studia
Ivana1
Ivana / 1 004xNa RN od 07.10.04 · 19 letNaposledy 01.01.24/17:16 · 4 měsíceZobrazit profil
WiFiBrenna17.10.23/22:49
Studia Corali (někde uváděno jako Korali) jsou starší, jednoduchá studia s naprosto ideální polohou v příjemné a milé vesničce Makrigialos. Jsou vhodná pro nenáročné klienty. Jedná se o velmi skromné ubytování s drobnými klasickými řeckými chybičkami, které ovšem vůbec nevadí a pokud má člověk Řecko rád, tak tyto bolístky starších řeckých studií zná a počítá s nimi. Vše vyváží perfektní poloha studií, blízkost pláže a skvělého koupání a celkově moc příjemná lokalita, ve které se studia nacházejí. Navíc cena ubytování je velice příznivá, odpovídající charakteru ubytování. Komplex studií tvoří převážně jednopatrové budovy, kdy jsou vždy studia v přízemí a v prvním patře, postupně za sebou od silnice dále do dvora. Tato studia - zejména v bloku blíže silnici - vypadají velice maličká s minibalkonky či miniteraskou, pravděpodobně v nich ani není možnost přistýlky a jsou jen pro dvě osoby (resp. nedovedu si představit, jak by se tam třetí lůžko a celkově třetí osoba vešla...), studia ve druhém bloku vypadají nepatrně větší, ale také hodně malá. V studiích hned u silnice může být slyšet hluk aut, ale na to, že to byla hlavní silnice procházející letoviskem, tak tam byl provoz velmi malý, takže si myslím, že ani tam zvuky aut či motorek tolik neruší. Směrem dále od silnice už je v ostatních studiích naprostý klid. Odděleně od hlavního komplexu je úplně vzadu v hloubi zahrady či dvora malá přízemní budova (říkali jsme jí kůlnička) se dvěma studii, které jsou naopak velice prostorná, to naše č. 9 bylo se 4 plnohodnotnými lůžky a předpokládám, že vedlejší studio č. 10 bylo stejné. Takže kdo jede do Corali v počtu větším než 2, lze předpokládat, že bude ubytován právě zde. Tato přízemní studia jsou sice relativně velká, mají i prostornou terasu, je tam krásný klid, bohužel ale výhled z okna je v případě studia č. 9 do zdi a do křoví a tím pádem je uvnitř dost málo světla. Vedlejší studio je na tom s výhledem o něco málo lépe. Jinak vybavení studia je skromné, již staršího data, nádobí pro dvě osoby a celkově málo, ale to nevadilo, stejně nevaříme. Varná konvice fungovala, lednice taky a to úplně stačilo; TV jsme nezkoušeli. Klimatizace po zásahu mého manžela také chladila uspokojivě (pracuje v oboru a na každé dovolené hned po příjezdu zjišťuje stav klimatizace a pokud nechladí, což je velmi časté nebo chladí málo, tak se vydrápe vzhůru k ní a vlastními silami ihned vykoná základní servis a tím zjedná nápravu...obvykle stačí jen vyčistit zanešené filtry, neb to vypadá, že servis klimatizací majitelé řeckých ubytování asi vůbec neprovádějí ani před sezónou ani po sezóně...možná jen na žádost klientů, když už si stěžují, že klima nefunguje nebo chladí málo atd. ...naštěstí vždy jsme si zatím s tamními klimoškami poradili sami). Úsměvná byla v našem studiu koupelna, kterou náš teenager nazval "nejvíc funny koupelna, jakou jsme kdy v Řecku měli" . Byla sice dost prostorná, to ano, ovšem o to více vody bylo na podlaze. Kolem sprchy nebyl žádný kout, závěs ani jakákoliv sprchová vanička, takže při sprchování byla voda ihned po celé podlaze. Navíc odtok u sprchy byl nefunkční a překryt jakousi dlaždicí, evidentně tedy v průběhu času se již ucpal natolik, že by ho neprorazila ani nálož dynamitu, takže byl poblíž toalety vybudován odpadní otvor druhý, ovšem ani ten nebyl v nejlepší kondici. Trochu odtékal, to ano, ovšem i tak po chvíli sprchování bylo v koupelně vody kompletně všude po kotníky a voda nezadržitelně mířila ke škvíře pode dveřmi do pokoje. Tam byla z druhé strany jakási rohožka, která když se začínala nasakovat vodou, tak to byl neklamný signál, že obyvatelé mají urychleně zanechat sprchování a nejlépe opustit koupelnu. Takže pokud se chtěli postupně osprchovat tři lidé, tak bylo vždy "veselo". Manžel vymyslel vychytávku a bral si do sprchy koště, kterým při nebo hned po sprchování naháněl vodu směrem k rádoby funkčnímu odtoku a pryč ode dveří do pokoje. Ovšem ani to nemělo valný efekt. Jinak nábytek ve studiu celkově už také hodně pamatoval, nicméně postele byly pohodlné a spalo se na nich dobře. Úklid, výměna ručníků či povlečení neprobíhala vůbec, s čímž jsme počítali a vpodstatě nám to nevadilo, popelnice byly hned na hlavní silnici u studií, takže vynést koše s odpadky a od toalety nebyl pro nás problém. Na terase jsme měli koště, lopatku, kyblík a mám pocit, že i mop tam byl, takže kdo si chtěl uklidit, měl možnost. Na těch maličkých teráskách ostatních studií jsem ovšem tutu výbavu neviděla.

Poloha studií Corali je opravdu skvělá a bohatě vynahradí všechny výše zmíněné drobné nedostatky. Studia jsou na perfektním místě, všude je blízko - nedaleko několik supermarketů, úžasná cukrárna/pekárna, zelenina, masna, spousta drobných obchůdků, bankomat, vynikající taverny poblíž, fast food, gyrosárna, do centra a do přístavu pár minut chůze a hlavně jsou 50 m od moře, navíc po rovině, což oceňuji úplně ze všeho nejvíc; žádný brutální kopec, který mi dokáže kompletně znechutit i to nejluxusnější ubytování i kdyby z něj potom byl výhled sebekrásnější. Okolí studií Corali je také fajn, pohodové, řecké, čisté, bez nějakého nepořádku.

Koupání a pláž poblíž studií Corali a celkově v Makrigialosu je nádherné, absolutně nemělo chybu. Na pláži u studií Corali lidí minimum, směrem do centra a na opačnou stranu na druhém konci Makrigialosu lidí o něco více, ale i tak to šlo, dno převážně písčité, pláž místy kamínky, místy písek, nepříliš široká, ale milá a každý si tam to své nejlepší místečko vždy najde. Voda krásně teplá, čistá, za našeho pobytu zcela bez vln, žádný vítr a úžasně pozvolný vstup do vody a hodně daleko mělko - ideální pro děti a pro ty, kteří nenávidí hloubku a prudký vstup do moře. Na pláži spousta přírodního stínu pod tamaryšky, lehátek celkem dostatek.

Celkově se nám v Makrigialosu moc líbilo, byla to jedna z nejlepších dovolených, určitě se do oblasti JV Kréty či přímo do Makrigialosu někdy vrátíme. Studia Corali hodnotíme také kladně, byli jsme tam spokojeni a nenáročným cestovatelům, kteří využívají ubytko vpodstatě jen k přespání a víc než luxus ubytování ocení jeho polohu, okolní lokalitu či přírodní krásy dané oblasti, tato studia určitě můžeme doporučit.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • StravaBez stravy
  • PersonálBez personálu
  • Dojem
  • Spokojenost 88%
Další hosté 4
  • Hela.Š
  • Jasmína
  • tony2
  • zuza.hrad
Napsat recenzi

Tsega

2 recenze Kythira » Agia Pelagia Apartmány/Studia
Batty
Roman / 2 125xNa RN od 07.10.04 · 19 letNaposledy 21.05.24/09:35 · 2 dnyZobrazit profil
Karpathos » Pigadia » 15.07.24 za 53 dní
WiFiMelissa Tour12.10.23/23:26
Ubytovanie Tsega sme si vybrali ako vyhru v CK Melissa Tour za najlepsiu fotogaleriu v roku 2022. Apartmany Tsega sa nachadzaju v dedinke Agia Pelagia. Ku apartmanu vedie velmi strma cesticka, takze pri navrate do ubytka sme sa vzdy riadne zadychali. V apartmane bola nefunkcna TV, nefunkca klima a varit sa moc nedalo - bol tam len jeden maly hrniec a mala panvica. V kuchyni sme si nemohli nechat ziadne jedlo, pretoze hned ho napadli male mravce, takze vsetko sme museli mat v malej hladnicke, kde sa mravce nedostali. V apartmane bol cely pobyt zapach s kanalu - asi treti den majitelka nieco naliala do zumpy, takze namiesto hovna sme mali chemicky smrad (cpavok) - no otras.Nastastie sme boli cely den prec a do apartmanu sme sa chodili len vyspat.
Vyhlad s apartmanu bol pekny.
Melissa toto ubytko na rok 2024 uz nema v ponuke. Neodporucam.
Agia Pelagia od 15.09.23 do 26.09.23Kythira - skrytý klenot GréckaSviatok Panagia Myrtidiotissa
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • StravaBez stravy
  • PersonálBez personálu
  • Dojem
  • Spokojenost 60%
Další hosté 8
  • JIRULEE
  • Luky24
  • brrouk
  • heleto
  • lili
  • nmarketka
  • vostrucha
  • Čagin
Napsat recenzi

Aggelos Studios

Kalymnos » Panormos Apartmány/Studia
Batty
Roman / 2 125xNa RN od 07.10.04 · 19 letNaposledy 21.05.24/09:35 · 2 dnyZobrazit profil
Karpathos » Pigadia » 15.07.24 za 53 dní
WiFiBez CK12.10.23/22:58
Aggelos Studios - som nasiel cez Booking za vyhodnu cenu: apartman pre 4-roch za 58€ jul 2023. Apartman ma jednu spalnu, druhu izbu s kuchynkou, kupelnu a kazda izba mala vlastny balkon s posedenim. V obidvoch izba bola klima, co bolo super. Wifi fungovala dobre. V objekte sa nachadza aj pekny bazen. Pri ubytko je sukromne parkovisko. Apartman sa nachadzal v dedinke Panormos, kde nic nieje, takze budete potrebovat auto na cely pobyt. Majitelka Noma je velmi mila a pri prichode nas cakala v pristave a zadarmo odviezla do apartmanu.
Panormos od 24.07.23 do 30.07.23Dodekanské poklady - Kalymnos & PatmosKalymnos 2023Kalymnos - Chrysoula Stefanaki - naživo
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • PlážBez pláže
  • StravaBez stravy
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 76%
Další hosté 0
  • Nikdo další
Napsat recenzi

Summer Dream II

Naxos » Agia Anna Apartmány/Studia
honzas
Honza / 2 208xNa RN od 07.10.04 · 19 letNaposledy 18.05.24/17:48 · 5 dnyZobrazit profil
Naxos » Chora » 05.07.24 za 43 dní
Paros » Aliki » 12.07.24 za 50 dní
WiFiBez CK16.09.23/21:09
Byli jsme zde již podruhé. Super ubytování na tichém místě v Agia Anna, ale v pěší vzdálenosti k pláži, tavernám. S majiteli jsme se stali přáteli, díky Irene. Jejich syn obsluhuje hosty a podával snídaně, ale nevyužili jsme je. K dispozici i bazén. K apartmánům patří i bezplatné soukromé parkoviště. Denní úklid. Vřele doporučuji.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • StravaBez stravy
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 100%
Další hosté 0
  • Nikdo další
Napsat recenzi

Michalios Luxury

Koufonisia » Koufonisi Apartmány/Studia
honzas
Honza / 2 208xNa RN od 07.10.04 · 19 letNaposledy 18.05.24/17:48 · 5 dnyZobrazit profil
Naxos » Chora » 05.07.24 za 43 dní
Paros » Aliki » 12.07.24 za 50 dní
Bez CK16.09.23/20:32
Pokoj vcelku pěkný, ale vadila mi malá koupelna s WC, kde u sprchového koutu se rozlévala voda po celé koupelně a WC.
V našem pokoji nefungovala klimatizace. Vysoká cena za pokoj v srpnu 220 Euro za noc. Okolí super, blízko k plážím, hned vedle taverna Michalios, která patří majitelům a která je vyhlášená na ostrově výbornou kuchyní.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • StravaBez stravy
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 83%
Další hosté 0
  • Nikdo další
Napsat recenzi

Stella

5 recenzí Samos » Kampos - Votsalakia Apartmány/Studia
Umbrella
Hana / 1 477xNa RN od 21.11.15 · 8 letNaposledy 20.05.24/18:19 · 3 dnyZobrazit profil
Karpathos » Lefkos » 21.06.24 za 29 dní
Samos » Votsalakia - Kampos » 30.08.24 za 99 dní
WiFiBlue Style16.09.23/18:54
Stella apartments, už naše čtvrté ubytování ve Votsalakii a v dané kategorii zatím to nejprostornější. Čtyři jednopatrové domky jsou v řadě za sebou. V přízemí jsou apartmány s oddělenou ložnicí, rozkládací pohovkou v kuchyni a s terasou. V patře jsou mezonetové apartmány až pro 6 osob se dvěma balkony. V čele areálu je pátá budova s cca čtyřmi apartmány. K dispozici je bazén s lehátky. Klientela smíšená, Češi, Nizozemci, Němci. Náš apartmán č.5 je trochu atypický, přizpůsobený pro vozíčkáře, takže je o něco prostornější, s nájezdem a větší terasou. Tomu také odpovídá vybavení koupelny s vysokou toaletou, na chvíli jsem si připadala jako dítě, které bimbá nohama ve vzduchu. Atypické je i umyvadlo, které je zase nízko a vyboulené dovnitř. Bylo to trochu překvápko, ale rychle jsme si zvykli. Úklid vzorný každý den mimo víkendu, obden čisté povlečení a ručníky. Vybavení kuchyně norma, kávovar, varná konvice, vařič sklokeramika, poměrně nová lednička. Klimatizace za poplatek, nevyužili jsme, nebylo třeba, trezor zdarma, v kuchyni TV netuším zda byla funkční. Elektrické rozvody jsou trochu horší, některé zásuvky nefunkční, venkovní světlo na terase nesvítilo, ale zato mini lampičky v ložnici trvale nepatrně prosvěcovaly a nešly zhasnout. Paní majitelka je Češka, příjemná, velmi ochotná, paní na úklid taky milá a ochotná. Kvalita ubytování odpovídá ceně, takže spokojenost.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • StravaBez stravy
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 90%
Další hosté 14
  • Hanabrno
  • JanaZ.
  • Market13
  • MedvídekPú
  • TomSelect
  • bayka
  • bendulinda
  • fotbalcb
  • hekal
  • jana71
  • jarkag
  • landis007
  • panopicka
  • zuza.nka
Napsat recenzi

Kalypso

6 recenzí Lefkada » Agios Nikitas Hotel
Logeno
Petr / 86xNa RN od 21.07.23 · 10 měsícůNaposledy 15.11.23/21:28 · 6 měsícůZobrazit profil
WiFiBrenna16.09.23/14:42
Tuto recenzi píši jen proto, že od poslední (od Marigaux) uplynulo již 11 let. Jinak stále platí, co zde popsali dřívější návštěvníci. Dobře umístěny útulný menší hotel s pohodovým, snaživým personálem. Na pokoji menší lednička s mrazákem, TV, klima, trezor, Wi-fi. Klidně bych si pobyt v tohle hotelu zopakoval.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • Strava
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 91%
Další hosté 31
  • Barajda
  • Gugu
  • Haňu
  • Háňa
  • Imrišek
  • Jasmína
  • Lublon
  • Luky24
  • Majinka88
  • Marigaux
  • Miaa
  • Milka121
  • Petra1
  • Siki
  • VlaďkaV
  • Yaruschka
  • Z-J
  • Zuzzka1
  • cesticky
  • herminka
  • luka
  • manoulka
  • maruzajj
  • marylka
  • milcaj
  • ozzy
  • pavliček
  • pemila
  • sheillav
  • tonda2
  • viera
Napsat recenzi

Lithos Homes

Chios » Volissos Apartmány/Studia
RottenFox
Petr / 4 128xNa RN od 30.04.14 · 10 letNaposledy Dnes 16:01 · 2 hod.Zobrazit profil
Rhodos » Paradeisi » 06.10.24 za 136 dní
Karpathos » Olympos » 08.10.24 za 138 dní
Karpathos » Kyra Panagia » 10.10.24 za 140 dní
Kréta » Tourloti » 12.10.24 za 142 dní
Kréta » Kato Symi » 19.10.24 za 149 dní
WiFi12.09.23/16:36
Naprosto luxusní ubytování v severní části Chiosu.
Klidné, kouzelné místo s famózním výhledem.
Volissos od 12.09.23 do 14.09.23Chios '23Chios 2023
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • PlážBez pláže
  • StravaBez stravy
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 100%
Další hosté 0
  • Nikdo další
Napsat recenzi

Sea Breeze

4 recenze Kefalonia » Lixouri Apartmány/Studia
tanika
Tatana / 2 149xNa RN od 20.07.15 · 8 letNaposledy Dnes 09:09 · 9 hod.Zobrazit profil
WiFiBlue Style12.09.23/10:54
Do ubytování jezdí dvě naše CK, jedna má pokoje takové, jaké nabízí v katalogu - s výhledem na moře, ve vyšších patrech s balkónem, druhá, přesto, že v katalogu nabízí tytéž pohledy, fotografie, ubytovává v souladu s popisem v přízemí (ale jde vlastně o úroveň sklepa, pod okolním terénem). Zde jsou dvě malá studia a dvě rodinná studia s palandou ve vstupní chodbičce. Samotné ubytování už lecos pamatuje, vše staré, opotřebované, matrace nepohodlné a nepadnoucí do rámu, koupelna plná vodního kamene a rzi, kuchyňka vybavená spíše na snídaně - pro každého přesně jeden talíř menší a větší, jeden příbor, sklenička na vodu, na víno, hrnek menší, větší, dále hrnec a pánev. Je i varná konvice (umístěná z nedostatku místa na stolku) a vařič, avšak téměř nefunkční, nepočítala bych s vařením. Ve studiu je koutek umístěn v zadní části za skříní, bez světla. Vzhledem k tomu, že studio má pouze dveře s mléčným sklem v horní části, i přirozeného světla je v pokoji málo. Jediné okénko je maličké, u stropu v koupelně cca 20x40 cm, těsně na úrovni terénu u zaparkovaných aut. Sousedi měli dokonce okénko vycpané balíky toaletního papíru. Protože pokoj je zapuštěný pod terénem, nedá se vyvětrat průvanem (koupelnové okénko a otevírací horní část dveří nestačí). V sezónu je třeba počítat s příplatkem za klimatizaci (pokud bude funkční...na opravu si počkáte) A ještě jednu nevýhodu ubytování mělo - vzhledem k umístění v suterénu byly pravidelně cítit odpady (některé dny opravdu hodně zapáchaly). Před vstupem je cca metrový chodník a pak cca dva metry trávníku pod zdí sousedního pozemku. Zahradní nábytek před těmito studii je staršího data, kovový, těžký a nepohodlný, jen první studio mělo novější židle. Nicméně dá se posedět na terase před domem s výhledem na moře, kde je také kolísavý signál wifi. Paní majitelka má ráda zvířata, zvláště pečuje o jedno kotě a jednoho psa, další pes a nepočítaně koček se pohybují trochu bezprizorně kolem. Trávník používají coby toaletu, je třeba dávat pozor, co si odnášíte na botách. Povrchový úklid probíhá každý den, každý třetí (cca) byly vyměněny ručníky a ložní prádlo, toaletní papír byl doplňován. Koš v kuchyni chyběl, odpad jsme vynášeli do popelnic před vchodem. Uklízečka začíná s úklidem po osmé hodině právě v suteréních pokojích, nám to nevadilo, ale pro někoho může být obtěžující. Moře u ubytování je mělké, s trávami, pláž nepříliš udržovaná. Do městečka k nejbližšímu supermarketu cca 800 metru, stejně tak na městskou pláž, na pláž Lepeda něco málo přes 1 km. Na Kefalonii jsou hezčí místa, doporučuji půjčit auto a ostrov si projet. Přesto,že recenze ubytování je poměrně kritická, dovolenou jsme si užili a na Kefalonii bychom se rádi vrátili, avšak zřejmě již do jiného ubytování.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • StravaBez stravy
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 47%
Další hosté 16
  • BoVie
  • Martink@
  • Pavel2
  • PavelDC
  • VostepDr
  • cilf
  • fero
  • georgjirka
  • hrubyk
  • jauna
  • jouda
  • katynkaa
  • kukuraj
  • michala.n
  • simča**
  • sunjan
Napsat recenzi
Athény Teplota Srážky Vítr
Dnes 17:0027°0 mm8 m/s
Dnes 18:0025°0 mm3 m/s
Zítra 00:0019°0 mm2 m/s
Zítra 06:0024°0 mm3 m/s
Zítra 12:0028°0 mm7 m/s
Zítra 18:0022°0 mm4 m/s

Norwegian Meteorological Institute and NRK YR.no

Kompletní předpověď
© na veškerý obsah se vztahuje autorský zákon, proto není možné cokoliv z těchto stránek kopírovat a používat k jiným komerčním účelům !