Ubytování

Recenze ubytování

Melissa Travel

Margo beach

Peloponés » Lakónie » Githio Mavrovouni Hotel
Kusnirova Radana / žena / 3 986x
Na RN od 07.10.04 · 18 let
Naposledy 25.11.22/14:00 · 4 dny Zobrazit profil
Evia » Vassiliko » 02.06.23 za 184 dní
WiFiIndividuálně04.10.22
Nový malý komfortní a neformální čtyřhvězdičkový resort. Pláž pro hotel se servisem a velmi pohodlnými lehátky. Volno vždy, plážové osušky zdarma na recepci.Ráno moře klidné, okolo 10 se začne vlnit, ale stále je bezpečné. Snídaně výběrem z menu, skvělá kvalita - kajanas, galaktobureko, čestvá šťáva z pomerančů, vysoká kvalita kávy, pečiva. Personál mladý, neformální, velmi ochotný a vstřícný i k místním čtyřnohým kočkám. Ve vesnici pekárna i supermarket. V Gythiu živém městě hromada taveren - Sága, Diosmos jídelna - a dalších obchodů a pekáren. Výborná základna pro výlety do nádherného Mani a Monemvasie. Vybrala jsem za mírnou cenu nejkomfortnější Grand suite s výhledem na moře. Velkorysá kuchyň, málo vybavená, ale my ji stejně potřebovali jen na studenou kuchyni a na čaj. Lednice velká. Hotel dělá i obědy a skvělé večeře. Od 11.9 byl hotel poloprázdný, od 15 se zaplnil, i tak bylo v hotelu klidno. Převažovala řecká klientela, což není vždy optimální. Připomíná ruskou, nechává po sobě nepořádek na pláži. Vedle v pokoji zase obézní starý Němec, celou noc pochodoval na záchod a splachoval. Naštěstí jsem měla na výběr 3 ložnice. Do čtvrtka byl v mé soukromé ložnici klid, pak jsem se musela odstěhovat. Proto vybírám soukromé vily nebo více ložnic.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • Strava
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 100%
Další hosté 0
  • Nikdo další
Napsat recenzi

Almond house

Evia » Vassiliko » Ag. Andreas Vila
Kusnirova Radana / žena / 3 986x
Na RN od 07.10.04 · 18 let
Naposledy 25.11.22/14:00 · 4 dny Zobrazit profil
Evia » Vassiliko » 02.06.23 za 184 dní
WiFi04.10.22
Dům je v zemědělské oblasti a naproti je Attika. Moře chráněné, soukromá malá pláž přímo pod domem. Ideální pro pobyt na místě a pár výletů. Jinak je to všude dost daleko. Dům je neuvěřitelně skvěle vybaven, jediná drobnost chyběla a to dořešit zastínění terasy. V letních vedrech se tam nedalo vydržet a museli jsme dovnitř pod klimatizaci. Z obývacího pokoje nádherný výhled na moře, pohodlná sedačka. Čtenářský kousek s plně vybavenou knihovnou. Hodina jízdy z letiště Atény. Nedaleko skvělé vinařství, případná taverna vinařství specializovaná na grilované pokrmy. Ideální místo pro krátké dovolené anebo pro ty, co chtějí relaxovat na místě a využít všeho komfortu, který dům nabízí.
Vassilikos od 22.07.21 do 28.07.21
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • StravaBez stravy
  • PersonálBez personálu
  • Dojem
  • Spokojenost 84%
Další hosté 0
  • Nikdo další
Napsat recenzi

Elounda Orama

Kréta » Severovýchod » Elounda Hotel
admin Roman / 15 600x
Na RN od 07.10.04 · 18 let
Naposledy Dnes 11:52 · 42 min. Zobrazit profil
Skopelos » Stafilos » 21.07.23 za 233 dní
WiFiItaka03.10.22
Hotel po celkové rekonstrukci, prostorné pokoje vybavené klimatizací v ceně, lednicí, varnou konvicí a kávovarem na kapsle. WiFi v celém zařízení s dostatečným signálem a skvělou rychlostí. Jídlo bylo velmi chutné, leč hotelového stylu, s Řeckou kuchyni to nemělo moc společného. V našem pokoji 3004 byl absolutní klid, ale v pokojích s výhledem na moře byl hluk ze silnice, která je velmi frekventovaná. Personál velmi vstřícný, ochotný a usměvavý. K večeři 2dl vína 3.5€, velké pivo 4.5€, cola 2.8€. Úklid denně, a však docela nedostačující, to byla jediná slabina tohoto hotelu. Do bazénu jsme nechodili, ale voda byla čistá. V době našeho pobytu bez dětí, nejvíce klientů bylo z Anglie, Německa, Francie a Polska. Pláž písčitá, vzdálená 800m, nám se vůbec nelíbila, dobrý přístup do moře, ale vedle přístavu, takže voda byla kalná.
Elounda od 25.09.22 do 02.10.22Eagle Rent a car
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • Strava
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 86%
Další hosté 0
  • Nikdo další
Napsat recenzi

Villa Zacharo

Patmos » Skala Hotel
Batty Roman / 2 011x
Na RN od 07.10.04 · 18 let
Naposledy 26.11.22/19:44 · 3 dny Zobrazit profil
WiFiBez CK02.10.22
Villa Zacharo sa nachadza v hlavnom stredisku ostrova Patmos - Skala. Napisal som majitelovi Jacobovi a dohodol som sa na ubytovani v krasnom studiu, vedla hlavneho hotela. Villa Zacharo je hlavne hotel, studia ma len dve. Jacobovi som poslal zalohu asi mesiac pred terminom pobytu. Jacob nas cakal v pristave a odviezol nas do hotela, bolo len kusok od pristavu. Studio sa nachadza kusok od centra Skaly, hned vedla je supermarket a velke parkovisko. Obcas sa dalo parkovat aj priamo pri studiu. Zo studia je vyhlad aj hore na Choru a Jaskynu Apokalypsy. Studio je kompletne vybavene - dobre vybavena kuchyna , tv, wifi, fen, sietky na oknach, postele kvalitne. Jedina nevyhoda studia je hlucnost, kedze sa nachadza vedla hlavnej cesty do Chory a z druhej strany zase kikirika kohut uz od skoreho rana, takze sme museli spat pri zatvorenych oknach. Studio odporucam.
Skala od 21.07.22 do 31.07.22Ostrov Apokalypsy
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • StravaBez stravy
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 83%
Další hosté 0
  • Nikdo další
Napsat recenzi

Votsalakia

6 recenzí Samos » Jihozápad » Kampos - Votsalakia Hotel
Umbrella Hana / žena / 1 167x
Na RN od 21.11.15 · 7 let
Naposledy Dnes 08:48 · 3 hod. Zobrazit profil
Samos » Votsalakia - Kampos » 31.08.23 za 274 dní
WiFiFischer30.09.22
Týden před odletem nám z CK sdělili, že námi zvolená studia bez stravy musela kvůli závažnému onemocnění ukončit předčasně provoz a nabídli nám náhradu za stejnou cenu s polopenzí v tomto hotelu. Hotel je v západní, dost frekventované části Votsalakie. Šest jednopatrových budov s pokoji, ale i studii a apartmány, do kterých je přístup z hezky upravené zahrady. Hned u vstupu do areálu je bazén s terasou, kde se podávají snídaně .Restaurace, kde se podávají večeře je přes ulici, přímo u moře. Některé pokoje a apartmány jsou nově zrekonstruované, což nebyl náš případ. Pokoj č.309 poměrně malý, zařízení něco pamatuje, hlavně lednička (za poplatek) už se pomalu loučila se životem. K dispozici varná konvice, kávovar, dva šálky na kávu a dvě skleničky, mini fén, TV a klimatizace (za poplatek). Šatní skříň je umístěná hned za dveřmi ve vstupní chodbičce, kde není osvětlení, takže hledat něco ve skříni večer jedině s baterkou. Koupelna řecká klasika, sprchový kout ještě menší, než bývá zvykem. Balkon je prostorný, náš situovaný směrem na jih do zahrady s částečným výhledem na moře. Absence čehokoli na sušení prádla ( vozíme naštěstí šňůru). Snídaně formou bufetu, výběr dostatečný. Večeře se podávali od 18.00 do 20.00, což znamenalo přijít nejpozději v 19.30.Do hotelu jsme se většinou vraceli z pláže, nebo z výletů kolem sedmé, takže pro nás naprosto nesmyslná doba. Na večeře v rámci polopenze jsme prostě nechodili. Úklid vzorný každý den mimo neděli, čisté povlečení a ručníky obden, personál velmi milý a ochotný, ale příště radši zase někam do studia.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • Strava
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 80%
Další hosté 8
  • Evina
  • Yasminee
  • anavi
  • katdud
  • kovirbk
  • michala.n
  • nareta
  • petr6705
Napsat recenzi

Christina

2 recenze Zakynthos » Vassilikos Apartmány/Studia
Luciška Lucie / žena / 38x
Na RN od 13.09.16 · 6 let
Naposledy 13.10.22/00:02 · před měsícem Zobrazit profil
WiFiBrenna28.09.22
Penzion Christina jsme vybírali na základě ostatních recenzí a fotografií, byli jsme připraveni na skromné ubytování, ostatně nejsme nároční, ale přecijen nějaký základní standart očekáváme. Proto jsme byli po příjezdu celkem rozladěni. Ubytování hodně malé pro dva lidi. Kuchyňka je mini - dvě skříňky na nádobí, kterého je pomálu (hrnky, sklenice, talíře, malý a velký hrnec, pánev, toustovač, konvice, vařečka, naběračka, vývrtka, příbory pro dva, dvě prkýnka, džezva) Chybí jakýkoliv nůž na krájení. Linku tvoří dřez s kohoutkem na studenou vodu, odkapávač a jednoplotýnkový vařič, lednice. Voda z kohoutku je slaná, tudíž použitelná jen na vaření těstovin, bohužel jsem to zjistila až jsem si zalila kávu V konvici silný nános usazenin, které se uvolňují a znečisťují tak vodu, kterou vaříte. Hned vedle linky, prakticky hned za dveřmi je šatní skříň, jediný úložný prostor. Tyč s ramínky a tři šuplíky. V pokoji postel s pružinovou matrací, 4 polštáře, tři polstrované "bobky" na sezení z nichž jeden zastával místo nočního stolku. Žádné police, nebo šuplíky na uložení drobností, většina věcí musela být vyložená na stolku pod zrcadlem a na konferenčním stolku. Starý typ televize, funkční, ale víceméně zbytečná. Koupelna zařízená jako ve většině ubytování tohoto typu, evidentně z minulého století. Umyvadlo, zrcadlo, žádná polička, kam byste si umístili kosmetiku denní potřeby, tak bylo místo jen na zubní hygienu. Sprchový kout jen vanička a sprcha, hned vedle WC na kterém sedíte šikmo, protože je příliš blízko stěny. Balkon malý, ale dostačující, stolek hodně malý, tak na dva šálky a misku s buráky. je situovaný na sever, tak tam za celý den sluníčko nezasvítí. (aspoň tedy většina balkonů) Židličky strašné, kovové s koženkovým sedákem, ke kterému se vám přilepí zadek. Absence sušáku, jen na zábradlí přivázaná šňůra a pár kolíčků, působí to dost trapně. Majitel milý, osobně nás přivítal i se potom rozloučil, když jsme odjížděli. Úklid byl každodenní, za mě by nebylo nutné, ale aspoň bylo vytřeno, vynesený koš, ustláno, srovnané boty, pověšené ručníky.
Okolí nic extra. Maličké letovisko, člověk by řekl, že tam bude klid, ale ne až tak docela. První večer, dost větrno, tupé rány do stěny, něco jako když vítr bouchá nezavřenými dveřmi. Ráno, od šesti koncert kohoutů, kteří se překřikují, štěkot psa, večer - chcete si užít pohodu na balkoně - štěká pes, jiný budíček - v pět hodin ráno - kočičí bitka. Naproti na kopci je resort, kde mívají hudební večery, naštěstí jen do jedenácti a dá se to poslouchat. Wifi dostupná jen na terase před pensionem, ale je tam příjemné posezení u stolu, pod slunečníkem, nebo na houpačce.
Stravovali jsme se sami. Občas jsme si něco uvařili - i když vzhledem k nedostatku místa to byl boj, občas jsme jedli v taverně. V blízkosti jsou celkem 3 podniky plus jeden na Plaka beach resortu, který nás zklamal. Taverna Famillia dobrá až na menší průšvihy. Hned vedle mini market - na konci září to tam vypadalo jako po vykradení, opravdu hodně malý výběr, vyplatí se zajít do obchůdku na začátku letoviska, je to 7 minut pěšky, ale mnohem lepší výběr a hned vedle je i pekárna.
Poblíž několik plážiček, zklamali nás na Plaka Beach, odkud nás vyhodili protože jsme nebyli ochotni si zaplatit lehátko a tvrdili že pláž je privátní. Nevím, kolik stálo lehátko, my preferujeme ležení na pláži, a i kdyby, neoplatilo by se nám to, na tu 1-2 hodiny, večer před zavřením pláže. Měli jsme půjčené auto a jezdili jsme po ostrově a na místní pláž jsme zašli spíš na večerní koupání. Našli jsme si jinou pláž, kde problém neměli. Každopádně mě přístup onoho zaměstnance dost otrávil, choval se jak mafiánský vyhazovač, jeho chování bylo arogantní, vyhodil všechny, kteří nebyli ochotní si zaplatit lehátko.
Celkově jsem byla zklamaná, za stejné peníze jsme už bydleli mnohem lépe, ale bereme to jako zkušenost. Je ale pravděpodobné, že se sem už nikdy nevrátíme.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • StravaBez stravy
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 67%
Další hosté 7
  • Bibiana
  • Dana K.
  • Ivutka
  • Lilka
  • Urbišek
  • flower
  • pemila
Napsat recenzi

Mary Popi

3 recenze Kalymnos » Dodekanésy » Plati Gialos Apartmány/Studia
Urbišek Irena / 838x
Na RN od 25.12.13 · 8 let
Naposledy 29.10.22/22:21 · před měsícem Zobrazit profil
WiFiBRENNA19.09.22
Po přečtení dvou předešlých recenzí jsem nečekala zázraky, ale přece jen pár let uplynulo a mohlo se něco změnit k lepšímu. Tak ne. Cestovkou příslíbený pokoj v prvním patře se nekonal, místo toho prostřední pokoj pod střechou bez oken s menší teráskou do kterého pralo od dopoledne slunce. Klimatizace nutná. Balkonové dveře se záclonou bez sítě proti komárům, nefunkční televizor. Pokojík celkem prostorný, velká lednice, kuchyňka tak akorát. Moc jsme nevařili. Postele 1x manželská pohodlná, třetí neskutečně vrzající. Vstupní dveře se zavíraly víceméně násilím, takže bouchnutím. Bazén čistý, nevyužívali jsme. Úklid 1x za týden. Pekař jezdí k ubytku stále, kolem půl deváté ráno. Kousek od apartmánů je maličký minimarket, otevřený sporadicky spíše k večeru. Vody, pivko, vínko, kafe, nanuky, trvanlivé potraviny. Přímo pod ubytováním se staví dům, takže kravál ze stavby a pokud začnou stavět i na vedlejší volné parcele, ztratí Mary Popi jediné plus co má a to je výhled na moře s ostrůvkem a nádhernými západy slunce. Pláž byla plnější jen o víkendu, přes týden pár lidí, lehátka v září set 6 euro, dalo se objednat jídlo přímo na pláži, donesli z vrchní restaurace, což bylo fájň. Moc dobré frape. Ostrov je nádherný, ale toto ubytování i vzhledem k nejbližšímu okolí bych už znovu nevolila.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • StravaBez stravy
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 43%
Další hosté 7
  • LacoKotlar
  • Vladys
  • cyklistka
  • katdud
  • re.bok
  • simča**
  • vostrucha
Napsat recenzi

Veranda

2 recenze Naxos » Sever » Maragas Apartmány/Studia
norika70 Norika / žena / 2 293x
Na RN od 20.07.09 · 13 let
Naposledy 25.10.22/07:42 · před měsícem Zobrazit profil
Athény » Athény » 08.06.23 za 190 dní
WiFiInex - Melissa16.09.22
Dostali sme izbu č. 1, ktorá sice presne zodpovedala ponuke cestovky...Bohužiaľ 14dni sme sa nevyspali, kedže matrac na posteli je vylezaný /mäkký, co clovek este vydrzí, ale tým že matrac bol na dvojpostel, každý jeden pohyp partnera citit dvojnasobne, ako by ste lezali na nafukovačke. Najviac mi ale vadilo vrzganie postele pri kazdom pohybe, tu teraz nemyslím na postelné radovánky, ale len na to bezne točenie sa na posteli počas spanku..
V kupelni drziak na zubné kefky ulomený, nie velký problém, ale že namiesto fénu Vám len káble trčia zo steny, tak to ma vobec nepotesilo, nakolko mam dlhsie vlasy!!!!
V kuchynke chýbali vínove pohare, dokupila som 1 ks, hadam niekomu sa zíde
Na nete Villa Veranda ponuka už prerobené izby a mám pocit, že tie posledné neprerobene zajednala cestovka.. Ja len
verim, že v dalšej sezone uz budu v ponuke len tie prerobené izby.
Čo sa týka čístoty, nie je čo vytknúť..
Plaka od 30.08.22 do 13.09.22
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • StravaBez stravy
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 77%
Další hosté 9
  • LIKO
  • NEvina
  • brrouk
  • cesticky
  • cyklistka
  • heleto
  • januliatko
  • v.l.k.
  • šotinka
Napsat recenzi

Kakkos Beach

Kréta » Jihovýchodní Kréta » Koutsounari Hotel
jvy Jana / 506x
Na RN od 24.03.15 · 7 let
Naposledy 28.11.22/13:05 · včera Zobrazit profil
Rhodos » Afandou » 04.09.23 za 278 dní
WiFiČedok15.09.22
V hotelu Kakkos beach jsme prožili úžasnou a prozatím naši nejlepší dovolenou. Cesta do hotelu netrvala dlouho, vzhledem k tomu, že jsme zastavovali jen u 4 dalších hotelů, nejeli jsme ani 2 hodiny. I když jsem dopředu e-mailem avizovala a omluvila se, že nemluvíme světovými jazyky, na recepci na nás nebyli připraveni a nebyla zde snaha se pomocí jednoduchých německých slovíček domluvit. Po cestě nám nebyla nabídnuta ani sklenice vody. Tím ale záporné stránky naší dovolené téměř končí. Dostali jsme objednaný junior suite s umístěním, které jsem si přála. Dle ohlasů českých hostů na informační schůzce to ale nebylo pravidlem, i v tomto hotelu (a ve vedlejším Kakkos bay) panuje nešvar přeobsazenosti, někteří měli „svůj“ pokoj přislíbený až na následující den.
Naše junior suite byla umístěna u bazénu s nádherným výhledem na moře. Skládala se ze 2 prostorných pokojů, vybavených vším potřebným. V každém pokoji byla samostatná klimatizace, spousta úložného prostoru, pohodlná postel. Minibar byl denně doplňován (v rámci all incusive), k dispozici byla varná konvice, instantní káva, čaj, kávovar na kapsle. Jediným minusem byla malinká koupelna (ale s prostorným a pohodlným sprchovým koutem). Naopak plusem byla obrovská terasa s posezením i s lehátky. Úklid probíhal denně včetně výměny všech lůžkovin. Po pár krůčcích z terasy byl bazén, který téměř nikdo nevyužíval, všichni si užívali nádherného moře. Mohli jsme si vybrat ze 3 pláží, všechny byly jen pár kroků od pokoje, volná lehátka k dispozici v každou denní dobu. Pláže byly odděleny skálami, i při větrném počasí bylo koupání bez problémů (hlavně u té prostřední).
Na snídani, oběd i večeři byl velký výběr všeho možného, obsluha vzorná. Stolování na terase nebo při větrném počasí ve vnitřních prostorách, vždy s krásným výhledem na moře. Nám ale celý pobyt chyběly neochucené přílohy, rýže, brambory, těstoviny – vše bylo s něčím dalším smícháno. Bar nad mořem byl k dispozici do pozdních nočních hodin (all inclusive do 23), v rámci all inklusive výběr velký (cca 15 koktejlů). V rámci all inclusive nebylo espresso, což bych v 5* hotelu neočekávala.
V hotelu k dispozici wellness a fitness. Neprobíhají zde žádné animační programy (v menší míře jsou v sesterském Kakkos bay, který můžete také využívat), je zde absolutní klid. Hotel je určen jen pro dospělé (od 16ti let). V této oblasti je nutno počítat i s větry, my měli z 10 dnů 3 větrné, tak, že i chůze byla problém.
Hotel Kakkos Beach sousedí s hotelem Kakkos bay. Do něho jsem měla zakoupenu dovolenou v roce 2019 s CK Aeolus, po jejím pádu jsem o ni přišla. V té době byly ceny Kakkos bay a Kakkos Beach diametrálně rozdílné. Loni, když jsem na podzim chtěla dovolenou objednat (nyní u CK Čedok) rozdíly již nebyly tak velké, proto jsem zvolila Kakkos Beach. A mohu říct, že jsem dobře udělala hlavně z důvodu většího soukromí a menšího počtu lidí.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • Strava
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 91%
Další hosté 0
  • Nikdo další
Napsat recenzi

Romantica

4 recenze Kythira » Agia Pelagia Hotel
Ivana1 Ivana / 966x
Na RN od 07.10.04 · 18 let
Naposledy 10.11.22/11:02 · 2 týdny Zobrazit profil
WiFiMelissa Tour - Inex10.09.22
Velmi pěkné ubytování, jedno z nejlepších, jaké jsme kdy v Řecku měli. Pokoje prostorné, spousta ploch na odkládání věcí, pohodlné postele, TV, velká skříň s dostatkem místa, dobře fungující lednice i klimatizace, WI-FI fungující. Oceňuji přítomnost trezoru, který sice bylo nutno značným úsilím nejdříve zprovoznit (nejen vybité baterie, ale i vyteklé, takže kontakty trezoru nefunkční)…nicméně poradili jsme si a cca po čtvrthodině usilovného čištění a škrábání kontaktů a celého prostoru baterií a následné výměně baterií, které pro tyto a podobné účely vždy vozíme, trezor poté fungoval po celou dobu perfektně. Potěšila poměrně velká koupelna s vysoušečem vlasů a sice extrémně malým, ale zato uzavíratelným sprchovým koutem. Balkony mají rozkládací sušáky dokonce i s kolíčky a jsou odděleny zděnými přepážkami. Nevýhodou nejvyššího patra je velmi málo stínu na balkonech, patro níž je na tom o dost lépe.

Hotel je situován ke konci Agia Pelagia, celkem blízko pláže i taveren a jakéhosi „centra“ letoviska, nachází se naštěstí jen na velmi malém a krátkém kopečku. Nedaleko najdeme několik taveren, cukráren, kaváren, jeden miniobchůdek s potravinami a smíšeným zbožím, asi dva obchůdky se suvenýry, opravdu mikro-obchůdek se zeleninou, kde nemají téměř nic a gyrosárnu s možností zakoupení gyros pita. V okolí hotelu je klid, výhled z hotelu je na letovisko, na pláž a boční výhled na moře. Jen pár metrů výše od hotelu se nachází komplex apartmánů Romantica, kam jsme chodili na snídaně, případně by bylo možno využít tamní bazén.

Pláž v Agia Pelagia je písčitá (tmavší písek), při vstupu do vody v části blíže hotelu Romantica byl nepříjemný val z kamínků a i dále na písčitém dně dost kamínků a kamenů. Lepší část pláže byla ta vzdálenější od ubytování, tedy blíže k přístavu, tam bylo opravdu písčité dno jen s drobnými kamínky u vstupu a o dost pozvolnější klesání dna než v té první části. Celkově hodnotím pláž a koupání v Agia Pelagia jako velmi průměrné, spíše se nám tamní pláž nelíbila. Časté jsou tam vlny a to někdy opravdu velké, stejně tak vítr.

Snídaně servírované v komplexu apartmánů Romantica byly velmi bohaté, chutné, pestré, denně částečně obměňované, byli jsme velmi spokojeni.

Personál bezproblémový, milý, úklid pečlivý denně, výměna ručníků a povlečení častá.

Celkový dojem z ubytování velmi pozitivní a naprostá spokojenost, ostrov Kythira se nám také líbil a spousta míst, pláží, vesniček nás zaujala - ostrov má co nabídnout, samotná Agia Pelagia nás ale příliš neoslovila vzhledem, atmosférou, vybaveností ani svou pláží a plážemi v nejbližším okolí.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • Strava
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 74%
Další hosté 18
  • BEDY
  • Dana K.
  • Hannule
  • Janakol
  • Kalynka
  • Kopecek
  • Lavetka
  • MaDaM
  • Magdina
  • Marigaux
  • Mariteri
  • RR
  • evča1
  • kovirbk
  • lenkahej
  • pompovi
  • slon11
  • vondrakova
Napsat recenzi
Athény Srážky Teplota Vítr
Více předpovědí počasí
© na veškerý obsah se vztahuje autorský zákon, proto není možné cokoliv z těchto stránek kopírovat a používat k jiným komerčním účelům !