Ubytování

Recenze ubytování

Melissa Travel

Michalis

4 recenze Kréta » Jihozápadní Kréta » Paleochora Apartmány/Studia
cesticky Dušana / 2 445x
Na RN od 06.06.15 · 7 let
Naposledy Dnes 08:59 · 14 hod. Zobrazit profil
WiFiViamareDnes 08:46
Studio s balkonkem a výhledem na moře, stíněné markýzou, hmyzí sítě, kuchyně vybavená nadstandartně, malý tlak vody v 1. patře - "čudlík" na sprchu jsem musela podepřít vždy kartáčkem na zuby. Lze dokoupit klimatizaci. Je to vilová čtvrť - žádná příroda, jen vily a silničky. Do centra procházkou 15 minut, na pláž 8, zpět "domů" vždy mírně do kopce. Hlavní pozitivum pláže - je oficiálně částečně nuda se sprchou, sun sety a taverničkou.
Úklid vpořádku, paní, pověřená majitelem, bydlí v přízemí, domluví se anglicky. Centrum skvělé - pekárny, ovo-zelo,řezník, čerstvé ryby, bistra na ranní kávu a něco k tomu, spousta taverniček a kafenií na nábřeží i v uličkách - prostě vše. Celkový dojem by byl na 5+, pokud by mi nechyběla příroda. Kromě této, pro mne jediné vady, mohu doporučit.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • StravaBez stravy
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 73%
Další hosté 8
  • 1937
  • Barunka9
  • Terezoula
  • Wolfi1
  • blanka01
  • cyklistka
  • tonka
  • vostrucha
Napsat recenzi

Veranda

Naxos » Sever » Maragas Apartmány/Studia
cesticky Dušana / 2 445x
Na RN od 06.06.15 · 7 let
Naposledy Dnes 08:59 · 14 hod. Zobrazit profil
WiFiInex - MelissaDnes 08:26
Tři studia ve zvýšeném přízemí, prostorná. Terasa velkolepá, cca 4x5m - sušák + kolíčky, slunce svítí odpoledne až do západu. Kuchyňka dostatečně vybavená, klasicky chybí ostrý nůž, je utěrka, houbička i Jar. Koupelna lepší klasika - větší, toal. papír + tekuté mýdlo. Během 14ti dnů 2x výměna ložníího prádla, ručníky co druhý den, denní perfektní úklid. Co jsem nechala pohozené na posteli, bylo pečlivě složeno, takže jsem se poučila a svršky pak poházela vždycky jen na židli, abych nepřidávala uklízečce práci.
Za pobytu domácí dodělávali "recepci", prostě místnůstka v přízemí, kde se v sezoně bude dát koupit chlazené nápoje, espresso a drobné pochutiny. Okolí celkem prašné, ale s ubytováním velká spokojenost.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • StravaBez stravy
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 97%
Další hosté 9
  • LIKO
  • NEvina
  • brrouk
  • cyklistka
  • heleto
  • januliatko
  • norika70
  • v.l.k.
  • šotinka
Napsat recenzi

Marianthi

2 recenze Rhodos » Stegna Apartmány/Studia
tony2 Marcela / 16 124x
Na RN od 03.10.07 · 14 let
Naposledy Včera 19:13 · včera Zobrazit profil
WiFiTravel 200229.06.22
Byli jsme ubytování ve studiu č.1, které má v přízemí asi nejlepší polohu-velká terasa před ním je společná, ale ostatní studia jsou za rohem budovy, takže neruší. Na příjemnou pláž Stegny a krásné moře, na které je jen pár kroků, je i výhled. Hned vedle je skvělá taverna Mária. Bývala otevřena 12 hodin-od poledne do půlnoci, ruch ke studiím doléhal, ale zvykli jsme si. Navíc jsme tam nakonec chodili denně večeřet, takže nás rušila jen pár hodin. Za našeho pobytu od 20.6. byla nutná klimatizace-poplatek 6EUR denně.
Pokoj středně velký, postele oddělené, koupelna bez závěsu ve sprše, síť jen na okně v koupelně, šoupací dveře na terasu bez sítí. Nutné odpuzovače proti komárům např. do el. zásuvky. Skříň s dostatkem ramínek i zásuvek. Na kuchyňské lince vařič, varná konvice, toustovač. Nádobí pro dva, moc jsme nevařili, takže postačilo. Voda dobrá, pitná. Stolek se židlemi i uvnitř, posezení na terase, možné i se slunečníkem. Jediné negativum-slabý úklid a komunikace s majitelkou vůbec-paní šéfová přišla až 5.den poklidit a vynést koše, naštěstí kontejnery nedaleko-vynášeli jsme sami. Kdybychom ji náhodou nepotkali 2.den v nedalekém Archangelos, kdo ví, kdy bychom se dočkali klimatizace!? Občas se nás lidé na nějakou recepci zde ptali. Příjemná Stegna, krásná příroda a zvláště moře, skvělá taverna hned vedle, okolí a Rhodos vůbec nám však nedostatky vykompenzovaly.
Stegna od 20.06.22 do 27.06.22
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • StravaBez stravy
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 80%
Další hosté 7
  • Anaid
  • Pesaja
  • herminka
  • nadaku
  • re.bok
  • svetelko
  • viera
Napsat recenzi

Milos Village

Milos » Triovassalos Apartmány/Studia
IrenaT Irena / žena / 1 352x
Na RN od 05.09.13 · 8 let
Naposledy 07.06.22/18:42 · 3 týdny Zobrazit profil
WiFiBez cestovky28.05.22
Sem můžete letět klidně jen s příručním zavazadlem. K dispozici je velké balení sprchového gelu, tekuté mýdlo, pračka s pracím gelem, sklokeramická deska s rychlým ohřevem, lednička se samostatnou mrazničkou, nádobí dostatek, ostrý nůž, příbory, skleničky na víno, na nealko, hrníčky normální i malé na kávu, otvírák na víno, osušky a ručníky k dispozici, houbička na nádobí, utěrka, dostatek toaletního papíru, pytlíky do košů na odpadky, venkovní sušák na zdi, útulný dvorek s posezením, sítě proti hmyzu v oknech. Dobře zásobený velký supermarket asi 280m od studia, výborná taverna asi asi 500 m s velkými porcemi, výborným jídlem a za slušné ceny. Preferujeme pohyb pěšky, tak jsme si oblíbili malou pláž Mandrakia - tu písčitou asi 20minut z kopce od studia. Byli jsme na ní většinou sami. .Z letiště a pak zpět na letiště nás vezl Pavel Růžička, kterému studio i apartmán patří - zrekonstruoval si je vlastníma rukama. Moc se nám na Milosu líbilo: květnová příroda, klid, skvělé ubytování, perfektní servis milí lidé v okolí.Plánujeme se sem příští rok opět v květnu vrátit.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • StravaBez stravy
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 100%
Další hosté 1
  • Konstancie
Napsat recenzi

So Nice

Samos » Kampos - Votsalakia Apartmány/Studia
Umbrella Hana / žena / 1 014x
Na RN od 21.11.15 · 6 let
Naposledy Včera 21:19 · včera Zobrazit profil
Kréta » Makry Gialos » na dovolené ještě 10 dníSamos » Votsalakia - Kampos » 16.09.22 za 75 dní
WiFiFischer05.02.22
Menší apartmánový hotel se skládá ze 3 budov, jedné přízemní s recepcí, jídelnou a terasou, kde se podávají snídaně a dvou jednopatrových, kde jsou studia a apartmány. Za hotelem je k dispozici velké parkoviště, okolo kterého se dá mezi olivami projít k sesterskému hotelu Aphrodite, kde je možné využít menší bazén s pool barem. Hotel je v boční ulici, téměř na samém konci východní části Votsalakie. Pláž je vzdálená cca 100 m, stejně tak malý market a bankomat. Nejbližší taverny jsou cca 500m od hotelu a do „centra“ Votsalakie , kde je např. výborná pekárna je to 1,5 – 2 km. Studio je prostorné, vkusně a účelně zařízené s prostorným balkonem. Koupelna s fénem a uzavíratelným sprchovým koutem, ale mimo mini poličku u zrcadla žádný odkládací prostor. Občas se v koupelně objevil nepříjemný zápach snad z kanalizace. Kuchyňský kout standardně vybavený, postrádali jsme klasické hrnky na čaj a ostrý nůž. K dispozici je malý trezor, klimatizace (za poplatek) . Ocenili jsme kvalitní matrace a lůžkoviny, pohodlné spaní je podle zkušeností z Řecka spíš výjimkou. Úklid byl vzorný obden, koše každý den a výměna ručníků a lůžkovin každý 3. dne. WiFi funkční ve všech prostorách. Až na pár drobností velmi příjemné, kvalitní ubytování.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • StravaBez stravy
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 87%
Další hosté 1
  • RottenFox
Napsat recenzi

Mitsis Rodos Maris

3 recenze Rhodos » Kiotari Hotel
anka Jolanta / žena / 2 146x
Na RN od 07.10.04 · 17 let
Naposledy 16.05.22/20:10 · před měsícem Zobrazit profil
Kréta » Anissaras » 14.08.22 za 42 dní
Billa Reisen28.01.22
Pobyt 7-8/2021 v době covidu
Rozlehlý starší hotelový komplex se skládá z hlavní budovy a bungalovů, nachází se ve středisku Kiotari, přímo u písčito-oblázkové pláže (přístup přes málo frekventovanou silnici), lehátka a slunečníky zdarma, výměna osušek dle potřeby, bar na pláži, pizza z pece na pláži. V blízkosti jsou obchůdky, autopůjčovna. Cca 12 km od historického městečka Lindos, dobré autobusové spojení, zastávka u hotelu. Hlavní město Rhodos je vzdáleno cca 60 km.

Ubytování: Měli jsme 2x bungalow s výhledem na moře, pokoje vedle sebe, oba pokoje byly podobně vybaveny, jen jeden pokoj byl trochu menší zato měl větší balkon, druhý pokoj byl větší s menším balkonem. Pro 2 osoby byly pokoje prostorné (starší vybavení), manželská postel, 2x sofa, dostatek úložného prostoru, TV sat, trezor zdarma, indiv. AC, Wifi zdarma, koupelna (WC, vana, fén), set na přípravu kávy a čaje, minibar doplňován co 2 dny (1,5 l voda, 2x Fanta, 2x 7up, 2x pivo, 2x Pepsi, 2x víno), balkón. Na uvítanou víno a ovoce. Z důvodu covidu odstraněny z pokoje ozdobné polštáře, informační brožury…Perfektní denní úklid.

Stravování - snídaně, obědy, večeře v hlavní restauraci - bufet, nutné roušky, rukavice, byly zdarma k dispozici při vstupu do restaurace. Nápoje u večeře s obsluhou, obsluha nestíhala.
Tématické restaurace s obsluhou (řecká - snídaně a večeře, americká - obědy, mexická a asijská - večeře) na základě rezervace - zdarma bez omezení - skvělé!!! Výběr z jídelního lístku (nebyly zde klasické papírové jídelní lístky, menu se načítalo přes QR kódy), nápoje v ceně. U snídaně (brunch) v řecké restauraci čerstvá pomerančová št'áva, smoothies, koktejly.... Několik barů včetně baru na pláži s lehkým občerstvením a čerstvé pizzy z pece na pláži. Popcorn, cukrárna, kavárna...

Vybavení - bazény, dětský bazén, skluzavka do vody, tenisové kurty, venkovní posilovna, terasa na slunění s lehátky a slunečníky, plážové osušky zdarma, výměna dle potřeby.

Denní (sportovní) i večerní animace, denně živá hudba v baru, programy v amfiteátru...

Parkováni zdarma.

Vzhledem k tomu, že se hotel deklaruje 5* potřeboval by rekonstrukci interiérů, výměnu některých lehátek na pláži...nicméně co se týče služeb, jídla tak byl super.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • Strava
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 94%
Další hosté 2
  • Martin5
  • adri11
Napsat recenzi

Porto Angeli

Rhodos » Stegna Hotel
anka Jolanta / žena / 2 146x
Na RN od 07.10.04 · 17 let
Naposledy 16.05.22/20:10 · před měsícem Zobrazit profil
Kréta » Anissaras » 14.08.22 za 42 dní
WiFiAlltours28.01.22
Pobyt v 7/2019
Rozlehlý resort umístěn ve svahu, přímo u písečno-oblázkové pláže (přístup přes místní málo frekventovanou silnici), při vstupu do moře oblázky, hladké kameny, lehátka a slunečníky zdarma. Pláž je rozdělena skálou na dvě části - v jedné části se konaly sportovní animace, hrála zde hudba, druhá část za skálou byla klidnější.

Ubytování: Budova Aeolus (blízko pláže i hlavní restaurace) s menším bazénem. Rodinný pokoj s výhledem do zahrady - dva menší zrekonstruované pokoje propojeny zasouvacími dveřmi, koupelna (sprcha, WC), umyvadlo v "průchodu" mezi pokoji, dostatek úložného prostoru v obou pokojích, TV sat. v každém pokoji, trezor (zdarma), WiFi zdarma, indiv. AC, minilednička, set pro přípravu kávy a čaje (doplňován), voda, menší balkón.
Denní úklid.

Stravování: AL - snídaně, obědy, večeře v hlavní restauraci, bohatý výběr jídel, ovoce i zeleniny. Oběd je k dispozici i v restauraci u hlavního bazénu, lehké občerstvení v baru u pláže. Alko, nealko, koktejly. Voda k dispozici na recepci i u pláže, zde i nepravidelně cukrová vada. Restaurace à la carte.

Vybavení: několik bazénů včetně dětských, dětský koutek, minigolf, stolní tenis, biliard, lukostřelba, hřiště, posilovna...Animační programy včetně sportovních aktivit.

Parkování u hotelu zdarma.

Hodnocení snižuji za výskyt švábů na pokoji. Poprvé v polovině pobytu - výskyt v dopoledních hodinách (pokoj něčím vystříkali), podruhé předposlední den, výskyt švábů ve večerních hodinách, takže od 23 hod do 1 hod ranní jsme museli strávit mimo pokoj z důvodu "postřiku". Poslední den pobytu zde byla i deratizační firma. Šváby jsme v průběhu dovolené viděli i v baru u pláže a u hlavního bazénu, vždy večer. Někteří klienti si ničeho nevšimli ani neměli žádný problém s tímto hmyzem na pokojích. Takže záleží na štěstí.....
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • Strava
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 86%
Další hosté 1
  • vefi
Napsat recenzi

Akrotiri

2 recenze Kréta » Jihovýchodní Kréta » Makrigialos Apartmány/Studia
machajda Hana / žena / 7 060x
Na RN od 16.05.10 · 12 let
Naposledy Dnes 08:28 · 15 hod. Zobrazit profil
WiFiCK Melissa27.01.22
Studia Akrotiri jsou umístěna na jižním konci Makrigialos, na výběžku mezi pláží Kalamokanias a pláží Limanaki. Bydleli jsme "ve druhé řadě" od moře, je to několik (asi čtyři) bloky se studii. Naše studio bylo pro tři osoby v přízemí, s posezením pod Bugenvileí a viděli jsme i na moře. V okolí úplný klid.
Studio bylo tak akorát pro tři osoby, tři pevné postele, kuchyňka vybavena solidně, nic nám nechybělo. Koupelna klasická malá se sprchovým koutem a WC.
Akrotiri je blízko pláží, taveren i obchůdků, jejich poloha je skvělá. V Makrigialos je dost obchůdků, i když za našeho pobytu (covidového v roce 2020), jich bylo podle mě i hodně zavřených.
Majitelé velmi milí, i když v roce 2020 neprobíhal úklid, o čemž jsme byli předem informováni. Párkrát jsme se přesto potkali, dostali jsme od nich domácí bábovku a když nám na pokoji došel např. toaletní papír, ochotně vydali nový.
Nemám co vytknout, do tohoto ubytování bych se klidně vrátila ještě jednou.
Makrigialos od 15.08.20 do 26.08.20
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • StravaBez stravy
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 100%
Další hosté 5
  • Háňa
  • sejkora
  • trunda
  • vondrakova
  • Čagin
Napsat recenzi

Cavo Orient Beach & Suites

Zakynthos » Kypseli Hotel
Enďus Vladimír / 31x
Na RN od 07.09.21 · 9 měsíců
Naposledy 04.03.22/11:39 · 3 měsíce Zobrazit profil
WiFiCK Čedok21.10.21
Nový hotel postavený v mírném svahu přímo na břehu moře. Areál hotelu je pěkně udržovaný a čistý. V horní části se nachází hlavní budova s recepcí a restaurací, část pokojů, dětský klub a bazén s barem, v dolní části zbytek pokojů, velká travnatá plocha s lehátky a slunečníky, bar a vstup na úzkou oblázkovopísčitou pláž.

V okolí hotelu je v docházkové vzdálenosti jen pár taveren, supermarket a výborná pekárna (cca 500 m), hotel tedy rozhodně není vhodný pro ty, kteří vyhledávají nákupy, rušnější noční život a zábavu. Za tím je potřeba dojet, nejblíže do střediska Tsilivi nebo do Zakynthu. My jsme brali hotel jako základnu pro cestování po ostrově a pro tento účel je hotel dobrou volbou. Hotelová pláž je spíš taková nouzovka, moře čisté. Nejsme úplně plážové typy, ale nějaké to lenošení na pláži k dovolené u moře určitě patří, takže za koupáním jsme jezdili cca 7 km na pěknou klidnou písčitou pláž s pozvolným vstupem do moře v Alykanas. Trochu rušnější písčitá pláž je cca 6 km v Tsilivi, nebo o něco blíže je menší písčitá pláž v Amoudi.

Ubytováni jsme byli v horní části hotelu. Pokoj, který jsme dostali pro 2 osoby, byl nadstandardně prostorný a byl vybaven velkým dvoulůžkem a dvěmi pohovkami, které zřejmě slouží případně i jako přistýlka. Klimatizace je centrální (takže absolutně tichá), s řídící jednotkou na pokoji. K dispozici je zdarma trezor, malá lednice, fén a televize (řecké a německé programy). Úložné prostory dostatečné. V pokoji je velký sprchový kout a samostatné WC, dvě umyvadla jsou včleněna přímo do prostoru pokoje (oddělena nízkou zdí). Každý pokoji má buď terasu nebo balkon. My jsme měli pokoj v přízemí s docela prostornou terasou, ze které byl vstup do bazénu. Bazén je společný vždy pro 3 pokoje. Terasa byla vybavena křesly, sedačkou, stolkem a malým skládacím sušákem. Úklid pokoje každý den, výměna ručníků každý den, výměna lůžkovin každý třetí den. Každý den byla na pokoji balená voda. Plážové osušky zdarma k dispozici na baru u bazénu oproti kartě, kterou dostanete při příjezdu. Funkční a rychlé wifi zdarma.

Hotelová restaurace se nachází v hlavní budově v prvním patře s pěkným výhledem na hotel a moře. S jídlem jsme byli velice spokojeni, nabídka byla pestrá a chutná, vše průběžně doplňované, nikdy nebyl problém s tím, že by něco chybělo. Myslím, že si každý musel vybrat (různé druhy masa, ryby, mořské plody, zelenina, různé saláty, ovoce, dezerty, zmrzlina). Nemůžu hodnotit obědy, na ty jsme se do hotelu nevraceli. Na stole pokaždé balená voda. Z nápojů k dispozici káva, čaj, džusy a nealko z postmixu, pivo, víno. Personál velice ochotný a milý, restaurace čistá, stoly vždy znovu rychle prostřené a připravené. Vstup do restaurace s rouškou a jednorázovými rukavicemi. Jídlo si každý mohl nandat sám, nápoje obsluhoval personál hotelu. Během dne nealko i alko nápoje a různé malé občerstvení a ovoce na baru u bazénu. Na jídlo do hotelu chodili i lidé ubytovaní v „suites“ patřících k hotelu, ty se nachází cca 300 metrů směrem k hlavní silnici (na fotomapách od Googlu 2 budovy s bazény u „Olive tree villas“, na fotomapách Seznamu nejsou vidět, stejně tak tam není vidět ani hotel).

Celkově se nám v hotelu líbilo a byli jsme tu spokojeni. Hotel můžu doporučit pro klidnou dovolenou stranou rušných turistických středisek. Na druhou stranu si pobyt neumím představit bez půjčeného auta.
Kypseli od 20.08.21 do 31.08.21
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • Strava
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 89%
Další hosté 0
  • Nikdo další
Napsat recenzi

Porto

Korfu » Sever » Kassiopi Apartmány/Studia
MonikaV Monika / žena / 682x
Na RN od 27.06.08 · 14 let
Naposledy 29.06.22/09:23 · 4 dny Zobrazit profil
WiFiKorfu-servis18.10.21
Pro letošní dovolenou jsme využili ubytování ve studiu pro 2-3 osoby poblíž přístavu v Kassiopi. Jedná se o velmi prostorný byt, který se skládá z ložnice s manželskou postelí a kuchyně s pohovkou pro 3. osobu. Z obou místností je vstup na dlouhý balkón se zahradním nábytkem a sušákem na prádlo. Byli jsme ubytováni v 1. patře, odtud jsme se kochali nádherným výhledem na přístav a protější pevnost.
Ve studiu byl prováděn každodenní pečlivý úklid. Během pobytu se paní Tamara stále dotazovala, jestli je vše v pořádku.
Poblíž ubytování je několik menších pláží, pod pevností dvě organizované s lehátky a slunečníky. Za přístavem doprava je ještě pěkná pláž, kde jsme byli téměř sami.
V případě, že bychom se chtěli na tento krásný ostrov vrátit, neváhala bych opět využít služeb paní Smetanové a rezervovala si ubytování v tomto studiu.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • StravaBez stravy
  • PersonálBez personálu
  • Dojem
  • Spokojenost 92%
Další hosté 0
  • Nikdo další
Napsat recenzi
Athény Srážky Teplota Vítr
Více předpovědí počasí
© na veškerý obsah se vztahuje autorský zákon, proto není možné cokoliv z těchto stránek kopírovat a používat k jiným komerčním účelům !