Ubytování

Recenze ubytování z ostatních ostrovů

Melissa Travel

Mandraki paradise

Ostatní ostrovy » Kastellorizo » Mandraki Apartmány/Studia
pnemec Petr / muž / 1 176x
Na RN od 11.09.16 · 4 roky
Naposledy Včera 21:58 · 2 hod. Zobrazit profil
Města » Piraeus » 16.06.21 za 63 dníSifnos » Kamarai » 17.06.21 za 64 dníSerifos » Livadion » 22.06.21 za 69 dníMěsta » Piraeus » 27.08.21 za 135 dníFolegandros » Chora » 28.08.21 za 136 dníMilos » Ještě nevím » 01.09.21 za 140 dní
WiFi23.10.20
Moc pěkné, prostorné apartmány v klidné oblasti (vlastně celý ostrov je klidný), plně zařízená kuchyně, klimatizace, wifi. Velikost pokojů nadstandardní. Majitelé pozorní, každé ráno nás čekal Antonios se svou loďkou a odvezl na pláž nebo na výlet do modré jeskyně. V pěší vzdálenosti taverny, obchody.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • StravaBez stravy
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 97%
Další hosté 0
  • Nikdo další
Napsat recenzi

Flisvos

Ostatní ostrovy » Agistri » Agistri - Megalochori Hotel
k.mokrý Karel / 531x
Na RN od 10.08.07 · 13 let
Naposledy 03.04.21/18:01 · před týdnem Zobrazit profil
WiFiVenere.com21.11.16
Hotel cca 100 m od úzké pláže (pláž nehodnotím jelikož jsem tam byl koncem listopadu),od přístavu Myli zhruba 300 m (přímé spojení s Aeginou a Pireusem).
Minimarket a pekárna asi 200 m.

Pokoje čisté,střední velikosti s balkónem (měli jsme výhled na moře),klimatizací,TV a velkou chladničkou.
Koupelna klasická se sprchovým koutem a fénem - toaletní potřeby k dispozici.
Wifi zdarma pracovalo slušně.
Na pokoji koncem listopadu velká zima nejsou nijak vytápěné!
Hotel nabízí snídani toho jsme nevyužili.

Personál tvořil pán s cigárem v ůstech.....bylo znát že je po sezóně,při odjezdu pusto prázdno,takže jsme peníze nechali ležet na pokoji ..
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • PlážBez pláže
  • StravaBez stravy
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 72%
Další hosté 0
  • Nikdo další
Napsat recenzi

Erofili

Ostatní ostrovy » Hydra Penzion
k.mokrý Karel / 531x
Na RN od 10.08.07 · 13 let
Naposledy 03.04.21/18:01 · před týdnem Zobrazit profil
06.12.15
Penzion se nachází ve spletitých uličkách "centru" Hydry kousek od přístavu v okolí dva supermarkety a x-taveren.
Měli jsme rezervován nejlepší pokoj v penzionu (studio v patře s velkou soukromou terasou) - pokoj prostorný čistý s TV a klimatizací,oddělená plně vybavená kuchyňka(sporák,mikrovlnka,rychlovarná konvice),koupelna se sprchovým koutem,toaletní potřeby k dispozici!
Byli jsme tam v listopadu tj. recepce prázdná,muselo se telefonovat...mimo sezónu nefungují žádné služby jako třeba snídaně...denní úklid byl ale zajištěn!
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • PlážBez pláže
  • StravaBez stravy
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 84%
Další hosté 0
  • Nikdo další
Napsat recenzi

Esperides Resort

Ostatní ostrovy » Meganissi » Spartochori Hotel
Janis Jan Douda / 151x
Na RN od 07.10.04 · 16 let
Naposledy 09.09.12/21:36 · 8 let Zobrazit profil
Viamare24.11.09
Na ostrov Meganissi se musíte dopravit sami trajektem z přístavu Nidri na Lafkadě. Průvodkyně ochotná, vše vysvětlila. Po přijezdu na ostrov nás čekal hotelový minibus, který nás dopravil do hotelu. Hotel samotný má nádhernou vyhlídku ze všech pokojů na Onassisovy ostrovy a na Lefkádu. Navíc je inteligentně postavený, takže slunce od východu do západu obchází hotel zezadu, takže do pokojů přímo nesvítí. Klimatizace tichá, výkonná, díky poloze pokojů nebyla někdy potřeba. Velikost pokoje je "normální", manželská postel a vešla se tam i jedna přistýlka pro dítě. Stravování - snídaně i večeře bufetem, snídaně klasicky evropské, jen nás asi 6 dní "pronásledovali" grapefruitovým džusem, což nám moc nejelo. Večeře prvních týden výborné, vždy byly brambory, rýže, hranolky, řecká jídla, evropská jídla, asi 4x ryby a plody moře. Druhý týden asi měl turnus jiný kuchař, takže večeře šly rapidně dolů. Co by však nemělo v hotelu těchto hvězdiček být a to otravující mouchy, kterých i přes klimatizovanou jídelnu bylo dost. Bazén u hotelu výborný s vířivkou. U něj bufet, kde podávali sendviče, nápoje. Cenová úroveň hotelu také na výši. Pivo třetinka 3,5 EU, lahev vína 19 EU. Džus z čerstvých pomerančů 6 EU. Kdo se chce válet u hotelu, tak se bez auta obejde. Jinak na menší pláž je to asi 1 km a cesta zpět do kopce, to byl zážitek. Takže na ostrov s autem, je tam nespočet plážiček, kde vás za celý den málokdo vyruší. Personál hotelu odpovídal narychlo sehnané partě, takže jste občas nevěděli, jestli je to číšník nebo host. Úroveň obsluhy spíše podprůměrná s ohledem na počet hvězdiček.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Pláž
  • Strava
  • Personál
  • Spokojenost 60%
Další hosté 1
  • Skarel
Napsat recenzi

Aphrodite

Ostatní ostrovy » Paxi » Lakka Apartmány/Studia
LenkaK Lenka / 379x
Na RN od 06.08.06 · 14 let
Naposledy 09.09.12/21:36 · 8 let Zobrazit profil
Daniela travel15.03.07
Pokoje na Řecko velmi prostorné, čisté.Hvězdičku ztrhávám za sprchu, kterou voda třištěla kam se jí chtělo, žádné plísně, voda teplá až do pozdního večera, postele pohodlné, deky navíc.Láhev vína pro hosty zdarma.1krát za pobyt výměna ložního prádla, úklid každý druhý den (kromě vytření podlahy).Zahrada s citrusy a kvetoucími květinami z větší části udržovaná, teráska mini a společná terasa veliká.Poloha asi 15 m od málo frekventované silničky.Pryč od centra Lakky.Kapacita asi 6 studií.Klimatizace v září zbytečná.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Pláž
  • StravaBez stravy
  • PersonálBez personálu
  • Spokojenost 67%
Další hosté 0
  • Nikdo další
Napsat recenzi

Apol

Ostatní ostrovy » Egina » Agia Marina Hotel
hapo66 Roman / 52x
Na RN od 07.10.04 · 16 let
Naposledy 09.09.12/21:36 · 8 let Zobrazit profil
VTT31.07.05
Krásný hotel na útesu, super moře, hned velká hloubka, neuvěřitelně čisté moře plné ryb a jiných mořských živočichů. Na potápění super. Pokoje menší ale útulné, klima, strava vynikající. Je to dražší ale stojí to za to. Perfektní výlet na člunu. Ostatní se kvůli vedru nedali absolvovat.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Pláž
  • Strava
  • Personál
  • Spokojenost 92%
Další hosté 1
  • croton
Napsat recenzi
Athény Srážky Teplota Vítr
Středa, 14.04.21 01–06 Clear sky 0 mm 15° 0 m/s
06–12 Fair 0 mm 13° 0 m/s
12–18 Partly cloudy 0 mm 18° 3 m/s
18–24 Partly cloudy 0 mm 17° 3 m/s
Čtvrtek, 15.04.21 00–06 Clear sky 0 mm 13° 2 m/s
06–12 Fair 0 mm 3 m/s
12–18 Clear sky 0 mm 18° 2 m/s
18–24 Partly cloudy 0 mm 17° 3 m/s
Více předpovědi počasí
RNB
© na veškerý obsah se vztahuje autorský zákon, proto není možné cokoliv z těchto stránek kopírovat a používat k jiným komerčním účelům !