Ubytování

Sun Beach

Melissa Travel

Sun Beach

Pieria » Olympská riviéra » Platamonas Hotel
Slávina Slávka / žena / 693x
Na RN od 04.01.07 · 15 let
Naposledy Včera 23:06 · 20 hod. Zobrazit profil
VTT29.09.09
Hotel je výborně umístěn, krásná zahrada, dost lehátek, jen slunečníky by potřebovaly vyměnit, zub času je už hodně nahlodal. Počasí nám sice moc nepřálo, přesto jsme se párkrát vykoupali, moře krásně čisté, ale trochu nepořádek na pláži, nikdo zde neuklízel. Jídlo průměrné, chuťově nijak extra, ale dalo se, zákusek byl pouze 1 x a ovoce taky skoro žádné, např. ani jednou za celý pobyt nebyl meloun. Kdybych byla prvně, tak jsem určitě s jídlem spokojena, ale po srovnání takový slabší průměr. Úklid denně, vysypání koše a vytření podlahy,denně čisté ručníky a 3 x za pobyt výměna ložního prádla. Personál zde a vůbec obyvatelé ve srovnání s Řeky na ostrovech daleko méně srdeční a takoví " jiní". Dovolená nebyla špatná ( trošku to sice ovlivnilo i počasí), nejlepší je umístění hotelu hned u moře, pokoje taky pěkné, prostorné, z hlavní strany hotelu krásný výhled na Olymp i boční na moře. Ale příště zase jen ostrovy.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Pláž
  • Strava
  • Personál
  • Spokojenost 76%
Další hosté 17
  • Evina
  • Haňulla
  • Hell
  • Hellie
  • Holubova
  • Jajinda
  • Janinas
  • JarkaTom
  • Lmax
  • Maciaadi
  • Marta
  • Miaa
  • alesa
  • hpbaxter
  • kubas
  • na-iva
  • veska
Napsat recenzi

Sun Beach

Pieria » Olympská Riviera » Platamonas Hotel
Maciaadi Marcela / 97x
Na RN od 08.06.09 · 13 let
Naposledy 09.09.12/21:36 · 9 let Zobrazit profil
VTT22.09.09
V hotelu Sun Beach jsme byli od 10.9-21.9 2009 hotel mohu jen doporučit, poloha hotelu parádička, k moři kousek přes zahradu na zahradě dostačující počet lehátek i u bazénu. Vstup do moře trošku zklamal, není písčité dno od začátku, při vstupu kamínky, což je trochu nepříjemné, pro malé děti doporučuju boty do vody. Strava v hotelu dostačující, výber jídel byl dobrý a jídlo chutné. Personál perfektní, úklid každý den i výměna ručníků, pouze stírat prach mohli pečlivěji. Služby CK VTT perfektní, mohu jen doporučit, prožili jsme pěknou dovolenou až na výkyvy počasí, ale to jsme využili k procházkám .
  • Pokoj
  • Poloha
  • Pláž
  • Strava
  • Personál
  • Spokojenost 84%
Další hosté 17
  • Evina
  • Haňulla
  • Hell
  • Hellie
  • Holubova
  • Jajinda
  • Janinas
  • JarkaTom
  • Lmax
  • Marta
  • Miaa
  • Slávina
  • alesa
  • hpbaxter
  • kubas
  • na-iva
  • veska
Napsat recenzi

Sun Beach

Pieria » Platamonas Hotel
Lmax Jaroslava Dragounová / 16x
Na RN od 08.09.07 · 14 let
Naposledy 09.09.12/21:36 · 9 let Zobrazit profil
VTT14.07.09
Krásná dovolená,všechny služby na velmi dobré úrovni. Byla jsem zde s rodinou od 29.06 - 09.07.2009 a v hotelu byli především starší lidé a rodiny s dětmi, češi, maďaři. Krásný čistý bazén,voda krásně teplá, k moři kousek, a do sousedních městeček pár kroků. Jediné co mě maličko zarazilo připrvní večeři byl opravdu malý bufet.Salátů sice hodně,jeden druch sýra, který byl po celou dobu ,dva druhy masa, těstoviny a příloha. Nakonec jsem si vždy vybrala a moc mi chutnalo(a to jsem maličko vybíravá). Snídaně se opakovali,ale vybrat se dalo.čaj je pouze jeden a to černý,ale nevadí jim když si přinesete vlastní.Vstup do vody jsou cca 2-3metry kamínky.Mi měli vlastní slunečník, i když se dalo ležet v zharadě, lehátka stále byla prázdná i u bazému, ale s dítetem 4 jsme byli pořád na pláži.Cesta k letiště trvala 1.5hodinu jede se pořád po dálnici, takže v pohodě. Nádherné místo doporučuji všem.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Pláž
  • Strava
  • Personál
  • Spokojenost 92%
Další hosté 17
  • Evina
  • Haňulla
  • Hell
  • Hellie
  • Holubova
  • Jajinda
  • Janinas
  • JarkaTom
  • Maciaadi
  • Marta
  • Miaa
  • Slávina
  • alesa
  • hpbaxter
  • kubas
  • na-iva
  • veska
Napsat recenzi

Sun Beach

Pieria » Olympská riviéra » Platamonas Hotel
kubas Radka / 4x
Na RN od 07.08.08 · 14 let
Naposledy 09.09.12/21:36 · 9 let Zobrazit profil
VTT07.08.08
Dovolenou v Sun Beach jsme si užívali ve 2.polovině července.Slovo "užívali" používám záměrně neb to byla jedna z nejpěknějších "řeckých" dovolených, kterou jsme s dětmi absolvovali.Hotel umístěn mezi městečky Platamonas a Nei Pori (do každého 10 min. po silnici či pláži) na klidném místě.Velmi udržovaný, čistý,personál příjemný.Měli jsme objednán pokoj 2+2 - bydleli jsme v překrásném prostorném pokoji s 5 pevnými lůžky,velikým balkonem s možností posezení.Pokoj účelně vybaven,lednice,klima,TV.Udržovaná hotelová restaurace s možností posezení uvnitř i venku, jídlo skvělé a dostatek,vybraly si i děti (v porovnání s loňským AI na Krétě skutečně skvělé),personál restaurace příjemný (+ 2 české studentky). Bazén čistý,udržovaný s množstvím lehátek a slunečníků. Úžasná byla zahrada hned za bazénem,kde se dalo ležet celý den na lehátkách pod slunečníkem (s obsluhou z hotelu),k moři přes pláž pár kroků.Pláž čistá,možno ležet na písku na svém nebo využít plážové bary. Velmi doporučujeme.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Pláž
  • Strava
  • Personál
  • Spokojenost 96%
Další hosté 17
  • Evina
  • Haňulla
  • Hell
  • Hellie
  • Holubova
  • Jajinda
  • Janinas
  • JarkaTom
  • Lmax
  • Maciaadi
  • Marta
  • Miaa
  • Slávina
  • alesa
  • hpbaxter
  • na-iva
  • veska
Napsat recenzi

Sun Beach

Pieria » Olympská riviéra » Platamonas Hotel
na-iva Ivana / 2x
Na RN od 06.08.08 · 14 let
Naposledy 09.09.12/21:36 · 9 let Zobrazit profil
VTT06.08.08
Hotel Sun Beach jsme navštívili ve 2. polovině června 2008. Můžeme všem jen a jen doporučit. Klidný a čistý hotel na okraji letoviska, krásná travnatá pláž s lehátky zdarma a obsluhou, výborné jídlo (bohužel jednostranné moučníky). Pokoje jednoduše zařízené, ale s ledničkou a klimatizací zdarma. Do centra cca 10 minut. Delegátka Petra byla milá a velmi informovaná. Ubytováni byli převážně kultivovaní Rumuni a čeští důchodci. Čeští důchodci dělali ostudu při večeřích, kdy nebrali ohled na ostatní - předbíhali a vybírali jen co jim chutná (např. meloun z ovocného salátu). Na pláži si čeští důchodci hned první den zabrali lehátka (přes noc nechávali ručníky), aby tato lehátka nemohl po celý pobyt využít nikdo jiný, přestože jsme u těchto rekreantů při odletu zjistili, že měli s sebou své slunečníky. Ale jinak SUPER!
  • Pokoj
  • Poloha
  • Pláž
  • Strava
  • Personál
  • Spokojenost 92%
Další hosté 17
  • Evina
  • Haňulla
  • Hell
  • Hellie
  • Holubova
  • Jajinda
  • Janinas
  • JarkaTom
  • Lmax
  • Maciaadi
  • Marta
  • Miaa
  • Slávina
  • alesa
  • hpbaxter
  • kubas
  • veska
Napsat recenzi

Sun Beach

Pieria » Olympská riviéra » Platamonas Hotel
Jajinda Jaroslava / 1x
Na RN od 02.08.08 · 14 let
Naposledy 09.09.12/21:36 · 9 let Zobrazit profil
02.08.08
Hotel je vzdušný, čistý, udržovaný. Výhodou je zahrada, kde jsou kromě slunečníků i stromy, takže není potřeba kupovat slunečníky na pláži. Hotelových lehátek je dostatek zdarma. Bazén a zahrada se každý den čistí a kropí, takže tráva není vyprahlá. Pláž a moře čisté, při vstupu drobné kamínky, pak písek. Komáry jsme neviděli, ve vedlejším hotelu děti nebyly, rumuni a maďaři v hotelu byli, ale chovali se normálně. Vedle hotelu dětský koutek s prolézačkami, houpačkami, skluzavkami a trampolínou, vstup 4 E, v ceně zmrzlina nebo nápoj. Personál ochotný, objednané nápoje nosí i k bazénu a na zahradu. Jídlo dobré, výběr salátů, 2 druhy teplého masa a přílohy, minimum ovoce a moučníků. 1,5 l voda 1E, ledová tříšť nebo frapé 2,5E, zmrzlina kopeček 1E. Vaří i obědy v ceně 5-15E. Nejbližší obchod ve vedlejším kempu asi 5 min., do Platamonasu 10-15 min. Hlavní dojem: čistota, pohodlí. Byli jsme moc spokojeni, hotel patří ve své kategorii k nejlepším, které jsme navštívili.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Pláž
  • Strava
  • Personál
  • Spokojenost 84%
Další hosté 17
  • Evina
  • Haňulla
  • Hell
  • Hellie
  • Holubova
  • Janinas
  • JarkaTom
  • Lmax
  • Maciaadi
  • Marta
  • Miaa
  • Slávina
  • alesa
  • hpbaxter
  • kubas
  • na-iva
  • veska
Napsat recenzi

Sun Beach

Pieria » Olympská riviéra Hotel
hpbaxter Martin / 349x
Na RN od 05.06.07 · 15 let
Naposledy 30.03.15/15:19 · 7 let Zobrazit profil
VTT20.07.07
Hotel Sun Beach se nachází mezi dvěma městečky Platamonas a Nei Pori. Ubytování dobré,úklid a výměna ručníků denně.Jídlo výborné a rozmanité.Krásný bazén s dostačujícím množstvím lehátek a slunečníků-vše v krásné zahradě.Pláž bez slunečníků,není třeba,leželi jsme v zahradě pod slunečníkem.Moře příjemné,teplé.Personál ochotný a milý.Výborná zmrzlina za 1 €.Jinak pivo od 2 € , nealko 1,5 €, ovšem teče pitná voda z kohoutku.Sprchy v zahradě-příjemné po koupeli v moři.Komáři žadný,ani hlučné děti z vedlejšího hotelu.Pro pobyt s dětmi ideální.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Pláž
  • Strava
  • Personál
  • Spokojenost 100%
Další hosté 17
  • Evina
  • Haňulla
  • Hell
  • Hellie
  • Holubova
  • Jajinda
  • Janinas
  • JarkaTom
  • Lmax
  • Maciaadi
  • Marta
  • Miaa
  • Slávina
  • alesa
  • kubas
  • na-iva
  • veska
Napsat recenzi

Sun Beach

Pieria » Olympská riviéra » Platamonas Hotel
veska Kateřina / 28x
Na RN od 07.10.04 · 17 let
Naposledy 09.09.12/21:36 · 9 let Zobrazit profil
VTT29.06.07
Hotel položen na okraji letoviska Platamonas přímo u pláže, ale pláž před hotelem bez lehátek a slunečníků a dost neudržovaná, navíc v moři dost nečistot, takže při břehu se často vyskytovaly odpadky jako papíry, igelity, kelímky apod. V sobotu a v neděli na pláži spousta Reků, takže hlava na hlavě. Hotel má sice lehátka a slunečníky v zahradě, ale je jich málo. Rozhodně se nejednalo o klidné prostředí, neboť v hotelu byli kromě Čechů ubytováni hlavně Rumuni, kteří byli velmi hluční jak ve dne, tak v noci. Hotelový personál byl příjemný, úklid a výměna ručníků každý den. Jídla bylo dost a bylo dobré, jen někdy trochu přesolené maso. Hotel nemá vlastní obchod, nejbližší market je asi 500 m po rušné a rozpálené silnici, takže dost nepříjemná procházka. Pokud chce člověk večer navštívit nějaký bar nebo tavernu musí absolvovat cestu po této silnici 15 min. do centra Platamonasu nebo 25 min. do Nei Pori. Večery nám navíc znepříjemňovala hejna komárů. Pokud do Řecka, tak určitě někam jinam.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Pláž
  • Strava
  • Personál
  • Spokojenost 56%
Další hosté 17
  • Evina
  • Haňulla
  • Hell
  • Hellie
  • Holubova
  • Jajinda
  • Janinas
  • JarkaTom
  • Lmax
  • Maciaadi
  • Marta
  • Miaa
  • Slávina
  • alesa
  • hpbaxter
  • kubas
  • na-iva
Napsat recenzi

Sun Beach

Pieria » žádný » Platamonas Hotel
Marta Kühnelová / 37x
Na RN od 07.10.04 · 17 let
Naposledy 09.09.12/21:36 · 9 let Zobrazit profil
VTT24.07.06
Hotel Sun Beach je velmi hezký, pokoje i úklid výborný, koupání dobré, hezká zahrada, ale z jedné strany kemp a z druhé velký hotel, kde byla stovka dětí od VZP, opět v hotelu rumunské pubertální děti. Bylo by dobré , aby cestovky upozornily, kde takové zájezdy školní pořádají, protože je to očistec a ne dovolená. Řev a hlasitá hudby do 4 do rána. Od VTT je to již podruhé.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Pláž
  • Strava
  • Personál
  • Spokojenost 72%
Další hosté 17
  • Evina
  • Haňulla
  • Hell
  • Hellie
  • Holubova
  • Jajinda
  • Janinas
  • JarkaTom
  • Lmax
  • Maciaadi
  • Miaa
  • Slávina
  • alesa
  • hpbaxter
  • kubas
  • na-iva
  • veska
Napsat recenzi
Pieria Srážky Teplota Vítr
Více předpovědí počasí
© na veškerý obsah se vztahuje autorský zákon, proto není možné cokoliv z těchto stránek kopírovat a používat k jiným komerčním účelům !