Ubytování

Tina

Melissa Travel

Tina

Kalymnos » Massouri Apartmány/Studia
madona66
Ála / žena / 3 666xNa RN od 19.09.08 · 15 letNaposledy Včera 18:23 · včeraZobrazit profil
WiFiAeolus11.09.19/15:42
Studia Tina, poloha dobrá, dá se říci že uprostřed dění. Obrovským mínusem je ale bar, který sídlí přímo naproti studiím!
Hlasitá hudba nedovolí usnout. S vyjímkou jednoho dne, vyhrávali v baru do 1hod., do 3hod.ranní a dokonce jednou do 6hod.!! Neřve to, jen ,,hraje" ale...slyšet je to perfektně. A myslím, že to je slyšet i v Ritě, která je naprostým sousedem Tiny. Jinak úklid perfekt, paní majitelka prima. Vybavení kuchyňky přijatelné, řekla bych - řecké.
Pláž přímo pod studii, bohužel ale po cca 160 schodech Kdo je pohyblivý, nevadí. Jinak pěkná, čistá (když nefouká).
Lepší pláž je ale o cca 100m dál, víc směrem do Myrties, schodů jdete ,,80" a pláž je velmi hezká!!
Okolí velmi pěkné, nákupní i bavící možnosti, půjčovny aut a skútrů na každém rohu.
Celkový dojem, do Tiny klidně znovu, ale pouze za předpokladu, že zruší bar naproti!
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • StravaBez stravy
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 77%
Další hosté 6
  • Hela.Š
  • Wolfi1
  • blanka01
  • hanicek
  • manoulka
  • vikina
Napsat recenzi

Tina

Kalymnos » Massouri Apartmány/Studia
vikina
Věra / 209xNa RN od 10.10.08 · 15 letNaposledy 09.07.22/10:26 · před rokemZobrazit profil
WiFiAeolus31.07.18/20:07
Studio jsme dostali až nahoře, vybaveno velice skromně, avšak nic jsme nepostrádali, protože na stravu jsme chodili do taveren, bylo tam vše po 2 kusech, 1 hrnec a 1 malá pánvička, 1 mini varná konev tak na 2 hrnečky-nevypínala-musela se hlídat a vytáhnout ze zásuvky. V koupelně jsme postrádali nějakou poličku, ale i s tím jsme si poradili. Terasa ohromná, první 3 noci jsme si tam dali i spaní, ale pak už jsme byli tak uvaření, že jsme vyměkli a připlatili si klimatizaci(5Eur/noc) - v sezoně je tam opravdu vedro a když se ten beton rozpálí …Naprosto famózní výhled na protější Telendos, kam se dá kyvadlově dostat lodí (2Eur/os/1cesta). Úklid probíhal v pondělí,středu a pátek, byli jsme na týden a byl dostačující, vždy vyměněny ručníky a 2xpřevlečeno. Poloha je super-vše v dochozí vzdálenosti,krámečky,taverničky i písečná pláž s lehátky(8Eur/den,žádná konzumace v ceně). Na pláž je to po schodech, z vrchního studia cca 150 schodů, my jsme chodili na klidnější pláž -oblázkovou do Mysties, to je cca 500m. Na ulici ze studia cca 65schodů, voda v kohoutku, jak nám řekla delegátka je pitná, ale pít se nedá, protože je slaná - měla pravdu v Massouri jsou tuším 3 místa, kde jsou prameny s velice dobrou vodou, nejbližší cca 150 m. Vše je tam opravdu kousek, v okolí hodně půjčoven skůtrů a krámky pro lezce, kterými je Kalymnos obležen. Nám se moc líbilo, lidi jsou tam opravdu vstřícní, je to tam takové klidné a pohodové Řecko, jestli je to tím, že se na ostrov jede lodí z Kosu, netuším. Klidně bych se vrátila.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • StravaBez stravy
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 83%
Další hosté 6
  • Hela.Š
  • Wolfi1
  • blanka01
  • hanicek
  • madona66
  • manoulka
Napsat recenzi

Tina

Kalymnos » Massouri Apartmány/Studia
Wolfi1
Jitka / 1 024xNa RN od 07.10.04 · 19 letNaposledy 22.03.23/18:15 · 11 měsícůZobrazit profil
WiFiCK Aeolus22.06.17/14:03
Jednoduché ubytování s překrásným výhledem na Telendos. Kuchyňka vybavená velmi skromně. Varná konvice je.
WI-FI funguje, ale je slabší. Čisto, úklid ob den, dvakrát měněno ložní prádlo za 11 dnů.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • StravaBez stravy
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 87%
Další hosté 6
  • Hela.Š
  • blanka01
  • hanicek
  • madona66
  • manoulka
  • vikina
Napsat recenzi
Kalymnos Srážky Teplota Vítr
Dnes 21:00Déšť0.3 mm15°12 m/s
Zítra 00:00Slabé dešťové přeháňky0.6 mm15°10 m/s
Zítra 06:00Dešťové přeháňky3.7 mm16°5 m/s
Zítra 12:00Dešťové přeháňky1.9 mm15°6 m/s
Zítra 18:00Jasno0 mm15°4 m/s

Norwegian Meteorological Institute and NRK YR.no

Kompletní předpověď
© na veškerý obsah se vztahuje autorský zákon, proto není možné cokoliv z těchto stránek kopírovat a používat k jiným komerčním účelům !