Na úvodní stránku
Napsat vlastní cestopis
Fotogalerie
Videogalerie
Recenze hotelů a apartmánů
Recenze míst
Recenze taveren
Diskuzní fórum
Přihlášení
Jste nepřihlášen
OnLine: 0 | 8
Melissa travel
Ochrana osobních údajů
© 2002 Řecko a řecké ostrovy

Recenze hotelů Κριτικές ξενοδοχείων

Hotelů a apartmánů: 2888
 
 
Castello Beach (hotel)
 
05.05.19 12:53
Zakynthos » Argassiel » Argassi
CK: Brenna
 
Jednoznacne doteraz nas . hotelv centre letoviska priamo na plazi, je aj bezbarierovy a strava sa da doobjednat, ale nie je to vobec nutne, v okoli je mnozstvo uzasnych moznosti na selfcatering. Personal velmi mily, ochotny, priatelsky. Hotel je rozdeleny na hotelovu cast (s vytahom!) a cast so studiami/apartmanmi. Mala som moznost posudit obe moznosti, vsetko dostatocne priestorne, klasicky zariadene (v apartmanoch kuchynsky kut, spalna - kuchyna s hrncami, riadom, priborom, rychlovarna konvica + vojplatnicka, samozrejme chladnika, my sme mali bez priplatku). Klima nie je v cene, stala 5,-/den.
priestorna terasa, na ktorej sa da travit aj cely den :-)
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
1
0
 
Arethusa (hotel)
 
27.04.19 21:06
Athény » Syntagma » Athény
CK: Agoda
 
Hotel 3* kategorie v boční uličce u náměstí Syntagma.
Metro a expresní linka ne letiště X95 pár kroků,hlavní pamětihodnosti jako Akropole,Plaka,Lycabettus atd. se dají zvládnout v pohodě pěšky.
Měli jsem rezervován 3-lůžkový pokoj,ale byl to klasický dvojlůžák s přistýlkou.
Pokud to hodnotím jako dvojlůžák,tak pokoj čistý,střední velikosti včetně posezení s TV,klimatizací,trezorem,chladničkou (při příjezdu dvě 0.5l vody).
Koupelna rekonstruovaná prostorná s vanou a fénem,toaletní potřeby doplňované.
Wifi zdarma pomalejší,ale na základní práci OK.
Snídaně bufetové(teplý i studený) včetně nějakého ovoce a zeleniny,ale na některých produktech bylo vidět že se šetří.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Bez pláže
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Electra Palace (hotel)
 
04.04.19 18:30
Athény » Atény » Plaka
CK: Bez ci
 
 
Nečekaně výhled nejen na Akropoli, ale i moře v dálce. Doporučuju suitu č. 705. Menší komfortní hotel s ideální polohou.Bezchybný servis. Vnitřní bazén se slanou vodou, spa centrum. Ve vedlejší ulici množství ivalitních restaurací i bister.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Sakis (app./studio)
 
01.03.19 15:13
Chalkidiki » Sithonie » Toroni
CK: Bon Ton
 
dovolená v termínu: 06.07.18 - 16.07.18
Aparthotel leží na okraji Toroni v blízkosti pláže, stačí přejít silnici před hotelem. Toroni je klidné letovisko bez velkých hotelových komplexů, což nám maximálně vyhovovalo. Studio celkem prostorné, velký balkon. Na našem nešlo chytit wi-fi. . Pláž dlouhá s hrubým pískem a pozvolným vstupem do vody, ale po pár metrech už hloubka. Nepřeplněná. Krásně čistá a teplá voda. Bez vln. Lehátka za poplatek (za konzumaci). V okolí na výběr dostatek taveren i několik marketů. Středisko je klidné, poměrně velké, odhadem podél pobřežní silnice tak 2 - 3 km. Do centra vede nově zbudovaná promenáda. Přesto tu není jediná autopůjčovna, dle delegáta by se prý auto muselo dovézt až ze Soluně, a to by bylo příliš drahé. Jinak nám tu nic nechybělo. Vhodné ke strávení klidné dovolené.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
1
0
 
Maria 8 (vila)
 
22.02.19 21:12
Korfu » Agios Stefanos
CK: Viamare
 
 
U Spirose a Marie jsme byli moc spokojeni. Měli jsme studio č. 13 naproti restauraci,ale ze všech pokoju je vyhled na druhou stranu smerem k mori,takze nic nerusilo. Pokoj byl prostorny, 3 lůzka, kuchynka vybavena dostatecne, je dobre vzit sebou uterku,houbicku. Na pokoji Tv-nevyuzivali jsme, klima za priplatek,coz je mozna trochu skoda,jelikoz všechny pokoje jsou orientovane na zapad a byva dost vedro. Balkon prostorny, vyhled přes baracky a zelen na more, posuvne dveře se sítí proti komarum-šikovné.K dispozici i odpuzovace proti komárům. Koupelna klasicky mensi, sprch.zaves. Uklid probihal bez problemu.
Uzasny bazen téměř hned za dvermi, byli jsme na prelomu 8/9 a téměř prazdno,zadna obsazena lehátka apod,klidek.
Majitele mají v prostorach tavernu, vari primo Maria a jidla moc dobra. My si priplatili snidane,snida se na terase u bazenu. Na vyber každý den to same, bud na ... Číst více
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Porto Skala 16 (hotel)
 
22.02.19 15:46
Kefalonia » Juhovýchodné pobrežie » Skala
CK: Viamare
 
Hotel je postavený terasovite na miernom kopci , pestrofarebné domčeky dávajú dojem malej vesničky. Ubytovanie sme mali v 2-post.pokoji ktorý disponuje balkonom s bočným výhľadom na more.Upratovanie bolo pravidelné, krásné akokeby nové biele uteráky, osušky a post.prádlo menili až dosť často. Mali sme polopenziu a s takýmto výberom sme sa v Grécku stretli po 1x. Úplne dostačujúci. Ako bonus bol každé ráno čerstvý citrusový džus pripravovaný pred nami. Pani hlavná kuchárka vystavovala svoje kuchárské knihy a bola údajne v Grécku známa. Personál bol v jej réžii a bol milý a ochotný.
Hotel disponoval aj bazénom s denným barom a malým mikrobusom, ktorý pendloval viackrát za deň do letoviska Skaly.
S CK sme sa zúčastnili na výlete - okruh ostrovom a spoznali tak aspoň časť zaujímavých miest na tom krásnom ostrove.
Čo sa týka pláži, tak hneď od hotela asi v 50-100 m vzdialenosti sa nachádza pár menších oblázkových ale krásných plážičiek ku ktorým je prístup pre starších ľudí obtiažnejší.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Porto Plazza (hotel)
 
17.02.19 17:27
Limnos » Agios Ioannis » Myrina
CK: Viamare
 
Hotel Porto Plazza - postavený na strmém svahu a preto nie je vhodný pre pohybovo obmedzených.Je starý cca 10 rokov,udržiavaný a čistý. Vybavený dostačujúco. Disponuje s bazénom a denným barom s dodržiavaním otváracích hodín.Výhodou pre nás bola voľne dostupná voda, ktorú sme si brali do fliaš. Stravovali sme sa formou all inclusive a strava bola pre nás dostačujúca. Obedy boli servírované/jeden chod/ ale dávali veľké porcie.Výmena prádla a upratovanie prebiehalo pravidelne a vždy,pri návrate na izbu to voňalo po upratovaní.Pláž v dosahu asi 5-tich minút / pieskovo-oblázkova / bola vybavená dáždnikmi bez poplatku/ alebo setom pre dve osoby za hociakú konzumáciu v priľahlej taverne.V hoteli bolo možné si za 5 Eur požičať plážové uteráky a vymeniť za čisté 2x za pobyt. Okrem tejto najbližšej plážii, ktorej sa hovorilo Kaspakos Beach boli v dosahu ďalšie pláže, ktoré boli vždy ľudoprázdné. Pláž má pečať modrej vlajky, za svoju kvalitu.Personál bol milý,usmievavý.
V blízkosti bol aj malý obchod s potravinami, ktorý sme však my nenavštívili vzhľadom k nášmu stravovaniu.
Hotel, lokalitu a samozrejme ostrov by som doporučovala tým, ktorí majú radi kľud a pohodu.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
1
0
 
Adonis (app./studio)
 
10.02.19 15:21
Kypr » Paphos region » Paphos
 
 
Na Cyprus sme cestovali individualne. Ubytovanie Adonis Apartments jeho majitelka prenajima cez Booking. Rezervaciu tohto apartmanu som urobil kvoli jeho dobrej polohe. V podstate je to byt v bytovom dome, ktory je prerobeny na tzv. apartman. Z balkonu tohto bytu je famozny vyhlad na Kato Paphos. V blizkej dostupnosti na peso archeologicky park, taverny, obchody, aj plaze. 4-lozkovy apartman ma k dispozici vsetko, co treba k normalnemu zivotu...SPOKOJNOST.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Bez personálu
Dojem
Spokojenost
2
0
 
Leonidas 3 (app./studio)
 
27.01.19 16:32
Korfu » Severozápad » Agios Georgios - sever
CK: TRAVEL 2002
 
dovolená v termínu: 06.09.18 - 17.09.18
Prostorné apartmány, nově renovované, leží stranou ostatních na klidném místě, k moři je to kousek z kopečka. Apartmán se skládá ze dvou pokojů - ložnice a obýváku, kuchyňského koutu, koupelny a komory. Má dva balkony. Pro dva až luxusně velké, přesto mi tu chyběly jakékoli úložné prostory. Vestavěná skříň měla dostatek ramínek, ale žádnou polici. Nakonec jsem vše musela uložit na dno skříně. Prázdná komora sloužila jen na uložení kufrů.
V polovině pobytu se měnilo povlečení a ručníky, ovšem koše se nevynášely. To by až tak nevadilo, kdyby bylo kam. Popelnice chyběla, navíc každý penzion nebo hotel si ten svůj kontejner hlídal.
Pláž s hrubým pískem a pozvolným vstupem do vody, ale po pár metrech už hloubka. Voda krásně čistá po celých 11 dní pobytu a přestože jsem měla obavy po přečtení recenzí, i teplá 26 stupňů celou dobu.
Je tu dostatek taveren, vyzkoušeli jsme několik, chutnalo nám všude.
Středisko není zas až tak malé, ale je klidné a bez velkých hotelů. S východním pobřežím, které jsme projížděli při svých výletech, se to nedá vůbec srovnat.
Až na těch pár kosmetických nedostatků ideální ke strávení klidné dovolené.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Bez personálu
Dojem
Spokojenost
1
0
 
Frini 4 (app./studio)
 
04.12.18 15:12
Samos » Kokkari
CK: Viamare
dovolená v termínu: 14.09.18 - 21.09.18
Byli jsme ubytovaní ve studiu, které mělo výhled na dvorek. Pokoj byl malý, zařízený starším nábytkem, kuchyňka v podstatě pouze dřez, dvouplotýnkový vařič a pár kousků nádobí. Byli jsme až v září a je možné, že rozbité nebo ztracené kousky už majitelé nedoplňovali. Ale řekli jsme si o malé hrnečky na kávu a obratem jsme je dostali. Pokoj byl čistý, úklid co 2-3 dny, ale stačilo to. Výměna ručníků při úklidu, povlečení jednou za týdenní pobyt. Na dvoře posezení, které jsme ani nevyužili a bazén. Taky jsme používali, ale podle sdělení sousedů z vedlejšího pokoje byl fajn a čistý. Pan domácí každé ráno zametal listí, uklízel dvorek a staral se o bazén. K pokoji náleží malý balkon, kde ovšem ráno silně svítilo sluníčko, tak jsme si stolek z balkonu vždy na snídani přenesli dovnitř. Ale nic co by se nedalo přežít. Koupelna malinká, taková ta správně mini řecká. Ale všude čisto a to je ... Číst více
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
1
0
 
Athina Beach 3 (hotel)
 
09.11.18 15:01
Kefalonia » SAMI » Sami
CK: FISCHER
 
 
Ddovolená byla báječná. ( bohužel krátká )
Ostrov je krásný, zelený, úžasné pláže a řada z nich téměř bez lidí. Pochopitelně musí člověk hledat a něčím jezdit. Moře bylo teplé a voda čistá.
Hotel Athina Beach je určitě dobrá volba a majitel Makias je ke všem hostům absolutně přátelský, odhaduji že si nás 70% pamatoval křestním jménem a ráno všechny obešel a pozdravil u snídaně. Nikde jsem toto v Řecku nezažil.
Uklid na hotelu denně a perfektní, čisté ručníky obden a když byly špinavé tak vyměnili hned druhý den ! Večer fungoval bar s velkou nabídkou nápojů cca do půlnoci.
Snídaně klasické s dobrou nabídkou, feta, rajčata, jogurt, cornflakes, ovoce, bábovka, pečivo, máslo džemy, med, káva čaj, džus. Pro nenažrance to není a řada lidí tohle bude chápat jako chudé. (ale co jedí doma, že? )
Hotel je stranou městského ruchu, ale je za rohem pekař a cca 300m obchod, dvě taverny. Do centra procházka po chodníčku podle pláží asi 1,5km. Tam je nabídka veliká všeho.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Ionikos 6 (hotel)
 
02.11.18 14:50
Kos » Kefalos » Kefalos - Kamari
CK: Travel 2002
 
Starší, ale udržovaný hotel je umístěný v nádherné zahradě, plné stromů, keřů a květin. Leží přímo u pláže a kus od silnice, takže je tam klid. Pokoje jsou malé, ale útulné. Ve skříni police a pár ramínek. Naštěstí si vždycky vozíme několik vlastních. Koupelna klasicky maličká, ale s uzavřeným sprchovým koutem, takže nebylo mokro všude. Úklid probíhal každý den, toaletní papír na WC pravidelně doplňovaný. Balkon prostorný, ale chybí sušák. Snídaně jsou klasické kontinentální – 1 velká bulka, malé máslíčko, jahodový džem, malý med, tavený sýr, vajíčko, plátek „šunky“ a kousek bábovky. K pití sklenička džusu a čaj nebo káva. Někteří lidé si po pár dnech nosili např. jogurt, zeleninu nebo cornflakes. U hotelu je hezký bazén u něhož jsou lehátka a slunečníky.
Klimatizace za příplatek 6€.
Wifi jenom u baru a velmi slabá.
Lehátka a slunečník na pláži za poplatek 6€
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Santa Maria (app./studio)
 
23.10.18 21:58
Korfu » Jihozápad » Gardeno
 
 
Malý rodinný penzion. Poloha skvělá, kousek od pláže - píší 300 m, asi to bude.Není třeba se škrábat nikam do kopce, které tam všude kolem jinak jsou. Cestou malý obchod a na pláži taverny. Pláž a okolí nádhera.
Majitelé se o ubytování starají, denně úklid, udržovaná zahrada, ale rodinný pokoj už nám byl prostě malý - ale odpovídal popisu, vše čisté a udržované. Klimatizace v ceně. Jen by mohla být lepší zvuková izolace z chodby a mezi balkony.
Možnost grilovat, posedět, objednat snídani či večeři. Majitelé velmi vstřícní, domácká atmosféra, občas nechali na pokoji ovoce či zeleninu ze zahrádky. Děti milovaly traktor pana domácího. Pan domácí má též loďku, na které loví ryby, které pak můžete mít k večeři.
Ubytování bylo též velmi levné. Celkově doporučuji.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Philippos 2 (app./studio)
 
23.10.18 21:43
Korfu » Severovýchod » Kassiopi
 
 
 
V hotelu jsou vstřícní - při rezervaci jsem žádala o klidný pokoj (vyšší patro, ne u bazénu) a bylo mi vyhověno - všimla jsem si ale, že české CK tam mají vyhrazenou část, tak nevím, jak to funguje při zájezdu s CK. Měli jsme dvoupokojový apartmán - prostorný, obrovský balkon, klimatizace zdarma. Vybavení ale strašné, skříně rozvrzané, kuchyňská linka se rozpadala, nastěstí postele byly ok a koupelna též. Děti ocenily bazén, je fakt pěkný a byl u něj klid.
Úklid probíhal pouze obden, což mi vadilo. Ale zase za ty peníze celkově dobrý.
Parkování omezené, ale v okolních uličkách se dá. Umístění se nám líbilo, pár kroků na hlavní promenádu. Pláže v okolí se nám nelíbily, jezdili jsme autem na Kalamaki nebo jinam. (Mmch, dočetla jsem se tajného tipu na maličkou pláž, když se vydáte od hotelu doprava a přes kopec - tak kolem té pláže se staví, jedno středisko už tam je a plážičku má zabranou pro lodě. Nikdo tam nebyl a člověk by se i vešel, ale estetický zážitek nic moc, nedoporučuji)
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Akrotiri (app./studio)
 
10.10.18 19:18
Kréta » Jihovýchodní Kréta » Makrigialos
CK: Melissa
 
Ubytování je na skalnatém výběžku mezi pláží Kalamokaniás a centrem Makrigialos s pobřežní promenádou. Měli jsme studio s přistýlkou zastrčené bokem v přízemí s terasou zarostlou bouganvileí, vinnou révou. Zrovna zrály hrozny..... Klid, a díky zeleni stín na terase celý den s probleskujícím sluncem. Z horních apartmánů musí být úžasný výhled na moře.
Pokoj standardní s konfekčním nábytkem, ale dostačující, úklid rovněž. Klimatizace nade dveřmi v ceně, komárovač v šuplíku. Lednička, konvice, nádobí dostatek. Majitelé bydlí ve vedlejší budově, která je součástí komplexu studií. Jde o manžele v důchodovém věku, velice příjemní. Oba se starají, občas asi zapomínají, ale pokud něco chybí, třeba toaletní papír, stačí říct. Největší devizou je poloha, zeleň a naprostý klid. Všude blízko, ale přitom bokem. Letovisko je příjemné, poměrně živé, tak akorát. V srpnu hodně Řeků.
Dlouhá ... Číst více
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Greek Market - to nejlepší z Řecka - vína, olivy, delikatesy
Půjčovna Kréta
Půjčovna Korfu
Půjčovna Rhodos
Půjčovna Lefkada
Půjčovna Thassos
Půjčovna Zakynthos
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním těchto webových stránek s tímto souhlasíte. Více informací