Na úvodní stránku
Napsat vlastní cestopis
Fotogalerie
Videogalerie
Recenze hotelů a apartmánů
Recenze míst
Recenze taveren
Diskuzní fórum
Přihlášení
Jste nepřihlášen
OnLine: 1 | 11
Melissa travel
Ochrana osobních údajů
© 2002 Řecko a řecké ostrovy

Všechny recenze hotelů Αξιολόγηση όλων των ξενοδοχείων

Hotelů a apartmánů: 2865
 
 
Perla (app./studio)
 
04.06.19 12:51
Naxos » Aghios Prokopios
CK: Viamare
 
Studia umístěna přímo u benzínky a rušné silnice - velký ruch i v noci. Směrem k pláži jsou bažiny, které smrdí. Vybavení pokoje velmi skromné, výhled z balkonu na benzínku a bažinu. Někomu může vadit. Balkon maličký a jen dvě židle - ubytování pro tři. Velkou výhodou je supermarket hned naproti ubytování, kde mají i ryby a autobusová zastávka. Na pláž to není daleko. Pláž a moře nádherné. Jen poslední 3 dny chaluhy, ale to se nedá ovlivnit, nikdo se nekoupal. Nám ani nevadilo, je to takové přírodní. Byl i velký vítr, proto ty chaluhy připlavaly. Jinak super výlety. Pěšky se dá dojít na pláž Plaka a do Agia Anny. Krásný výlet lodí na ostrovy Koufonissi a Iraklia. Hlavní město Chora, pohodlně dostupné autobusem, rovněž stojí za návštěvu. V okolí studia je spousta taveren a pekárna s výbornou zmrzlinou za 1 euro. Skvělá lokalita pro výlety a koupání. Výhled z balkonu horší, ale dá se v pohodě přežít, cena nebyla velká. Pokud bych dala za zájezd více než 10 000 Kč na jednoho, vadilo by mi to.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
1
0
 
Jason Rooms (app./studio)
 
01.06.19 22:29
Kréta » Viannos » Keratokampos
CK: Přes Booking
 
dovolená v termínu: 27.05.19 - 28.05.19
Naprosto v TOPu.
Jeden barák, v něm nahoře pár luxusních pokojů a dole taverna. Rodinný podnik, všechno vyvoněný, kuchyň domácí, vesnice zapadlá - dohromady pět taveren, dva supermarkety a jinak jen domy místních s pronájmem pokojů. Nahoře na kopci stáda ovcí a pěkná krajina. A i když je to taková zapadlá vesnička, tak je v blízkém okolí plno možností zajímavých výletů.
Vzhledem k výše popsaným okolnostem tu potkáte (vyjma místních) hlavně starší německé páry. Vím, že se říká, že "smrt je jako být na dovolené s partou Němců", ale za mě to je zase lepší, než být v letovisku plném rodin s uřvanými dětmi. Pro hledače klidu ideál.
Pláž je jenom takovej úzkej cancour, ale zase prakticky liduprázdná. Vesměs písek. Ale my moc kvůli pláži u hotelu nejezdíme, spíš po těch výletech.
Balkon užší, s výhledem na moře a do okolí. Vybavenej stahovací roletou, ... Číst více
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
1
0
 
Artemis 7 (app./studio)
 
01.06.19 22:05
Kréta » Východ » Makrigialos
CK: Aeolus
 
dovolená v termínu: 22.05.19 - 01.06.19
Ubytování naprosto v cajku - čistá a prostorná cimra v typickém baráku, žádný velký hotelový monstrum.
Majitelé i personál příjemní, přilehlou tavernu mají taky v pohodě, celkem velká nabídka za fajn ceny a vaří dobře.
Pláž mě moc nenadchla, taková blbě úzká a plná kamení, po kterém se fakt blbě chodilo. Ale co už, člověk sem jede výletit, né se plácat celej den na pláži u hotelu.
Klimatizace byla zdarma, WiFina taky (zkusili jsme heslo Artemis1 a šlo to - jestli se to jinak platí, to nevím).
Balkon taky ok, výhled na moře a trochu na Makrigialos. Akorát trochu může rušit ta taverna pod balkonem, ale to k tomu patří.

Jediné, ale zato dost velké mínus je, že nám za 11 dní uklidili pokoj jen jednou.
Jako nepotřebuju, aby mi někdo stlal, ale když chtějí, aby člověk házel hajzlpapír do koše a ne do mísy, tak by bylo fajn ten koš každej den vynést, nebo aspoň mít možnost si to vynést sám a dostat někde novej pytel do koše.
Dost eklhaft.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
7
0
 
Alassia (hotel)
 
31.05.19 07:40
Athény » Attika » Athény
CK: Redok
 
 
Ubytování v tomto hotelu ve čtvrti Omónia bych nikomu nedoporučila. Nacházel se v jedné z postranních ulic nepěkné čtvrti, byl výškový, vstupní hala i restaurační prostory byly stísněné, malý prostor byl zvětšován zrcadly, které byly na stěnách i na stropě, což bylo však velmi nepříjemné-na stěnách jste se viděli několikrát a výsledek byl-klaustrofobie! Výtah překvapivě dobře fungoval a zdejší PP byla na slušné úrovni.
Ubytování pro 3 osoby bylo v prostorném pokoji pro 4, pokoj však nepůsobil čistě-závěsy i potahy byly seprané nahnědlé barvy, nábytek v tmavě hnědé, skříně páchly. Koupelna byla v pořádku vybavená hygienickými potřebami.
Šok nás však čekal při rozhrnutí okenního závěsu: místo okna zde byly jakési francouzské dveře s posuvnými skly vedoucí do ohavné proluky mezi dalšími třemi domy, prostor byl vyplněn oprýskanými zdmi, rourami, kovovými součástmi jakéhosi stropu spodní budovy, sídlili zde holubi, kočky a kdoví co ještě. Otevírat se tedy nedalo-pokoj nebyl větratelný, podali jsme na CK stížnost. Fotografie raději přidávat nebudu-je to opravdu neuvěřitelná záležitost. Nic podobného jsem k ubytování ještě neviděla.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Bez pláže
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Paradise Lost (hotel)
 
23.05.19 05:38
Peloponés » Tolo
CK: Redok
 
 
Velmi pěkný hotel cca 200 m od místní pláže s bazénem a dětským brouzdalištěm, pool barem a posezením u bazénu.. Pokoj vybavený dvoulůžkem a přistýlkou, s kuchyňkou, prostorným balkonem s posezením a sušákem, TV, lednicí, koupelna s vanou, fénem a toaletními potřebami. Všude prostor, světlo, fungující výtah, barvy, květiny … Polopenze se skvělým bufetem. Moc se nám zde líbilo!!!
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Kosta Famissi (hotel)
 
23.05.19 05:18
Epirus » Meteora » Kalambaka
CK: Redok
 
 
Hotel v malém městečku Kalambaka nás velice potěšil výhledem na famózní skalní homole Meteor! Je umístěn ve dvou naproti stojících budovách na hlavní třídě městečka, je vyšperkovaný, čistý a velice příjemný. Měli jsme 3-lůžkový pokoj s třemi kvalitními jednolůžky, balkon s posezením, TV, ledničku, rychlovarnou konvici, dobře vybavenou koupelnu s vanou, toaletními potřebami, fénem. V hotelu je prostorná hala s recepcí a velká jídelna restaurace. Měli jsme PP-snídaně bufetem, večeře servírované o 3 chodech. Velmi příjemný pobyt!
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Bez pláže
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Vergina (hotel)
 
22.05.19 16:03
Thessaloniki » Makedonie » Thessaloniki
CK: Redok
 
 
Městský hotel na jedné z hlavních tříd Egnatia v Soluni vhodný pro 1-2 denní ubytování- na poznávacím zájezdu svůj úkol splnil. Cca 1, 5 km od soluňského nábřeží, 500 m od Aristotelova náměstí.
Pokoj pro 2+1 - dvě prostorná jednolůžka a menší postel jako přistýlka v oddělené části. V pokoji klima, TV, lednice, v koupelně sprchový kout, fén a hygienické potřeby. Měli jsme PP. Snídani i večeři bufetem. V okolí rušno, na hlavní třídě provoz, ale při zavření oken odhlučněno. Balkon. Špatně fungující malý výtah.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Bez pláže
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Castello Beach (hotel)
 
05.05.19 12:53
Zakynthos » Argassiel » Argassi
CK: Brenna
 
Jednoznacne doteraz nas . hotelv centre letoviska priamo na plazi, je aj bezbarierovy a strava sa da doobjednat, ale nie je to vobec nutne, v okoli je mnozstvo uzasnych moznosti na selfcatering. Personal velmi mily, ochotny, priatelsky. Hotel je rozdeleny na hotelovu cast (s vytahom!) a cast so studiami/apartmanmi. Mala som moznost posudit obe moznosti, vsetko dostatocne priestorne, klasicky zariadene (v apartmanoch kuchynsky kut, spalna - kuchyna s hrncami, riadom, priborom, rychlovarna konvica + vojplatnicka, samozrejme chladnika, my sme mali bez priplatku). Klima nie je v cene, stala 5,-/den.
priestorna terasa, na ktorej sa da travit aj cely den :-)
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
1
0
 
Arethusa (hotel)
 
27.04.19 21:06
Athény » Syntagma » Athény
CK: Agoda
 
Hotel 3* kategorie v boční uličce u náměstí Syntagma.
Metro a expresní linka ne letiště X95 pár kroků,hlavní pamětihodnosti jako Akropole,Plaka,Lycabettus atd. se dají zvládnout v pohodě pěšky.
Měli jsem rezervován 3-lůžkový pokoj,ale byl to klasický dvojlůžák s přistýlkou.
Pokud to hodnotím jako dvojlůžák,tak pokoj čistý,střední velikosti včetně posezení s TV,klimatizací,trezorem,chladničkou (při příjezdu dvě 0.5l vody).
Koupelna rekonstruovaná prostorná s vanou a fénem,toaletní potřeby doplňované.
Wifi zdarma pomalejší,ale na základní práci OK.
Snídaně bufetové(teplý i studený) včetně nějakého ovoce a zeleniny,ale na některých produktech bylo vidět že se šetří.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Bez pláže
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Electra Palace (hotel)
 
04.04.19 18:30
Athény » Atény » Plaka
CK: Bez ci
 
 
Nečekaně výhled nejen na Akropoli, ale i moře v dálce. Doporučuju suitu č. 705. Menší komfortní hotel s ideální polohou.Bezchybný servis. Vnitřní bazén se slanou vodou, spa centrum. Ve vedlejší ulici množství ivalitních restaurací i bister.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Sakis (app./studio)
 
01.03.19 15:13
Chalkidiki » Sithonie » Toroni
CK: Bon Ton
 
dovolená v termínu: 06.07.18 - 16.07.18
Aparthotel leží na okraji Toroni v blízkosti pláže, stačí přejít silnici před hotelem. Toroni je klidné letovisko bez velkých hotelových komplexů, což nám maximálně vyhovovalo. Studio celkem prostorné, velký balkon. Na našem nešlo chytit wi-fi. . Pláž dlouhá s hrubým pískem a pozvolným vstupem do vody, ale po pár metrech už hloubka. Nepřeplněná. Krásně čistá a teplá voda. Bez vln. Lehátka za poplatek (za konzumaci). V okolí na výběr dostatek taveren i několik marketů. Středisko je klidné, poměrně velké, odhadem podél pobřežní silnice tak 2 - 3 km. Do centra vede nově zbudovaná promenáda. Přesto tu není jediná autopůjčovna, dle delegáta by se prý auto muselo dovézt až ze Soluně, a to by bylo příliš drahé. Jinak nám tu nic nechybělo. Vhodné ke strávení klidné dovolené.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
1
0
 
Maria 8 (vila)
 
22.02.19 21:12
Korfu » Agios Stefanos
CK: Viamare
 
 
U Spirose a Marie jsme byli moc spokojeni. Měli jsme studio č. 13 naproti restauraci,ale ze všech pokoju je vyhled na druhou stranu smerem k mori,takze nic nerusilo. Pokoj byl prostorny, 3 lůzka, kuchynka vybavena dostatecne, je dobre vzit sebou uterku,houbicku. Na pokoji Tv-nevyuzivali jsme, klima za priplatek,coz je mozna trochu skoda,jelikoz všechny pokoje jsou orientovane na zapad a byva dost vedro. Balkon prostorny, vyhled přes baracky a zelen na more, posuvne dveře se sítí proti komarum-šikovné.K dispozici i odpuzovace proti komárům. Koupelna klasicky mensi, sprch.zaves. Uklid probihal bez problemu.
Uzasny bazen téměř hned za dvermi, byli jsme na prelomu 8/9 a téměř prazdno,zadna obsazena lehátka apod,klidek.
Majitele mají v prostorach tavernu, vari primo Maria a jidla moc dobra. My si priplatili snidane,snida se na terase u bazenu. Na vyber každý den to same, bud na ... Číst více
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Porto Skala 16 (hotel)
 
22.02.19 15:46
Kefalonia » Juhovýchodné pobrežie » Skala
CK: Viamare
 
Hotel je postavený terasovite na miernom kopci , pestrofarebné domčeky dávajú dojem malej vesničky. Ubytovanie sme mali v 2-post.pokoji ktorý disponuje balkonom s bočným výhľadom na more.Upratovanie bolo pravidelné, krásné akokeby nové biele uteráky, osušky a post.prádlo menili až dosť často. Mali sme polopenziu a s takýmto výberom sme sa v Grécku stretli po 1x. Úplne dostačujúci. Ako bonus bol každé ráno čerstvý citrusový džus pripravovaný pred nami. Pani hlavná kuchárka vystavovala svoje kuchárské knihy a bola údajne v Grécku známa. Personál bol v jej réžii a bol milý a ochotný.
Hotel disponoval aj bazénom s denným barom a malým mikrobusom, ktorý pendloval viackrát za deň do letoviska Skaly.
S CK sme sa zúčastnili na výlete - okruh ostrovom a spoznali tak aspoň časť zaujímavých miest na tom krásnom ostrove.
Čo sa týka pláži, tak hneď od hotela asi v 50-100 m vzdialenosti sa nachádza pár menších oblázkových ale krásných plážičiek ku ktorým je prístup pre starších ľudí obtiažnejší.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Porto Plazza (hotel)
 
17.02.19 17:27
Limnos » Agios Ioannis » Myrina
CK: Viamare
 
Hotel Porto Plazza - postavený na strmém svahu a preto nie je vhodný pre pohybovo obmedzených.Je starý cca 10 rokov,udržiavaný a čistý. Vybavený dostačujúco. Disponuje s bazénom a denným barom s dodržiavaním otváracích hodín.Výhodou pre nás bola voľne dostupná voda, ktorú sme si brali do fliaš. Stravovali sme sa formou all inclusive a strava bola pre nás dostačujúca. Obedy boli servírované/jeden chod/ ale dávali veľké porcie.Výmena prádla a upratovanie prebiehalo pravidelne a vždy,pri návrate na izbu to voňalo po upratovaní.Pláž v dosahu asi 5-tich minút / pieskovo-oblázkova / bola vybavená dáždnikmi bez poplatku/ alebo setom pre dve osoby za hociakú konzumáciu v priľahlej taverne.V hoteli bolo možné si za 5 Eur požičať plážové uteráky a vymeniť za čisté 2x za pobyt. Okrem tejto najbližšej plážii, ktorej sa hovorilo Kaspakos Beach boli v dosahu ďalšie pláže, ktoré boli vždy ľudoprázdné. Pláž má pečať modrej vlajky, za svoju kvalitu.Personál bol milý,usmievavý.
V blízkosti bol aj malý obchod s potravinami, ktorý sme však my nenavštívili vzhľadom k nášmu stravovaniu.
Hotel, lokalitu a samozrejme ostrov by som doporučovala tým, ktorí majú radi kľud a pohodu.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
1
0
 
Adonis (app./studio)
 
10.02.19 15:21
Kypr » Paphos region » Paphos
 
 
Na Cyprus sme cestovali individualne. Ubytovanie Adonis Apartments jeho majitelka prenajima cez Booking. Rezervaciu tohto apartmanu som urobil kvoli jeho dobrej polohe. V podstate je to byt v bytovom dome, ktory je prerobeny na tzv. apartman. Z balkonu tohto bytu je famozny vyhlad na Kato Paphos. V blizkej dostupnosti na peso archeologicky park, taverny, obchody, aj plaze. 4-lozkovy apartman ma k dispozici vsetko, co treba k normalnemu zivotu...SPOKOJNOST.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Bez personálu
Dojem
Spokojenost
2
0
 
Greek Market - to nejlepší z Řecka - vína, olivy, delikatesy
Půjčovna Kréta
Půjčovna Korfu
Půjčovna Rhodos
Půjčovna Lefkada
Půjčovna Thassos
Půjčovna Zakynthos
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním těchto webových stránek s tímto souhlasíte. Více informací