Na úvodní stránku
Napsat vlastní cestopis
Fotogalerie
Videogalerie
Recenze hotelů a apartmánů
Recenze míst
Recenze taveren
Diskuzní fórum
Přihlášení
Jste nepřihlášen
OnLine: 0 | 3
Melissa travel
Ochrana osobních údajů
© 2002 Řecko a řecké ostrovy

Recenze hotelů Κριτικές ξενοδοχείων

Hotelů a apartmánů: 2888
 
 
Kythera Golden Sun (app./studio)
 
04.08.19 17:19
Kythira » Agia Pelagia
CK: Viamare
 
Byli jsme ubytováni v prvním patře, pokoj c.6. Pokoj byl nadstandardne vybaven - fen, žehlička s prknem, houbicka s jarem, konvice, lednice, jednoplotynka, dostatek nádobí pro jednoduché vaření. Pokoj nemá klasický kuchyňský kout, ale je tam plastové umyvadlo.
Zařízení skoro nové, velká pohodlna postel, velká šatní skříň, 3 židle, zrcadlovy stolek, skříňka s nádobím, chybí stůl, ale vyřešili jsme to snidanemi v posteli. Pokoj asi není plně hotov, na 2 místech couhaji zaslepene dráty a neni zadelana příprava na linku. S dítětem bych se bála. V balkonovych dverich síť proti hmyzu.
Koupelna na řecké poměry velká, velký sprchac s rantlem, tak netekla voda ven. Občas pokles tlaku vody asi se hodně lidí mylo, pri zapnutí světla se zapnul větrák.
Balkon je s vyhledem na moře, skládku, hřiště, okolní zástavbu a kopce. Na balkoně stolek a 2 židle, věšák s koliky. Ráno tam svítilo slunce, tak se nedalo sedět. Odpoledne už chladek. Rano rusili popeláři, občas stavba, a příjemně dětský hlahol na hřišti. Chybelo soukromí, zidka oddělující sousední balkon není ani do pasu. Tak pak sedíte se sousedy hned vedle.
Uklizelo se denně vzorně, 2x výměna povlečení a ručníku.
Trochu zlobí komáři, strojek byl, stačilo koupit náplň.
Pláže nedaleko,
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Corina 2 (pension)
 
03.08.19 12:22
Paros » Naoussa
CK: CK Melissa Travel
Studia Corina hodnotím jako jedno z nejlepších ubytování, co jsem v Řecku měla (luxusní koupelna). Jen pokoj trochu menší, absence "stojánku" na kufry. Ve skříni byly 3 ramínka a chyběly police, takže většinu věcí musíte mít stále v kufru, se kterým žijete vedle postele. Uklízečka svědomitá, někdy až moc, neustále přemísťovala naše věci, někomu by mohlo být nepříjemné.
Ale celkový dojem jednoznačně výborný, ve studiích klid, nádherné rostliny v areálu, výhled na vinici a velká terasa zastíněná pergolou (pokoj č.6) s výhledem na vinici zajišťující posezení v soukromí. Do centra Naoussy a stanice busů v docházkové vzdálenosti. Pláž nejblíže studiím písečná, mimo oblast s placenými lehátky téměř prázdná i v červenci.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
2
0
 
Iris (app./studio)
 
03.08.19 07:35
Karpathos » Pigadia
CK: Aeolus
 
 
Studia se nachází na okraji hlavního města, všechny s výhledem na moře. Pláž městská, přes středně frekventovanou silnici. Studia by zasloužila rekonstrukci. Nejprve jsme se ubytovali ve studiu číslo 20, kde lednička vyhřívala mini prostor tak, že tam byli nedychatelno a uvnitř v lednici stále tekla voda. Prostě nefunkční věc. Studio bylo plné mravenců. V jídle, na lince, na zemi, v posteli. Po stížnosti jsme dostali studio 30. Zde byla lednička funkční. Sítě do oken děravé na několika místech. Hadice od sprchy pridratovana izolepou, zašlé kachlíky ve sprše. Výměna ručníků a úklid co dva dny. Nádobí minimálně, chybělo prkénko na krájení, nebyla tam mísa na salát, misky, žádný větší nůž. Prostě hodně ocesana klasika. Nicméně postele byly pohodlné, na baru vám paní majitelka udělala skvělé frappe, byla tam je koupi voda, pivo, limonády. K nejbližším obchudkum je to 20 minut, do centra pak dalších 15. Pokud potřebujete pouze přespávat, pak je studio dostačující.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
0
1
 
Kyra Panagia (hotel)
 
01.08.19 14:59
Karpathos » Kyra Panagia
CK: Fischer
 
Našli jsme pro naši dovolenou nádherné místo v "zapadlém koutě světa", resp. ostrova Karpathos. Kdo má zájem o zcela klidnou a pohodovou dovolenou v řeckých realitách, jen stěží najde něco lepšího. Plný počet bodů nedávám jen proto, že vždy je co zlepšovat.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Corina 2 (pension)
 
23.07.19 21:43
Paros » Naoussa
CK: Melissa travel
dovolená v termínu: 28.06.19 - 09.07.19
Penzion Corina se nachází cca 10 minut pěší chůze do centra městečka Naoussy. Naše rodina bydlela v apartmánu, který se skládal z prostorné ložnice, která byla vybavena manželskou postelí, nočními stolky, šatní skříní, zrcadlem a stolkem, který byl umístěn pod zrcadlem a mohl být využit jako další odkládací prostor. Ve vedlejší místnosti byla kuchyně a dvě oddělené postele. Pokoj je vybaven kuchyňskou linkou, včetně vybavení, varné konvice, dvouplotýnkového vařiče. Koupelna je prostorná, vybavená skleněným sprchovacím koutem s částečnou zástěnou. Součástí apartmánu je venkovní posezení pro čtyři osoby. Kompletní ubytování je moderní, čisté, každý den probíhal úklid pokoje, co třetí den personál prováděl výměnu ručníků. Studia Corina jsou součástí areálu Studií Zoumis, jehož součástí je bar s bazénem, který hosté Coriny mohou využívat. V baru je možno zakoupit snídani – 7€/os, 5€/dítě a objednat si oblíbené frappe 2,50€, alko, nealko, drinky i některé řecké speciality (mousaka, pastichio 8€, souvlaki 10€, burger 7€). Majitelka paní Corina byla velice milá, příjemná, po příjezdu nás uvítala chlazeným drinkem. Cesta na nejbližší pláž trvala asi 5 minut chůze, pláž je písčitá, místy kamínky, chybou je, že je neudržovaná a pár minut zabere, než si kolem sebe uklidíte. Směrem do městečka Naoussa je menší supermarket, ve kterém nakoupíte vše potřebné. Studia Corina jsou klidným místem pro úžasně strávenou dovolenou.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
2
0
 
Irene (app./studio)
 
21.07.19 19:47
Paros » Parikia
CK: Inex
dovolená v termínu: 28.06.19 - 09.07.19
Ubytování leží kousek od centra Parikie, cca 10min po pěší kolonadě. Hotel Irene má dvě budovy, některé pokoje směřují k moři a některé směrem k horám. Pokoje jsou klasicky vybaveny, balkony dostatečně prostorné. Úklid probíhal každý den, vč. výměny ručníků a ložního prádla. Majitelka s manželem jsou velice milí. Na uvítanou dostanete láhev domácího vína. Celý objekt byl velice udržovaný, čistý a nádherná květena. Na písčitou pláž je to jen pár kroků, přes silnici, není příliš hlučná. Slunečníky a lehátka za 6Eur.,mimo hl. sezónu se neplatí (vhodná drobná konzumace nápojů). Autobusové nádraží se nachází v centru/v přístavu Parikie, cca 15min pěšky. Z Parikie vyjíždějí busy po celém ostrově, lístky se daji koupit v kiosku na nádraží nebo v automatu hned vedle (pozor bere jen mince!) Díky výhodné poloze je v okolí široká nabídka taveren a restaurací. Naleznete zde potřebný klid, ale i na dosah ruch města. Nejbližší minimarket 5min,směrem do centra, na druhou stranu není ani jeden. Větší supermarket Atlanta naleznete 10min pěšky, u přístavu. Druhý velký obchod je na hlavní silnici směrem k Naoussa. Ubytování velmi doporučujeme!
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
1
0
 
Kyriacos Court (app./studio)
 
21.07.19 14:35
Kypr » Paphos region » Paphos
 
 
Na Cyprus sme cestovali v juni 2019 individualne. Ubytovanie v Paphose, Kyriacos Court som rezervoval cez Booking. Jednoizbovy apartman so spalnou a manzelskou postelou vyhovuje. Plne vybavena kuchyna spojena s obyvakom je na dobrej urovni. Balkonik s vyhladom na more v dialke, je fajn. Ku najblizsej plazi od ubytovania sme dosli za cca 9minut pesibusom. Parkovanie je gratis pod ubytovanim. S tymto ubytkom spokojnost nad mieru...
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
2
0
 
Romantica 3 (app./studio)
 
21.07.19 12:20
Kythira » Agia Pelagia
 
 
 
Romantica Apartments (horní Romantica) - Pokoje jsou nové, po celkové rekonstrukci, postele pohodlné, prostorný sprchový kout oddělený od toalety sklem, sprcha pevná i pohyblivá, velká šatní skříň, dostatek ramínek, vybavení kuchyňky - rychlovarná konvice, topinkovač, sklokeramická varná deska, lednice, základní nádobí pro stolování i vaření, mycí prostředek, houbička, utěrka. Dále je k dispozici na pokoji fèn, trezor, klimatizace, sprchový gel, šampon, mýdlo, strojek na polštářky proti komárům, u nás na pokoji byly i polštářky do strojku - vše v ceně. Wi-fi signál naprosto bez problému v celém areálu.Úklid probíhá každý den, kromě neděle, osušky a ručníky mění vždy při úklidu. Snídaně je bohatá, vybere si každý. Personál milý a ochotný. Připravte se, že ke každému pokoji jsou schody, všude v komplexu Romantica jsou schody, ale kufry vám do pokoje vynese personál. Zamyká se kartou, můžete i klíčem, ale je to zbytečné. Kartu je nutné zasunout do krabičky vedle dveří, aby vám šel proud, ale to asi víte. Vstupní dveře i okenice jsou plechové, tak dávejte pozor, když se o ně opřete kolem poledne. Mám pocit, že všichni češi jsme ubytování vedle sebe, výhled je do kopce - na západ. Bazén je čistý, u bazénu je sprcha. Na pláž je to pět minut, ale na náš vkus je plná lidí, jezdili jsme na jiné pláže.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
1
0
 
Corali (app./studio)
 
20.07.19 17:26
Kréta » Plakias
CK: Viamare
 
 
Snad uplne novy pokoj c.58..alespon tak vypadal.Rano na balkone chladek.Obchod asi 3 min.Plaz asi 5 min.Centrum asi 4 min.Proste vse je blizko a pritom v noci uplny klid.Vymena rucniku kazde 3 dny,luzkoviny v polovine pobytu.Uklid denne.
Maximalni spokojenost.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
1
0
 
Zacharula 5 (app./studio)
 
19.07.19 09:45
Kefalonia » Lassi
CK: Melissa travel
 
Apartmán v kamenném domku je prostorný, čistý, pěkný. Kuchyně vybavená pro 4 osoby, pouze chyběly menší skleničky, které jsme dokoupili a zanechali pro další návštěvníky. Výměna ručníků probíhala každý 3. den, vynášení košů denně, ložní prádlo 3x za pobyt. Paní Zacharula byla příjemná, ale snížený počet hvězdiček personálu jsem dala za ranní hluk na stavbě domu majitelky v bezprostřední blízkosti apartmánu, nedalo se snídat na terase (prach a nepříjemný hluk). Přístavba rostla rychle, tak by to snad neměl být problém pro celou sezónu. Odpoledne po návratu z výletu byl už klid. Snížený počet hvězdiček za polohu jsem dala kvůli hluku z baru a taveren v okolí (řešili jsme zavřenými okny, klimatizací a špunty do uší).
Bazén byl čistý, udržovaný a se sprchou.
Lassi má výbornou polohu jako výchozí bod pro cestování po krásném ostrově.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
4
0
 
Saint Nicolas (app./studio)
 
18.07.19 11:03
Karpathos » U pláže Agios Nikolaos » Arkasa
CK: Fischer
 
Saint Nicolas nabízí tři typy ubytování: apartmány pro 4 osoby (8 v samostatných jednopatrových dvojdomcích/bungalovech), studia pro 3 osoby (6 v jedné novější dvoupatrové budově) a minimálně jeden pokoj (pro dvě osoby) v přízemí další budovy, nikde nezmiňovaný. Recenze se týká apartmánu pro 4 osoby, číslo 5 v zadní řadě.
Není zde žádná recepce, ale majitel Spiros se tam nestále pohybuje, nebo je v domě, který je součástí areálu.
Apartmány jsou rozmístěny ve velmi bujné zahradě, tak husté, že jednotlivé budovy nejde prakticky vyfotit. Ale poloha je dobře vidět z GMap. Jsou prostorné, světlé, s mnoha okny (se sítěmi), druhými dveřmi na jakousi zadní podestu, kam by šlo dát židli a mít druhou terasu. Úžasná je přední veliká terasa se stolem a 4 židlemi, zastíněná bugenvilií a stromy. Je to prostě snové ubytování pro větší rodinu, bez problémů by se tam vešla i dětská ... Číst více
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Argalios 2 (app./studio)
 
17.07.19 13:16
Ithaka » Jónské ostrovy » Kioni
CK: Melissa Travel
 
 
Penzion Argalios je na kopečku v krásné a klidné vesničce KIONI. Má pouze tři pokoje(studia), každý má na své vlastní straně balkón/terasu. Nejvyšší patro patří majiteli (oční lékař z Athén - tuším), zřejmě tam bývá málokdy. Spodní patro jsou studia. Každý pokoj má svůj vchod. Nejnižší patro je garáž. Pokoje jsou jakoby v 1. patře, ale vzhledem ke svahu, ve kterém ubytování je, tak vlastně je to přízemí. Penzion je na kopečku, dá se k němu jít několika cestami. Každý si vybere, která mu vyhovuje. My chodili různě. Nejkratší cesta je asi skrz schody (93 - jsme počítali :-D). Vzhledem k tomu, že jsme do penzionu jeli se známými, tak jsme nakoukli i k nim a velmi rychle jsme adoptovali i samotného kluka ve zbývajícím pokoji. Náš pokoj (balkón s lisem na olej, boční výhled) - byl č.3. Byl poměrně prostorný i balkón. Krásné posezení. Všechny pokoje jsou opravdu nadstandardně (za tu cenu) ... Číst více
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
2
0
 
Funtazie klub Cephalonia Palace (hotel)
 
11.07.19 21:13
Kefalonia » Lixouri » Xi
CK: Fischer
 
 
V tomto hotelu jsem s rodinou strávila začátkem července 2019 příjemných 7 dní. Hotel se nachází v krásně udržované zahradě asi 100 metrů od pláže Xi s červeným pískem. Okolí velmi klidné. V areálu velký bazén a brouzdaliště pro děti, dětské hřiště, hřiště na volejbal, stolní tenis, šachy. Byli jsme ubytováni v přízemí, pokoj byl menší, ale v podstatě jsme tam pouze přespávali, takže to nevadilo. Měli jsme all inclusive, strava výborná, velký výběr, každý si vybere. I já, s bezlepkovou dietou, jsem neměla problém. Co nám vadilo: matrace v manželské posteli, ty by potřebovaly vyměnit, cítili jsme každou pružinu. Palanda pro děti byla ok, takže jsem někdy spávala tam a jedno dítě na manželské posteli :-) Syn nám taky několikrát uklouzl na terase kvůli vodě, která kapala malou rourkou z pokoje nad námi. Byla to voda z klimatizace, moc dobře tohle řešeno není. Bohužel je to tak u všech pokojů. Komárů velmi málo, takže paráda. CK Fischer nelze nic vytknout - perfektní organizace transferu z letiště na hotel a zpět. Jeli jsme i trajektem, vše navazovalo, nikde jsme nečekali. Celkový dojem dávám **** a to kvůli té posteli a kapající vodě na terase. Jinak Kefalonie je překrásný ostrov, určitě to chce půjčit si auto a zajet na pláže Myrtos a Petani, vesnička Assos je překrásná!
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
1
0
 
Blue Green Bay (hotel)
 
11.07.19 11:36
Skopelos » Panormos
CK: Rainbow
 
Tento doslova komorní hotýlek se choulí skrytý pod hlavní cestou v severní části zátoky Panormos.Jako jeden z mála hotelů na Skopelosu nabízí light All Inclusive.Popravdě tento typ v Řecku na menších ostrovech se nedá srovnávat s tím co jinde ve světě,ale my byli maximálně spokojeni protože se vařila jenom řecká výborná jídla.Kupodivu víno bylo flaškové,řecké a to zase já z Moravy jsem velmi ocenil ...Úklid denně,všude čisto,maximální ochota personálu.Na pokojích je zdarma trezor a lednice.Jako jeden z mála hotelů v Řecku (vyjímkou jsou samozřejmě turistické ostrovy jako Kréta,Rodos,Kos apod.) má vše v okruhu několika desítek metrů.Bázén je před apartmánem,pláž je několik desítek metrů a restaurace s barem rovněž tak.Kdo si chce užít řeckého klidu tak vřele doporučujeme.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
1
0
 
Paradiso 3 (app./studio)
 
03.07.19 05:50
Naxos » Agia Anna-Plaka » Agia Anna
CK: Melissa Travel
 
 
V Paradisu jsme strávili velmi příjemných 10 dní od 18.6. Měli jsme studio č.6 pro 2 v 1.patře s pěkným výhledem z terásky na zdejší upravenou zahradu. Studio je malé, ale nic nám prakticky nechybělo. Klimatizace, wifi, trezor v ceně a vše funkční. Kuchyňský kout vybavený minimálně-počítá se stravou ve zdejší skvělé taverně-snídaně jsou rovněž v ceně. V koupelně sprchovací vanička bez závěsu, ale větších rozměrů. Úklid skvělý-denní, výměna prádla a vynášení košů rovněž. V přízemních studiích a apartmánech trochu zlobili mravenci-k nám nedosáhli. V zahradě krásný bazén s brouzdalištěm a hřišťátko pro děti. Personál vynikající. Byli jsme velmi spokojeni.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
2
0
 
Greek Market - to nejlepší z Řecka - vína, olivy, delikatesy
Půjčovna Kréta
Půjčovna Korfu
Půjčovna Rhodos
Půjčovna Lefkada
Půjčovna Thassos
Půjčovna Zakynthos
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním těchto webových stránek s tímto souhlasíte. Více informací