Na úvodní stránku
Napsat vlastní cestopis
Fotogalerie
Videogalerie
Recenze hotelů a apartmánů
Recenze míst
Recenze taveren
Diskuzní fórum
Přihlášení
Jste nepřihlášen
OnLine: 5 | 23
Melissa travel
Ochrana osobních údajů
© 2002 Řecko a řecké ostrovy

Všechny recenze hotelů Αξιολόγηση όλων των ξενοδοχείων

Hotelů a apartmánů: 2829
 
 
Alkion 4 (hotel)
 
08.07.05 00:00
Kréta » Heraklion » Amoudara
 
 
 
V pokoji je lednička,prostorná koupelna,klima za příplatek.Snídaně slušné,večeře saláty bufet,jídlo servírované,nic moc,občas nejedlé.Moučníky zcela nejedlé divný rosol,nebo krupičná kaše tuhá,studená,žádné ovoce,nebo zmrzlina.Personál vcelku Ok-je to rodinný podnik.Moznost nakupu minimalni,jen 1 maly obchod u plaze-asi 300 m daleko pres tu příšernou silnici.Znovu bych tam nejela.
Pokoj
Poloha
Pláž
Strava
Personál
Spokojenost
0
0
 
Alkion 4 (hotel)
 
08.07.05 00:00
Kréta » Amoudara
CK: Čedok
 
 
Hotel se nachází mimo rušné letovisko,na úpatí hor v kopci.Hotel je kaskádovitý,pokoje s terasami,krásný výhled, udržovaná zeleň.menší bazén na terase se slunečníky, dopoledne a přes poledne úplně volný-hosté chodí k moři. Pláž přes rušnou silnici,která se velmi špatně přechází,pláž městská, velmi úzká,při přílivu téměř žádná.Pláž je písčitá,jsou zde sprchy,občerstvení.Moře mělké,čisté. Malinká oblázková pláž blíže k hotelu je nepoužitelná.
Pokoj
Poloha
Pláž
Strava
Personál
Spokojenost
0
0
 
Athena 5 (app./studio)
 
08.07.05 00:00
Korfu » Agios Georgios - sever
CK: Aqvila travel
 
 
Superklidné místo, nádherný výhled na moře a zelené kopce je zaplacen vzdáleností cca 800 m od moře do mírného kopce.Nádherná písečná pláž někdy s vlnami je ideální i pro děti.V městečku z 90% starší angličani
Pokoj
Poloha
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Bez personálu
Spokojenost
2
0
 
Gorgona 3 (hotel)
 
07.07.05 00:00
Kréta » Heraklion » Bali
CK: Alexandria
 
 
Vřele doporučuji hotel Gorgona. Vynikající personál. Bazén, moře asi 100m. Do centra Bali je to procházkou 10 minut.
Pokoj
Poloha
Pláž
Strava
Personál
Spokojenost
0
0
 
Dome Beach (hotel)
 
06.07.05 00:00
Kypr » Ayia Napa
CK: VTT
 
 
Krásný hotel na krásném místě - nejhezčí pláži v AN. Za 15 minut dojdete do rušného centra. 1 km od autobusové zastávky. Pokoje prostorné a pravidelně uklízené. Strava bohatá ale chyběly zmrzliny. Dorty jste si nandavali sami lžicí (pak to taky tak vypadalo).
Pokoj
Poloha
Pláž
Strava
Personál
Spokojenost
0
0
 
Galaxy 6 (hotel)
 
05.07.05 00:00
Zakynthos » Laganas
CK: Firo
 
 
Hotel je v rušném Laganas,ale tady je naprostý klid.Pokoje jsou poměrně malé,ale dá se to přežít.Oproti roku 2004 má hotel dvojnásobnou ubyt.kapacitu, jidelna je také větší,ale při večeři tu bylo dost plno.Jídlo dobré,ale už není co bývalo.Výhodou je poloha hned u pláže, která je ideální pro děti a hotel je pro ně dobře vybaven - 2x dětský koutek, bazének.Dětsky klub bohužel není pro Čechy, narozdíl od animátorů,kteří se starají o zabavu všech.
Pokoj
Poloha
Pláž
Strava
Personál
Spokojenost
0
0
 
Apollo 10 (hotel)
 
05.07.05 00:00
Lefkada » Vassiliki
CK: Exim
 
 
Hotel *** na konci Vassiliki přímo nad několika malými oblázkovými plážičkami, přímo na pěší trase na pláž Agiofili. Klid a blízko do centra. Místní plážičky rozhodně lepší než hlavní pláž letoviska, ale dost zaplněné. Přímo u ubytování ale na Lefkadě těžko najdete něco lepšího (možná v Agios Nikitas). Hodnotím pokoje Superior (se 2 dětmi), základní pokoje jsou podstatně spartánštější. Jídlo solidní, personál perfektní. Vcelku dovolená bez chyby.
Pokoj
Poloha
Pláž
Strava
Personál
Spokojenost
1
0
 
Albatros 7 (hotel)
 
02.07.05 00:00
Karpathos » Amoopi
CK: Fischer
 
 
Pokoj
Poloha
Pláž
Strava
Personál
Spokojenost
2
0
 
Canada Montreal 2 (app./studio)
 
01.07.05 00:00
Kréta » Kreta » Platanias
CK: Macdino travel
 
 
Blizko plaze i centra. Majitele hodne pratelsti. Pani uklizi az prilis casto. Pod pergolou prijemny chladek.Parkovani zapujceneho auta dal od objektu. Vsude blizko jen chybií jakykoli vyhled.
Pokoj
Poloha
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Spokojenost
0
0
 
Macedonia Sun (hotel)
 
29.06.05 00:00
Chalkidiki » Poloostrov Kassandra » Kallithea
CK: VTT
 
 
Hotel výborný, krásná zahrada, stále čisté ložní prádlo a ručníky, bazén skvělý. Hotel nedoporučuji jako rodinnou dovolenou s dětmi, bez prášků na spaní a špuntů do uší se během víkendu neobejdete.Nedaleko jsou music bary a haly, odkud duní od 23 hod. do 6 hod.do rána ohlušující hudba všech žánrů
Pokoj
Poloha
Pláž
Strava
Personál
Spokojenost
0
0
 
Commodore 2 (hotel)
 
28.06.05 00:00
Zakynthos » Argassi
CK: Travel 2002
 
 
Hotel velmi pěkný, personál ochotný, jídlo ve vedlejším hotelu vynikající. vV tomto hotelu se podávají pouze snídaně. Pokoje velmi jednoduše zařízené, k dispozici lednička, úklid pravidelný. Mínusem je pouze hluk z okolí, brzo ráno popeláři, dlouho do noci motorkáři. Chůze na pláž pěkně z kopečka, zpět je to horší:-)
Pokoj
Poloha
Pláž
Strava
Personál
Spokojenost
0
0
 
Perigiali Beach 6 (hotel)
 
28.06.05 00:00
Lefkada » Nidri » Perigiali
CK: Lefkada Tours
 
 
Jedny z nejlépe umístěných apartmánů v Nidri, díky poloze u krásné zahrady se starými olivami, která je vhodná pro pobyt s dětmi. Bohužel i zde je slyšet rušná silnice, procházející Nidri. Pěkná malá pláž, písečná, bez vln, trochu připomíná Mácháč. Vzdálenost do centra cca 20 minut chůze po silnici, celou cestu po pláži dojít nelze.
Pokoj
Poloha
Pláž
Strava
Personál
Spokojenost
1
0
 
Aspasia (app./studio)
 
28.06.05 00:00
Lefkada » Nidri
CK: Čedok
 
 
Pěkný penzion s velice milými majiteli. Poloha je horší - leží přímo u hlavní silnice, která je VELICE rušná. V Nidri už několik let staví obchvat, který bohužel ještě není v provozu. Pláž u hotelu je úzká, oblázková, pezion nemá vlastní zahradu, pouze přístup k moři. Do Nidri se nedá dojít po pláži, protože na půli cesty je říčka, která nelze přebrodit. Pokoje jsou pěkné, řecká klasika. Předzahrádka je orientovaná do silnice.
Pokoj
Poloha
Pláž
Strava
Personál
Spokojenost
0
0
 
Castelia bay 2 (hotel)
 
25.06.05 00:00
Karpathos » Amoopi
CK: Fischer
 
 
Příjemný hotýlek v klidném prostředí na konci Amoopi,s vlastní plážičkou, vtup do vody je ale betonové molo.Úklid na pokojích denně s výměnou ručníků kromě neděle, výměna ložního ob 2 dny.Snídaně rozšířené kontinentální,denně malá změna-vejce,jogurt s medem,broskv.kompot...Chyběla lednice, možnost pouze za přípl.2 eura na den.Příjemný personál, rodinný hotel.
Pokoj
Poloha
Pláž
Strava
Personál
Spokojenost
1
0
 
Kolymbia Star 6 (hotel)
 
22.06.05 00:00
Rhodos » Kolymbia
CK: MILE
 
 
Hotel je moc pěkný. Pokoje příjemně zařízení. Velké postele (i přistýlky). U každého pokoje balkon se stolečkem a křesly. Dva velké bazény a dva malé. Krásná zahrada. Dětský klub. Animační program. Strava perfektní,velký výběr,neustále doplňováno,velmi chutné. Pláž nic moc. Tmavší hrubý písek s kameny. Na pláži nejsou bary ani restaurace.
Pokoj
Poloha
Pláž
Strava
Personál
Spokojenost
0
0
 
Greek Market
Booking.com
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním těchto webových stránek s tímto souhlasíte. Více informací