Ubytování

Kalypso

Melissa Travel

Kalypso

Lefkada » Agios Nikitas Hotel
Logeno
Petr / 86xNa RN od 21.07.23 · 7 měsícůNaposledy 15.11.23/21:28 · 3 měsíceZobrazit profil
WiFiBrenna16.09.23/14:42
Tuto recenzi píši jen proto, že od poslední (od Marigaux) uplynulo již 11 let. Jinak stále platí, co zde popsali dřívější návštěvníci. Dobře umístěny útulný menší hotel s pohodovým, snaživým personálem. Na pokoji menší lednička s mrazákem, TV, klima, trezor, Wi-fi. Klidně bych si pobyt v tohle hotelu zopakoval.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • Strava
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 91%
Další hosté 31
  • Barajda
  • Gugu
  • Haňu
  • Háňa
  • Imrišek
  • Jasmína
  • Lublon
  • Luky24
  • Majinka88
  • Marigaux
  • Miaa
  • Milka121
  • Petra1
  • Siki
  • VlaďkaV
  • Yaruschka
  • Z-J
  • Zuzzka1
  • cesticky
  • herminka
  • luka
  • manoulka
  • maruzajj
  • marylka
  • milcaj
  • ozzy
  • pavliček
  • pemila
  • sheillav
  • tonda2
  • viera
Napsat recenzi

Kalypso

Lefkada » Agios Nikitas Hotel
Marigaux
Kateřina / žena / 3 213xNa RN od 02.06.12 · 11 letNaposledy 03.02.24/21:29 · 3 týdnyZobrazit profil
Kalymnos » Myrties » 06.07.24 za 129 dní
Chios » Karfas » 06.08.24 za 160 dní
WiFiČedok06.09.12/23:04
Hotel Kalypso je příjemný,klidný hotýlek spíše nahoře v Ag. Nikitas,či-li je víc klidu a nedoléhá k němu "hluk" z okolí - AG, Nikitas je vesnička,tedy se o nějakém rámusu snad ani nedá mluvit - ,majitelka je moc ochotná,příjemná...letošní novinkou bylo wifi zdarma....převážně signál na recepci,ale při dobré poloze pokoje i např. na balkóně,čisto,kuchyňka dostatečně vybavena,koupelna menší,ale čistá,úklid a čisté ručníky denně.Bazén je možný ve vedlejším hotelu Odyssei,ovšem u moře je naprosto nepotřebný pro mou osobu. Spíš jsem uvítala,že Kalypso bazén nemá,znamenalo to větší klid- žádné vřískající děti tedy apod-což jsem vítala. Pokoje menší,ale dostačující,není potřeba válet se na pokoji,čas na dovolené je příliš drahý,pláž městská dost nacpaná na můj vkus,výborná pláž Milos (lodním taxíkem nebo pešky) za kopečkem nebo Pefkoulia po cestě..pěšky zhruba 30-40minut,příp. v blízkosti pláž Kathisma,místní dopravou v sezoně není problém...s menší trpělivostí se zpožděním autobus dorazíNemůžu než tento hotel hodnotit víc jak pozitivně,nenastal žádný problém,služby delegátky Lucky byly skvělé,starala se o nás jako o vlastní,vše perfektně zorganizované,fakultativní výlety atd. skvělá dovolená nemůžu jinak než vřele doporučit Ag, nikitas,hotel Kalypso,pro nenáročné, milující klid a pohodu....
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • StravaBez stravy
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 97%
Další hosté 31
  • Barajda
  • Gugu
  • Haňu
  • Háňa
  • Imrišek
  • Jasmína
  • Logeno
  • Lublon
  • Luky24
  • Majinka88
  • Miaa
  • Milka121
  • Petra1
  • Siki
  • VlaďkaV
  • Yaruschka
  • Z-J
  • Zuzzka1
  • cesticky
  • herminka
  • luka
  • manoulka
  • maruzajj
  • marylka
  • milcaj
  • ozzy
  • pavliček
  • pemila
  • sheillav
  • tonda2
  • viera
Napsat recenzi

Kalypso

Lefkada » Agios Nikitas Hotel
herminka
Pavla / 1 834xNa RN od 06.05.08 · 15 letNaposledy 12.06.23/14:07 · 8 měsícůZobrazit profil
WiFiČedok30.09.11/15:00
Hotel Kalypso můžeme vřele doporučit. Je umístěn kousek pod hlavní cestou a také je to kousek k městské pláži. Úklid probíhal každý den, vždycky čekali, až odejdeme. Povlečení a ručníky nám měnili co 3 dny, což bylo i zbytečné. Vybavení kuchyňky je pro základní vaření (káva,čaj,brambory, řecký salátek atd.) dostačující. Byli jsme zde od 16.9. do 27.9. a v tuto dobu byl v celém letovisku až nezvyklý klid. Večer bylo slyšet jen psy a kočky a každé ráno kolem šesté popeláře. Hotel nemá bazén, kdo chce může použit bazén u vedlejšího hotelu Odyssea, ale my jsme u něj nebyli ani jednou. Voda na městské pláži teploučká, průzračná a celkem dobrý šnorchl. Kdo hledá nekomerční letovisko s báječnou řeckou atmosférou - tak tady to opravdu najde...
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • StravaBez stravy
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 97%
Další hosté 31
  • Barajda
  • Gugu
  • Haňu
  • Háňa
  • Imrišek
  • Jasmína
  • Logeno
  • Lublon
  • Luky24
  • Majinka88
  • Marigaux
  • Miaa
  • Milka121
  • Petra1
  • Siki
  • VlaďkaV
  • Yaruschka
  • Z-J
  • Zuzzka1
  • cesticky
  • luka
  • manoulka
  • maruzajj
  • marylka
  • milcaj
  • ozzy
  • pavliček
  • pemila
  • sheillav
  • tonda2
  • viera
Napsat recenzi

Kalypso

Lefkada » Agios Nikitas Hotel
Jasmína
Eva / žena / 1 561xNa RN od 07.10.04 · 19 letNaposledy 28.05.21/11:32 · 2 rokyZobrazit profil
Čedok14.09.11/13:36
Velmi příjemný rodinný hotel v horní části AN, milá, příjemná a usměvavá majitelka i personál. Pokoj menší, ale pro 2 osoby dostačující, standardně vybavený, s balkonem pro venkovní posezení, lednička, TV, možnost klimatizace.. Vynášení odpadků a důkladný úklid denně, stejně tak výměna ručníků. A to vše bez jakéhokoli obtěžování, zdržel-li se host na pokoji, uklidili nejdřív jinde, takže ničím nerušený pobyt. Pláž v AN menší, proto poměrně plná, ale přes kopec (20 min.) bezkonkurenční nádherná pláž Milos, případně při zapůjčení auta či motorky další krásné pláže západního pobřeží. Pro případné příznivce bazénů je k dispozici bazén u sousedního hotelu Odyssey. Agios Nikitas je skutečně malebné městečko uprostřed zeleně, plné květů, kde je na malém prostoru dostupné vše ke strávení příjemné dovolené: několik supermarketů, cukrárny, pekárny, 2 autopůjčovny a hlavně taverny s vynikajícím jídlem. Vřele doporučuji, nemělo to chybu.
Agios Nikitas od 24.06.11 do 05.07.11
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • StravaBez stravy
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 90%
Další hosté 31
  • Barajda
  • Gugu
  • Haňu
  • Háňa
  • Imrišek
  • Logeno
  • Lublon
  • Luky24
  • Majinka88
  • Marigaux
  • Miaa
  • Milka121
  • Petra1
  • Siki
  • VlaďkaV
  • Yaruschka
  • Z-J
  • Zuzzka1
  • cesticky
  • herminka
  • luka
  • manoulka
  • maruzajj
  • marylka
  • milcaj
  • ozzy
  • pavliček
  • pemila
  • sheillav
  • tonda2
  • viera
Napsat recenzi

Kalypso

Lefkada » Agios Nikitas Apartmány/Studia
Gugu
Leona / žena / 148xNa RN od 01.10.07 · 16 letNaposledy 09.09.12/21:36 · 11 letZobrazit profil
04.09.08/23:23
Dva Apartmany jsou umisteny nad sebou. My jsme bydelli v tom spodnim s dvemi pokoji a prijemnym posezenim venku. Tento baracek je dole vedle dvou kafeterek vlevo u plaze. Patri k hotelu Kalypso. Tam jsme si take mohli nechat auto. Ubytovali jsme se soukrome bez CK.Pokoje jsou podlouhle jeden s dvema postelema a s kuchynkou. Loznice s manz.posteli nemela okno, jen takovou sachtu. Nad nam bydlela docela hlucna rodina a tou sachtou se to strasne rozlehalo. Po zavreni to bylo snesitelne. Cena byla odpovidajici kvalite-na zac zari 60 eur na noc. Pokud nejste narocni tak vam to urcite vynahradi vzdalenost k mori a nadherny vyhled.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Pláž
  • StravaBez stravy
  • Personál
  • Spokojenost 60%
Další hosté 31
  • Barajda
  • Haňu
  • Háňa
  • Imrišek
  • Jasmína
  • Logeno
  • Lublon
  • Luky24
  • Majinka88
  • Marigaux
  • Miaa
  • Milka121
  • Petra1
  • Siki
  • VlaďkaV
  • Yaruschka
  • Z-J
  • Zuzzka1
  • cesticky
  • herminka
  • luka
  • manoulka
  • maruzajj
  • marylka
  • milcaj
  • ozzy
  • pavliček
  • pemila
  • sheillav
  • tonda2
  • viera
Napsat recenzi

Kalypso

Lefkada » Agios Nikitas Hotel
pavliček
Pavel / muž / 3xNa RN od 24.07.07 · 16 letNaposledy 09.09.12/21:36 · 11 letZobrazit profil
Dan tour24.07.07/22:41
Příjemný hotel v zeleni umístěný v horní části Agios Nikitas, kousek od hlavní uličky plné taveren. Prostorné pokoje standartně zařízené v řeckém stylu, TV, lednička, klimatizace za příplatek, balkon s posezením, čistá koupelna se sprch. koutem, úklid denně, výměna ručníků také, usměvavá pokojská. Servírované kontinentální snídaně se podávají na příjemné terase - čaj, káva, džus, pečivo, máslo, med, džem, šunka, sýr, výborný řecký jogurt s medem nebo kousek bábovky, byli jsme velmi spokojeni. Pláž v Agios Nikitas je vzdálena asi 200 metrů, procházkou je dosažitelná přes koec nádherná pláž Milos. Agios Nikitas je malebná vesnička s úžasnou atmosférou, všude plno květin, příjemné taverny, supermarkety, cukrárna...a hlavně v blízkosti nádherných pláží západního pobřeží. Tento hotel vřele doporučujeme všem, kteří hledají příjemné, čisté ubytování s milým a usměvavým personálem. My jsme byli velmi spokojeni, CK Dan tour také perfektní, nabízejí skvělé výlety, rádi se sem zase vrátíme!!!
  • Pokoj
  • Poloha
  • Pláž
  • Strava
  • Personál
  • Spokojenost 80%
Další hosté 31
  • Barajda
  • Gugu
  • Haňu
  • Háňa
  • Imrišek
  • Jasmína
  • Logeno
  • Lublon
  • Luky24
  • Majinka88
  • Marigaux
  • Miaa
  • Milka121
  • Petra1
  • Siki
  • VlaďkaV
  • Yaruschka
  • Z-J
  • Zuzzka1
  • cesticky
  • herminka
  • luka
  • manoulka
  • maruzajj
  • marylka
  • milcaj
  • ozzy
  • pemila
  • sheillav
  • tonda2
  • viera
Napsat recenzi
Lefkada Srážky Teplota Vítr
Dnes 02:00Polojasno0 mm13°5 m/s
Dnes 06:00Skoro jasno0 mm13°6 m/s
Dnes 12:00Polojasno0 mm19°6 m/s
Dnes 18:00Zataženo0.1 mm16°6 m/s
Zítra 00:00Zataženo0 mm14°6 m/s
Zítra 06:00Zataženo0 mm14°9 m/s
Zítra 12:00Déšť3 mm19°7 m/s
Zítra 18:00Déšť4.7 mm14°7 m/s

Norwegian Meteorological Institute and NRK YR.no

Kompletní předpověď
© na veškerý obsah se vztahuje autorský zákon, proto není možné cokoliv z těchto stránek kopírovat a používat k jiným komerčním účelům !