Ubytování

Kamari Star

Melissa Travel

Kamari Star

Santorini » Kamari Vila
binous
Vladimír / muž / 63xNa RN od 11.06.15 · 9 letNaposledy 16.03.23/08:26 · před rokemZobrazit profil
WiFiCK Firo tour28.08.16/11:12
Moc pěkné ubytování ,kousek od pláže.Úklid každý den,pokoje čisté s balkonem Snídaně sice stejné každý den ale myslím že bylo dost na výběr takže to bohatě stačilo
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • Strava
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 86%
Další hosté 10
  • Aranka
  • BEDY
  • Bylinka65
  • IrenaT
  • Market1
  • RottenFox
  • Stand
  • Zemanová63
  • milcaj
  • verina
Napsat recenzi

Kamari Star

Santorini » Kamari Vila
RottenFox
Petr / 4 208xNa RN od 30.04.14 · 10 letNaposledy Včera 22:30 · 2 hod.Zobrazit profil
Rhodos » Paradeisi » 06.10.24 za 103 dní
Karpathos » Olympos » 08.10.24 za 105 dní
Karpathos » Kyra Panagia » 10.10.24 za 107 dní
Kréta » Tourloti » 12.10.24 za 109 dní
Kréta » Kato Symi » 19.10.24 za 116 dní
WiFiFiro Tour12.08.16/08:20
Villa Kamari Star...
Tak fajn, tohle bylo povedené.
Člověk dorazí poprvé na Kyklady, zírá všude kolem sebe s pusou dokořán a pak ho ještě ubytují v takovémhle fajn baráčku porostlém nádhernými květinami a stará se tu o něj Řecká rodinka.
Co chtít víc? Nic.
Co se týče vybavení a tak, které teda mě bylo celkem jedno, protože jsem byl úplně hotovej z toho obřího balkonu plného květin a s výhledem do ulice přes zahrádku Řecké rodinky, tak - koupelna malá a tmavá, ale hezká a čistá, nikde žádnej humus a na běžné věci, co se v koupelnách dělají to stačí.
V chodbičce dost velká skříň s velkým trezorem (ojro na den), pokoj samotný má dost velkou postel, pak ještě pohovku, ledničku, stolek, televizi a klimatizaci (zdarma). Od chodbičky je oddělen obloukovým průchodem, od zmíněného velkého balkonu klasickými dveřmi s modrými okenicemi. Wi-Fi je zde též zdarma.
Vše čisté a v pořádku.
Někdo, kdo je zvyklý třeba na velké Turecké resorty by se tu asi divil, ale nám tohle malé rodinné ubytování vyhovuje.
Zaplacené jsme měli snídaně, ty jsou dole u recepce v hotelové restauraci, kde v menší místnosti u kuchyně jsou vyskládané klasické snídaňové věci, jako chleba, sejra, vajce, salámy, sladké pečivo, kafe, limča, atd.
Nevím, mě to přijde jako běžné věci na snídani a všeho bylo dost.
Samozřejmě se našla česká klientela, která remcala, ale co už. Nevím, co běžně snídají doma. Jestli kaviárové toasty, tak měli holt smůlu.
Zmíněná hotelová restaurace je v běžném provozu také fajn, aspoň jednou jsme vyzkoušeli.
Hned u hotelu začíná cesta dolů k pláži (pár kroků), která je už tady lemována krámky a tavernami, dole u pláže je pak přímo promenáda.
Menší parkoviště je přímo před hotelem, ale zde se nám povedlo zaparkovat jen jednou. Naštěstí pár kroků za hotelem, směrem ke kopci, je parkoviště mnohem větší a tam jsme zaparkovali vždy. Pak je ještě jedno velké parkoviště na konci pláže pod kopcem.
Když půjdete na to parkoviště pár kroků za hotelem, tak půjdete kolem dvou na sebe nalepených supermarketů - jeden z nich je Johny - tam mají nejlevnější Assyrtiko a Nichteri od Santo Wines - rozdíl oproti ostatním krámkům je několik €.
Za celý pobyt jsme řešili akorát jeden "problém" a to, že se nám vybily baterky v ovladači na klímu. Cestou na výlet jsem dal ovladač na recepci, když jsme se z výletu vrátili, byl připravený s novými bateriemi.
Celkově za nás super, klidně by jsme se sem vrátili.
Kamari od 12.07.16 do 22.07.16Santorini 2016, pro radost
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • Strava
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 100%
Další hosté 10
  • Aranka
  • BEDY
  • Bylinka65
  • IrenaT
  • Market1
  • Stand
  • Zemanová63
  • binous
  • milcaj
  • verina
Napsat recenzi

Kamari Star

Santorini » Kamari Vila
milcaj
Milena / žena / 520xNa RN od 09.07.12 · 11 letNaposledy 03.09.23/12:47 · 9 měsícůZobrazit profil
WiFiCK Firo tour16.09.15/20:35
Villa Kamari Star je rodinný hotel a bylo to vidět na příjemné obsluze, jak při snídaní, večeři a vlastně během celého pobytu, kdy vás vítali vždy s úsměvem, uměli i pár českých slovíček a byli velice vstříctní a ochotní. Samotné ubytování velicé skromné, ale čísté. Během 12denního pobytu 4x vyměněné ručníky a prostěradla, úklid denně. Měli jsme pokoj s výhledem do zahrady a rušné ulice, ale po zavření balkonu vůbec nebyl slyšet ruch ulice, buď bylo dobré těsnění nebo jsme byly tak unavené, že jsme nic neslyšely . Měly jsme jen snídaní bufetovou ve skladbě chléb světlý nebo tmavý, bábovka, vajíčko na tvrdo, jogurt, med, marmelády, nutela, lupínky káva, čáj, mléko, džus...ubytováno bylo i s polopenzi. Jinak měli i svou tavernu, jednou jsme vyzkoušeli jejich greek meny a nebylo špatné...bylo tam všeho chuť včetně rajčatových placiček, z kterých jsem byla velice zklamaná neboť těch rajčátek tam bylo poskromnu. K pláži to bylo kousek, vlastně na hlavní promenádu, asi tak 70 m. Pláž oblázková s možností zakoupení lehátek a slunečníku, např. 1 set pro 2 osoby za 7 E a nebo při tavernách za nějakou konzumaci. V době našeho odletu šli s cenou dolu, 1 set za 6 E
Závěrem...ubytování skromné, ale čisté, pro nenáročné doporučuji! Skvělá lokalita!
A mimo jiného, chtěla bych vyzdvihnout velice dobrou práci delegáta CK Firo tour Davida Schmieda...mladý muž, skvělý člověk, ochotný, vztřícný, komunikativní, znalý věcí, oblasti...prostě je vidět, že ho to baví a tím žije...a kromě jiného, asi nevíte, že je to světoznámý klavírní virtuoz...Davide veliké díky!
Santorini 2015
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • Strava
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 91%
Další hosté 10
  • Aranka
  • BEDY
  • Bylinka65
  • IrenaT
  • Market1
  • RottenFox
  • Stand
  • Zemanová63
  • binous
  • verina
Napsat recenzi
Santorini Teplota Srážky Vítr
Dnes 23:0024°0 mm6 m/s
Zítra 00:0024°0 mm6 m/s
Zítra 06:0024°0 mm8 m/s
Zítra 12:0026°0 mm9 m/s
Zítra 18:0025°0 mm9 m/s

Norwegian Meteorological Institute and NRK YR.no

Kompletní předpověď
Na veškerý obsah se vztahuje autorský zákon, proto není možné cokoliv z těchto stránek kopírovat a používat k jiným komerčním účelům!