Ubytování

Lakki Beach

Lakki beach

Karpathos » Amoppi Apartmány/Studia
jirka3 Jirka a Marie / muž / 1 254x
Na RN od 04.08.08 · 12 let
Naposledy 28.07.21/23:18 · 2 dny Zobrazit profil
WiFiMelissa04.10.19
Kvalitní ubytování s drobnými řeckými nedostatky-v koupelně není kam odložit ani ručníky, u vnitřního stolku se dvěma židlemi s nedalo pro nedostatek místa sedět Jediná zásuvka pro varnou konvici je na nočním stolku .Velmi skromné vybavení kuch . koutu,.Nám stačila pouze místní rychlovarná konvice konvice s vlastním prkénkem a ostrým nožem.Voda na čaj pouze balená,z kohoutku sice nezávadná ale nepitná.Ve vybavení je též fén a překapavač. Úklid pečlivý,každodenní mimo neděli s výměnou ručníků,lůžkoviny 2x za pobyt.Měli jsme ubytování v č 24.
Zvláštní kapitolou jsou velmi bohaté snídaně připravované paní Sofií formou švédského stolu za úplatu/8Eu/.Tyto jsme nevyžívali,přesto jsme měli 4x za pobyt na pokoji připravený moučník,taktéž úvodní i konečná snídaně byla zdarma.Majitelka s manželem zajistili pobyt v přátelském až rodinném prostředí.
Pobyt v tomto penzionu je ideální pro ty,kteří chtějí klidné prostředí 5 km od hlavního města a mají k disposici vlastní vozidlo pro pohyb po ostrově.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • StravaBez stravy
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 90%
Další hosté 4
  • Iriska
  • jkyselova
  • lili
  • vaclava
Napsat recenzi

Lakki Beach

Karpathos » Amoopi Penzion
vaclava Vendula Flaismanova / žena / 224x
Na RN od 29.06.06 · 15 let
Naposledy 18.04.21/23:34 · 3 měsíce Zobrazit profil
WiFiMelissa Travel09.08.17
Nedokážu slovy vyjádřit, jak moc se nám líbilo. Nemáme co vytknout. Domácí v Lakki Beach nejhodnější domácí, které jsme kdy viděli. Každý den si na každého hosta našli chvilku, aby se zeptali, co bude dělat, případně jaký měl den. Snídaně naprosto dokonalé. Když jsme nesnědli ranní moučník (každý den jiný), protože se to prostě nedalo, přinesli sáček, ať si ho vezmeme na odpoledne. Když jsme řekli, že jedeme na pláž na Agios Nikolaos a dost foukalo, přinesli našemu synovi destičku, aby se cítil bezpečněji. Loučili jsme se s nimi těžce, jako velcí přátelé a já jim s pláčem slíbila, že se za rok vrátíme. Máte-li rádi klid, malé plážičky, nečekáte promenády aj., je Amoopi dobrá volba.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • Strava
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 100%
Další hosté 4
  • Iriska
  • jirka3
  • jkyselova
  • lili
Napsat recenzi

Lakki Beach

Karpathos » Amoopi Apartmány/Studia
Iriska Irena / žena / 890x
Na RN od 07.11.08 · 12 let
Naposledy 16.02.19/11:47 · 2 roky Zobrazit profil
WiFiCK Alex31.05.15
Absolutní spokojenost! Toto ubytování je novinkou v ČR od r. 2015, tudíž jsme byli první čeští návštěvníci a byli jsme opravdu nad míru spokojení! Paní majitelka Sofie je neskutečně ochotná, milá a vstřícná. Při příjezdu nám sdělila, že nám hned první ráno zdarma připraví snídani na uvítanou. Tak výbornou, chutnou a rozmanitou snídani jsem v Řecku ještě nikdy nezažila. Vynikající čerstvě upečené buchty, domácí marmeláda, pečivo, jogurt, med, vaječné omelety. Šunka, salám, sýr, máslo. Káva, džus. Vřele doporučujeme přikoupení snídaní, nebudete litovat! Po celou dobu pobytu nám paní majitelka (i její manžel) poskytovali vynikající servis a zpříjemňovali dovolenou. Paní Sofie se dokonce starala po celou dobu pobytu i o starší paní - turistku, které musel být hospitalizován manžel. Pokoje jsou poměrně malé, ale čisté, nově zrekonstruované. Úklid probíhal denně (kromě neděle) a také denní výměna ručníků. Povlečení měněno cca obden. Moc milá a ochotná paní uklízečka. Koupelna poměrně prostorná, nová, čistá. Kuchyňka maličká - pouze lednice s mrazákem, dvouplotýnka, dřez (saponát, houbičky i utěrka k dispozici), kuchyńka vybavená čistým nádobím, ale doporučujeme s sebou ostrý nůž. Balkon velmi prostorný, měli jsme výhled na moře. Wifi přímo na pokoji. Jediné co je trošku negativní je přístup na pláž - připravte se na velký kopec. Nedoporučujeme tedy méně nebo hůře mobilním turistům. Nutné jsou boty do vody. Celkově jsme byli nad míru spokojení.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • Strava
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 100%
Další hosté 4
  • jirka3
  • jkyselova
  • lili
  • vaclava
Napsat recenzi
Karpathos Srážky Teplota Vítr
Dnes 04–06 Clear sky 0 mm 28° 8 m/s
06–12 Clear sky 0 mm 27° 6 m/s
12–18 Clear sky 0 mm 28° 6 m/s
18–24 Clear sky 0 mm 28° 7 m/s
Neděle, 01.08.21 00–06 Clear sky 0 mm 28° 8 m/s
06–12 Clear sky 0 mm 26° 7 m/s
12–18 Clear sky 0 mm 28° 6 m/s
18–24 Clear sky 0 mm 28° 8 m/s
Více předpovědi počasí
RNB
© na veškerý obsah se vztahuje autorský zákon, proto není možné cokoliv z těchto stránek kopírovat a používat k jiným komerčním účelům !