Ubytování

Agia Anna

Melissa Travel

Agia Anna

Naxos » Agia Anna Hotel
biba Libor Hnídek / muž / 53x
Na RN od 03.07.07 · 13 let
Naposledy 24.09.20/11:30 · 7 měsíců Zobrazit profil
WiFiFirotour03.09.19
Starší hotýlek po částečné rekonstrukci koupelny. Bohužel měli jsme pokoj č. 36. Ten je situovaný směrem k velmi frekventované křižovatce a tak při sezení na balkoně byl neustálý ruch. Kuchyňka velmi špatně vybavená. Chyběli velké talíře, misky, prkénko na krájení. Oceňuji čistotu a každodenní úklid s výměnou ručníků. Ložní prádlo výměna každé tři dny. Hotel nabízí snídaně, ale ty jsme nevyužili. Přímo u hotelu restaurace Oregano. Velmi dobrý gyros pita. Hned vedle je Supermarket, kde ráno můžete koupit skvělé sladké i slané pečivo. Některé peče přímo paní majitelka a je ještě teplé. Nutné koupit okolo 8:30 hod. Odpoledne jsme chodili do vedlejšího letoviska Agios Prokopios (cca 1km) do cukrárny na skvělé frappe a baklavu. Jinak podél pláže v Agia Anna najdete několik dobrých restaurací.
Ve starších recenzích jsem se dočetl, že se dají využít u hotelu lehátka a slunečníky. To už není možné jelikož na tomto místě vyrostl apartmán (viz. foto)
Chodili jsme na pláž Plaka za kostelík cca 700 metrů od hotelu. Pláž byla krásná voda čistá a málo lidí. Co nám vyhovovalo, že zde tolerují nudisty, kteří převažovali.
Naxos v tomto období rozhodně není klidný ostrov. Turistický ruch byl velmi rušný (srpen) dokonce jsme si museli jít půjčit skútr do vedlejšího letoviska jelikož v Agia Anna měly obě půjčovny vyprodáno. Odpovídala tomu i cena 30 - 35 eur na den.
Celkově jsme si dovolenou užili a určitě bychom se na tento ostrov vrátili, ale hledali bychom klidnější ubytování.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • StravaBez stravy
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 80%
Další hosté 14
  • Arwen11
  • Danyelka
  • Hela.Š
  • Ireon
  • Ivana1
  • Janakol
  • Jirka8
  • Kopecek
  • MonikaV
  • Nadula
  • bayka
  • blanka01
  • janavi
  • marmar
Napsat recenzi

Agia Anna

Naxos » Agia Anna Apartmány/Studia
Ivana1 Ivana / 908x
Na RN od 07.10.04 · 16 let
Naposledy 06.04.21/19:39 · před měsícem Zobrazit profil
Firo tour19.10.16
Velmi příjemné ubytování s naprosto ideální polohou, kdy se v bezprostřední blízkosti nachází pláž, obchod, gyrosárna, vynikající taverna, půjčovna vozidel, zastávka autobusu i bankomat. Ubytování představuje celkem prostorné apartmány a studia s vybavenou kuchyňkou - lednice, vařič, varná konvice, dokonce i kávovar, nějaké to nádobí (nevařili jsme, takže z větších věcí jsme nic nepostrádali), co chybělo byly, tak jako ve většině řeckých apartmánů, pořádné větší hrnky (lépe vzít s sebou) a u nás i lžičky (dokoupili jsme si v přilehlém obchodě). Klimatizace fungovala, TV taktéž, ale tu jsme nevyužili. Pozitivně nás překvapil pěkný, nový, čistý a hlavně uzavíratelný sprchový kout, celkově bylo ubytování čisté, úklid pečlivý, častá výměna povlečení a ručníků. Postel-dvojlůžko mělo sice pohodlnou matraci, ale bylo velmi úzké - takové jeden a půl lůžko s jednou společnou přikrývkou, takže každonoční přetahování a boj o ni . Naopak přistýlka byla královsky široká dokonce s možností vytažení dalšího lůžka pod ní. Ubytování je téměř na pláži, dělí ho od ní jen, přes den nepříliš frekventovaná, silnice, navíc je na konci letoviska Agia Anna, v té nejklidnější a nejhezčí části pláže, kde je jen několik málo slunečníků před ubytováním (za konzumaci v přilehlé taverně Gordona nebo za 6 Euro na den) a dále už byla prázdná pláž s krásnou zátokou pod kostelíkem a příjemnou cestou dál směrem k plážím v Place, kam lze bez problémů dojít pěšky. Lze využít k ležení i několik slunečníků přímo v zahradě u ubytování Agia Anna, taktéž v bezprostřední blízkosti se nachází taverna Gordona s vynikajícím jídlem. Pláž i dno moře je v Agia Anna písčité, pozvolný vstup do vody, nádherně čistá a průzračná voda. Jedinou vadou na kráse byla teplota vody začátkem července (pro mě velmi studená) a trvale - celých 10 dní - silný, v některé dny doslova ledový, vítr.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • StravaBez stravy
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 90%
Další hosté 14
  • Arwen11
  • Danyelka
  • Hela.Š
  • Ireon
  • Janakol
  • Jirka8
  • Kopecek
  • MonikaV
  • Nadula
  • bayka
  • biba
  • blanka01
  • janavi
  • marmar
Napsat recenzi

Agia Anna

Naxos » Agia Anna » Paraga beach Hotel
Hela.Š Helena Šebestová / žena / 879x
Na RN od 07.10.04 · 16 let
Naposledy 15.04.21/11:43 · 4 týdny Zobrazit profil
WiFiFiro Tour13.07.14
Velmi příjemné ubytování u krásných pláží, je možno si vybrat pláž Agia Anna nebo Plaka (přes kopec). Je možné využít lehátka a slunečníky na zahradě. Klidné prostředí v blízkosti taveren, obchodu a zastávky autobusu. Úklid denně, jen pokoje jsou takové menší, ale v pohodě. Snídaně jsou "z vlastní zahrádky", smažené lilky, cukety, míchaná vajíčka s lilkem, plněné papričky, mini palačinky, rýžový nákyp, čerstvá zelenina atd. Byli jsme moc spokojeni. Majitelé velmi ochotní, pomohli i při problémech s půjčovnou. Nemám co vytknout a můžu jen doporučit
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • Strava
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 80%
Další hosté 14
  • Arwen11
  • Danyelka
  • Ireon
  • Ivana1
  • Janakol
  • Jirka8
  • Kopecek
  • MonikaV
  • Nadula
  • bayka
  • biba
  • blanka01
  • janavi
  • marmar
Napsat recenzi
Naxos Srážky Teplota Vítr
Dnes 15–18 Clear sky 0 mm 23° 4 m/s
18–24 Partly cloudy 0 mm 21° 4 m/s
Pátek, 14.05.21 00–06 Fair 0 mm 18° 5 m/s
06–12 Clear sky 0 mm 16° 3 m/s
12–18 Clear sky 0 mm 21° 5 m/s
18–24 Clear sky 0 mm 22° 3 m/s
Více předpovědi počasí
RNB
© na veškerý obsah se vztahuje autorský zákon, proto není možné cokoliv z těchto stránek kopírovat a používat k jiným komerčním účelům !