Ubytování

Nikos

Melissa Travel

Nikos

Alonissos » Patitiri Penzion
Ivana1 Ivana / 908x
Na RN od 07.10.04 · 16 let
Naposledy 06.04.21/19:39 · 5 dny Zobrazit profil
WiFiMelissa travel03.08.20
Příjemný penzion, čistý, prostorný, staršího typu, ale dobře udržovaný, poklidné, pohodové ubytování s krásným výhledem na moře. Majitelka příjemná, ochotná, o penzion se stará dobře. Měli jsme 3-lůžkové studio č. 7 – pokoj prostorný, dvojlůžko v obývací části hodně úzké, nízké s měkkou matrací, třetí lůžko v kuchyňské části také úzké, ale vyšší a s tvrdší matrací. Díky třetímu lůžku není v těchto typech pokoje stůl a židle (nevejde se, u dvojlůžkových pokojů je), nutno snídat či cokoliv konzumovat v posteli nebo případně na balkoně. Klasická židle na sezení zde byla jedna, navíc sloužila jako noční stolek u dvojlůžka. Skříň prostorná, ramínek celkem dostatek. Kuchyň dobře vybavená včetně ostrého nože, velkých hrnků a všeho možného – nevyužili jsme, nevařili jsme, potřebovali jsme jen varnou konvici, která zde byla, sice v našem pokoji rozbitá a tekla – majitelka ji ale na požádání ihned vyměnila za jinou. Lednice nová, čistá, dobře chladí, klimatizace starší, ale chladí dobře. Stará, malá televize je na skříni – nevyužili jsme ani nezapínali. Signál mobilu velmi slabý až žádný, špatně odcházely SMS, stejně tak volání z penzionu velmi omezené až povětšinou nemožné, bylo nutno chodit ven na kopec nad penzion a nebo opakovaně delší čas zkoušet až se náhodou podaří SMS odeslat nebo navázat na chvilku spojení, které záhy vypadlo. Naopak Wi-Fi signál velmi dobrý, internetové spojení fungovalo skvěle. Koupelna klasická řecká jako ve všech starších řeckých ubytováních, tj. sprchový kout bez závěsu, špatný odtok vody na podlaze, takže voda po sprchování všude a dlouho, prakticky žádné odvětrávání – resp. malé okénko na společnou chodbu penzionu, takže trvale vlhkost a zápach. Balkon celkem prostorný, nádherný výhled na zátoku, ale málo soukromí na posezení a povídání si, přepážky mezi balkony velmi malé, vše je slyšet a do vedlejších balkonů vidět, ráno tam praží slunce, takže příjemně posnídat na balkoně lze jen do východu slunce. Šňůra na prádlo je tam natažena, ale kolíčky jsou už staršího data a při dotyku často praskají a rozletí se na milion kousků, lépe vzít svoje vlastní. Penzion je ve svahu nad pláží, ke které vede dost schodů. Pláž i vstup do vody a dno kamenité, vhodné boty do vody, voda na začátku července byla chladnější, vstup do vody prudší, brzy hloubka, vpravo u skal krásné šnorchlování se spoustou rybiček, ježků atd. U pláže možnost se najíst v taverně či baru, lze zakoupit kávu i zmrzlinu, je tam i malý minimarket za rohem. Pláž velmi hezká na pohled, fotogenická, krásné výhledy od penzionu. Nedaleko od penzionu 2 pekárny, 2 dobře zásobené supermarkety, zelinářství, gyrosárna, lékárna a dále v Patitiri spousta obchodů, taveren, gyrosáren. Všude v Patitiri do kopce (a z kopce), všude mnoho schodů. Celkově ubytování i místo hodnotíme kladně, byli jsme spokojeni, Patitiri je zejména v okolí přístavu velmi příjemné, ostrov jako takový nás velmi mile překvapil a byli jsme nadšeni jeho krásnou přírodou a množstvím nádherných pláží. Taktéž Chora nedaleko Patitiri je velmi malebné místo s krásnými výhledy a zajímavou atmosférou.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • StravaBez stravy
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 87%
Další hosté 27
  • Danyelka
  • Darka
  • Dusan_s
  • Haso
  • Hela.Š
  • Háňa
  • Ireon
  • Lavetka
  • Marigaux
  • Miquell
  • Nováček
  • Pavlida
  • Pesaja
  • Radecek152
  • Souvlakis
  • Vlastig
  • ZdenaK
  • barny1
  • hanament
  • hynek
  • kukacka
  • lili
  • matymaty
  • micousa
  • olík
  • pompovi
  • typhoon
Napsat recenzi

Nikos

Alonissos » Rusum Gialos » Patitiri Apartmány/Studia
Vlastig Vlastislav / muž / 6 075x
Na RN od 21.06.09 · 11 let
Naposledy 07.04.21/18:28 · 4 dny Zobrazit profil
WiFiMelissa Travel01.10.13
Standartní studia, která mě mile překvapila svou skvělou polohou a slušným výhledem z balkónu na pláž a záliv. Co se týče vybavení, je spíše chudší. Ze základního vybavení (talíře, příbory) je vše po třech + malá pánev, dva hrnce. Co nám úplně chybělo byl kuchyňský nůž, otvírák na víno a třebas rychlovarná konvice. Nůž jsme vyřešili se sousedy, kteří měli dva a ochotně nám jeden dali. Otvírák jsme si vezli vlastní.
Úklid probíhal každý den kromě neděle. Bylo to potřeba, jelikož u sprchového koutu chyběl závěs. Tím pádem šlo značné množství vody mimo ke kanálku, který byl nepatrně výš než hladina.
Musím vyzdvyhnout skvělou polohu..na pláži jste během dou až třech minut. V marketu i zelenině minut cca 5.
Podtrženo sečteno, kvalitní ubytování, spokojenost.
PS: V noci na spaní nádherně šumí moře.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • StravaBez stravy
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 87%
Další hosté 27
  • Danyelka
  • Darka
  • Dusan_s
  • Haso
  • Hela.Š
  • Háňa
  • Ireon
  • Ivana1
  • Lavetka
  • Marigaux
  • Miquell
  • Nováček
  • Pavlida
  • Pesaja
  • Radecek152
  • Souvlakis
  • ZdenaK
  • barny1
  • hanament
  • hynek
  • kukacka
  • lili
  • matymaty
  • micousa
  • olík
  • pompovi
  • typhoon
Napsat recenzi

Nikos

Alonissos » Rousum Gialos » Patitiri Penzion
Háňa Hana / žena / 5 366x
Na RN od 23.01.07 · 14 let
Naposledy 10.04.21/11:20 · včera Zobrazit profil
Rhodos » Stegna » 01.06.21 za 50 dníParos » Naoussa » 07.09.21 za 148 dní
WiFiMelissa Travel31.07.13
Penzion je hezky umístěn nad pláží, nádherný výhled na moře, paní majitelka výborně uklízí, bývá 2x denně k dispozici, pěkné vybavení, prostorné balkony, klimatizace, velká kuchyňská linka, byli jsme maximálně spokojeni.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • StravaBez stravy
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 97%
Další hosté 27
  • Danyelka
  • Darka
  • Dusan_s
  • Haso
  • Hela.Š
  • Ireon
  • Ivana1
  • Lavetka
  • Marigaux
  • Miquell
  • Nováček
  • Pavlida
  • Pesaja
  • Radecek152
  • Souvlakis
  • Vlastig
  • ZdenaK
  • barny1
  • hanament
  • hynek
  • kukacka
  • lili
  • matymaty
  • micousa
  • olík
  • pompovi
  • typhoon
Napsat recenzi
Alonissos Srážky Teplota Vítr
Dnes 05–06 Clear sky 0 mm 13° 3 m/s
06–12 Clear sky 0 mm 13° 3 m/s
12–18 Clear sky 0 mm 13° 4 m/s
18–24 Clear sky 0 mm 13° 6 m/s
Úterý, 13.04.21 00–06 Fair 0 mm 14° 6 m/s
06–12 Cloudy 0 mm 14° 2 m/s
12–18 Partly cloudy 0 mm 14° 1 m/s
18–24 Fair 0 mm 14° 4 m/s
Více předpovědi počasí
RNB
© na veškerý obsah se vztahuje autorský zákon, proto není možné cokoliv z těchto stránek kopírovat a používat k jiným komerčním účelům !