Ubytování

Anaxos Garden

Melissa Travel

Anaxos Garden

Lesbos » Anaxos Apartmány/Studia
tuckoval Zuzka / 1x
Na RN od 08.07.13 · 7 let
Naposledy 08.07.13/11:40 · 7 let Zobrazit profil
WiFiCHARIS TOUR08.07.13
Nejsem zvyklá vypisovat do naprosto anonymního prostředí diskuzních serverů své zážitky a dojmy ze svého soukromého života, ale dostala jsem se k recenzi studií, kde jsem shodou okolností letos trávila svou dovolenou a negativní popis od nespokojené paní mě tak vyburcoval, že poprvé v životě i já musím napsat pár řádků, když se mohu vyjádřit k nespravedlnosti, ke které v tomto případě rozhodně dochází. A to jak na CK CHARIS TOUR, tak na majitele ubytování.

V červnu jsem trávila s rodinou dovolenou na krásném a klidném ostrově Lesbos, v letovisku Anaxos. Zájezd jsem si koupila stejně jako níže nespokojená paní také u CK CHARIS TOUR, ale mé zkušenosti jsou naprosto rozdílné, tak ani nevím, jestli jsme vlastně byli na stejném místě. V dnešní době internetu si každý může o letovisku, kde hodlá trávit svou dovolenou, zvláště s dítětem, zjistit co nejvíce a je možnost se dostatečně dopředu připravit a informovat. Nicméně veškeré informace, které jsem ke své dovolené na Lesbosu potřebovala, jsem od paní v cestovce dostala a co mi řekla, to také byla pravda. Studia v Anaxos Garden jsou klasická řecká, s dřevěným nábytkem, což se mě osobně líbí víc než nějaké supermoderní lamino. Pokoj, který jsme dostali, byl s výhledem na velký bazén, v prvním patře, v klidné zahradě, kde krásně roste středomořská květena, kterou můžeme Řecku všichni jen závidět. S úklidem jsem problém neměla, nevím, co si paní představuje za úklid ve studiích, každé dva dny je to víc než na jiných místech. Třeba v Itálii Vám neuklízí vůbec... A jestli očekává úklid každý den, doporučuji dovolenou v pětihvězdičkovém hotelu, kde ovšem cena bude také úplně jiná.

Ano, komáři jsou všude, nejen v Anaxosu. Ale ne vždy dávají majitelé odpuzovače hmyzu do elektřiny, jak tomu bylo právě v případě Anaxos Garden. Většinou jsem jela takhle vybavená z domu, na místě to dávají domácí málokde. A pokud jede někdo na dovolenou s dítětem, tak se určitě každá matka připraví a vezme si nějaký přípravek i z domu.

Posezení u bazénu je v Anaxos Garden pro všechny a když si dáte pravé řecké frappé, vždy ho na baru dostanete s úsměvem. Během naší dovolené se rozhodně žádné dýchánky domácích do dvou do rána nekonaly. A že se umí Řekové radovat ze života, to jim můžeme taky jen závidět. Majitelé ví, že v pokojích mají hosty, i s dětmi, takže určitě neřádí dlouho do noci, dodržovali klid v nočních hodinách a jestli to jednou skrz nějakou rodinnou sešlost protáhli něco přes půlnoc, tak to bylo maximum. Vždyť i my Češi umíme pěkně po nocích oslavovat.

Dětské hřiště u Anaxos Garden je, nejlepší roky už má sice za sebou, ale od plastu na sluníčku nemůžeme čekat, že vydrží věčnost. A my jezdíme k moři s dětmi skrz koupání v moři a užívání si sluníčka na pláži, dětská hřiště si necháváme na podzim u nás. Je škoda trávit dovolenkový čas na plácku na houpačce, když moře nabízí větší zábavu.

Tak, dostála jsem občanské povinnosti vzepřít se nespravedlivému osočení na majitele ubytování v Anaxos a také nařknutí CK CHARIS TOUR a doufám, že se budeme všichni ze svých dovolených vracet spokojení a nebudeme muset číst jen negativní zprávy, na které si najde bohužel čas víc lidí než na pochvalné recenze.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • StravaBez stravy
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 90%
Další hosté 5
  • Bree
  • Mirdja
  • Urbi
  • angua
  • kapucianov
Napsat recenzi

Anaxos Garden

Lesbos » Anaxos Apartmány/Studia
angua Lůca / 485x
Na RN od 17.08.07 · 13 let
Naposledy 15.08.18/07:22 · 2 roky Zobrazit profil
WiFiCharis07.07.13
Studia jsou hodně slabé. Uklízí se co 2 dny, odpadky si musíte vynášet sami. Plné mravenců a jiného hmyzu. Rozdělené do 4 budov s tím, že čeští klienti mají nejhorší ubytování a bez sítěk proti komárům, takže jsme měli v noci min. 20 komárů, kteří nás žrali. Okolí klidné, ale studia mají výhled na pěkný bazén, kde se pořádají každý večer do 2 hod. ráno řecké mecheche majitele. Personál nepříjemný a neochotný. Dětské hřiště v katastrofálním stavu špinavé a neuklizené, bála jsem se tam pustit 2 leté dítě. Studia NEDOPORUČUJI, tak jako CK CHARIST TOUR, která naslibovala, co mohla a nic z toho neklaplo. Dávejte si na ně pozor.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • StravaBez stravy
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 40%
Další hosté 5
  • Bree
  • Mirdja
  • Urbi
  • kapucianov
  • tuckoval
Napsat recenzi

Anaxos Garden

Lesbos » Anaxos Apartmány/Studia
Bree Zdenka / žena / 31x
Na RN od 14.09.07 · 13 let
Naposledy 06.03.18/12:20 · 3 roky Zobrazit profil
Charis05.09.11
Klidná studia v Anaxosu. Celkem 4 jednoposchoďové budovy. V hlavní budově u bazénu v 1 patře je 5 studií pro Čechy, přízemí a 1 patro patří majiteli-byt. V ostaních budovách převážně Angličani. Perfektní úklid-každý den, každý den vynášení odpadků a vytírání pokojů, co druhý den výměna ručníků a 2x výměna ložního prádla. Budovy jsou v krásné zahradě s velkým bazénem, pozor bazén je hluboký, pouze pro plavání. V zahradě banánovníky, oleandry ibišky-spousta květin. Majitelka Mária velice příjemná paní. Pokud na pokoji něco chybí, ihned dodá. Studia jsou asi 7 minut od pláže. Ze studií není výhled na moře.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • StravaBez stravy
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 83%
Další hosté 5
  • Mirdja
  • Urbi
  • angua
  • kapucianov
  • tuckoval
Napsat recenzi
Lesbos Srážky Teplota Vítr
Dnes 23–24 Clear sky 0 mm 15° 5 m/s
Pondělí, 10.05.21 00–06 Clear sky 0 mm 14° 5 m/s
06–12 Clear sky 0 mm 12° 4 m/s
12–18 Clear sky 0 mm 19° 6 m/s
18–24 Clear sky 0 mm 20° 5 m/s
Více předpovědi počasí
RNB
© na veškerý obsah se vztahuje autorský zákon, proto není možné cokoliv z těchto stránek kopírovat a používat k jiným komerčním účelům !