Ubytování

Stone Bridge

Melissa Travel

Stone Bridge

Zakynthos » Alikanas Hotel
eileen
Lenka / 71xNa RN od 09.05.09 · 14 letNaposledy 09.09.12/21:36 · 11 letZobrazit profil
Akvila23.08.09/23:15
Ubytování je typické apartmánové... kuchyňka dostatečně vybavená na přípravu nenáročných pokrmů, chybí ale konvice. Koupelnička velice malá, ale účelná, i když zde nepoužívají závěsy ke sprchovacímu koutu... S ubytováním jako takovým jsme byli spokojeni, výměna ručníků a úklid proveden za celý pobyt 2x. V přízemí se nachází restaurace s moc příjemnou obsluhou. K ubytovacímu zařízení patří i venkovní bazén s lehátky. Jediné ale za to opravdu veliké mínus je poloha, protože se vedle nachází dost rušná silnice, kde řeckým chlapcům nedělá ve 3 hodiny ráno problém zkoušet, co umí jejich motorky..... K moři se dá dojít tak do 5ti minut, pláž písčitá (pouze u vstupu do moře bylo prochu kamínků) upravovaná s velmi pozvolným vstupem do moře, takže vhodná i pro rodiny s dětmi.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Pláž
  • StravaBez stravy
  • Personál
  • Spokojenost 75%
Další hosté 8
  • IvetkaS
  • Lublon
  • Lucinka
  • Peetulinka
  • gogo1
  • kacatko
  • radik
  • silisili1
Napsat recenzi

Stone Bridge

Zakynthos » Akikanas/Zakynthos » Alikanas Apartmány/Studia
IvetkaS
Iveta / žena / 213xNa RN od 18.07.08 · 15 letNaposledy 11.02.24/20:00 · 2 týdnyZobrazit profil
Akvila Travel29.03.09/14:54
Ve studiích Stoner Bridge jsme byli ubytovaní v srpnu 2008. CK prezentuje tento hotel jako ***, ale my bychom jednu hvězdičku ubrali. Pokoje jsou velmi malé, dvě lůžka, skříň, malý stůl a dvě židle, menší toaleka a stolička, kolem toho všeho místo pouze na projití, kuchyňský kout taktéž maličký a koupelna nejen malinká, ale ani po rekonstrukci, takže dle našeho názoru příšerná. WC v těsné blízkosti sprchového koutu bez závěsu a z druhé strany sprch. koutu ihned umývadlo, nízký strop. Po sprchování koupelna plná vody, kanál moc nebral, takže se mu občas musí pomoct. Balkón veliký, na celou šíři pokoje, výhled bohuže do ulice. U hotelu ale pěkný a čistý docela velký bazén a zahrada. Na pláž cca 500 metrů, pláž je nádherná, čistá, písčitá, široká a velmi málo lidí i v hlavní sezóně. Jídlo ve Stone Bridge celkem dobré a ceny nižší než v okolních tavernách. Obsluhuje Bulharka, je milá a vstříčná. Úklid 2x za týden. Celkově jsme byli nakonec sokojeni, je to ale ubytování pro skromnější.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Pláž
  • Strava
  • Personál
  • Spokojenost 64%
Další hosté 8
  • Lublon
  • Lucinka
  • Peetulinka
  • eileen
  • gogo1
  • kacatko
  • radik
  • silisili1
Napsat recenzi

Stone Bridge

Zakynthos » Alikanas Apartmány/Studia
Peetulinka
Petra / žena / 622xNa RN od 03.04.08 · 15 letNaposledy 09.09.12/21:36 · 11 letZobrazit profil
Akvila Travel01.07.08/21:58
Tento útulný aparthotel se sice nachází u rušnější silnice vedoucí do sousedního letoviska Alykesu, ale pro mě byl moc hezký a příjemný, nebyl žádný problém co bychom museli řešitIkdyž jsme byly tři a měly přistýlku, pokoj byl dostatečný, stačilo si jen lehce pohrát s nábytkem,aby se nám tam tam vešly naše kufry Toaleta dohromady s umyvadlem a spr.koutem byla taky vpohodě. Bazén byl moc fajn a okolí bylo příjemné. Vedle je hned snack bar a restaurace s moc milou obsluhou,takže naco si vzpomenete tak mají Gyros tu byl ten nej!!! Moc se nám tu líbílo
  • Pokoj
  • Poloha
  • Pláž
  • StravaBez stravy
  • Personál
  • Spokojenost 95%
Další hosté 8
  • IvetkaS
  • Lublon
  • Lucinka
  • eileen
  • gogo1
  • kacatko
  • radik
  • silisili1
Napsat recenzi

Stone Bridge

Zakynthos » Alikanas Apartmány/Studia
radik
Radka / 23xNa RN od 07.10.04 · 19 letNaposledy 09.09.12/21:36 · 11 letZobrazit profil
Marted26.07.07/06:46
Studia vybavená účelně,kuchyňka s 2 plot.vařičem,zákl.nádobí pro 2 osoby,pokoj klimatizovaný,sprch.kout s WC,možnost vytření koupelny,úklid téměř denně,4 ručníky k dispozici -1xvýměna ručníků a prostěradel za pobyt.Milá obsluha v bufetu u bazénu,který je k dispozici.Kolem budovy vede hlavní silnice,která je dost rušná.Na pláž asi 200 m,pláž úzká,místa ale dost,pozvolný vstup do vody,moře čisťounké.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Pláž
  • StravaBez stravy
  • Personál
  • Spokojenost 70%
Další hosté 8
  • IvetkaS
  • Lublon
  • Lucinka
  • Peetulinka
  • eileen
  • gogo1
  • kacatko
  • silisili1
Napsat recenzi

Stone Bridge

Zakynthos » Alikanas Apartmány/Studia
Lucinka
Lucie Frýdová / 9xNa RN od 07.10.04 · 19 letNaposledy 09.09.12/21:36 · 11 letZobrazit profil
Exim tours03.09.05/00:00
Pokoje jsou zařízeny velmi jednoduše, ale účelně. Jedinou chybičkou je maličkatá koupelnička a sprchový kout bez závěsu či zástěny, takže po koupeli je všude povodeň. Jinak Alikanas je menší a klidnější středisko na západě ostrova. Od letiště vzdáleno asi 17km. Jezdí sem pouze Češi a Angláni. Pláž je zde celkem úzká ( jako skoro všude na Žante), ale dlouhá, s pozvolným vstupem do moře.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Pláž
  • StravaBez stravy
  • Personál
  • Spokojenost 55%
Další hosté 8
  • IvetkaS
  • Lublon
  • Peetulinka
  • eileen
  • gogo1
  • kacatko
  • radik
  • silisili1
Napsat recenzi
Zakynthos Srážky Teplota Vítr
Dnes 20:00Jasno0 mm11°2 m/s
Zítra 00:00Déšť2.2 mm11°3 m/s
Zítra 06:00Slabé dešťové přeháňky0.7 mm12°3 m/s
Zítra 12:00Skoro jasno0.1 mm16°5 m/s
Zítra 18:00Skoro jasno0 mm13°4 m/s

Norwegian Meteorological Institute and NRK YR.no

Kompletní předpověď
© na veškerý obsah se vztahuje autorský zákon, proto není možné cokoliv z těchto stránek kopírovat a používat k jiným komerčním účelům !