Ubytování

Vasilikos

Melissa Travel

Vasilikos

Chios » Agia Fotini Apartmány/Studia
vostrucha
Jana / 5 381xNa RN od 20.10.09 · 14 letNaposledy Včera 11:26 · 13 hod.Zobrazit profil
Kréta » Frangokastello, Gavdos 3dny » 05.09.24 za 52 dní
WiFiAlex23.07.15 15:40
Studia Vasilikos se nachází v klidném prostředí, okolí je krásně upravené a udržované, menší bazén s čistou vodou byl moc přijemný pro osvěžení.
Měli jsme studio v 2. patře (za příplatek!), odkud byl hezký výhled na moře a pláž Ag. Fotini. Malý balkon, opatřený markýzou,stolek a 3 židle.
Studia mají klimatizaci a jsou vybavena celkem pěkným, novějším nábytkem (velká šatní skříň, dvoulůžko,noční stolky, gauč, toaletka, trezor, TV).
Kuchyňský kout byl velmi slušně vybaven - el.trouba s grilem+dvouplotýnkový vařič, mikrovlnka, kávovar, rychlovarná konvice, toustovač. Většinu z toho jsme ale nevyužili, protože jsme nevařili. Co nám ale chybělo, bylo prkénko na krájení, kterého jsme se, i přes urgence u delegáta, bohužel nedočkali. Ze spodní části kuchyňské linky byla silně cítit plíseň, což bylo velmi nepříjemné. I toto jsme hlásili hned na začátku pobytu, ale za nás nebylo vyřešeno. Dolní skříňky jsme tedy raději neotvírali a příborník jsme, po důkladném umytí, nechávali na lince.
Koupelna+WC byla řecká klasika - sprcha se závěsem, umyvadlo se zrcadlovou policí, mile překvapila připravená sada sprchového gelu a šamponu.
Největším problémem ovšem byl tlak vody, který byl tak slabý, že opláchnout si vlasy po umytí byl horor. Takto to bylo bohužel dnes a denně. Tento problém jsme neměli jen my nahoře ubytovaní, ale i ti, kteří bydleli v přízemí.
Když pominu tyto dvě nepříjemnosti, byli jsme s ubytováním včetně úklidu, výměny ručníků a lůžkovin velmi spokojeni.
Na městskou pláž to bylo asi 5 min chůze, my jsme ovšem chodili přes louku, kolem útesů na neorganizovanou oblázkovou pláž, kde bylo dostatek soukromí a pohoda.
Celkově se nám dovolená na Chiosu velmi vydařila.
Chios - ostrov mnoha vůní
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • StravaBez stravy
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 77%
Další hosté 7
  • 0711hana
  • JanJana
  • Olča
  • Pesaja
  • Wolfi1
  • hesina
  • jauna
Napsat recenzi

Vasilikos

Chios » Agia Fotini Hotel
hesina
Dagmar / žena / 492xNa RN od 26.08.10 · 13 letNaposledy 30.09.15 21:29 · 8 letZobrazit profil
Alex25.09.10 21:45
Studia se nacházejí stranou rušnější části letoviska,v mírném kopci,takže je odtud pěkný výhled na moře. Jsou celkem prostorná,útulná s malým balkonem,opatřeným markýzou.Výhled z pokojů na moře je pouze v 1.a 2.patře. Jsou nadstadartně vybavena rychlovarnou konvicí,dvouplotýnkovým vařičem, mikrovlnou troubou,el.troubou s grilem,překapávačem kávy a televizí a sejfem. Jsou opatřena klimatizací. Ve vedlejším studiu byla i žehlička. Výměna ložního prádla 2x týdně,taktéž i ručníků. K apartmánům patří bazén,vždy perfektně čistý se sociálním zázemím.S personálem jsme nepřišli do styku, vyjma pana majitele.Jediným menším nedostatkem je omezené soukromí na balkonech, obzvláštˇsousedství kuřáků s nekuřáky.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Pláž
  • StravaBez stravy
  • Personál
  • Spokojenost 90%
Další hosté 7
  • 0711hana
  • JanJana
  • Olča
  • Pesaja
  • Wolfi1
  • jauna
  • vostrucha
Napsat recenzi

Vasilikos

Chios » Agia Fotini Apartmány/Studia
Olča
Olga / 1 084xNa RN od 14.08.06 · 17 letNaposledy 14.06.24 09:57 · před měsícemZobrazit profil
Alex21.03.10 21:49
Opravdu výborné ubytování, stranou malého letoviska, na mírném kopci, klídek. Bazén opečovávaný, přísluší k němu i toalety a sprchy, vše perfektně čisté. Pěkné posezení za domem s výhledem na moře. Jediná malá chybička: málo teplá voda, ale to jsme řešili osprchováním u bazénu, tam tekla teplá vždy.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Pláž
  • StravaBez stravy
  • Personál
  • Spokojenost 80%
Další hosté 7
  • 0711hana
  • JanJana
  • Pesaja
  • Wolfi1
  • hesina
  • jauna
  • vostrucha
Napsat recenzi
Chios Teplota Srážky Vítr
Dnes 00:0026°0 mm9 m/s
Dnes 06:0027°0 mm10 m/s
Dnes 12:0034°0 mm10 m/s
Dnes 18:0030°0 mm10 m/s
Zítra 00:0027°0 mm10 m/s
Zítra 06:0028°0 mm10 m/s
Zítra 12:0035°0 mm9 m/s
Zítra 18:0030°0 mm8 m/s

Norwegian Meteorological Institute and NRK YR.no

Kompletní předpověď
Na veškerý obsah se vztahuje autorský zákon, proto není možné cokoliv z těchto stránek kopírovat a používat k jiným komerčním účelům!