Ubytování

Anemones

Melissa Travel

Anemones

Santorini » Kamari Hotel
Háňa
Hana / 6 491xNa RN od 23.01.07 · 17 letNaposledy Dnes 10:18 · 9 hod.Zobrazit profil
Astypalea » Livadi » 01.06.24 za 100 dní
WiFiMelissa Travel14.11.14/23:54
Hotel jsme navštívili koncem září 2013, nebyl plný. Vybavení pokoje je staršího data, nicméně vše čisté, úklid ok, matrace dobré, měli jsme malý výhled na moře uličkou, snídaně jednoduché ale dostačující. Velká spokojenost.
Modrobílá 84x jinakModrobílá 91x jinak
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • Strava
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 94%
Další hosté 10
  • BERUNKA
  • Babka
  • MINJA
  • Market1
  • Věra1
  • jirik
  • liona
  • nadaku
  • neradka
  • vholmanova
Napsat recenzi

Anemones

Santorini » Kamari Hotel
liona
Lenka / žena / 655xNa RN od 09.04.09 · 14 letNaposledy 30.05.23/13:28 · 8 měsícůZobrazit profil
Mile24.09.11/21:38
S hotelem jsme byli maximálně spokojeni. Budova je situována v klidné části Kamari v blízkosti pláže asi 50m, která je spojena s hlavní promenádou. Zde se nachází široká nabídka taveren, restaurací a barů. Prostorný třílůžkový pokoj (byli jsme 2 osoby) má vlastní sociální zařízení, klimatizaci (měli jsme bez poplatku), ledničku, fén, TV a balkon. Hotel Anemones má místnost pro podávání snídaní spojenou s terasou. Snídaně jsou ve formě bufetu - množství není omezeno. Úklid denně, každý druhý den výměna ručníků, za 10-ti denní pobyt 2x výměna povlečení. Hotel má venkovní bazén s pool barem (slunečníky a lehátka u bazénu zdarma). Hotel doporučuji.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • Strava
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 91%
Další hosté 10
  • BERUNKA
  • Babka
  • Háňa
  • MINJA
  • Market1
  • Věra1
  • jirik
  • nadaku
  • neradka
  • vholmanova
Napsat recenzi

Anemones

Santorini » Santirini » Kamari Hotel
jirik
Jiří Knot / muž / 74xNa RN od 09.10.07 · 16 letNaposledy 23.11.23/14:42 · 2 měsíceZobrazit profil
MILE23.06.10/22:03
Hotel má 19 pokojů. Je umístěn v boční uličce cca 50-70m od moře. Oceňovali jsme klidné prostředí a ticho. Po uličce jen sem tam něco projelo. Vzhledem k blízkostio letiště občas přes den proletí nízko letadlo, ale to je spíš zpestření. Hotel je udržovaný a velmi čistý. Každý den proběhl vzorný úklid a byly vynešeny odpadky. Výměna ručníků a prádla 3x za pobyt. Pokoje jsou poměrně malé (asi 10-12m2). Je potřeba s tím počítat. V pokoji je jedna menší skříň s jednou poličkou, vybalení prádla a uskladnění kufrů je trochu náročnější. Dále je zde televize, lednička a menší balkón. V ceně je klimatizace (my ji ani nepotřebovali), nám na začátku sezony stačil stropní ventilátor. Hotelový bazén je poměrně velký a dobře udržovaný. Snídaně byly sice stále stejné (2 druhy džusů, káva, čaj, mléko, šunka, plátkový sýr, vejce natvrdo, máslo, margarín, 2 druhy chleba, 2 druhy džemu, med, kukuřičné lupínky, jogurt, buchta), ale podle nás byl výběr a množství naprosto dostačující, bez výhrad. S ubytováním i službami hotelu jsme byli velmi spokojeni, žádné výhrady (snad až na velikost pokoje) nelze mít.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Pláž
  • Strava
  • Personál
  • Spokojenost 84%
Další hosté 10
  • BERUNKA
  • Babka
  • Háňa
  • MINJA
  • Market1
  • Věra1
  • liona
  • nadaku
  • neradka
  • vholmanova
Napsat recenzi

Anemones

Santorini » Kamari Hotel
Babka
Lenka / žena / 10 131xNa RN od 07.10.04 · 19 letNaposledy Včera 17:53 · včeraZobrazit profil
Mile07.09.09/13:52
Hotel je v katalogu ck označen 3 hvězdičkami, je situován spíše na začátku Kamari, asi 50m od moře, v kolmé ulici k hlavní promenádě. Majitelky hotelu jsou velmi milé a ochotné, hotel je výborně udržovaný v čistotě. Úklid pokojů a všech prostor probíhal denně a kvalitně. 3x za 11 nocí bylo vyměněno ložní prádlo. Hotel nabízí pouze snídaně, které mohou být pro některé fajnšmekry ve výběru jednotvárné, protože jsou každý den naprosto stejné. Na každém záleží co si zvolí. Nám to nevadilo. Já byla denně na jogurtu s medem a manžel měl vždy odevšeho trochu. V množství odebraného jídla není nikdo omezován. Jogurt s medem už jsem zmínila, dále bylo možné mít, šunku, plátkový sýr, máslo, marmelády, vařená vejce, kávu, čaj, chleba bílý i tmavý, kávu s mlékem nebo bez, čaj bylinkový nebo černý, džus pomerančový nebo grepový. Velkou výhodou jsou pokoje ve stínu a velký, udržovaný bazén a pool bar. Pokoj měl zhruba 14m2. S ubytováním jsme byli velice spokojení a můžeme ho vřele doporučit.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Pláž
  • Strava
  • Personál
  • Spokojenost 68%
Další hosté 10
  • BERUNKA
  • Háňa
  • MINJA
  • Market1
  • Věra1
  • jirik
  • liona
  • nadaku
  • neradka
  • vholmanova
Napsat recenzi
Santorini Srážky Teplota Vítr
Dnes 18:00Jasno0 mm15°2 m/s
Dnes 19:00Jasno0 mm15°3 m/s
Zítra 00:00Jasno0 mm15°5 m/s
Zítra 06:00Jasno0 mm15°4 m/s
Zítra 12:00Jasno0 mm17°3 m/s
Zítra 18:00Jasno0 mm16°5 m/s

Norwegian Meteorological Institute and NRK YR.no

Kompletní předpověď
© na veškerý obsah se vztahuje autorský zákon, proto není možné cokoliv z těchto stránek kopírovat a používat k jiným komerčním účelům !