Ubytování

Michalis

Melissa Travel

Michalis

Chalkidiki » Sithonie » Sarti Apartmány/Studia
houhelak Lucie / žena / 102x
Na RN od 05.05.07 · 14 let
Naposledy 13.08.19/16:53 · před rokem Zobrazit profil
WiFiBonton04.09.12
Studia Michalis nabízí velmi příjemné ubytování. Jedná se o docela prostorné pokoje s kuchynskym koutem (k dispozici je základní nádobí, elektrický vařič - jen pro jednoduché vaření, lednička). Koupelna je trochu menší, ale stačila nám. Uvítali jsme prostorný balkon se zahradním nábytkem. Studia jsou trochu dál od pláže. Zvláště pokud chcete být v blízkosti barů a taveren, tak se dost projdete... My to ale uvítali, alespoň jsme si každý den udělali příjemnou procházku. K apartmánům také patří i menší bazén, u kterého vám milá majitelka připraví frappé nebo různé koktejly, což nemělo chybu. Letovisko Sarti je opravdu kouzelné a barva moře je zde nezapomenutelná. Doporučuji půjčit si skútr a objet si blízké okolí (hl. Pomerančovou pláž). Sarti ožívá hlavně večer a doslova vybízí k návštěvě různých taveren a ochutnání místních specialit. Nemluvě o spoustě krámků se suvenýry. Rovněž musím vyzdvihnout místní pekárnu, která byla bezkonkurenční. V životě jsem nesnědla tolik sladkého jako tady. Jinak v Sarti je celkem i dost levno, takže jednoznačně doporučuji, jak městečko tak ubytování Michalis.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • StravaBez stravy
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 93%
Další hosté 8
  • Hornas
  • Marge
  • Olga
  • blazkovap
  • mamenecek
  • nelinka
  • petrzajick
  • šarik
Napsat recenzi

Michalis

Chalkidiki » Sithonia » Sarti Apartmány/Studia
mamenecek Iva / 32x
Na RN od 17.08.10 · 10 let
Naposledy 20.06.15/07:11 · 5 let Zobrazit profil
Melissa Travel14.09.10
Doporučuji všem, co hledají klid a odpočinek. Michalis je situován v zahradě s bazénem, dětskými houpačkami a hřištěm. Studia a apartmány mají balkón/terasu. Koupelna maličká, ale stačila. Vzdálenost od centra letoviska asi 15 min., od pláže 8 min.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Pláž
  • StravaBez stravy
  • Personál
  • Spokojenost 70%
Další hosté 8
  • Hornas
  • Marge
  • Olga
  • blazkovap
  • houhelak
  • nelinka
  • petrzajick
  • šarik
Napsat recenzi

Michalis

Chalkidiki » Výběžek Kassandra » Mola Kaliva Apartmány/Studia
Hornas Roman Horníček / muž / 21x
Na RN od 16.09.07 · 13 let
Naposledy 09.09.12/21:36 · 8 let Zobrazit profil
Tosca Tour16.07.09
Malý a celkem příjemný komplex studií, přímo na pláži. Majitel místní pán který celý den poposedá kolem s panákem v ruce a rozhodně od něj nečekejte pomoc, když se něco semele. 2 dny nám netekla voda protože prý byl plný septik a tak vodu jednoduše zastavil. Dostali jsme od CK balenou (balík na osobu a den). Pláž písčitá, ale neupravená. V moři obrovské kameny, které vstup do moře dost znepříjemňují. Letovisko malé,naprosto mrtvé s 2 obchůdky a 3 tavernami. Byli jsme tam v září tzn. 1 obchod a 2 taverny už jaksi nepremávali. Nejbližší letovisko kde je život se jmenuje Polichrono ...klasické rušné letovisko se vším co člověk shání a potřebuje. Celkové hodnocení: bylo tam hezky, ale už bych tam nikdy nejel :o)
  • Pokoj
  • Poloha
  • Pláž
  • StravaBez stravy
  • Personál
  • Spokojenost 50%
Další hosté 8
  • Marge
  • Olga
  • blazkovap
  • houhelak
  • mamenecek
  • nelinka
  • petrzajick
  • šarik
Napsat recenzi

Michalis

Chalkidiki » Sarti Apartmány/Studia
šarik šárka / 6x
Na RN od 16.09.08 · 12 let
Naposledy 09.09.12/21:36 · 8 let Zobrazit profil
Bonton16.09.08
Ahojte,pro všechny,kteří si už vybírají dovolenou na příští rok a máte v užším výběru i letovisko Sarti, tak mohu jen doporučit.Je to kouzelné místečko s nádhernou přírodou, dlouhými písečnými plážemi a čisťounkým mořem.Co se týče ubytování, velká spokojenost, zařízení pokojů je slušné, zahrada s bazénem, klid a taková ta domácí atmosféra, kterou v hotelu nenajdete.Byla to moje první dovolená v Řecku, na kterou budu moc ráda vzpomínat.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Pláž
  • StravaBez stravy
  • PersonálBez personálu
  • Spokojenost 100%
Další hosté 8
  • Hornas
  • Marge
  • Olga
  • blazkovap
  • houhelak
  • mamenecek
  • nelinka
  • petrzajick
Napsat recenzi
Chalkidiki Srážky Teplota Vítr
Dnes 14–18 Clear sky 0 mm 21° 4 m/s
18–24 Fair 0 mm 18° 4 m/s
Pátek, 14.05.21 00–06 Clear sky 0 mm 13° 1 m/s
06–12 Clear sky 0 mm 12° 2 m/s
12–18 Clear sky 0 mm 20° 3 m/s
18–24 Partly cloudy 0 mm 20° 3 m/s
Více předpovědi počasí
RNB
© na veškerý obsah se vztahuje autorský zákon, proto není možné cokoliv z těchto stránek kopírovat a používat k jiným komerčním účelům !