Ubytování

Samaina Inn

Melissa Travel

Samaina Inn

Samos » Karlovasi Hotel
Jitka.cb Jitka / žena / 497x
Na RN od 05.05.07 · 14 let
Naposledy 19.01.21/22:50 · 3 měsíce Zobrazit profil
WiFiBlue Style07.09.19
Rodinný hotel s výbornou kuchyní, čistým bazénem, večerními programy. Pokoje standardní velikosti, čisté, úklid pravidelný. Pláž naproti hotelu kamenitá, lehátka tuším za poplatek. Nechodili jsme tam. Jednou denně hotelový bus na pláž Potami. Do centra pěšky tak 20-25 minut. Chce to auto. Ale ubytování celkové velmi příjemné, recepční ovládají kromě angličtiny i němčinu a jsou milé.Hotel doporučuji.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • Strava
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 74%
Další hosté 14
  • EvaM
  • HankaC
  • Kytička
  • Lilka
  • Magdina
  • Sanchie
  • Sunbelt
  • alexchris
  • gorgona
  • jazzy
  • kakamila
  • kovarko
  • pajuška1
  • pavelC
Napsat recenzi

Samaina Inn

Samos » Karlovassi Hotel
gorgona Lucie / žena / 183x
Na RN od 10.09.16 · 4 roky
Naposledy 09.01.21/20:41 · 4 měsíce Zobrazit profil
WiFiČedok11.09.16
Naše nejkrásnější dovolená. Klidnější místo, do centra tak 15 minut pěšky. Potami Beach a vodopády cca 25 minut chůze od hotelu. Téměř vedle hotelu vinařství, kde je možné degustovat místní vína. Ostrůvek je malý, zelený, krásný - doporučuji půjčit auto nebo skútr a projet si ho na vlastní pěst - je tam nepřeberné množství nepřelidněných nádherných pláží.

Ubytování
Krásný prostorný pokoj, čistý. Každý den úklid, výměna ručníků, ustláno - skládali nám i pyžama a nové ručníky do různých tvarů Po příjezdu jsme na pokoji měli ovoce a láhev místního vína - velké + v pokoji v prvním patře jsme chytali wifi

Strava
Super super super - obrovský výběr (ovoce, saláty, masa, přílohy, každý den nějaká specialita). Tématické večeře, milý personál.

Služby hotelu
Naprosto příjemná a rodinná atmosféra. Tenisové kurty a posilovna v ceně. Jednou týdně řecký večer s živou hudbou, jednou týdně oldies a jednou týdně kluk, který hraje na klávesy a zpívá. Možnost v rámci animačních programů výletů na kole do hor. WIFI jsme chytali na pokoji, na recepci, u bazénu... zdarma.

Pláž
Přímo před hotelem - při vstupu cca metrový pás oblázků a dále již písek - pozvolný vstup. Poplatek za 2 lehátka a slunečník 5 Eur. Je možné si vzít na pláž i pití z hotelu. Vlny jsme měli pouze 3 dny a voda krásně teplá i na konci září.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • Strava
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 86%
Další hosté 14
  • EvaM
  • HankaC
  • Jitka.cb
  • Kytička
  • Lilka
  • Magdina
  • Sanchie
  • Sunbelt
  • alexchris
  • jazzy
  • kakamila
  • kovarko
  • pajuška1
  • pavelC
Napsat recenzi

Samaina Inn

Samos » Karlovassi Hotel
Lilka Liliana / žena / 883x
Na RN od 01.05.14 · 7 let
Naposledy 02.05.21/21:58 · před týdnem Zobrazit profil
WiFiCK Brenna02.11.14
Velmi pěkný atriový hotel s příjemnou atmosférou a milým-ochotným personálem.Je umístěn na okraji městečka Karlovassi a od menší oblázkové pláže jej dělí jen místní komunikace.Hotel je určen spíš pro rekreanty upřednostňující klid a odpočinek.Pobřežní promenáda působí smutným dojmem a až na několik obchůdků a pár půjčoven automobilů tam nic jiného nenajdete.Za nákupy a nočním životem si musíte zajít do nedalekého centra.
Pokoje jsou pěkné,klimatizované,velikostně dostačující.Každý den prováděn úklid a výměna ručníků.Prostorná koupelna s vanou a fénem.Hotel oproti podpisu bezplatně půjčuje osušky nejen k bazénu, ale i na pláž.Lehátka u bazénu zdarma, na pláži za poplatek 5 euro za set.Bazén každé ráno před snídaní vysáván,vstup do moře z větších oblázků pozvolný-mělký a asi po třech metrech písek.Blízkost přístaviště nijak nerušila, naopak sem tam připlouvající loď byla příjemným zpestřením.Hotel má v každodenní nabídce program pro děti i dospělé-hudební večery,cvičení,různá tvoření, organizované výlety do okolí atd..Možnost půjčení kol,stolní tenis,posilovnu,tenisový kurt...Velká jídelna s možností venkovního stravování.Perfektní servis stolování- jídlo výborné,pestré, v dostatečném množství vždy doplňováno.Celkové hodnocení-v tomto hotelu jsme byli moc spokojeni.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • Strava
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 94%
Další hosté 14
  • EvaM
  • HankaC
  • Jitka.cb
  • Kytička
  • Magdina
  • Sanchie
  • Sunbelt
  • alexchris
  • gorgona
  • jazzy
  • kakamila
  • kovarko
  • pajuška1
  • pavelC
Napsat recenzi

Samaina Inn

Samos » Karlovassi Hotel
Sunbelt Jan / 5x
Na RN od 27.06.10 · 10 let
Naposledy 09.09.12/21:36 · 8 let Zobrazit profil
Greece Tours26.07.10
V recenzi na hotel byli 4 hvězdy což si myslím je moc. Pokoje byli čisté každý den uklizeno i vyměněné ručníky. I když by se tento uklid dal přirovnat k frázi co je mokré to je čisté a vůně dezinfekce nic moc. Snídaně byli formou bufetu ale po celou dobu jednotvárné jen se občas přidal toust nebo čerstvé pomeranče na vymačkáni. Večeře byli velké zklamaní první tři dny si je ještě co vybrat ale pak beze změn. K večeři si člověk mohl vybrat něco k pití samozřejmě za eura, ale platit i za obyčejnou vodu 1.5 bylo trošku moc.(v obchodě se stejná voda dala koupit za 0.50 euro) Personál na recepci velmi ochotný a i díky slovenským studentům. V hotelovém baru to naopak bylo utrpení velká neochota(ze začátku jsem myslel že holt takový řeci jsou ale po návštěve taveren jsem změnil názor kde si turistů velmi váži a jsou velmi ochotný) Pláž pod hotelem se nám libila velmi dobré koupání pár metrů oblázky a pak už jen písek jen škoda že na pláži občas někdo neuklidil vajgly(na jíných plážích bylo velmi čisto). Kousek od hotelu pěkný market. Do města se šlo cca půl hodinky.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Pláž
  • Strava
  • Personál
  • Spokojenost 64%
Další hosté 14
  • EvaM
  • HankaC
  • Jitka.cb
  • Kytička
  • Lilka
  • Magdina
  • Sanchie
  • alexchris
  • gorgona
  • jazzy
  • kakamila
  • kovarko
  • pajuška1
  • pavelC
Napsat recenzi

Samaina Inn

Samos » Karlovassi Hotel
jazzy Lucie / 1x
Na RN od 16.09.08 · 12 let
Naposledy 09.09.12/21:36 · 8 let Zobrazit profil
Greece travel16.09.08
Hotel je velmi pěkný, čistý, ochotný personál, výměna ručníků a prádla každý den. Snídaně dobré, ale velmi podobné. Večeře skvělé, velký výběr, tradiční řecká jídla i kontinentální strava. Dvakrát týdně u baru řecká hudba míšená s tureckými prvky. Nám se moc nelíbila, ukvílená a monotónní. Obsluha byla řecká a také slovenská. Byli tam studenti na praxi. Pláž před hotelem bude asi trochu zklamáním- spousta vajglů a hned vedle přístav a občas přijíždějí trajekty. Ale- je to spíše o zvyku, pak už nám to tak hrozné nepřišlo. Chodili jsme jinak asi půl hodiny pěšky na pláž Potami- krásná, čistá, dlouhá, poloprázdná. Ostrov Samos je krásně hornatý, hodně zelený, příjemný na pohled. Městečko Karlovasi je malé, kousek od hotelu se na kopci tyčí typický starořecký kostel, je tam pěkná procházka. Pro zdatnější turisty doporučuji výlet na vzdálenější pláže Mikro a Megalo Seitani, jde se přírodní rezervací od hotelu asi dvě hodiny a stojí to zato.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Pláž
  • Strava
  • Personál
  • Spokojenost 92%
Další hosté 14
  • EvaM
  • HankaC
  • Jitka.cb
  • Kytička
  • Lilka
  • Magdina
  • Sanchie
  • Sunbelt
  • alexchris
  • gorgona
  • kakamila
  • kovarko
  • pajuška1
  • pavelC
Napsat recenzi
Samos Srážky Teplota Vítr
Dnes 15–18 Clear sky 0 mm 18° 4 m/s
18–24 Fog <1 mm 17° 3 m/s
Pátek, 14.05.21 00–06 Partly cloudy <1 mm 14° 3 m/s
06–12 Partly cloudy <1 mm 14° 4 m/s
12–18 Clear sky 0 mm 18° 3 m/s
18–24 Clear sky 0 mm 18° 2 m/s
Více předpovědi počasí
RNB
© na veškerý obsah se vztahuje autorský zákon, proto není možné cokoliv z těchto stránek kopírovat a používat k jiným komerčním účelům !