Ubytování

Michalis

Melissa Travel

Michalis

Kréta » Jihozápadní Kréta » Paleochora Apartmány/Studia
cesticky
Dušana / 3 039xNa RN od 06.06.15 · 8 letNaposledy Včera 08:41 · 16 hod.Zobrazit profil
Astypalea » Livadi » 02.06.24 za 11 dní
WiFiViamare03.07.22/08:46
Studio s balkonkem a výhledem na moře, stíněné markýzou, hmyzí sítě, kuchyně vybavená nadstandartně, malý tlak vody v 1. patře - "čudlík" na sprchu jsem musela podepřít vždy kartáčkem na zuby. Lze dokoupit klimatizaci. Je to vilová čtvrť - žádná příroda, jen vily a silničky. Do centra procházkou 15 minut, na pláž 8, zpět "domů" vždy mírně do kopce. Hlavní pozitivum pláže - je oficiálně částečně nuda se sprchou, sun sety a taverničkou.
Úklid vpořádku, paní, pověřená majitelem, bydlí v přízemí, domluví se anglicky. Centrum skvělé - pekárny, ovo-zelo,řezník, čerstvé ryby, bistra na ranní kávu a něco k tomu, spousta taverniček a kafenií na nábřeží i v uličkách - prostě vše. Celkový dojem by byl na 5+, pokud by mi nechyběla příroda. Kromě této, pro mne jediné vady, mohu doporučit.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • StravaBez stravy
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 73%
Další hosté 9
  • 1937
  • Barunka9
  • Terezoula
  • Wolfi1
  • blanka01
  • cyklistka
  • jakab
  • tonka
  • vostrucha
Napsat recenzi

Michalis

Kréta » Jihozápadní Kréta » Paleochora Apartmány/Studia
vostrucha
Jana / 5 354xNa RN od 20.10.09 · 14 letNaposledy 19.05.24/10:25 · 2 dnyZobrazit profil
Parga » Parga » 13.06.24 za 22 dní
Kréta » Rodakino - Polyrizos » 05.09.24 za 106 dní
Viamare15.01.17/12:48
Paleochora je malebné, živé městečko pod horami, kde najdete dostatek obchodů, taveren, půjčoven a pokud máte rádi rušnější místa, jistě tu budete spokojeni.
My upřednostňujeme spíše klid a proto jsme si vybrali studia Michalis, která jsou postavena na západním konci Paleochory v klidné části. Do centra městečka to bylo procházkou 10-15 min, na pláž asi 5-7 min. Ke studiím se sice jde do mírného kopce, ale není to nijak náročné.
Bydleli jsme v 1. patře a měli jsme hezký výhled na moře. Studia jsou jednoduše zařízena, v kuchyňském koutě jsme našli vše, co jsme potřebovali, koupelna+WC = řecká klasika = po osprchování potopa . S úklidem jsme byli spokojeni.
Jediné, co nám vadilo, byly tenké stěny mezi studii, takže od sousedů bylo slyšet i hučení rychlovarné konvice, každé zakašlání, hovor ....atd
Ale jinak jsme byli v tomto ubytování celkem spokojeni.
V Paleochoře je jedna dlouhá, písečná pláž a jedna oblázková.
Jihozápadní Kréta
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • StravaBez stravy
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 73%
Další hosté 9
  • 1937
  • Barunka9
  • Terezoula
  • Wolfi1
  • blanka01
  • cesticky
  • cyklistka
  • jakab
  • tonka
Napsat recenzi

Michalis

Kréta » Paleochora Apartmány/Studia
Barunka9
Barunka :-) / žena / 173xNa RN od 25.07.08 · 15 letNaposledy 23.05.18/11:37 · 5 letZobrazit profil
WiFiViamare02.01.15/21:35
Ubytování pěkné, čisté, úklid pravidelný včetně výměny ručníků. Měli jsme pokoj s výhledem na moře (snad ani s jiným výhledem nejsou), takže večerní posezení na balkoně fajn. Paleochora je krásná, ale Michalis je opravdu na samém okraji a ještě v kopci. Pro toho, kdo hledá klid určitě vhodné, ovšem na každodenní návštěvu večerního centra nebo i na drobné nákupy je to pěšky celkem daleko a zpátky do kopce ještě dál.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • StravaBez stravy
  • PersonálBez personálu
  • Dojem
  • Spokojenost 72%
Další hosté 9
  • 1937
  • Terezoula
  • Wolfi1
  • blanka01
  • cesticky
  • cyklistka
  • jakab
  • tonka
  • vostrucha
Napsat recenzi

Michalis

Kréta » Paleochora Apartmány/Studia
Terezoula
Tereza / žena / 26xNa RN od 09.08.07 · 16 letNaposledy 09.09.12/21:36 · 11 letZobrazit profil
Viamare01.12.07/10:53
Paleochora je krásné letovisko, doporučuju - pláž jak písečná tak i oblázková, obě čisté a pěkné. Ubytování je pro nenáročné klienty, je to totiž trošku dál do centra a i k pláži (vypadá to blíž, ale je to takových 600 m jelikož musíte jít uličkama mezi domky), ale klidně bych tam jela znovu.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Pláž
  • StravaBez stravy
  • Personál
  • Spokojenost 70%
Další hosté 9
  • 1937
  • Barunka9
  • Wolfi1
  • blanka01
  • cesticky
  • cyklistka
  • jakab
  • tonka
  • vostrucha
Napsat recenzi
Kréta Teplota Srážky Vítr
Dnes 00:0023°0 mm3 m/s
Dnes 06:0025°0 mm2 m/s
Dnes 12:0035°0 mm5 m/s
Dnes 18:0024°0 mm7 m/s
Zítra 00:0022°0 mm9 m/s
Zítra 06:0026°0 mm10 m/s
Zítra 12:0029°0 mm7 m/s
Zítra 18:0022°0 mm6 m/s

Norwegian Meteorological Institute and NRK YR.no

Kompletní předpověď
© na veškerý obsah se vztahuje autorský zákon, proto není možné cokoliv z těchto stránek kopírovat a používat k jiným komerčním účelům !