Na úvodní stránku
Napsat vlastní cestopis
Fotogalerie
Videogalerie
Recenze hotelů a apartmánů
Recenze míst
Recenze taveren
Diskuzní fórum
Přihlášení
Jste nepřihlášen
OnLine: 6 | 29
Melissa travel
Ochrana osobních údajů
© 2002 Řecko a řecké ostrovy

Skupina recenzí hotelů Kyklady

Hotelů a apartmánů: 126
 
Astrofegia Rooms (app./studio)
 
06.10.18 11:23
Sifnos » Kamares
CK: Bez ck
Astrofegia Rooms bolo pekné ubytovanie v stredisku Kamares. Astrofegia sa nachádza asi 5 minút od centra mestečka. Má síce staršie zariadenie, ale nič nám nechýbalo, okrem kuchyne, keďže ju nemá. Je tu iba ladnička, fén, TV a klíma.
Postele klasické grécke, ale dalo sa vyspať. Upratovanie každy deň a pekne počkajú kým odídete z izby.
Astrofegia má krásny výhľad na hory a more. Pri ďalšej návšteve Sifnosu, by som si ho kľudne vybral znovu.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Bez pláže
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Thea Serifos (app./studio)
 
06.10.18 11:09
Serifos » Livadia
CK: Bez ck
 
Thea Serifos je klasické kykládske ubytovanie. Izby majú klímu, TV, ladničku, fén, kávovar, nemá klasickú kuchyňu. Z izby je výhľad na more. Majitelia nám každý deň dopĺňali ladničku máslom, džemom a džusom, kávou. Budova sa nachádza asi 5 minút od centra Livadi, k pláži je to asi 10 minút. Jediná nevýhoda je, že kúsok od budovy, skoro každú noc vyštekoval pes, od polnoci aj 2-3 hodinky v kuse, takže sme sa na to v noci budili.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Bez pláže
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Medousa (app./studio)
 
04.10.18 18:32
Milos » Adamas
CK: Bez CK
 
Penzion umístěn na výborném místě, kousek od centra Adamas, 20 m od moře, v blízkosti taveren a cca 10 minut chůze do centra. Hned vedle hornického muzea. Majitel Nikos velmi přátelský, zdarma nás odvezl z a na letiště, vše nám vysvětlil, dal nám tipy na taverny a výlety včetně mapky. Také jsme dostali láhev domácího vína. Ubytování krásně udržované, čisté, plné kytiček.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Keti (app./studio)
 
23.09.18 14:33
Naxos » Agia Anna » Maragas
CK: Viamare
 
Budova Keti Kapri sama o sobě je moc krásná, bílá fasáda s modrými doplňky a detaily v kykladském stylu s příjemným sezením venku a udržovanou předzahrádkou plnou květin zaujme na první pohled. Majitelé - milí a příjemní lidé, kteří vedou svůj podnik s velkou láskou a pečlivostí. Perfektní čistota a úklid na výbornou. Velký bonus tohoto ubytování je blízká vzdálenost od pláže, kousek od
supermarketu, dvou taveren a zastávky autobusu do Chory, který jezdí každých 30 minut. My bydleli v prostorném studiu po 3 osoby v prvním patře s krytým balkonem a částečným výhledem na moře. Pokoj byl velmi pěkně zařízený, nová koupelna, kuchyňská linka, pohodlné postele a prostorný balkon. Kuchyňka byla vybavena vším potřebným pro občasné vaření a přípravu jídla. Našli jsme zde i prostředek na mytí nádobí, houbičku a utěrku na nádobí. Byla zde i varná konvice a funkční digestoř. Na balkoně kovový sušák na prádlo, vybavený kolíčky. Chyběl větší nůž nebo pilka na krájení chleba, ale ten stejně vždy vozíme s sebou. Jediné co jsme postrádali, byly lampičky na nočních stolcích pro případné čtení. Pláž Maragas - Plaka je přes prašnou silnici vzdálená jen pár metrů. Pláž sama o sobě je absolutní špička. Moře čistý křišťál, zlatý písek utažený tak, že je možné podnikat procházky na každou stranu několik kilometrů.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Bez personálu
Dojem
Spokojenost
1
0
 
Kamarela (app./studio)
 
11.08.18 00:23
Santorini » Kamari
CK: Firo
 
Tato studia se nacházejí v centru Kamari, v těsné blízkosti Kamari Star. Kamenitá pláž a promenáda jsou ve vzdálenosti 50m. My jsme nejraději chodili více vpravo, na pláž, patřící taverně Dolphins(cca 200m). Zde byla lehátka zdarma. Dávali jsme si frappé, ale obsluhující se nijak nevnucoval, snad by nás nechal i bez konzumace. Možná, že to tak funguje i u jiných taveren, ale my jsme zde byli spokojeni a jinam jsme nechodili. Líbil se nám i vstup do moře, ale boty do vody jsou nutností. Voda čistá, průzračná.
Studia jsou v klidné postranní uličce. Lze doplatit snídaně, ale v pokojích se nachází kuchyňský kout s ledničkou, takže kávu nebo čaj si uvaříte sami a něco k jídlu se dá pořídit v obchůdcích s potravinami, které jsou v okruhu 50m minimálně 3. Klimatizace fugovala výborně. Úklid každodenní, výměna ručníků a ložního prádla 1x týdně. Postele byly pohodlné. Jako přistýlka ... Číst více
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Kalimera (app./studio)
 
28.07.18 17:49
Milos » Pollonia
CK: Bez ck
 
Objekt Kalimera zahrnuje 4 studia. Dvě v přízemí s terasou a dvě v patře s balkonkem. Měli jsme studio v přízemí a byli jsme moc spokojeni. Pokoj byl menší, ale pro dva naprosto dostačující, velmi dobře, skoro bych řekla až nadstandardně vybavený. Měli jsme poprvé v Řecku sítě proti hmyzu a je to teda bomba. Kuchyňka moderní, bylo k dispozici veškeré nádobí, na které si vzpomenete. :-) Malé,velké skleničky a hrnky. Talíře všech druhů, příbory,nože, vařečky,jar, utěrka apod. Kávovar, varná konvice, toustovač, frapíčkovač, sůl, cukr, bylinky na salát, olivový olej, káva,čaj. Koupelna tradičně malinká, sprcha se závěsem, toaleta a umyvadlo. K dispozici tekuté mýdlo, fén. Úklid byl naprosto perfektní, každodenní a povlečení a ručníky měnili obden!!! O studia se starala celá rodina, která byla velmi příjemná a milá. Stále se zajímali, zda nám něco nechybí, dokonce, když jsem jednou nechala ležet na nočním stolku odpuzovač hmyzu (dávám tam takové ty polštářky), tak jsem večer našla k odpuzovači přimontovanou tekutou náplň s knotem.
Pláž byla od studia "co by kamenem dohodil", ale koupali jsme se na ní jen párkrát. Jsme takoví cestovatelé :-) Nicméně písečná, pěkná, čistá a pozvolný vstup do moře. V druhé polovině června nepřelidněná.
S ubytováním jsme byli velmi spokojeni a mohu jedině doporučit!
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Romanza Rooms (app./studio)
 
31.01.18 19:31
Syros » Ano Syros » Ermoupolis
CK: Bez ck
dovolená v termínu: 15.08.16 - 22.08.16
Romanza Rooms jsou studia se skvělou polohou v lokalitě Ano Syros vhl. městě Ermoupolis. Studia mají výhled na moře, jsou v klidné lokalitě, každé studio má vlastní balkon. Naprosto skvělí majitelé Rita a Thelis nás nejenom vyzvedli, ale provezli nás autem po městě a ukázali zajímavá místa. Stali se z nás přátelé a zůstáváme s nimi v kontaktu. Za mě jednoznačná volba.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
1
0
 
Plaka 1 2 (hotel)
 
13.11.17 08:55
Naxos » Plaka
CK: Melissa Travel
 
 
Penzion Plaka 1, dovolím si napsat, je spíše pro méně náročnější klienty, kteří úplně nebazírují na perfektním ubytování. Což jsme například my :-) Měli jsme pronajaté malinké studio s kuchyňkou, kde byly opravdu jen základní věci (talíře, skleničky, hrnečky, příbory a hrnec s pánví) na druhou stranu, co víc tam člověk potřebuje. Pro nás je hlavní, že tam bylo celých 11 dní čisto, každý den nové ručníky a povlečení. Problém jsme měli s dvoujplotýnkou, která mě při prvním zapojením málem zabila a po výměně za jinou zas probíjela, ale i to se vyřešilo :-)
Snídaně byly pro nás dostačující, jen bychom uvítali více čerstvé zeleniny s ovocem.
Jediná věc, která se nám dost nelíbila, byl průjezd (po celou dobu pobytu jsme měli půjčený skútr) kempem, když chtěl člověk vyjet ven. Myslím, že i pro lidi v kempu to musí být dost nepříjemné, když okolo stanů ve dne v noci někdo jezdí. Místní bazén a tavernu jsme nevyužili, takže nehodnotím, ale krámek byl v kempu šikovný. Co se týče celkově letoviska, pro nás velké zklamání. Plaka = rušná prašná cesta, kdy na jedné straně se střídají hotely s tavernami a na druhé straně jsou přeplněné pláže. Proto za okolí a pláž dávám jen hvězdičku. Kdo má ale auto nebo motorku, najde si během 20 min opuštěné plážičky i během hlavní sezóny :-)
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Parathyro sto Aigaio 2 2 (app./studio)
 
23.10.17 22:06
Tinos » Kyklády » Chora tis Tinou
CK: Vlastní osa
dovolená v termínu: 17.09.17 - 29.09.17
Jedno z nejlepších ubytování co jsme v Řecku zažili, především díky vynikající poloze na absolutně klidném místě. Budova s apartmány je umístěna jen pár metrů od moře, což umožňuje fantastické výhledy na moře i nedaleký přístav a Choru.

V apartmánu je vše nezbytné, vkusně zařízené v kykládském stylu. Chyběla nám jen vývrtka, ale stačilo požádat a ještě ten den jsme ji od majitele obdrželi. Součástí ubytování je parkování u budovy a chráněný balkon, který nabízí absolutní soukromí a příjemné posezení.
Ve vybavení je i sušák na osušky s kolíky. Samozřejmostí je klimatizace, lednice, kuchyňka, každodenní úklid, vždy čisté ručníky. Při příjezdu voda a víno v lednici a to vše v ceně ubytování.
Milým bonusem je transfer z přístavu i odvoz zpět zdarma.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
1
0
 
Kalamouria studios (app./studio)
 
08.10.17 20:12
Naxos » Kyklady » Plaka
CK: Bez CK
Kalamouria studia se nachází v pěkném a klidném prostředí. Studia jsou prostorná s klimatizací v ceně, poskytují soukromí, z balkonu výhled na moře a krásné západy slunce za ostrov Paros. …
Na první pohled jsme byli nadšeni, ale brzy jsme zjišťovali drobné nedostatky, které nám sice dovolenou nepokazili, ale lehce otrávili …. sprcha, která stříkala všude možně, jen ne tam, kam bylo potřeba, kapající baterie, lednice, u které nedovírala dvířka mrazáku a stále byla namražená, rezavý vařič … prostě celý komplex už má něco za sebou a zoufale volá po opravách a rekonstrukcích. Co se týká úklidu – i tady to bylo slabší – během 14 denního pobytu jsme se dočkali úklidu a výměny ručníků a lůžkovin pouze jednou, koše jsme si vynášeli denně sami. Pochválit musíme široké postele s pohodlnou matrací a stropní ventilátor.
V ceně byla i snídaně, ke které jsme neměli výhrady. Denně čerstvá bageta, jogurt, med, džem, máslo, vejce natvrdo, bábovka nebo vánočka, kukuřičné lupínky, müsli, káva, čaj, pomerančový džus.
Za cenu 25 eur/ den se snídaní bezva ubytování …. pokud se člověk smíří s tím, že si občas uklidí sám :-)
Interiér jsme nefotili, tak alespoň pár fotek z venku.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Narges (hotel)
 
02.10.17 10:44
Paros » Alyki
CK: Firo
dovolená v termínu: 19.09.17 - 26.09.17
Úžasně klidný, rodinný hotýlek, velmi příjemný personál, čisté pokojíčky, kousek od pláže, skvělá strava, není co vytknout.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Stella apartmens (app./studio)
 
29.09.17 17:11
Naxos » Agia Anna
CK: Bez cestovky
 
dovolená v termínu: 25.08.17 - 08.09.17
Apartmánový dom s cca 20 apartmánmi od mora vzdialený len cez piesočnatú cestu, t.j. prakticky pri mori. Bazén v rámci areálu, čistý, udržiavaný. Ubytovanie sme mali pre štvorčlennú rodinu v prízemnom apartmáne s troma izbami (oddelená spálňa, izba s manželskou posteľou a kuchynským kútom, plus "obývačka" s gaučom. Výhľad na more bol síce taký skôr prízemný, no na druhej strane sme mali v izbách normálnu teplotu aj bez použitia klimatizácie. Raňajky formou švédskych stolov dosť pestré, všetci sme si vybrali podľa vlastnej chute. Upratovanie každý deň. Vybavenie kuchynského kúta tradičné grécke, skôr pomenej, no na to sme už zvyknutí a pripravení :-)
Wifi u nás v apartmáne v slabšej kvalite, deti chodili pod palmy alebo k bazénu. Domáci personál bol v pohode, ústretový, vybavili čo sme potrebovali (hlavne teda odvoz/dovoz z prístavu).
Celkový dojem z ubytovania je fajn, 4 hviezdičky.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
1
0
 
Flora 2 (pension)
 
06.09.17 21:29
Naxos » Agia Anna
CK: Melissa Travel
 
 
Penzion Flora můžeme jen doporučit. Výborná poloha,všude kousek a jinak klid. Kolem dokola je několik penzionů, ale v době naší dovolené téměř neobydlené. Jen Flora byla plná. Paní domácí se stará vzorně, úklid OK. Kuchyňka slabě vybavená, ale nevařili jsme tak pro nás dva hrníčky na kávu stačily.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
1
0
 
Damias (app./studio)
 
31.08.17 11:10
Paros » Parikia
CK: Firo
 
Ubytování ve studiu s kuchyňským koutem, který obsahoval skutečně 100% věcí, které člověk v kuchyni potřebuje, chyběla jen utěrka na nádobí :-) Tiché klidné místo, s perfektní dostupností jak do centra tak na pláž. Příjemný majitel věčně v dobré náladě vždy ochotný popovídat a poradit. Úklid každý den, čistota perfektní. My měli studio v prvním patře s výhledem do zahrady. Klimatizace fungovala dobře až na trochu nekomfortní umístění výstupní jednotky na balkóně, která nám fungovala zároveň jako sušička prádla. V tomto ubytování velmi záleží na umístění studia, některá měla výhled na místní komunikaci a do ulice, zvlášť v přízemí to nebylo příjemné.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Plaka 1 2 (hotel)
 
17.08.17 16:52
Naxos » Plaka
CK: Melissa Travel
 
Hotel Plaka 1 v Plaka je trochu odlišný od normálních hotelů či apartmánových domů. Patří totiž pod camping Plaka, a přístup k němu vede středem campu mezi stany a vařiči. Nemusí to každému vyhovovat, zejména cesta autem v noci je trochu adrenalinová. Kvůli této cestě je vzdálenost k recepci asi 250 m a k moři asi 400 m, byť vzdušnou čarou je to k moři asi 250 m.
Melissa má 5 nebo 6 studií, dvě v patře a ostatní v přízemí. Každé studio je jiné, liší se zejména okny a balkony, velikosti mi připadaly stejné. Jednoznačně nejlepší je studio č. 6 v patře - má veliký balkon směrem na JZ a okna nebo dveře na všechny 4 strany. Moře je v dálce vidět. Proč nedávám plný počet hvězd je velikost - být tam dva, je to skvělé, pro tři je to OK. Ale pro čtyři je to nepříjemně malé. I když jsme nějaký nábytek vytahali na balkon, tak jsme se tam prostě nevešli. A to jsme tam jen přespávali, neumím ... Číst více
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Greek Market
Booking.com
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním těchto webových stránek s tímto souhlasíte. Více informací