Na úvodní stránku
Napsat vlastní cestopis
Fotogalerie
Videogalerie
Recenze hotelů a apartmánů
Recenze míst
Recenze taveren
Diskuzní fórum
Přihlášení
Jste nepřihlášen
OnLine: 3 | 15
Melissa travel
Ochrana osobních údajů
© 2002 Řecko a řecké ostrovy

Skupina recenzí hotelů Pevnina

Melissa Travel
Hotelů a apartmánů: 216
 

Silvia 2 (app./studio)

 
04.09.20 21:34
Epirus » Parga
CK: Melissa Travel
 
 
Silvia je veľmi pekné ubytovanie v krásnej záhrade plnej kvetov a ovocia s posedením. Izby sú veľké a pekne zariadené, grécka klasika. Kuchyňa bola dostatočné vybavená riadom, hrncami, príborom. Prvýkrát sme mali vo vybavení kuchyňe v Grécku - jar, hubku na riad a utierku. S kúpeľňou sme boli tiež spokojné. Možno by sme dali na sprchový kút nejaký zaves. Výhľad na more bol úžasný a spríjemňoval nám každé posedenie na priestrannom balkóne. Domáci sú veľmi milí a vždy s úsmevom na tvári. Po príchode z letiska sme od domácej dostali fľašu vody. K pláži je to prechádzkou do 10 minút. Cesta je kúsok do kopca, ale nič strašné. Určite ubytovanie odporúčame!!
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
0
1
 

Eleonas 3 (app./studio)

 
23.07.20 11:11
Epirus » Sivota
CK: Melissa travel
 
 
Ubytování v apartmánu pro 4 s oddělenými 2 pokoji bylo super, úklid včetně výměny ručníků a povlečení a probíhal cca 4x za pobyt (12dní), denně paní vynášela koše. Prostorný balkon, dostatečně vybavená kuchyňka (když pominu, že v ní chybí zásuvka na rychlovarnou konvici :-)))) ), koupelna - řecká klasika, chybí závěs kolem sprchy nebo cokoli, co by bránilo vodě po celé koupelně, jakmile se kdokoli sprchuje, ale na to jsme zvyklí, nechyběl mop a kbelík. K dispozici klimatizace zdarma a wifi, která byla dostupná i na zahradě. Před ubytováním je k dispozici posezení a několik hamak, které jsme občas rádi využili, dokonce i sprchy před studii, kdyby se snad chtěl někdo osvěžit. Příjemný majitel i paní uklizečka. K dispozici parkoviště pod studii.
Studila jsou strategicky umístěna mezi 2 pěknými plážemi (Megali Ammos - velké oblázky a Zavia - písek). Jediná nevýhoda tohoto ubytování je vzdálenost od městečka, do obchodu 1,5km, do centra skoro 2km. Sice jsme s tím počítali, ale jde se po silnici s poměrně čilým provozem (dá se místy obejít), ale není to nic např. pro rodinku s malými dětmi nebo pro kočárek. O víkendech, kdy se do Sivoty sjíždějí místní, je navíc od silnice do pozdních nočních hodin poměrně dost slyšet hluk provozu (túrující motorky apod.).
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
1
0
 

Evgenia house (app./studio)

 
13.10.19 12:03
Peloponés » Messinia » Akritochori
CK: Airbnb
 
Apartman v dome Evgenia som si nasiel cez airbnb.com. Dom sa nachadza v malickej dedinke Akritochori, nad znamejsou Finikoundou. Apartman je na prizemi s peknym vyhladom na more. V okoli apartmanu nic nie je, len asi dva dalsie domy, cesta k domu je dost dobrodruzna - auto je nutnostou ! Nad apartmanom byvaju majitelia domu Evgenia a Stelios - su docela v pohode, ale necakajte ziadnu grecku pohostinost :(
Apartman bol za super cenu 25 €/noc. V apartmane je jedna velka izba s kuchynou a obyvackou, kde je aj manzelska postel a v druhej izbe je jedna poschodova postel a jedna normalna postel. Apartman je dobre vybaveny - TV, wifi, kavovar, klima, pracka. Apartman sme si museli upratovat sami, vymena pradla bola raz za 14 dni.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 

ALIKI (app./studio)

 
12.06.19 09:17
Epirus » Parga
CK: CK VIAMARE
 
Ubytování: 8 prostorných pokojů očíslovaných zhora dolů
pokoj č.1 první patro s balkónem na západ
pokoj č.2 první patro s balkónem na západ
pokoj č.3 první patro s balkónem na východ
pokoj č.4 prvni patro s balkónem na východ a terasou na severozápad
pokoje č.5, 6, 7 přízemí s balkónem na západ
pokoj č.8 přízemí s terasou na východ s výhledem na obrostlou květenu.
Vybavení základní řecké, WC, sprch. kout. vysoušeč vlasů, WIFI, TV, nádobí, mikrotroubo, dvojplotýnka, lednice, klimatizace.
Velmi milá a ochotná ( ihned řešit vzniknutý problém) paní majitelka, bydlící v 2. patře domu.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 

Paradise Lost (hotel)

 
23.05.19 05:38
Peloponés » Tolo
CK: Redok
 
 
Velmi pěkný hotel cca 200 m od místní pláže s bazénem a dětským brouzdalištěm, pool barem a posezením u bazénu.. Pokoj vybavený dvoulůžkem a přistýlkou, s kuchyňkou, prostorným balkonem s posezením a sušákem, TV, lednicí, koupelna s vanou, fénem a toaletními potřebami. Všude prostor, světlo, fungující výtah, barvy, květiny … Polopenze se skvělým bufetem. Moc se nám zde líbilo!!!
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 

Kosta Famissi (hotel)

 
23.05.19 05:18
Epirus » Meteora » Kalambaka
CK: Redok
 
 
Hotel v malém městečku Kalambaka nás velice potěšil výhledem na famózní skalní homole Meteor! Je umístěn ve dvou naproti stojících budovách na hlavní třídě městečka, je vyšperkovaný, čistý a velice příjemný. Měli jsme 3-lůžkový pokoj s třemi kvalitními jednolůžky, balkon s posezením, TV, ledničku, rychlovarnou konvici, dobře vybavenou koupelnu s vanou, toaletními potřebami, fénem. V hotelu je prostorná hala s recepcí a velká jídelna restaurace. Měli jsme PP-snídaně bufetem, večeře servírované o 3 chodech. Velmi příjemný pobyt!
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Bez pláže
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 

Sakis (app./studio)

 
01.03.19 15:13
Chalkidiki » Sithonie » Toroni
CK: Bon Ton
 
dovolená v termínu: 06.07.18 - 16.07.18
Aparthotel leží na okraji Toroni v blízkosti pláže, stačí přejít silnici před hotelem. Toroni je klidné letovisko bez velkých hotelových komplexů, což nám maximálně vyhovovalo. Studio celkem prostorné, velký balkon. Na našem nešlo chytit wi-fi. . Pláž dlouhá s hrubým pískem a pozvolným vstupem do vody, ale po pár metrech už hloubka. Nepřeplněná. Krásně čistá a teplá voda. Bez vln. Lehátka za poplatek (za konzumaci). V okolí na výběr dostatek taveren i několik marketů. Středisko je klidné, poměrně velké, odhadem podél pobřežní silnice tak 2 - 3 km. Do centra vede nově zbudovaná promenáda. Přesto tu není jediná autopůjčovna, dle delegáta by se prý auto muselo dovézt až ze Soluně, a to by bylo příliš drahé. Jinak nám tu nic nechybělo. Vhodné ke strávení klidné dovolené.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
1
0
 

Remvi (hotel)

 
10.09.18 17:42
Peloponés » Mani » Stoupa
CK: Melissa travel
dovolená v termínu: 24.08.18 - 04.09.18
Ačkoli se označuje jako hotel, jde o komplex 4 budov s apartmány a studii.
Bydlel jsem ve studiu 201 v přízemí s balkonem na západ. Všechna studia mají na balkónech markýzy které perfektně zastíní. Vybavení kuchyňky bylo dostačující (kávovar, rychlovarná konvice, dvouvařič, mikrovlnka, trouba, topinkovač, dostatek talířů, hrnků, nádobí i hrnců a pánví, včetně příborů a několika ostrých nožů). Prostorná lednice se samostatným mrazáčkem.
Koupelna klasicky se záchodem, sprchový kout s posuvnou zástěnou. 1x dvoulůžko + 3 postel jako pevná přistýlka, stůl židle. Na balkónku stolek, 3 židle, sušák s kolíčky, smeták, žehlící prkno, žehlička, osobní váha, lampičky u postelí, dostatek zásuvek, Wifi.
Úklid obden, výměna prádla cca po 3 dnech. Je třeba důsledně zavírat / zatahovat, jelikož komáři jsou velice akční.
Poloha v klidné části letoviska ale do 5 minut jste na pláži nebo v centru.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Bez pláže
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
1
0
 

Olive tree (app./studio)

 
02.07.18 15:21
Epirus » Parga
CK: Aeolus
 
 
Takže, po dovolených v hotelech jsme zvolili apartmány bez stravy, areál je to pěkný, ale vzdálenost k moři 750 m, z kopce a pak do kopce, při 35 stupních vedra,je to šílené, jediná pozitivní věc je krásný bazen a příjemný personál. Jinak manželka, když uviděla koupelnu tak se rozbrečela a že chce okamžitě domů, takovou špínu a hnus jsem ještě nikde nezažil. Řecko je v podstatě takzvaná Potěmkinova vesnice, všechno je krásně bílé, květiny a tak, ale uvnitř nic nerekonstruované , zašlé, dvě špinavé deky, dvě utěrky na 12 dní, kuchyňská linka nevybavená a vnitřky skříněk natřené tou samou bílou jako stěny, všude cítit plíseň.Řecko již nikdy více nebo si hodně, hodně připlatit.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 

Vasilis (vila)

 
29.05.18 13:20
Chalkidiki » Nea Vrasna
CK: Apollon
 
dovolená v termínu: 17.07.17 - 28.07.17
Vila Vasilis stojí v zahradě na okraji letoviska v klidném prostředí, je nově zrekonstruovaná, prostorná studia jsou vybavena novým dřevěným nábytkem s kuchyňským koutem, velkým balkonem. K písečno-oblázkové pláži s pozvolným vstupem do moře je to jen kousek, zhruba asi těch 80 m, jak uvádí. Musím vyzdvihnout služby delegátky Niki (dcera řecké majitelky cestovky), která tu byla k dispozici denně, pokud by někdo potřeboval, několik hodin dopoledne a odpoledne až do pozdních večerních hodin, kdy ještě v zahradě s posezením případným zájemcům točila české pivo a prodávala víno či nealko.
Po letech na ostrovech jsme zavítali opět na pevninu a byli jsme maximálně spokojeni. Ještě musím zmínit pondělní trhy, které se táhnou aspoň kilometr a kde je ke koupi snad vše. Kilo ovoce za půl až 1 euro.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Bez personálu
Dojem
Spokojenost
1
0
 

Agapios Acropolis (hotel)

 
12.10.17 07:52
Řecká pevnina » Makedonie-východní » Keramoti
 
 
 
Kdo by se ocitl v očekávání na odlet z letiště "Kavala", které je od vlastního města 20km vzdáleno, nebo čekal na trajekt na ostrov Thassos, může stejně jako my posečkat v přístavu Keramoti - při čekání na odlet letadla je výhodnější než Kavala-je pouhých 11 km od letiště a cesta k němu je rychlá a snadnější, než z turistické Kavaly, a trajekty odjíždějí právě odtud-Thassos je coby kamenem dohodil. Zvolili jsme k přespání hotel Agapios Acropolis náhodně-hledali jsme ubytování co nejblíže k pláži,a to splňuje. Je na poslední ulici před borovicovým lesíkem, za kterým je hned krásná rozlehlá pláž s jemným pískem. Hotel má i tavernu, která nabízí stravu po celý den-snídali jsme zde i večeřeli.
Ubytování velice slušné, vybavení kvalitní, pokoj velký, dobré postele, malý balkon "pro kuřáka", v koupelně malá sedací vana, překvapivě 3 zrcadla a 6 zásuvek! Cena 35E bez snídaně.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 

Olympia (hotel)

 
05.10.17 07:05
Řecká pevnina » Střední Makedonie » Vergina
 
 
 
Při návštěvě královských hrobů makedonských králů ve Vergině-starověkých Aigai - jsme se opět ubytovávali na blint-ze zkušenosti již víme, že je to v Řecku snadné. Nejprve jsme po příjezdu do malého a příjemného městečka Vergina obhlédli archeologické naleziště - kde se nacházejí hrobky, palác a divadlo aj., a hned pak projeli uličkami a hledali příhodné ubytování - v současnosti je lokalita dosti navštěvována kvůli slavné expozici královských tomb - neměli jsme tedy strach, že bychom se neubytovali.
Hned při průjezdu jsme si vytipovali 3 hotýlky, které by pro nás přicházely v úvahu - cenově i jinak vyhovovala Olympia - příjemný menší hotel s výhledem do zahrady s úslužnou rodinou majitelů - cena jako většina 3* hotelů se snídaní - 40,-E. Z venku nevypadal nějak exkluzivně, ale pokoj nás mile překvapil - prostorný, skvělé postele, vybavení. Jediné, proč dávám pouze 4* bylo to, že jsme marně hledali alespoň jedinou zástrčku-nakonec museli ze skříně vytáhnout lednici, za kterou byla jedna jediná zásuvka na ni a TV - bez konvice, a tudíž mé kávy a čaje, nemůžu existovat! :( Později jsme objevili zástrčku na balkoně, ale pouze jednu jedinou pro všechny pokoje na patře ... neuvěřitelné!
Dobrá snídaně - rozšířená kontinentální s obsluhou, rovněž spokojeni. Jinak jedno z nejlepších ubytování na naší letošní cestě ...
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Bez pláže
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 

Ignatia (hotel)

 
04.10.17 05:42
Epirus » Metsovo
 
 
 
Neplánovaně jsme byli nuceni přespat v horách Epirusu - zvolili jsme Metsovo, které známe a nikdy nezklamalo! Tentokrát nás přímo nadchl hotel na hlavní třídě - Egnatia - jako snad všechny hotýlky v tomto úžasném městečku - staromilský, načinčaný, s přívětivým úslužným personálem - balzám na duši! Člověk zapomene na chvilku dokonce na to, že je v Řecku ... :)
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Bez pláže
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 

Athina (hotel)

 
04.10.17 05:32
Řecká pevnina » Makedonie » Asprovalta
 
 
 
Při naší cestě po vlastní ose z Kavaly do Epirusu jsme hledali ubytování na jednu noc - vyšla nám co do vzdálennosti od letiště po podvečerním příletu nejlépe Asprovalta - hotel Athina byl na hlavní silnici, vypadal příjemně, a zkusili jsme - byli jsme spokojeni s cenou 40E se skvělou snídaní, s ubytováním v čistém pokoji v 1.patře s výhledem kamsi k moři, velikou terasou, WIFI a přívětivým personálem.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 

Eleonas 3 (app./studio)

 
02.10.17 09:01
Epirus » Sivota
CK: Melissa Travel
 
 
Jen doplním předchozí hodnocení - tentokrát jsme byli ubytování v apartmánu s oddělenou prostornou kuchyní, 2 ložnicemi a velmi prostorným balkonem. Čtvrtý den proběhl úklid s výměnou povlečení a ručníků, veškeré vybavení dostačující. Byli jsme velmi spokojeni.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
1
0
 
Půjčovna Kréta
Půjčovna Korfu
Půjčovna Rhodos
Půjčovna Lefkada
Půjčovna Thassos
Půjčovna Zakynthos
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním těchto webových stránek s tímto souhlasíte. Více informací