Na úvodní stránku
Napsat vlastní cestopis
Fotogalerie
Videogalerie
Recenze hotelů a apartmánů
Recenze míst
Recenze taveren
Diskuzní fórum
Přihlášení
Jste nepřihlášen
OnLine: 4 | 27
Melissa travel
Ochrana osobních údajů
© 2002 Řecko a řecké ostrovy

Kefalonia - Recenze hotelů s fotografii

Hotelů a apartmánů: 76
 
Zacharula 5 (app./studio)
 
13.08.19 19:03
Kefalonia » Kefalonie » Lassi
CK: Ck Melissa
 
Ubytování Zacharula je v rušném letovisku Lassi. Bydlely jsme v růžovém domku v termínu 4. 7. - 15. 7. 2019. Pro tři osoby je studio velmi prostorné, kuchyňka dostačující (ale nevařily jsme si), koupelna odpovídá řeckému standartu. Měly jsme menší vanu, ne sprchový kout. Terasa našeho studia byla obrovská a měla bezvadnou polohu, protože ráno při snídani i navečer při návratu z výletů tam nesvítilo slunce a byl tam příjemný stín. Bazén jsme využily hned po příletu a byl čistý, určitě je to velmi příjemný bonus Zacharuly. Pláže v okolí jsme jako již tradičně vlastně skoro nevyužily, ale přišlo mi, že nejsou úplně blízko. Pro nás není priorita mít moře u nosu, takže to nehodnotím jako mínus. Co se týká marketů a taveren, je jich v blízkosti poměrně dost, můžete vybírat.

Tím ale bohužel veškeré klady tohoto ubytování končí. Naproti, zřejmě od letošní sezony, přibyl další ... Číst více
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
4
0
 
Funtazie klub Cephalonia Palace (hotel)
 
11.07.19 21:13
Kefalonia » Lixouri » Xi
CK: Fischer
 
 
V tomto hotelu jsem s rodinou strávila začátkem července 2019 příjemných 7 dní. Hotel se nachází v krásně udržované zahradě asi 100 metrů od pláže Xi s červeným pískem. Okolí velmi klidné. V areálu velký bazén a brouzdaliště pro děti, dětské hřiště, hřiště na volejbal, stolní tenis, šachy. Byli jsme ubytováni v přízemí, pokoj byl menší, ale v podstatě jsme tam pouze přespávali, takže to nevadilo. Měli jsme all inclusive, strava výborná, velký výběr, každý si vybere. I já, s bezlepkovou dietou, jsem neměla problém. Co nám vadilo: matrace v manželské posteli, ty by potřebovaly vyměnit, cítili jsme každou pružinu. Palanda pro děti byla ok, takže jsem někdy spávala tam a jedno dítě na manželské posteli :-) Syn nám taky několikrát uklouzl na terase kvůli vodě, která kapala malou rourkou z pokoje nad námi. Byla to voda z klimatizace, moc dobře tohle řešeno není. Bohužel je to tak u všech pokojů. Komárů velmi málo, takže paráda. CK Fischer nelze nic vytknout - perfektní organizace transferu z letiště na hotel a zpět. Jeli jsme i trajektem, vše navazovalo, nikde jsme nečekali. Celkový dojem dávám **** a to kvůli té posteli a kapající vodě na terase. Jinak Kefalonie je překrásný ostrov, určitě to chce půjčit si auto a zajet na pláže Myrtos a Petani, vesnička Assos je překrásná!
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
1
0
 
Porto Skala 16 (hotel)
 
22.02.19 15:46
Kefalonia » Juhovýchodné pobrežie » Skala
CK: Viamare
 
Hotel je postavený terasovite na miernom kopci , pestrofarebné domčeky dávajú dojem malej vesničky. Ubytovanie sme mali v 2-post.pokoji ktorý disponuje balkonom s bočným výhľadom na more.Upratovanie bolo pravidelné, krásné akokeby nové biele uteráky, osušky a post.prádlo menili až dosť často. Mali sme polopenziu a s takýmto výberom sme sa v Grécku stretli po 1x. Úplne dostačujúci. Ako bonus bol každé ráno čerstvý citrusový džus pripravovaný pred nami. Pani hlavná kuchárka vystavovala svoje kuchárské knihy a bola údajne v Grécku známa. Personál bol v jej réžii a bol milý a ochotný.
Hotel disponoval aj bazénom s denným barom a malým mikrobusom, ktorý pendloval viackrát za deň do letoviska Skaly.
S CK sme sa zúčastnili na výlete - okruh ostrovom a spoznali tak aspoň časť zaujímavých miest na tom krásnom ostrove.
Čo sa týka pláži, tak hneď od hotela asi v 50-100 m vzdialenosti sa nachádza pár menších oblázkových ale krásných plážičiek ku ktorým je prístup pre starších ľudí obtiažnejší.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Water Side 2 (app./studio)
 
28.08.18 17:55
Kefalonia » Lourdas » Lourdas beach
CK: Melissa Travel
 
Studio Water Side je umístěno v klidném prostředí. Měli jsme pokoj č. 7 v patře s výhledem na moře a na západ slunce. Tyhle pohledy jsme si užívali každý večer. Studio je klasicky zařízené jako všude jinde v Řecku. Trochu nám vadili oddělené postele, ale byly pohodlné. Klimatizace byla vhodně umístěná a opravdu účelně nastavená. Balkón byl prostorný pro dva až dost. Židle zde byly látkové pohodlné. Úklid dvakrát za pobyt společně s výměnou ložního prádla. Byli jsme ubytovaní 11 nocí. Kousek od studia cca 300 metrů je market, kde jsme koupili vše potřebné. Na pláž jsme chodili vlevo téměř na konec, kde jsme mohli být bez plavek. Skútrem jsme procestovali téměř celý ostrov a opravdu to stojí za to. Kefalonie je také jedna velká botanická zahrada plná různých vůní!
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
1
0
 
Kalypso 3 (hotel)
 
24.08.18 16:51
Kefalonia » Jihovýchod Kefalonie » Poros
CK: Fisher
Menší klidný hotel přímo u malé pláže (neorganizovaná pláž). Organizovaná pláž cca 100m (slunečníky+lehátka 6EUR/den). Moře nádherně čisté, pláže oblázkové (doporučuji boty do vody). Pokoje rekonstruované, čisté, denně uklízené. Sprchový kout uzavíratelný a prostorný, pokoje s terasou (výhled na moře = uchvatené východy slunce). Klimatizace v ceně. Výměna ručníků 2krát za týden, nicméně, není problém si říci, personál je ochotný a majitel je velmi milý a vstřícný. Trezor za poplatek.
Letovisko je menší, centrum cca 10minut od hotelu, dostatek obchůdků s jídlem i dárky, benzínka, mnoho taveren a kaváren. My jsme měli polopenzi. Snídaně v hotelu typicky řecká = chudá a jednotvárná, ale nám stačila. Večeře v taverně Dionýsos - naprosto dokonalé, výběrem z jídelního lístku, navíc vždy předkrm, salát a nějaké překvapení (majitel byl senzační).
Jediné na co upozorňuji, teď v sprnu tam bylo opravdu hodně vos a sršňů.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
1
0
 
Karavados Beach 2 (hotel)
 
07.10.17 14:41
Kefalonia » Karavados
CK: Blue Style
Pěkný hotel s hlavní budovou a vedlejšími budovami. Dostali jsme pokoj v bloku D, ve 2 poschodí s výhledem na moře. Pokoj byl prostorný, 2 samostatné postele (hotel disponuje i pokoji s manželskými postelemi, my jsme preferovaly oddělené), 2 noční stolky, toaletní stolek, židle, skříň (dostatek úložného prostoru), minilednička, fén na vlasy, sprchový kout velký, toaletní potřeby byly doplňované (šampon, mýdlo i toaletní papír), výměna lůžkovin a ručníků ob den, úklid probíhal denně. Klimatizace byla zdarma, WIFI fungovala i na pokoji. Ubrala jsem 1 hvězdičku za balkon, který byl opravdu velmi malý, chyběla šňůra na prádlo (vozíme si naštěstí svoji). Chybí sítě proti hmyzu, takže odpuzovače s sebou a repelenty také.
Strava - polopenze - byla bufetová, chutná, výběr ovšem nebyl moc velký. Nápoje nebyly v ceně. Nejbližší pláž Thomas Beach cca 400 m (poslední úsek z prudkého kopce), na pláži taverna, jedna část pláže písečná a druhá kamenná plata se schůdky do vody, je zde i sprcha.
Hotel splnil naše očekávání. Večer i v noci klid...prostě hotel na samotě, žádná silnice, jen ticho a pohoda.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
1
0
 
Milos studios (app./studio)
 
29.08.17 18:23
Kefalonia » Lourdata » Lourdas beach
CK: Firo
 
Už jsem napsala 2x obsáhlý text a pokaždé mi zmizel!!!
Zkouším do třetice.
Prostorná studia se standard.vybavením, velký balkon s bočním výhledem na moře i v přízemí, trezor a klimatizace v ceně, u klima musím říct bohužel, protože je v hrozném stavu, takže hlučná je slabé slovo. A protože je zdarma, "tetky od vedle" měly jako jediné ten žentour zapnutý nepřetržitě, i když bylo večer kolem 21 st., zřejmě byly původem ze Sibiře.Úklid a výměna prádla Po a Čt. U studií je dobře udržovaný bazén od kterého je výhled na celou Lourdas beach. Ta je lemována místní komunikací s tavernami, jedním marketem a je tu i bankomat. My jsme dali přednost divoké pláži Lithero, která je za malým přístavem. Druhý market je cca 100 m od studií na komunikaci vedoucí nahoru do vesnice Lourdata( do vesnice jsme šli pěšky jen jednou, to není ani "krpál", spíš to připomíná stoupání po žebříku. )
Doporučuji všem, kteří se chtějí vyhnout rušným hotelovým komplexům a ruským turistům (za 14 dnů ani jeden !). Pravda, klidu pro někoho až příliš, proto mají toto letovisko v oblibě hlavně angličtí senioři. Za nás spokojenost.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
1
0
 
 
12.08.17 08:57
Kefalonia » Xi,Lixouri
CK: Firo
 
Příjemný hotel pro klidnou rodinnou dovolenou. Blízko pláže Xi s červeným pískem,pozvolný vstup do moře,vhodné pro malé děti. Vodní sporty,lyže,parasailing,slapadla atd.Stravování pestré,hodně ovoce,zeleniny,řecká kuchyně ,chutnalo nám. Klientela převážně polská. V okolí je jeden minimarket, dvě taverny. Doporučuji půjčit si auto.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Marina Bay (hotel)
 
21.07.15 17:03
Kefalonia » Skala » Mounda beach
CK: Firo
Jedná se o hotel asi s 30 pokoji na velmi klidném místě. Popis od CK souhlasí až na dvě věci: PLUS - v rámci polopenze je v ceně pití u večeře (např. malé pivo, sklenka vína nebo džusu), MINUS - na celé pláži široko daleko není ani jeden slunečník či lehátko.
Hotel je na samotě přímo u veliké pláže Mounda - Kaminia, do jednoho kilometru okolo je ještě jeden hotel, pár vilek, jedna taverna (velmi dobrá - Anemos), jeden plážový bar, jedna kantina (hrozná) a už nic. Pro nás ideální, pro jiné jistě hrozná představa. Hosti byli převážně Angličani.
Pokoje jsou velké, třílůžkové s přistýlkou z rozloženého křesla, vhodnou i pro větší dítě. Všechny pokoje mají úžasný výhled na moře. Celou noc je slyšet jen vlny, cikády nebo jiřičky. K dispozici je kuchyňka včetně konvice. Lednice, fén, TV. Málo zásuvek. Koupelna bez zástěny, teplá voda bez omezení. Úklid bez problémů.
Číst více
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Poseidon (Koukla) (app./studio)
 
09.07.14 22:28
Kefalonia » Lassi
CK: Viamare
 
K ubytování jsme vybrali studio Apollo, které je vlastně malým domečkem na střeše. Ta vlastně tvoří terasu, odkud je nádherný výhled na moře a poloostrov Paliki (směrem na západ). Studio pro dvě osoby je prostorné a hezké, je zde kuchyňský kout vybavený ledničkou, vařičem, troubou, rychlovarnou konvicí, topinkovačem, ...koupelna se sprchovým koutem a WC, další malá místnost se stolkem a židlemi. Ručníky a ložní prádlo je vyměňováno 1x za dva dny. Klimatizace je v ceně a je potřebná, protože slunce do tohoto studia hodně praží. Posezení venku je zastíněno. Je dostupná síť wifi. Paní majitelka bydlí v přízemním bytě, je velmi milá , hovoří německy. I ostatní studia a apartmany jsou pěkné, ba přímo luxusní, a mají výhled na moře.
Před domem je udržovaná zahrada, přes kterou se prochází na malou pláž obklopenou skalami. Je vzdálena asi 100m. Nejbližší obchod je supermarket Delphinos, vzdálený asi 150m. Poseidon je v klidné části Lassi, což nám absolutně vyhovovalo.
Přidala jsem malé video: http://www.recko.name/video.php?id=402&str=1
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
1
0
 
Summer Sun 6 (app./studio)
 
02.07.14 22:14
Kefalonia » Skala
CK: Mellisa
 
 
Vybavení pokoje jako v Řecku,akorát sprchový kout který se dal zavřít,takže nebyla voda všude kolem.Paráda.Uklid s prádlem 2x,vynášení košů každý druhý den.Vše čisté a nové.Nádherný výhled na moře,ale 3 hvězdičky za okolí a polohu jsou proto,že všude je zmínka o kopci, ale ne o ,,krpálu"(fakt prudký kopec).Není to pro člověka,který má problém s chůzí.Ale jinak tam bylo krásně.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
3
0
 
Sofia 2 (app./studio)
 
18.08.13 14:23
Kefalonia » Xi
CK: Viamare
 
 
Xi village se nachází na klidném místě. Po projetí celého ostrova můžu konstatovat, že Xi je opravdu úžasná klidná lokalita. Líbila se nám nejvíce ze všech míst, které jsme navštívili. Pokoje dostačující, každý má výhled na moře. Každý (spodní) pokoj, má menší terasu, sušák na prádlo, menší kuchyňský koutek, dostačující nádobí. Úklid častý. Pláž je opravdu přímo před Sofií. Takový jemný písek nenajdete nikde na ostrově.Taverna před apartmánem ale ničemu nevadí. Pro děti je tu pozvolný přístup ideální. Bazén je super, jen údržba by mohla být častější. Pár metrů od studií, je minimarket, kde si koupíte co potřebujete (suvenýry,pití,mléko,koření, víno, olej, sušenky...atd..) ale zeleninu, ovoce a pečivo, si musíte objednat na druhý den. Je to velmi jednoduché.Stačí říct, jen co by jste rádi, a nahlásit číslo pokoje. Druhý den stačí jen vyzvednout. Je tu možnost i grilování. O půjčení auta nebo motorky se vám úžasně postará slečna delegátka.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Petros 3 (hotel)
 
14.08.13 14:16
Kefalonia » Poros
CK: Firo tour
 
Apartmány Petros prostorné pokoje pro 4 lidi,kuchyňka opravdu jen na uvaření polévky z pytlíku.Chyběl prostor na uříznutí chleba na lince.Chyběla rychlovarná konvice,ale paní domácí nám půjčila.Lednička s mrazákem.Pokoje čisté každý druhý den uklizené a za 3 dny vyměněné ručníky a toaletní papír doplněn.Postele totálně příšerné péra tlačili do zad.Bazén čistý,otevřený od 10:30-18 h.Klima za příplatek 30 eur za pobyt.30 m od Petrosu krásná nepřelidněná pláž.Moře nádherně čisté a průzračné.Lehátka a slunečníky pouze 5 eur za set.Minimarket nejblíž asi 300m a další o něco dál.Asi 2 pekárny a v jedné mají točenou zmrzku moc dobrá.Dále mají gyros do ruky za 2 eur moc dobrý.Taverna s českým jídelníčkem pivo točené a studené 3 eura a kotleta a hranolky 7 eur.Před jídlem vám donesou bagetku na grilu s rajčaty a pomazánkou moc dobré v Dionysos.Benzinová pumpa natural 1.85 eur za litr.Půjčili jsme si auto a jinde jsou taky nádherný pláže.Doporučuji ostrov Kefalonia nádherný,nepřelidněný s úžasným mořem.Uřčitě se někdy ještě vrátíme na tento ostrov.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Athina Beach 3 (hotel)
 
05.08.13 15:56
Kefalonia » Sami » Karavomilos
CK: Firo tour
 
Hotel je větší rodinný-milý majitel s rodinou -připravil nám welcome drink dle našeho přání-babička nám po celou dobu kontrolovala opálení a když zalévala truhlíky a záhony tak i nohy nám hadicí osprchovala na zchlazení:-)Hotelové pokoje jsou opravdu moc pěkné - podle toho jak jsme párkrát nahlédli -studia - už "horší" bohužel bílý nábytek bere za své a byl zašlý...nicméně postele pohodlné - to zase jo. Úklid byl denně,čisté ručníky také....co se týče úklidu jako obecného - ok,nicméně např. digestoř nebo ve spárech lednice bych si asi dokázala představit čistěji - u lednice chápu,byla tam zabudovaná,s mezerami,kde se asi horko těžko dostávalo...ale když se chce....nebo to "zahradit"ať tam nic nepadá z kuchyňské linky....nádobí - talířů,hrnků,skleniček a příborů bylo dostatek i pro rodinu,chyběla mi malá konvička na plotýnku - vyřešil malý rendlík a třeba nějaká ... Číst více
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Tara Beach (hotel)
 
26.07.13 13:34
Kefalonia » Skala
CK: Firo
 
Starší,klidný, menší rodinný hotel umístěný v hezké zahradě přímo u pláže s výhodnou polohou v bezprostřední blízkosti centra letoviska. Velmi blízko hotelu se nachází dobře vybavený obchod s potravinami, velké množství taveren, barů, pekárna, bankomat, půjčovny aut i dětské hřiště. Obchod s potravinami i hlavní třída letoviska jsou sice velmi blízko, ale do kopce, na počátku dost prudkého. Hotel má i vlastní bar, kde si lze zakoupit drobné občerstvení, pití atd. Zahrada hotelu je dobře udržovaná, zvenčí působí hotel velmi příjemným dojmem, množství nádherně kvetoucích rostlin činí hotel velmi fotogenickým. Vnitřní vybavení pokojů by ovšem zasloužilo výměnu. Pokoje jsou velmi malé (tedy ty lokalizované v zahradě - na malém prostoru je jich poměrně hodně, pokoje nad recepcí možná jsou o něco větší) s malou terasou při ubytování v přízemí popř. s malinkým balkonem v patře. Vybavení pokoje: ... Číst více
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Greek Market - to nejlepší z Řecka - vína, olivy, delikatesy
Půjčovna Kréta
Půjčovna Korfu
Půjčovna Rhodos
Půjčovna Lefkada
Půjčovna Thassos
Půjčovna Zakynthos
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním těchto webových stránek s tímto souhlasíte. Více informací